مهدی یاوران عزیزاین روایت ,داستان من و شماهاست که امتحان و غربال میشیم ⬇️
🔵 در روایات آمده است فردی از خراسان نزد امام صادق(ع) آمد و او را به جنگ برای باز پسگیری خلافت دعوت کرد. اما امام به خراسانی دستور داد وارد تنور پر از آتش شود و او از این عمل خودداری کرد، در همین حال هارون مکی وارد شد و امام همان دستور را به او داد و او انجام داده و وارد تنور داغ شد، اما در نهایت هیچ آسیبی به او نرسید.
6.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دانشمند
🔰جوانی که امام زمان رو قبول نداشت😊
♻️دعای بعد از زیارت آل یاسین
دعایی که بعد از این زیارت باید خوانده شود ، چنین است:
✅«بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ ، اَللَّهُمَّ إِنِّی أَسْئَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلی مُحَمَّدٍ نَبِیِّ رَحْمَتِکَ وَ کَلِمَهِ نُورِکَ ، وَ أَنْ تَمْلَأَ قَلْبِی نُورَ الْیَقِینِ ، وَ صَدْرِی نُورَ الْإِیمانِ ، وَفِکْریِ نُورَ النیات وَ عَزْمِی
نُورَ الْعم وَ قُوَّتِی نُورَ الْعَمَلِ ، وَ لِسانِی نُورَ الصِّدْقِ ، وَ دِینِی نُورَ الْبَصآئِرِ مِنْ عِنْدِکَ ، وَ بَصَرِی نُورَ الضِّیآءِ ، وَ سَمْعِی نُورَ الْحِکْمَهِ ، وَ مَوَدَّتِی نُورَ الْمُوالاهِ لِمُحَمَّدٍ وَ آلِهِ عَلَیْهِمُ السَّلامُ حَتّی أَلْقاکَ ، وَقَدْ وَفَیْتُ بِعَهْدِکَ وَ مِیثاقِکَ ، فَیَسَعَنِی رَحْمَتُکَ یا وَلِیُّ یا حَمِیدُ .
اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ حُجَّتِکَ فِی أَرْضِکَ ، وَ خَلِیفَتِکَ فِی بِلادِکَ ، وَ الدّاعِی إِلی سَبِیلِکَ ، وَ الْقآئِمِ بِقِسْطِکَ ، وَ الثّآئِرِ بِأَمْرِکَ ، وَلِیِّ الْمُؤْمِنِینَ وَبَوارِ الْکافِرِینَ ، وَ مُجَلِّی الظُّلْمَهِ وَ مُنِیرِ الْحَقِّ ، وَ النّاطِقِ بِالْحِکْمَهِ وَ الصِّدْقِ ، وَ کَلِمَتِکَ التّآمَّهِ فِی أَرْضِکَ ، الْمُرْتَقِبِ الْخآئِفِ وَ الْوَلِیِّ النّاصِحِ ، سَفِینَهِ النَّجاهِ وَعَلَمِ الْهُدی وَنُورِ أَبْصارِ الْوَری وَ خَیْرِ مَنْ تَقَمَّصَ وَ ارْتَدی وَ مُجَلِّی الْعَمی الَّذِی یَمْلَأُ الْأَرْضَ عَدْلاً وَ قِسْطاً ، کَما مُلِئَتْ ظُلْماً وَ جَوْراً ، إِنَّکَ عَلی کُلِّ شَیْ ءٍ قَدِیرٌ .
اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلی وَلِیِّکَ وَ ابْنِ أَوْلِیآئِکَ ، الَّذِینَ فَرَضْتَ طاعَتَهُمْ وَأَوْجَبْتَ حَقَّهُمْ ، وَ أَذْهَبْتَ عَنْهُمُ الرِّجْسَ وَ طَهَّرْتَهُمْ تَطْهِیراً .
