هدایت شده از محسن ریسمان سنج
♦️اعتراض + ذهنیت سلطانی
✍محسن ریسمان سنج
آیا معترض بودن بد است؟ به هیچ وجه. اعتراض امر مقدسی است که عامل حرکت انسان به سمت مطلوب هاست. تا انسان به آنچه هست اعتراض نداشته باشد آنچه که می باید شکل نمی گیرد. انقلاب اسلامی خود محصول همین داشتن اعتراض است و اساسا انقلاب و نظامی که خودش برآمده از اعتراض است نمی تواند و نمی باید که با امر اعتراض ستیزه داشته باشد و نسبت به آن روی خوش نداشته باشد... انقلاب اسلامی به عنوان یک پدیده استمراری و مردمی که بناست طلیعه ظهور خورشید عدالت گستر عالم باشد برای زنده ماندن و پیشروی کردن نیاز دارد که اولا مردمش در صحنه باشند دوما مردمش به وضع موجود هرچه که هست اعتراض داشته باشند و وضع بهتری را طلب کنند.
اعتراض در قاموس انقلاب اسلامی نه تنها ضربه زننده نیست پیش برنده هم هست
پس مشکل کجاست؟
مشکل آنجاست که ما در این سالها نه تنها از یک مسئله مهم غفلت کرده ایم و در تبیین آن کم گذاشته که متاسفانه برخی ناآگاهانه موجب تقویت آن هم شده اند: ذهنیت سلطانی!
در گذشته ما مردم ایران در قبل از انقلاب اسلامی به رهبری امام خمینی سابقه ۲۵۰۰ سال نظام سلطانی و سلطنتی است. یعنی تا ۲۵۰۰ سال که به عقب برگردیم آن اراده ای که حاکم بوده اراده اعلی حضرت همایونی بوده است... مردم رعیت بوده اند که گاه به تمجید و ثنا پرداخته اند گاه به اعتراض و شکایت از اوضاع اما هیچ وقت در مصدر امور نبوده اند... همیشه این سلطان بوده است که همه کاره و صدرنشین و تصمیم گیر و مجری بوده است. این ۲۵۰۰ سال تجربه زیستی در ذیل نظام سلطانی کلی گزاره های پیدا و پنهان در ذهنیت و فرهنگ ما ایجاد کرده است و خلاصه اش این است ۲۵۰۰ سال عادت کرده ایم وقتی درباره خوبی و بدی اوضاع صحبت کرده ایم بعدش یا برای شاه کشور دعا کنیم یا نفرین!
انقلاب اسلامی اما اوضاع را عوض کرد
نه اینکه مانند آنچه که بارها در تاریخ اتفاق افتاده سلسله ای رفت و سلسله ای آمد مثلاً قاجاری رفت و پهلوی آمد، نه! تغییر انقلاب اسلامی یک تغییر بنیادین بود: تغییر از حاکمیت اراده یک نفر (سلطان) به حاکمیت اراده مردم!
و ولی فقیه به فرموده امام نه تنها دیکتاتوری نیست بلکه مانع دیکتاتوری است یعنی فلسفه ولایت فقیه حفاظت از جامعه، دیده بانی و هدایت و مانعیت از پیدا شدن فرد یا گروهی است که بخواهند اراده مردم را محدود و اراده خویش را بر مردم حاکم نمایند.
این مردمسالاری دینی که خط روشن و مهم انقلاب اسلامی در کلام امامان انقلاب اسلامی است مسئله ای است که نه بصورت حقیقی توسط خیلی ها فهمیده شد و نه پذیرفته و همین موجب شده تا در بین عموم مردم خوب تبیین نگردیده و حالت ناخودآگاه ذهنیت سلطان خواهی و سلطان بینی و سلطان جویی مردم به بیداری و آگاهی و مسئولیت پذیری عمومی تبدیل نشده و کماکان عده ای دعاگوی سلطان جدید باشند و عده ای نفرین گو!
