پوستر شماره 30
#عکس_نوشته
مهدی ستیزی علنی
#غرب_و_مهدویت
#الّلهُــمَّ_عَجِّــلْ_لِوَلِیِّکَــــ_الْفَــرَج
@entezar_ma313
⭕️ شیعه هراسی رویکردی دیگر از رسانه غرب
🔹 فیلم Word War Z محصول سال ۲۰۱۳ میلادی را میتوان به نوعی شروع تخریب بیشتر بحث مهدویت شیعه دانست. موضوع کلی فیلم، برانگیخته شدن مردگان (زامبی ها) در زندگی دنیا و پیش از قیامت است؛ مفهومی که در منابع اسلامی با نام « #رجعت » از آن یاد میشود.
🔸 در این فیلم به عدد ۱۲ توجه ویژهای شده است؛ برای مثال وقتی یک زامبی به کسی حمله میکند و او را گاز میگیرد، آن فرد هم، بعد از ۱۲ ثانیه به یک زامبی تبدیل میشود. (تبدیل عدد ۱۲ که عدد امام زمان است، به عدد ترس و خطر)
🔹 اگرچه در فیلم، منشاء این آشوب آخرالزمانی بطور دقیق مشخص نمیشود، اما این وقایع با مسلمانان ارتباط مستقیم دارد.
🔸 از جمله نکات مهم دیگر فیلم، معرفی اسرائیل بعنوان تنها مکان امن باقیمانده و تنها راه نجات از حمله زامبی هاست. امنیتی که راز آن، وجود دیوارهای حائلِ کشیده شده به دور اسرائیل است.
🔺 در انتهای فیلم، تنها راه در امان ماندن از زامبی ها، داشتن بیماری خاصی ست که منجی و دوستانش، مردم را به آن مبتلا میکنند. و آن بیماری، دین جدید جهانی است که باید آن را پذیرفت تا از خطر زامبی (مسلمان) شدن در امان بود.
📚 سخنرانی «نقد فیلم Word War Z»، استاد #رائفی_پور
#مهدویت_و_رسانه ٣٩
#الّلهُــمَّ_عَجِّــلْ_لِوَلِیِّکَــــ_الْفَــرَج
@entezar_ma313
امام مهدی عجل الله :
هر كه ما را دوست دارد، بايد به كردار ما عمل كند و از پارسايى مدد گيرد ؛ چرا كه آن، بهترين مددكار در امر دنيا و آخرت است.
📚 الخصال /۱۰/۶۱۴
#الّلهُــمَّ_عَجِّــلْ_لِوَلِیِّکَــــ_الْفَــرَج
🌷امام مهدی شناسی ۸۷۳🌷
🌿شرح قرآنی دعای ندبه🌿
🔶فراز پنجاه و دوم
🍀اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ جَدِّهِ رَسُولِکَ السَّیِّدِ الْأَکْبَرِ وَ عَلَی أَبِیهِ السَّیِّدِ الْأَصْغَرِ وَ جَدَّتِهِ الصِّدِّیقَةِ الْکُبْرَی فَاطِمَةَ بِنْتِ مُحَمَّدٍ وَ عَلَی مَنِ اصْطَفَیْتَ مِنْ آبَائِهِ الْبَرَرَةِ وَ عَلَیْهِ أَفْضَلَ وَ أَکْمَلَ وَ أَتَمَّ وَ أَدْوَمَ وَ أَکْثَرَ وَ أَوْفَرَ مَا صَلَّیْتَ عَلَی أَحَدٍ مِنْ أَصْفِیَائِکَ وَ خِیَرَتِکَ مِنْ خَلْقِکَ وَ صَلِّ عَلَیْهِ صَلاةً لا غَایَةَ لِعَدَدِهَا وَ لا نِهَایَةَ لِمَدَدِهَا وَ لا نَفَادَ لِأَمَدِهَا؛
خدایا بر محمّد و خاندان محمّد درود فرست، و درود فرست بر محمّد جدّ او و رسولت، آن سرور بزرگتر و بر پدرش آن سرور پس از پیامبر و بر جدّه اش صدّیقه کبری، فاطمه دختر محمّد و بر کسانی که برگزیدی، از پدران نیکوکار و بر خودش، برترین و کامل ترین و تمام ترین و بادوام ترین و بیشترین و فراوان ترین درودی که بر یکی از برگزیدگانت و انتخاب شدگانت از میان آفریدگانت فرستادی و بر او درود فرست، درودی که پایانی برای عددش، و نهایتی برای مدتش و به آخر رسیدنی برای زمانش نباشد.🍀
💠در این فراز نیز یکبار دیگر همچون آغاز دعای ندبه به صلوات بر پیامبر اکرم و اهل بیت گرامی او،البته به صورت مفصل تر، میپردازد و خواننده دعا آن را مقدمه ای بر دعاهای پایانی خود قرار میدهد.اکنون برخی دیگر از نکات موجود در این باره ارائه میگردد.
