✅معامله با خدا
🔹وظیفه ما در قبال آنهایی که مرتب آزار و اذیت میکنند
و حلالیت هم میطلبند چیست؟ باید حلال کنیم، یا این که کوتاه نیاییم؟
اگر ما واقعا با خدا معامله کنیم و این ظرفیت را داشته باشیم، برای خود ما خوب است. امیرالمؤمنین علیه السلام به امام مجتبی علیه السلام میفرماید:
لا یکبرن علیک ظلم من ظلمک فإنه یسعی فی مضرته و نفعک؛
📚نهج البلاغه، نامه ۳۱؛ مجموعة ورام، ج ۱، ص۵۴؛ بحارالانوار، ج ۷۲، ص ۳۲۹
و باید ستم ستمگر بر تو بزرگ نیاید؛ زیرا او به زبان خود و سود تو کوشش مینماید.
ما باید توجه داشته باشیم آنهایی که ما را آزار میدهند، ما به گناه آنها راضی نیستیم. ما یک ذره به ظلم راضی نیستیم. به گناه راضی نیستیم. ولی مولا امیر المؤمنین علیه السلام به امام مجتبی علیه السلام فرمودند: کسی که تو را اذیت و آزار میدهد، برای تو خیلی بزرگ جلوه نکند. چرا؟ چون به ضرر خود و به نفع شما کار میکند.
یعنی کسی که با ما بداخلاقی میکند، یا مال یا حقوق یا آبروی ما را میبرد، یا غیبت ما را میکند، با این کاری که انجام میدهد، ثوابهای خود را به نامه عمل ما میفرستد و گناهان ما را به نامه عمل خود منتقل میکند. اگر پشت صحنه را بدانیم و بدانیم چه تعاملی برقرار میشود، خیلی برای ما سنگینی نمی کند.
اللّهـُمَ عَجِل لِوَلیِڪَ الفــَرَج🌺
🔰تبادل گناه و ثواب
در حالات یکی از بزرگان علما نوشته اند که به ایشان گفتند: آقا فلانی غیبت شما را کرده، ایشان یک مبلغی پول در پاکت گذاشتند
و برای او فرستادند. گفتند: مثل این که گوشهای آقا سنگین شده، فکر کرده ذکر خیر او را کرده اند. گفتند: غیبت شما را کرده، نه ذکر خیر. فرمودند: من درست شنیدم. همین طور است.
گفتند: چرا برای او پول فرستادی؟ گفت: برای این که او به من محبت کرده است. من گناه زیاد دارم. ثوابهای خود را به نامه عمل من فرستاده و گناهان من را به نامه عمل خود منتقل کرده است. این تبادل برقرار شده است.
من در خدمت بزرگی بودم. مزاحمی مدام زنگ میزد. و ایشان با متانت آن را قطع میکردند. ایشان فرمودند: خیلی ناراحت نباش، او صبر و حلم ما را بالا میبرد.
از این بعد هم به آن نگاه کنیم خوب است. باید توجه داشته باشیم که ما خیلی جاها ممکن است مظلوم واقع شویم، ولی اینقدر هم آقازاده نیستیم. خیلی جاها هم ما ظالم هستیم. یعنی ممکن است ما غیبت کسی را کرده باشیم، حقی را از بین برده باشیم.
7.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️ سختی دین داری ..
راهکار توصیه شده در روایات برای در امان ماندن از فتنه های آخرالزمانی.
🎙استاد #عالی
#امام_زمان
┄┉┉❈«یا💞مهدی»❈┉┉┄
🔹رعایت عدالت در احقاق حق
🔰این نکته را هم باید توجه داشته باشیم که در گرفتن حق و احقاق حق هم باید رعایت عدالت را بکنیم. اگر کسی مثلا دست ما را قطع کرد، نگوییم: زیر ماشین برود تکه تکه شود! یعنی نفرین و قصاص هم به اندازه و روی عدالت باشد. اولا که نفرین نکنید.
مادری میگفت: فرزند من مرا خیلی اذیت کرد. نفرین کردم. تصادف کرد. هم باید بروم پذیرایی از فرزند خود کنم، هم باید
خسارت ماشین را بدهم! باید بدانیم که نفرین در واقع به خود ما بر میگردد. بهترین راه گذشت است، یا اگر هم میخواهیم اقامه حق کنیم به اندازه باشد.
در زمان انبیای گذشته کسی مظلوم واقع شده بود. نفرین کرد که خدایا، این ظالم را چنین و چنان کن! خطاب شد: تو اینجا مظلوم هستی، من میتوانم نفرین تو را مستجاب کنم و ظالم را قصاص کنم، ولی ده جای دیگر هم تو ظالم هستی، مظلومها علیه تو نفرین کرده اند، چه کنم؟ گفت: خدایا، من دخیل تو هستم، نه نفرین مرا اجابت کن، نه نفرین بقیه را.
