👆👆👆
↩️پوستر شماره 65
✍ #سوال یکی از کاربران گروه،
در کتاب چهارده معصوم خواندم ک امام زمان به دست زنی به اسم حلیمه یا ملیحه زن ریش دار شهید میشود؟
#پرسش_و_پاسخ_مهدوی
#استاد_عبادی
#لطفا_معرف_کانال_باشید
#پرسش_و_پاسخ_مهدوی
@entezar_ma313
💥عـلائــم و نـشـانـه هـاے آخـرالـزمــان🌪
#فتنه_های_آخرالزمان
#مالهای_حرام_در_آخرالزمان
در بحث فتنههای آخرالزّمان گذشت که در آخرالزّمان مردم حرامها را حلال میدانند، ربا و رشوه بین آنان آشکار میشود، ربا را همانند معامله میپندارند و با دین خود ارتزاق میکنند، به دست آوردن مال حلال در آن زمان بسیار سخت و مشکل خواهد بود، بیشتر درآمدهای مردم از راههای حرام میباشد.
از سویی در روایات بسیاری آمده که از اموال و درآمدهای حرام بترسید؛ چرا که خوردن مال حرام قلبها را تیره میکند، و کسانی که مال حرام میخورند حقایق را نمی پذیرند، و یک لقمه حرام نیز تأثیر خود را خواهد داشت و به واسطه آن عبادت چهل شبانه روز انسان پذیرفته نمی شود، از سوی دیگر اساس همه موفّقیّتها خوردن مال حلال است و خداوند برای پرهیز از مال حرام پاداش زیادی قرار داده است که در روایات و سخنان معصومین علیهم السلام مشاهده خواهیم نمود.
اکنون برخی از متون روایات معصومین علیهم السلام را برای تنبّه و تبرّک بیان مینماییم.
رسول خداصلی الله علیه وآله فرمود: «یَتَعامَلُونَ بِالرِّشْوَةِ وَ الرِّبا. » یعنی: «در آخرالزّمان مردم با رشوه و ربا معامله میکنند [ و درآمدهای آنان آمیخته به حرام است]. » [۱]
رسول خداصلی الله علیه وآله فرمود: «قلّ ما یوجد فی أمّتی فی آخر الزّمان درهم حلال و أخ یوثق به. » [۲]
یعنی: «در آخرالزّمان بین امّت من به سختی یک درهم حلال و یک برادر دینی مورد اعتماد پیدا میشود. »
و نیز فرمود: «مَنْ أَکَلَ الْحَلالَ قامَ عَلی رَأْسِهِ مَلَکٌ یَسْتَغْفِرُ لَهُ حَتّی یَفْرُغَ مِنْ أَکْلِهِ. » وَ قالَ صلی الله علیه وآله: «إِذا وَقَعَتِ اللُّقْمَةُ مِنْ حَرامٍ فِی جَوْفِ الْعَبْدِ لَعَنَهُ کُلُّ مَلَکٍ فِی السَّماواتِ وَ الْأَرْضِ وَ ما دامَتِ اللُّقْمَةُ فِی جَوْفِهِ، لا یَنْظُرُ اللَّهُ إِلَیْهِ، وَ مَنْ أَکَلَ اللُّقْمَةَ مِنَ الْحَرامِ فَقَدْ باءَ بِغَضَبٍ مِنَ اللَّهِ فَإِنْ تابَ تابَ اللَّهُ عَلَیْهِ وَ إِنْ ماتَ فَالنَّارُ أَوْلی بِهِ. » [۳]
یعنی: «کسی که مشغول خوردن غذای حلال میشود، ملکی بالای سر او میایستد و برای او استغفار مینماید تا از غذای خود فارغ شود.
[۱]مستدرک الوسائل: ۱۱ / ۳۷۱.
[۲]کنز العمّال: ۴ / ۴.
[۳]روضة الواعظین نیشابوری / ۴۵۷.
