مداحی آنلاین - ام البنین حقیقت ادب - حجت الاسلام دارستانی.mp3
4.75M
🔳 #وفات_حضرت_ام_البنین(س)
♨️ام البنین (س) حقیقت ادب
👌 #سخنرانی بسیار شنیدنی
🎤حجت الاسلام #دارستانی
📡حداقل برای یک☝️نفر ارسال کنید.
@entezaar313
⚡️ݥعڔڣٺ ۏ زݩــ❣ـ.ڋڱے إښــݪأݥے🌈
⚡️ݥعڔڣٺ زݩــ❣ـ.ڋڱے إښــݪأݥے
💢💢💢💢💢💢 💢💢💢 💢💢 💢 ❣﷽❣ ⚠️ #هیچ_کس_به_من_نگفت😔 3⃣ #قسمت_سوم 😔هیچ کس به
💢💢💢💢💢💢
💢💢💢
💢💢
💢
❣﷽❣
⚠️ #هیچ_کس_به_من_نگفت😔
6⃣ #قسمت_ششم
💓شما مهربان ترین فرد عالم هستید؛ هزار بار مهربانتر از مادر و قتل و کشتار از روش شما به دور است. مگر نه این است که قرار شده بر سیره و روش جد بزرگوارتان رسول مهر و رحمت عمل کنیدکه در فتح مکه، با اینکه قدرت داشت، از همه گذشت از همان کسانی که او و یارانش را آزرده بودند.
😊مگر نه این است که شما خود را رحمت گسترده الهی معرفی کرده اید و در دعای ندبه، همگی ما آن رافت و مهربانی و دعای خیر را از شما طلب میکنیم.
😔من نمیدانستم که شما پدری مهربان، همدم و مونسی دلسوز و رفیقی خیرخواه هستید و چقدر دیر فهمیدم که شما یار بی کسان، طبیب دردمندان، راهنمای گمشدگان و انیس غریبانی.
😔و من چقدر دیر دانستم که شما نمایانگر صفات خدایی؛ و مهربانی تنها یکی از صفات اوست، که در شما نور افشانی میکند.
👌من تازه شنیده ام که شما با غم ما غمناک و با شادی ما، شاد میشوی و نسبت به ما از خودمان، مهربان تر و دلسوزتری و صلاح مرا بهتر از خودم میدانی و به سعادت و کمالم مشتاق تر از خودم هستی. 💖
😔کاش این مهربانی را از نوجوانی درک میکردم تا حال، دیگر قلبم انیس و مونسِ این غربت و تنهایی میشد.
😊پدر مهربانم از این پس با خود عهد می بندم که قدر این محبت و مهربانی شما را بیشتر بدانم و نیز مهر و محبت شما را در دل دیگران بیشترکنم چرا که جد بزرگوارتان امام صادق (ع) فرمودند که خداوند رحمت کند بنده ای را که مودت مردم رابه سوی ما بکشاند💞
📘کتاب "هیچکس به من نگفت"
✍نویسنده: حسن محمودی
#هیچ_کس_به_من_نگفت
=================
🌤اَلَّلهُمـّ؏جِّللِوَلیِڪَالفَرَج🌤
@entezaar313
⚡️ݥعڔڣٺ ۏ زݩـ❣️.ڋڱے إښـݪأݥے🌈
💢
💢💢
💢💢💢
💢💢💢💢💢💢
استاد حسین پور جلسه 12.mp3
4.92M
🔊 #صوت_مهدوی ( #پادکست)
📝 موضوع: #شرایط_ظهور
📌 قسمت دوازدهم
👤 استاد #حسین_پور
📜 #سلسله_مباحث_مهدویت
@entezaar313
⚡️ݥعڔڣٺ ۏ زݩــ❣ـ.ڋڱے إښــݪأݥے🌈
⚡️ݥعڔڣٺ زݩــ❣ـ.ڋڱے إښــݪأݥے
🍂🍁🌾🍂🍁🌾 🍁🌾🍂🍁 🍂🍁🌾 🍁🌾 🍂 ❣﷽❣ * #لذت_آغوش_خدا.... * 2 💕◈•══•💖•══•◈💞 #مدیریت_رنج
🍂🍁🌾🍂🍁🌾
🍁🌾🍂🍁
🍂🍁🌾
🍁🌾
🍂
❣﷽❣
* #لذت_آغوش_خدا.... * 3
💕◈•══•💖•══•◈💞
#مدیریت_رنج_ها 2
🔹 زمانی که ما دینداری رو با نگاه به واقعیت های دنیا شروع کنیم،
اون وقت «دیگه کسی رو مقصر مشکلاتمون نمیدونیم».
