فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دکتر جلیلی: کسی که فقط توئیت می خواند حوصله خواندن لایحه مفصل بودجه را دارد؟
در مسئلۀ توافق برجام نمایندههایی داشتیم که در آن باره اظهار نظر میکردند و وقتی میپرسیدیم اصلا آن را خواندهای؟
پاسخ میداد: «نه، من "در مجموع" احساس میکنم چیز خوبی است!»
توقع نداریم همه نمایندهها علامه دهر باشند، اما باید حداقل حوصله و همت پیگیری مسائل را داشته باشند.
#انتخاب_اصلح_جلیلی
https://eitaa.com/entehkabat_jalili
📝 متن مورد تأیید پدر بزرگوار شهید هریری 👇
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم،
میزان حال فعلی افراد است.
(امام خمینی ره).
در طول این ۴۵ سال انقلاب معمولاً افراد در هر سطحی از مدیریت کلان کشور از ناحیه حضرت امام ره و حضرت امام خامنهای (مدظله العالی) تعریف و تمجیداتی شده است. ولی باید وضعیت اکنون و حال آنها مورد بررسی و کنکاو قرارگیرد تا بشود قضاوت عادلانه و منطقیتری از افراد بدست آید، لذا آنچه درتوان بوده مقایسه ای بین جناب قالیباف و جلیلی صورت گرفته و تقدیم میگردد،
انشاالله که کمکی باشد درتشخیص اصلح. ضمناً بنده حقیر از بررسی و طرح موارد ذیل به این نتیجه رسیده ام که جناب دکتر سعید جلیلی برتر و اصلح میباشد.
خداوند دل مردم ما را به گزینه برتر هدایت می فرماید.
( حضرت آقا مدظله العالی ).
۱/ جلیلی شخصیتی عقیدتی و ایدئولوژی دارد که این در قالیباف کمتر است و سر بزنگاه کار دست مملکت میدهد.
۲/ قالیباف پنجره ورودی گشادی دارد که باز سر بزنگاه اصلاح طلبها و دیگر مخالفان ورود پیدا میکنند، مثل نظراتش درمورد برجام.
۳/ طرزفکر جلیلی عمیقتر است نسبت به قالیباف که مسائل را سطحیتر نگاه میکند.
۴/ سیاست خارجی و روابط بین الملل و مسائل امنیتی جهان و منطقه را مسلطتر از قالیباف است.
۵/ اطرافیان جلیلی سالمتر و مطمئن تر از قالیباف هستنند. مثال شهرداری تهران،،،
۶/ شخصیت جلیلی مومن تر و انقلابی تر و مسجدی تر از قالیباف است.
۷/ جلیلی روی شخصیت خودش کار تهذیبی و اخلاقی بیشتری انجام داده تاقالیباف.
۸/ تجربه اجرائی قالیباف بیشتر و بالاتر است ازجلیلی.
۹/ نگاه و منشاء راهبردی جلیلی در گزینش افراد چه در کابینه و مدیریت کلان و خرد کشور و چه در سیاست خارجی قویتر از قالیباف است.
۱۰/ شخصیت و ساختار قالیباف شل تر است نسبت به جلیلی که این در مدیریت شخص دوم کشور خطرناک است.
۱۱/ جلیلی تیمهای قوی و برنامه ریز بسیار عالی و سطح بالائی آماده بکار دارد که همان دولت سایه است که آنرا کامل و بدون نقص در اختیار شهید رئیسی قرار داد.
۱۲/ دولت جلیلی بیشتر دنباله روی دولت شهید رئیسی خواهد بود.
۱۳/ نقصی به قالیباف گرفته میشود که باید رفع شبه بشود که از مصادیق فرمایشات حضرت آقا هست که فرمود: مجلسیها دنبال پله بالاتر نباشند و به این مضامین که درصورت اثبات باید کناره گیری کند. تازه ایشان رئیس مجلس هستند و سوگند هم یاد کردند.
۱۴/ بنده تصورم این است که جلیلی مقیدتر از قالیباف است نسبت به مقام معظم رهبری و اطاعت بیشتری دارد ولی این اطمینان در درازمدت برای قالیباف تردید هست.
۱۵/ اطراف قالیباف باندهای مخوفی پنهان است که سر بزنگاه پیدایشان میشود و این سختیها و مشکلات فراوانی برای کشور و مردم ایجاد میکند.
۱۶/ اداره کشور افکار و مدیریت منطقی و برنامه ای میخواهد با کاربران همان جنس که این در جلیلی خیلی بالاست ولی در قالیباف ضعیف است.
