اندر احوالات وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش .
سید امیر موسوی
✅صدای مستضعفان عالم✌️
🆔 @adalatkhane
🔴 نماز جمعه، پیکنیک، کلیسا یا جلسهی خَلسه نیست!
🔹حضور حجتالاسلام #علی_اکبری ریاست شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور در برنامه خوب ثریا و پاسخ به برخی سوالات را غنیمت میدانیم هم از جهت اینکه یک مسئول حاکمیتی حاضر شده در این برنامه شرکت کند هم از آن جهت که مخاطبین برنامه با برخی مبانی و آرا و نظرات ایشان آشنا شدند که چه کسی، با چه اندیشهای، در کجا قرار دارد.
🔸در چند نقطه از بیانات ایشان تاسف خوردم:
1⃣ اول؛ آنجا که اول با نگاه تحقیرانه به #جنبش_دانشجویی گفت: نماز جمعه که جنبش دانشجویی نیست! بعد که متوجه شد چه چیزی گفته، توجیه کرد که البته تاج سر ما هست و رسالتها متفاوت است!
🔹حاج آقای قنبریان در پاسخ به این نکته وی گفت: این جنبش دانشجویی همان است که رهبری گفتند ائمه جمعه، قبل از نماز جمعه تریبون بدهند به دانشجویان و فعالان دانشجویی که به مسائل مهم انقلاب و مردم بپردازند؛
🔺براستی ستاد نماز جمعه، چقدر به دانشجویان انقلابی و مستقل و آرمانخواه تریبون داده؟
2⃣ دوم؛ آنجا که گفت: "امام جمعه نماینده حاکمیت است و ...!" و منظورش این بود که نماینده حاکمیت باید از جنبه اقتدار از حاکمیت دفاع کند نه مطالبات و دردهای مردم را بر سر حکومت و حاکمین فریاد کند!
عمق این جمله ایشان را اصحاب تحلیل میفهمند یعنی چه!
3⃣ سوم؛ آنجا که گفت مردم مظلوم ما به نماز جمعه می آیند با خانواده و زن و بچه میآیند نباید در نماز جمعه ناراحتشان کنیم، ذهنشان را مشوش و ناراحت کنیم. نماز جمعه ذکرالله است و ...!
🔹صدتاسف خوردم که رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه، نگاهش به نماز جمعه، انگار پیکنیک و تفریح است! یک حالت خَلسهای که افراد بیایند و نماز بخوانند و بیتفاوت از دردها و ظلم ها و تبعیضها و نالههای این ایام ملت از فقر و نداری و مشکلات معیشتی مردم عبور کنند!
4⃣ چهارم؛ آنجایی که عمل حضرت امیرالمومنین علیهالسلام را در "گرداندنِ مفسدان اقتصادی و آوردن آنان به نماز جمعه برای بیآبرو کردنشان" در شرایط فعلی خلاف مصلحت نظام دانست!
5⃣ پنجم؛ آنجایی که از عدالت گفتن و نقد حاکمین و امر و نهی اصحاب قدرت و ثروت را خلاف وحدت جامعه دانسته!
🔹کاّنه ایشان نمیدانند مردم با مفسدین اقتصادی و مدیران ناکارآمد، وحدتی ندارند و نخواهند داشت و این وحدت، شدنی نیست!
🔸نکات قابل نقد زیادی مطرح کرد که فرصت پرداختن به آنان را نداریم اما میخواهم بگویم عزیزان؛ ریشه مشکل ما با عزیزانی مثل آقای #علی_اکبری همین حالت خونسرد و آرام و نگاه گُل و بُلبُل است! همین تلقی کلیساگونه از نماز جمعه است! همین تیر هوایی زدنهایی است که به هیچکس بر نخورد!.
✅ داود مدرسی یان
✅صدای مستضعفان عالم✌️
🆔 @adalatkhane
آیا میدانید #طرح_وان چیست و چه مزیت هایی برای افراد عادی جامعه و محرومان دارد؟
لطفاً شما هم برای همه گیری مطالبه طرح وان این پست را منتشر بفرمایید .
#مطالبه_طرح_وان
💥 بصیر 💥
♻️ @basire_basir ♻️
⭕️ شورای سیاستگذاری ائمه جمعه چگونه تریبون نماز جمعه را از اهداف و وظیفه اصلی خود منحرف ساخت؟
✍️ احمد نجمی، مدیرمسئول وبگاه مباحثات
🔹مرحوم پدرم بیست سال امامجمعه بود و کلا در این فضا بزرگ شدم. یک سری مسائل درونسازمانی یا به عبارتی نقد درونی وجود دارد که معتقدم در موضعگیری و عملکرد امام جمعه قطعا موثر است و ندیدم جایی گفته بشه.
