🔴 از عموم دوستان فعال انقلابی و تحلیلگران عزیز دعوت میکنم از همین اول مقابل انحرافات در ریل مذاکره موضع بگیرید و اجازه ندهید خط دولت قبل در این دولت ادامه پیدا کند.
🔹این سبک و مدل مذاکرات و امتیاز دادنها و عدم شفافیت همان سبک ظریف و عراقچی است.
🔸رهبری به صراحت گفتند سیاست قطعی نظام لغو همه تحریمها بصورت یکجاست. آمریکا باید همه تحریمها را یکجا لغو کند بعد ما راستیآزمایی میکنیم بعد به تعهدات برجامی بر میگردیم. متاسفانه این دولت هم بدون اینکه تحریمها یکجا لغو شود در حال احیای برجام است! آقایان وزارت خارجه هم حاضر نیستند پاسخگو باشند که چه امتیازی دادند و چه گرفتند!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
بصیرت سیاسی یک انقلابی
🔴 از عموم دوستان فعال انقلابی و تحلیلگران عزیز دعوت میکنم از همین اول مقابل انحرافات در ریل مذاکره
⭕️ حرف بسیار درستی هست. اینکه فکر کنیم حالا که دولت انقلابی اومده سر تا پای همه افراد کاملا انقلابی شده یک فکر غلط هست.
نفوذی ها و برخی دوستان نادان همیشه مشغول کارند....
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 حقیقت روشن میشود
🔹رسوایی دیگری برای ضدانقلاب اینبار در ماجرای گوهر عشقی که مدعی شده هفته گذشته توسط برخی افراد ناشناس مورد ضربوشتم قرار گرفته.
🔴چگونه انگلیسیها با یک نقشه مخفی و حساب شده، طب سنتی در ایران را نابود کردند؟!
سیریل الگود یهودی: ما ۳۰۰ سال تلاش کردیم تا توانستیم طب ابن سینا را در ایران دفن کنیم.
این سوال مطرح که اگر واقعا طب سنتی روش موثری برای درمان بسیاری از بیماری هاست، چرا در دوره ای از تاریخ، یک دفعه ترک شده است؟ آیا مردم نسبت به گنجینه ی علمی خود دچار فراموش کاری شده اند یا برنامه ی خاصی برای نابودی آن اجرا شده است؟
مطالعه کتاب «تاریخ طب در ایران» نوشته ی «دکتر سیریل الگود» پزشک سفارت انگلیس در دربار قاجار، حقایق تلخی را بر ما روشن می کند.
با خواندن کتاب «تاریخ طب در ایران» متوجه می شویم که استعمار اولین بار به وسیله ی طب خود وارد این مملکت شد و حذف طب سنتی، بنا به اعتراف سیریل الگود و سایر مورخین و اطبای غربی، حرکتی خزنده بود که طی ده ها سال تلاش و برنامه ریزی بی وقفه حاصل شد و جهت این حرکت نیز از بالا به پائین بود، یعنی ابتدا شاهان و شاهزادگان را متقاعد کردند ، بعد راه آموزش طب سنتی را مسدود و در نهایت مردم را مجبور به روی آوردن به طب شیمیایی کردند.
سیریل الگود در کتاب خود می گوید :
«مبارزه با طب سنتی از زمان شاه عباس صفوی که مقارن با ورود کمپانی هند شرقی به ایران بود، در دستور کار قرار گرفت، لیکن به علت مقاومت مردمی هیات هایی که در زمان صفویه به ایران می آمدند توفیقی به دست نیاوردند.»
پزشک کمپانی هند شرقی در آن زمان فردی به نام FRYER بود. او در مورد این ناکامی می گوید:
“این ها اصلا عادت ندارند با مطالعات و تحقیقات جدید پیشرفت کنند و از این جهت، با همان تعصبی که به مقدسات متمسک هستند ، به اصول طب خود چسبیده اند.”
این سخنان علاوه بر این که عصبانیت این پزشک از اعتقاد مردم به طب خود را نشان می دهد، بیانگر شدت اعتقاد مردم آن زمان به طب سنتی در حد باورهای مذهبی می باشد.
