38.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻فرمان جهاد تبیین توسط مقام معظم رهبری
🔰ما برای جهاد تبیین باید چکار انجام بدهیم⁉️
⭕️دو گام مهم برای جهاد تبیین :
۱. بررسی به شبهات و پاسخ به آنها و انتشار پاسخ شبهه بین مردم
۲. حمایت مالی از افرادی که جهاد تبیین می کنند
➖➖➖➖
🎞📽شناسنامه ویدئو:
➖حجم: ۴۷mb
تاریخ تولید: 1403/06/21
👨💻مدیرتولید: @Admin_sheij_Qomi
🇮🇷https://eitaa.com/enghelabihamardomi
#بسم_الله_الرحمن_الرحیم
🏴 يا أَبا مُحَمَّدٍ، يَا حَسَنَ بْنَ عَلِيٍّ أَيُّهَا الزَّكِىُّ الْعَسْكَرِىُّ ، يَا ابْنَ رَسُولِ اللّٰهِ، يَا حُجَّةَ اللّٰهِ عَلىٰ خَلْقِهِ، يَا سَيِّدَنا وَمَوْلانا إِنَّا تَوَجَّهْنا وَاسْتَشْفَعْنا وَتَوَسَّلْنا بِكَ إِلَى اللّٰهِ وَقَدَّمْناكَ بَيْنَ يَدَيْ حاجاتِنا، يَا وَجِيهاً عِنْدَ اللّٰهِ اشْفَعْ لَنا عِنْدَ اللّٰهِ؛ 🏴
#شهادت_امام_حسن_عسکری_علیه_السلام
🇮🇷https://eitaa.com/enghelabihamardomi
رهبر معظم انقلاب ؛
شما بهعنوان یک انسان مسلمان، مؤمن، صاحب فکر، باید نگاه کنید، تکلیفتان را احساس کنید، تحلیل داشته باشید ؛ نسبت به اشخاص، نسبت به جریانها، نسبت به سیاستها، نسبت به دولتها، موضع داشته باشید، نظر داشته باشید.
👈اینجور نیست که شما باید منتظر بمانید، ببینید که رهبرى دربارهى فلان شخص، یا فلان حرکت، یا فلان عمل، یا فلان سیاست چه موضعى اتخاذ میکند که بر اساس آن، شما هم موضعگیرى کنید؛ نه، اینکه کارها را قفل خواهد کرد.
رهبرى وظایفى دارد، آن وظایف را اگر خداى متعال به او کمک کند و توفیق بدهد، عمل خواهد کرد؛ شما هم وظایفى دارید؛ به صحنه نگاه کنید، تصمیمگیرى کنید؛ منتها معیار عبارت باشد از تقوا؛ معیار، تقوا باشد. تقوا یعنى اسیر هواى نَفْس نشدن در جانبدارى و طرفدارى یا در مخالفت و معارضه، در انتقاد یا در تمجید؛ این را رعایت کنید. اگر این رعایت شد، هم انتقاد خوب است، هم جانبدارى و تمجید خوب است: از شخص، از دولت، از فلان جریان سیاسى؛ از فلان حادثهى سیاسى؛ هیچ اشکالى ندارد. البته اگر در یک زمینهاى نظرى هم از سوى این حقیر ابراز شد، آن کسانى که حسنِظن دارند و این نظر را قبول دارند، ممکن است این هم یکى از عواملى باشد که در تشخیص آنها دخالت خواهد داشت؛ لکن این به معناى این نیست که وظیفهى افراد در مورد موضعگیرىها و در مورد اظهارنظرها ساقط بشود؛ نه، هرکسى نگاه کند [و وظیفهاش را انجام بدهد]. عرض کردم معیار این است که با رعایت تقوا باشد؛ یعنى بدون گرایش به هواى نَفْس؛ اگر انتقاد میکنیم، اگر طرفدارى و جانبدارى میکنیم، اگر یک حرکت را، یک سیاست را تأیید میکنیم یا اگر رد میکنیم، واقعاً از روى احساس وظیفه و تکلیف و بدون دخالت دادن اغراض نفسانى [باشد]
🇮🇷https://eitaa.com/enghelabihamardomi
🔴 با دستور محمد رضا عارف، معاون اول رئیسجمهور، حقوق بازنشستگان شامل مالیات شد!