#آخـر_الـزمـان
❄️أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج❄️
@entezar_ma313
🌷مهدی شناسی ۵۳۹🌷
🔷دعای عهد🔷
🌹اللَّهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ بِوَجْهِكَ الْكَرِيمِ وَ بِنُورِ وَجْهِكَ الْمُنِيرِ/خداوندا! از تو درخواست ميكنم به حق وجه بزرگوارت، و به نور وجه بي مثالت كه عالم را روشن كرده است.🌹
🍃از اين فراز دعا، تمنّاهايمان آغاز ميشود. ولي قبل از هر درخواستي، واسطهي فيض الهي را مطرح ميكنيم و خداي سبحان را به ولي عصر(ع) قسم ميدهيم.
🍃«... بِوَجْهِكَ ...»: امام باقر(ع) در ذيل آيهي « كُلُّ شَيْءٍ هالِكٌ إِلاَّ وَجْهَهُ » فرمودند: «وجه الله كه تا روز قيامت باقي است، ما هستيم.»
🍃در «توحيد صدوق» از امام صادق(ع) نقل شده است كه فرمودند: «خداوند ما را به بهترين وجه آفريد و بهترين صورت را بخشيد، ما را نمايندهي خود در ميان مردم قرار داد، ... و وجهي كه از طريق آن، مردم به خدا نزديك شوند.»
🍃«... بِوَجْهِكَ الْكَرِيمِ ...»:
وجه كريم خداوند، امام عصر(ع) است. او «وجه الله» اي است كه همهي ما را مشمول كرامت بيانتهايش ميكند.
🍃آنگاه كه به او رو كرده و صدايش ميزنيم، بزرگوارانه از غفلتها، دوريها و ناپاكيهايمان چشم پوشي ميكند و اجازه ميدهد تا با او ارتباط برقرار كنيم.
🍃زماني كه دستمان از روزيهاي معنوي تهي است و به آستان مباركش عرض حاجت ميكنيم، ما را از درياي بي كران جود و سخايش بهرهمند ميكند و كريمانه، بيش از حد استحقاق و شايستگيمان، ما را مورد بخششاش قرار ميدهد.
🍃كرامت حضرت اقتضاء ميكند كه هر چقدر هم كم كار باشيم و براي دستيابي به اهداف ارزشمند زندگي مايه نگذاريم، او در موضع بخشش، فراتر از حدّ تصورمان به ما عطا ميكند.
🍃امام زمان(عجل الله فرجه) واسطهي فيضي است كه قصورها و تقصيرها را به رُخمان نميكشند و به سينهي سائلي دست رد نميزند.
#مهدی_شناسی
#قسمت_539
#دعای_عهد
#استاد_بروجردی
@entezar_ma313
⭕️ زیر درخت گلابی، گلابی نخور!
🔹 یکی از مردان نیک خدا نقل میکرد که در مسیری به باغی رسیدم که درخت گلابی داشت. در زیر این درخت، خواستم گلابی بخورم، به فکر رفتم که اگر کسی مرا در این حالت ببیند، میگوید فلانی از میوه مردم میخورد، پس از خوردن آن منصرف شدم.
🔸 امام علی میفرمایند: «كسى كه خود را در معرض اتهام و بدگمانى قرار دهد، نبايد آن كس را كه به او گمان بد برد، سرزنش كند.»
📚 ترجمه شرح نهج البلاغه ابن میثم، ج ۵، ص ۵۶۳
🔺 با توجه به مطالب گفته شده، باید در رفتارمان دقت عمل داشته باشیم، تا خدایی نکرده در جایگاه اتهام قرار نگیریم و مصداق آش نخورده و دهن سوخته نشویم. ما هم به عنوان یک مهدی یاور نباید جوری رفتار کنیم که مورد سوء ظن قرار بگیریم؛ زیرا این اتهام میتواند در راهی که انتخاب کرده ایم، سنگ اندازی کند.