آیا اگر مردم که طبیعتا همیشه به سلامتی خود علاقه مندند، از طب سنتی خود نتیجه نمی دیدند و از آن راضی نبودند، چنین به آن پایبندی نشان می دادند؟
بعد از دوران صفویه به دوران قاجار می رسیم. سیریل الگود در ادامه ی کتاب خود می گوید:
«ویژگی مهم دوران قاجار، انتقال طب ابن سینا به طب هاروی و پاستور بود. هیات های نمایندگی که در این زمان به ایران می آمدند، اغلب پزشک بودند و به این ترتیب طب غربی به ملایمت و آهستگی در سنگرهای طب سنتی نفوذ کرد.»
از این سخنان، خزنده بودن و اینکه این حرکت یک حرکت جنگی و به قصد غلبه و تسلط فرهنگی بوده است، روشن می شود. واضح است که برای غلبه بر یک ملت باید آن را نسبت به داشته های خود دچار خود باختگی کرد و کدام خود باختگی از این بالاتر که یک ملت بپذیرد برای حفظ سلامتی و درمان خود محتاج به بیگانگان است؟ پس وقتی در این سنگر تسلیم شود، سایر سنگرها را راحت تر تخلیه می کند و دقیقا به همین علت است که هیات های نمایندگی غربی که به ایران می آمدند عمدتا از میان پزشکان انتخاب می شدند.
سیریل الگود زمانی این اعترافات را می گوید که اهداف استعمار در این مورد کاملا پیاده شده و کار از کار گذشته است. وی اظهار می دارد
«بدیهی است که اکنون دور نمای طب به نحو محسوسی تغییر یافته بود. ۵۰ سال آموزش بوسیله ی اساتید خارجی، نسلی را پدید آورده بود که دید آنها کاملا با پدرانشان متفاوت بود. این نفوذ فرهنگ غربی به وسیله ی هیات های پزشکی در مراکز مختلف کشور تقویت شده بود و بزرگترین افتخار و اعتبار را در این مورد باید به این هیات ها داد.
سیریل الگود آن گاه وضع قانون منع طبابت سنتی را به عنوان آخرین میخ تابوت ابن سینا معرفی کرده و می گوید
“در سال ۱۹۱۱ وضع قانون طبابت بر اساس دیپلم و مدرک صورت گرفت که می گفت: هیچکس در هیچ نقطه از ایران حق اشتغال به هیچ یک از فنون طبابت را ندارد، مگر اینکه از وزارت معارف اجازه نامه گرفته یا تصدیق نامه از ممالک خارجه داشته باشد.
بدین ترتیب آخرین میخ تابوتی که حاوی جسد مرده ی طب سنتی بود کوبیده شد. سمت معلمی طب ابن سینا نیز منسوخ شد. تمام این اصلاحات نشان می داد که با سپری شدن دوره مجریان طب رازی و ابن سینا، روش های طبی منسوب به آنان نیز محکوم به فنا گردیده است. رسم دیرینه ی خدمت شاگردی نیز از بین رفت و حکیم ها دیگر نمی توانستند شاگردانی به سوی خود جلب و معلومات و تجربیات عملی خود را به آنها منتقل کنند. تمامی این پیشرفت ها به وسیله ی سیاست اروپا به شدت کنترل می شد.
🔴 برخی دوستان وقتی خبر انتصاب #وحید_جلیلی را در صداوسیما میشنوند میگویند انشاءالله بتواند به شعارهایش عمل کند!
🔹برادر من، آقا وحید دو دهه در عرصه فعالیت فرهنگی و #جنبش_عدالتخواهی، نشریات راه و سوره و #جشنواره_عمار و #حسینیه_هنر و مبارزه با #گروه_خشن به شعارهایش عمل کرده! سابقه دوسه دهه پرافتخار آقاوحید را ببینید در کادرسازی و پرورش نیرو و گفتمان سازی.
🔸یکی از انتصابهای عالیِ پیمان جبلی رئیس صداوسیما انتصاب وحید جلیلی به قائم مقامی سازمان و دبیری ستاد تحول صداوسیماست. الحمدلله.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽/ تاثیر مبارزه منفی حضرت زهرا س در افشای مهمترین حقایق تاریخ
🔹هر بچه شیعه که می خواد یک دلیل محکم برای شیعه بودنش داشته باشه این را گوش کند ...
عالیه 👌
علامه امینی و علمای اهل سنت
#فاطمیه
🔻جرم مردم مدینه بعد از پیامبر این بود که حاضر نشدند زندگی عادی خود را تغییر بدهند!
