#ملزومات_عصر_جدید
#منطق_جدید #زبان_جدید
#قسمت_اول
#عصر_جدید از جهتی مهمترین و مبنایی ترین کلیدواژهای است که ولی فقیه در بیانیه گام دوم از آن یاد کرده است. فهم دقیق آن نیازمند مطالعات گستردهای است از فلسفه تا تاریخ. استخراج گستره علومی که برای درک صحیح عصر جدید لازم است خود نیازمند یک پژوهش مفصل و مستقل است. ما در این نوشتار به یک مورد از نیازمندی های عصر جدید اشاره خواهیم کرد.
از وقایع مهمی که در عصر جدید گذشته که با رنسانس اروپایی عالمگیر شد تغییر نگرش انسان به عالم اطراف خود بود. ادراک این مطلب که حد یقف این تغییر کجاست برای بشر آن روز چندان روشن نبود. تصور ابتدایی ایشان این بود که نتیجه این تحول و انقلاب رهایی از چارچوبهای متصلب کلیسا خواهد بود و انسان آزادانه خواهد توانست هرگونه که اراده کند ارزشهای خود را در جامعه پیرامونی و عالم اطراف بگستراند. بر کسانی که اندکی مطالعات انسان شناسانه فلسفی داشته اند بسیار روشن است که نگرش و گرایش انسان تا چه حد در هم تنیده است. وقتی انسان تفسیر خود از عالم را دستخوش تحول کرد اهداف، منطق، نظام محاسباتی، زبان، ادبیات، ابزار و تمام شوون حیات او دستخوش تحول می شود. البته چون این تحولات در طول زمان واقع شده است عموم انسان ها کمتر به اصل این تحول آگاه می شوند و اگر هم آگاه شوند ربط و نسبت این تغییرات را متوجه نمی شوند و اگر متوجه شوند فهم فرایند این تحولات و انتهای آن امری بس مشکل است.
مدیریت این تحولات و انقلاب ها امری نیست که از عهده یک نفر یا یک جریان عادی برآید. اگر چه شاید بتوان گروه یا جریانی را به عنوان مدیریت عالی دوران جدید بعد از رونسانس ذکر کرد اما فهم سازوکار مدیریت غیر از شناخت مدیران آن است. اگر مروری جامع بر پنج قرن اخیر داشته باشیم خواهیم دید که چگونه مواردی که ذکر شد تغییر کرد و تغییر آن چگونه بر تمامی ابعاد حیات انسان جدید اثر گذاشت.
بیانیه گام دوم انقلاب مدعی است نظام جمهوری اسلامی که اولین گام عینی انقلاب اسلامی است توانسته تحولات جدید را راهبری کند و اکنون وارد گام دوم شده است. این مدیریت تاکنون بیش از آن که ایجابی باشد سلبی بوده است. در این چهل سال ما عمدتا به دفع تهاجمات علیه خود پرداختیم تهاجماتی که از سوی حاکمان عصر جدید گذشته بوده است و در این چهل سال سعی داشتند که از طرق مختلف نظامی سیاسی فرهنگی و اقتصادی با این پدیده نوظهور مقابله کنند و در تمامی این چالش چهل ساله ثمره ای جز شکست نداشتند. ورود انقلاب به عرصه جهانی نیازمند حرکت ایجابی است و نمی توان پس از این مقاومت را چهره و وجهه اصلی انقلاب اسلامی قرار داد. اگر چه تا حاکمیت الله بر تمام شوون حیات انسان و ای بسا پس از آن هم مقاومت از اصول اساسی مسیر ماست اما برای معرفی خودمان و گسترش انقلاب اسلامی قطعا نیازمند ابزارها متعدد و متفاوت تری از ان چه تا کنون بهره می بردیم هستیم.