23.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅به خشم در آوردن شیطان
💠امیر المؤمنین علیه السلام غلامی داشتند. او را صدا زدند، مرتبه اول جواب نداد. مرتبه دوم جواب نداد. چندین مرتبه او را صدا زدند. اصلا جواب
نداد. امیر المؤمنین علیه السلام هم مولای او بودند و هم امام او بودند. نزدیک غلام رفتند ببینند چه شده است که جواب نمی دهد. خواب است، مریض است، از حال رفته، بیهوش شده؟ دیدند خیر بیدار است.
فرمودند: صدای من را شنیدی؟ گفت: بله. فرمودند: چرا جواب من را ندادی؟ گفت: میخواستم شما را به خشم بیاورم و عصبانی کنم! جواب او هم خیلی اهانت آمیز بود. حضرت فرمودند: من به خشم میآورم آن کسی را که در لاک تو رفته و در تو دمیده که من را به غضب بیاوری، یعنی شیطان. من تو را در راه خدا آزاد کردم.
یعنی بینی شیطان و آن کسی که شیطان او را تحریک کرده بود، به خاک مالیدند. فرمودند: من عصبانی نمی شوم، غضب نمی کنم، تندی نمی کنم. شما میخواهید در من خشم و بداخلاقی را ایجاد کنید، من این کار را انجام نمی دهم. فرمودند: برو من تو را در راه خدا آزاد کردم.
منتظرانه می خوابم
چشم در چشم افق می نشینم
قلم بر دست می گیرم
پلک هایم که سنگینی خواب را احساس می کند، لب به سخن می گشایم ؛
*چشمان من ؛
اکنون که از هیاهوی زمین فارغ می شوی و مرا به عالم رویا می کشانی
یادت بماند
طلیعه دار انتظاری...*
یادت بماند برای من سحری است دل انگیز
که باید همه ی سنگینی خواب را کنار زنی و با من همراه شوی...
باید نور سجاده ام را نشانم دهی
می خواهیم زیر چتر فلک، دل به آسمان بسپاریم و چشم به راه آفتاب گردیم.
شاید ندایی
نسیمی از نگاهی
تکانمان دهد
شاید سحری، یوسف بیاید
و تو باید میزبان قدم هایش شوی
هدایت شده از کانال مهدویت "صبح عدالت"
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #کلیپ
📝 برکات صدقه برای #امام_زمان (علیه السلام)
👤 استاد #کریم_زاده (از اساتید مرکز تخصصی #مهدویت کشور)
✅ کانال مهدویت صبح عدالت
@Sobh_Edalat
✅حلالیت طلبی
🔹انسان باید همیشه حلالیت بطلبد. البته یک مورد آن سفر حج است. به سفرهای دیگری هم که میرود، باید حلالیت بطلبد. ما معتقد هستیم که حلالیت را باید ادامه داد. مخصوصا از افرادی که زیاد با آنها سر و کار داریم، باید مرتب حلالیت طلبید. هر وقت حقی را ضایع کردیم، هر وقت دلی را شکستیم، مترصد یک فرصت باشیم که حلالیت بطلبیم.
بزرگی میفرمود: من هر چند روز یک بار از خانم خود حلالیت میطلبم، بچه داری میکند، خانه داری میکند، مهمانداری میکند، تمام
قسمتهای خانه را ایشان اداره میکند. واقعا بار سنگین خانه به دوش آن هاست. آقایان هم همین طور، کارهای بیرون به دوش آن هاست، نفقه به عهده آن هاست. در هر صورت اگر ما حلال نکنیم و حلالیت نطلبیم مشکل داریم.
✅پیامبر خدا صَلَّی اللَّهُ عَلَیْهِ وَ آلِه وَ سَلَّم فرمود:
اجل من فرا رسیده ست.
حضرت زهراء سلام الله علیها گریان شد، رسول اکرم صَلَّی اللَّهُ عَلَیْهِ وَ آلِه وَ سَلَّم فرمود:
گریان مباش! زیرا تو بعد از من بیشتر از ۷۲ روز و نصفی زنده نخواهی بود که به من ملحق خواهی شد و به من ملحق نمی شوی تا اینکه از میوههای بهشتی به عنوان تحفه به تو عطا شود. فاطمه ی اطهر سلام الله علیها پس از شنیدن این بشارت خندان شد!
13.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ماجرای شفای کودک المانی توسط حضرت زهرا (س)
بی بی جان دست ماهم بگیر⚫️♥️