هدایت شده از برنامه تلویزیونی ثریا
🔴مردم رئیسی را جزئی از خود میدانستند
🔺محمد صادق شهبازی در خصوص اتفاق رخ داده برای رئیسجمهور در سانحه بالگرد:
🔹رئیسی در دل مردم و در کنار آن ها بود.
🔹رئیس جمهور حلقه بستهای که دولت گذشته برای جوانان بسته بود را باز کرد.
🔹این شور و حال مردم حتی آنهایی که دلبستگی به دولت نداشتند نشان دهنده این است که برای رئیس جمهور دل نگرانند. مردم با وجود گلهها رئیسی را جزئی از خود میدانستند.
@sorayatv
هدایت شده از برنامه تلویزیونی ثریا
🔴سید ابراهیم رئیسی به معادلات منطقه هویتی جدید داد
🔺محمد صادق شهبازی در ویژه برنامه شبکه یک سیما:
🔹به محض انتخاب سیدابراهیم رئیسی به ریاست جمهوری حتی معادلات مقاومت در منطقه تغییر پیدا کرد.
🔹ماجرای شانگهای، سیاست دوستی با کشورهای همسایه بدون تنش، نگاه به جنوب و... باعث تحول در سیاست خارجی شد.
@sorayatv
هدایت شده از برنامه تلویزیونی ثریا
🔴رئیسی افتخار نوکری مردم را به دوش کشید
🔺محمد صادق شهبازی:
🔹ظرفیت احیای هویت ملی آن چیزی بود که ابراهیم رئیسی آن را نشان داد.
🔹از مردم دور بودن افتخار نیست، صفت شاخص رئیسی مردمی بودن او بود بر خلاف بسیاری از آنهایی که افتخار را دوری کردن از فضای مردم و کف جامعه میدانستند.
🔹هنوز خاطرات شهید رجایی برای مردم زنده است چرا که او عزیز در مقابل قدرتهای خارجی و ذلیل در مقابل ملت خود بود.
🔹 رئیس جمهور افتخار نوکری مردم را دارد.
@sorayatv
هدایت شده از برنامه تلویزیونی ثریا
🔴 مردمی بودن دیدن رنج مردم است
🔺محمد صادق شهبازی:
🔹اگر توفیق دوباره بودن رئیسجمهور با ملت هم نباشد علم آرمان انقلاب از دست ایران نمیافتد.
🔹روحیه انقلابی ایران به دنیا نشان داد میتوان نوع دیگری ایستادگی کرد.
🔹باید خط کنونی را ادامه داد برای نسلهای متمادی.
🔹رئیسجمهور در کنار مردم بود و رنج آنها را حس میکرد.
@sorayatv
هدایت شده از بسیج دانشجویی | BSO.IR
هدایت شده از فکرت
26.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸#کلیپ | #نمایشگاه_کتاب
🔖برگ ششم
☑️ علوم انسانی و القای امید اجتماعی
👤محمد صادق شهبازی، نویسنده و پژوهشگر
▫️در جامعه ما ارتباط جریان دانشگاهی و حوزوی با اقتضائات جامعه قطع است و به همین دلیل مخصوصا در لایه علوم انسانی و اسلامی حرفهایی که زده میشود دور از واقعیت جامعه است.
▫️آنچه امید ایجاد میکند این است که مردم تغییر واقعی را احساس کنند و جریان مبارزه برای ایجاد تغییرات را درک کنند که ریشه اصلی این امر هم اندیشهای و نظری است و علوم انسانی ما باید فضای تئوریک این امر را ایجاد کند که بن بستی در کار نیست و میشود مبارزه کرد و به تغییر رسید.