بررسی مسیر چهل سال گذشته و ارزیابی آن کما اینکه مطالبه بیانیه گام دوم نیز هست موارد متعددی از نواقص و نیازمندی های ما را برای گام دوم انقلاب روشن می کند. از مهمترین این نواقص منطق و زبان بیان و انتقال مفاهیم و اندیشه های انقلاب اسلامی است. فهم ما از بسیاری از واژگانی که در ادبیات رایج ما استعمال می شود گویای تمام حقیقتی که در جریان انقلاب از آن بهره برداری شده است نیست. هم در دوره رهبری حضرت امام رحمة الله علیه و هم در این دوره الفاظ و واژه گان بسیاری در ادبیات انقلابی ما وارد شده است که هر کدام دنیایی از معارف را در دل خود دارد که برشمردن آنها در این مجال حق مطلب را ادا نمی کند اما از باب مثال می توان واژه مستضعفین را که در ادبیات امام در دوره ده ساله رهبری ایشان پر رنگ شد در قرآن و روایات پی گرفت تا به ابعاد پنهان این واژه در نظام معرفتی اسلام آشنا شد.
🔸ارتباط با ما: @ghyazd
➕شبکه اشتراک محتوای گام دوم انقلاب اسلامی
https://eitaa.com/enghelabyazd
➕کانال ما در بله
https://ble.im/enghelabyazd
شبکه اشتراک محتوای گام دوم انقلاب اسلامی
#ملزومات_عصر_جدید #منطق_جدید #زبان_جدید #قسمت_اول #عصر_جدید از جهتی مهمترین و مبنایی ترین کلیدواژه
#ملزومات_عصر_جدید
#منطق_جدید #زبان_جدید
#قسمت_دوم
موارد متعددی را می توان بر شمرد که متاسفانه نیروهای انقلابی منطق و زبان و ادبیات مناسب را جهت انتقال آن به دیگران در اختیار ندارند. البته مساله و مشکل فراتر از انتقال به دیگران است. ما نسبت به بسیاری از دارایی های خودمان اگاهی اجمالی داریم و این آگاهی اجمالی کفاف نشر و بسط آن را نمی دهد و نیازمند آن است که ما به ابعاد عمیق و دقیق آن آشنا شویم. اثبات اینکه اساسی ترین قدرت پیشران انقلاب اسلامی نظریه ولایت فقیه امام و شخص ولی است امر ساده ای می نماید و شاید کسی را در بین نفرات انقلاب اسلامی نتوان یافت که منکر این گزاره باشد اما آشنایی ما با این ظرفیت بی بدیل که به تنهایی مدیرت تحولات عصر جدید را در برابر تمامی نیروهای نظام سلطه با پیروزی پشت سر گذاشته است به چه میزان است؟ حال اگر کسی بخواهد این واقعیت انکار نشدنی را برای کسی که چندان با آن آشنا نیست شرح کند چه در چنته دارد؟
مشکل دیگر، که ما از قِبَل این بی منطقی، هم اکنون با آن مواجهیم و می توان با خودآگاهی تفصیلی به فرایند تحقق آن سرعت بخشید نوع مواجهه با فرامین ایشان است. بی منطقی و بی زبانی ما در شرح واقعیت تا آن حد است که بیش از گذشت چهل روز از صدور بیانیه گام دوم عموم نیروهای بسیجی انقلابی تکلیف خود را در قبال نوع مواجهه با این متن نمی دانند. اگر چه درک و پذیرش آن سخت می نماید اما به نظر می رسد عامل اصلی و اولی این بیتکلیفی بی منطقی حاکم بر نیروهای انقلاب اسلامی است که هنوز به تفصیل نمی دانند که سوار بر چه نیروی عظیمی در حال به پیش رفتن هستند.
البته باید توجه داشت که این بی منطقی از دو جهت تشدید می شود. اول زمانه ای که در آن بیدار شدیم که مصادف بود با دوران فروپاشی نظم مدرنیته و ظهور اندیشه های پست مدرنیسم که در نظم غلط و ظالم مدرنیته شکل گرفته بود. این همراهی و همزمانی آنقدر شدید بود که بسیاری از نیروهای انقلابی که گرفتار اندیشه های چپ نشده بودند انقلاب اسلامی را با منطق و زبان پست مدرنیسم تحلیل و تبیین می کردند و هنوز هم می کنند. این مقال در مقام بیان مصادر آن اندیشه ها و پیروان داخلی ایشان نیست اما شناخت اجمالی ایشان را برای رهایی از آن امری لازم می داند. مساله دومی که این چالش را شدت می بخشد عدم شناخت درست و صحیح اندیشه اسلامی به عنوان مبدا تحولات جدید است. متاسفانه با این که چهل سال از انقلاب اسلامی می گذرد هنوز قرائت جامعی از ولایت فقیه در متون درسی آموزش و پرورش و آموزش عالی ما وارد نشده است. تاسفبارتر اینکه حتی در حوزه های علمیه که محل صدور این نظریه است نیز آنگونه که شایسته است به جوانب آن پرداخته نشده است.