⭕️ زین پس مالیات ازحقوق ماهیانهی همهی حقوقبگیران کسر خواهد شد❗️
❇️ شهید رئیسی در راستای بهبود معیشت اقشار خاص؛ مالیات بازنشستگان، کارگران و دهکهای پایین را حذف کرده بود.
🇮🇷https://eitaa.com/enghelabihamardomi
کانال انقلابی
🔴 با دستور محمد رضا عارف، معاون اول رئیسجمهور، حقوق بازنشستگان شامل مالیات شد! ⭕️ زین پس مالیات از
این موارد رو که میبینید عزمتون رو برای تشکیلات سازی و کار گسترده تشکیلاتی بیشتر کنید
وگرنه 4 سال دیگه بازم همینا با چند تا هیاهو و دوقطبی سازی و لولو هراسی رای میارن و پوست همه مردم رو میکنن!
اینا به حقوق ناچیز بازنشستگان بیچاره هم رحم نمیکنن...
🇮🇷https://eitaa.com/enghelabihamardomi
سالروز آغاز امامتِ امامی که خودمان دلیل غیبت اش هستیم گرامی باد
🇮🇷https://eitaa.com/enghelabihamardomi
#خرافه_عیدالزهرا
💢 آیا نهم ربیع روز #قتل خلیفه دوم است؟
"این متن بدنبال دفاع از #خلیفه_دوم نیست؛ بلکه هدف رفع یک داستان تخیلی در بین #شیعیان است"
✅تاریخِ #دقیق قتل عُمَر بن خطاب به دست ابولولو :
طبق منابع تاریخی شیعه و سنی ، عمر بن الخطاب ( خلیفه دوم ) در بیست وششم ذی الحجه ترور شد و بعد از حدود سه روز درگذشت. بنابراین وی در آخر ذیحجه یا اول محرم درگذشته است. این مطلب را همه ی مورخان اعم از شیعه و سنی در آثار خود آورده اند.
بنابراین اقلیت قلیلی که در نهم ربیع الاول مراسم عمرکشان ( عید الزهرا یا فرحة الزهراء ) برگزار می کنند اساسا حدود هفتاد روز تأخیر می کنند و کارشان حتی اگر توجیه شرعی و عقلی دشته باشد ، دستکم از نظر تاریخی دچار اشکال است.
✅برای اطمینان می توانید به منابع تاریخی زیر مراجعه فرمایید که همگی آخر ذی الحجه را به عنوان تاریخ قتل عُمَر بیان کرده اند:
✅منابع تاریخی #شیعه یا متمایل به تشیع :
۱. تاریخ الیعقوبى ، یعقوبی، ج۲ ، ص۱۵۹ ، قرن سوم ، مولف آن شیعه است. همچنین تاریخ یعقوبى/ ترجمه فارسی آیتی ، ج۲ ، ص۴۹
۲. التنبیه و الإشراف ، مسعودی ، ص۲۵۰ ، قرن چهارم ، مؤلف آن شیعه یا متمایل به تشیع است
۳. مروج الذهب ، مسعودی ، ج۲ ص۳۰۴ و ص۳۲۱ ، قرن چهارم ، مولف آن شیعه یا متمایل به تشیع است.
۴. الفتوح ، ابن اعثم کوفی ، ج۲ ، ص۳۲۳ ، قرن چهارم ، مولف متمایل به تشیع است.
۵. مَسارّ الشیعه ، ص42 ، مؤلف: شیخ مفید (ره) پیشوای بزرگ شیعیان در اوایل قرن پنجم که خوشبختانه نسخه خطی اصلی این کتاب با دستخط مؤلف موجود است. در این کتاب نیز مرگ عمر در ذیحجه ذکر شده است. می دانیم که شیخ مفید(ره) از نظر عظمت علمی و تقوایی در حد عالی هستند تا جایی که برخی بر این باورند که به دریافت توقیع ( نامه ) از امام عصر (عج) مشرف شده اند.
