🔵انتخابات ۱۴۰۰ و نظامیان
✍️ دکتر محمود رضا امینی
🔸دراصل 115 قانون اساسی درخصوص شرایط ریاست جمهوری مقرر شده از میان رجال مذهبی و سیاسی ، ایرانی الاصل و تابعیت ایران، مدیر و مدبر، دارای حسن سابقه ، امانت و تقوا، مومن و متعهد به مبانی جمهوری اسلامی ایران و مذهب رسمی کشور باشد .
آنچه در سپهر و سابقه سیاسی پس از انقلاب اسلامی مشهود است اینکه رجال مذهبی مشخص بوده اند اما برای توجیه و تفسیر رجل سیاسی، صراحتی وجود ندارد و این درحالی است که کنشگران عرصه مدیریت و راهبری کشور، اعم از نظامی و غیرنظامی بوده اند، اما اینکه تصور شود کسی به دلیل حضور در ساختارهای نظامی موقت یا دائم ، نمیتواند نامزد ریاست جمهوری باشد تفسیر غلط و البته در حال حاضر با فضاسازی های موجود، مغرضانه می باشد، اگر فرض این باشد که رجل سیاسی یعنی کسی که فعالیت سیاسی داشته است یا در جایگاه سازمانی سیاسی قرار گرفته است می تواند نامزد ریاست جمهوری باشد پس انتظار این است که وزیر مسکن، وزیر بهداشت و ... در معرض ریاستجمهوری نباید قرار بگیرند اما از طرفی اگر فرض بر این باشد که هیات دولت یک مجموعه سیاسی است پس حضور وزیر دفاع مغایر خواهد بود .
🔸بنابراین طرح موضوع عدم حضور نظامیان در انتخابات ریاستجمهوری، اساساً غلط است ، البته پر واضح است که اگر کسی از نظامیان، مفتخر به رای مردم و ریاست جمهوری شد در این صورت نمی تواند هم شغل نظامی داشته باشد و هم ریاست جمهوری ، ولی به نظر میرسد ماجرای جو سازی های اخیر، خط و برنامه ای مشخص را دنبال میکند زیرا ممکن است در رقابتهای انتخاباتی ،نظامیانی باشند که مطمئناً عرصه را برای دیگران سخت میکند و گرانی گاه مسئله همینجاست .
این در حالی است که یک واقعیت مشخص در انقلاب اسلامی متبلور است و آن اینکه، اتفاقاً نظامی ها ، حتی در سازندگی و تقویت زیرساخت های کشور و کمک به عناصر مهم اقتدار ملی، موفق عمل کرده و اگر افتخاری برای ما در جهان وجود دارد مدویون همت و تلاش ،شجاعت، تدین و تبعیت بی چون و چرا از ولایت مطلقه فقیه اینگونه افراد است.
➖واقعا چه کسانی جان خود را سپر بلای ناامنی ها کردهاند؟
➖چه کسانی دشمن را در آن سوی مرزها به زانو درآورده اند؟
➖چه کسانی معادلات قدرت را در منطقه و جهان تغییر دادنده اند؟
➖چه کسانی در تراز رهنمودها و دستورات ولایت امر توانسته اند در دنیا اعتبار ویژه برای کشورکسب کنند؟
➖پس رفتهای اقتصادی و فرهنگی، بیعدالتی اجتماعی را چه کسانی انجام داده اند؟
➖چه کسانی در عین اقتدار، ذلیلانه مذاکره و درخواست ادامه آن را مینمایند؟
و یا زاغه نشینی ها را ببینند و از کنار آن عبور کنند و با گستاخی، چشم در چشم مردمی که خسته از دروغگویی و دو قطبی سازی و ناکارآمدی هستند،بگویند ما بهترین دولت بوده ایم و همه قول هایمان را عملی کرده ایم.
👌اتفاقاً در شرایط موجود،حضور یک نظامی پرتلاش، مدیر و مدبر، متعهد و متدین و مطیع رهبری معظم انقلاب،ضرورت جایگاه ریاست جمهوری اسلامی است تا بتوانند همچون موفقیتهای علمی و فناوری های دفاعی و امنیتی کشور، اقتصاد، فرهنگ و عدالت اجتماعی را تضمین و مردم را مدتی از برکات جمهوری اسلامی ایران متنعم کنند.