این غفلت بزرگ مهمترین آسیبش عدم خودآگاهی و بصیرت لازم برای تسریع در پیش برد اهداف انقلاب اسلامی است. افراد متعددی که با پدیده ای واحد مواجهند اما روش و منطق و شایستگی لازم برای مواجهه با آن را کسب نکرده اند همچون ابر رایانه ای بسیار قوی و هوشمند که تحت ارادهی افرادی ناآگاه قرار گرفته که به دیگران نیز اجازه کاربری نمی دهند. این انحصار نتیجه ای جز کنار زده شدن و واسپاری آن به گروهی شایسته و لایق تر ندارد کما اینکه در آیه ۵۴ سوره مائده به تصریح بیان شده است. به نظر می رسد مهمترین چالشی که در مواجهه بیانیه گام دوم انقلاب روبروی مخاطبین اصلی آن قرار دارد فقدان زبان بیان آن برای توده های مردم باشد که تفصیل این چالش به عنوان نخستین و ریشه ای ترین مطالبه ولی فقیه در بیانیه گام دوم به نگاشته ای دیگر موکول می کنیم.
🔸ارتباط با ما: @ghyazd
➕شبکه اشتراک محتوای گام دوم انقلاب اسلامی
https://eitaa.com/enghelabyazd
➕کانال ما در بله
https://ble.im/enghelabyazd
🎙#تبیین_و_تحلیل | اعتماد به جوانان بر مبنای سیره نبوی است
🏷 گفتوگو با حجتالاسلام والمسلمین سید #احمد_خاتمی از اعضای مجلس خبرگان رهبری
👈 در تبیین بیانیه #گام_دوم_انقلاب
🔸 در رابطه با آیندهی انقلاب آنچه در این بیانیه موج میزند تمام امید رهبر معظم انقلاب به جوانان است. این بیانیه را اگر کسی پیگیری کند، بیش از هر واژهای، واژهی جوانان در این بیانیه به کار گرفته شده است.
🔹این یک شعار از طرف رهبر معظم انقلاب نیست، یک باور است. باوری که وجود مقدس نبی اکرم(صلّیاللهعلیهوآله) داشت. پیامبر اکرم(صلّیاللهعلیهوآله) سه تا پُست به جوانان داد که آن روز و امروز برای بعضیها قابل تحمل نبود و نیست.
۱) پیغمبر اکرم(صلّیاللهعلیهوآله) یک جوان ۲۰ ساله به نام «مُصعَب بن عُمیر» را نمایندهی خودش و امام جمعهی مدینه قرار داد.
۲) بعد از فتح مکه پیامبر(صلّیاللهعلیهوآله) عازم جنگ حُنین شد، جوان ۲۱ سالهای به نام «عَتّاب بن اُسَید» هم فرماندار مکه شد، هم امام جماعت مسجدالحرام. بعضیها اعتراض کردند، گفتند که مگر نبودند کسانی که سن بیشتری داشته باشند و پختهتر باشند؟ پیغمبر اکرم(صلّیاللهعلیهوآله) فرمود: کسی نگوید سن «عَتّاب» کم است. این طور نیست هر کس سنش بیشتر شد، برتر هم باشد. بلکه هر کس فضیلت بیشتری دارد، او بزرگتر هست.
۳) هفت روز مانده بود به ارتحال نبی اکرم(صلّیاللهعلیهوآله) که جنگی علیه مسلمانها تحمیل شد. پیامبر اکرم(صلّیاللهعلیهوآله) «اُسامَة بن زید» ۱۸ ساله را فرمانده لشگر قرار داد و فرمود: «همه بروند زیر پرچم او». این سنت، سیره و روش نبی اکرم(صلّیاللهعلیهوآله) است.