✅برخی دیگر از #منابع تاریخی:
۶. الإمامة و السیاسة ، مولف ناشناس، ج۱ ص۳۹ ، قرن سوم ، مذهب مولف: نامعلوم
۷. المعارف ، ابن قتیبه، ص ۱۸۳ ، قرن سوم ، مذهب مولف: سنی
۸. أنساب الأشراف، بلاذری، ج۱۰، ص۴۱۷ ، قرن: سوم ، مذهبِ مولف: سنی
۹. الطبقات الکبرى، محمد بن سعد، ج۳ ، ص:۲۵۸ ، قرن سوم ، مذهب مولف: سنی
۱۰. تاریخ الطبری، طبری، ج۴، ص:۱۹۱ ، قرن چهارم ، مذهب مولف: سنی
✅بد نیست بدانیم که #علمای قدیم ما شیعیان درباره اینکه « عمر در ذیحجه کشته شده » اتفاق نظر داشته اند و حتی مرحوم علامه مجلسی(ره) نیز به این موضوع اعتراف کرده است
📚بحارالانوار، ج۳۱، ص ۱۱۸
✅البته مجلسی(ره) خود سعی کرده به هر قیمت شده #نهم ربیع الاول را تایید کند!! بعید نیست ایشان که در عصر صفوی می زیست از سوی حکومت یا جو جامعه تحت فشار بوده اند و از این رو به روایتی که از نظر سندی ضعیف است و از نظر متن نیز با مسلمات تاریخی و روایی در تعارض است استناد کرده اند! روایتی که مجلسی به آن استناد کرده از طریق دو راوی مجهول الهویه به احمد بن اسحاق قمی(ره) منسوب شده که سند و متن آن بسیارِ ضیعف است.
✅کفعمی از ابن ادریس حلی (صاحب کتاب السرائر) نقل کرده که درباره تاریخ نهم ربیع گفته است: " مَنْ زَعَمَ أَنَّ عُمَرَ قُتِلَ فِیهِ فَقَدْ أَخْطَأَ بِإِجْمَاعِ أَهْلِ التَّوَارِیخِ وَ السِّیَرِ " ترجمه: « هر کس بپندارد عمر در نهم ربیع کشته شده به اجماع صاحبان کتب تاریخ و سیره در اشتباه است». سپس خود کفعمی تاریخ ذیحجه را صحیح دانسته می افزاید: « الإجماعُ حاصلٌ مِن الشیعةِ و أهلِ السنّةِ على ذلک» یعنی «شیعه و سنی بر این موضوع اتفاق نظر دارند»
📚کفعمی، مصباح الکفعمی = جنة الأمان الواقیة ، ص: 511 و مجلسی، بحارالانوار، ج۳۱، ص ۱۱۹
🇮🇷https://eitaa.com/enghelabihamardomi
هشدار بیش از ۴۰ نماینده به همتی؛
جلوی ریخت و پاش ها را بگیرید تا وام به مردم هم برسد/ سخنی نگویید که بوی دفاع از بانک ها و کارتلهای اقتصادی متخلف را بدهد
باسمه تعالی
جناب آقای دکتر همتی؛ وزیر محترم امور اقتصادی و دارایی
سلام علیکم
با عرض تبریک حلول ماه ربیع الاول، اخیرا در یکی از برنامه های تلویزیونی ضمن دفاع از وامهای کلان پرداختی بانکها به کارکنان خود، درباره «پرداخت بخشی از وام ازدواج به صورت خرید کالا و اجناس» صحبت کردید که نقض واضح قانون بود. چراکه طبق ابلاغیه بند (ث) تبصره ۱۳ قانون بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور- تسهیلات قرض الحسنه ازدواج باید به صورت نقدی باشد.
این درحالیست که طبق بخش نامه بانک مرکزی حداکثر ۱۵ روز پس از ثبت نام توسط متقاضیان، باید روند خدمات دهی آغاز شده و ضمن تعیین شعبه، ظرف ۱۰ روز پرونده تشکیل و مبلغ وام به حساب متقاضی واریز گردد.
متاسفانه این نوع اظهارات توسط حضرتعالی، ثمره ای جز ناامیدی جوانانی که با هزار و یک امید برای ازدواج اقدام نموده اند ندارد آن هم در شرایطی که حجم کل تسهیلات پرداختی ازدواج و فرزندآوری از کل تسهیلات پرداختی، تنها حدود ۳درصد است.