#اخلاق_مهدوی ٣۶
@entezar_ma313
*این فرصت
باید که زد به سیم آخر بدون تو
هست این همه اتفاق آزمون بدون تو
تا که دیده و دل هر دو به یک سمت پر کشند
بر ما غنیمت است پلایش درون بدون تو
(مقصود شکاری خوشنام 24/12/1398) (تقدیم به امام زمان (عج)
👆👆
↩️پوستر شماره 66
✍ #سوال یکی از کاربران گروه،
استاد خواهشا بگید چیکارکنیم خدا رو واقعا از ته دل باور کنیم و رابطمون با خداو امام زمان خوب شود؟
#استاد_احسان_عبادی
#پرسش_و_پاسخ_مهدوی
@entezar_ma313
💥عـلائــم و نـشـانـه هـاے آخـرالـزمــان🌪
#فتنه_های_آخرالزمان
#مالهای_حرام_در_آخرالزمان
رسول اکرم(ص) در سخن دیگری فرمود: «هنگامی که لقمه حرام داخل شکم کسی میشود تا زمانی که در شکم او باقی است، هر ملکی که در آسمانها و زمین وجود دارد او را لعنت مینماید، و خداوند نظر رحمت به او نمی افکند، و غضب خدا بر او خواهد بود، و اگر توبه کند [و اموال حرام را به صاحبانش بازگرداند]، خداوند توبه او را قبول مینماید، و اگر با این حال بدون توبه از دنیا برود، آتش به او سزاوارتر خواهد بود. »
و فرمود: «الْعِبادَةُ سَبْعُونَ جُزْءاً وَ أَفْضَلُها جُزْءاً طَلَبُ الْحَلالِ. » [۱]
یعنی: «عبادت هفتاد جزء است و بهترین آنها تحصیل روزی حلال است. »
و فرمود: «الْعِبادَةُ عَشَرَةُ أَجْزاءٍ، تِسْعَةُ أَجْزاءٍ فِی طَلَبِ الْحَلالِ. » [۲]
یعنی: «عبادت ده جزء است و نه جزء آن در به دست آوردن روزی حلال است. »
تحصیل روزی حلال به قدری ارزشمند و دارای ثواب و پاداش است که از امیرالمؤمنین علیه السلام نقل شده، آن حضرت در وسط روز در هوای بسیار گرم با این که نیازی نداشت، به جستجوی روزی و تحصیل مال حلال میرفت و هدف او این بود که خداوند ببیند او برای به دست آوردن روزی حلال خود را به زحمت انداخته است. [۳]
رسول خداصلی الله علیه وآله فرمود: «مَنْ أَحَبَّ أَنْ یُسْتَجابَ دُعاؤُهُ فَلْیُطَیِّبْ مَطْعَمَهُ وَ مَکْسَبَهُ. » وَ قالَ صلی الله علیه وآله لِمَنْ قَالَ لَهُ: أُحِبُّ أَنْ یُسْتَجَابَ دُعَائِی: «طَهِّرْ مَأْکَلَکَ وَ لا تُدْخِلْ بَطْنَکَ الْحَرام. » [۴]
یعنی: «کسی که دوست بدارد دعای او مستجاب شود، باید خوراک و کسب خود را حلال و پاک قرار دهد. » و نیز در پاسخ کسی که گفت: «من دوست میدارم خداوند دعای مرا مستجاب نماید»، فرمود: «کسب خود را پاک و حلال کن و حرام را داخل شکم خود مکن [ تا دعای تو مستجاب گردد]. »
امام صادق علیه السلام فرمود: «رَدُّ دانِقِ حَرامٍ یَعْدِلُ عِنْدَاللَّهِ سَبْعِینَ حِجَّةً مَبْرُورَةً. » [۵]
یعنی: «پاداش بازگرداندن یک دانق حرام به صاحب آن، نزد خداوند به اندازه هفتاد حجّ مقبول است. »
[۱]وسائل الشّیعة: ۱۲ / ۱۳.
