⭕️ سکوت غیراسلامی و غیرانقلابی
🔺غروب شب تاسوعاست و هر جای تهران گذر کسی بیافتد، هیئتی، دسته عزایی، ایستگاه چای و شربتی، صدای روضهای و نشانی از ایام سوگواری سالار شهیدان و یارانش به چشم میخورد.
به در نگهبانی نزدیک میشویم، فضا ساکت و با نور کمی است. اجازه ورود با خودروی شخصی نمیدهد. نگهبان میگوید باید بروید بیرون، دور بزنید، مجدد از در شمالی وارد پارکینگ شوید و ماشینتان را آنجا پارک کنید. میگوییم همینجا پشت در پارک کنیم؟ میگوید اینجا امنیت ندارد! یاللعجب، پشت در ورودی حرم بنیانگذار انقلاب اسلامی امنیت برای گذاشتن ماشین نیست؟!
ماشین را میگذاریم و میرویم داخل، ده دقیقهای پیادهروی دارد. مغازهها باز هستند. مثل یک شب عادی وسط هفته و هیچ خبری از هیچ تغییری نیست که نشان دهد در شب تاسوعا هستیم. افراد اندکی در محوطه حضور دارند. اغراق نیست اگر از وصف «سوت و کور» استفاده کنیم، نه صدای نوحه و روضهای، نه خیرات و نذری، نه دسته عزایی و نه مراسم درخوری؛ آن همه وسعت صحنها را انگار خاک مرده پاشیدهاند، تا چشم کار میکند، خبری نیست. اینجا حرم مطهر امام خمینی، رهبر کبیر انقلاب اسلامی در شب تاسوعاست!
داخل میشویم. جمعی سربازان ارتش جمهوری اسلامی با طبل و سنج، مرتب و نظامیوار مشغول عزاداری هستند و مردمی اندک هم که اغلب مسافران اتراق کرده در حرم هستند، با مداحی و سینهزنی آنها همراهی میکنند. کمی بعد سربازان بیشتری را میآورند و سید علی خمینی، نوه امام هم به جمع میپیوندد و سید محمدحسن ابوترابی، امام جمعه تهران هم به عنوان سخنران پشت تریبون میرود.
باقیاش چه اهمیتی دارد؟ همینها کافی است که بدانیم تولیت حرم امام خمینی(ره) برنامه خاصی برای شب تاسوعای این حرم نداشته و مردم تهران هم مطلع از این بی برنامگی، هر جایی را برای شرکت در مراسم عزای اباعبدالله انتخاب کردهاند جز حرم امام را! و اگر برنامهریزی ارتش نبود، همان برنامه مختصر هم نبود.
مسافران اما از این بی برنامگی مطلع نیستند و شب تاسوعا در بدو ورود به تهران از سمت جنوب، حیاط حرم امام را برای اتراق شبانه انتخاب کردهاند و حالا به امید مراسمی همچون همه اماکن مذهبی کشور به زیارت امام آمدهاند، اما...
مردم برای نذری در عزای سیدالشهدا شرکت نمیکنند، اما رسم مهماننوازی این ملت نمیگذارد عزادار امام حسین بی بهره از سفره احسان بماند. بذل خیرات هم رسم دیگری افزون بر آن است و اصلاً حرم رهبر و بنیانگذار حسینیترین انقلاب تاریخ نه، و حسن خمینی هم نه تولیت حرم که صرفاً نوه –یا همان یادگار یادگار امام- باشد و فرض که آنجا فقط مزار پدربزرگی باشد قابل احترام برای مردم یک منطقه، حداقل شربتی به خیرات تاسوعا و عاشورا، بدرقه مسافران تشنه از گرمای تابستان آن مزار میشد، نمیشد؟!
یادمان بیاید که وقتی پس از تکمیل کار ساخت حرم، گلایه و اعتراضات بالا گرفت که این سنگهای پر زیور و نقش و نگار مطابق سبک زندگی امام مستضعفان نیست، دفتر حفظ و نشر میگفت آنجا برای مردم ساخته شده و برای آسایش مردم هر کاری باید کرد. هر کاری کردن فقط سنگ چیدن و تشریفاتی کردن حرم امامی بود که از مال دنیا و زندگی پر زرق و برق گریزان بود؟!