@engleab انقلابیون آذربایجان
👆🌹👆🌹👆🌹👆🌹👆🌹👆🌹
🔴 بدهکارانی که حالا طلبکار شده اند‼️
🔻 #زمانه| لودریان وزیر خارجه فرانسه روز سهشنبه گفت: «مشکلات تاکتیکی» و «اوضاع داخلی ایران» موانع احیای مذاکرات پیرامون برجام است!!
🔹این در حالیست که راهبرد ایران کاملا مشخص و مبنای آن لغو کامل همه تحریمها برای بازگشت شرایط به قبل از خروج آمریکا از برجام است. برخلاف اظهارات لودریان هیچ مشکل تاکتیکی و فنی در داخل ایران وجود ندارد و این قانون با آغاز غنیسازی ۲۰ درصد، لغو اجرای داوطلبانه پروتکل الحاقی و فعالسازی سانتریفیوژهای نسل جدید در حال اجراست.
🔹غربیها میخواهند بیعملی و بدعهدی خود را به مسائل داخلی ایران مرتبط کنند تا پوششی باشد برای رهایی از انفعال و مشکلاتی که خودشان ایجاد کردهاند. در حالیکه غربیها هنوز بدهی سنگینشان بابت عدم اجرای تعهدات برجامی را به ایران پرداخت نکردهاند از موضوعاتی صحبت میکنند که خط قرمز ایران است.
🖌 #سرخط_تحلیلے| بنبست ایجاد شده بدلیل مشکلات تاکتیکی و فنی داخل ایران نیست بلکه این «راهبرد مزورانه» غرب است که باعث تعلیق برجام شده است...
➖➖➖➖➖➖➖➖
@engleab انقلابیون آذربایجان
👆🌹👆🌹👆🌹👆🌹👆🌹👆🌹
﷽
🚫شایعه|
فیلمی در مقیاس وسیع در سطح فضای مجازی و شبکه های معاند منتشر شده است با زیرنویس:" موجودی عابربانک خانم ناهید حسین پور هیکل ابادی همسر سردار عابدین خرم فرمانده سپاه عاشورای آذربایجان شرقی!
مانده حساب:
۶۷۰/۶۴۴/۷۵۱/۸۲۶/۲۰۱ ریال"
❇️پاسخ
@Antishobheh
1⃣ خانم ناهید حسین پور هیکل ابادی توسط پلیس فتای آذربایجان شرقی بازداشت شده و بنا بر اظهارات متهم این فرد هیچ نسبت سببی و نسبی با هیچ مسئول یا فرماندهان سپاه ندارد.
2⃣ این موجودیها طبق فیلم فوق و اظهارات پلیس فتا با تکنیک های کلاهبرداری بصورت حبابی و کذب ایجاد میشود. موجوی واقعی دارنده این کارت چیزی کمتر از صد هزار تومان میباشد. این افراد یک شبکه تبهکارند و بارها با همین ترفند از افراد مختلف بصورت میلیونی و ده ها میلیونی کلاهبرداری کرده اند.
2⃣ شبکه معاند ضدانقلاب با گذاشتن شواهد و قرائن کنار همدیگر از جمله اینکه روستای هیکل آباد در منطقه آذربایجانشرقی است، برای باورپذیری در ذهن مخاطب، گزینه فرمانده سپاه آذربایجان شرقی در راستای پروژه ناامیدسازی مردم و تخریب جایگاه سپاه انتخاب کرده بودند
#پاسخ_به_شبهات
@engleab انقلابیون آذربایجان
👆🌹👆🌹👆🌹👆🌹👆🌹👆🌹
.
هوالعزیز 💐
آیا تصمیمات رهبری تحت تاثیر گروههای فشار تغییر می کند و مدیریت می شود !؟
☝️ چند ملاحظه در این موضوع ضروری است 👇🏽👇🏽👇🏽
1️⃣ اول :
سال ۸۸ گروههای فشار که در انتخابات بازنده شده بودند بی سابقه ترین فشارهای سیاسی را به رهبرانقلاب وارد کردند تا انتخابات را #باطل کند !
👈🏽 بخش مهمی از هدایت و مدیریت این فشارها از سوی هاشمی رفسنجانی سازماندهی شده بود !
قدرت هاشمی در آن سالها به شدت زیاد بود !
هم بعنوان رئیس مجمع تشخیص هم با نفوذی که در مجلس داشت هم در قوه قضائیه و هم در شورای عالی امنیت ملی !
جالب تر اینکه شرایط چنان پیچیده و حساس شده بود که اگر انتخابات باطل هم میشد به نظر قابل توجیه می آمد !