🔹دههی شصت تشکیلات امامجمعه و سپاه یکی بود. اغلب دفتر امامجمعه و ماشین و امکانات را بخاطر بحث حفاظت، سپاه تامین میکرد. این وضعیت از دهه هفتاد تغییر کرد و عملا تامین دفتر و خودرو ...به عهده خود امامجمعه بود.
🔹تصور کنید یک روحانی ساده از قم وارد شهری کاملا غریب میشود. چطور دفتر یا منزل ساده برای خود مهیا کند؟اینجاست که برخی نهادها ورود میکردند و امکانات را تامین میکردند. مثلا یکی از شهرها دیدم دو اتاق در ساختمان هلالاحمر شدهبود دفتر امام جمعه!
🔹شورای سیاستگذاری ائمه جمعه(ش گ)هم معتقد بود نباید به امام جمعه امکانات و حتی حقوق عادی یک کارگر را بدهد! برود خودش تامین کند. این امر باعث شد که عملا تامین یک دفتر ساده یا ماشین در حد پراید از طرف فرمانداری یا شهرداری یا سایر نهادها صورت گیرد که آغاز وابستگی امامان جمعه بود
🔹در نتیجه امامجمعه وامدار سایر نهادها و مسئولان میشد و عملا نمیتوانست در صورت مشاهده تخلف یا ظلمی از سوی فرماندار یا شهردار از آنان بازخواست کند. حتی حامی آنان هم میشد. این سیاست غلط از طرف مسئولان شگ یک نوع افتخار و زیطلبگی قلمداد میشد اما در واقع ذلت امام جمعه بود!
🔹بحث حقوق امامجمعه هم مهم بود./ آقای تقوی که سال ۹۵ با افتخار گفتند ائمه جمعه فقط ۲۰۰هرارتومن شهریه میگیرند(ده درصد یک حقوق ساده آن زمان) آیا خودشان میتوانستند با این مبلغ زندگی کنند؟
🔹برخی ائمهجمعه بخاطر نداشتن یک زندگی یا امکانات عزتمندانه وارد کارهای درآمدزایی شدند که هم موضع تهمت بود و هم برخی مفاسدی هم در پی داشت. البته به ندرت در برخی شهرها امام جمعه میتوانست به تنهایی تمامی این امکانات لازم را مهیا کند
🔹نتیجه اینکه سیاست غلط شگ با تابلوی زندگی طلبگی و زاهدانهی ائمهجمعه عملا به ذلت آنان و وابستگی ناخواسته به نهادها را رقم زد و تریبون نماز جمعه را از اهداف و وظیفه اصلی خود منحرف ساخت/ صفحه توییتری احمد نجمی
✅صدای مستضعفان عالم✌️
🆔 @adalatkhane
📌 دختر دادستان کل، کماکان نایب رئیس است
✍🏻 وحید اشتری
🔹️ یادتان هست یک رانت عجیب را افشا کرده بودم؟ یک شرکت که با تراکنش چند صد میلیاردی، خدمات انحصاری بیمه قوه قضائیه را انجام میدهد و دفترش در کاخ دادگستری است.
🔹 نکته عجیب اینکه خانم زهره منتظری دختر دادستان کل کشور، نایب رئیس هیأت مدیره این شرکت بود. حالا حدس بزنید این ماجرا به کجا رسید؟
🔹 دختر دادستان کل، کماکان نایب رئیس است؛ این شرکت کماکان انحصار بیمه قوه قضائیه را دارد؛ دادستان کل هم کماکان سرِ جایش است.
🔹️ بعد از این افشای این مورد در دوره آقای رئیسی هیچ اتفاقی نیفتاد؛ در دوره آقای اژهای هم همینطور! تفاوت دختر دادستان با داماد شهردار بودن اینست! متوجه هستید، چه میگویم؟
✅صدای مستضعفان عالم✌️
🆔 @adalatkhane
هدایت شده از کانال سیاسی 💥 بصیر 💥
🔰جلیلی: هر ایرانی باید سهم انرژی برابر با دیگری داشته باشد و اگر نمیخواهد استفاده کند بتواند معادل آن را دریافت کند
دکتر جلیلی :
🔹کارشناسان دولت سایه از سال 97 بر روی طرحی به نام #طرح_وان در حوزه یارانه های انرژی کار کردند تا استقبال مردم را به همراه داشته باشد.
🔹سال 98 چند ماه قبل از بحث بنزین، این طرح را برای رئیس جمهور و سران قوا ارسال کردیم اما توجهی نکردند و آن طرح کذایی را دنبال کردند که عواقب داشت.
🔹در کشور میزان مشخصی مصرف حامل های انرژی شامل گاز، برق، بنزین، گازوییل و... داریم که اگر این میزان را تقسیم بر جمعیت کشور کنیم یک واحد انرژی یا به اختصار «وان» - که شامل سبدی از حامل های انرژی است- به دست می آید.