البته به جمیع مادحین و منبریهای معروف تهران هم انتقاد است که مجلسی را به حرم امام ببرند و آن سکوت را به رونق بکشانند. هم فکران اصلاحطلب حسن خمینی که هر روز فقط ایراد میگیرند فلان مداح چرا فلان حرف را زد، شعرش خوب نبود و کذا و کذا، خود که کاری نمیکنند؛ اما خادمان انقلابی و حزباللهی اهلبیت چرا برای این سکوت حرم امام انقلاب کاری نمیکنند؟ حرم امامی که حاصل عمرش تغییر یک رژیم شاهنشاهی و تاسیس یک نظام جدید و اسلامی بود، باید مرکز کار فرهنگی باشد.
۱۴ خرداد ۸۹ و در مراسم سالگرد بنیانگذار انقلاب اسلامی، جمعیت با شعارهای پیاپی اجازه صحبت به سید حسن خمینی را نداد. از او بخاطر مواضعش در سال ۸۸ و موضوع فتنه، ناراحت بودند. آن کار البته اشتباه بود، احترامها باید حفظ شود و اعتراض هم به نحوی دیگر(؟!) ابراز شود، اما کیفیت خدمترسانی به زائران امام خمینی در بیست و یکمین سالگرد رحلت ایشان، به گونهای بود که گویی امام تازه از میان ما رفتهاند و همین آن اعتراضات را بیشتر لباس توجیه میپوشاند.
برخی گفتند جمع اندکی شعار دادهاند، اما من آن روز در صحن بیرونی و غیر از جایی که مراسم اصلی و تریبون سخنرانی بود، روی زیراندازی بر خاک و گل! نشسته بودم. همراه مردم شعار ندادم، اما دیدم که قریب به اتفاق مردم ایستاده بودند و شعار میدادند و جمعی اندک نبودند. دیدم که وضوخانهها اندک، صفها طولانی و مردم هلاک از گرما بودند و موقع بازگشت هم در مترو زیر دست و پا ماندند. کسی دشمنی با حسن خمینی ندارد، اما این شأن امام و حرم امام و زائران امام نیست.
✍ کبری آسوپار
📲 @entekhabe_khas
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹مراسم بسیار باشکوه عاشورای حسینی در صنعا پایتخت یمن
▪️ 📲 @entekhabe_khas
https://youtu.be/k-zNngxu04w
دسته عزاداری روز عاشورا در ملبورن استرالیا با ۲۵۰۰۰ عزادار از ملیتهای مختلف
لبیک یا حسین ع
📲 @entekhabe_khas
🔻روحانی ریاست سازمان حفاظت از محیط زیست داد اما قالیباف وزارت کشور را میخواست!
محمد قوچانی، روزنامهنگار اصلاحطلب، در ادعایی تازه نوشت:
🔹روحانی به محمدباقر قالیباف هم پیشنهاد کرد معاون رئیسجمهور و رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست شود. قالیباف البته مایل بود و آماده که وزارت کشور را در دولت روحانی عهدهدار شود و حتی یکی از متنفذترین و نزدیکترین افراد به حاکمیت نیز به روحانی پیام مشابهی داده بود که گرچه ما به شما رای ندادهایم اما تردیدی نکنید که محمدباقر قالیباف بهترین وزیر کشور برای دولت شماست.
🔹روحانی به یاد میآورد که در آن تابستان ۱۳۹۲ محمدباقر قالیباف به او گفت ضمن تشکر از پیشنهادش درباره آن فکر میکند اما قبل از پاسخ بداند که دیگر هرگز برای ریاست جمهوری نامزد نخواهد شد.
🔹قالیباف در آن دیدار به روحانی سه نکته را گفت: اول؛ من دیگر به هیچ وجه نامزد نمیشوم. دوم؛ حتما میخواهم به دولت شما کمک کنم. سوم؛ اگر شهردار تهران هم باشم به شما کمک بیشتری میکنم.