لذا از شما به عنوان وزیر اقتصاد دولت جناب آقای پزشکیان که همواره به درستی بر ارتقای شاخص عدالت تاکید کرده است، انتظار میرود به عنوان وزیر اقتصاد به جای ایجاد شائبه و ظن دفاع از منافع بانک ها و کارتل های اقتصادی متخلف، با جلوگیری از بنگاه داری بانکها توسط زیرمجموعه های اقماری شان و ریخت و پاش ها و هدر رفت منابع عمومی در بخشهای گوناگون، به دنبال احقاق حقوق مردم عادی و رنج کشیده ای باشید که برای دریافت حتی یک وام ساده، باید از هفت خوان بانک ها عبور کنند.
ضمنا مطرح نمودن ایده غلط و پر اشکال جایگزینی کالا و لوازم خانگی به جای وام نقدی، آن هم در شرایطی که کیفیت پایین برخی کالاها و قیمت بالای آنها مشخص است، چرخه رانت دیگری در بین تولید کنندگان بی کیفیت را رونق می بخشد تا بتوانند در یک بازار غیر رقابتی، محصولات خود را به اجبار به بخشی از جامعه تحمیل کنند. و صد البته شما بهتر از هر کس دیگر می دانید که هر زوجی که برای دریافت وام ثبت نام اقدام می کند، بیشترین نیازش به مبلغ وام برای تامین نقدینگی لازم جهت خرید و یا رهن مسکن و یا سایر مخارج شروع به کار زندگی است که طبیعتا با دریافت لوازم خانگی، این مشکلات مرتفع نمی شود.
در پایان به جنابعالی یادآوری می کنیم که اگر قرار است تحولی در وضعیت معیشت مردم شکل بگیرد، یکی از قدم های اولیه آن تغییر نگاه مسئولان است. اگر وزرا و مسئولانی مانند شما اولویت شان را بر احقاق حقوق توده های مردم بگذارند و در این مسیر با برخورد با بانک های متخلف و کسانی که منابع عمومی را هدر می دهند به وظیفه خودشان عمل کنند حتما در راه گره گشایی از مشکلات مردم موفق خواهند شد که در این مسیر باید مراقبت شود که الگوهای غلط دهه ۹۰ مجددا تکرار نشود.
از این رو ما در مجلس شورای اسلامی با دقت عملکرد شما و سایر مسئولان را رصد کرده و در صورت حرکت در مسیر قانونی و درست، شما و ساییر همکاران تان را کمک می کنیم و در صورتی نیز که خدای ناکرده، مسیر اشتباهی در پیش گرفته شود حمایت از مردم و بویژه زوجهای جوان را وظیفه قانونی خود میدانیم.
والسلام علی من اتبع الهدی
۱. مالک شریعتی
امیرحسین ثابتی
علی خضریان
احمد راستینه
۵. عباس بیگدلی
مهدی طغیانی
ابراهیم عزیزی شیراز
محمد منان رئیسی
حامد یزدیان
۱۰. علیرضا عباسی
میثم ظهوریان
علی احمدی
صدیف بدری
علیرضا سلیمی
۱۵. محمدطلا مظلومی
زهره سادات لاجوردی
موسی غضنفرآبادی
فتح الله توسلی
محمدتقی نقدعلی
۲۰. احسان عظیمی راد
علی حدادی
امیرحسین بانکی پور
حسن حسن نتاج
سید موسی موسوی
۲۵. عباس گودرزی
سید محمد موحد
غلامرضا شریعتی اندراتی
حسینعلی شهریاری
روح الله متفکر
۳۰. محمدرضا احمدی
نادرقلی ابراهیمی
علی اصغر نخعی راد
علی اصغر باقرزاده
فاطمه محمدبیگی
۳۵. ابراهیم رضائی
حسین محمدزاده
مجید دوستعلی
پیمان فلسفی
علی شیرین زاد
۴۰. سید مرتضی محمودی
سالار ولایتمدار
روح الله نجابت
فرهاد شهرکی
🇮🇷https://eitaa.com/enghelabihamardomi
حور و قصور و کوثر از آن بهشتیان
ما را کفایت است، آن رخ انور حسین...
#شب_جمعه
🇮🇷https://eitaa.com/enghelabihamardomi
📈رشد ۲۱ درصدی صادرات ایران به عراق
میزان صادرات به عراق نسبت به مدت مشابه سال گذشته که ۳ میلیارد و ۵۰۸ میلیون دلار بود، ۲۱ درصد افزایش یافته است. امیدواریم در ۶ ماهه دوم بتوانیم رکورد ۱۰ میلیارد دلار را بزنیم.