۱۷/ قالیباف بیشتر و زودتر با احزاب و جناحها و طرز تفکرات مخالفین و ،،، کنار میآید که در این شرایط آن را به صلاح کشور نمیبینم.
۱۸/ میزان حال فعلی افراد است. (حضرت امام ره) موارد مذکور براین اساس بررسی شده لذا موارد تأئید سالهای دور اگر بروزرسانی بشود بهتر میشود قضاوت کرد.
۱۹/ حضرت آقا فرمودند: اصلح کسی هست و به او رأی بدهید که مقید و پایبند به مبانی انقلاب و نظام باشد که این را بنده در جلیلی بیشتر سراغ دارم تا قالیباف.
۲۰/ خلوص نیت و پرکاری و خستگیناپذیری در هر دوی آنها مشترک میباشد.
۲۱/ جلیلی اندیشمندتر و دوراندیش تر از قالیباف است.
۲۲/ جلیلی در کار تشکیلاتی و کادرسازی و نیروپروری خیلی قویتر، باسابقه تر و تمرین شده تر از قالیباف هستند.
۲۳/ جلیلی ساختارش صرفهجوتر، قناعتپیشهتر و در حفظ بیت المال مقیدتر و تربیت شده اینکار است.
۲۴/ جلیلی مردمیتر و خاکیتر از قالیباف است و قالیباف اشرافی و آدم اتو کشیده ای هست.
۲۵/ جلیلی در مسائل فرهنگی عمیق تر و قالیباف سطحیتر و روبنائیتر است.
۲۶/ قالیباف در مسائل اقتصادی مشرفتر ومسلطتر میباشد نسبت به جلیلی.
۲۷/ وحدت و اتحاد جبهه انقلاب و رهبری به اینست که قالیباف برگردد به مجلس تا راه برای پیروزی جلیلی هموار شود و مثلث سه قوه در جهت تکمیل یاران رهبری حفظ شود.
۲۸/ جلیلی از شخصیتی ارزشیتر و فسادستیزتری از قالیباف دارد و دایره محیطی جلیلی مطمئنتر و مصونتر است نسبت به قالیباف.
۲۹/ موارد دیگر هم وجود دارد که اطاله کلام میشود.
ممکن است کسی بپرسد شما اینها را از کجا درآوردهاید؟
#انتخاب_اصلح_جلیلی
https://eitaa.com/entehkabat_jalili
◀️ اعلام شعار ستاد سعید جلیلی برای انتخابات ۸ تیر/ «یک جهان فرصت، یک ایران جهش»
🔹 شعار ستاد دکتر سعید جلیلی «یک جهان فرصت، یک ایران جهش؛ هر ایرانی یک نقش باشکوه» انتخاب شد.
🔹 به گزارش روابط عمومی ستاد سعید جلیلی کاندیدای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با انتشار بیانیهای عنوان کرد: «ایران در میان انبوه فرصتها و ظرفیتهای داخلی و جهانی، ظرفیت پیشرفت در همه ابعاد دارد؛ اما همه این ظرفیتها فعال نشده است. به ویژه در طول دهه نود، با فرصتسوزی، رشد ایران دچار توقف شد و بسیاری ظرفیتهای کشور مورد بیتوجهی قرار گرفت، که جبران آن جز با یک رشد فوقالعاده ممکن نیست. بدون یک پیشرفت فوقالعاده و با روزمرگی و لکهگیری در اداره کشور، حتی اداره امور عادی امکان پذیر نیست، زیرا مشکلات ساختاری، سازوکارهای معیوب، ذینفعان و برنامه دشمن مانع به ثمر رسیدن تلاشهای عادی است. در شرایطی که دنیا در حال تغییر است و کشورهای دیگر در حال تلاش برای ارتقای جایگاه خود و شکل دادن به نظم جدید جهانی هستند، بدون جهش کشور در عرصههای کلیدی، نهتنها نخواهیم توانست به جایگاه کشور در حد شایستگیهای آن برسیم؛ بلکه در نقشه دیگران گرفتار خواهیم آمد و دچار عقبماندگی مضاعف خواهیم شد و خطر این وجود دارد که کشور دههها به عقب رانده شود. جهش ایران، ضرورت عمومی نهتنها برای بقا که برای حفظ وضعیت حال و بالاتر ساختن آینده کشور است.»