و در بدترین شکل اعتراضی که عنصر پیشبرنده جامعه به سمت خوبی هاست و در بیداری حاصل از صدا و فریاد و نفس خمینی در دوره پهلوی به شکل انقلاب اسلامی جهت تغییر نوع نظام برآمد امروز هم بدون توجه به اینکه اساسا نظام اسلامی نظام سلطانی نیست و نباید باشد که اعتراضش بصورت انقلاب بخواهد پیش رود باز می بینیم بسیاری اعتراضات به حق و در ذات خود پیش برنده مردم به موضع گیری های تند نسبت به حاکمیت تبدیل شده و در افراطی ترین حالتش خواستار سرنگونی حکومت می شوند...
چرا به اینجا رسیدیم؟
عده ای که به برکت انقلاب اسلامی مصدری برای خدمت (قدرت) یافته بودند یا انقلاب اسلامی را نفهمیدند یا نخواستند قدرتشان با خواست مردم حد بخورد پس در ظاهر شعار اصل بودن مردم دادند و در واقع مردم را از میدانداری انقلاب کنار گذاشتند و اراده محافل خویش را به جای اراده مردم اصل قرار دادند و با این همانی خودشان و نظام اسلامی و ارزش ها هرگونه اعتراض و انتقاد را خفه کردند و برای ذهن های پذیرا و آشنا و طالب، تصویری جدید از سلطنت تصویر کردند تا مردم به میدان امده منقلب شده عصر خمینی دوباره به خانه ها برگردند و امور کشور را به خسروان بسپارند و خسروان صلاح مملکت خویش دانند و نیروهای محفلی هم در جامعه فرهنگ بسازند که هرچه ان خسرو کند شیرین بود و وقتی که کار نابسامان شد و بی مدیریتی و تئوری های وارداتی و پرویی های نجومی زمینه ضربه زدن دشمن را فراهم کرد و مردم را در فشار مضاعف قرار داد آن وقت صاحبان کینه های بدری و خیبری دشمنان انقلاب بر بستر اعتراضات به نابسامانی ها اصل نظام اسلامی و ولایت فقیه را هدف قرار دهد تا موانع حاکم شدن دوباره استعمار نوین جهانی در این کشور تضعیف شود و با از بین بردن نظام مردمسالاری دینی و تجزیه ایران اسلامی و خاموش شدن مشعل بیداری جلوی طلوع خورشید عدالت را بگیرند.
در نظام مردمسالاری دینی مسیر اعتراض، امر به معروف و نهی از منکر است، همان اصل ۸ قانون اساسی و پایه اش احساس واقعی تملک مردم بر کشور و انقلاب است
#
هدایت شده از محسن ریسمان سنج
💎 راهبرد مواجهه با معترضین
✍محسن ریسمان سنج
در تکمیل نوشته قبلی که در خلال آن به ضرورت و اهمیت و تقدس مفهوم اعتراض پرداخته شد و بیان شد که اعتراض داشتن به وضع موجود مقدمه طلب و نیل به وضع مطلوب است در اینجا میخواهم کمی ناظر به مسائل روز و حوادث پیش آمده در این روزهای کشور بنویسم...
این روزها با آمار و تحلیل های متفاوتی درباره اغتشاشات اخیر روبرو هستیم... برخی با تکیه بر آمار میانگین سنی دستگیرشدگان، معترضین را نسل z می نامند به ویژگی های روانشناختی مخصوص شان اشاره می کنند و گروهی آنها را شبکه های سرویس های جاسوسی و گروهک های ضد انقلاب و وابستگان مجاهدین و خانواده های اعدامی و... می دانند و برخی مطالبات را در فضای انقلاب جنسی ایران تصویر می کنند... در این که ماهیت این اعتراضات خیابانی و مطالبه آنها دقیقا چیست اختلاف زیاد است شاید به سختی بتوان برای این سئوال جواب واحدی ارائه کرد.
آنچه اما در این بار می توان گفت این است که نقطه اشتراک همه کسانی که در دانشگاه و خیابان تجمع می کنند نارضایتی همراه با عصبانیت است. بصورتی که بسیاری از اوقات این اعتراض ها به تخریب و خشونت کشیده می شود.