📲 @entekhabe_khas
🔻هیاهو برای هیچ!/ هزینهسازی بیجای دیوان عدالت اداری در سالِ همافزایی و وحدت قوا
🔹مطابق آنچه در اصل ۱۷۳ قانون اساسی آمده، «دیوان عدالت اداری» با هدف و کارکرد رسیدگی به شکایات، تظلمات و اعتراضات مردم نسبت به مأمورین، واحدها، آئیننامههای دولتی و احقاق حقوق مردم تشکیل شدهاست. در طول سالهای پس از انقلاب اسلامی نیز این دیوان مرجعی برای تظلم خواهی مردم و ابطال آئیننامهها، بخشنامهها و تصمیمات مراجع اداری و شبه قضایی که مغایر قانون بوده و آرای قابل دفاع داشته است؛ بهطوریکه میتوان آن را یکی از پیشروترین ابداعات قضایی قانون اساسی جمهوری اسلامی دانست.
🔹در روزهای پایانی تیر ماه سال جاری اما حکمی عجیب و پرحاشیه که توسط هیئت عمومی دیوان عدالت در تاریخ ۱۳ تیر صادر شده بود در رسانهها منتشر شد. با دقت در این حکم باید گفت پر ابهام و اختلاف برانگیز است.
🔹مواردی همچون عدم صلاحیت هیئت عمومی دیوان عدالت اداری در رسیدگی به این پرونده، عدم انطباق و برداشت اشتباه از ماده موضوع حکم (ماده ۴۷ قانون مدیریت خدمات کشوری) بر میثم لطیفی، مقام سیاسی بودن معاونت رئیس جمهور و عدم شمول قواعد عزل و نصب بر مقامات سیاسی، مستثنی بودن اعضای هیأت علمی از قانون مدیریت خدمات کشوری، امکان فعالیت اعضای هیأت علمی به عنوان معاون رئیس جمهور مطابق اصل ۱۴۱ و قانون منع تصدی بیش از یک شغل، تعلیق اشتغال و قطع حقوق و مزایای میثم لطیفی توسط دانشگاه امام صادق(ع) در دوران مسئولیت وی، عدم شمول بخشنامه شماره ۲۵۴۳۶ مورخ ۱۳/۵/۱۴۰۰ دبیرخانه هیات عالی نظارت بر میثم لطیفی به دلیل عدم اشتغال تمام وقت وی در دانشگاه و اختیار رئیس جمهور در عزل و نصب اشخاص مدنظر خود برای سمت امور اداری و استخدامی، تنها بخشی از ایرادات مطرح به رأی دیوان عدالت اداری برای ابطال حکم انتصاب رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور است.
🔹شاید همین حواشی و ایرادات متعدد بود که باعث شد حجت الاسلام محسنی اژهای، رئیس قوه قضائیه از اختیار ماده ۹۱ قانون دیوان عدالت استفاده کرده و اشتباه بودن این حکم را اعلام و دستور دهد تا ابطال حکم انتصاب لطیفی مجدداً در هیئت عمومی دیوان عدالت مورد بازبینی قرار بگیرد.
🔹این حکم مطابق دستور رئیس قوه قضائیه مجدداً در دستور کار هیئت عمومی دیوان عدالت قرار میگیرد اما این بار هم قضات دیوان علیرغم ایرادات متعدد شکلی و محتوایی بر صحیح بودن رأی خود پافشاری کرده و نظر رئیس قوه قضائیه مبنی بر اشتباه بودن این ابطال انتصاب را نمیپذیرند.
🔹ساعاتی بعد، علی بهادری جهرمی سخنگوی دولت اعلام میکند که رأی دیوان عدالت توسط دولت اجرا و مشکل قانونی انتصاب میثم لطیفی برطرف شده است؛ وی از این پس بجای مأموریت از دانشگاه امام صادق (ع) با انعقاد قرارداد کار معین به کارهای خود در همان پست سابق خود ادامه میدهد.
