🔻شهادت کارمند محلی سفارت ایران در دمشق
🔹سخنگوی وزارت امور خارجه شهادت سید داود بیطرف کارمند محلی سفارت جمهوری اسلامی ایران در دمشق که پیش از ظهر روز یکشنبه ۲۵ آذر بر اثر تیراندازی عناصر تروریست به خودروی وی در دمشق به شهادت رسید را به خانواده وی و مردم ایران تبریک و تسلیت گفت و این اقدام جنایتکارانه را شدیدا محکوم کرد.
🔹بقائی با اشاره به اینکه پیکر شهید بیطرف در روزهای اخیر کشف و شناسایی و به کشور منتقل شده است، بر مسئولیت دولت انتقالی سوریه برای شناسائی، محاکمه و مجازات عاملان این جنایت تاکید نمود و افزود: وزارت امور خارجه به نحو مقتضی و از مجاری مختلف دیپلماتیک و بینالمللی، به صورت جدی موضوع را پیگیری میکند.
📲 @entekhabe_khas
🔻ماجرای بازداشت دو نخبه ایرانی در خارج چیست؟
🔹محمد عابدینی نجفآبادی، ۳۸ ساله و از فارغالتحصیلان مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی شریف، در حالی که قصد سفر به سوئیس داشت، در فرودگاه میلان ایتالیا توسط پلیس این کشور دستگیر شد.
🔹این اقدام که به درخواست ایالات متحده آمریکا انجام شده است، تاکنون موجب قطع کامل ارتباط مستقیم با وی شده است. در همین زمان، مهدی محمدصادقی، ۴۲ ساله و ساکن آمریکا، نیز در ایالت ماساچوست دستگیر شد.
🔹براساس اطلاعات منتشر شده از سوی رسانهها، دستگیری این دو نفر به حمله پهپادی ۲۸ ژانویه ۲۰۲۴ (۸ بهمن ۱۴۰۲) توسط گروههای مسلح عراقی در اردن مرتبط دانسته شده است! در این حمله، سه نظامی آمریکایی کشته و ۴۷ نفر دیگر زخمی شدند. افبیآی ادعا کرده است که تجهیزاتی که در این پهپاد استفاده شده، توسط این دو فرد تهیه شده است!
📲 @entekhabe_khas
🔻عقبگرد به دهه از دست رفته ۹۰/ چه زمانی جلوی بیکفایتی دولت سوم روحانی گرفته میشود؟
🔹با روی کار آمدن دولت پزشکیان، بهوضوح میتوان ردپای سیاستها و تصمیمات دولت حسن روحانی را در عرصههای مختلف مشاهده کرد. دولتی که خیلی زود دولت سوم روحانی لقب گرفته است، با بازگشت بسیاری از وزرا و معاونان دولتهای یازدهم و دوازدهم، همان مسیر پراشتباه گذشته را ادامه داده و بار دیگر کشور را با بحرانهایی روبهرو کرده است که مردم با ریاست جمهوری شهید رئیسی امیدوار بودند هرگز شاهدشان نباشند.
🔹یکی از نخستین نشانههای این عقبگرد، گرانیهای یکشبه و افزایش افسارگسیخته قیمتها است که مردم را به یاد دوران سخت دولت روحانی میاندازد. زمانی که یک شبه و بدون اطلاع قبلی مایحتاج روزمره مردم گران میشد و رئیسجمهور هم با خنده نمک به زخم مردم میزد. از سوی دیگر، قطعیهای مکرر برق و گاز، که پیشتر به یکی از نمادهای ناکارآمدی مدیریت انرژی تبدیل شده بود، بار دیگر با همان توجیهات همیشگی، زندگی مردم را مختل کرده است. با روی کار آمدن دولت شهید رئیسی، بسیاری از این مشکلات مدیریت شد تا به زندگی روزمره مردم آسیبی وارد نشود و به نظر میرسید که روند بهبود در حال آغاز است؛ همانگونه که رهبری در آخرین دیدار پیش از انتخابات تیرماه سال جاری فرمودند: «دولت سیزدهم از ظرفیتهای کشور خوب استفاده کرد و اگر دولت شهید رئیسی ادامه پیدا میکرد بسیاری از مشکلات اقتصادی کشور حل میشد.» اما حالا و با روی کار آمدن دولت پزشکیان، دوباره مردم با قطعیهای مکرر برق و گاز دست و پنجه نرم میکنند. اگرچه مهمترین مشکل مردم در حال حاضر مسائل اقتصادی و معیشتی است، اما قطعیهای مکرر برق و گاز یکی از نشانههای واضح بازگشت به دوران دولتهای روحانی و ناکامیهای گذشته است.