براساس نگاهی که این حرکات را نه صرفا و الزاما اقداماتی سازماندهی شده و با لیدرهای مشخص می داند که اگر اینگونه بود می بایست با اقدامی اطلاعاتی لیدرها شناسایی و غائله ختم می شد بلکه آن را مسئله ای دارای جنس اجتماعی و روانشناختی در بخشی از نسل جوان و نوجوان کشور می داند باید درباره راهبرد مناسب نظام در برابر این اقدامات خشونت بار اندیشید زیرا که توجه به پوشش و توجه رسانه ای خاصی که به اقدامات معترضین و پاسخ نظام و افراد متعلق به آن وجود دارد نتیجه و توابع شرایط موجود در سالهای آینده کشور تاثیرگذار خواهد بود.
بطور کلی امروز در مقابل تجمعات و اقدامات معترضین (اغتشاشگران) سه راهبرد وجود دارد:
راهبرد اول: برخورد سخت
کسانی که قائل به این راهبرد هستند از مسئولین نظام گله مند هستند که چرا با اغتشاشگرها با مماشات برخورد می کنند و برخورد سخت و چکشی با معترضین و اغتششاشگرها را مطالبه می کنند. خصوصا بعد از حادثه حمله عوامل داعش به حرم حضرت شاهچراغ و شهادت جمعی از زائران و شیعیان طرفداران این راهبرد با شریک جرم داعش و قاتل دانستن تمامی معترضین در این جنایت خواستار شروع انتقام از خیابانهای تهران شدند.
راهبرد دوم: مظلومیت در مقابل خشونت
در مقابل آنچه که تصمیم برخی آن را تصمیم عقلای نظام در مقابل جوانان و نوجوانان حاضر در تجمعات خیابانی بود نامیده اند صبر و ایجاد فضای مظلومیت برای نظام و وابستگان به آن است با این ادبیات که کشته شوید و ولی کسی از معترضین را نکشید. در این راهبرد که با توجه ویژه به عملیاتهای رسانه ای دشمن و توجه به پروژه کشته سازی برگزیده شده از هرگونه برخورد منجر به عصبانیت بیشتر معترضین و بهانه دادن برای جذب بخشی از مردم با ایجاد حس مظلومیت و سوار شدن بر موج افکار عمومی جلوگیری کرده و ولو با دادن چند ده نفر کشته از اقدامات برخورد سنگین با معترضین خودداری می کند.
راهبرد سوم: تقویت بستر محبت
یکی از راهبردهایی که گه گاه جلوه هایی از آن را در برخی اتفاقات این روزها دیده اید تقویت و بسط فضای محبت در میان مردم و جوانان بخصوص معترضین است. اقداماتی از قبیل شعار دانشجویان دانشگاه علم و صنعت تهران (اگر به من فحش بدی باز هم برات جون میدم) و حضور سخنگوی دولت، امام جمعه اهواز، مهدی رسولی و جمعی از دیگر از جبهه انقلاب در جمع معترضین در دانشگاه و مدرسه و خیابان و سعی در جلب قلوب آنها نمونه ای اقدامات عملیاتی براساس این راهبرد است. براساس این راهبرد افرادی که در خیابان و دانشگاه هستند فرزندان ما و دختران و پسران همین کشور هستند و می توان با بذل محبت به آنها و تقویت فضای محبت در جامعه می توان از از خشم و ناراحتی های شکل گرفته در جامعه کاست. برای این راهبرد می توان به سیره رسول مکرم اسلام در برخورد با مخالفین خود اشاره کرد مثلا فرد یهودی که هر روز بر سر روی پیامبر شکمبه گوسفند میریخت (توهین و خشونت) وقتی که چند روز پیامبر از آن مسیر رد شد و او را ندید سراغش را گرفت و وقتی شنید که بیمار است به عیادتش رفت و رفتار محبت آمیز پیامبر موجب شرمندگی و هدایت او شد.
پ.ن: این راهبردها در مقابل یکدیگر نیستند و هرکدام ممکن است در صحنه و لحظه و شرایطی لازم و واجب باشند. بلکه مسئله انتخاب راهبرد کلان است که کدام راهبرد می بایست راهبرد کلان و اکثر باشد که براساس آن همه فعالان و کنشگران اجتماعی و رسانه ای موظف به تولید محصول و برنامه براساس آن باشند.