👈اما رهبر انقلاب آرزوی تخطی و عقب نشینی از قانون را بر دل همه گروههای فشار گذاشت !
فرمودند قانون باید اجرا شود !
2️⃣ دوم :
حمایت رهبر انقلاب از دولت روحانی در همین راستا قابل ارزیابی است !
احترام به رای و انتخاب قانونی مردم !
چرا رهبر روحانی را برکنار نمی کند !؟
برکناری روحانی ساز و کار قانونی خودش را دارد!
✔️اما مهمتر از آن اینکه روحانی منتخب قانونی ۲۴ میلیون رای دهنده ایرانی است !
👈🏽در همین ماجرا دوستان احمدی نژادی فشارهای فراوانی را برای برکناری روحانی به رهبر انقلاب وارد کردند !
✖️همینها که سال ۸۸ می گفتند قانون باید اجرا شود و رئیس جمهور منتخب بر اساس فرایند قانونی انتخاب شده و ..... اینبار با ۱۸۰ درجه چرخش به صراحت گفتند رهبر باید روحانی را برکنار کند !!!!
اما همه چیز به روال عادی و با معیارهای قانونی جلو رفت ...
3️⃣ سوم :
جو سازی این روزهای احمدی نژاد و حلقه های اول و دوم اتاق فکر و سر پل های رسانه ای او برای تحمیل کاندیداتوری او به رهبر انقلاب با توسل به حضور میدانی مردم در ادامه همان سناریوهای های شکست خورده است ۱
👈🏽حضور در بین مردم و همراه کردن یک موج مردمی برای فشار به رهبر انقلاب و زمینه سازی برای گرفتن حکم حکومتی خطاب به شورای نگهبان برای تائید احمدی نژاد !
این تجربه بارها شکست خورده است !
در ماجرای رد صلاحیت هاشمی برای کاندیداتوری در انتخابات سال ۹۲ همین فشارها و جو سازیها اتفاق افتاد !
👈اما باز هم رهبر انقلاب محکم ایستادند و تشخیص دادند که نباید در روند تائید صلاحیت ها از سوی شورای نگهبان دخالت شود !
✔️نکته مهم اینجاست که اگر تشخیص می دادند ضرورت دارد و باید ورود پیدا کنند آنوقت ممکن بود دخالت کنند مثل ماجرای تائید صلاحیت مصطفی معین در سال های قبل!
👈اما ایشان نه بر اساس جو سازی و فشار جریانهای سیاسی و اشخاص با نفوذ بلکه بر اساس شناخت دقیق از اوضاع و تشخیص به موقع به وظیفه شرعی و قانونی خود عمل کردند !
4️⃣ چهارم :
بعضی ها این شبهه را وارد کرده اند که خب وقتی که خواسته اکثریت مردم بر موضوعی باشد رهبر باید به خواست مردم تمکین کند و به آن احترام بگذارد !
این شبهه هم از اساس باطل و غیر قانونی است !
👈در هیچ کجای قانون اساسی چنین موضوعی ذکر نشده که اگر بخشی از مردم تقاضای کاندیداتوری شخصی را داشته باشند شورای نگهبان باید آن شخص را بدون در نظر گرفتن صلاحیت یا عدم صلاحیت او تائید کند !
🧐ضمن اینکه حالا بر فرض محال که چنین بندی در قانون باشد !!!
از کجا بفهمیم که اکثریت خواهان کاندیاتوری مثلا احمدی نژاد هستند !؟
آنوقت این ساز و کار چگونه باید عملی شود !؟
مثلا اگر شخصی چند صد نفر آدم را جلوی منزل خودش جمع کرد نشانه صلاحیت او برای ریاست جمهوری است !؟
خب اگر این اتفاق به رویه ای معمول تبدیل شود تکلیف سایر افرادی که احساس کاندیداتوری می کنند چه می شود ؟
مثلا فرض کنید فلان فوتبالیست یا مجری یا خواننده و یا هنرپیشه پر طرفدار بخواهد فراخوان بدهد و با توسل به طرفدارانش برای انتخابات ریاست جمهوری کاندیدا شود آنوقت چه !؟
الهم اجعل عواقب امورنا خیرا 🙏🏻
@engleab انقلابیون آذربایجان
👆🌹👆🌹👆🌹👆🌹👆🌹👆🌹
🔻 #روایت_تاریخ | نقش مهم آیت الله کاشانی در جریان ملی شدن صنعت نفت از زبان مقام معظم رهبری
🔹آیةالله کاشانی کسی است که اگر او نبود، نهضت ملی شدن صنعت نفت یقیناً در این کشور به وقوع نمیپیوست.