🔹سؤالی که مطرح میشود این است که فایده این حکم و پافشاری قضات دیوان عدالت اداری بر ابطال حکم انتصاب میثم لطیفی چه بوده است؟ آیا قضات دیوان نمیدانستند که دولت میتواند از طریق «قرارداد کار معین» مجدد او را در سمت قبلی خود ابقا کند؟ ایجاد نزاعها و کشمکشهای بیفایده میان قوا چه فایدهای دارد؟ جز این است که به یک برداشت نه چندان مورد قبول از قانون ضریب فراوان داده شد و خیلی از مسائل مهم کشور کنار گذاشته شده و دولت مجبور به دفاع از معاون خود شد؟ یا اینکه سازمان اداری و استخدامی چند هفته درگیر این مسئله شد که آیا تغییری در مدیریت و ریاست این سازمان رخ خواهد داد یا خیر؟ حال که میثم لطیفی با رفع ایراد دیوان عدالت به کار خود ادامه میدهد، دیوان عدالت برای اذهان عمومی که تصور برکنار کردن معاون رئیس جمهور توسط دیوان عدالت اداری را داشتند چه پاسخی خواهد داشت؟
🔹البته این نخستین تقابل میان میثم لطیفی و قضات نبود. پیش از این در ۱۴ دی ماه ۱۴۰۰ میثم لطیفی به عنوان نماینده دولت در خصوص «طرح تعیین فوقالعاده خاص کارکنان قوه قضاییه» که منجر به افزایش دریافتی مالی قضات و کارکنان دستگاه قضا به صورت فوق العاده و خاص میشد در مجلس حاضر و مخالفت خود با آن طرح را به دلیل بروز نارضایتی سایر دستگاهها اعلام کرده بود، انتقادات تندی از جانب قوه قضائیه به سمت او روانه شد.
✅ 📲 @entekhabe_khas
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹مراسم عاشورای حسینی در یمن
▪️ 📲 @entekhabe_khas
💢امام علی (ع) می فرمایند: از دوستی با افراد فاسد بپرهیز که وجودت ناخودآگاه، ناپاکی و بدی را از آنان میرباید، در حالی که تو از آن بیخبری
🇮🇷 ساسان دانش پژوه
📲 @entekhabe_khas
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹تظاهرات بانوان افغانستانی پس از تیراندازی و سرکوب مجلس عزاداری شیعیان توسط گروهک افراطی - تروریستی طالبان
▪️ 📲 @entekhabe_khas
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚩حال امام سجاد علیه السلام بعد از واقعه کربلا
👤آیت الله ضیاءآبادی
🏴 فرا رسیدن سالروز شهادت سید الساجدین امام زین العابدین علیه السلام را تسلیت می گوییم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥فضیلت خواندن زیارت عاشورا
💥خوشا بحال کسانی که هر روز این زیارت را می خوانند
🎤حجت الاسلام#عالی
#زیارت_عاشورا
🏴 🏴
💢 اگر پس فردا این مردک گفت گوشیم دست خودم نبود من توییتر ندارم اینمفرو کنید تو حلقش احتمالا گوشی دخترشم دست خودش نیست
🔹 گویا شورای نگهبان کوچکترین تحقیقی درمورد اینا برای تایید صلاحیتشون نمیکنه
🔹 کرمی
📲 @entekhabe_khas
میراسماعیلی به فدراسیون جودو بازگشت
🔹آرش میراسماعیلی رئیس فدراسیون جودو، صبح امروز با حکم رفع تعلیق از سوی مقامات قضایی به فدراسیون جودو بازگشت.
🔹پس از حواشی که خردادماه برای میراسماعیلی رخ داد وزیر ورزش، نصرالله پریچهره را به عنوان سرپرست موقت فدراسیون جودو منصوب کرد.
🔹آرش میراسماعیلی به مدت کوتاهی از ریاست فدراسیون تعلیق شد تا از طریق دادگاه پیگیر رفع اتهامات وارده از سوی شاکی خصوصی شود.
📲 @entekhabe_khas
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رضایت صاحبان کسبوکارها از فرآیند غیرحضوری و سریع اخذ مجوز کسبوکار
طبق قانون، دستگاههای نظارتی حق ندارند از صاحبان کسبوکار مجوز کاغذی بخواهند و داشتن شناسۀ یکتا کافی است.