اَللَّهُمَّ انْصُرْهُ وَ انْتَصِرْ بِهِ لِدِینِکَ ، وَ انْصُرْ بِهِ أَوْلِیآءَکَ وَ أَوْلِیآءَهُ وَ شِیعَتَهُ وَأَنْصارَهُ ، وَ اجْعَلْنا مِنْهُمْ .
اَللَّهُمَّ أَعِذْهُ مِنْ شَرِّ کُلِّ باغٍ وَ طاغٍ ، وَ مِنْ شَرِّ جَمِیعِ خَلْقِکَ ، وَ احْفَظْهُ مِنْ بَیْنِ یَدَیْهِ وَ مِنْ خَلْفِهِ ، وَ عَنْ یَمِینِهِ وَ عَنْ شِمالِهِ ، وَ احْرُسْهُ وَ امْنَعْهُ مِنْ أَنْ یُوصَلَ إِلَیْهِ بِسُوءٍ ، وَ احْفَظْ فِیهِ رَسُولَکَ وَ آلَ رَسُولِکَ ، وَ أَظْهِرْ بِهِ الْعَدْلَ ، وَأَیِّدْهُ بِالنَّصْرِ ، وَ انْصُرْ ناصِرِیهِ وَ اخْذُلْ خاذِلِیهِ ، وَ اقْصِمْ قاصِمِیهِ وَاقْصِمْ بِهِ جَبابِرَهَ الْکُفْرِ ، وَ اقْتُلْ بِهِ الْکُفّارَ وَ الْمُنافِقِینَ ، وَجَمِیعَ الْمُلْحِدِینَ حَیْثُ کانُوا ، مِنْ مَشارِقِ الْأَرْضِ وَ مَغارِبِها ، بَرِّها وَ بَحْرِها ، وَ امْلَأْ بِهِ الْأَرْضَ عَدْلاً ، وَأَظْهِرْ بِهِ دِینَ نَبِیِّکَ صَلَّی اللَّهُ عَلَیْهِ وَ آلِهِ ، وَ
اجْعَلْنِی اللَّهُمَّ مِنْ أَنْصارِهِ وَ أَعْوانِهِ ، وَ أَتْباعِهِ وَ شِیعَتِهِ ، وَ أَرِنِی فِی آلِ مُحَمَّدٍ عَلَیْهِمُ السَّلامُ ما یَأْمُلُونَ ، وَ فِی عَدُوِّهِمْ ما یَحْذَرُونَ ، إِلهَ الْحَقِّ آمِینَ ، یا ذَا الْجَلالِ وَ الْإِکْرامِ ، یا أَرْحَمَ الرّاحِمِینَ.
❓❓چگونه امام زمان را یاری کنیم؟
◀️پيشتازى به خواسته امام زمان عليه السلام
💠وَالسّابِقينَ اِلى اِرادَتِه.../از پشتازان به سوى خواسته او (قرار ده) 💠
🔵اراده بزرگ و خواسته مهمّ حضرت وليّ عصر «عجّل اللَّه فرجه» برقرارى حكومت عدل و داد و زدودن و ريشه كن ساختن ظلم و فساد است كه خداوند متعال آن حضرت را براى انجام اين برنامه سنگين برگزيده و ذخيره نموده است.
🔵هر آن كه در اجراى اين برنامه سبقت گيرد و زودتر از ديگران با آن حضرت همراهى كند بى شك نزد خداوند پاداش بيشترى خواهد داشت.
همان طور كه سابقين صحابه پيامبر صلى الله عليه وآله نسبت به سايرين ممتاز بوده اند و نزد خداوند منزلت و مقام بلندتر و پاداش فزون ترى دارند.