🔹اما حالا یک نشانی دیگر نیز به نشانیهای یکی بودن دولت پزشکیان با دولت روحانی اضافه شده است. باز هم مدیریت ضعیف کشور منجر به تعطیلی گسترده مراکز آموزشی شده است. بسیاری از مدارس و دانشگاههای کشور در هفته گذشته، تنها یک روز تشکیل شدند و در مابقی روزها به بهانههای مختلف از جمله بحران انرژی و آلودگی هوا حالت تعطیلی درآمدهاند و دانشجویان و دانشآموزان، بار دیگر به پای سیستمهای مجازی و آموزش از راه دور بازگشتهاند.
🔹 این بازگشت به آموزش مجازی، که بهویژه در دوران روحانی انتقادهای زیادی به همراه داشت، اکنون به یکی از سیاستهای پیشفرض دولت پزشکیان تبدیل شده است و برخی دانشگاهها تا انتهای ترم تحصیلی را مجازی اعلام کردند. این وضعیت درحالی است که زیرساختهای اینترنت همچنان ناکارآمد است، هزینههای تجهیزات الکترونیکی افزایش یافته و کیفیت آموزش نیز در پایینترین سطح خود قرار دارد.
دولت پزشکیان نشان داده که چیزی بیش از تکرار نسخهای از دولتهای یازدهم و دوازدهم نیست؛ همان سیاستها، همان تیم مدیریتی و همان نتیجهها: تعطیلی، بلاتکلیفی و عقبگرد.
🔹اکنون سوال اینجاست که اگر ۵ ماه قبل و در زمان انتخابات ریاستجمهوری کسی نمیدانست این دولت، دولت سوم روحانی است؛ حالا و پس از مشخص شدن سیاستهای دولت چرا باید بار دیگر هزینه تصمیمگیریهای نادرست را پرداخت کرد؟ آیا وقت آن نرسیده است که به جای تکرار سیاستهای غلط و تکراری، آب رفته را همین ابتدا به جو بازگردانیم؟
📲 @entekhabe_khas
12.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 آذینبندی و نصب کتیبه در حرم مطهر امام هشتم علیه السلام به مناسبت جشن ولادت بانوی دو عالم
📲 @entekhabe_khas
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🗯اعتراض حجت الاسلام رفیعی به وضعیت حجاب در جامعه:
بی حجابی قانوناً ، شرعاً و عرفاً یعنی از همه لحاظ، مخالف ارزشهای ماست ... چرا مسئولان به این سادگی با این موضوع کنار آمده؟!
#پرچمهاینفوذ
📲 @entekhabe_khas
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🤦♂پزشکیان خطاب به نخبگان علمی: اگر در دولت و کارهای اداری مشغول شوید از رفتن باز میمانید و وقتتان تلف میشود
❌این دیگه چجور نصیحت کردنی بود😵💫
#فراری_دادن_مغزها_و_ماندن_شل_مغزها🤯
📲 @entekhabe_khas
🔻حمله عجیب داماد روحانی به عراقچی!/ شما مستر تیستر نیستید
📲 @entekhabe_khas
🔻از ژست عقلانیت تا برچسبزنی به انقلابیها/ رسانههای قالیباف در تلاش برای خروج از بنبست سیاسی
🔹رسانههای نزدیک به محمدباقر قالیباف این روزها نگران بیاحترامی به جایگاه ریاستجمهوری شدهاند و از «نقشه شوم حاشیهسازان فضای مجازی» دم میزنند. البته نگرانی درباره شان و منزلت رئیسجمهور بسیار امر پسندیدهای است اما به شرطی که رویگرد دوگانهای دراینباره وجود نداشته باشد. شاید باید به کمتر از یکسال قبل برگشت و رفتار برخی از نزدیکان آقای قالیباف را مرور کرد. بهنظر میرسد رسانههای نزدیک به آقای قالیباف فراموش کردهاند که جلیل محبی، مشاور نزدیک آقای قالیباف، در دوران ریاستجمهوری شهید مظلوم رئیسی از هیچ توهینی به ایشان دریغ نکرد و با این حال، هیچ واکنشی از سوی عناصر رسانهای نزدیک به قالیباف مشاهده نشد و حتی تلاشهایی برای اضافهکردن او در لیست انتخاباتی هم انجام شد. این سکوت معنادار در زمان شهید رئیسی و اخلاقگرایی اینروزها، نشان از دوگانگی آشکار در رفتار جریانی دارد که همواره مدعی ارزشمداری و اخلاقگرایی است، اما در عمل، منافع سیاسی را بر هر چیز دیگری اولویت میدهد.