یا حق
@rismansanj
هدایت شده از مجموعه گرا
🎥 مجموعه گفتگوهای اینترنتی گرا
💢 استراتژی استقلال
🔹 ویژهبرنامه ایام استکبارستیزی
👤در گفتگو با: محمدصادق شهبازی؛ نویسنده و پژوهشگر انقلاب اسلامی
📆 چهارشنبه ۱۱ آبان | ساعت ۲۱
🔗 پخش از تلویزیون اینترنتی خبرگزاری دانشجو
https://snn.ir/fa/livetv
🎥 #گفتگوهای_اینترنتی
🌐 #شبکه_گرا
🆔 @geraa_ir
هدایت شده از مجموعه گرا
🎥 مجموعه گفتگوهای اینترنتی گرا
💢 استراتژی استقلال
🔹 ویژهبرنامه ایام استکبارستیزی
👤در گفتگو با: محمدصادق شهبازی؛ نویسنده و پژوهشگر انقلاب اسلامی
📆 چهارشنبه ۱۱ آبان | ساعت ۲۱
🔗 پخش از تلویزیون اینترنتی خبرگزاری دانشجو
https://snn.ir/fa/livetv
🎥 #گفتگوهای_اینترنتی
🌐 #شبکه_گرا
🆔 @geraa_ir
هدایت شده از مجموعه گرا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #تیزر | مجموعه گفتگوهای اینترنتی گرا
💢 استراتژی استقلال
🔹 ویژهبرنامه ایام استکبارستیزی
👤در گفتگو با: محمدصادق شهبازی، نویسنده و پژوهشگر انقلاب اسلامی
⏰ ساعت ۲۱
🔗 پخش از تلویزیون اینترنتی خبرگزاری دانشجو
https://snn.ir/fa/livetv
🌐 #شبکه_گرا
🆔 @geraa_ir
هدایت شده از انسان انقلاب اسلامی
⚫️⚪️ هشتمین دوره معرفتی "انسان انقلاب اسلامی"⚫️⚪️
گفتگو با :
💠حجت الاسلام سید عباس الحسینی
(استادِ شهید علیوردی)
💠 محمدصادق شهبازی
(نویسنده و پژوهشگر)
🕒زمان: پنجشنبه، ١٢ آبان ۱۴۰۱؛ساعت ۱۴ تا ۱۷
📌مکان: خیابان ۱۶ آذر، پلاک ۶۰، حسینیه هنر
🌐 پخش زنده از پلتفرم اسکایروم
(برگزارکنندگان: آرمان دانشگاه تهران و مجمع حزبالله دانشگاه علم و صنعت)
@ensanenghelabeslami
هدایت شده از انسان انقلاب اسلامی
16.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚫️تیزر جلسه انسان انقلاب اسلامی⚫️
👤حجتالاسلام سید عباس الحسینی
👤محمدصادق شهبازی
🕒 پنجشنبه ساعت ۱۴
📌مکان: خیابان شانزده آذر، پلاک ۶٠، حسینیه هنر
🌐 پخش زنده از پلتفرم اسکایروم (https://www.skyroom.online/ch/madrese_rah/ensane-engelabe-eslami)
@ensanenghelabeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 #ببینید | استراتژی استقلال
استقلال و عدالت و آزادی به هم وابستهاند!
🔺️ برشی از آنچه در گفتگو با محمدصادق شهبازی گذشت:
▫️ اگر میخواهید به استقلال برسید باید نابرابری را از بین برد. مسئولین باید ساده زیست باشند.
▫️ نمیشود مسئولین در مناطق ۱ تا ۳ تهران زندگی کنند، اما برای مردم درس مقاومت بدهند.
▫️ مسئولین باید دندان لق اشرافیت را از دهان خود بیرون بکشند، تا بتوانند از عدالت، پیشرفت، علوم و فناوری و... سخن بگویند.