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
📲 وب | ایتا | تلگرام | اینستاگرام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌کدام وحدت مطلوب است؟
وحدت در انتخابات یعنی چه؟
👨🏻💻 پاسخ محمدصادق شهبازی
به سوال مهم وحدت در انتخابات
#سعید_جلیلی
#انتخابات
#جلیلی
✅انتخاب بصیر
🆔 @entekhab_basir3
هدایت شده از اخبار دکتر سعید جلیلی
⭕️ #دعوت و حمایت صدها نفر از #طلاب و روحانیون سراسر کشور از دکتر سعید جلیلی جهت حضور در انتخابات ریاست جمهوری
🔻 506 نفر از طلاب و روحانیون سراسر کشور در نامه ای خطاب دکتر سعید جلیلی ضمن دعوت از ایشان برای شرکت در چهاردهمین دوره ی انتخابات ریاست جمهوری از وی حمایت کردند.
📝 متن کامل این نامه خطاب به نماینده ی رهبر معظم انقلاب در شورای عالی امنیت ملی همراه با اسامی امضا کنندگان بدین شرح است:
▫️باسمه تعالی
برادر مجاهد و انقلابی؛ جناب آقای دکتر سعید جلیلی
سلام علیکم
- با تمکین و رضایت به مشیّت الهی مبنی بر شهادت رئیسجمهور شهید آیتالله رئیسی، ما جمعی از طلاب حوزههای علمیّه، با تحلیلی کلان از مهمترین ویژگیهای دولت سیزدهم و شخص شهید رئیسی، حمایت خویش را از حضور جنابعالی در عرصهی رقابت انتخابات ریاستجمهوریِ پیشروی، اعلام میداریم.
- به عقیدهی ما، چهار عامل «مردمی بودن»، «جوانگرایی در بدنهی مدیران»، «سیاست خارجهی فعّال، عزّتمندانه و گسترده» و در نهایت «سجایای اخلاقی و روحیِ» شخص رئیسجمهور، از مهمترین نقاط قوت دولت سیزدهم و خادم آن بود. در هرکدام از این موارد، دولت شهید رئیسی مسیری را شروع کرد که هنوز به پایان نرسیده است:
۱. اگرچه این دولت فاصله ها را با متن مردم و ولی نعمتان کم نمود و به ایشان خدمت صادقانه کرد، اما لازم است که این مسیر تا تحقّق امر «حاکمیّت مردم» بر ساختارهای سیاسی، اقتصادی و فرهنگی ادامه پیدا کند.
۲. علی رغم اینکه دولت سیزدهم در اقدامی شجاعانه، بدنهی جوان، متعهّد و متخصّصی را از مدیران شایسته وارد مناصب میانی و عالی دولت کرد، اما یقیناً تجربهی بالغ بر ده سالهی جنابعالی در قالب «دولت در سایه» و ارتباط گسترده با شبکه حلقههای میانی و فعالان مردمی در عرصههای اقتصاد، فرهنگ، سیاست و اجتماع، میتواند بر غنای این مزیّت بیفزاید.
۳. دولت شهید جمهور در عرصهی سیاست خارجه نیز از نگاه ذلیلانه و ملتمسانه به غرب عبور کرد و با عزّت و اقتدار و حکمت، سطح روابط خارجی با «همه» دولتها را گسترش داد و نقش والایی در تقویت جبههی مقاومت و آرایش نظم نوین جهانی در راستای توازن قدرت این جبهه در منطقه و جهان داشت، اما تنها با پافشاری بر همان طریق است که ثمرات اقتصادی و امنیّتی آن گسترش روابط، در داخل کشور نمایان خواهد شد.
۴. و در آخر، این ولایتمداری، اخلاص، صداقت، ساده زیستی، تواضع، رأفت، از خود گذشتگی، دنبال منافع شخصی نبودن و پرکاری رئیسجمهور شهید آیتالله رئیسی بود که او را به یکی از نقاط مورد وفاق ملّی جمهوری اسلامی در دهههای گذشته تبدیل کرد.