بیشتر بخوانید
https://donya-e-eqtesad.com/fa/tiny/news-4101847
📆۱۴۰۳/۶/۱۷
#اقتصادی
#خوش_خبر
🇮🇷https://eitaa.com/enghelabihamardomi
❌خیلی جالب شد. مدیران تلگرامی دو کانال بامدادنو و اصلاحات نیوز با رییس جمهور به آمریکا می روند.
🇮🇷https://eitaa.com/enghelabihamardomi
✅ امام عسکری و شراب خوار
✍ حسین بن حسن یکی از نوادگان امام جعفر صادق علیه السلام بود که در قم زندگی می کرد و آشکارا شراب می نوشید.
ایشان آدم کمی نبود. از مشایخ «قم» بود. همه او را میشناختند و همین باعث میشد که لغزش سنگین او، دهان به دهان بپیچد. او، در عین وابستگی به شراب، روز به روز فقیرتر هم میشد تا این که روزی از سر فقر، به سمت منزل احمد بن اسحاق اشعری که وکیل امام حسن عسکری علیه السلام در امور اوقاف بود رفت ولی احمد بن اسحاق به او اجازه دیدار نداد. حسین بن حسن نیز محزون به خانه برگشت.
همان سال احمد اسحاق پیش از حج به سامراء رفت و اجازه خواست تا با امام حسن عسکری علیه السلام ملاقات کند ولی امام اجازه نداد.
احمد بن اسحاق مدتی گریست و بی تابی کرد تا سرانجام امام به او اجازه داد.
احمد بن اسحاق به امام عرض کرد: ای پسر رسول الله، چرا مرا از دیدارتان منع کردید، در حالی که من از شیعیان و دوستان شما هستم؟
امام فرمود: زیرا تو پسر عموی ما را از خانه ات طرد کردی.
احمد بن اسحاق شروع به گریه کرد و سوگند خورد که هدفش فقط این بوده که حسین بن حسن از خوردن شراب توبه کند.
امام فرمود: درست می گویی، ولی در هر حال احترام و تکریم آنها باید به جای خود محفوظ باشد.
مبادا آنان را تحقیر و خوار کنی زیرا به ما منسوب هستند؛ و گرنه از زیانکاران خواهی گشت.
احمد بن اسحاق از حج برگشت و وارد قم شد. بزرگان و اشراف به دیدارش آمدند و حسین بن حسن هم همراه آنان بود. احمد بن اسحاق با دیدن او به طرف او شتافت و از او استقبال کرد و او را در بالای مجلس جایش داد.
حسین بن حسن که بسیار تعجب کرده بود، علت این برخورد را از احمد بن اسحاق جویا شد. او نیز سخنان امام حسن عسکری علیه السلام را بازگو کرد.
حسین بن حسن با شنیدن ماجرا از کارهای زشتش پشیمان شد و توبه کرد، سپس به خانه اش مراجعت کرد و همه شراب ها را به زمین ریخت، از باتقوایان خداترس شد و پیوسته در مسجد معتکف می شد تا از دنیا رفت و در نزدیکی قبر مطهر حضرت معصومه سلام الله علیها به خاک سپرده شد.
بحار الانوار، ج 50، ص 323، ح 17.
درست است که آن سید خاطی، فرزند رسول الله صلی الله علیه و آله بود ولی «شیعه» هم بود. و به نظر من «شیعه بودنِ» او از «سید بودن»ش مهمتر بود. زیرا بنی عباسِ زمان امام عسکری علیهالسلام هم سید بودند ولی امام، هرگز چنین ارزشی برای آنها قائل نبود.
به نظرم این داستان فقط ربطی به سیادت ندارد، در واقع، شیعه بودن او در کنار انتسابش به رسول خدا صلی الله علیه و آله، باعث شد حضرت از گناه سنگینِ «شرب خمر» او صرف نظر کند! برای اینکه او بماند. برای اینکه او عوض شود و برای اینکه او برگردد. اگر امیدی به بازگشت باشد، باید با گناهکار ملاطفت کرد. باید! و الّا پشت در خانهی امام می مانی!
آه که چقدر وظیفه سنگین است!
✍ #شیخ_فرهاد
🇮🇷https://eitaa.com/enghelabihamardomi
✅ این دو حدیث امام حسن عسکری علیه السلام چقدر زیباست...
