و اما بعد... ✅
به بخشی از سخنان امام جمعه ی فارسان در خطبه های نماز جمعه ی ۶ مرداد ماه ۴۰۲ توجه کنید و بعد از آن نگ
مرکز پژوهشها - قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت (۲)
https://rc.majlis.ir/fa/law/show/930339
به ردیف یک و دو بند ب ماده ۴۴ملاحظه فرمایید:
ماده ۴۴ـ به منظور تمرکز زدایی و افزایش اختیارات در جهت توسعه و عمران و توازن منطقه ای استان اقدامات زیر صورت می گیرد:
الف ـ بودجه سالانه استان شامل منابع استانی اعم از درآمد استانی، درآمد اختصاصی، واگذاری دارایی های مالی و سرمایه ای و سهم از منابع ملی و همچنین مصارف استانی اعم از اعتبارات هزینه ای و تملک دارایی های سرمایه ای و مالی هر کدام به صورت سرجمع در قوانین بودجه سنواتی درج می شود. توزیع «دستگاه ـ برنامه» اعتبارات هزینه ای و توزیع سرجمع اعتبارات تملک دارایی های سرمایه ای شهرستان ها مطابق ضوابط مندرج در این قانون بر عهده شورای برنامه ریزی و توسعه استان است. تبصره ـ اعتبار پروژه هایی که ماهیت استانی داشته و یا در چند شهرستان قرار می گیرند به طور مستقیم و توسط شورا به صورت مجزا تعیین می شود.
ب ـ شورای برنامه ریزی و توسعه استان موظف است حداکثر ظرف مدت پانزده روز پس از ابلاغ بودجه مصوب استان شامل درآمدها، تملک دارایی های سرمایه ای و اعتبارات هزینه ای براساس پیشنهاد رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان ها (موضوع لایحه قانونی راجع به تشکیل سازمان برنامه و بودجه استان ها مصوب ۱۵/۴/۱۳۵۹ شورای انقلاب) که ساختار تشکیلاتی آن در سقف پست های موجود دولت و استان ها توسط سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور تعیین و ابلاغ می شود (به عنوان دبیر شورا) و در چارچوب اهداف و سیاست های برنامه های توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران و خط مشی ها و دستورالعمل های ابلاغی سازمان صددرصد (۱۰۰%) اعتبارات ابلاغی به استان را که در قانون بودجه درج گردیده است به شرح زیر توزیع کند:
۱ـ اعتبارات عمرانی استانی براساس شاخص های مدون مصوب شورا بین فصول، برنامه ها و دستگاه های اجرایی به تفکیک شهرستان
۲ـ اعتبارات تملک دارایی های سرمایه ای استانی محرومیت زدایی، بر اساس شاخص های توسعه نیافتگی و نقاط توسعه نیافته استانی بین فصول و برنامه های مربوط به توسعه نیافتگی به تفکیک شهرستان
۳ـ اعتبارات موضوع دودرصد (۲%) نفت و گاز (سهم یک سوم استان صرفاً به مناطق نفت خیز و گازخیز استان و سهم دوسوم استان صرفاً به مناطق توسعه نیافته) به تفکیک شهرستان
ج ـ کمـیته برنامه ریزی شهرستان که متشکل از فرماندار (رئیس کمیته)، نماینده سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان (دبیر کمیته) و عضویت رؤسای دستگاه های اجرایی که مدیران کل آنها عضو شورای برنامه ریزی و توسعه استان هستند، موظفند پروژه های عمرانی شهرستان را حداکثر پانزده روز پس از ابلاغ سهم شهرستان، مصوب و جهت مبادله موافقتنامه با دستگاه های اجرایی ذی ربط به سازمان استان مذکور اعلام نمایند.
تبصره ـ فرمانداران موظفند یک هفته قبل از تشکیل جلسات کمیته از نمایندگان شهرستان در مجلس شورای اسلامی (ضمن ارائه مستندات دستورجلسه) به عنوان ناظر در جلسات دعوت به عمل آورند.