خیلی حرکت خوبی بود
خدا قوت به مسئولین 👏
📲 @entekhabe_khas
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مکالمه بسیار جالب دو هموطن
یکیشون توی سوئده و اون یکی توی ایران
اونی که توی ایرانه انقدر بیکاره میشینه با سیستم خفنش گیم میزنه و ویدئو درست میکنه و به خودش میگه فلک زده
اونی که توی سوئده صبح تا شب در حال کار کردنه و مجبوره توی خانه سالمندان پوشک عوض کنه و میگه با حقوقم به زور به آخر ماه میرسم
بعد اونی که ایرانه حسرت زندگی اونی که سوئده رو میخوره! بلایی که رسانهها سر ذهن ما آوردن دقیقا همینقدر فاجعهست ...
📲 @entekhabe_khas
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 حجابی را تبلیغ کنید که فردای قیامت پیش حضرت زهرا سرفراز باشید
🔹صحبت های یکی از رزمندگان دفاع مقدس درباره ی حجاب
📲 @entekhabe_khas
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚩حال امام سجاد علیه السلام بعد از واقعه کربلا
👤آیت الله ضیاءآبادی
🏴 فرا رسیدن سالروز شهادت سید الساجدین امام زین العابدین علیه السلام را تسلیت می گوییم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥فضیلت خواندن زیارت عاشورا
💥خوشا بحال کسانی که هر روز این زیارت را می خوانند
🎤حجت الاسلام#عالی
#زیارت_عاشورا
🏴 🏴
هراز مسدود شد
🔹رئیس پلیسراه مازندران: ریزش کوه مسیر هراز را مسدود کرد. اینکه چه زمانی مسیر بازگشایی میشود باید بررسی شود.
📲 @entekhabe_khas
چاپ ۱۷ هزار گذرنامه ویژه اربعین در ۱۲ روز
پلیس مهاجرت و گذرنامه فراجا:
🔹از ابتدای محرم تا به امروز تعداد ۱۷ هزار جلد از گذرنامه ویژه اربعین چاپ شده است و حتی برخی از افراد با گذرنامه ویژه اربعین به عراق سفر کردهاند.
🔹از آنجایی که اعتبار گذرنامه ویژه اربعین ۵ ساله هست، افراد حتی بعد از اینکه در سالهای آتی گذرنامههای خود را تمدید اعتبار کردند میتوانند همچنان از گذرنامه ویژه اربعین برای سفر به عراق استفاده کنند.
#اربعین۱۴۰۲
tn.ai/2933181
📲 @entekhabe_khas
🔻واحد تولیدی نباید به دلیل بدهی تعطیل شود
رئیسجمهور در جلسه شورایعالی اشتغال:
🔹تملک واحدهای تولیدی از سوی بانکها و توقف تولید برخلاف سیاست اشتغالزایی است. هیچ واحد تولیدی نباید به دلیل بدهی به نظام بانکی تعطیل شود و بانکها بازپرداخت تسهیلات خود را از مسیرهای دیگری پیگیری نمایند.
🔹اجرای به موقع قوانین مصوب مربوط به اشتغال از سوی دستگاههای مرتبط و آسیبشناسی وزارتخانههای کمکار در ایجاد اشتغال، مورد تاکید است.