هر شخصی که به جایی کمتر از صدر مجلس رضایت دهد و بنشیند، تا هر زمان که نشسته است، خداوند و فرشتگانش بر او درود میفرستند.
مکارم الأخلاق، جلد ۱، صفحه ۶۶.
خَصْلَتَانِ لَيْسَ فَوْقَهُمَا شَيْ ءٌ اَلْإِيمَانُ بِاللَّهِ وَ نَفْعُ اَلْإِخْوَانِ.
دو خصلت است كه چيزي برتر از آن دو نباشد: ايمان به خدا و سود رساندن به برادران.
بحارالانوار 78: 374 ح 26.
🇮🇷https://eitaa.com/enghelabihamardomi
کانال انقلابی
طرز تهیه مرد افسرده #همسرداری #تربیت_انقلابی 🇮🇷https://eitaa.com/enghelabihamardomi
طرز تهیه ی زن افسرده هم همینه
مردی که تلاش های همسرش رو نادیده میگیره
مردی که از همسرش حمایت نمیکنه و همدلی نداره
مردی که کوچکترین رفتارهای همسرش رو کنترل میکنه
مردی که بر سرمسائل جزئی، بحث و دعوای مکرر میکنه
مردی که بدون بازخورد سازنده همش درحال انتقاده
مردی که بیش از حد توان ، از همسرش انتظار کار و فعالیت داره
مردی که خستگی همسرش ناشی از کار در منزل رو درک نمیکنه
مردی که در روابط همسرش با خانوادش خیلی حساسه
به نظرم همین چندتا رو دو طرف رعایت کنند خیلی از مسائل حل میشود.
یکنکته هم خصوصیات رفتاری زن و مرد متفاوته و این رو هم بدونیم خیلی کمک میکنه، مثلا نوع مردها وسط آشغال هم میخوابند ولی زن ها نوعا یه چیزی سرجاش نباشه میگن تمیز نیست و اینا خصوصیات رفتاری است، بیخیال بشی بعد یه مدت حل میشه.
یه چیز آخرم هست کلا در هر نوع رابطه ای ، اگر به یکی علاقه دارید همونجوری بپذیرید و تلاش نکنید سریع مثل شما بشه که شدنی نیست، اگر تغییری هم قراره اتفاق بیفته با صبوری است.
زندگی هم فیلم نیست همه چی خوشگل باشه، آدم اذیت میشه، خسته میشه، عصبی میشه، دعوا میکنه، داد میزنه و...، اینا طبیعی است. زندگی سخته و مشکلات داره و صدجور ذهن آدم مشغوله و یه جا از کوره درمیره و طبیعیه. مهم این است اینا رو ادامه ندی و در لحظه تموم کنی و به مسیر اصلی برگردی.
این روزها زندگی ها خیلی روهواست، من هرجا میرم زنان از مردان و مردان از زنان و جفتشون از بچه ها و بچه ها از پدرو مادرها گلایه دارند. تو مجازی هم که هر روز کلی پیام داریم.
علت اصلیش عدم درک همدیگر است، همه میخوان اونیکی رو شبیه خودشون کنند. قرار نیست همه شبیه هم بشن. قراره هرکس نقس خودش رو درست انجام بده و اگر نداد کمک کنیم ، ولی قبلش هم تذکر بدیم تا به مشکل نخوره ولی مشکل شد دیگه چاره ای نداریم کمک کنیم گرچه کم بیاریم و کل کارامون و اعصابمون بهم بریزه.
هرچقدر شما شبیه همسرت شدی اون هم همونقدر شبیه تو میشه، هرچقدر تو شبیه پدرو مادرت شدی ، بچه هات هم اونقدر شبیه تو میشن و...، پس قرار نیست خودت را حق مطلق بدونی و بگیهمه مثل من فکر کنند.
زندگی به شدت سخته ولی مجبوریم و باید فوت و فنش رو یاد بگیریم تا کمتر اذیت بشیم وگرنه دنیا همهرو اذیت میکنه. هنرمند آن است که اذیت ها رو کم کند.