🔹حق برخورداری از این واحد انرژی را به صورت برابر به افراد جامعه می دهیم و مدیریت مصرفش را در اختیار مردم قرار می دهیم. مردم میتوانند سهم خود را مصرف کنند یا به افرادی که مصرف بیشتری دارند بفروشند.
🔹این روش هم توزیع عادلانه و هم اصلاح الگوی مصرف به همراه دارد.دولت نیز برخلاف طرح های مشابه، پولی از جیب خودش نمیدهد. اختیار دادن به مردم بالاترین مصداق احترام به مردم است.
🔹این طرح تنها از منظر فواید اقتصادی آن لحاظ نشده بلکه جنبه های تخصصی انرژی و جنبه های فنی اجرایی توسط کارشناسان ما کامل بررسی شده است. اجرای سریع این طرح نیاز به زیرساخت های پیچیده و سنگین ندارد.
#طرح_وان
#مطالبه_طرح_وان
💥 بصیر 💥
♻️ @basire_basir ♻️
خبرگزاری فارس هست درحال نپرداختن به مصداقها😂🤣
✅صدای مستضعفان عالم✌️
🆔 @adalatkhane
هدایت شده از حمید رسایی ✔️
🔻ماهی چقدر حقوق میگیری؟
کبری آسوپار نوشت:
🔹در جدولبندی وسط اتوبان تعدادی کارگر با بیل و نهال و... مشغول کار هستند. رئیسجمهور نزدیک کارگران میرود و یکی از آنها را مخاطب قرار میدهد: «ماهی چقدر حقوق میگیری؟» پاسخ سریع داده میشود: «۳۷۰۰». همین و تمام. کسی از هیچ طرف این دیالوگ، نمیگوید کم است، زیاد است، خوب است و یا هر چیز دیگری که یک فایدهی آنی را بر دانستن میزان حقوق او مترتب کند. گویی همه ارزش قرار است همین اصل گفتگو باشد!
🔹نفر بعدی که مخاطب همین سؤال واقع میشود، مستأصل میماند که چه بگوید و دستهایش را به گونهای حرکت میدهد و به کارگران دیگر نگاه میکند که یعنی چه بگویم! یکی از همراهان رئیسجمهور متوجه استیصال او نمیشود و –شاید کمی بی فکرانه- میگوید خبر نداری چقدر میگیری؟!
🔹تعجب از او و نگفتن حقوق ماهیانهاش نیست؛ تعجب از کسی است که تا سطح همراهی رئیسجمهور بالا آمده، اما توانایی تشخیص استیصال و بلکه ترس آن کارگر را ندارد. تعجب است که درنمییابد موضوع «ندانستن» نیست. مگر میشود کارگر حساب ریال ریال حقوقش را نداشته باشد؟! اهل حساب و کتاب هم که نباشد، نسبت وضعیت اقتصادی کشور با میزان دریافتیاش، او را اهل حساب میکند. نسبت به نفر اول، او کمی فرصت مصلحتاندیشی داشته؛ به همین دلیل مستأصل است. موضوعش «ترس» است. یک حرکت اشتباه، او را به کیش و مات میرساند و همان حقوقی را هم که از بیان مقدارش میترسد، از دست میدهد و با خود فکر میکند آن وقت رئیسجمهور کجاست؟
🔹یکی میگوید ۴ تومان و دیگری ۴۸۰۰ و... یک نفر از میان جمع، غائلهای را که مسئولان حاضر گویی حتی متوجهاش هم نشدهاند، جمع میکند و میگوید بقدر قانون کار. همین پرسش و پاسخ و استیصال، بعد از سؤال «روزی چند ساعت کار میکنید؟» رئیسجمهور هم تکرار میشود.
🔹رئیسجمهور و آن جمع باید این سؤال برایشان پیش بیاید که چرا این کارگرها گلایه ندارند. تعارف که نداریم؛ ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان یا ۲ میلیون و... که از دهان یکیشان در میرود و عدد را ناتمام میگذارد، رقمی نیست که وقتی آن را به بالاترین مقام اجرایی کشورت گفتی، بعدش گلایه نکنی... اصلاً مگر او چندبار فرصت صحبت با چنین مقامی را خواهد یافت؟ رئیسجمهور بالاترین مقام اجرایی کشور است؛ اما برای آن کارگر، بالاترین مقام مسئول همان سرکارگر و در نهایت کارفرماست که به او حقوق میدهد. امورش دست اوست و اگر از خلال گفتوگویش با رئیسجمهور، حرفی بزند که منافع کارفرما را به خطر بیندازد، زندگیاش به هم میریزد و آن وقت رئیسجمهور کجاست؟ همین دوربینها هم برای رئیسجمهور آنجاست؛ وگرنه صدای کارگر را وقتی بیکار شود، چه کسی میشنود؟ برای او مسئول کسی است که میتواند صدایش را به او برساند.