✅ چون متوجه هستیم که بسیاری از رنج های دنیا، کاملاً طبیعی هست.
💖 مثلاً در سخن زیبایی، امیرالمؤمنین علی علیه السلام میفرماید هر رئیسی از زیردستِ خودش ظلم می بینه.
✅✔️
🌺 اگه دیدی مثلا زن و بچت اذیتت میکنن آه و ناله نکن!
اینو رنج طبیعی بدون که باید با خونسردی حلش کنی.
😌
این یکی از قوانین دنیا هست که اگه انسان بپذیره،
زندگی آروم تری خواهد داشت.
اگه از زیر دستانش، اذیت و آزاری هم دید زیاد آه و ناله نمیکنه.☺️
💢یکی از فواید توجه به واقعیت های دنیا اینه که انسان خیلی شکرگزار میشه.
❇️چون میدونه که «رنج های دنیا خیلی بیشتر از اونی هست که فکر میکنه
و همینقدر هم که رنج هاش کم هست، لطف خداست».
👈 بنابر این کاملاً شکرگزار خواهد شد.
#ادامه_دارد...
═<┅═> 💖 <═┅>═
@entezaar313
⚡️ݥعڔڣٺ ۏ زݩـ❣️.ڋڱے إښـݪأݥے🌈
🍂
🍁🌾
🍂🍁🌾
🍁🍂🌾🍁
🍂🍁🌾🍂🍁🌾
7.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مجموعه_ایمان
کلیپ 3
از حیث منطقی، اولین سوال اعتقادی که در ذهن انسان پدید می آید، چیست؟
🌹مارا در نشر این کلیپ یاری کنید🌹
@entezaar313
⚡️ݥعڔڣٺ ۏ زݩــ❣ـ.ڋڱے إښــݪأݥے🌈
⚡️ݥعڔڣٺ زݩــ❣ـ.ڋڱے إښــݪأݥے
🔵━⊰✹⚪️🔵⚪️✹⊱━🔵 ❣﷽❣ 💠💠 #پیامبران و #مهدویت [2] 2⃣ #آدم علی
🔵━⊰✹⚪️🔵⚪️✹⊱━🔵
❣﷽❣
💠💠 #پیامبران و #مهدویت [3]
🔖 قسمت اول #حضرت_آدم علیه السّلام
3⃣ #آدم علیه السّلام و #شیطان
🔻با شناخته شدن #مقام_آدم علیه السّلام امر به سجده از سوی ذات مقدس ربوبی صادر شده و ملائکه همه به سجده می افتند، مگر #ابلیس که از سر #استکبار از این عمل سرباز می زند و سجده نمی کند.
🍃وَ إِذْ قُلْنَا لِلْمَلاَئِکَةِ اسْجُدُوا لِآدَمَ فَسَجَدُوا إِلاَّ إِبْلِیسَ أَبَى وَ اسْتَکْبَرَ وَ کَانَ مِنَ الْکَافِرِینَ 🍃(بقره؛ 34)
🔹 (یاد کن) هنگامی را که به فرشتگان گفتیم: «برای آدم سجده و خضوع کنید!» همگی سجده کردند؛ جز ابلیس که سرباز زد، و تکبر ورزید، (و به خاطر نافرمانی و تکبرش) از کافران شد.🔹
🔻ابلیس انوار #اهل_بیت علیهم السّلام را در وجود آدم علیه السّلام مشاهده کرد و بدین سبب از سجده امتناع کرد.