🔹من به جوانان عرض میکنم، با تاریخ گذشته نزدیک کشورتان آشنا شوید؛ چون یکی از راههای فریب و اغواگری، #تحریف تاریخ است که امروز متأسفانه این کار بهوفور صورت میگیرد.
🔹مرحوم کاشانی کسی است که به کمک او دکتر مصدّق و دیگر سرانِ نهضت ملی شدن صنعت نفت توانستند حمایت مردم را به این حرکت جلب کنند؛ والاّ حمایت مردم جلب نمیشد. کسی مصدّق را نمیشناخت؛ کسی معنای ملی شدن صنعت نفت را نمیدانست.
🔹مردم طرفدار ملیشدن صنعت نفت ایران شدند و علیرغم اینکه محمدرضا موافق نخستوزیری مصدّق نبود، به پشتیبانی حمایت مردمی، مصدّق نخستوزیر شد. اگر مرحوم آیةالله کاشانی این حمایت عظیم مردمی را برای مصدّق به وجود نمیآورد، او نخستوزیر نمیشد.
🔹بعد که ضدّ حمله دربار علیه مصدّق شروع شد و او از نخستوزیری برکنار گردید، فقط یک عامل توانست مجدداً قدرت را به مصدق برگرداند و آیةالله کاشانی بود.
🔹اینها جزو #واضحات تاریخ است؛ لیکن عدّهای عمداً اینها را #کتمان میکنند و نمیگذارند این حرفها به گوش نسل حاضر برسد.
🔹دشمن فهمید که راز پیروزی ملت ایران چیست؛ لذا درصدد برآمد تا سیاسیّون و سردمداران دولتی را از روحانیت و دین جدا کند. آنها را از آیةالله کاشانی جدا کردند و بینشان فاصله انداختند و متأسفانه موفّق هم شدند.
🌱 ۱۳۸۰/۰۸/۲۰- بیانات در دیدار مردم کاشان
🗓 به مناسبت ۲۹ اسفند - سالروز ملی شدن صنعت نفت
➖➖➖➖➖➖➖➖
@engleab انقلابیون آذربایجان
👆🌹👆🌹👆🌹👆🌹👆🌹👆🌹
هدایت شده از نغمه های ایرانی(نوای نی)
7.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دعای ملکوتی لحظه تحویل سال 🌸🌸🌸🌸🌸🌸
👆🌸🌸🌸🌸👆🌹🌹🌹🌹👆
لینک کانال نغمه های ایرانی(نوای نی)
@nagmeha
بامعرفی کانال به دوستان،مشوق ما باشید.🌸🙏🌺
🔴 #عکس_نوشت_زمانه| خصوصیات لازم برای رئیس جمهور آینده از منظر رهبرمعظم انقلاب:
✅ با کفایت
✅ با ایمان
✅ عدالت خواه
✅ ضد فساد
✅ دارای عملکرد انقلابی و جهادی
✅ معتقد به توانمندیهای داخل
✅ معتقد به جوانان
✅ مردمی
✅ امیدوار به آینده
✅ توانمند برای مدیریت مشکلات
➖➖➖➖➖➖➖➖
@engleab انقلابیون آذربایجان
👆🌹👆🌹👆🌹👆🌹👆🌹👆
✅ كدام كشورها به قطعنامه ضد ايرانى حقوق بشر راى ندادند؟
🔻کشورهایی كه راى مثبت دادند:
🔹 آرژانتین، اتریش، باهاماس، بحرین، بلغارستان، چک، دانمارک، ارتیره، فیجی، فرانسه، آلمان، ایتالیا، ژاپن، مالاوی، جزایر مارشال، مکزیک، هلند، لهستان، کره جنوبی، اوکراین و بریتانیا به قطعنامه رای مثبت دادند
🔻 کشورهایی که رای منفی دادند:
🔹 ارمنستان، بنگلادش، بولیوی، چین، کوبا، هند، اندونزی، پاکستان، فیلیپین، روسیه، ازبکستان و ونزوئلا
🔻آنها كه راى ممتنع دادند:
🔹 برزیل، بورکینافاسو، کامرون، ساحل عاج، گابن، لیبی، موریتانی، نامیبیا، نپال، سنگال، سومالی، سودان، توگو و اوروگوئه .