🔍 متن کامل گفتوگوی جدید را بخوانید: 👇
http://farsi.khamenei.ir/others-dialog?id=41998
🔸ارتباط با ما: @ghyazd
➕شبکه اشتراک محتوای گام دوم انقلاب اسلامی
https://eitaa.com/enghelabyazd
➕کانال ما در بله
https://ble.im/enghelabyazd
🔹40 راهبرد تحولی علم و پژوهش در #گام_دوم_انقلاب
قسمت پایانی
#ابراهیم_کارخانهای
🔸بدون شک بیانیه چهلسالگی انقلاب هرگز نباید محدود به بررسی در نشستها و همایشها گردد بلکه به عنوان زیرساخت #گام_دوم_انقلاب میبایست مبنای برنامهریزی در تمامی تصمیمگیریهای نظام اسلامی باشد. بر این اساس نظر به اهمیت بخش نخست علم و پژوهش در استحکامبخشی به سنگ زیربنای انقلاب؛ در ذیل در دو بخش و در هر بخش ۴۰ راهبرد در حوزههای علم و پژوهش و فناوری و در صورت توفیق در دیگر سرفصلهای هفتگانه بیانیه نیز در هر فصل ۴۰ پیشنهاد ارائه میگردد. بدون شک اگر برنامهریزان و نخبگان نظام اسلامی به ویژه جوانان در قالب خرد جمعی به تدوین و تبیین راههای عملیاتیسازی بیانیه چهلسالگی انقلاب پردازند، چرخ قدرتمند انقلاب اسلامی در نیل به اهداف رفیع بیانیه با پشت سر گذاشتن مشکلات کنونی با شتاب بیشتری افقهای روشن انقلاب اسلامی را با محوریت خودسازی، جامعهپردازی و تمدنسازی در خواهد نوردید، اینک به بخش دوم راهبردهای جهاد علمی در گام دوم انقلاب پرداخته میشود:
۱- تشویق برنامهمحور نخبگان به ارائه ایدههای نوآورانه و ایجاد هماهنگی لازم با مراکز علمی، تحقیقاتی و صنعتی در جهت عملیاتی نمودن ایدههای نوین کاربردی و موردنیاز کشور.
۲- تأسیس سامانه اعلام پروژههای پژوهشی و فناوری مورد نیاز بخشهای خصوصی و دولتی در جهت فراخوان رقابتپذیر نیروهای فناور، نوآور و پژوهشگر در سطح کشور.
۳- اتخاذ سازوکار لازم جهت تشویق رقابتپذیر بخشهای صنعتی در جذب نیروهای نخبه، فناور و نوآور به عنوان اقدامی تحولگرا در جهت اعتلای علمی صنعتی کشور.
۴- برگزاری مسابقات موضوعی علمی و فناوری با هماهنگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و معاونت علمی و فناوری رئیسجمهور در جهت تشویق دانشجویان و پژوهشگران به ارائه رقابتپذیر فناوریهای نوین منجر به محصول...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/156581
🔸ارتباط با ما: @ghyazd
➕شبکه اشتراک محتوای گام دوم انقلاب اسلامی
https://eitaa.com/enghelabyazd
➕کانال ما در بله
https://ble.im/enghelabyazd
🖌 #یادداشت_میهمان
🔹حاج قاسم و #گام_دوم_انقلاب
#حمید_وحیدیان
🔸از روزهای منتهی به عملیات سرنوشتساز حلب حاج #قاسم_سلیمانی رزمندگان را جمع کرده بود و برایشان صحبت میکرد. به آنها میگفت سعی کنید روی پای خودتان باشید. تلاش کنید خَلَف صالحی برای پیشینیانتان باشید و...
در اثنای صحبتهای حاج قاسم یکی از برادران مدافع حرم که ظاهرا حاج قاسم را نمیشناخت از انتهای جمعیت بلند شد و فریاد زد: حاج آقا تو که این قدر ما را موعظه میکنی خودت گروه چندی؟ ما همه مات مانده بودیم. از شدت تعجب و ناراحتی زبانمان بند آمده بود. تا آمدیم خودمان را جمع و جور کنیم و حرفی بزنیم دیدیم حاج قاسم شروع کرد به جواب دادن: من گروه صفر هستم. گریه میکرد و میگفت: من هنوز لیاقت پیدا نکردم...
گروه تروریستی تکفیری داعش شش سال بر گرده مردم مظلوم منطقه سوار شد و شیره جانشان را مکید. صدها هزار کیلومتر مربع از اراضی این کشورها را همراه با هزاران روستا، شهر و مراکز مهم استانی به تصرف درآورد و هزاران کارگاه و کارخانه و زیرساختهای مهم این کشورها از جمله، راهها، پلها، پالایشگاهها، چاهها و خطوط نفت و گاز و نیروگاههای برق و موارد دیگری از این نوع را تخریب نمودند و شهرهای مهمی همراه با آثار گرانبهای تاریخی و تمدن ملی آنها را با بمبگذاری از بین برده و یا سوزاندند.