🔻آیا ما حاضریم بهخاطر اقتصاد مقاومتی یا فرزندآوری، مدل زندگیمان را تغییر دهیم؟
➖ گاهی دین از ما میخواهد به اقتضای نیاز روز، وضع عادی زندگیمان را تغییر دهیم
➖ خیلی از دینداران حاضر نیستند دین تمام شئون زندگیشان را در بر بگیرد
➖مصائب فاطمیه را نباید صرفاً به دو سه نفر منتسب کرد. مشکل اصلی این بود که مردم در صحنۀ «ابتلا» پای کار نیامدند.
➖ گاهی در صحنۀ «ابتلا» لازم است عمل اجتماعی خاصی انجام دهیم که جزو واجب یا حرامهای مشخص نیست
➖ سکولار نبودن یعنی اینکه بر اساس دین و به اقتضای نیاز روز، زندگی خودمان را تغییر بدهیم
🔘 مسئلۀ معنویت و بندگی خدا از جانب اکثر انسانها بهعنوان یک امر فرعی در زندگی بشر تلقی میشود و مردم معمولاً بندگی خدا را در متن زندگی خودشان قرار نمیدهند بلکه در حاشیه زندگی قرار میدهند. «وَ مِنَ النَّاسِ مَنْ يَعْبُدُ اللهَ عَلى حَرْفٍ»
🔘 مردم غالباً زندگی خود را بر اساس نیازهای غریزی و منافع و مضار فوری تنظیم میکنند و حتی بسیاری از دینداران هم حاضر نیستند اجازه بدهند که دین، تمام شئون زندگی آنها را در بر بگیرد.
🔘 بلافاصله بعد از رسول خدا(ص) تفکرات سکولار در جامعه حاکم شد. البته بسیاری از مناسک و عقاید دین را حفظ کردند اما وقتی دین میخواست به صورت جدی وارد زندگی مردم بشود و معادلات قدرت و اقتصاد را شکل بدهد، همانجا در مقابل دین ایستادند.
🔘 قبل از بعثت نبوی هم، علت مخالفت با پیامبر(ص) بیشتر از همین جنس مخالفتها بود؛ مشکل آنها این بود که دین میخواست بیاید در مناسبات اجتماعی و در معادلات قدرت قرار بگیرد.
🔘 مصائب فاطمیه را نباید صرفاً به دو سه نفر منتسب کنیم. مشکل اصلی در فاطمیه این بود که مردم در صحنۀ ابتلا و امتحان، پای کار نیامدند. مسئله اصلی، مذهبیهایی هستند که نمیگذارند دین در تمام شئون زندگی و مناسبات اجتماعیِ آنها نفوذ کند و اثرات خود را نشان بدهد.
🔘 در دین، یکسری حلالها و حرامهای بَیّن وجود دارد که بسیاری از دینداران حاضرند رعایت کنند، ولی دین، فقط اینها را از ما نمیخواهد، بلکه دین در صحنۀ «ابتلا» یک وظایفی را برای ما تعیین میکند.
🔘 مثلاً شما در شرایط عادی، هفتهای یکبار به پدر و مادرت سر میزنی، ولی اگر آنها به یک بیماری خاص مبتلا بشوند، در این صحنۀ ابتلاء دیگر کافی نیست که هفتهای یکبار به آنها سر بزنی و شاید لازم باشد هر روز از آنها مراقبت کنی.
🔘 «ابتلا» یعنی تکلیف خاص در موقعیت خاص. یک نمونهاش همان جملۀ امام(ره) است که فرمود حفظ نظام از نماز واجب تر است...
🔘 گاهی در صحنۀ ابتلا لازم است یک عمل اجتماعی خاص را انجام بدهیم که جزو کارهای واجب یا حرامِ خیلی مشخص(مثل نماز) نباشد. اما خیلیها چون این ابتلا، جزو واجباتِ مشخص نیست، راحت آن را پشت گوش میاندازند و انجام نمیدهند.
🔘 فرزندآوری یکی از مسائل مهم جامعۀ امروز است. آیا ما حاضریم به خاطر این مسئله مهم، فرم زندگی عادی خود را تغییر بدهیم؟ کمااینکه رسولخدا(ص) بعد از بعثت، و بعد از هجرت، وضع زندگی عادیِ مردم را تغییر داد.