با چنین تحلیلی از دولت سیزدهم، اکنون از جنابعالی که در این چهار شاخصهی اساسی، امتحان خود را با موفقیّت پس دادهاید، اعلام حمایت نموده و امیدواریم با تداوم و تقویت مزایای دولت سیزدهم، افتخار و آبروی سیاستورزی در نظام اسلامی شوید و با تلاشی مجاهدانه در راستای جهش کشور در زمینههای مختلف اقتصادی و فرهنگی و سیاسی، پیشران باشید.
والسلام علیکم.
◀️ طلاب و روحانیون محترم می توانند جهت امضای نامهٔ دعوت و حمایت از دکتر سعید جلیلی جهت حضور در انتخابات ریاست جمهوری به این لینک مراجعه نمایند:
🌐 https://survey.porsline.ir/s/foV2XKoQ
📎 اسامی امضا کنندگان را در فایل پیوست ذیل👇
📲مرجع جامع اخبار دکتر #سعید_جلیلی
☑️ @Jalili_saeed
هدایت شده از آقای پرزیدنت
🔥 برای جهش ایران
⏰📆 فردا (پنجشنبه) دهم خرداد ماه حوالی ساعت ۱۶
🇮🇷 روبروی ساختمان وزارت کشور
🆔 @aqaye_president
هدایت شده از آقای پرزیدنت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ قرار ما، فردا، برای جهش ایران:
🔷️ حوالی ساعت ۱۶ جلوی ساختمان وزارت کشور
بسم الله الرحمن الرحيم ...
🆔 @aqaye_president
🔺کشور، رئیسجمهور پرکاری میخواهد که بداند باید در چه جهتگیری حرکت کنیم. پرکاری بدون فهم جهتگیریها و اولویتها باعث شده در دورههای مختلف کشور یا گرفتار حرکتهای زیگزاگی یا حتی انحرافهای اساسی بشود، یا در سودای انجام انبوهی کار خوب، در نهایت هیچ کار واقعی انجام نشود.
🔺یک پای تشخیص درست، فهم مبانی است که با چه عینکی به مسائل نگاه و اولویتسنجی میشود. یک پای آن در شناخت درست داشتن از مسائل و اشراف داشتن به آنها و فهم از جریانهای مختلف کارشناسی داشتن است. عملگرایی کور، شاید به درد دوربین بخورد، اما دردی از مردم و کشور حل نخواهد کرد.
🔺امام صادق (ع): کار کننده بدون بصیرت و شناخت، مانند کسی است که در مسیر غلط میدوم و تندی حرکت جز به دور شدن بیشتر او از مقصد نمیانجامد. اَلْعَامِلُ عَلَى غَيْرِ بَصِيرَةٍ كَالسَّائِرِ عَلَى غَيْرِ اَلطَّرِيقِ لاَ يَزِيدُهُ سُرْعَةُ اَلسَّيْرِ إِلاَّ بُعْداً
بعد از فروپاشی رژیم اشغالگر، یک فرایند بازپروری برای کسانی که در این رژیم به چنین رفتارهایی با دیگران عادت داده شدهاند ضروری است.
♦️راه رشد صنایع وامانده، سیاست صنعتی دقیق، حمایت حساب شده از تولید ملی، دانشبنیان کردن، مقابله با رانت و فساد و دلالی و انحصار و البته پیگیری و نظارت است. افسانه رشد صنایع داخلی با باز کردن واردات و رقابت با محصول با کیفیتتر و کمقیمتتر خارجی، آن هم در ابتدای راه توسعه صنعتی، نابود کردن ته مانده تولید ملی و بیکار کردن میلیونها جوان ایرانی است. هیچ کشوری با این مدل رشد نکرده. حمایتگرایی حسابشده از تولید ملی، نردبانی است که کشورهای پیشرفته از نردبان آن بالا رفتند و بعد، آن را انداختند و بقیه آدرس غلط را نشان دادند.
🔺جریانی که وضع کنونی اقتصاد و سیاست ایران را در دهه سوخته نود آفریده؛ حالا برای مردم استراتژی صادر کرده! خلاصهاش این است قدرت تولید شده کشور را مصرف کنیم به نفع دموکراتهای آمریکا! از سطح کشور ابراز نگرانی کرده که از پیشرفت در دهه نود به سطح بقا به دست جریانشان کوچک شده!