✅نکتهها
🔺۱.بر اساس روایات خوش عاقبت کسی است که آخرین کلامش در دنیا صلوات باشد.
🔺۲.امام صادق علیه السلام در اهمیت صلوات و تأثیر آن بر استجابت دعا فرمود: هر که به درگاه خدای عزّوجلّ حاجتی دارد، باید به صلوات بر محمد و آلش آغاز کند،سپس حاجت خود را بخواهد و در آخر هم به صلوات بر محمد و آل محمد پایان دهد؛زیرا که خدای عزّوجلّ کریم تر از آن است که دو طرف (دعا) را بپذیرد و وسط (دعا) را واگذارد (و به اجابت نرساند) ؛زیرا صلوات بر محمد و آل محمد محجوب نیست.
🔺۳. در تفسیر درّالمنثور از کتابهای صحیح بخاری،مسلم، ترمذی،نسائی،ابی داود و ابن ماجه که از مهم ترین کتابهای اهل تسنن است،نقل شده، که شخصی به پیامبر گفت:ما میدانیم چگونه بر تو سلام کنیم،امّا صلوات بر تو چگونه است؟ پیامبر فرمود:چنین بگویید: «اللَّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ عَلی آلِ مُحَمَّدَ کَما صَلَّیْتَ عَلی ابْراهیم وَ آلِ ابْراهیم انَّک حَمیدٌ مَجیدٌ».
🔺۴.از رسول اکرم (ص) نقل شده است که از «صلاه البتراء» بر خود نهی فرمودند. از ایشان پرسیدند صلاة البتراء چگونه است؟ فرمود:اینکه بگویید: اللهم صل علی محمد.بلکه باید بگوید:اللهم صل عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ.
🔺۵.شافعی،امام مذهب شافعیان این مطلب را به شعر درآورده و میگوید:
یا اهْلَ بَیْتِ رَسُولِ اللَّهِ حُبُّکُم فَرْضٌ مِنَ اللَّهِ فِی الْقُرآنِ انْزَلَه
کَفاکُمْ مِنْ عَظیمِ الْقَدْرِ انَّکُم مَنْ لَمْ یُصَلِّ عَلَیْکُمْ فَلا صَلوةَ لَه
ای اهل بیت پیامبر!که محبت شما از سوی خداوند در قرآن آمده است، در بزرگی شما همین بس که هرکس در نماز بر شما صلوات نفرستد، نمازش باطل است.
آری، یاد آل محمّد در هر نماز، رمز آن است که باید پس از پیامبر به سراغ اهل بیت او برویم نه دیگران؛ وگرنه بردن نام کسانی که به ادامه راه آنها نیازی نیست آن هم در هر نماز، کار لغو و بیهوده ای خواهد بود.
🔺۶. پیامبر خدا (ص) فرمود:
بخیل واقعی کسی است که نام مرا بشنود؛ اما بر من صلوات نفرستد. او جفاکارترین و بی وفاترین مردم است.
🔺۷.صلوات نور است؛چنانچه رسول اکرم (ص) فرمود:
أَکْثِرُوا الصَّلاةَ عَلَیَّ فَإِنَّ الصَّلاةَ عَلَیَّ نُورٌ فِی الْقَبْرِ وَ نُورٌ عَلَی الصِّرَاطِ وَ نُورٌ فِی الْجَنَّة؛ بر من زیاد صلوات بفرستید که آن همانا نور در قبر و صراط و بهشت است.
🔺۸. صلوات نوعی وفای به عهد با پیامبر اکرم و امامان معصوم است؛زیرا امام صادق علیه السلام فرمود:
هر کس بر نبی اسلام صلوات بفرستد؛ معنایش آن است که من بر میثاق و وفا بر عهد در روز الست هستم؛هنگامی که خداوند فرمود:«أَ لَسْتُ بِرَبِّکُمْ» و انسانها گفتند: بلی.
🔺۹.صلوات نفاق را از بین میبرد؛ چنانچه رسول اکرم (ص) فرمود: «الصَّلاةُ عَلَیَّ وَ عَلَی أَهْلِ بَیْتِی تَذْهَبُ بِالنِّفَاقِ».
🔺۱۰.پیامبر خدا درباره عظمت صلوات فرستنده و اعطای ثواب هفتاد و دو شهید به وی فرمود:«مَنْ قَالَ:اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ أَعْطَاهُ اللَّهُ أَجْرَ اثْنَیْنِ وَ سَبْعِینَ شَهِیداً».
🔺۱۱.اگر میخواهید شیطان همیشه غمگین باشد،به فرموده پیامبر اکرم (ص) پیوسته صلوات بفرستید.