➖➖➖➖➖➖➖➖
@engleab انقلابیون آذربایجان
👆🌹👆🌹👆🌹👆🌹👆🌹👆🌹
🔴 #پرسمان| پاسخ به ۸ پرسش درباره برنامه همکاری جامع ایران و چین
1⃣ مشخصات اصلی برنامه همکاری جامع ایران و چین کدامند؟
🔹این سند برنامهای است سیاسی، راهبردی، اقتصادی و فرهنگی که عرصههای مختلف همکاری دو کشور ایران و چین را مدنظر قرار داده است. در بعد سیاسی، طرفین رایزنی و همکاریهای نزدیک خود در موضوعات مورد نظر و در نهادهای منطقهای و بینالمللی را افزایش میدهند و طرفین زیرساختهای دفاعی، مقابله با تروریسم و همکاری در عرصههای مختلف دفاعی را تقویت خواهند کرد.
2⃣ آیا سند همکاری ایران-چین علیه کشور ثالثی است؟
🔹این سند در راستای صلح، ثبات و توسعه منطقه ای و بین المللی تدوین شده و لذا در مخالفت با هیچ طرف ثالثی و یا برای مداخله در امور هیج کشوری نیست.
3⃣ عدد و رقمهای مطرح شده چقدر واقعی است؟
🔹این سند صرفاً یک چارچوب کلان درباره حوزههای همکاری است و اعداد و ارقام در مراحل بعد که سند تبدیل به پروژههای مشخص سازمانها و بخشهای مختلف با ارگانهای چینی خواهد شد، میتواند روی کاغذ بیاید. لذا در شرایطی که فعلاً هیچ پروژهای نیست، بنابراین اعداد و ارقام نیز نمیتواند هیچ قطعیتی داشته باشد.
4⃣ چرا متن رسمی منتشر نمیشود؟
🔹اگر چه انتشار موافقتنامهها، الزامی قانونی دارد اما انتشار اسناد غیرتعهدآور در روابط بین الملل چندان متداول نیست. همچنین تحریمهای غرب ایجاب میکند تا از انتشار محتوای کامل سند خودداری کرد.
5⃣ آیا برنامه همکاری جامع ایران و چین باید به تصویب مجلس برسد؟
🔹بر اساس اصل ۷۷ قانون اساسی، عهدنامهها، مقاوله نامهها، قراردادها و موافقتنامههای بینالمللی باید به تصویب مجلس شورای اسلامی برسد اما به گفته مقام وزارت خارجه سند همکاری جامع چین و ایران، اصولا ماهیت و حتی شکل قرارداد و یا موافقتنامه ندارد بلکه صرفا یک نقشه راه و چارچوب روابط بلند مدت است.
6⃣ آیا ایران اولین کشوری است که چنین تفاهمی با چین امضا میکند؟
چین پیش از این با بسیاری از کشورها تفاهم نامه مشارکت استراتژیک یا تجاری امضا کرده که از جمله آن میتوان به قرارداد ۶۵ میلیارد دلاری با عربستان، توافق با ترکیه و همچنین توافقهای جامع تجاری با اتحادیه اروپا و ۱۴ کشور آسیایی اشاره کرد.
7⃣ همکاری جامع با چین عدول از شعار نه شرقی نه غربی است؟
🔹نه شرقی نه غربی نه به معنای قطع رابطه با غرب و شرق، بلکه عدم پذیرش استعمار هیچکدام از قطبهای شرق(شوروی سابق) و غرب(آمریکا) است. لذا نگاه به شرق، نه به معنای پذیرش استثمار و استعمار شرق، بلکه به معنای ارتباط با شرق، آنهم در شرایطی است که کشور تقریباً ۴۰ سال محصول تجربهی نگاه به غرب بسیاری از دولتمردانش را چشیده است.
8⃣ آیا سند همکاری جامع ایران-چین، استعماری است؟
🔹سند همکاری ۲۵ ساله از جنس ارتباط است؛ اما چگونه میتوان «ارتباط» را از «استعمار» تمیز داد. در واقع سندی که امضا شد یک برنامه جامع است برای مدون کردن قراردادها و تقویتهمکاریها لذا نشستن و غیبگویی از یک سند آنهم در برهه فعلی بیش از آنکه نگرانی از خود سند باشد، واهمه از اصل نگاه به شرق است که غربگرایان برای آشفته شدن از آن انگیزههای شخصی و گروهی کم ندارند.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
@engleab انقلابیون آذربایجان
👆🌹👆🌹👆🌹👆🌹👆🌹👆🌹