⚫️مسکو: ایران را بهعنوان میانجیگر مذاکرات صلح اوکراین قبول داریم.
◾️وزارت خارجه روسیه اعلام کرد: اگر ایران به پیوستن به برنامههای میانجیگری در پرونده اوکراین که در حال حاضر توسط دهها کشور (غربی) انجام میشود علاقهمند باشد، آماده بررسی این امر هستیم. یک مقام وزارت خارجه روسیه ضمن ابراز این اظهارات اما گفته که ایران تاکنون پیام خاصی در اینباره ارسال نکرده است.
◾️از زمان شروع جنگ اوکراین در اواخر بهمن ۱۴۰۰ که همزمان با مذاکرات احیای برجام در هتل کوبورگ وین بود، روابط ایران با اتحادیه اروپا بویژه سه کشور آلمان، فرانسه و بریتانیا موسوم به تروئیکای اروپایی دستخوش تنش شده است.
◾️تنشی که هم منجر به از دستورکار خارج شدن برجام از روی میز غربیها شد و هم زمینه اظهارات مداخله جویانه اروپا در ناآرامی های سال ۱۴۰۱ در ایران را فراهم کرد.
◾️با توجه به حساسیت اوکراین برای غرب که در اجلاس روز گذشته ناتو در آمریکا هم مورد تاکید دوچندان قرار گرفت، بدون تردید اوکراین دروازه تنش زدایی با اروپا برای دولت جدید ایران به شمار میرود.
◾️تا زمانی که پرونده جنگ اوکراین باز بماند و بسته نشود، تصور بهبود روابط با اتحادیه اروپا بویژه مذاکرات رفع تحریم ها که دولت پزشکیان وعده آن را داده است، دور از انتظار است.
◾️از آنجا که ایران روابط ویژه و دوستانهای با روسیه دارد و خود روسها هم تمایل دارند که بازیگران بیشتری به پرونده اوکراین ورود کنند، تهران میتواند از این فرصت برای اعلان حسن نیت خود استفاده کند.
◾️تهران بارها از سوی غرب و بویژه اروپا به حمایت تسلیحاتی از روسیه در جنگ اوکراین متهم شده است، موضوعی که بارها دولت سیزدهم آن را رد کرده و تاکید کرده است که افزایش همکاری ها با روسیه ارتباطی به جنگ اوکراین ندارد.
◾️پیشنهاد این است، دولت مسعود پزشکیان با شعار تنش زدایی که ظرف روزهای آینده تنفیذ و تحلیف خواهد شد، از این آمادگی روسها برای ورود به میانجیگری جنگ اوکراین استفاده کند. آنگونه که عربستان سعودی از یکسال گذشته به میانجیگری این پرونده ورود کرده است.
✔️حداقل دستاورد این ابتکار میتواند حسن نیت ایران در مخالفت با هر نوع جنگ به غربی ها باشد، آن هم در شرایطی که راهبرد کلان سیاست خارجی جمهوری اسلامی مخالفت با جنگ و پیگری راهکارهای سیاسی و دیپلماتیک است.
🔻رصد اخبار و تحلیل های سیاسی و اقتصادی
@entekhabe_agahane
🔺️در ایام اربعین نباید قیمت بلیت هواپیما تغییر کند
🔹️رئیس ستاد اربعین: قیمت بلیت هواپیما را سازمان هواپیمایی باید اعلام کند و نباید تغییری در قیمت ایام اربعین ایجاد شود؛ اما در مورد سفر با اتوبوس که یکسر خالی است، هزینه بلیت تا ۲۵ صَفَر، ۲ برابر دریافت میشود.
🔻#شمیم_گل_یاس
https://eitaa.com/joinchat/190251020C7128c0a618
🔺️ نامه ستاد پزشکیان به احزاب اصلاح طلب در مورد تعیین اعضای کابینه دولت چهاردهم
🔹️ در نامه محسن حاجی میرزایی به دبیران کل احزاب اصلاح طلب آمده است: دکتر مسعود پزشکیان برای انتخاب با صلاحیت ترین همکاران در دولت چهاردهم (اعم از وزرا، معاونان و روسای سازمان های بزرگ دولت) به مشورت و مشارکت انجمن ها و نهادهای علمی و تخصصی، سازمان های مردم نهاد و احزاب باور دارد.