#مهدی_شناسی
#شرح_دعای_ندبه
#امام_زمان
#استاد_قرائتی
#الّلهُــمَّ_عَجِّــلْ_لِوَلِیِّکَــــ_الْفَــرَج
پوستر شماره 31
#عکس_نوشته
غرب،مهدویت را اینگونه می بیند.
#غرب_و_مهدویت
#الّلهُــمَّ_عَجِّــلْ_لِوَلِیِّکَــــ_الْفَــرَج
@entezar_ma313
⭕️ این جنگ ادامه دارد...
🔹 شماره پیش رو، آخرین شماره از مجموعه پیام های مهدویت و رسانه است؛ علمی که امروزه همه ما نیاز به آموختن آن داریم؛ چون همانطور که گفتیم، جنگ این روزهای دشمنان در برابر ما، جنگ در حوزه قدرت سخت و با تجهیزات نظامی نیست؛ بلکه جنگ رسانهای در حوزه قدرت نرم و با شیوه های عملیات روانی است.
🔸 آموختیم که این روزها تمرکز دشمن به روی تصرف قلب ها و ذهن هاست و در این مسیر، رسانه بهترین و قویترین ابزار اوست. دشمن با استفاده از رسانه و روشهای القاء مفهوم و تکنیک های اقناع سازی، احساسات و باورهای ما را نشانه گرفته است. چون تغییر ارزش های فرد، باعث تغییر هنجارهای او میشود و تغییر هنجارها، باعث تغییر سبک زندگی فرد؛ این روند به آرامی ادامه مییابد تا جایی که فرد به تدریج با فرهنگ و باورهای خودش بیگانه میشود و این بیگانگی و فشارها و موج های رسانه ای، حتی میتواند باعث نافرمانی های نوین مدنی و به خطر افتادن امنیت ملی کشور شود.
🔺 این در حالی است که ما فرهنگ غنی مهدویت، با محتوای عالی و اعتبار بالا را در اختیار داریم، که اگر به خوبی به مخاطب ارائه شود، همه حق طلبان و حقیقت جویان را شیفته خود میکند.
و این همان رسالتِ بزرگ ما مهدیاران به عنوان منتظران امام زمان است.
#مهدویت_و_رسانه ۴۰
#الّلهُــمَّ_عَجِّــلْ_لِوَلِیِّکَــــ_الْفَــرَج
@entezar_ma313
امام باقر علیه السلام :
عَلَيْكَ بِالدُّعَاءِ لِإِخْوَانِكَ بِظَهْرِ الْغَيْبِ فَإِنَّهُ يَهِيلُ الرِّزْقَ . يَقُولُهَا ثَلَاثاً.
👌 «پشت سر برادران دینی ات دعا کن که این کار رزق و روزی را سرازیر می کند» و حضرت این فرمایش را سه بار تکرار کردند.
📚 وسائل الشیعه ، ج7 ، ص 108
#الّلهُــمَّ_عَجِّــلْ_لِوَلِیِّکَــــ_الْفَــرَج
🌷امام مهدی شناسی ۸۷۴🌷
🌿شرح قرآنی دعای ندبه🌿
🔶فراز پنجاه و سوم
🍀اللَّهُمَّ وَ أَقِمْ بِهِ الْحَقَّ وَ أَدْحِضْ بِهِ الْبَاطِلَ وَ أَدِلْ بِهِ أَوْلِیَاءَکَ وَ أَذْلِلْ بِهِ أَعْدَاءَکَ؛
خدایا حق را به وسیله او برپا دار و باطل را به او نابود کن و دوستانت را به سبب آن جناب به دولت برسان و دشمنانت را به دست او خوار گردان.🍀
💠در این فراز نیز در قالب دعا یکی از معارف کاربردی و مهم مهدوی گوشزد شده است که آن عبارت است از درگیری حق و باطل و غلبه نهایی حق. در این باره آیات قرآنی فراوانی داریم که برخی از آنها با نکات خود بیان میشود.
🔷آیه اول
💠آیه ۸ سوره انفال: «لِیُحِقَّ الْحَقَّ وَ یُبْطِلَ الْباطِلَ وَ لَوْ کَرِهَ الْمُجْرِمُونَ؛ تا (خدا) حقّ را استوار وباطل را نابود سازد، هرچند مجرمان خوش نداشته باشند».
✅نکتهها
🔺۱. این آیه، به پیامبر اسلام صلی الله علیه و آله و سلم و مسلمانان دلداری میدهد که سرانجام حق پیروز و باطل نابود میشود. برخی روایات، مصداق روشن این آیه را زمان ظهور حضرت مهدی علیه السلام دانسته اند که با قیام آن حضرت، سلطه ی باطل برطرف شده و حکومت حقّ و عدل بر جهان حاکم میشود.
🔺۲. وعدههای الهی به خاطر منافع شخصی و مادّی افراد نیست، بلکه برای تحقّق حق و نابودی باطل است: «لِیُحِقَّ الْحَقَّ».