د ـ درآمدهای استانی سهم هر استان توسط سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور همزمان با ابلاغ اعتبارات به استان ابلاغ می شود و ستاد تجهیز درآمد استان که متشکل از رئیس سازمان استان مذکور (رئیس)، مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان (دبیر) و دستگاه های اجرایی ذی ربط، مکلف است ضمن تشکیل جلسات به صورت ماهانه، گزارش عملکرد و وصول درآمدها را به سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور و وزارت امور اقتصادی و دارایی گزارش کند.
@engineer_majid_nikkhoo
ه ـ به منظور تخصیص اعتبارات استانی در اختیار استان با لحاظ وضعیت تحقق درآمدها، سیاست ها و خط مشی های کلی ناظر بر بودجه عمومی دولت، کمیته تخصیص اعتبارات استان با مسؤولیت استاندار و عضویت سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان (دبیر) و رئیس سازمان امور اقتصادی و دارایی استان تشکیل می شود. وـ پس از تعیین سقف تخصیص اعتبارات توسط کمیته تخصیص اعتبار استانی موضوع ماده (۷۷) قانون برنامه سوم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران تنفیذ شده در ماده (۸۳) قانون برنامه چهارم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران مصوب ۱۱/۶/۱۳۸۳ تخصیص اعتبار هزینه ای برحسب دستگاه، برنامه و فصول و تخصیص اعتبارات تملک دارایی های سرمایه ای توسط سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان برحسب طرح و پروژه تعیین و ابلاغ می شود.
تبصره ۱ـ کمیته تخصیص استانی و سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان مکلفند در هر مقطع از ابلاغ تخصیص برای موارد سه گانه موضوع بند (ب) این ماده، سهم تخصیص طرح های عمرانی هر شهرستان را در سرجمع تخصیص هر موضوع، معادل سهم اعتبارات موضوع اعتبار شهرستان در سرجمع تخصیص، رعایت کنند.
تبصره۲ـ سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور می تواند متناسب با افزایش سهم اعتبارات تملک دارایی های سرمایه ای استان ها، وظایف و اختیارات خود را به واحدهای مستقل استانی خود، تفویض کند. زـ علاوه بر اعتبارات دو درصد (۲%) نفت و گاز، ملی استانی شده، ملی ویژه، محرومیت زدایی و مواردی که پس از انتقال وظیفه، اعتبار آن به استان اضافه می شود، سهم اعتبارات تملک دارایی های استانی سالانه دو درصد (۲%) تا سقف بیست درصد (۲۰%) کل اعتبارات تملک دارایی های سرمایه ای کشور، افزوده می شود.
ح ـ سند بودجه سالانه استان که تعهدات شورای برنامه ریزی و توسعه استان و سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور را مشخص می کند در قالب قراردادی تنظیم و بین رئیس شورا و سازمان مذکور مبادله می شود. قالب قرارداد مذکور و دستورالعمل مربوط، توسط سازمان مذکور تهیه و ابلاغ می شود.
ط ـ در هر استان، خزانه معین استان وابسته به خزانه داری کل و زیر نظر اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان تشکیل می شود.
خزانه داری کل موظف است برای هر یک از خزانه های معین استان، یک حساب به عنوان «حساب خزانه داری کل» (خزانه معین استان) در مرکز استان افتتاح کند و در ابتدای هر سال نیز میزان تنخواه گردان هر استان را متناسب با اعتبارات مصوب هزینه ای و تملک دارایی های سرمایه ای آن استان محاسبه و حداکثر تا بیستم فروردین ماه به «حساب خزانه داری کل» (خزانه معین استان) واریز کند.
ی ـ از تاریخ لازم الاجرا شدن این قانون، ماده (۴۴) قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت مصوب ۲۷/۱۱/۱۳۸۰ و ماده (۲۹) قانون الحاق موادی به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت (۱) مصوب ۱۵/۸/۱۳۸۴ نسخ می شود.