🔘 گاهی دین از ما میخواهد به اقتضای نیاز روز جامعه، وضع عادی زندگی خود را تغییر بدهیم. مردم مدینه هم بعد از رحلت پیامبر(ص) جرمشان این بود که حاضر نشدند زندگی عادی خود را تغییر بدهند.
🔘 سکولار نبودن یعنی اینکه بر اساس دین و به اقتضای نیاز روز، زندگی خودمان را تغییر بدهیم. مثلاً رهبر جامعه دینی تعیین میکند که مرز جهاد با دشمن در عرصۀ اقتصاد است و ضرورت «اقتصاد مقاومتی» را مطرح میکند و اقتصاد مقاومتی هم بدون مشارکت مردم شکل نمیگیرد.
🔘 آیا ما برای اقتصاد مقاومتی، کار و زندگی عادی خودمان را تغییر دادیم و برای رونق تولید، سراغ ایجاد تعاونی و تولیدی رفتیم؟ آیا ما هیئتیها و مسجدیها و بسیجیها، از کار کارمندی دست کشیدیم و سراغ فعالیتهای مولّد رفتیم؟ آیا همۀ ما سرمایههای خودمان را در این عرصه آوردهایم؟
🔘 حالا که این کارها را نکردهایم، آیا خودمان را مقصر میدانیم و فکر میکنیم جنایت کردهایم؟ نه! خُب مردم مدینه هم میگفتند «ما که جنایت نکردیم، فقط در خانه نشستیم و کاری انجام ندادیم!»
👤علیرضا پناهیان
🚩 دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی - ۱۴۰۰.۰۹.۲۵
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 با قانون رتبهبندی، حقوق معلمان چقدر افزایش پیدا میکند؟
بیشتر حقوقهای نجومی در شرکتهای دولتی زیانده پرداخت میشود/ بیش از ۲۰۰ شرکت دولتی هیچ درآمدی ندارند
احسان ارکانی عضو کمیسیون برنامه بودجه و محاسبات مجلس:
🔹اصل پرداخت حقوقهای نجومی غیرقانونی است و مصوبهای برای آن وجود ندارد
🔹عمده پرداختهای نجومی به مدیران در حوزه قانون مدیریت خدمات کشوری اتفاق نمیافتد، حقوقهای نجومی بیشتر در شرکتهای دولتی اتفاق میافتد و به خاطر اینکه حوزه شرکتهای دولتی خود را تابع قانون تجارت میدانند، این دریافتیها را تحت عنوان کارانه، پاداش عملکرد، رفاهیات و مواردی که اساس محمل قانونی ندارد دریافت میکنند.
🔹دانشکدههایی که هیات امنایی هستند، در قانون بودجه سازوکار و نظارت شفافی در پرداخت حقوق در مورد این دانشکدهها وجود ندارد و حقوق آنها بر اساس مصوبات هیات امنا مشخص میشود
🔹در بخش شرکتهای دولتی، ما خواستار این هستیم که مجموعههای حاکمیتی مثل صدا و سیما، شرکت گاز، آبفا و برق از سایر شرکتها که ماهیت درآمدزایی برای دولت دارند جداسازی شوند و ما هر ساله برای این شرکتها بودجه بگذاریم.
🔹چه دلیلی دارد که ما به شرکتهایی که زیانده هستند بودجه تخصیص دهیم. تخصیص اعتبار به شرکتهای زیانده به این معنا است که ما به شرکتها که زیانده هستند یارانه و جایزه بدهیم که با پول مردم از این وضعیت خارج شوند و نکته جالب آنجاست که بسیاری از حقوقهای نجومی در همین شرکتهای زیانده پرداخت میشود.
🔹ما 377 شرکت دولتی در بودجه و در کشور داریم/ از این میان 62 شرکت زیانده هستند، 159 شرکت درآمد و هزینه آنها به یک اندازه است و 156 شرکت سودده هستند.
🔹این به آن معناست که ما در مجموع ۲۲۱ شرکت داریم که برای دولت هیچ گونه درآمدی ندارند.
