eitaa logo
انقلاب اسلامی ایران و دستاوردها/ معصومی
567 دنبال‌کننده
575 عکس
195 ویدیو
2 فایل
کانال انقلاب اسلامی ایران و دستاوردها، موضوعات ناظر به انقلاب اسلامی ایران و دستاوردهای آن را انعکاس می دهد. ارتباط با مدیر کانال (دکتر سید ابراهیم معصومی) @Masoumi6228
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فرح پهلوی میگه در مونیخ از من پرسیدن اهل کجایی؟ گفتم: ایران با اشاره گفتند: آدم خوارید! (مگه نمیگفتن قبل انقلاب همه ما رو تحویل میگرفتن).
🔰 مقایسه دسترسی روستاییان به برق در حکومت پهلوی و جمهوری اسلامی ایران ❇️ در حالی که به اعتراف اسدالله علم وزیر دربار پهلوی، روستاهای کشور قبل از انقلاب و در سال 1353 فقط 4 درصد برق داشتند، بعد از انقلاب روند برق رسانی به روستاها به طرز خیره کننده ای افزایش پیدا کرد. 📈 بر اساس آمار بانک جهانی در سال 2021، 100 درصد روستاییان و بالاتر از میانگین جهانی به برق دسترسی دارند. ایران : 100 درصد میانگین جهانی: 84.5 درصد 📚منابع : یادداشتهای اسدالله علم ، جلد چهارم صفحه 43
🔴برق شوشتر شبها در ماه حداقل ۲۸ بار و حداکثر ۳۰ بار می رفت وهر بار که می آمد یک وسیله الکترونیکی مثل تلویزیون، یخچال، لامپ و... را از کار می انداخت. نتیجتا بازار فروش باتری داغ شده وباتری فروشان از مجریان امر متشکر بودند 📚روزنامه اطلاعات، شنبه ۷ اسفند ۱۳۵۵
2. کاهش مرگ و میر ناشی از بیماری‌های واگیردار با پیشرفت پزشکی و نظام سلامت در جمهوری اسلامی ایران، علل مرگ و میر کمتر شده و فوت ناشی از بیماري هاي واگیردار و مشکلات بارداري و زایمان در ایران کاهش یافته است. افزایش خدمــات بهــداشتی در جمهوری اسلامی ایران، موجب تغییر در ترکــیب مــرگ و میـــر و دگــرگونی در ترکیب بروز بیماري‌ها شده است شاخص مرگ‌ومیر خام در کشور ایران بر اساس آمارها از 13 نفر به ازای هر 1000 تولد زنده در سال‌های 1354-1349 به رقم 5 نفر در سال‌های 89-1384 کاهش یافته است. براساس مطالعات انجام شده، کاهش عمومی در مرگ‌ومیر کودکان در کشور ایران طی چهار دهه اخیر وجود داشته است. گسترش شبکه بهداشت عمومی منجر به کاهش فراوان مرگ و میر کودکان زیر پنج سال هم شده است که نسبت به دوران قبل از انقلاب، رشد چشمگیری داشته است. براساس گزارش بانک جهانی، در دوران رژیم پهلوی سالانه بیش از ۱۴۰ هزار نوزاد جان خود را از دست می‌دادند که این رقم در سالیان اخیر به زیر ۲۰ هزار نوزاد کاهش یافته است.
🇮🇷تولید ۵ داروی ضدسرطان جدید در ایران 👏در سفر اخیر آقای فتاح (رئیس ستاد اجراییِ فرمان امام) به گیلان ۵ داروی ضد سرطان گروه سلامت و داروییِ برکت رونمایی شد. 👌این ۵ قلم شامل کسپوفانزین ۵۰ و ۷۰، اسمرتینیب ۴۰ و ۸۰، ایبروتینیب ۷۰ و ۱۴۰، انزالوتامید ۴۰ و ۸۰ و اًلاپاریب ۱۰۰ و ۱۵۰ میشه که این داروها برای درمان سرطان‌های ریه، خون، پروستات، تخمدان و... مؤثر هستند‌.