🎥 #گفتگوهای_اینترنتی
🌐 #شبکه_گرا
🆔 @geraa_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 #ببینید | استراتژی استقلال "ویژه برنامه ایام استکبار ستیزی"
هزینه وابستگی، هویت شما و حق انتخاب شما را از بین می برد!
🔺️برشی از آنچه در گفتگو با محمدصادق شهبازی گذشت:
▫️ با استقلال است که هویت شما معنا پیدا میکند، با استقلال است که حق انتخاب پیدا میکنید.
▫️ "استقلال ریشهی همه چیز است"
استقلال آنقدر مهم است که حتی محمدرضا شاه در قضیه جنگ ویتنام به امریکایی ها اعتراض می کند که چرا هواپیماهای ما را باخود می برید؟!
اما صدایش به جایی نمی رسد چون "استقلال" ندارد.
🎥 #گفتگوهای_اینترنتی
🌐 #شبکه_گرا
🆔 @geraa_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 #ببینید | استراتژی استقلال "ویژه برنامه ایام استکبار ستیزی"
استقلال واقعی پیشرفت را، عدالت را محقق می کند!
🔺️برشی از آنچه در گفتگو با محمدصادق شهبازی گذشت:
▫️ برای ایجاد استقلال واقعی باید برنامه ریزی کرد و از فضای اشراف زدگی خارج شد.
▫️ با مفتخوری و با اقتصاد نفتی و با جولان دادن بانکها و دلالها استقلال ایجاد نمیشود.
▫️ ما به پیشرفتی معتقدیم که در چارچوب احکام اسلام کشور را مستقل کند.
🎥 #گفتگوهای_اینترنتی
🌐 #شبکه_گرا
🆔 @geraa_ir
27.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 #ببینید | استراتژی استقلال "ویژه برنامه ایام استکبار ستیزی"
آیا استقلال مقدمه آزادیست؟ و یا آزادی مقدمه استقلال است؟!
🔺برشی از آنچه در گفتگو با محمدصادق شهبازی گذشت:
▫️به یک معنایی استقلال و آزادی در نسبتی رفت و برگشتی هستند، اما اصل مطلب استقلال است. استقلال آرمانی نیست که حد بخورد.وقتی استقلال ندارید، در واقع قدرت انتخاب ندارید. وقتی استقلال ندارید، قدرت اثرگذاری ندارید.
▫️وقتی شما مستقل شدید، تازه آنجاست که حق انتخاب پیدا میکنید. تازه میرسید به اینجا که آزادی داشته باشم بتوانم انتخاب کنم. اصلا آزادی از انتخاب، از امکان حق انتخاب شروع میشود.
🎥 #گفتگوهای_اینترنتی
🌐 #شبکه_گرا
🆔 @geraa_ir
26.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 #ببینید | استراتژی استقلال "ویژه برنامه ایام استکبارستیزی "
چه رابطهای بین عدالت و استقلال است؟!
🔺️برشی از آنچه در گفتگو با محمدصادق شهبازی گذشت:
▫️ سلطهگران برای پیشبرد اهدافشان در یک جامعه، طبقه ذینفع ایجاد میکنند.
طبقهای که از ویژگیهایش اشرافیت، اعیانیت و رفاه زدگی است؛ این طبقه در برابر عدالت اجتماعی میایستد.
▫️ و تنها راه برای از بین بردن این شرایط و ایجاد عدالت این است که راحت طلبی و منافع بیجا از مسئولین گرفته شود.
🎥 #گفتگوهای_اینترنتی
🌐 #شبکه_گرا
🆔 @geraa_ir
16.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 | روایتی از یک شریفی
یه آدمی که خیلی چیز بیشتری از تو نداشت!
اومد تو دانشگاه شریف
فقط درس نمیخوند!
میگفت درس من تو صنعت به کجا میخوره؟!
پامیشد میرفت تو آزمایشگاه
ببینه این درس ها به کجا می انجامه!
بعد به فکر این بود که...
یه مشت از دانشجوهای دانشگاه شریف سیگاری اند
با اونا رفیق شد
و....
.
.
👈 پس میشه اینجوری بود!