🔹ده شرکت دولتی که بیشترین ضرر و زیان را در 3 سال اخیر داشتهاند عبارتند از: بانک سپه، شرکت مادرتخصصی تولید نیروی برق حرارتی، بانک ملی، سازمان صدا و سیما، شرکت سهامی برق منطقهای تهران، شرکت توسعه آب و منابع نیروی ایران، شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی (هما)، صندوق بیمه محصولات کشاورزی، بانک مسکن و شرکت پترو پارس.
🔹از 156 شرکت دولتی سودده تنها 10 شرکت به تنهایی 95 درصد سود شرکتهای دولتی را تأمین میکنند و سهم مابقی شرکتهای سودده برای این منظور تنها 5 درصد است./ فارس
مقام معظم رهبری؛
فرق شمای جوان و دانشجو و صادق و پاکیزهدل، با یک آدم سیاسیکار باید در همین باشد؛ حرفتان را صریح بزنید؛ آنچه را که میزنید، از دل بزنید؛ و اگر چنانچه معلوم شد که اشتباه است، سریع پس بگیرید؛ راحت. این، به نظر من یکی از بهترین شاخصههای دانشجوئی است. ۱۳۸۷/۰۷/۰۷
#عدالتخواهی
هدایت شده از بیداری ملت
🔴 ایران در ۸ ماه گذشته با کشورهای همسایه ۳۳ میلیارد دلار تجارت داشته و این رقم در کل سال گذشته ۲۲ میلیارد دلار بوده که نشون میده دولت سیزدهم عزم جدی داره که از ظرفیت مهم همسایه های خودش استفاده کنه ...
دقیقا برعکس دولت گذشته که با فقط دنبال برجام و توافق به هر نحوی بود
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
سلام و شب بخیر خدمت شما سروران عزیز
یه سوال رو خدمتتون مطرح میکنم تا ببینم نظر شما چیه؟
🔶 به نظر شما داستان کرونا بالاخره به کجا خواهد کشید؟
واکسن ها تا چه زمانی ادامه پیدا میکنند؟ بالاخره چه زمانی دنیا و خصوصا کشور ما از دست این ویروس و مافیای پزشکی رها خواهد شد؟
🔹 شما چه آینده ای رو برای این موضوع تصور میکنید؟
سلام و صبح بخیر خدمت شما عزیزان.
در مورد سوال دیشب نظرات خوبی برای ما ارسال شد.
اما خب تقریبا هیچ کسی عدد مشخصی برای پایان کرونا نداد.
🔶 واقعا هم با ترفندها پیچیده سازمان یهود بعیده به این سادگی ها داستان کرونا تموم بشه. خصوصا اینکه الان یاد گرفتن هر روز یه سویه جدید رو توی رسانه ها مطرح کنند تا باهاش بتونن چند ماه دیگه سر مردم رو گرم کنند.
💢 ضمن اینکه اثر سویه های جدید کرونا بر کاهش قیمت طلا و نفت جهانی بسیار بالاست. در این سال ها کشور ما ضرر فراوانی بابت کاهش قیمت نفت کرده و معلوم نیست که چرا صدا و سیما انقدر ذوق زده میشه که هر روز یه سویه جدید کرونا وارد بازار میشه.
🔶 گاهی برخی بچه مذهبی ها رو میبینیم که نسبت به سازمان بهداشت جهانی بسیار خوش بین هستند تا جایی که فرامینش رو به عنوان مقدسات میپرستند. هر دستوری که سازمان بهداشت جهانی بده این ها با دیده منت بر روی چشم میذارن.
⭕️ در حالی که با توجه به سوابق بسیار بد سازمان یهود در انحراف اسلام و تلاش برای نابودی شیعه حداقل ما به عنوان شیعیان باید با عینک بدبینی نسبت به سازمان های جهانی نگاه کنیم.
در موضوع کرونا هم اگه از بالا نگاه کنیم متوجه میشیم که همه چیز داره طبق خواست سازمان های جهانی اداره میشه و حتما لازمه که دستورالعمل های بهتری رو برای مقابله با کرونا تنظیم کنیم.
✅ همونطور که رهبر انقلاب فرمودند که در دستورالعمل ها ی مقابله با کرونا باید تجدید نظر بشه ولی خب متاسفانه کسی گوش نداد و بچه مذهبی ها هم ولایتمداران هم این دستور مهم رهبری رو زیر پا گذاشتند...
🔶 بحث آمار کرونا هم به طور کامل به دست وزارت بهداشت هست و اون ها با توجه به تقویم میتونن هر موقع خواستند آمار رو کم و زیاد کنند.