🔺۳. حق، ماندنی و پابرجاست و باطل، فانی و رفتنی است: «لِیُحِقَّ الْحَقَّ وَ یُبْطِلَ الْباطِلَ».
🔺۴. ترسی از عصبانیّت و ناخوشایندی دشمن کافر و مجرمان نداشته باشیم، خداوند اراده ی خود را محقّق خواهد ساخت: «وَ لَوْ کَرِهَ الْمُجْرِمُونَ».
🔷آیه دوم
💠آیه ۱۷ سوره رعد:
«أَنْزَلَ مِنَ السَّماءِ ماءً فَسالَتْ أَوْدِیَةٌ بِقَدَرِها فَاحْتَمَلَ السَّیْلُ زَبَداً رابِیاً وَ مِمَّا یُوقِدُونَ عَلَیْهِ فِی النَّارِ ابْتِغاءَ حِلْیَةٍ أَوْ مَتاعٍ زَبَدٌ مِثْلُهُ کَذلِکَ یَضْرِبُ اللَّهُ الْحَقَّ وَ الْباطِلَ فَأَمَّا الزَّبَدُ فَیَذْهَبُ جُفاءً وَ أَمَّا ما یَنْفَعُ النَّاسَ فَیَمْکُثُ فِی الْأَرْضِ کَذلِکَ یَضْرِبُ اللَّهُ الْأَمْثالَ؛ خداوند از آسمان آبی فرو فرستاد، پس رودخانهها به اندازه (ظرفیّت) خویش جاری شده و سیلاب کفی را بر خود حمل کرد و از (فلزّات) آنچه که در آتش بر آن میگدازند تا زیور یا کالایی به دست آرند، کفی مانند کفِ سیلاب (حاصل شود) این گونه خداوند حقّ و باطل را (به هم) میزند پس کف (آب) به کناری رفته (و نیست شود) و امّا آنچه برای مردم مفید است در زمین باقی بماند. خداوند این گونه مثالهایی میزند».
✅نکتهها
🔺۱. در این آیه دو مثال برای معرّفی باطل بیان شده است، یکی مثال کفی که بر روی آب ظاهر میشود و دوم کفی که هنگام ذوب فلزات، روی آنها را میپوشاند. باطل همچون کف است، زیرا: ۱. رفتنی است؛ ۲. در سایه حق جلوه میکند؛ ۳. روی حق را میپوشاند؛ ۴. جلوه دارد، ولی ارزش ندارد. نه تشنه ای را سیراب میکند نه گیاهی از آن میروید؛ ۵. با آرام شدن شرایط نابود میشود، ۶. بالانشین و پر سر و صدا، امّا توخالی و بی محتوا است.
🔺۲. تمثیل، مسائل عقلی را محسوس و راه رسیدن به هدف را نزدیک مینماید، مطالب را همگانی و لجوجان را خاموش میکند؛ بنابراین قرآن از این روش بسیار استفاده کرده است.
🔺۳. فیض الهی جاری است و هرکس به مقدار استعدادش از آن بهره مند میشود: «أَوْدِیَةٌ بِقَدَرِها».
🔺۴. تلاش برای ساخت وسایل ضروری (متاع) یا رفاهی (حِلیة) پسندیده است: «یُوقِدُونَ عَلَیْهِ فِی النَّارِ».
🔺۵. در کوره حوادث است که ناخالصیها معلوم و حق و باطل ظاهر میشود: «یُوقِدُونَ عَلَیْهِ... زَبَدٌ مِثْلُهُ».
🔺۶. وجود باطل به مکان و زمینه ی خاصی اختصاص ندارد (کف، هم بر روی سیل سرد و هم بر روی فلزات گداخته ظاهر میشود. ): «زَبَدٌ مِثْلُهُ».
🔺۷. سرچشمه باطل، ناخالصیهایی است که حق و حقیقت به آن آلوده شده است: «یَضْرِبُ اللَّهُ الْحَقَّ وَ الْباطِلَ».
🔺۸. حق و باطل با هم هستند، امّا سرانجام باطل رفتنی است: «فَیَذْهَبُ جُفاءً».
🔺۹. نفع مردم در حقّ است: «ما یَنْفَعُ النَّاسَ».
🔺۱۰. حقّ ماندنی است: «فَیَمْکُثُ فِی الْأَرْضِ».
🔺۱۱. هر ثروت، دانش، دوست و یا حکومتی که برای مردم مفید باشد، ماندنی است: «ما یَنْفَعُ النَّاسَ فَیَمْکُثُ فِی الْأَرْضِ».
🔺۱۲. آنچه از سوی خداوند نازل میشود، همچون باران خالص و حقّ است، ولی همین که با مادیات درآمیخت، دچار ناخالصی و زمینه ی پیدایش کف و باطل میشود: «أَنْزَلَ مِنَ السَّماءِ ماءً».