🔵به طور كلّى پيشتازان به كارهاى نيك و اجراى دستورهاى الهى مرتبه اى والاتر دارند و نزد خداوند مقرّبترند. چنان كه مى فرمايد: «والسَّابِقُونَ السَّابِقُونَ * أُولئِكَ المُقَرَّبُونَ»؛ «پشتازان پيشگام، آنانند كه مقرّبانند»
نيز فرمايد: «والسَّابِقُونَ الاَوَّلُونَ مِنَ المُهَاجِرينَ وَالاَنْصَارِ وَالَّذينَ اتَّبَعُوهُمْ بِاِحْسِانٍ رَضِيَ اللَّهُ عَنْهُمْ وَرَضُوا عَنْهُ... ».«و پيشتازان نخستين از مهاجرين و انصار و كسانى كه به نيكى از آنان پيروى نمودند، خداوند از آنان خشنود گشت و آنان از خداوند خشنودند و بوستان هايى از بهشت براى ايشان فراهم ساخته است كه نهرها از زير درختانش جارى مى باشد، جاودانه در آن خواهند ماند و اين است پيروزى بزرگ! »
🔵همچنين خداوند متعال مؤمنان را به سبقت جستن در كارهاى نيك و صفات پسنديده تشويق و ترغيب فرموده است: «سَابِقُوا إِلَى مَغْفِرَةٍ مِنْ رَبِّكُمْ.... »؛ «سبقت جوييد (و به پيش تازيد) براى رسيدن به آمرزشى از پروردگارتان... ».
«فاسْتَبِقُوا الْخَيْرَاتِ»؛«پس به نيكىها (بر يكديگر) سبقت جوييد».و دعاى مؤمنان را براى پيشگامان به ايمان كه حاكى از كردار پسنديده ايشان است بازگو فرموده است: «يَقُولُونَ رَبَّنَا اغْفِرْ لَنَا وَلاِخْوَانِنَا الَّذينَ سَبَقُونا بِالْإِيمَانِ»؛ «مى گويند: پروردگارا! ما و برادرانمان را كه در ايمان بر ما سبقت داشته اند بيامرز».
🔵گفتنى است كه: مقام اوّل سابقين به اميرمؤمنان على عليه السلام اختصاص دارد كه آن حضرت نخستين كسى است كه از دل و جان به نبوّت و رسالت پيامبرصلى الله عليه وآله گرويد و گواهى داد و با خلوص نيّت به دفاع از حريم آن جناب پرداخت.
🔵همان گونه كه پيش كسوتان و سبقت جويان به ايمان و اعتقاد به پيامبرصلى الله عليه وآله و ياران نخستين آن حضرت مقامى برتر و درجه اى بلندتر كسب كرده اند، همچنين سابقين در اجابت دعوت امام عصر عليه السلام و پيشگامان در اجراى خواسته آن حضرت، مرتبه بيشتر به دست مى آورند و نزد خداوند قرب و منزلت فزون ترى دارند.
🔵بنابراين بايد سعى كنيم كه در تقوا و درستكارى و عبادت سبقت گيريم و در عمل به احكام قرآن و تحصيل معارف و حقايق آن و اهتمام به دعا براى تعجيل فَرَج - كه مهم ترين خواسته هاى امام عليه السلام است - پيش قدم باشيم.
🔵مولاى متّقيان على عليه السلام در وصيّت نامه خود چنين فرمود: «واللَّه اللَّه في القرآن لايسبقكم بالعمل به غيركم؛ از خداوند پروا كنيد، از خدا بترسيد در باره قرآن، مبادا ديگران با عمل به آن بر شما پيشى بگيرند».
🔵مبادا افراد غير مسلمان با عمل به احكام قرآن و پيشه ساختن آيين مسلمانى در زندگانى خويش موفق تر از ما شوند و ما از آنان عقب تر باشيم.