🔹همه فایده صحبت با رئیسجمهور نباید این خشنودی و فخرفروشی احتمالی باشد که «من رئیسجمهور را از نزدیک دیدم و با او حرف زدم»؛ رئیسجمهور که سلبریتی نیست تا صرف گرفتن یک سلفی با او یا فخرفروشی از دو جمله همکلامی، همه هدف از دیدار او باشد؛ او باید کار کند، زندگیها را بهتر کند، رسیدگی کند، تغییر دهد، متحول کند؛ او رئیس همه رؤساست.
آقای رئیسی عزیز!
🔹از سر زدن شما به کارگرها باید کارفرما و سرکارگر بترسند، نه آنکه آن کارگر لکنت بگیرد و حتی از پاسخ به بدیهیترین سؤال ممکن درماند. میدانم در دوره بدی رئیسجمهور شدهاید و مردم انتظار تحقق همه وعدههای انتخاباتی رئیسجمهور ۹۲ و ۹۶ را هم از شما دارند؛ باید شکر کنیم از رئیسجمهوری که داخل کارخانه منتخب و از پیش تعیین شده هم، فقط از پشت شیشه شاسی بلندش با تکان دادن سر، جواب استقبال کارگرها را میداد، به رئیسجمهوری رسیدهایم که از نزدیک و سرزده با کارگرها صحبت میکند، اما یادآوری تفرعن دیگری، کار شما را بیشتر از یک «انجام وظیفه» قابل تحسین نمیکند. فرامتن دیدارهایتان را هم دریابید.
🔹شما گفتید و ما شنیدیم و در همین شنیدن متوقف نشدیم و رأی هم دادیم؛ حال کارگرها گفتند و شما شنیدید و دیدید، شما هم در همین شنیدن و دیدن متوقف نشوید. میخواهید با کارگرانی که میترسند حتی میزان حقوقشان را به شما بگویند، چه کنید؟ میدانید، در سرزمینی که گرفتن حقوق نجومی شرمآور نباشد، داد زدن حقوق کارگر میتواند ترسناک باشد! وقتی کسانی که امور مردم دستشان است، از مقامات عالی رتبه حساب نبرند و اقتدار قانون را بر خود ناظر ندانند، کارگر باید حتی از حرف زدن با عالیترین مقام اجرایی بترسد!
🔹ما قدردان اتفاق مبارکی که دارید رقم میزنید، هستیم؛ اما از این گفتگوها قرار است به چه نتیجهای برسید؟ این هدفگذاری است که باید مبنای ارزشگذاری چنین رویدادهایی قرار بگیرد.
فیلم را اینجا ببینید:
eitaa.com/rasaee/5219
🔺صفحات حمید رسایی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
آنچه حامیان آ. #فیاضی، سالها مدیریت ارشد مینامند، تنها ۷ ماه معاونت مرکز پژوهشها بوده که آن را هم با حکم آ. #زاکانی منصوب شده است. بعد میگویند چرا نسبت خانوادگی را مطرح میکنید!؟
کاش حامیان ایشان مردم را احمق فرض نکنند.
👤محمد صالح مفتاح
✅صدای مستضعفان عالم✌️
🆔 @adalatkhane
هدایت شده از عماریار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📣 داستان یک قهرمان!
🔻آغاز اکران فیلم سینمایی #منصور در سینماها و مناطق فاقد سینما ➕ تیزر جدید
💢 منصور، تنهاترین اثر سینمایی است که با محوریت زندگی #شهید_ستاری، روایتی جذاب از پیشرفت کشور و ساخت اولین جنگنده ایرانی دارد.
🗣 محسن قصابیان، لیندا کیانی، مهدی کوشکی، حمیدرضا نعیمی، کیومرث مرادی، علیرضا زمانینسب، سیدجواد هاشمی و قاسم زارع از بازیگران این فیلم هستند.
🔸 فیلم سینمایی «منصور» محصول سازمان هنریرسانهای #اوج است که از ۱۹ آبانماه روی پرده سینماهای سراسر کشور میآید و همزمان در مناطق فاقد سینما اکران مردمی میشود.
✳️ ثبت درخواست #اکران_مردمی، از لینک زیر:
🌐 b2n.ir/efcm
✅ آخرین اخبار منصور را اینجا دنبال کنید👇
https://eitaa.com/joinchat/2776563840C07f3858485
اون دستی رو باید بوسید که به ارتقاء فکر جامعه با مواجهه افکار مختلف فکر میکنه و سعی نمیکنه با تکرار گزارشهای چقدر واکسن خوبه که سلبریتی ها هم تزریق میکنند به شعور مخالفان توهین کنه.
#جبلی
#صدا_و_سیما
✅صدای مستضعفان عالم✌️
🆔 @adalatkhane