eitaa logo
انقلاب ، قبل و بعد
65 دنبال‌کننده
90 عکس
290 ویدیو
47 فایل
وقایع و مسائل و مجاهدتهای قبل و بعد انقلاب اسلامی
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 آیا میدانید که، استادِ میرزا کوچک خان جنگلی(یا همان شیخ یونس استاد سرایی رشتی) در دوران طلبگی چه شخصی بوده است؟👇 💠 امام خامنه ای(حفظه الله) میرزا کوچک‌خان یک روحانی بوده است... در اینکه طلبه بوده، در اینکه روحانی بوده، هیچ شکّی نیست؛[حتی تصویرش در لباس روحانیت موجود است] در حوزه‌ی خودِ رشت، بزرگانی هم در آن وقت بوده‌اند [مانند شهید ملا محمد خمامی رشتی، مجتهد بزرگ مشروعه خواه گیلان و از اصحاب خاص #مرجع_شهید علامه شیخ فضل الله نوری که چند ماه قبل از بردار شدن شیخ فضل الله، توسط عوامل جریان انگلیسی مشروطه در گیلان ترور شد] که از آنها استفاده می کرده، در این هیچ تردیدی نیست... بنابراین منشأ حرکت میرزا کوچک خان یک منشأ صددرصد دینی و اعتقادی است. ۱۳۹۱/۰۸/۲۹
روزی، وثوق الدوله پس از تنظیم قرارداد معروف خود با انگلیس به خانة مدرس آمد و گفت: «آقا! شنیده ام شما با قرارداد تنظیمی بین ما و دولت انگلیس مخالفت كرده‌اید.» مدرس: «بلی.» وثوق الدوله: «آیا قرارداد را خوانده اید؟» مدرس: «نه.» وثوق الدوله: «پس به چه دلیل مخالفید؟» مدرس: «قسمتی از آن قرارداد را برای من خوانده‌اند. جملة اولش كه نوشته بودید دولت انگلیس استقلال ما را به رسمیت شناخته است. انگلیس كیست كه استقلال ما را به رسمیت بشناسد؟ آقای وثوق! چرا شما این قدر ضعیف هستید؟» وثوق الدوله: «آقا! به ما پول هم داده اند.» مدرس: «آقای وثوق اشتباه كردید، ایران را ارزان فروختید.»
💢 امام خمینی: علمی که ما را بکشد به طرف یا شوروی، آن علم مضر است. ما دانشگاهی می‌خواهیم که ما را از وابستگی‌ها بیرون بیاورد. ۴خرداد۶۰
▪️روایت ایت الله #صدیقی از دعای امام زمان در حق امام خامنه ای (مدظله)
💠شما نسل جوان موظف هستید را از خواب بیدار کنید فجایع حکومت های ضد انسانی آنها و عمال آنها را بر ملا نمائید. 📚صحیفه نور ، جلد ۱ ، صفحه ۱۵۲
Ostad Raefipour-40 Salegi Enghelab Eslami-97.08.28-Garmsar-24kb.MP3
17.61M
🔊 استاد 📝« ۴۰ سالگی انقلاب اسلامی » 📅 ۲۸ آبان ٩۷ - گرمسار
💠هر چه انقلاب اسلامی ایران دارد از برکت مجاهدت شهدا و ایثارگران است. 📚صحیفه نور ، جلد ۲۱ ، صفحه ۳۸
4_5809927390876402949.mp3
24.46M
سخنرانی جنجالی رحیم پور ازغدی، پیش از خطبه های نماز جمعه تهران ۹۷/۹/۲۳
🔴 جاء الحق و زهق الباطل... 📷 اینجا پادگان اشرف است. همان پادگانی که روزی رژیم صدام در اختیار منافقین قرار داده بود تا مرکز نا امنی برای دو ملت ایران وعراق باشد. ✅ این روزها این پادگان به نام شهید «ابومنتظر محمداوی» معروف است و تبدیل شده به مرکز امنیت دو کشور؛ جایی که هزاران نفر از جوانان عراقی در آن آموزش دیدند تا در مقابل داعش به جهاد بپردازند!
🔻آیا می‌دانستید “دشت ناامید” در شمال سیستان را جهت پایداری بیشتر روابط❗️ به افغانستان بخشید؟ با این کار سرچشمه هیرمند از دسترس ایران خارج و تبدیل به بحران بزرگ آب در منطقه بلوچستان شد.
⭕️ یکی از صدها نمونه پیشرفت دوره پهلوی! صف حمام نمره در تهران دهه ۵۰. از بس پیشرفته بودیم آن موقع! 🔻 جمعیت، یک سوم حالا بود و روزی 4- 5 میلیون بشکه نفت می فروختیم، اما کمتر خانه ای حمام (و نفت لازم برای گرم کردن آن را) داشت.