🔵خدا نكند كه راستگويى و امانتدارى از ميان ما رخت بربندد ولى بيگانگان به آن پايبند باشند و چنين پندارند كه در آيين اسلام كاستى هست و بر پيروان اسلام خرده گيرى كنند، غافل از اين كه:
اسلام به ذات خود ندارد عيبى
هر عيب كه هست در مسلمانى ماست
#یاری_امام
📚چگونه امام زمان را یاری کنیم؟
✍سید مهدی حائری واصلی
@entezar_ma313
🌷مهدی شناسی ۶۲🌷
🔷اسامی امام زمان عج الله فرجه🔷
🌹غریم🌹
◀️قسمت سوم
💠 اگر غريم را در معنای بدهکاری وجود مقدس امام زمان بررسی کنيم شايد بهتر است از اين زاويه وارد بحث شويم که وجود مقدس بقية الله هميشه خود را بدهکار باری تعالی میدانند و نقصان بندگی خويش را در مقابل محبوب بيان میکنند. ايشان چون جد بزرگوارشان پيامبر(صلوات الله علیه و آله) از خدا میخواهند تا برای هميشه در جايگاه بندگی و عبوديت بمانند. « اضفنی اليک بالعبوديه» اين کلمات سر لوحه مقام ولايتی ايشان است.
💠 اما اگر به اين نام از زاويه بنده و والی بنگريم وجود مقدس بقيةالله خودشان را به گفته جد بزرگوارشان بدهکار به مردم میدانند. مولی اميرالمومنين علیه السلام در نهج البلاغه خطبهای دارند که در جنگ صفين ايراد کردهاند و در اين خطبه به نقش والی نسبت به مردم اشاره میکنند و میفرمايند:... بزرگترين حقها که خدايش واجب کرده است حق والی بر رعيت و رعيت بر والی است. خداوند سبحان اين حق را واجب نموده است و حق هر يک را به عهده ديگری واگذار فرموده است و آن را موجب برقراری پيوند آنان قرار داده است و ارجمندی دين ايشان را به اين حق متصل کرده است. پس حال رعيت نيکو نگردد جز آن گاه که واليان نيکو رفتار باشد و واليان نيکو رفتار نگردند جز آن گاه که رعيت درستکار باشند.پس چون رعيت حق والی را بگذارد و والی حق رعيت را به جای آرَد حق ميان آنان بزرگ مقدار شود و راههای دين پديدار و نشانههای عدالت برجا و سنّت چنانکه بايد اجرا. پس کار زمانه آراسته گردد و طمع در پايداری دولت پيوسته و چشم آز دشمنان بسته."
💠اين قسمت از خطبه اميرالمومنين(علیه السلام) را بازگو کرديم تا به اين نکته اشاره شود:وجود مقدس يوسف فاطمه(عج الله فرجه) تمام حقوق مردم را به بهترين و کاملترين وجه ادا میکنند و اگر مردم از دريافت اين حقوق محرومند موانعی است که خود بر سر راه دريافت حقوق خويش ايجاد میکنند.
💠کدام والی نيکو رفتارتر از امام زمان نسبت به مردم است؟؟؟ در خطبه آمده است چون رعيت حق والی را ادا کنند والی حق ايشان را ادا کند.اما وجود مقدس بقية الله حقی از جانب مردم نمیبيند که آن را به پای ادای وظيفه آنها ثبت کنند. ولی هرگز خود در انجام وظايفشان نسبت به بندگان ذرهای قصور و کم کاری و نقصان را جايز نمیشمارند.
💠اين وجود چنان وسيع و گسترده است که در مقابل کمترين محبت، والاترين نوع جبران را بر خود فرض میدانند.مثلاً اگر کسی بُکايی(اشکی) بر جد بزرگوارشان حسين(علیه السلام) داشته باشد، آتش جهنم را بر او حرام میکنند.ايشان خود را چنان نسبت به قطرات اشک بدهکار به مردم میدانند که از باری تعالی اذن حرام بودن آتش جهنم را برای فرد طلب میکنند.
💠سيد بن طاووس نقل میکنند سحری در سرداب سامرا صدای حضرت را هنگام مناجات با خداوند شنيدم که میفرمودند:
«اللهم انّ شيعتنا خُلِقوا من فاضلِ طينَتِنا...»
