eitaa logo
انقلاب اسلامی ایران و دستاوردها/ معصومی
564 دنبال‌کننده
576 عکس
196 ویدیو
2 فایل
کانال انقلاب اسلامی ایران و دستاوردها، موضوعات ناظر به انقلاب اسلامی ایران و دستاوردهای آن را انعکاس می دهد. ارتباط با مدیر کانال (دکتر سید ابراهیم معصومی) @Masoumi6228
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🟪دستاوردهای انقلاب اسلامی در حوزه بهداشت و سلامت 🟣شاخص امید به زندگی براساس گزارش برنامه توسعه ملل متحد، از سال ١٣٣٩ تا ١٣٥٧ شاخص اميد به زندگي در بدو تولد از ٥/ ٤٩ سال در سال ابتدايي به ٥/ ٥١ سال به سال انتهايي رسيد؛ يعني اميد به زندگي در بين ايرانيان در آستانه پيروزي انقلاب اسلامي جزو پايين‌ترين رتبه‌ها در جهان بوده است. در حالي كه بعد از پیروزی انقلاب هر چند ٨ سال درگير جنگ بوديم اما اميد به زندگي در ايران در سال ١٣٦٧ به ٥/ ٦١ سال رسيده است. يعني در ١٠ ساله اول بعد از پیروزی انقلاب ١٠ سال اميد به زندگي ايرانيان بيشتر شده است. گزارش بانک جهانی نشان می‌دهد، امید به زندگی مردم ایران از ابتدای انقلاب تاکنون 22 سال افزایش یافته است. آمار بانک جهانی نشان می‌دهد در سال 1355 مردم ایران به طور متوسط تنها 55 سال عمر می‌کردند که در سال 1396 به 2/ 76سال افزایش یافته است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فرح پهلوی میگه در مونیخ از من پرسیدن اهل کجایی؟ گفتم: ایران با اشاره گفتند: آدم خوارید! (مگه نمیگفتن قبل انقلاب همه ما رو تحویل میگرفتن).
🔰 مقایسه دسترسی روستاییان به برق در حکومت پهلوی و جمهوری اسلامی ایران ❇️ در حالی که به اعتراف اسدالله علم وزیر دربار پهلوی، روستاهای کشور قبل از انقلاب و در سال 1353 فقط 4 درصد برق داشتند، بعد از انقلاب روند برق رسانی به روستاها به طرز خیره کننده ای افزایش پیدا کرد. 📈 بر اساس آمار بانک جهانی در سال 2021، 100 درصد روستاییان و بالاتر از میانگین جهانی به برق دسترسی دارند. ایران : 100 درصد میانگین جهانی: 84.5 درصد 📚منابع : یادداشتهای اسدالله علم ، جلد چهارم صفحه 43
🔴برق شوشتر شبها در ماه حداقل ۲۸ بار و حداکثر ۳۰ بار می رفت وهر بار که می آمد یک وسیله الکترونیکی مثل تلویزیون، یخچال، لامپ و... را از کار می انداخت. نتیجتا بازار فروش باتری داغ شده وباتری فروشان از مجریان امر متشکر بودند 📚روزنامه اطلاعات، شنبه ۷ اسفند ۱۳۵۵
2. کاهش مرگ و میر ناشی از بیماری‌های واگیردار با پیشرفت پزشکی و نظام سلامت در جمهوری اسلامی ایران، علل مرگ و میر کمتر شده و فوت ناشی از بیماري هاي واگیردار و مشکلات بارداري و زایمان در ایران کاهش یافته است. افزایش خدمــات بهــداشتی در جمهوری اسلامی ایران، موجب تغییر در ترکــیب مــرگ و میـــر و دگــرگونی در ترکیب بروز بیماري‌ها شده است شاخص مرگ‌ومیر خام در کشور ایران بر اساس آمارها از 13 نفر به ازای هر 1000 تولد زنده در سال‌های 1354-1349 به رقم 5 نفر در سال‌های 89-1384 کاهش یافته است. براساس مطالعات انجام شده، کاهش عمومی در مرگ‌ومیر کودکان در کشور ایران طی چهار دهه اخیر وجود داشته است. گسترش شبکه بهداشت عمومی منجر به کاهش فراوان مرگ و میر کودکان زیر پنج سال هم شده است که نسبت به دوران قبل از انقلاب، رشد چشمگیری داشته است. براساس گزارش بانک جهانی، در دوران رژیم پهلوی سالانه بیش از ۱۴۰ هزار نوزاد جان خود را از دست می‌دادند که این رقم در سالیان اخیر به زیر ۲۰ هزار نوزاد کاهش یافته است.