🔹️به همین منظور ساز و کار شفافی تعیین شده که با مشارکت نمایندگان این نهادها و بر اساس شاخص های تعیین شده تواناترین اعضای کابینه پیشنهاد و انتخاب شود.
🔹️سپاسگزار می شویم گزینه های پیشنهادی نهاد ارزشمندتان برای کابینه را به همراه رزومه، سرفصل اهداف و رویکردهای موردنظر «در حد یک صفحه» تا پایان وقت اداری روز یکشنبه مورخ ۲۴ تیر ارسال فرمایید تا در ساز و کار تعیین شده مورد ارزیابی قرار گیرند./جماران
🔻رصد اخبار و تحلیل های سیاسی و اقتصادی
@entekhabe_agahane
10.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اولین سخنرانی رسمی رئیس جمهور منتخب
✍ قضاوت با شما ...
5.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کارشناس ترکیه، ترک ها را از توهم درآورد!
زلزله های پسا انتخاب ریاست جمهوری ایران
پزشکیان پیکار انتخاباتی خود را با نقل سخنان حضرت علی از نهج البلاغه آغاز کرد تا نشان دهد چقدر به دین شیعه پایبند است.
ترکها هم فکر می کنند از فردا پرچم ها را در ایران پایین می کشند و یک دولت جدید ایجاد خواهند کرد که این گونه نخواهد بود.
ما ترک های ترکیه ضعف احساسی داریم و فکر می کنیم همه دنیای ترک و ترک های خاورمیانه و ایران با حسرت به ما نگاه می کنند!
اینگونه نیست که بگوییم برادران ترک ما آمده ایم تا با هم الحاق شویم! این طور نخواهد بود! بالاترین هویت برای آذری ها، ایرانی بودن است که باعث شده ساختار عجیبی داشته باشند و نباید آنها را با خودمان اشتباه بگیریم!
رهبر دولت عثمانی شاه سلیمان و شاه سلیم بود و رهبر دولت ایران شاه اسماعیل صفوی که نگران هویت ترکی نبود!
هیچ کس فکر نکند ترک ها آنجا را اداره خواهند کرد. چنین وضعیتی آنجا وجود نخواهد داشت. ایران ایران است!
غربال_نهایی_در_پازل_ظهور
شغالها، کفتارها و گرگهای تجزیه طلب تو شطرنج انتخابات خیلی زودتر از آنچه که فکرش بکنند بازی واگذار خواهند کرد!
البته بازیو هم واگذار نکنند تا کیش و مات از منطقه زمامی براشون نمونده! ایران به حجامت تاریخی و سرنوشت ساز نیاز داره چون در آستانه ظهور غربالها و ریزشها نهایی شده و تکلیف صف بندی ها معلوم خواهد شد وحکمران تمدّن ساز که انقلاب را به نزدیک قلّه ظهور راهبری کرده آخرین قلعه های یهودیان آنوسی را در داخل فتح خواهد کرد.
#ایران_مقتدر🇮🇷
🔻رصد اخبار و تحلیل های سیاسی و اقتصادی
@entekhabe_agahane
واکنش ابراهیم رضایی نماینده مردم دشتستان به نامه رئیس جمهور منتخب به مخبر
🔻رصد اخبار و تحلیل های سیاسی و اقتصادی
@entekhabe_agahane
هدایت شده از اندیشکده حکمرانی منیب
13.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻بیژن زنگنه بجای مناظره درباره فساد کرسنت باید دنبال سوراخ موش بگرده
سخنان بی سابقه جلیلی درباره فساد کرسنت و بیژن زنگنه
اصلا بابک زنجانی را یکبار هم ندیده ام، این دروغها به خاطر نزدیک بودن حکم دادگاه متهمان دانه درشت کرسنت (زنگنه) است. من کسی نیستم که در مبارزه با فساد با به خاطر چهارتا دروغ از صحنه خارج شوم؛ محکم ایستاده ام
🔻 مطالبه گری آگاهانه
@hamian_mardomi_dr_said_jalili
هدایت شده از اندیشکده حکمرانی منیب
5.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
و ما همچنان در برابر تمام لجن پراکنیها، تهمتها، دروغها و بیاخلاقیها، به توصیه آقاسعید، صبر و سکوت پیشه میکنیم.