[۲]مستدرک الوسائل: ۱۳ / ۱۲.
[۳]میزان الحکمة: ۳ / ۲۷۰ از فقیه: ۳ / ۱۶۳ و از تهذیب شیخ طوسی: ۶ / ۳۲۵ و ۸۹۴.
[۴]عدة الدّاعی / ۱۲۸.
[۵]بحارالأنوار: ۹۰ / ۳۷۳.
#آخـر_الـزمـان
#اللہم_عجل_لولیڪ_الفـرجـــ
@entezar_ma313
🌷مهدی شناسی ۵۴۰🌷
🔷دعای عهد🔷
🌹... بِنُورِ وَجْهِكَ الْمُنِيرِ... /خداوندا! قسم به نور وجه نور افشانت🌹
🍃خداوند در آيهي 35 سورهي مباركهي نور ميفرمايد:"اللَّهُ نُورُ السَّماواتِ وَ الْأَرْضِ مَثَلُ نُورِهِ كَمِشْكاةٍ فيها مِصْباحٌ الْمِصْباحُ في زُجاجَةٍ الزُّجاجَةُ كَأَنَّها كَوْكَبٌ دُرِّيٌّ يُوقَدُ مِنْ شَجَرَةٍ مُبارَكَةٍ زَيْتُونَةٍ لا شَرْقِيَّةٍ وَ لا غَرْبِيَّةٍ يَكادُ زَيْتُها يُضيءُ وَ لَوْ لَمْ تَمْسَسْهُ نارٌ نُورٌ عَلى نُورٍ يَهْدِي اللَّهُ لِنُورِهِ مَنْ يَشاءُ وَ يَضْرِبُ اللَّهُ الْأَمْثالَ لِلنَّاسِ وَ اللَّهُ بِكُلِّ شَيْءٍ عَليمٌ"
🍃خداوند نور آسمانها و زمين است. مثل نور خداوند همانند چراغدانى است كه در آن چراغى (پر فروغ) باشد، آن چراغ در حبابى قرار گيرد، حبابى شفاف و درخشنده همچون يك ستاره فروزان، اين چراغ با روغنى افروخته مىشود كه از درخت پربركت زيتونى گرفته شده كه نه شرقى است و نه غربى (روغنش آن چنان صاف و خالص است كه) نزديك است بدون تماس با آتش شعلهور شود. نورى است بر فراز نورى، و خدا هر كس را بخواهد به نور خود هدايت مىكند، و خداوند به هر چيزى داناست.
🍃در تفسير اين آيه روايتي از جابر انصاري ذكر شده است، كه ميگويد: زماني در كوفه خدمت حضرت اميرالمومنين رسيديم، درحاليكه ايشان مطلبي را مينوشتند و خنده چهرهشان را فرا گرفته بود، بعد از احترام و ادب علت خنده را از حضرت اميرالمومنين(ع) جويا شدم. حضرت علت خنده خود را چنين بيان كردند: من متعجب و حيرانم از بيتوجهي مسلمانان نسبت به آيات قرآن و سپس اين آيه- 35 نور- را قرائت فرمودند و در تفسير آن گفتند: مِشْكاة وجود مقدس پيامبر اكرم(ص) و مِصْباحٌ حضرت اميرالمومنين(ع) و زُجاجَة حسنين و كَوْكَبٌ دُرِّيّ علي بن الحسين(ع) و يُوقَدُ مِنْ شَجَرَةٍ مُبارَكَة امام باقر(ع) زَيْتُونَة امام صادق(ع) لا شَرْقِيَّةٍ امام موسي بن جعفر(ع) وَ لا غَرْبِيَّة علي بن موسي الرضا(ع)يَكادُ زَيْتُها يُضيء جواد الائمه وَ لَوْ لَمْ تَمْسَسْهُ نارٌ امام هادي(ع) نُورٌ عَلى نُورٍ امام حسن عسگري(ع)يَهْدِي اللَّهُ لِنُورِهِ وجود مقدس مهدي(ع) است.