"پروردگارا شيعيان ما از زيادی گل ما خلق شدهاند و با آب ولايت ما سرشته و عجين گشتهاند. آنها را بر انجام معصيت و گناه مؤاخذه نکن، زيرا آنان حقی نزد ما دارند. به حرمت و کرامتی که نزد تو داريم شيعيان ما را روز قيامت در مقابل دشمنان قصاص نکن و اگر پرونده حسناتشان کم و سبک است از حسنات ما بر آنان بيفزا.
💠وجود مقدس حضرت به دليل اينکه خود را بدهکار شيعيانشان می دانند از خدا طلب می کنند تا بندگان را در دنيا از گناه محافظت کنند و در قيامت جهنم را بر آنها حرام گرداند حسنات خويش را به پرونده شيعيان خود میافزايد...
#مهدی_شناسی
#قسمت_62
#اسامی_امام
#غریم
@entezar_ma313
#تلنگر_مهدوی
💠 از آیت الله بهجت سوال شد اگر ما بخواهیم در ظهور امام زمان تعجیل بشود ، باید چه ڪار ڪنیم؟
ایشان فرموند :
🔸همان ڪارهایی ڪه در عصر ظهورشون قرار است انجام دهیم را الان انجام دهیم.
💠 همان ڪارهای خوب را ، همین الان انجام دهیم. و بدی ها را ، همین الان ترڪ ڪنیم ظهور ایشان محقّق می شود...
#تلنگر_مهدوی
@entezar_ma313
✍ چگونه حضرت که در يک مکان است، ناظر همه جا ميباشد؟
📢بايد دانست كه حاضر و ناظر دانستن امام به اين معنا نيست كه امام با چشم سر، افراد را نگاه ميكند؛ همانگونه كه شاهد و ناظر بودن خدا نيز شهود و ديدن مادي نيست. بلكه امام داراي حقيقت وجودي بسيار بلندي است كه مربوط به گستره اين عالم مادي نيست. در بسياري از اخبار، براي پيامبر(ص) و امامان غير از آنچه كه ما آن را نفس و روح ميناميم، مقامي والاتر اثبات شده و آن مقام نورانيت است. در روايتي نقل شده است «نخستين چيزي كه خداي متعال آفريد، نور پيامبر اكرم و امامان بود» . در روايت ديگر آمده است: «خداوند در آغاز،🔆 نور محمد(ص) و علي(ع) را خلق كرد» و در روايتي ديگر بيان شده است: «خداوند، از نور عظمت خويش، آنان را آفريد» . آفرينش از نور خدا، چندان براي ما روشن نيست، ولي ميتوان گفت غير مادي و مقامي بس بلند است. اين مقام نورانيت، چون محيط و دربردارنده زمانها و مكانها است، بر همه چيز احاطه وجودي دارد و نمونه و مَثَلي است براي علم الهي؛ يعني همانگونه كه خداي متعال بر همة ما سواي خويش، احاطه حضوري دارد و اين، به زمان و مكان ربطي ندارد، 💫آنها نيز كه مظهر تام اسماي الهياند و علمشان هم مظهر علم الهي است، به موجودات احاطه حضوري دارند. بر اين اساس، استقرار حضرت در مكاني از مكانهاي اين كره خاكي، با شاهد و ناظر بودن او منافاتي ندارد. استقرار براي بدن مادي است و شاهد و ناظر بودن، مربوط به مقام نورانيت و روح مطهر آنان كه وسعت وجودي دارد ميباشد.
📚آفتاب مهر
#سلام_امام_زمانم
✨جانم فداے نام تو
❣يا صاحب الزمان(عج)
✨قربان آن مقام تو
❣يا صاحب الزمان(عج)
✨جان ميدهم بخاطر
❣يڪ لحظہ ديدنت
✨دل عاشقٍ سلامِ تو
❣يا صاحب الزمان(عج)
✋سلام بر قطب عالم امڪان♥️