🔷آیه سوم
💠آیه ۸۱ سوره اسراء:
«وَ قُلْ جاءَ الْحَقُّ وَ زَهَقَ الْباطِلُ إِنَّ الْباطِلَ کانَ زَهُوقاً؛ و بگو: حق آمد و باطل نابود شد، همانا باطل نابود شدنی است».
#مهدی_شناسی
#قسمت_874
#شرح_دعای_ندبه
#امام_زمان
#استاد_قرائتی
#الّلهُــمَّ_عَجِّــلْ_لِوَلِیِّکَــــ_الْفَــرَج
@e
پيامبر اکرم صلی الله علیه و آله:
رجَبٌ شَهْرُ اَلاِسْتِغْفَارِ لِأُمَّتِي أَكْثِرُوا فِيهِ اَلاِسْتِغْفَارَ فَإِنَّهُ غَفُورٌ رَحِيمٌ
ماه رجب برای اُمّت من ماه استغفار است. در این ماه زیاد استغفار کنید که خداوند بخشنده و مهربان است
بحارالأنوار جلد94 صفحه38
#الّلهُــمَّ_عَجِّــلْ_لِوَلِیِّکَــــ_الْفَــرَج
⭕️ زلزله و تخریب اعتقادات
🔹 مهمترین پیامد منفی جریانهای انحرافی، تزلزل در باورهای دینی و مذهبی افراد است که این خود گناه بزرگ و نابخشودنی است. وقتی مریدی از رهبر خود سرخورده میشود و از جریان آنها جدا میشود نسبت به دین و افراد دیندار بدبین میشود و اعتقادات دینی خود را از دست میدهد.
🔸 پیامد بعدی این انحرافات، از بین بردن سرمایه های فکری است. بدون شک امروزه مکتب اهل بیت، بیش از هر زمان دیگری نیازمند استفاده از نیروهای فکری در زمینه های مختلف است. از دست رفتن این نیروها، خسارت بزرگی به پیروان اهل بیت وارد میکند.
📚 درسنامه مهدویت، جلد ۴، ص ١٨٠ و ١٨١
#انحرافات_مهدویت ١۴
#الّلهُــمَّ_عَجِّــلْ_لِوَلِیِّکَــــ_الْفَــرَج
@entezar_ma313
📌 تنهایی، ارثیهٔ فرزندان فاطمه
▪️کاش میشد ذرهای از غم و غریبی سامرا کم کرد. هنوز هم بعد از چندین سال حسِ غربتش قلبِ تمام آدمیان را به درد میآورد...
امشب زمینیان و آسمانیها عزادار کسی هستند که خدا به او فرمود: برو و قلب شیعیانم را به نور خدا مزین کن، اما افسوس که با تمام تلاش و دلسوزی تنها ماند و شهید شد...
▫️انگار نشناختنِ امام زمان، کار آدمی است و تنهایی، ارثیهٔ فرزندان فاطمه
🔘 شهادت #امام_هادی تسلیت باد.
#الّلهُــمَّ_عَجِّــلْ_لِوَلِیِّکَــــ_الْفَــرَج
@entezar_ma313
پوستر شماره 32
#عکس_نوشته
برگ برنده شیعه
#غرب_و_مهدویت
#الّلهُــمَّ_عَجِّــلْ_لِوَلِیِّکَــــ_الْفَــرَج
@entezar_ma313
امام هادی علیه السلام فرمودند:
از نمونه های غرور نسبت به خدا آن است که «بنده»، بر گناه اصرار و پافشاری کند و از «خدا» امید آمرزش داشته باشد.
📚موسوعة سیرة اهل البیت (ع)، ج33، ص 212
#الّلهُــمَّ_عَجِّــلْ_لِوَلِیِّکَــــ_الْفَــرَج
@entezar_ma313
انتظار منجی عالم313
🌷امام مهدی شناسی ۸۷۴🌷 🌿شرح قرآنی دعای ندبه🌿 🔶فراز پنجاه و سوم 🍀اللَّهُمَّ وَ أَقِمْ بِهِ الْحَق
✅نکتهها
🔺۱. «حق» به معنای ثابت و باقی است. بنابراین خدا و هرچه از سوی او باشد، حق است. «حق» یکی از نامهای خداوند است. کلمه ی «زهوق» به معنای رفتن است و «زهق نفسه» یعنی روح از بدنش خارج شد.
🔺۲. برای این آیه مصداقهایی همچون ظهور اسلام ،ورود به مدینه، فتح مکّه و شکستن بتها را بیان کرده اند که در همه آنها باطل شکست خورده است، ولی آیه دارای مفهوم گسترده ای است و فنای باطل و بقای حق را نوید میدهد.