سردار سلیمانی که بیشک #نقش_اول جبهه مقابل داعش است وقتی پس از شش سال نبرد نفسگیر با آنها در عراق و سوریه خواست پایان این شجره خبیثه را اعلام کند از همه گفت؛ اما از خودش نگفت. از تلاش مجاهدان افغان و ایرانی و سوری و لبنانی تشکر کرد و نوبت به خودش که رسید خطاب به رهبر انقلاب گفت: حقیر به عنوان سرباز مکلف شده از جانب حضرتعالی در این میدان، با اتمام عملیات آزادسازی بوکمال آخرین قلعه داعش با پایین کشیدن پرچم این گروه آمریکایی – صهیونیستی و برافراشتن پرچم سوریه، پایان سیطره این شجره خبیثه ملعونه را اعلام میکنم و در انتها جبهه شکر به آستان الهی سایید.
وقتی مردم به پاس این مجاهدتهای خالصانه، زبان به سپاس از حاج قاسم گشودند عدهای با عجله به میدان آمدند که پیروزی بر داعش باید در کارنامه ما ثبت شود، مگر نه آن است که بودجه نظامی کشور را دولت میدهد. و البته که مردم فاصله بین پول دادن و جان بر کف گرفتن، فاصله کنج عافیت نشستن و دل به دریای خطر زدن را خوب میدانند...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/157074
🔸ارتباط با ما: @ghyazd
➕شبکه اشتراک محتوای گام دوم انقلاب اسلامی
https://eitaa.com/enghelabyazd
➕کانال ما در بله
https://ble.im/enghelabyazd
🔸 #عکس|فرازی از بیانیه #گام_دوم_انقلاب
💠آمادگی برای ظهور و تمدن سازی، آرمان بزرگ انقلاب اسلامی است.
🔸ارتباط با ما: @ghyazd
➕شبکه اشتراک محتوای گام دوم انقلاب اسلامی
https://eitaa.com/enghelabyazd
➕کانال ما در بله
https://ble.im/enghelabyazd
5.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥گام دوم "شماره یک"
🔸🔹هشتگ اختصاصی برای دسترسی آسان:
#کلیپ_گام_دوم
#سعداء
پایگاه نشر آثار #حجت_الاسلام_راجی
🌐 @soada_ir
🔸ارتباط با ما: @ghyazd
➕شبکه اشتراک محتوای گام دوم انقلاب اسلامی
https://eitaa.com/enghelabyazd
➕کانال ما در بله
https://ble.im/enghelabyazd
5.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ویژگی #انقلاب ما نسبت به انقلابهای دیگه چیه؟!
♨️شعار #برابری و برادری انقلاب آمریکا چی شد؟!
🎞 #کلیپ_گام_دوم "شماره دو"
#سعداء
پایگاه نشر آثار #حجت_الاسلام_راجی
🌐 @soada_ir
🔸ارتباط با ما: @ghyazd
➕شبکه اشتراک محتوای گام دوم انقلاب اسلامی
https://eitaa.com/enghelabyazd
➕کانال ما در بله
https://ble.im/enghelabyazd
♦️امیرمومنان (ع) الگوی عدالت و معنویت♦️
🔹در گام دوم و در گام های بعدی انقلاب، وظیفه داریم خطرهایی که متوجه نظام و انقلاب است را بررسی کنیم.
🔹جامعه ای که داعی عدل دارد اما موحد نیست، جامعه فرعونی است. عدل بدون توحید محقق نخواهد شد.
آیت الله جوادی آملی قسمت سوم
▫️همایش بین المللی امام علی(ع) الگوی عدالت و معنویت برای جهان امروز با پیام حضرت آیت الله مکارم شیرازی و سپس سخنرانی حجت الاسلام واعظی در ابتدای همایش در خصوص رابطه عدالت و معنویت و همچنین سخنرانی حضرت آیت الله جوادی آملی به عنوان مهمان همایش ادامه داشت. در نوبت عصر و اختتامیه، دبیر همایش به ارائه گزارش کمیسیون ها پرداخت و سپس شیخ حسین انصاریان سخنرانی کرد.