🟣3. افزایش تعداد بیمارستان‌ها و مراکز درمانی 🔵در اواخر رژیم پهلوی حدود 558 مؤسسه درمانی با 57927 تخت در سطح كشور وجود داشت كه براساس جمعیت كشور آمار نامناسبی محسوب می‌شد. این در حالی است که در دهه چهارم انقلاب اسلامی، مراقبت‌هاي بهداشتي اوليه (PHC) با ارتقاي پوشش 100 % جمعيت شهري و بيش از 94 % جمعيت روستايي كشور همراه بوده است. در عین حال، ايجاد نظام شبكه بهداشتي- درماني به عنوان يك الگوي جهاني با بيش از 18هزار خانه بهداشت و 5 هزار مركز بهداشتي- درماني به وقوع پیوسته است. این مراقبت‌ها از طریق ارتقاء تعداد مراکز درمانی و بیمارستان‌ها به وجود آمده است و در همین راستا می‌توان توزیع بیمارستان در استان‌های مختلف و رعایت عدالت بهداشتی در تمامی نقاط کشور را مشاهده کرد. 🟢در حالی که در سال ۱۳۵۷، تنها ۳۷ درصد شهرهای کشور دارای بیمارستان بودند، این رقم هم اکنون به بیش از 94 درصد رسیده است. هم اکنون تعداد بیمارستان‌های فعال کشور و تخت بیمارستانی ثابت به ترتیب ۹۱۰ و 148 هزار می‌باشد. در حالی که در سال ۱۳۵۷ این ارقام 556 و 56 هزار بوده است.
🟣4. رشد تعداد پزشکان و متخصصان حوزه سلامت 🔵در دوران پهلوی برای سراسر جمعیت 36 میلیونی ایران به وسعت تمام شهرهای کشور فقط تعداد محدودی پزشک وجود داشت و روستاهای کشور تنها با 1500 مرکز بهداشت درمانی روستایی بدون پزشک و متخصص رنج می برد. تعداد پزشكان موجود در كشور اعم از پزشك عمومی و متخصص رشته‌های مختلف در سال 1357 حدود 14 هزار نفر بود، این در حالی است كه بخش قابل توجهی از این رقم هم شامل پزشكان خارجی و بیگانه می‌شد. با این حساب٬ باز هم به ازای هر ده هزار نفر حدود 3 /9 پزشك وجود داشت . براساس گزارش بانک جهانی، شاخص پزشک به جمعیت در دوره پس از پیروزی انقلاب ۶ برابر بهبود یافته است. 🟢کشور ایران در سال 56 با 33 میلیون جمعیت، نیازمند ورود پزشک خارجی از سایر کشورها بوده است، اما هم اکنون با جمعیتی بیش از دو برابر و به تبع آن با نیازی بیشتر به پزشک، با رشد تعداد پزشکان در کشور مواجه است. همچنین در زمینه پزشک متخصص نیز از جمعیت 7000 نفر در سال 57 به جمعیت 72.792 پزشک متخصص در حال حاضر رسیده‌ایم و همچنین باید گفت که مردم بسیاری از کشورها به منظور درمان به کشورمان سفر می‌کنند تا تحت نظر پزشکان ایرانی به درمان خود بپردازند.
🟢شروع کریدور شرق به غرب از مسیر ایران 🟣برای اولین بار قطار باری بین المللی ۲۰ روز پیش از چین به سمت انزلی و اروپا از مسیر ایران حرکت کرد و همینطور اولین قطار باری ایران به سمت چین راه افتاد 🟩استفاده از این ظرفیت ها با نگاه ویژه به کریدور های شرق به غرب و شمال به جنوب شکل گرفته است.
دروازه های تمدن پهلوی با طعم بوقلمون بوقلمون چرانی در خیابانهای شهر تهران .قبل از انقلاب
نامه جوانان بلژیکی خطاب به رهبر انقلاب اسلامی 🔹جمعی از جوانان بلژیکی در نامه‌ای به حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، ضمن قدردانی صمیمانه از نامه چندی پیش ایشان در حمایت از تظاهرات همبستگی با مردم غزه در دانشگاه‌های آمریکا و اروپا، نوشتند: ما عمیقاً تحت تاثیر پیام دعوت شما به عدالت‌خواهی و جستجوی حقیقت و همچنین تعهد تزلزل ناپذیر شما به آرمان فلسطین و ستمدیدگان جهان قرار گرفته‌ایم. 🔹در نامه جوانان بلژیکی خطاب به رهبر انقلاب آمده است: تلاش‌های خستگی ناپذیر شما برای درک متقابل،عدالت و همبستگی در پرداختن به چالش‌های پیچیده‌ای که با آن رویرو هستیم از اهمیت اساسی برخوردار است و ما مصممم هستیم درک خود را نسبت به اسلام تعمیق بخشیم. 🔹در این نامه، حرکت دانشجویان اروپایی و آمریکایی برای حمایت از فلسطین، نشان دهنده اگاه شدن جوانان غربی نسبت به بی‌عدالتی‌ها در جهان دانسته و تاکید شده است: مشتاقانه منتظر ادامه این تبادل پربار روحیه گفتگو و همکاری سازنده هستیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رتبه ایران در صنایع با تکنولوژی بالا ❓شما حدس بزنید رتبه ایران در پزشکی، هوش‌مصنوعی، هسته‌ای، داروسازی، هوافضا و نانو در جهان چند است؟