@engineer_majid_nikkhoo
و اما بعد... ✅
مرکز پژوهشها - قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت (۲) https://rc.majlis.i
سئوال:
آیا اعتبارات عمرانی استانی بر اساس شاخصهای مدون مصوب شورا بین فصول ، برنامه ها و دستگاههای اجرایی به تفکیک شهرستان و اعتبارات تملک دارایی های سرمایه ای استانی محرومیت زدایی ، بر اساس شاخص های توسعه نیافتگی استانی بین فصول و برنامه های مربوط به توسعه نیافتگی به تفکیک شهرستان تخصیص یافته است؟
این تخصیصها برای شهرستانهای استان به چه میزان است و آیا قانون الحاقی برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت (۲) به درستی اجرا شده است؟
@engineer_majid_nikkhoo
و اما بعد... ✅
سئوال: آیا اعتبارات عمرانی استانی بر اساس شاخصهای مدون مصوب شورا بین فصول ، برنامه ها و دستگاههای
خوب است فرماندار محترم فارسان همنظراتشان را راجع به این سئوالها و سخنان امام جمعه ی فارسان اعلام نمایند....
@engineer_majid_nikkhoo
هدایت شده از و اما بعد... ✅
10.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حرفهای شنیده نشده از نحوه شهادت شهید آرمان علی وردی که شباهتهایی با شهادت مولایش اباعبدالله الحسین ع داشت؛ از عطش و تشنگی گرفته تا هلهله و رقصیدن پای پیکر بیجان شهید
@engineer_majid_nikkhoo
و اما بعد... ✅
بزودی در رابطه با این یادداشت مطلبی منتشر خواهم کرد...
گاهی نشانه های صداقت و مردانگی در یک یادداشت از خود یادداشت بیشتر اهمیت دارد...یکی دو ماه از این یادداشت میگذرد و شاید پرداختن به آن دیگر چندانمهم نباشد...اما گاهی اوقات گذشت زمان بیشتر واقعیتها را نشان میدهد...بد نیست به چند نکته در مورد این یادداشت اشاره کنم:
کمیته انتصابات وجود خارجی دارد یا ندارد یا اگر دارد فقط اسمی از آن وجود دارد و قرار است فقط بار حقوقی انتصابات پسین و پیشین را بر دوش بکشد دیگر تقریبا از واضحات است و واقعیت ان مشخص شده ، اما قرار نیست معنا و مفهوم شفافیت نیز به سخره گرفته شود...و حداقل در این استان نیز بعید است کسی باشد که انتقاد به انتصابات و سرپرستی ها نداشته باشد اگرچه وقتی گوش شنوایی وجود نداشته باشد تکرار آن چندان خوشایند نیست و دیگر انتظاری هم از مسببان وضع موجود وجود ندارد اما جالب است ...در کنار مدیران مانده از دولت قبل و ایضا قانونی بودن یا نبودن ادامه ی سرپرستی ها ، مدیری که ماموریتش تمام میشود یا دیگری به علت پافشاری بر اجرای قانون با مافوقش درگیر میشود بعد از برکناری به یکباره ناکارامد معرفی میشوند...گویی سایرین در مسند همه کارامدند و آنان نیز بلافاصله بعد از رفتن یا برکناری باید پی ناکارامدی را به تن بمالند..رئیس بیمارستان بروجن نیز که فرماندار بروجن و ایضا بسیاری از دست اندرکارانمرتبط او را میستایند ( یادتان باشد فرماندار بروجن همانست که بسیار هم مقید است که مدیران بالادستی حتما هرگونه انتصاب در بروجن را باید با او هماهنگ کنند ) و از عزل ناگهانی او بوسیله وزیر گله مند شدند هماز نظر نویسنده ی این یادداشت میشود ناکارامد !!!