✅ 📲 @entekhabe_khas
حاج منصور ارضی - روضه - @hajmansourarzi.mp3
11.75M
🎙|صوت
🎤| حاج منصور ارضی
🔸روضه
🏴مراســم عزادارى حضرت سیدالشهداء امام حسین علیه السلام
🌙شب هشتم محرم
🕌مسجد ارک تهران
📆 ۳ مردادماه ۱۴۰۲
#حاج_منصور_ارضى
📲 @entekhabe_khas
حاج منصور ارضی - نوحه خوانی - @hajmansourarzi.mp3
5.77M
🎙|صوت
🎤| حاج منصور ارضی
🔸نوحه خوانی
🏴مراســم عزادارى حضرت سیدالشهداء امام حسین علیه السلام
🌙شب هشتم محرم
🕌مسجد ارک تهران
📆 ۳ مردادماه ۱۴۰۲
#حاج_منصور_ارضى
📲 @entekhabe_khas
51.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📺| ویدئو
🎤| حاج منصور ارضی
🔸روضه
🏴مراســم عزادارى حضرت سیدالشهداء امام حسین علیه السلام
☀️ روز هشتم محرم
🕌حسینیه صنف لباس فروشان
📆 ۴ مردادماه ۱۴۰۲
#حاج_منصور_ارضى
📲 @entekhabe_khas
حاج منصور ارضی - @hajmansourarzi.mp3
7.29M
🎙|صوت
🎤| حاج منصور ارضی
🔸روضه
🏴مراســم عزادارى حضرت سیدالشهداء امام حسین علیه السلام
☀️ روز هشتم محرم
🕌حسینیه صنف لباس فروشان
📆 ۴ مردادماه ۱۴۰۲
#حاج_منصور_ارضى
📲 @entekhabe_khas
نوا - حاج منصور ارضی - @hajmansourarzi.mp3
2.4M
🎙|صوت
🎤| حاج منصور ارضی
🔸شور
🏴مراســم عزادارى حضرت سیدالشهداء امام حسین علیه السلام
☀️ روز هشتم محرم
🕌حسینیه صنف لباس فروشان
📆 ۴ مردادماه ۱۴۰۲
#حاج_منصور_ارضى
📲 @entekhabe_khas
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بیان معنی (صرخه) در مجلس روضه اباعبدالله الحسین علیه السلام
حجتالاسلام محمود شاهی
نشر جهت تعجیل در امر فرج
اباصالح المهدی عج
صلوات صلوات صلوات
هیئت عشاق المهدی عج
حسینیه آقاجواد الائمه ع
@oshaqolmahdi
🔻صادرات نفت ایران به چین ۳ برابر شد
🔹طبق آمار موسسه کپلر، صادرات نفت ایران به چین در سالهای ۲۰۱۷ و ۲۰۱۸ به ترتیب ۶۹۲ و ۷۴۶ هزار بشکه در روز بود و با خروج آمریکا از برجام و پایان مهلت معافیت خرید نفت از ایران در می ۲۰۱۹، رقم فروش نفت به چین افت چشمگیری کرد و در دو سال ۲۰۱۹ و ۲۰۲۰ به ترتیب به روزانه ۴۶۶ و ۳۲۴ هزار بشکه کاهش یافت.
🔹هماکنون صادرات نفت ایران به چین در شرایط تحریمی از دوره اجرای برجام حدود ۳۰۰ هزار بشکه در روز بیشتر است. ضمنا رکورد صادرات ماهانه نفت به چین نیز در نوامبر ۲۰۲۲ با عدد ۱.۳ میلیون بشکه در روز شکسته شد. پیشتر این رکورد مربوط به اکتبر ۲۰۱۸ و یک ماه قبل از آغاز تحریم دوره دوم با عدد ۱.۱ میلیون بشکه در روز بوده است.
🔹آژانس بینالمللی انرژی در گزارش جدید خود با عنوان «نفت ۲۰۲۳» بر صادرات روزانه یک میلیون بشکه نفت ایران به چین صحه گذشت و نوشت: با وجود محدودیتهای مالی سخت، ایران موفق شد تولید نفت خام خود را حدود ۱۴۰ هزار بشکه در روز در سال ۲۰۲۲ افزایش دهد و به میانگین ۲.۵ میلیون بشکه در روز برساند. به نظر میرسد تهران فروش سریع نفت به چین را که از سه ماهه سوم سال گذشته حدود ۱ میلیون بشکه در روز بوده، حفظ کرده است.
🔹طبق این گزارش، صادرات بیشتر، تولید نفت ایران را از ابتدای سال جاری میلادی با رشد ۳۵۰ هزار بشکه ای به حدود ۲.۹ میلیون بشکه در روز در ماه مه ۲۰۲۳ رسانده است.
📲 @entekhabe_khas