🔹«در برابر این نگاه، نگاههایی هستند که به دنبال اداره کشور در حد مقدورات عادی و روزمرهاند؛ رهزنهایی که با دنبال کردن تبعیض، وابستگی به بیگانه، سیاسیکاری و پرداختن به مسائل بیاولویت و منافع اصحاب قدرت و ثروتند، همچنین کسانی که اداره حال و ساختن آینده کشور را در برابر هم قرار میدهند، مانع این حرکت جهشی شدهاند.»
🔹«این جهش ضروری و حیاتی، جز با نقشآفرینی فعال آحاد مردم، نخبگان و مسئولان محقق نمیشود. مردم باید سرنوشت خود را به دست بگیرند و آن را از به انسانهای راهبلد بسپارند و نابلدها و راهزنها را از پیش پای حرکت خود کنار بزنند. آحاد مردم در هر محیط، کسبکار و جایگاه اجتماعی، از خانه تا کارگاه، کارخانه، مدرسه، دانشگاه، حوزه، اداره، مغازه و... نقش کلیدی دارند. مسئولان باید ضمن برنامهریزی برای جهش کشور و ساماندهی تغییر ریلهای اساسی پیشرفت فوقالعاده، باید برای فعالسازی ظرفیت آحاد مردم و نخبگان برنامهریزی و برای آنها نقشآفرینی کنند. عدالت لازمه این حرکت است تا فرصت برای همه برای نقشآفرینی فراهم شود و منابع کشور از وضعیت ضرر برای همه و سود عدهای معدود به ابزار حرکت برای همه تبدیل شود.
🔹نمیتوان با شعارزدگی و حرفهای سست و بیمایهسیاسی، آلودگی خود و اطرافیان، هیاهو و غوغا سالاری، نمایش و همایش ون گزارش، پرداختن به مسائل بیاولویت این راه را رفت. آزموده را آزمودن خطاست.»
🔹در بخش پایانی بیانیه ستاد کاندیدای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری عنوان شده است: «دکتر سعید جلیلی، بر مبنای این ایده کلیدی، برنامه عملی خود را جهش ایران بر مبنای استفاده از فرصتها و نقشآفرینی آحاد مردم کشور قرار داده است، تا با برقراری عدالت، زمینه نقشآفرینی همه مردم فراهم شود و ایرانی پیشرفته و مستقل، بر جایگاه شایسته جهانی قرار بگیرد و امکان زندگی شیرین و گوارا و متناسب شأن ملت ایران برای آحاد مردم فراهم شد. بر همین مبنا ستاد دکتر سعید جلیلی شعار انتخاباتی خود را «یک جهان فرصت، یک ایران جهش؛ هر ایرانی یک نقش باشکوه» انتخاب میکند.»
انتخاب_اصلح_جلیلی
https://eitaa.com/entehkabat_jalili
نظرات ارزنده جناب آقای نخعی راد نماینده محترم مشهد را در خصوص
دوقطبی سازی قالیباف_پزشکیان را بشنوید:
دو هدف دنبال میکنند،
هدف اول _وانمود کنندکه کاندیدای آنان در صدر است به این ترتیب به هوادارانشان روحیه بدهند
هدف دوم _جلیلی که شانس اول رقابت است را به تصور خود از ذهن مردم خارج کنند و القا نمایند که جلیلی رای ندارد و مردم را از اصلح عبور دهند و به صالح مقبول رضایت دهند.
#انتخاب_اصلح_جلیلی
https://eitaa.com/entehkabat_jalili
چه شعار زیبا و پر مغز و پر معنا
"یک جهان فرصت"
"یک ایران جهش"
"هر ایرانی یک نقش با شکوه"
#انتخاب_اصلح_جلیلی
https://eitaa.com/entehkabat_jalili
◀️ میثم ظهوریان نماینده انقلابی مردم مشهد در مجلس دلائل شایسته تر بودن دکتر سعید جلیلی از بین نامزدهای موجود را تشریح کرد
۱- فهم درونی شده از مسائل کشور: جلیلی برنامه دارد. برنامه داشتن او به معنای داشتن یک فهم منسجم درونی شده از مسائل کشور و راه حلهای آنهاست، نه جزوه ای که سایرین برایش تهیه کردهاند.
چنین فهمی پیشنیاز مؤثر بودن سایر ویژگیهای مثبت مورد نیاز سکاندار قوه مجریه است.
۲- سلامت اقتصادی: جایگاه ریاستجمهوری به معنای دسترسی به میزان قابل توجهی از منابع اقتصادی (شرکتها، پروژهها و ...) است.
سلامت اقتصادی شخص رئیسجمهور و شبکه همراه یا مورد وثوق او پیشنیاز استفاده مؤثر از این منابع در راستای منافع ملت است.