دقت کنید:
https://jamejamonline.ir/005v5y
بنابراین بر کارامدی و ناکارامدی یک مدیر از نظر نویسنده این متن زیاد نمیتوان اهمیتی متصور شد...اما جالبتر انکه اگر معتقدید مدیری که در مدیریت املاک بنیاد مستضعفان حاشیه ساز بوده ، چرا باید با اصرار او را به مدیریت هماهنگی امور اقتصادی استانداری بگمارند و پس از ان ، بدلایل پافشاری بر اجرای یک قانون او را معزول بنامند و به سرانجام نرسیدن گاوداری هزار راسی را نیز به گردن او بیندازند...کی به کیه؟
دقت کنید :
۱- استاندار (۱۳ بهمن ۴۰۰) در خصوص تسهیل فرآیند سرمایهگذاری توسط بنیاد مستضعفان در چهارمحال و بختیاری، عنوان کرد: بنای احداث یک دامداری ۶۰۰۰ راسی توسط این نهاد در این استان نهاده شده است، اما بهعلت برخی مشکلات وارد فاز اجرایی نشده است، تلاش میشود در کوتاهترین زمان ممکن این مشکلات رفع شود.
https://www.isna.ir/news/1400111310525
۲-فتاح(۱۳ بهمن ۴۰۰): طرح دامداری ۶۰۰۰ راسی سیرک دارای مشکل اجتماعی است
رئیس بنیاد مستضعفان کشور در خصوص علت کند بودن اجرای طرح دامپروری ۶۰۰۰ راسی در سیرک در چهارمحال و بختیاری، گفت: این طرح دارای مشکل اجتماعی است، اگر مسئولان استانی این مشکل را حل کنند، بهزودی عملیات اجرایی این واحد دامپروری آغاز میشود.
جزئیات👇
https://www.isna.ir/news/1400111310534
۳- به گزارش خبرگزاری مهر در چهارم مهرماه ۴۰۰ در رابطه با مجتمع گوشت و شیر "سیرک" دقت کنید:
خبرگزاری مهر - گروه استانها: شهریورماه سال گذشته بنیاد مستضعفان پس از اعلام سرمایهگذاری در «سیرک» برای ایجاد مجتمع شیر و گوشت، مسئولان وعده صدور مجوزها طی یک هفته و اجازه شروع عملیات اجرایی را به سرمایهگذار دادند...
mehrnews.com/xWb5V
۴-فتاح: طرح دامداری ۶۰۰۰ راسی سیرک دارای مشکل اجتماعی است
isna.ir/xdKZSY
۵- سید قدیر مرتضوی بابا حیدری : جانمایی مجتمع دامپروری سیرک در نزدیکی محل سکونت مردم نگرانی های زیست محیطی و بهداشتی برای اهالی منطقه ایجاد کرده است که مخالف ساخت آن هستند.
https://www.wona.ir/news/details/78827/%7B%7Burl%7D%7D
والبته از این دست زیاد است...باز مدیر معزول مقصر است؟
این نگرانی ائمه ی جمعه از آن مدیر هم از آن فرافکنی های بامزه است...لابد از یاد برده اند در همین چند ماه اخیر ، انتقادات نماینده ی محترم ولی فقیه در استان از انتصابات گرفته تا عمل به وعده وعیدها و ادامه ی سرپرستی ها به مسئولین ارشد استان کم نبوده است!!!
اما اگر پاسخ به سوالات به صورت شفاف همراه با صداقت نباشد ، تبیینی هم وجود نخواهد داشت و قائدتا یک فرد معزول و معزولهای بعدی میشوند سیبل ناکارآمدی، ناکارامدهای واقعی!!!
@engineer_majid_nikkhoo
| تصاویری از مراسم آخرین شب عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین(ع) با حضور رهبر فرزانه ی انقلاب در حسینیه امام خمینی(ره). ۱۴۰۲/۰۵/۰۷
#از_تبیین_تا_قیام
@engineer_majid_nikkhoo
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 پرچم احیای دین، دست زینالعابدین؛ این قافله با خود نور خدا دارد، پیغام عاشورا از کربلا دارد
☝️ لحظاتی از سینهزنی مردم عزادار در آخرین شب عزاداری مراسم عزاداری ایام محرم و توسل به حضرت زینالعابدین علیهالسلام در حسینیه امام خمینی
🖤 #از_تبیین_تا_قیام
@engineer_majid_nikkhoo