🔺 این چند وقت هم به خاطر اینکه مردم اعتماد بیشتری به واکسن کنند آمارها رو پایین آوردند اما مطمئنا در ایام فاطمیه و شهادت سردار سلیمانی آمار رو بالا میبرند تا این مراسم ها به خوبی برگزار نشه.
در واقع به نظر میرسه که بحث کرونا به عنوان پیچ تنظیم حرکت جامعه عمل میکنه و مافیای پزشکی با کم و زیاد کردن آمار خیلی راحت میتونه تصمیمات حکومتی رو به دلخواه تغییر بده.
✅ با توجه به این موضوعات تنها راهی که برای ما میمونه اینه که با گسترش روش های طب سنتی مقابله با کرونا کاری کنیم که حتی یک نفر هم به بیمارستان ها مراجعه نکنه تا ان شالله دیگه بهانه ای برای ادامه موضوع کرونا وجود نداشته باشه.
⭕️ طی این چند سال همیشه برنامه این بوده که هر وقت ترس مردم از کرونا کم شده یکی دو تا از افراد محبوب و مشهور رو با کرونا به فنا دادن تا دوباره ترس و وحشت در مردم افزایش پیدا کنه
و در کنارش تجارت داروها و واکسن کرونا هم رونق بگیره.
⭕️ فوت علی انصاریان و میناوند و خیلی از سلبریتی های دیگه رو از این زاویه ببینید
#ارسالی_تنهامسیریها
سلام علیکم
خداقوت
درمورد داستان کرونا و واکسن که فرمودین به کجا خواهد کشید
به قول قرآن سرنوشت قومی تغییر نمیکنه تا خودشون نخوان
به توصیه های
رهبر عزیزمون که فرمودند روشنگری، پاسخ به ابهامات
فرمودن جایگاه مظلوم و ظالم عوض شده...
هرچه زودتر عمل کنیم
کرونا و بساطش جمع میشه
آقای زمانی میقان باتوئیت کردن حرف هایی ساده ولی مو شکافانه خیلی دارند روشنگری میکنند اگه بشه به کمکشون رفت (همسرم تو اینستا چندتا ازحرفاشونو استوری کرده ولی دست تنها فایده نداره باید فضای مجازی رو پر کرد! )
آیا نمیشه حاج آقا هرفردی باهر نرم افزاری که داره باافراد شناخته شده مجازی که بتونند این جریان رو راه بندازن( زمانی رائفی پور مثلاشب نیمه شعبان برای شناساندن حضرت مهدی به دنیا به زبانهای مختلف جملاتی رو برای توئیت کردن مردم توگروهاو کانالها قرار داده میشد واتفاقابیشترین وپربازدید ترین هامیشد)
حالا که تلویزیون با چند تا خبرنگار و دکتر و مجری مساله کرونا و واکسن رودستش گرفته وهیچ جوره به دیگر دکترها مجال صحبت و نظر نمیده بهتره تمام فضای مجازی از اینستا و توئیت و پروفایل و کانال و... پربشه ازبرعکس این رفتارهای تلویزیون
تااگه مردم بادیدن تلویزیون ترغیب میشن باز با دیدن گوشیشون لااقل دودل بشن وکمی فکر کنند!
باید هدفمند و از طرف مثلا بزرگان طب اسلامی و دکترها و.. کسانی که تو تلویزیون جایی ندارند ولی تو فضای مجازی خیلی شناخته شده اند تو زمان خاص و هماهنگ مردم آماده بشند برای جهاد تو زمان خاص باشه هم بیشتر اثر داره
مثل پیاده روی اربعین که اثرشو به علت جمعیت زیاد و زمان مشخص گذاشته
وگرنه طول سال شاید کربلا خیلی بیشتر هم زائر میره ولی اثر اربعین رو نداره
بصیرت سیاسی یک انقلابی
#ارسالی_تنهامسیریها سلام علیکم خداقوت درمورد داستان کرونا و واکسن که فرمودین به کجا خواهد کشید ب
🔶 بله قدرت مافیای پزشکی واقعا بالاست اما اگه جبهه حق بتونه با کلام دقیق و مستند و مودبانه مطالبه کنه تا حد زیادی برنامه های دشمن خنثی میشه