یکی میگفت حجاب کم شده، طلاق زیاد شده، گفتم هیچ آمار مستندی برای این ادعا نیست گرچه میتونه چنددرصدی موثر باشه ولی مشکل تا جاییکه حس میشود ، عدم درک متقابل است. طرف میخواد مثل خودش باشه. مثلا پسری که با حرف مادرش که ۲۰ سال زحمتشو کشیده سیگارش رو ترک نکرده، چرا فکر میکنی باید بخاطر تو که دوماهه وارد زندگیش شدی ترک کند. اینا توقعات الکی است. یا پسره به دختره میگه بخاطر من از امروز کلا نوع پوششت یا نوع رفتارت عوض کن. بابا این چندساله اینطوری است ، با دو ثانیه که نمیشه ، اگر هم بشه ، زود تموم میشه.
آره تصدقت 😂
#همسرداری
#تربیت_انقلابی
🇮🇷https://eitaa.com/enghelabihamardomi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ زبان بدن!
زبان بدن به مجموعهی رفتارهای غیرکلامی و فیزیکی اطلاق میشود که در آن، فرد بدون صحبت کردن قادر به انتقال پیام و برقراری ارتباط با دیگران است. زبان بدن یا Body Language یکی از اجزای ارتباطات غیرکلامی است که در برقراری ارتباطات روزمره ما، جایگاه بسیار پررنگی دارد. زبان بدن در متن زندگی ما قرار دارد، از ارتباطات روزانه ساده تا مذاکرات پیشرفته؛ زبان بدن نتایجی که ما به دست میآوریم را تحت تأثیر قرار میدهد.
بزرگوار شما الان به اعتبار رأی اکثریت مردم یکی از نمادهای قدرت ایران اسلامی هستید، لطفا به این بدیهیات توجه کنید.
🇮🇷https://eitaa.com/enghelabihamardomi
.
♻️ صداقت یعنی دولت به وعده افزایش حقوق مطابق تورم عمل کند
🔰 حمید رسایی: آقای پزشکیان در ایام تبلیغات انتخاباتی در برنامههای مختلف تلویزیونی بارها بارها به یک نکته درست اشاره کرد و با وعده تحقق این قانون از خلق الله رأی گرفت. وعده: متناسبسازی و افزایش حقوق با تورم.
اکنون سازمان برنامه با صدور بخشنامه بودجه ۱۴۰۴ گام نخست را برخلاف قانون و وعده رییس جمهور برداشته است و این با صداقتی که ادعای آن میشود سازگار نیست.
در بخشنامه لایحه بودجه سال ۱۴۰۴، دستگاههای اجرایی مکلف شدهاند پیشنهاد اعتبارات هزینهای خود را در خصوص افزایش حقوقها بر مبنای جدول فوق ارائه دهند.
بر این اساس، پایه حقوق کارمندان مجرد ۲۰ درصد و کارمندان متاهل ۲۳ درصد به بالا خواهد بود که با توجه به بعد خانوار ۳.۳ کشور، بیشتر کارمندان مشمول افزایش ۲۶ درصدی خواهند شد.
این افزایش حقوق در حالی است که تورم مرکز آمار ۳۵ درصد را نشان میدهد و طبق وعده این دولت، باید حقوقها حداقل ۳۵ درصد افزایش داشته باشد.
علاوه بر این، تفکیک افزایش حقوقها متناسب با مجرد و متاهل بودن و تعداد فرزندان هم موضوعی من درآوردی است. در قانون اساسا چنین قیدی تعیین نشده است.
🇮🇷https://eitaa.com/enghelabihamardomi
🔴 جایگزینی مشکوک
🔻آغاز ولایت آخرین معصوم به قدری مهم است که نهم ربیع را در روایات غدیر دوم نامیدند؛تا به فرمایش سیدبنطاووس زمینه توجه کامل انسانها به امام عصر باشد.
🔻اما جایگزینی قتل خلیفه دوم در این روز که اساسا در ذیحجه اتفاق افتاده، موضوع را از توجه به امام عصر به تشکیل جلسات اختلاف افکن منحرف کرد.پشت پرده چه بوده؟
🔻کدام جریان با این ترفند هم انتظار فرج و تمهید ظهور را نشانه گرفت و هم با روایات نامعتبر مانند «رفع القلم» مراسم های بعضا خلاف شرع را مبنای اختلاف میان مسلمین قرار داد؟
حمیدرضا ابراهیمی
🇮🇷https://eitaa.com/enghelabihamardomi