🔻 مطالبه گری آگاهانه
@hamian_mardomi_dr_said_jalili
هدایت شده از اندیشکده حکمرانی منیب
⭕️ ثبت امضا در کارزار برگزاری دادگاه علنی پرونده کرسنت و انتشار صورت جلسات دادگاه
🔹با توجه به اهمیت موضوع مبارزه با فساد و روشنگری برای افکار عمومی از قوه قضاییه تقاضا میشود جلسات باقی مانده از دادگاه کرسنت را علنی برگزار کند یا صورت جلسات دادگاه های برگزار شده را در اختیار رسانه ها قرار دهد.
🔴 از لینک زیر امضاء کنید
https://www.karzar.net/134964
پایگاه اطلاع رسانی دکتر سعید جلیلی
✅@saeedjalily
هدایت شده از اندیشکده حکمرانی منیب
ما توده نیستیم
انتخابات 403 امتحان عجیبی بود و کمی قابل پیش بینی. سه روزی هست که به این متن فکر میکنم. پزشکیان مجموع توصیف هایی است که اصلاحات از مخالفانش میکرد، مثل احمدی نژاد کاپشن پوش و پوپولیست و ساده نما و عوامانه است، خیلی بیشتر از رییسی سوتی میدهد و خیلی کمتر از رییسی رای اورده است، چند برابر علم الهدی و ائمه جماعات از نهج البلاغه و آیه و روایات خرج میکند، و به علاوه رسما آلت دست دیگران است اینقدر که برایش شاخ میگذارند، پر از تناقض و خلافگویی است، به شدت گردن نگیر است، ادب و شخصیت مناسبی ندارد، نسبتا به آسانی از کوره در میرود، هیچ برنامه ای ندارد، جز شعار چیزی نمی گوید، هیچ ایده و چشم اندازی ندارد، و اصلا و اساسا اندازه ریاست جمهوری نیست. چرا چنین کسی رای می آورد؟
ما باید به حق رای دیگران احترام بگذاریم اما نه به این معنا که منتخب مقدس شود. حتی خود انتخاب را هم می شود نقد کرد. صریح بگویم، اصل انتخاب شخصی مثل پزشکیان به عنوان رییس جمهور ایران در حساس ترین زمان توهین به تمدن ایرانی است. خصوصا پس از تجربه دو دوره روحانی! پس از دیدن فاجعه 98. ما به کسانی که پزشکیان را انتخاب کرده اند بی احترامی نمی کنیم، آنها هستند با انتخابشان به ما و آیندگان بی احترامی کرده اند!
نفس انتخاب است که احترام دارد نه هر نتیجه ای. دقیقتر اینکه "انتخاب هزینه دارد". انتخاب حسن روحانی هزینه یک دهه رشد اقتصادی صفر، آبان 98، ترور سردار، ترور دانشمند، شکاف اجتماعی، ریزش به براندازی، گسترش فقر و افسردگی، کاهش زاد و ولد و انبوهی هزینه دیگر دارد. انتخاب عدم استیضاح روحانی هزینه ریزش مشارکت تا همین امروز را دارد، انتخاب تایید صلاحیت پزشکیان هزینه تحریک قومی را دارد، انتخاب حذف ارز ترجیحی بدون جبران یا انتخاب زارع پور هزینه دارد، انتخاب دوگانه سازی جلیلی-قالیباف هزینه دارد، انتخاب پزشکیان هم هزینه هایی دارد که قابل حدس است .... اما چرا چنین کسی رای می آورد؟
بخش مهمی از رای پزشکیان قومی است، یعنی صرفا وضعیت تولد یک نفر! بخش مهم دیگر سلبی است، برای رای نیاوردن گشت ارشاد و فیلترینگ و چیز موهومی به نام طالبان! یک بخش بزرگی از رای پزشکیان هم به دلیل تغییر وضع موجود است، یعنی رای به عاملین ایجاد وضع موجود در دهه نود برای تغییر وضع موجود! هر سه این دلایل غیر منطقی، احساسی و جوگرفته است. اینها خصوصیت توده است.