🔹این اخلاقگرایی مصلحتی البته روی دیگری نیز دارد. انتخابات ریاستجمهوری ۱۴۰۳ نقطهای حساس برای شخص قالیباف بود. او که پس از سه دوره شرکت در انتخابات هربار عایدی جز شکست در کارنامه خود نداشت، اینبار بسیج گستردهای از مداحان، منبریها و رسانههای متعدد را به همراه خود به صحنه آورد اما نتیجه شکستی سنگین و غیرقابل باور بود. او در یک انتخابات با مشارکت ۴۰ درصدی، تنها ۳ میلیون رای یعنی مساوی با ۱۳ درصد از آرای رایدهندگان را کسب کرد. این درحالی است که شبکه رسانهای قالیباف با انتشار شایعاتی چون دخالت سید حسن نصرالله در انتخابات ایران و انصراف دکتر سعید جلیلی نامزد دیگر جبهه انقلاب، تا صبح روز رأیگیری تلاش کرد افکار عمومی را به نفع نامزد خود جهت دهد. شکست آنها با کسب تنها یکسوم آرای جلیلی، به وضوح این ناکامی را نشان داد. این شکست تلخ اما آغازگر پروژهای جدید برای تلاش آنها برای خروج از بنبست سیاسی شد.
🔹پس از این شکست سنگین، رسانههای مذکور دو رویکرد اساسی را در پیش گرفتند: نخست، تلاش برای نمایش خود بهعنوان حامیان «عقلانیت انقلابی»؛ دوم، برچسبزنی به نیروهای انقلابیتر بهعنوان «تندرو» یا «سوپر انقلابی». پروژهای که خود سرتاسر تناقض است و تجربه ثابت کرده است این پروژههای مقطعی و فرصتطلبانه نمیتواند واقعیتهای اساسی صحنه سیاست را تغییر دهد.
🔹واضح است سکوت امروز این جریان نیز ناشی از دریافت سهمها و حق السکوتهایی است که با عنوان وفاق کادوپیج شده است، وگرنه در همین یکماه گذشته مردم شاهد بودند که با کنار گذاشته شدن یکی از نیروهای قالیباف توسط دولت پزشکیان، نه تنها رسانههای این جریان به دولت حمله کردند بلکه نفر اول این جریان یعنی شخص محمدباقر قالیباف هم وارد گود شده و برای انتقامگیری از دولت علیه حضور ظریف و پروژه وفاق ملی سخن گفت!
📲 @entekhabe_khas
🔻استعفای پزشکیان تکذیب شد
🔹یک عضو شورای اطلاعرسانی دولت نسبت به نشر برخی اخبار درباره احتمال استعفا و کناره گیری پزشکیان واکنش نشان داد.
سرپرست امور اطلاعرسانی شورای اطلاعرسانی دولت در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت:
🔹اولویت دولت رفع ناترازیها، بهبود معیشت و تحقق وعدههای انتخاباتی دکترپزشکیان است.
🔹دولت به دروغهای شاخدار مثل استعفای رئیسجمهور باهدف جذب فالوور، توجه نمیکند و گرفتارحاشیهها نمیشود.»
📲 @entekhabe_khas
🔻سفارت قطر در دمشق پس از ۱۳ سال بازگشایی شد
🔹️ وزارت خارجه قطر در بیانیهای با اعلام بازگشایی قریبالوقوع سفارت این کشور در دمشق اعلام کرد: خلیفه عبدالله آل محمود الشریف به عنوان کاردار این کشور در دمشق منصوب شده است.
📲 @entekhabe_khas
🔻حمله اسحاق جهانگیری به سعید جلیلی:
آقای جلیلی که از رشد ۸ درصدی حرف میزند، اصلا میداند این رشد چطور بهدست میآید؟ تا بهحال در زندگیش یک کارخانه ساخته است؟
✍شما 8 سال یه بلایی سر مملکت اوردید که اسکندر سر تخت جمشید نیاورد هر که بخواد حرف بزنه امثال شما ها نباید زرمفت بزنید
هنوووووز عملکرد جلیلی تو سایه
از عملکرد شما بهتر بوده.
📲 @entekhabe_khas