📆 چهارشنبه ٢٧ مهرماه ١۴٠١
👤 محمدصادق شهبازی
➖➖➖➖➖➖
ما را در شبکه ها و پيام رسان های اجتماعی همراهی کنید:
https://zil.ink/sums_basij
13.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺آمریکا آمریکا مرگ به نیرنگ تو
🔺خون جوانان ما میچکد از چنگ تو
📌ما به یاری خدا، تا نابودی کامل دشمنان اسلام و ملتهای مستضعف جهان، در برابر آنان و به خصوص در مقابل آمریکای جهانخوار ایستادگی خواهیم کرد.
🇮🇷به مناسبت یومالله ۱۳ آبان،
روز مبارزه با استکبار🇮🇷
#کلیپ
@ensanenghelabeslami
14.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸اصل ماجرا اینه، آینده رو میخواد بگیره...
🔹نباید بزاریم کارهارو متوقف کنن
🔸یه وقت با اسلحه به آدم شلیک میکنن و آدم یکباره کارش تموم میشه، یه وقت هم زخم زبونه که از زخم شمشیر بدتره. جنگ ما اینجاست، جبهه ما اینجاست...
🔹يا ليتنا كنا معكم فنفوز فوزاً عظيماً، صحنه ما اینجاست
🔸خدا نسل شما رو برای کارهای بزرگ آورده، برای دوره عزت اسلام آورده
#محمدصادق_شهبازی
#کلیپ
@ensanenghelabeslami
27.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چند کلام حرف حساب با کسی که میتوانست قهرمان مردم باشد...
@mjk_setiz
📍شلیک آزاد!
🔺 «همه علیه استکبار جهانی»
روایتی از تجربه زیسته ی ملت ها از استعمار و استکبار
👤 باحضور :
⬜️ مرضیه هاشمی
خبرنگار شبکه press tv
⬜️ فؤاد ایزدی
استاد دانشکده مطالعات جهان
دانشگاه تهران
⬜️ صادق شهبازی
پژوهشگر حوزه جمهوریت و عدالت اجتماعی
⬜️ دانشجویان خارجی حوزه بین الملل
🗓️ دوشنبه ۱۶ آبان ماه
🕙 ساعت ۱۵
📌پردیس مرکزی دانشگاه علامه طباطبایی (ره) دانشکده حقوق و علوم سیاسی، سالن شهید بهشتی
🆔️ @atu_elahiat
https://zil.ink/basijatu
هدایت شده از مجله تصویری منادیان
📷 #گزارش_تصویری
📌 روایتی نو از پیشرفت
✍ نشست روایت پیشرفت با حضور محمدصادق شهبازی
📆 چهارشنبه ۴ آبان
📍خانه اندیشه ورزان
🇮🇷 مجله تصویری منادیان
اینستاگرام | ایتا | بله | سروش | آپارات
📱@Monadian_COM
🔴هشتمین دوره معرفتی "انسان انقلاب اسلامی"🔴
💠 محمدصادق شهبازی
جمهوریت و حق اعتراض
💠 سام مهدی ترابی
ایران کجای پازل جهانی قرار دارد؟
🕒زمان: پنجشنبه، ١٩ آبان ۱۴۰۱؛ساعت ۱۴ تا ۱۷
📌مکان: خیابان ۱۶ آذر، پلاک ۶۰، حسینیه هنر
🌐 پخش زنده از پلتفرم اسکایروم
(برگزارکنندگان: آرمان دانشگاه تهران و مجمع حزبالله دانشگاه علم و صنعت)
@ensanenghelabeslami
هدایت شده از یادداشت
مرگ بر هرچی ذهن آشفته کنه!
نشسته بود کنارم و هر پنج دقیقه یه بار یه اه اه پیف پیف جدید می کرد و از تمدن دول غربی حکایت می کرد.
می گفت چه کشور عقب مونده و دیکتاتوری داریم. پریروز خواهرم اینا از فرانسه یه لایو فرستادن جلو دانشگاه شون تجمع کرده بودن بعد رفته بودن جلو شهرداری اعتراض واسه وضع دوچرخه ها!
انقد آزادی های مدنی اونجا محترمه.
اینجا چی صدات دربیاد خوراکت یه ضربه باتوم و سرنوشتت نامعلومه!
