فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻والله والله والله از شئون عاقبت به خیری رابطه قلبی و دلی و حقیقی ما با این حکیمی است که امروز سکان این انقلاب را به دست گرفته!
❤️حاج قاسم
هدایت شده از علیرضا پناهیان
5.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌱 مثلِ صدایِ مامان
🔹دنبال آرامش میگردی؟
👈 به این صدا گوش کن...
تلگرام | بله | سروش | روبیکا | آپارات | اینستاگرام | سایت
#تصویری
@Panahian_ir
بسته تحلیلی بیانات رهبرانقلاب در اولین روز سال 1403.pdf
1.38M
*✅بسته جامع تحلیلی* | بررسی و تحلیل *بیانات رهبری انقلاب در اولین روز سال ۱۴۰۳*
*رصدنگار*
*🔰جمع بندی و تحلیل واکنش افکار عمومی به بیانات نوروزی رهبری انقلاب*
1⃣ رهبر انقلاب در بیانات نوروزی و شعار سال تاکید ویژه ای بر مبحث *مشارکت مردم* در امور کشور به طور خاص تولید و موضوعات اقتصادی داشتند. بیان این موضع از سوی معظم له باعث شده تا کاربران و رسانه های جریانساز و فعال شبکه های اجتماعی چند دیدگاه در این رابطه بیان کنند:
*دیدگاه اول* مطالبه گری در حوزه ایجاد فضای باز فعالیت اقتصادی و کاهش قدرت خصولتی ها و میدان دادن به *بخش خصوصی واقعی* به منظور باور پذیری هر چه بیشتر مردم در تاثیر مثبت مشارکت آنها در حل مشکلات و جهش تولید
*دیدگاه دوم* غیر قابل امکان دانستن حل مشکلات اقتصادی با تکیه بر ظرفیت مشارکت مردم به دلیل *تورم بالای اقتصادی و عدم ریسک پذیری سرمایه گذاران* بخش خصوصی در این شرایط به دلیل نوسان شدید بازار و قیمت ها
*دیدگاه سوم* دست های پشت پرده و *دلالان پر نفوذ* مانع اصلی مشارکت مردم و دولت در حل مشکلات اقتصادی؛ کاربران معتقد به این دیدگاه تحقق خواسته رهبری انقلاب را منوط به قطع نمودن دست دلال ها و شبکه های نفوذ و رانت خواری اقتصادی دانسته اند
*دیدگاه چهارم* در لبه پرتگاه و فروپاشی دانستن اقتصاد ایران و مرتبط سازی مطالبه رهبری برای مشارکت اقتصادی مردم به عنوان دلیل اصلی ناامیدی معظم له از توان مسئولان دولتی در حل مشکلات اقتصادی؛ کاربران معاند بیشتر به این دیدگاه پرداخته و با تکیه بر نارضایتی های اجتماعی و اقتصادی می خواهند *اعتماد مردم* به صحت و درستی مطالبه رهبری به مشارکت مردم را از بین ببرند و در این مسیر خطای ادراکی ایجاد کنند.
2⃣رهبری انقلاب یکی از موئلفه های بسیار مهم جامعه را امید، همدلی و وحدت اجتماعی دانستند. بیان این موضع از سوی ایشان باعث شده تا کاربران فضای مجازی بر *وحدت و پرهیز از دشمنی و نفرت پراکنی* تاکید کنند و با اشاره مستقیم به حواشی انتخابات اخیر به گلایه و نقد دو جریان سیاسی کشور (اصلاح طلبان، اصولگرایان) پرداختند. گلایه از ناامیدسازی مردم از توانمندی مجلس و دولت در حل مشکلات خطاب به اصلاح طلبان و انتقاد از تفرقه به وجود آمده در میان جریان اصولگرایی اشاره کردند. کاربران شبکه های اجتماعی معتقدند *مسئولان و خواص نقش بسزایی در شکل دهی و ترسیم باورهای جامعه* به طور خاص وحدت اجتماعی و جلوگیری از دشمنی ها دارند. بر این اساس افکارعمومی به این باور رسیده که رفتار مردم رابطه بسیار مستقیمی با رفتار مسئولان نظام و چهره های سیاسی و رسانه های جریانساز دارد.
3⃣ تحولات منطقه و به طور خاص مساله فلسطین و *بحران های پیش روی آمریکا و اسرائیل و متحدان آنها به دلیل ظرفیت ها و قدرت مقاومت در منطقه* یکی از مباحثی است که کاربران پس از بیانات رهبری در فضای مجازی به بررسی زوایای مختلف آن پرداختند.
چالش مورد توجه افکار عمومی پس از بیانات رهبری مساله *منفوریت آمریکا در منطقه و جهان و توجه بیشتر روز افزون مردم دنیا به مساله فلسطین* است.
از روز گذشته تاکنون کلمات و گزاره هایی همچون *آمریکای منفور، اسرائیل بحران زده، مقاومت پویا و با انگیزه کشورهای منطقه، مظلومیت ملت فلسطین* از جمله *پر استعمال ترین* مطالبی بودند که کاربران فضای مجازی به طور خاص جریان انقلابی بدان اشاره داشته اند.