🟪دستاوردهای انقلاب اسلامی ایران در حوزه بهداشت و سلامت 🟢رشد دانشگاه‌های علوم پزشکی قبل از پیروزی انقلاب حدود ٧ دانشکده پزشکی در دانشگاه‌ها ایجاد شده بود، اما در حال حاضر حدود پنجاه دانشگاه علوم پزشکی در سراسر کشور به فعالیت می‌پردازد. تعداد ظرفیت پذیرش دانشجوی پزشکی از حدود ٦٠٠ نفر قبل از پیروزی انقلاب به حدود ٦ هزار نفر در سال افزایش یافت. سال 57، تعداد کل پزشکان دارای کارت نظام پزشکی حدود ١٧ هزار نفر بود، در حالی که طی سال‌های گذشته، حدود140هزار پزشک در دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور تربیت شده‌اند. در چهار دهه گذشته رشد برجسته تعداد دانشگاه‌هاي علوم پزشـكي در كليه استان‌هاي كشور به ويژه اسـتان‌هـاي محـروم، افـزايش تعـداد دانش آموختگان گروه‌هـاي علـوم پزشـكي بـه ويـژه زنـان و قوانين مربوط به حضور ايـن فـارغ التحـصيلان در منـاطق محروم از جمله موفقيت‌هاي بخش آموزش پزشكي است. تأسيس بيش از 50 دانشگاه علوم پزشكي، 350 مركز بهداشت شهرستان و 170 دانشكده رشته‌هاي مختلف علوم پزشكي در كشور تا سال 1392 به وقوع پیوسته است. همچنین تا سال 96 با توجه به افزایش پزشکان و دانشجویان پزشکی این تعداد در 60 دانشگاه علوم پزشکی درکشور مشغول به فعالیت هستند.
🔴گور پدر روستائیان! 🔹روزی شاپور غلامرضا پسر رضاخان که در رامسر باغی داشته، شهردار را میخواهد و میگوید: در صندوق شهرداری چقدر پول هست؟ شهردار جواب میدهد :فلان قدر. میگوید باغ مرا از این پول کابل کشی کنید، شهردار در جواب میگوید: این پول مختصر برای سیم کشی روستاهاست. 🔹شاپورغلامرضا میگوید:گور پدر روستائیان فورا باغ مرا کابل کشی کنید و پای هر چنار هم نورافکن بگذارید، شهردار ناچار میشود چنین کند، پس از اتمام کار شاپورغلامرضا در باغ حاضر میشود و میبیند کنتوری بر دیوار گذارده اند، میپرسد این دیگر چیست! شهردار میگوید:کنتر برق است. شاپور غلامرضا با عصبانیت میگوید:این کثافت را بردارید، مگر پول برق را باید از من بگیرید! شهردار چنین میکند و شاپور غلامرضا به عنوان انعام یک نیم پهلوی به او میدهد. 📚 منبع: کتاب شکوفایی دیکتاتوری/نوشته ژرار دو ویلیه فرانسوی /ترجمه دکتر شمس الدین امیرعلایی (وزیر اقتصاد و وزیر دادگستری در زمان پهلوی) /صفحه156
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آنچه تماشا می کنید بخشی بسیار با ارزش از ایران جان است که توسط رضاشاه به ترکیه بخشیده شد. … آرارات کوچک تا ژانویه سال ۱۹۳۲ میلادی بخشی از سرزمین‌های ایران محسوب می‌شد. در تاریخ ۲۳ ژانویه ۱۹۳۲، اولین پیمان قطعی مرزی، میان ترکیه و ایران در شهر تهران امضا شد. به موجب پیمان مذکور، این کوه به عنوان بخشی از سرزمین ترکیه به رسمیت شناخته شد و در پیمان سعدآباد نیز، حاکمیت ترکیه بر این کوه مجدداً به رسمیت شناخته‌شد.
🇮🇷 جمهوری اسلامی ایران رتبه اول تولید مقالات علمی در زمینه علوم زمین و سیاره ای در منطقه جنوب غرب آسیا | از سال 2009 تا 2023 ✅ جمهوری اسلامی ایران در سال 2009 (۱۵ سال قبل) به رتبه اول تولید مقالات علمی در زمینه علوم زمین و سیاره ای در منطقه جنوب غرب آسیا دست یافت و تا سال 2023 (یکسال قبل) این جایگاه را حفظ کرده است. در سال 1996 (۲۸ سال قبل) ایران رتبه ششم منطقه و رتبه پنجاهم جهان بوده است.