🔺۳. بقای حق و نابودی باطل، یک سنّت و قانون الهی است، نه پنداری و تصادفی، هر چند پیروان حق کم و طرفداران باطل زیاد باشند؛ چرا که حق همچون آب، ثابت و ماندگار و باطل مانند کف، ناپایدار و فانی است: «فَأَمَّا الزَّبَدُ فَیَذْهَبُ جُفاءً وَ أَمَّا ما یَنْفَعُ النَّاسَ فَیَمْکُثُ فِی
الْأَرْضِ».قرآن میفرماید: «نَقْذِفُ بِالْحَقِّ عَلَی الْباطِلِ فَیَدْمَغُهُ؛ ما حق را بر سر باطل میکوبیم و آن را نابود میسازیم». و در این صورت است که باطل رفتنی است. بنابراین حق باید با قدرت و کوبنده بر باطل هجوم آورد.
🔺۴. پیامبر باید با قاطعیّت، پیروزی نهایی حق را به مردم اعلام کند: «قُلْ جاءَ الْحَقُّ».
🔺۵. باید حق را به میدان آورد تا باطل از بین برود: «جاءَ... زَهَقَ».
🔺۶. عاقبت، باطل رفتنی و نابود شدنی است و حق، باقی و پایدار: «جاءَ... زَهَقَ» (فعل ماضی نشانه قطعی بودن است).
🔺۷. از جلوهها و مانورهای باطل نباید هراسید که دوامی ندارد: «کانَ زَهُوقاً».
🔷آیه چهارم
💠آیه ۱۸سوره انبیا:
«بَلْ نَقْذِفُ بِالْحَقِّ عَلَی الْباطِلِ فَیَدْمَغُهُ فَإِذا هُوَ زاهِقٌ وَ لَکُمُ الْوَیْلُ مِمَّا تَصِفُونَ؛ (این چنین نیست، ) بلکه ما حق را بر باطل میکوبیم تا مغز آن را در هم بشکند، پس بی درنگ، باطل محو و نابود میشود. و وای بر شما از آنچه (خداوند را به آن) توصیف میکنید (و نسبت لهو و لعب و بیهوده کاری میدهید) ».
✅نکتهها
🔺۱. کلمه «قذف» به معنی پرتاب از راه دور و با سرعت و قدرت است و کلمه «دمغ» نیز به ضربه ای گفته میشود که به سر میخورد و تا مغز اثر میگذارد. کلمه «وَیل» به معنای عذاب و هلاکت است و در جایی به کار میرود که موضوع مورد نظر هلاکت را داشته باشد.
🔺۲. پیروزی حق، اراده و خواست خداوند و جلوه ای از هدفداری نظام آفرینش است: «بَلْ نَقْذِفُ بِالْحَقِّ».
🔺۳. برخورد حقّ با باطل باید تهاجمی باشد نه تدافعی: «نَقْذِفُ».
🔺۴. سنت خداوند بر نابودی و محو باطل است: «نَقْذِفُ- فَیَدْمَغُهُ».
🔺۵. حق بر باطل پیروز است: «فَإِذا هُوَ زاهِقٌ».
🔺۶. نابودی باطل به وسیلة حضور حق در جبهه است: «نَقْذِفُ بِالْحَقِّ عَلَی الْباطِلِ».
🔺۷. در مبارزه علیه باطل باید سرعت، قدرت و هدف گیری درست رعایت شود: «نَقْذِفُ- فَیَدْمَغُهُ».
🔺۸. باطل باید به کلّی نابود شود، نه آنکه نیمه جانی داشته باشد: «فَیَدْمَغُهُ».
🔺۹. باطل رفتنی است: «فَإِذا هُوَ زاهِقٌ».
🔺۱۰. حکومت چند روزه ی باطل، بر اساس سنت مهلت دادن الهی است و عاقبت از آن متقین و اهل حق است: «فَإِذا هُوَ زاهِقٌ».
🔺۱۱. وای بر کسانی که آفرینش را بازیچه میدانند: «وَ لَکُمُ الْوَیْلُ مِمَّا تَصِفُونَ».
#مهدی_شناسی
#قسمت_874
#شرح_دعای_ندبه
#امام_زمان
#استاد_قرائتی
#الّلهُــمَّ_عَجِّــلْ_لِوَلِیِّکَــــ_الْفَــرَج
@entezar_ma313
امام هادی علیه السلام:
کسی که در معاشرت با برادران دینی خود، تواضع کند، به راستی چنین کسی نزد خدا از صدّیقین و از شیعیان علی بن ابی طالب(علیه السلام) خواهد بود.
(احتجاج ج۱ ص۴۶۰)
#الّلهُــمَّ_عَجِّــلْ_لِوَلِیِّکَــــ_الْفَــرَج
⭕️ عالم منحرف یعنی دو دو تا پنج تا!
🔹 همانطور که هیچگاه دو دو تا پنج تا نمی شود، شخص آگاه هم منحرف نمی شود، پس برای پیروزی باید علمی مبارزه کرد. در این پیام به راهکارهای علمی برای رویارویی با جریان های انحرافی میپردازیم.