🔸حضرت آیت الله جوادی آملی در همایش بین المللی «امام علی (ع) الگوی عدالت و معنویت برای جهان امروز» اظهار داشت: «عدل» گرچه دارای مفهوم روشن و معنای شیرین است لکن بدون «توحید» ممکن نیست، جامعه ای که داعی عدل دارد اما موحد نیست، جامعه فرعونی است. عدل بدون توحید محقق نخواهد شد به عبارت دیگر عدل تنها در بستر توحید است که امکان تحقق می یابد و ما تا موحّد نباشیم امکان ندارد به عدل برسیم.
🔸معنای عدل روشن است؛ «العدل وضع کل شیء موضعه»، اما جای اشیاء کجاست؟ جای افراد کجاست؟ موحّد می گوید این را فقط اشیاء آفرین و اشخاص آفرین می داند، اما ملحد خود جای اشیاء و اشخاص را معلوم می کند. لذا عدل پشتوانه علمی می خواهد از این رو علی علیه السلام که موحّد ناب است می تواند عادل حقیقی باشد. علی علیه السلام که قرآن ناطق و سخنگوی قرآن است، یک توحید ممثل است، لذا عدل را تبیین می کند و تحقق می بخشد.
🔸وقتی پیامبر(ص) در وصف امیرالمومنین(ع) فرمود «على مع الحق والحق معه یدور حیث دار» ما دو نوع حق داریم؛ یک حق، حق محض است که مقابل ندارد و در مقام ذات است و مقابل آن عدم است و یک حق که مقابل آن باطل است، این حق در مقام امکان است نه در مقام ذات لذا فرمایش پیامبر این نیست که علی همراه حق است یا حق همراه علی است، بلکه منظور این است که علی عین حق است.
🔸از ابتکارات چنین شخصی که عین حق است می توان به مساله تثلیث در روش اشاره کرد که می فرماید : « إنّ العباد ثلاثه » برخی از ترس جهنم عبادت می کنند و برخی به شوق بهشت! اما برخی «حبا لله» عبادت می کنند؛ در حقیقت او آمده تبشیر و انذار را تلطیف کرده است و این را از قرآن گرفته که می فرماید اسلام دین محبت و مهر است.
🔸قرآنی که حبل است و خداوند آن را مانند باران به زمین نیانداخته بلکه او را به زمین آویخته است، بالای آن «علیّ حکیم» و پایین آن «عربیّ مبین» است و آن علیّ حکیم در اختیار حضرت است.
🔸او درباره آثار بی عدالتی ابراز داشت: این را هم عقل و هم نقل تایید می کنند که چون خداوند مهندس است و همه جهان را با نظم ریاضی گونه آفریده، همه عالم از صدر تا ذیل در جای خود قرار گرفته است، اگر شما عدد ۵ را از بین ۴ و ۶ بردارید آن را کجای دیگر می توانید بگذارید؟! اختلاس و نجومی و تهمت هم اینگونه است، بالاخره انسان رسوا می شود، اگر کسی امروز اختلاس کرد این مال را کجای دیگر می تواند بگذارد؟! بالاخره رسوایی در پی دارد، عالم اینگونه خلق شده است که حداقل نتیجه بی عدالتی، آبروریزی و بی حیثیتی است.
🔸کسی می تواند عادل باشد که بداند مرگ از پوست به در آمدن است و نه پوسیدن و انسان اینگونه نیست که بعد از مرگ در زیر خاک بپوسد و تمام شود، انسان موجودی ابدی است، روح نه متزمّن است که زمان بردار باشد و نه متمکّن است که مکان بردار باشد، لذا ما هستیم که هستیم و باید در قیامت جوابگوی همه اعمال خود باشیم.
🔸ایشان به گام دوم انقلاب اشاره کرد : ما در گام دوم و در گام های بعدی انقلاب، وظیفه داریم خطرهایی که متوجه نظام و انقلاب است را بررسی کنیم، مثل اینکه چگونه عدل علوی به ظلم اموی تبدیل می شود؟! حضرت در نامه به مالک دو مطلب را در ریشه یابی این موضوع بیان می کند، فرمود اولین کاری که دشمن کرد این بود که آنها مکتب را عوض کردند، یعنی دین و قرآن را به اسارت گرفتند و آن را به میل خود تفسیر و ارائه کردند و در مرحله بعد به سراغ مردم رفتند و مردم را از ما اهلبیت جدا کردند.