🔺جریانی که رشد علم و فناوری در دورهشان متوقف شده از سرمایهگذاری کشورهای همجوار در هوش مصنوعی ابراز نگرانی کردهاند. جریان آفریننده #آبان_۹۸ برای مردم ابراز نگرانی کردهاند!! جریانی که مسائل ایران در دورهشان رها شده یاد رویکرد مسئلهمحور افتادهاند.
🔺به گیرندههایتان دست نزنید! خود واقعیت خندهدار است. تاریخ دو بار تکرار یک بار تراژدی، یک بار کمدی! جریانی که کشور رابه این روز انداخته، میخواهد راهگشایی کند! اگر حافظه تاریخی نداشته باشیم، کمدی هم دوباره به تراژدی میانجامد. تراژدی دهه نود! اصولگرا و اصلاحطلب هم برایشان پایکوبی میکنند و تبریک میگویند.
🔺قوچانی یکبار با این مضمون تیتر زده بود که به دوره طلایی سازندگی برگردیم. حالا حتما میخواهند ما را به دور طلایی!!! روحانی برگردانند!!
چرا مشارکت در انتخابات مهم است؟ چون نگذاریم امثال اینها و همتایانشان مردم ایران را به عقب برگردانند.
بزرگترین ضربه دهه نود، ارتجاع و سست کردن جهتگیریهای اصلی انقلاب و امام بود که بیش از آنکه بهوسیله غربگراها انجام شود، به وسیله متحجران و محافظهکارها و عمدتا به نام دین انجام شد. اینگونه بسیاری حساسیتها نسبت به آرمانهای اصلی انقلاب و امام مثل استقلال، عدالت، جمهوریت، وحدت اسلامی، فلسطین و... در ذهن و زبان جامعه ما و حتی متدینان و حتی حزباللهیها و انقلابیهای سست و تحریف شد. بسیاریش هم به بهانه و با توجیههای مضحک انتخاباتی. بازخوانی دوباره آن اصول به روایت متفکران انقلاب جزو مهمترین کارها برای تداوم راه امام بهویژه در نسل جدید است.
هدایت شده از گروه فرهنگی شهیدالقدس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📸 کاروان پخش آب در #شمال نوار غزه در روز پنجشنبه هفدهم خرداد...
📣 این پویش همچنان ادامه دارد...
شماره کارت جهت مشارکت:
💳
5892107046373166گروه جهادی شهيدالقدس 💳
5029087001597700کانون فرهنگی تبليغی شهيدالقدس ⚠️ به جز برنامه "آپ" که برای حسابهای حقوقی محدودیت در تعداد واریزهای روزانه دارد، از هر برنامه دیگر بانکی و... واریز کنید مشکلی نخواهید داشت. 🇵🇸 @shahideqods
🟥چرا #سعید_جلیلی؟ بخش اول
📝#محمدصادق_شهبازی
1️⃣کشور رئیسجمهوری میخواهد که سیستم اجرایی را از روزمرگی، لکهگیری، بیجهتی و حرکت زیگزاگی خارج کند. اولویتهای اصلی را بشناسد و کشور را روی آنها حرکت دهد. اینها اشراف و تمرکز چه در سطح راهبردی و کلان چه در سطح جزئی و منطقهای میخواهد. او تنها کسی است که دو دهه میان مسائل کلان و جزئی کشور رفت و برگشت کرده و روی اولویتها ایستاده. اولویتهایی که هم کشور را(نه صرفاً پیشرفت که) جهش بدهد و هم نیازهای روزمره زندگی مردم را رفع کند. اینها #راهبلد بودن و فهم راهبردی میخواهد با روخوانی برنامههای تولیدی و سفارشی و شب انتخاباتی به دست نمیآید.