🔸 استفاده از آگاهی های معتبر:
در گام اول باید آگاهی هایمان را افزایش دهیم آن هم از نوع معتبرش.
🔸 طراحی سامانه مهندسی فراگیر مهدویت:
در گام دوم همه (اعم از روحانیون و کسانی که در حوزه فرهنگ به فعالیت میپردازند) باید با یک کار سیستمی و هماهنگ شده، به رویارویی با جریان های انحرافی بپردازند.
🔸 خردورزی و پرهیز از خرافات:
باید آموزه های مهدوی خردمندانه باشد و از بیان خرافات پرهیز شود.
📚درسنامه مهدویت، جلد ۴، ص ١٨١ و ١٨٢
#انحرافات_مهدویت ١۵
#الّلهُــمَّ_عَجِّــلْ_لِوَلِیِّکَــــ_الْفَــرَج
@entezar_ma313
پوستر شماره 33
#عکس_نوشته
نقش غیر قابل انکار
#غرب_و_مهدویت
#الّلهُــمَّ_عَجِّــلْ_لِوَلِیِّکَــــ_الْفَــرَج
@entezar_ma313
⭕️ بازگشتِ مردگان
🔹 یکی از حوادث مهم در هنگام ظهور، موضوع رجعت است که یکی از عقاید مسلم شیعه می باشد.
🔸 امام صادق میفرمایند: «از ما نیست کسی که به رجعت ما ایمان نداشته باشد.» (بحارالانوار، ج٥٣، ص ٩٢)
🔹 رجعت در لغت به معنای بازگشت است و در فرهنگ دینی، عبارت است از بازگشت امامان معصوم و گروهی از مومنان خالص و کفار و منافقان به دنیا. در ادبیات دینی برای مفهوم رجعت، از واژه هایی مانند «کَرَة» و «اوبة» نیز استفاده شده است.
🔆 در آیات و روایات فراوانی به موضوع رجعت اشاره شده است که قصد داریم در این سری از پیامها، به بررسی آنها بپردازیم.
#رجعت ١
#الّلهُــمَّ_عَجِّــلْ_لِوَلِیِّکَــــ_الْفَــرَج
@entezar_ma313
پیامبراکرم صلی الله علیه و آله :
✨ الا انه الظاهر علي الدين کله✨
🌤آگاه باشيد که مهدي (عج) بر همهي اديان پيروز ميشود .
📚بحارالانوار/ ج37/ ص213
#الّلهُــمَّ_عَجِّــلْ_لِوَلِیِّکَــــ_الْفَــرَج
🌷امام مهدی شناسی ۸۷۵🌷
🌿شرح قرآنی دعای ندبه🌿
🔶فراز پنجاه و چهارم
🍀وَ صِلِ اللَّهُمَّ بَیْنَنَا وَ بَیْنَهُ وُصْلَةً تُؤَدِّی إِلَی مُرَافَقَةِ سَلَفِهِ وَ اجْعَلْنَا مِمَّنْ یَأْخُذُ بِحُجْزَتِهِمْ وَ یَمْکُثُ فِی ظِلِّهِمْ؛
خدایا بین ما و او، پیوندی بده که ما را به رفاقت گذشتگان او برساند و ما را از آنانی قرار ده که به دامان عنایتشان چنگ زنند و در سایه لطفشان اقامت کنند. 🍀
💠در این فراز به یکی از مهمترین وظایف و تکالیفی که منتظران امام زمان باید در عصر غیبت وی انجام دهند، اشاره شده است و آن پیوند با امام زمان علیه السلام است.
💠 امام رضا علیه السلام فرمود:
إِنَّ رَسُولَ اللَّهِ یَوْمَ الْقِیَامَةِ آخِذٌ بِحُجْزَةِ اللَّهِ تَعَالَی وَ نَحْنُ آخِذُونَ بِحُجْزَةِ نَبِیِّنَا وَ شِیعَتُنَا آخِذُونَ بِحُجْزَتِنَا؛رسول خدا (ص) در روز قیامت به دامان خداوند چنگ میزند، ما نیز به دامان پیامبرمان و شیعیان ما نیز چنگ به دامان ما میزنند.
💠در این باره نکاتی وجود دارد که در ادامه برخی از آیات مربوط به آن بیان میشود.
🔷آیه اول
💠آیه ۲۵۶ سوره بقره:
«لا إِکْراهَ فِی الدِّینِ قَدْ تَبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُؤْمِنْ بِاللَّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَةِ الْوُثْقی لَا انْفِصامَ لَها وَ اللَّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ؛ در (پذیرش) دین، اکراهی نیست. همانا راه رشد از گمراهی روشن شده است، پس هر که به طاغوت کافر شود و به خداوند ایمان آورد، قطعاً به دستگیره محکمی دست یافته که گسستنی برای آن نیست و خداوند شنوای دانا است».