🔸داشتن رهبر خوب یک طرف قضیه است، رهبر ولو علی بن ابی طالب(ع) باشد، مادامی که مردم در صحنه نباشند شکست قطعی است لذا با تاکید «انما» می فرماید «إِنَّمَا عِمَادُ الدِّینِ وَ جِمَاعُ الْمُسْلِمِین وَ الْعُدَّهُ للْأَعْدَاءِ الْعَامَّهُ مِنَ الْأُمَّه» در نتیجه با همه وجود باید تلاش کنیم اولا دین به اسارت نرود و ثانیا مردم از دین جدا نشوند تا عدالت علوی محقق شود.
🔸ارتباط با ما: @ghyazd
➕شبکه اشتراک محتوای گام دوم انقلاب اسلامی
https://eitaa.com/enghelabyazd
➕کانال ما در بله
https://ble.im/enghelabyazd
🔰علامه #مصباح: حل ابهامات در مسائل بنیادین، وظیفه اول برای ورود به #گام_دوم
🔻 امروز بعد از برداشتن گام اول با موفقیت، وارد گام دوم انقلاب شدهایم،در این گام باید برخی مسائلی که مورد ابهام بود و سبب شده بود تا کمتر از آن بهره گرفته شود و یا بین برخی گروهها تضاد پیش بیاید و نیروها هدر برود، بیشتر مورد دقت قرار بگیرد و حل شود.
🔻 به عنوان نمونه بفهمیم جایگاه هنر در جامعه کجاست؟ آیا این هنر با دین، انقلاب و اهداف آن، ارتباط دارد یا خیر و اگر ارتباط دارد چگونه باید از آن استفاده کرد؟ پس از پاسخ به این پرسشها باید برنامه ریزی و طراحی برای انجام آن و تهیه مقدمات جهت اجرای آن فراهم شود.
🔻 بسیاری از مسلمانان و انقلابیان، مقوله هنر را توأم با بار منفی میدانند و تصور میکنند که هنر بدون گناه امکان ندارد؛ در حالیکه چنین نیست؛ گفت: تعریف هنر با تعریف گناه تفاوت دارد؛ البته گاهی باهم تلاقی پیدا میکنند، اما همیشه چنین نیست. به عنوان نمونه گوشت گوسفند خوب است یا بد؟ طبیعی است که همه میگویند خوب است و در روایات هم سفارش شده است، حال اگر گوسفند ذبح شرعی نشد، باز هم خوب است؟! اگر کسی گوسفندی را دزدید، آیا گوشت آن هم خوردنش مستحب است؟! گوسفند همان گوسفند است، خوردن گوشتش هم مستحب است، اما این گوسفند، خوردنش حرام است؛ چون عنوان دیگری بر روی آن آمده است؛ عدم تزکیه و غصب سبب شده که خوردن آن حرام باشد. بنابراین باید از هنر استفاده کرد، حتی نه به عنوان یک کار مباح، بلکه به عنوان بزرگترین عبادتها.
http://eitaa.com/joinchat/372441094C1717881367
https://eitaa.com/enghelabyazd
غفلت زدایی بیانه گام دوم انقلاب.mp3
15.65M
🎤حاج آقا علیپور :
⏰ فایل صوتی 43 دقیقه ای (فارسی)
💿 حجم 14.9 مگابایت
👈 از جلسه میانه 97/12/27
🌴موضوع : غفلت زدایی در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی
🔸ارتباط با ما: @ghyazd
➕شبکه اشتراک محتوای گام دوم انقلاب اسلامی
https://eitaa.com/enghelabyazd
➕کانال ما در بله
https://ble.im/enghelabyazd
هدایت شده از رویدادهای فرهنگی اجتماعی استان یزد
⭕️گزینه کمک به #سیل زدگان در پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری فعال شد
🔹گزینه کمک به سیل زدگان شمال کشور در بخش پرداخت وجوهات شرعی پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری فعال شد.
💬 اطلاع رسانی رویدادهای فرهنگی و مردمی استان یزد 👇
@Farhangyazd