🍃مقام نورایت ائمهی معصومین(ع) تجلی نور خداست و امام زمان(ع) نیز وجه نورانی خداوند سبحان است، وجه اللهی که همواره در زندگی ما نور افشانی میکند.
🍃 با قرار گرفتن در شعاع ولایتی امام(ع) سرزمین وجودمان درخشندگی خاصّی پیدا میکند، و به دنبال آن تمام نیّات، افعال و اقوالی که از ما صادر میشود، نورانی و درخشنده خواهد بود.
🍃وقتی قلب انسان در معرض پرتو انوار الهی «وجه الله» قرار میگیرد، از ظلمت و کدورت گناه و آلودگی پاک میگردد و طهارت لازم را پیدا میکند تا «حرم الله» شود.
🍃زمانی که تحت ولایت امام(ع) زندگی میکنیم، با درخشش « ولی الله»، استعدادهای نهفتهمان را باز میشناسیم و آنها را باور میکنیم. به دنبال ظهور استعدادهای بالقوه وجودمان، زمینهی لازم فراهم میشود تا بتوانیم به کمالات خاصّی که خدا برایمان رقم زده است نائل شویم.
#مهدی_شناسی
#قسمت_540
#دعای_عهد
#استاد_بروجردی
@entezar_ma313
👆👆
↩️پوستر شماره 67
#پرسش_و_پاسخ_مهدوی
#استاد_عبادی
#لطفا_معرف_کانال_باشید
#پرسش_و_پاسخ_مهدوی
@entezar_ma313
#علائم_و_نشانه_های_آخرالزمان
#فتنه_های_آخرالزمان
#فتنه_دجال_در_آخرالزمان
روزی امیرالمؤمنین علیه السلام به مردم فرمود: «قبل از این که مرا نیابید از هر چه میخواهید از من سؤال کنید، همانا علم فراوانی در سینه من جمع است و این علوم را حبیبم رسول خداصلی الله علیه وآله به من خبر داده است. »
در این هنگام صعصعة بن صوحان برخاست و گفت: یا امیرالمؤمنین! دجّال در چه زمانی قیام میکند؟ امیرالمؤمنین علیه السلام فرمود: «ای صعصعه بنشین، خدا از سخن و نیّت [و مقام] تو آگاه است، [زمان آن را نمی توان گفت] ولکن علامات و نشانهها و رخدادهای ناگواری که قبل از آن خواهد بود و پیاپی در یک سال واقع خواهد شد را اگر بخواهی برای تو میگویم. »
صعصعه گفت: یا امیرالمؤمنین! سؤال من نیز از نشانههای دجّال است.
امیرالمؤمنین علیه السلام فرمود: «ای صعصعه! بیدار باش که دجّال هنگامی خواهد آمد، که مردم نماز را ضایع کنند، در امانت خیانت نمایند، دروغ را حلال بشمارند، اهل ربا و رشوه باشند، ساختمانهای بلند و باشکوهی بنا کنند، هوسرانی نمایند، دین خود را به دنیا بفروشند، ریختن خون یکدیگر را سبک بشمارند، حلم و بردباری را ضعف و ناتوانی پندارند، ظلم را فخر بدانند، امرا و فرماندهان آنان فاجر و فاسق باشند، وزرا و امنای آنان خیانت کار باشند، علمای آنان فاسق شوند، ظلم آشکار شود، طلاق فراوان گردد، مرگ ناگهانی زیاد شود، قرآن را زینت کنند، مساجد را زیور نمایند، منارههای مساجد بلند شود، قلبها خراب گردد، عهدها و پیمانها شکسته شود، آلات موسیقی و طرب به کار گرفته شود، شراب و زنا آشکار شود، خائن امین شمرده شود، امین را خیانتکار بدانند، زنها از حرص به دنیا با مردها در تجارت همراه شوند، بر زینها و استرها [و مرکبهای متداول] سوار شوند، سلام را برای شناسایی انجام دهند، شاهد فضولاً شهادت بدهد، مردم لباس میش بپوشند و در باطن گرگ و درّنده باشند، قلوب مردم از هر چیز تلخی تلخ تر و از هر مرداری بدبوتر باشد، در چنین زمانی تو باید فریاد برآوری و بگویی: "نجات نجات نجات، فرار فرار فرار"، و از آن مردم فرار نمایی. »....