لبخندی زدم و گفتم ببین آبجی من خواهرم اینا که نه، خودم اینا زمان دانشجویی به اتفاق رفقا، وزارت خونه ای نبود که فتح نکرده باشیم.
از سبزوار جمع می کردیم شبانه می اومدیم تهران.
یه روز جلو وزارت بهداشت جمع بودیم
یه روز جلو وزارت نفت
یه روز جلو شهرداری
یه روز جلو مجلس
باتوم ماتومم نخوردیم. خیلی که شلوغ می کردیم خرجش یه شیلنگ آب آتشنشانی بود که رومون می گرفتن بریم سر خونه زندگی مون تا فردا پر انرژی برگردیم😜
نتونست جلوی خنده اش رو بگیره.
گفت من که باورم نمیشه. اینجا هر اعتراضی تو نطفه خفه میشه.
گفتم من به عنوان یه گونه معترض زنده دارم باهات حرف می زنم دیگه.
تجمع داریم تا تجمع!
اگه خواهرت اینا شروع کنن جلو دانشگاه شون فحاشی و بزن بزن و آتیش بازی وامیستن نگاهشون می کنن!؟
اعتراض خشن همه جای دنیا برخورد داره.
چرا فقط مملکت خودتو اه پیف می بینی
اصلا بیا فردا با هم بریم یه جا اعتراض اگر کاری مون داشتن.
اعتراضم یه چارچوبی داره دیگه.
صندلی شو کشید نزدیک و گفت.. نمیدونم راستش چی بگم....
گفتم نمیخواد چیزی بگی. اگه حال کتاب خوندن داری ادرست رو بنویس بفرست تا یه کتاب برات از فعالیت ها و تجمعات موفق دانشجویی بفرستم.
این جوری حداقل کشورت تو ذهنت جای بهتری برای زندگی میشه
آدرسشو تو گوشیم زد و رفت.
امروز کتابو براش پیک کردم.
پ.ن:اسم کتاب تشکل دهه پیشرفت محمد صادق شهبازی
یه کتاب پدر و مادر دار در حوزه جنبش های دانشجویی، کوچیک جمع و جور به درد بخور!
از مبانی میگیره میره تا عمل!
#تجربه
#همدلی_اعتراضی
#معرفی_کتاب
@yaddasht22
هدایت شده از انسان انقلاب اسلامی
31.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺مردی با آرزوهای دوربرد
🔷روایتی از جهاد و حماسه شهید طهرانی مقدم پدر موشکی ایران
👈بیستم آبان هزار و چهارصد
دوره ششم انسان انقلاب اسلامی
@ensanenghelabeslami
#فراخوان
پرونده ویژه ای برای انسان انقلاب اسلامی!
برنامه ای اینترنتی در موضوع اتفاقات اخیر از علاقهمندان انقلابی و جهادی جهت همکاری در زمینه های زیر دعوت به همکاری مینماید.
علاقه مندان جهت اعلام آمادگی، بخشهای مدنظر را بعلاوهی اطلاعات تکمیلی به آیدی @arman1401_admin در پیامرسان ایتا یا تلگرام یا بله ارسال کنند:
حوزه ها:
🖊 نویسندگی متن و نریشن
🔍 رصد، پژوهش و تحقیق
▪️فعال میدانی
📽 تدوینگری
📌 مدیریت فضای مجازی
🛎 روابط عمومی
🖼 طراح، کاریکاتوریس و تصویرگری
🎈 ایدهپردازی و خلاقیت هنری
و دیگر ویژگی هایی که انسان انقلاب اسلامی در خود پرورانده و در لیست بالا نیست.
هدایت شده از مدرسه راه
16.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
امید با دیدن امکان اصلاح ایجاد میشود
🔻نفوذ دشمن خارجی یا ضعف قابل رفع داخلی؟!
🔹ریشه مشکلات کجاست؟!
🔹 چرا حتی حزباللهیترین نیروهای نظام هم امروز اعتراض دارند؟!🤔
🔹امید چه زمانی حاصل میشود؟!
🎙️صادق شهبازی
🆔 @madrese_rah