🇮🇷تولید ۵ داروی ضدسرطان جدید در ایران 👏در سفر اخیر آقای فتاح (رئیس ستاد اجراییِ فرمان امام) به گیلان ۵ داروی ضد سرطان گروه سلامت و داروییِ برکت رونمایی شد. 👌این ۵ قلم شامل کسپوفانزین ۵۰ و ۷۰، اسمرتینیب ۴۰ و ۸۰، ایبروتینیب ۷۰ و ۱۴۰، انزالوتامید ۴۰ و ۸۰ و اًلاپاریب ۱۰۰ و ۱۵۰ میشه که این داروها برای درمان سرطان‌های ریه، خون، پروستات، تخمدان و... مؤثر هستند‌.
🟣3. افزایش تعداد بیمارستان‌ها و مراکز درمانی 🔵در اواخر رژیم پهلوی حدود 558 مؤسسه درمانی با 57927 تخت در سطح كشور وجود داشت كه براساس جمعیت كشور آمار نامناسبی محسوب می‌شد. این در حالی است که در دهه چهارم انقلاب اسلامی، مراقبت‌هاي بهداشتي اوليه (PHC) با ارتقاي پوشش 100 % جمعيت شهري و بيش از 94 % جمعيت روستايي كشور همراه بوده است. در عین حال، ايجاد نظام شبكه بهداشتي- درماني به عنوان يك الگوي جهاني با بيش از 18هزار خانه بهداشت و 5 هزار مركز بهداشتي- درماني به وقوع پیوسته است. این مراقبت‌ها از طریق ارتقاء تعداد مراکز درمانی و بیمارستان‌ها به وجود آمده است و در همین راستا می‌توان توزیع بیمارستان در استان‌های مختلف و رعایت عدالت بهداشتی در تمامی نقاط کشور را مشاهده کرد. 🟢در حالی که در سال ۱۳۵۷، تنها ۳۷ درصد شهرهای کشور دارای بیمارستان بودند، این رقم هم اکنون به بیش از 94 درصد رسیده است. هم اکنون تعداد بیمارستان‌های فعال کشور و تخت بیمارستانی ثابت به ترتیب ۹۱۰ و 148 هزار می‌باشد. در حالی که در سال ۱۳۵۷ این ارقام 556 و 56 هزار بوده است.
🟣4. رشد تعداد پزشکان و متخصصان حوزه سلامت 🔵در دوران پهلوی برای سراسر جمعیت 36 میلیونی ایران به وسعت تمام شهرهای کشور فقط تعداد محدودی پزشک وجود داشت و روستاهای کشور تنها با 1500 مرکز بهداشت درمانی روستایی بدون پزشک و متخصص رنج می برد. تعداد پزشكان موجود در كشور اعم از پزشك عمومی و متخصص رشته‌های مختلف در سال 1357 حدود 14 هزار نفر بود، این در حالی است كه بخش قابل توجهی از این رقم هم شامل پزشكان خارجی و بیگانه می‌شد. با این حساب٬ باز هم به ازای هر ده هزار نفر حدود 3 /9 پزشك وجود داشت . براساس گزارش بانک جهانی، شاخص پزشک به جمعیت در دوره پس از پیروزی انقلاب ۶ برابر بهبود یافته است. 🟢کشور ایران در سال 56 با 33 میلیون جمعیت، نیازمند ورود پزشک خارجی از سایر کشورها بوده است، اما هم اکنون با جمعیتی بیش از دو برابر و به تبع آن با نیازی بیشتر به پزشک، با رشد تعداد پزشکان در کشور مواجه است. همچنین در زمینه پزشک متخصص نیز از جمعیت 7000 نفر در سال 57 به جمعیت 72.792 پزشک متخصص در حال حاضر رسیده‌ایم و همچنین باید گفت که مردم بسیاری از کشورها به منظور درمان به کشورمان سفر می‌کنند تا تحت نظر پزشکان ایرانی به درمان خود بپردازند.
🟢شروع کریدور شرق به غرب از مسیر ایران 🟣برای اولین بار قطار باری بین المللی ۲۰ روز پیش از چین به سمت انزلی و اروپا از مسیر ایران حرکت کرد و همینطور اولین قطار باری ایران به سمت چین راه افتاد 🟩استفاده از این ظرفیت ها با نگاه ویژه به کریدور های شرق به غرب و شمال به جنوب شکل گرفته است.