توده میتواند بخاطر ترک و کرد و بلوچ و گیلک بودن رای بدهد، توده را میتوان از لولویی ترساند و عقلش را زیر احساس آورد، توده است که می توان نگاهش را سه ساله کرد و جای مقصر و منجی را عوض کرد. (نه اینکه هر کسی به فلانی رای داده توده وار عمل کرده یا برعکس، براساس ویژگی های نامزدها و درباره کلیت صحبت میکنیم)
جبهه امنیتی اصلاحات به خوبی لزوم تودگی مخاطب شان را درک کرده اند. آنها نیاز به مخاطبی حسی دارند. یک روز تا مرز ناامیدی ببرندش و فردا امیدوارش کنند. یک روز پای فحش دادن به هاشمی بیاورندش و فردا پای تقدیس هاشمی و رای دادن به روحانی! یک روز پای مشارکت در جمهوری اسلامی بیاورندش و فردا کف خیابان تبدیلش کنند به عامل فشار از پایین برای امتیاز گیری از بالا. اصلاحات به طبقه متوسط باهوش، توانا، خودباور، هویت مند نیاز ندارد، یک طبقه متوسط ملنگ، جو زده، حسی و بی حافظه میخواهد که با نسیمی هدایتش کند: همج رعاء. با ویدیوی خاتمی بغض کند، و با عکس ظریف اکلیلی شود. بدنه ای که منافع ملی نفهمد، ته اکت اجتماعیش بشود غذا دادن به سگ و گربه. فردگرا باشد و با فرهنگ "به تو چه؟" سرش به کار خودش باشد. لایک بکند و رای بدهد و مصرف کند. به جای مسئولیت پذیری طلبکار باشد. و به جای فداکاری منفعت طلب. اصلاحات از (بخشی) طبقه متوسط ایران توده ساخت که حجم زیادی از آنها هم به براندازی رسیدند و این خسارتی عظیم به آینده ما بود. و حالا دارند همین کار را با طبقه فرودست میکنند.
جریانی از مقابل هم به تبع مشی کپی کارانه، به دنبال سلبریتی افتاد، از رهبر خرج کرد، لشکر از خبرنگار و رسانه و پروژه بگیر ساخت، بدشان نیامد مخاطب را توده وار کنترل کنند. غافل از اینکه اگر چه مخاطبشان در مواردی همراهی کرد اما به دلیل اشتراک مقصد بود نه سیاه لشکری. اینها حتی با توهمی وسیع فکر میکردند قشر خاکستری را هم می توانند مهار کنند. (اشتباه احمدی نژاد)
1403 به سیاست ایران یک درس داد: این بخش مردم توده نیستند. اینطور نیست که اراده کنید کسی را بالا بکشید و همه سرمایه ها را از بیت تا نصرالله خرجش کنید و توده وار بیایند "پای کار"! نه اینها مثل اصلاحات نیستند که از چوب خشک پزشکیان برایشان رییس جمهور بتراشند. اراده دارند و اراده شان را تحمیل میکنند. اما متاسفانه بالانشینان پیام انتخابات مجلس را درک نکردند.
کسانی که در تهران خاکستری نشین نتوانستند یک مجری تلوزیون را شکست بدهند قصد کردند در مقیاس کشوری سرمایه ها را خاکستر کنند
👇