9.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💎پشت پرده ی نقشه های دشمن
📌نکاتی زیبا از ۷ حیله ی جنگ نرم
✅با انتشارش در این #ماه_مبارک
همرزم #جنگ_نرم باشیم.
⏰۲ دقیقه و ۴۷ ثانیه
#انتشارش_باشما
#روشنگری #رمضان
#الکل #موسیقی #طلا_برای_مردان
••✾•🌿🌺🌿•✾••
هدایت شده از 🌐 کفران یاور 🇮🇷
کشف_حجاب های دست جمعی در ایام نوروز،خصوصا در استانهای مرزی؛ از یک ولنگاری فردی به #پروژهای_امنیتی تبدیل شده است اولی، با کار فرهنگی وتبیینی درست میشود،اما دومی فقط #اقتدار_حاکمیتی میطلبد.سکوت حاکمیتی با این استدلال که "نشاندادن اقتدار به یک فتنه تبدیل میشود" خطای راهبردی است،بلکه با احساس کم شدن اقتدار، #فتنه_بزرگتری رقم خواهد خورد.
'سیدمحمدحسین راجی"
@kafran_yavar
هدایت شده از صالح پرور «شیخ صالح»
توییت جالبی بود
حرف دل ما رو زد 👌
=========🇮🇷=========
@salehparvar
💢 عضو شوید 💢👆
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏠 #پنجره | بیت شعری که شب گذشته رهبر انقلاب در دیدار شاعران خواندند
🔹️در لگد کوب حوادث جان دیگر یافتم
🔹️چون غبار از زیر پای کاروان برخاستم
💻 Farsi.Khamenei.ir
حسینعلی کاظمی
🏠 #پنجره | بیت شعری که شب گذشته رهبر انقلاب در دیدار شاعران خواندند 🔹️در لگد کوب حوادث جان دیگر یاف
عجب بیتی
امید در اوج تلخی ها و سختی ها پس از هزاران بار لگد کوب حوادث شدن
هدایت شده از احمد داستان پور🎤
Emam Hasan - Mr.Dastan Por Final.mp3
13.96M
💚نماهنگ استودیویی برکت زندگی
تقدیم به کریم اهل بیت
آقا جانم ، امام حسن (ع)🌹
🎤باصدای :احمدداستان پور
📝شاعر :حسین عیدی
🎞تهیه شده در استدیو نجوا
✅نشر حداکثری
https://eitaa.com/dastanpour_madihe
🔻 از رهبر انقلاب اسلامی به همین دولت
🔥 مبارزهی با فساد پیگیری میخواهد؛ به قول این داستانها و افسانهها، مثل مار هفتسر، اژدهای هفتسر است که یک سرش را بزنی، شش سر دیگرش آن طرف زندهاند، مشغول کارند. همهجانبه باید مبارزه کرد... من عرض میکنم که اگر یک مسئولی جرئت مقابلهی با مفسد داخلی را نداشته باشد، به طریق اولیٰ جرئت مبارزهی با زورگوی خارجی را نخواهد داشت. [مثلاً] فلان کس از تجارت انحصاری سوء استفاده میکند؛ خب باید جلویش را گرفت؛ سخت است. فلان کس از اعتبارات بانکی سوء استفاده میکند؛ فلان کس بدهکاریهای بانکیاش را نمیدهد؛ خب باید مقابله کرد. اینجا اگر شما نتوانید مقابله کنید، آنجایی که یک دولت زورگویی مثل آمریکا یا دیگری پایشان را در یک کفش میکنند که باید در قضیّهی انرژی هستهای اینجوری بکنید، اینجوری نکنید، نمیتوانید مقابله کنید. وقتی اینجا شما قدرت مبارزه ندارید، آنجا هم قدرت مبارزه ندارید. این [جور] است.۱۴۰۲/۰۲/۰۹
یكی از تفاوتهای اساسی بین نظام ارزشی و اخلاقی اسلام با سایر مكاتب اخلاقی این است که در اسلام پایه همه ارزشها ایمان به خدا و غایتش قرب خداست؛ اما در مكاتب دیگر ممكن است منافع دنیوی را هم در نظر بگیرند. از همین رو ستایش عقلا به عنوان ملاك تشخیص این قبیل ارزشهای اخلاقی عام معرفی شده است. مگر نشنیدهاید كه حتی در بعضی از كتابهای اخلاقی ما نیز ملاك حسن و قبح ذاتی ستایش و مذمت عقلا عنوان شده است؟ بر اساس این منطق رفتار ما باید به گونهای باشد كه مردم آن را ستایش كنند. این منطق، با منطق قرآن تفاوت زیادی دارد. اسلام به این چیزها قانع نیست. قرآن هدف از كسب یک فضلیت را پایهگذاری زندگی ابدی انسان بر اساس آن فضیلت میداند و این، یعنی تأثیر فضایل اخلاقی تا بینهایت و با مراتب نامتناهی است.