نگاه طعمهوار به منابع در دسترس رئیسجمهور چه برای کسب منفعت شخصی و چه ایجاد پشتوانه سیاسی مهمترین مانع استفاده از این ظرفیتها در جهت بهبود زندگی مردم است.
جلیلی نه تنها یک نقطه سیاه بلکه نقطهای خاکستری هم در کارنامهاش ندارد. این گزارهای است که حتی مخالفینش نیز به آن اذعان دارند.
۳- سلامت سیاسی: جلیلی اهل زد و بندها و بده بستانهای متعارف دنیای سیاست نیست. در عین اینکه با بدنه نسبتاً گستردهای از کارشناسان و متخصصان حوزههای مختلف ارتباط دارد اما باند و حلقه شخصی ندارد.
اگرچه ممکن است همین ویژگی موجب شده باشد، به او وصله «اهل تشکیلات نبودن» بچسبد.
۴- آشنایی با سیستم اداری کشور: جلیلی بر خلاف بسیاری از سیاستمداران، نظام اداری کشور را از کف شروع و پلهپله طی کرده است. او از ابتدا مدیر نبوده و بههمین دلیل با آنچه در بدنه و کف دستگاه اداری کشور میگذرد بیگانه نیست.
۵- فهم سیاستگذاری و تصمیمگیری: سِمَت ریاست جمهوری، جایگاهی راهبردی و سیاستگذار است و بیش از مهارت مدیریت پروژه، به قدرت تصمیمگیری و فهم دیدگاههای مختلف نیاز دارد.
رئیسجمهور به طور طبیعی در موضوعات مختلف در معرض دیدگاههای مختلف و بعضاً متضاد قرار میگیرد و باید بتواند این دیدگاهها و «هزینه-فرصت» هر کدام را فهم کند و بین آنها انتخاب کند.
تجربه جلیلی چه بهعنوان مدیر کل بررسیهای سیاسی دفتر رهبری و معاون اروپا-آمریکای وزارت خارجه و چه در شورای عالی امنیت ملی، سازگار با این اصلیترین ویژگی لازم برای هدایت قوه اجرایی کشور است. مسیری که بعد از سال ۹۲ در دولت سایه هم ادامه داشتهاست.
۶- مبانی فکری منسجم و مستحکم: جلیلی با اینکه سالهاست حضور فعالی در عرصه سیاست داشته و به تبع آن نسبت به موضوعات و حوادث مختلف کشور موضع گرفته، اما در دیدگاههای او نمیتوان اعوجاج و رنگبهرنگ شدن مشاهده کرد.
آنچه جلیلی بیان میکند، برخاسته از مجموعهای از مبانی فکری و اعتقادی است. او فاقد چرخشهای اساسی گفتاری و رفتاری است.
براساس سنجش جَوّ سیاسی یا برداشت از ذائقه عمومی موضع نمیگیرد. جلیلی از این جهت سیاستمداری قابل اعتماد است.
رای دهنده میتواند بفهمد به چه کسی میخواهد رای بدهد یا ندهد.
آفرین به این نماینده فهیم و انقلابی مردم مشهد
#ستاد_فرهنگیان_خراسان_رضوی
#انتخاب_اصلح_جلیلی
https://eitaa.com/entehkabat_jalili
5.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 احتمال #انصراف_قالیباف به نفع جلیلی و تکرار یک حماسه اخلاقی دیگر از ایشان همانند ۱۴۰۰
▪️یکی از ویژگی های دکتر قالیباف زمان شناسی و انجام اقدام مناسب در زمان مناسب است
🔻پویش دعوت از آقای دکتر قالیباف برای بازگشت به مجلس
✅ بسم الله الرحمن الرحیم
⭕️ دوستداران نظام که معتقد به همافزایی جبهه انقلاب هستند؛ با توجه به آرای بالای آقای جلیلی در نظرسنجیهای مختلف و حضور آقای قالیباف در یکی از مناصب حساس کشور، پویش درخواست بازگشت آقای قالیباف به مجلس را آغاز کردند تا با اجماع تمام مردم و نیروهای دلسوز انقلابی پیرامون آقای جلیلی به تقویت جبهه انقلاب کمک کنند.
#بازگشت_به_مجلس
برای امضا بر روی لینک زیر بزنید و این پویش سراسری را امضا کنید 👇
https://www.karzar.net/120732
برای سایرین نیز حتما ارسال نمائید
🌹 حوزه انقلابی
╭┅───────────┅╮
🕌 @howzehenghelabi
╰┅───────────┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 جلیلی: با مطالعۀ شب امتحانی نمیشود در این بزنگاه تاریخی تصمیم درست گرفت
🔹در ۱۱ سال گذشته عمدۀ وقت من و همکارانم در دولت سایه بر شناخت مسائل کشور و راهحل آنها متمرکز بوده است.