2️⃣کشور رئیسجمهوری میخواهد که #نظام_فکری منسجم داشته باشد. نظام فکری که به همه تصمیمات او جهت بدهد و او و دولتش را از حرکت زیگزاگی و از تحت فشار و خوشامد این و آن قرار گرفتن در داخل و خارج و نگاهدارد. ارزش و اهمیت هر آرمان و جهتگیری را مبنایی درک کند. اینگونه تصمیمات بر اساس نیازها گرفته میشود نه فشار، نظرسازی، موح مجازی و...و منافع ملی فدای زور و خوشامد این و آن نمیشود. جلیلی کسی است که نظام فکریاش به اصیلترین مبانی بناشده بر پایه قرآن متکی است، هیچ وقت #حزب_باد نبوده و تنها بر اساس آن مبانی عمل کرده حتی اگر جایی به ضرر خودش مثلاً رأیآوری بوده. اگر عدالت را مقدم بر پیشرفت میداند، یا اگر به ایستادگی در برابر کفار معتقد است و به تعبیر قرآنی که همیشه میگوید تن به #حکم_جاهلی نمیدهد، اگر در برابر موارد شبههآلود میایستد، اگر به روشهای #فرصتطلبانه تن نمیدهد و... نه از سر تعصب که همه بر اساس تسلط و پایبندی به مبانی است.
3️⃣کشور رئیسجمهور #فعال میخواهد، نه منفعل! کسی که خودش فعالانه ایده وسط بگذارد، بازی و میدان را طراحی کند، نه آنکه دیگران برایش تعیین تکلیف کنند. لازمه آن گذشته از نظام فکری و اشراف، #استقلال فکری و عملی است. یعنی هم خودش جمعبندی داشته باشد، هم وامدار این و آن نباشد که به خاطر زیست خود و اطرافیانش و لکههایی که بر دامن خود یا آنها است مجبور به باج دادن و معامله و تحت تأثیر فشار و تعارف قرار بگیرد. جلیلی کسی است که نهتنها خود ایده دارد که چون هیچ آلودگی بر دامن خودش نیست و آلوده به #باندبازی و زد و بند نیست، دست و زبانش در پیگیری و گفتن حق کند نشده است.
4️⃣کشور رئیسجمهوری میخواهد که #تیم داشته باشد نه باند! از ظرفیت فکری و تجربه دیگران استفاده کند با دیگران کار کند، اما تحتتأثیر نباشد و دورش محفل و گنگ شکل نگیرد. جلیلی نهتنها از دوره مسئولیتش در بیت و شورای امنیت ملی و بعدتر در قالب #دولت_سایه صدها نفر مشاور و کارشناس از جهتگیریهای مختلف فکری، علمی، سیاسی، مذهبی و... را جمعکرده که بعید است عادی کنار هم بنشینند، بلکه به هزاران نفر از مردم در بازدیدهای میدانی گره خورده و از نتایج تصمیمات و موانع پیش پای مردم مطلع است. او #محفلی و گعدهای و جزو بازی این و آن نشده اما به این بدنه کارشناسی متکی است.
5️⃣ کشور رئیسجمهوری میخواهد که توان #جمعبندی داشته باشد. تکثرهای دورش از او آدمی صلح کلی نسازد که بخواهد همه را به دست بیاورد و نتیجتاً نتواند هیچ تصمیم جدی بگیرد! و به سرنوشت همه دولتها دچار نشود که دولت در حوزههای مختلف تبدیل به لحاف #چهلتکه شود که هر کس به سمتی بکشد. جلیلی نخواسته همه را به دست بیارود و صلح کلی باشد. او مثل #آهنربا جهتگیریهایی دارد که دایره گستردهای با اختلافات گسترده به شرط سازگاری با آن چهارچوب میتوانند به آن بچسبند و این ایده و مدل را تقویت کنند نه اینکه هر یک از سمتی بکشند و #شترگاوپلنگ مثل اکثر ائتلافهای سیاسی بسازند!
@enghelabemardom