🔻از این مقطع است که داستان دشمنی شیطان با آدم علیه السّلام و ذریه او آغاز می شود و حوادث کوچک و بزرگی به دنبال آن شکل می گیرد که تا به امروز ادامه داشته است.
🔻شیطان مصطلح قرآن کریم در این موارد موجودی است از جنیان به نام ابلیس که بنا بر روایات سال های طولانی در میان ملائکه به عبادت پرداخته بود و این حضور منافقانه به شکلی بود که حتی ملائکه خبر نداشتند که او از جنس آنان نیست.
🔻 با خلقت انسان و امر به سجده و اطاعت ملائکه و عصیان ابلیس این نفاق بر همگان آشکار گشت و شیطان از آن مقام رانده شد.
🔻در اینجا شیطان احتجاجی با خداوند متعال دارد وی در پاسخ پرسش از سبب امتناعش از سجده، به جنس و ماده خلقت خویش اشاره می کند که بر اساس تعلق به گروه جنیان، از #آتش است. وی آن را برتر از خاک می داند و با این تعبیر نخستین جریان اصالت ماده را در تاریخ رقم می زند.
🔻البته در این جا می توان چنین استدلال نمود که اشاره به ماده خلقت از سوی شیطان بهانه و پوششی بود برای سبب اصلی امتناع او از سجده که به تصریح قرآن کریم همان #استکبار است. این موجود لعین و پیروان او از همان روز نخست بدین صفت رذیله که سرمنشأ تمامی دیگر صفات رذیله است شناخته شدند و تا امروز که ما به تعلیم امام راحلمان رحمه الله آمریکا را #شیطان_بزرگ و سرکرده استکبار جهانی می دانیم استمرار دارد.
🔻 👌به هر حال دو موضوع #استکبار و #ماده_گرایی، صرف نظر از این که کدام سبب دیگری باشد، از جمله #عبرتهایی است که از داستان شیطان می توان گرفت.
🔻به دنبال این محاجه، شیطان از درگاه الهی رانده شده و دشمنی بی حد او با انسان آغاز می شود. جریان مهلت خواستن تا روز بعث از سوی او و مهلت دادن به وی تا وقت #روز_معلوم در اینجا اتفاق می افتد.
🔻 سپس شیطان قسم می خورد که در این مهلت به کار اغوای انسان ها خواهد پرداخت و بر سر #صراط_مستقیم آنان خواهد نشست. و البته کار اغوای خود را از همین مقطع آغاز می نماید.
🔻خداوند آدم و حوا علیهما السّلام را در بهشت برزخی جای می دهد و به آنان اجازه می دهد تا از همه گونه تمتعات این جنت بهره مند شوند و تنها آنان را از نزدیک شدن به یک درخت باز می دارد .برخی گفته اند این درخت وسیله و بهانه ای بود برای نشان دادن #عمق_دشمنی شیطان به آدم و همسرش حوا علیهما السّلام.
🔻🔻🔻 #ادامه_دارد...
🌤اَلَّلهُمـّ؏جِّللِوَلیِڪَالفَرَج🌤
@entezaar313
⚡️ݥعڔڣٺ ۏ زݩـ❣️.ڋڱے إښـݪأݥے🌈
🔵━⊰✹⚪️🔵⚪️✹⊱━🔵
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴فوق العاده حتما ببینید👆
💢پیشگویی حضرت #داوود( ع) از امام علی (ع) و لزوم پیروی ازیشان
و یافتن لوح سلیمانی حاوی نام #پنج_تن !!
@entezaar313
⚡️ݥعڔڣٺ ۏ زݩــ❣ـ.ڋڱے إښــݪأݥے🌈
مداحی آنلاین - بیا ام البنین برگشته زینب - میثم مطیعی.mp3
2.54M
🔳 #وفات_حضرت_ام_البنین(س)
🌴بیا ام البنین برگشته زینب
🌴ولی افسوس عباسی ندارد
🎤میثم #مطیعی
⏯ #روضه
👌بسیار دلنشین
@entezaar313
⚡️ݥعڔڣٺ ۏ زݩــ❣ـ.ڋڱے إښــݪأݥے🌈