👈ادامه دارد....
#آخـر_الـزمـان
❄️أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج❄️
@entezar_ma313
🌷مهدی شناسی ۵۴۱🌷
🔷دعای عهد🔷
🌹 و مُلْكِكَ الْقَدِيمِ/خداوندا! قسم به سلطنت قدیمیات🌹
🍃بر این باوریم که تمام تجلیهای خداوند سبحان، به طور کامل در ائمهی اطهار(ع) به نمایش گذاشته شده. بنابراین تجلی تام سلطنت خداوند در وجود امام زمان(علیه السلام) جلوه گر است.
🍃حضرت، دارای سلطنت قدیمی است. از آن هنگام که نه زمینی بوده و نه زمانی، ائمهی معصومین(ع) سلطنت داشتهاند.
🍃در پسِ ارتباط با ولی عصر(عجل الله فرجه)، میخواهم با ملکی مرتبط باشم که دوران سلطنتش از قبل از خلقت است تا قیام قیامت.
🍃اولین چیزی که بعد از واژهی «سلطان» به ذهن متبادر میشود، کلمهی «رعیت» است. سلطنت ملک، آن هم ملکی که خلیفهی تامّهی خداست، اقتضا میکند که بسیار رعیت نواز باشد.
🍃رعیت او میدانند در هر زمینهای کمبود و نیازی داشته باشند، باید به او رو کنند، و برای هر عرض حاجتی باید تنها سراغ او بروند.
🍃این سلطان قدیمی تجلیگاه اسماء خداست. همچون او خبیر است و لطیف، علیم است و رحیم. امام(ع) به طور دقیق از نیازهای رعیتاش آگاه است، و با نهایت لطف و رحمت آنها را مورد عنایتش قرار داده و کمبودهایشان را مرتفع میکند.
🍃 وقتی امام زمان(علیه السلام) را مصداق ملک قدیم خدا میدانیم، قائلیم که حضرت به تمامی عوالم تسلط دارند. در عین حال که سلطنتی به این وسعت در اختیار امام عصر(ع) است، به تکتک رعایا توجه خاص مبذول میکنند و با «ید باسطه» شان آنها را از امداد رسانیهای ویژه بر خوردار میسازند.
🍃 در جای جای تمامی اعمال صالح، قبل از اینکه ارادهی ما نقش داشته باشد، عنایت ولی عصر(ع) یافت میشود.
🍃هر حرکت مثبت و ارزشمندی که در زندگی ما شکل میگیرد، هر فعلی که در جهت رسیدن به کمال از ما صادر میشود، به واسطه ی سلطهای است که آن آشنای قدیمی در زندگی ما حاکم کرده است.
🍃و این گونه است که در تمامی رشدها، نیکیها و زیباییهای زندگی، رد پای مولایمان را مییابیم.
🍃در بطن واژهی «سلطنت» ، «تصرّف» نهفته است، و ملک کسی است که در امور رعیتاش تصرّف میکند.
🍃حال اگر سلطانی جلوهی کامل سلطنت خداوند باشد، به اذن حضرت حق، برکل عالم سلطه خواهد داشت، و همان گونه که قدرت، حکمت و رحمت الهیش اقتضاء میکند، در امور رعیت تصرّف خواهد داشت.
#مهدی_شناسی
#قسمت_541
#دعای_عهد
#استاد_بروجردی
@entezar_ma313