🔹من درهای دفترم را به روی صدها متخصص و دانشمند باز کردم و دهها کارگروه تخصصی برای رصد مشکلات کشور تشکیل دادم.
#ستاد_فرهنگیان_خراسان_رضوی
#انتخاب_اصلح_جلیلی
https://eitaa.com/entehkabat_jalili
◀️ چرا جلیلی، رئیسی دوم است؟!!
از جمله راههای تشخیص:
عقل، اجماع، مشاهدات، شنیده ها و استنباط و... است
بعضی از دوستان برای برخی از نامزدهای ریاست جمهوری مثال هندوانه سر بسته را میزنند و میگویند مثلا فلانی(جلیلی) کار اجرائی نکرده است.
در مورد شهید جمهور هم در همانزمان همین حرفها را می گفتند،
در حالیکه برایشان مسلم و پر واضح بود که شهید عزیزمان بعضی ویژگیهای مهم که باید یک رئیس جمهور داشته باشد دارد و کاملا حرکت جهادی و مخلصانه ایشان قابل استنباط و پیش بینی بود،
این ویژگیها برای یک رئیس جمهور در جمهوری اسلامی که براساس اسلام عزیز و محوریت ولایت مطلقه فقیه شکل گرفته است مهم است که در قانون هم به آن تصریح شده است.
۱-دینداری، اخلاص، تقوا و نگاه توحیدی به همه چیز
در حدیث قدسی بنقل از مرحوم کلینی آمده است، هیچ بندهای، با هیچ چیز به من نزدیک نشده است مگر تقوای الهی پیشه کند و با انجام واجبات و نوافل میشود محبوب من،
و آنگاه که شد محبوب من، من که خدایم میشوم گوش او
با آن می شنود،
و چشم او
که با آن میبیند،
و زبان او
که با آن سخن میگوید،
و دست او
که با آن بگیرد،
و قدرت یابد.
اگر مرا بخواند اجابت میکنم او را، و اگر از من بخواهد میبخشم و عطا میکنم او را، به او هوش و حکمت میدهم و خدا در وعده اش صادق است، عبرتهای روزگار برای ما کافیست.
"کدام نامزد به این ویژگی نزدیک است" ؟
۲-ولایتمداری، و مصداق آن، عشق و ارادت قلبی به سکان دار انقلاب امام خامنه ای عزیز (که جانها بفدایش) که در کلام سردار دلها شهید قاسم سلیمانی با قسم جلاله بعنوان شئون عاقبت بخیری یاد شد.
"کدام نامزد به این ویژگی نزدیک است*؟!
۳-شجاعت و بصیرت (دشمن شناسی و دشمن ستیزی)، فهم و درک عمیق و درست از اسرائیل، آمریکا و جبهه مقاومت،
" کدام نامزد به این ویژگی نزدیک است"؟!
۴-ساده زیستی و فساد ستیزی و درک محرومین و مستضعفین،
"کدام نامزد به این ویژکی نزدیک است*؟!
۵-داشتن برنامه (هدفمندی، و هدفگذاری در نتیجه 11 سال فعالیت میدانی و نشست با نخبگان و متخصصان و.. بعبارتی همان دولت سایه) در هدف بزرگ و اهداف کوچکتر در طول هدف بزرگ- هدف گیری برای دکترا گرفتن مستلزم اهداف کوچکتر مثل گرفتن دیپلم، لیسانس، فوق لیسانس در طول هدف بزرگ است
فراهم کردن حکومت جهانی بعنوان هدف بزرگ، مردی مجاهد و خداگونه و دارای برنامه میخواهد تا در اهداف کوچکتر خود و هر یک از وزارتخانه ها دارای هدف و برنامه باشد.
کدام نامزده، دولت در سایه تشکیل داده و در تمام زمینه ها پژوهش و با متخصصین برنامه کاربردی تنظیم کرده و به دولت شهید جمهور کمک کرده است.
۶-حقیقتا ببینیم در کدامیک از نامزدها تداعی انقلاب و یادآور ارزشهای انقلابی میشود و دشمن از کدامیک خشمگین است و میترسد؟!.
#ستاد_فرهنگیان_خراسان_رضوی
#انتخاب_اصلح_جلیلی
https://eitaa.com/entehkabat_jalili