💠در این آیه شریفه مطالب قابل توجهی در ارتباط با موضوع مورد بحث وجود دارد:
🔺۱. مطابق روایات، یکی از مصداقهای تمسّک به «عروة الوثقی» و ریسمان محکم الهی، اتصال با اولیای خدا و اهل بیت علیهم السلام است. رسول اکرم (ص) فرمود:
ای مردم! کسی که دوست دارد به عروة الوثقی - که هرگز قطع نمی گردد - تمسک جوید، به ولایت علی تمسّک کند؛ زیرا ولایت او، ولایت من، و اطاعت از او، اطاعت از من است. ای مردم! هرکس دوست دارد حجت پس از من را بشناسد، علی را بشناسد. ای مردم! کسی که ولایت خدا او را شاد میکند، باید به ولایت علی اقتدا کند؛ زیرا او خزانه علم من است. ای مردم! کسی که دوست دارد خدا را ملاقات کند و از او راضی باشد، ائمه را دوست داشته باشد. جابر برخاست و پرسید: ائمه چه تعداد هستند؟ فرمود: ای جابر! خداوند تو را رحمت کند، [گویا] از همه اسلام پرسیدی. تعداد آنان به تعداد ماه هاست که نزد خدا دوازده عدد است و آن را در کتاب خود، در روزی که آسمان و زمین را آفرید، آورده است. و تعدادشان به تعداد چشمههایی است که برای موسی بن عمران جوشید، در آن زمان که عصایش را بر زمین زد و دوازده چشمه از آن جوشید. و تعدادشان به تعداد نقبای بنی اسرائیل است که خداوند فرموده: «وَ لَقَدْ أَخَذَ اللَّهُ مِیثاقَ بَنِی إِسْرائِیلَ وَ بَعَثْنا مِنْهُمُ اثْنَیْ عَشَرَ نَقِیباً؛و هنگامی که خدا از بنی اسرائیل عهد گرفت و دوازده بزرگ از میان آنها برانگیختیم». ای جابر! تعداد ائمه دوازده نفر است؛ اول ایشان علی و آخرینشان قائم است.
🔺۲. محکم بودن ریسمان الهی کافی نیست، محکم گرفتن آن هم شرط لازم است: «فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَةِ... ».
🔺۳. تکیه به طاغوتها و هر آنچه غیر خدایی است، گسستنی و از بین رفتنی است.
🔺۴. تنها رشته ای که گسسته نمی گردد، ایمان به خداست: «لَا انْفِصامَ لَها».
🔺۵. ایمان به خدا و رابطه با اولیای خدا ابدی است:«لَا انْفِصامَ لَها»؛ولی طاغوتها در قیامت از پیروان خود بیزاری خواهند جست.
🔷آیه دوم
💠آیه ۱۱۹ از سوره توبه یکی دیگر از آیاتی است که لزوم پیوند ما امام عصر را یادآوری میکند.آنجا که میفرماید:
«یا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا اتَّقُوا اللَّهَ وَ کُونُوا مَعَ الصَّادِقِینَ؛ ای کسانی که ایمان آورده اید! از خدا پروا کنید و با راستگویان باشید».
از این آیه نیز مطالبی قابل استخراج است:
🔺۱. در روایات شیعه و سنی آمده است که مقصود از «الصَّادِقِینَ»، محمّد و آل محمّد علیهم السلام هستند.
🔺۲. دوستی، همنشینی و همراهی با راستگویان، یکی از عوامل تربیت و جلوگیریِ انسان از انحراف است:«اتَّقُوا اللَّهَ وَ کُونُوا مَعَ الصَّادِقِینَ».
🔺۳. از رهبران الهی جدا نشویم:«کُونُوا مَعَ الصَّادِقِینَ».
🔺۴. رهبران الهی معصوم هستند وگرنه خداوند فرمان نمی داد که با آنان باشید: «کُونُوا مَعَ الصَّادِقِینَ».
🔺۵. تکامل جامعه در سایه ی ایمان، تقوا و اطاعت از رهبر معصوم است: «آمَنُوا،اتَّقُوا،مَعَ الصَّادِقِینَ».
🔺۶. در هر زمان باید معصومی وجود داشته باشد تا مسلمانان با او همراه باشند: «کُونُوا معَ الصَّادِقِین».
#قسمت_875
#استاد_قرائتی
#الّلهُــمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَــــالْفَــرج
✨﷽✨
#اخلاقمهدوی
🌼نمایش کمتر از خود
✍ تواضع، ویژگی انسان هایی است که از نظر روحی و روانی به کمال رسیده اند؛ مانند درختانی که شاخه هایی پر میوه دارند و دلیل پایین آمدن شاخه ها، سنگینی آنها است. یکی از ویژگی های شاخه ای که پایین آمده، این است که همه، حتی افراد کوچک هم میتوانند از آن بهره مند شوند.
امام صادق علیهالسلام فرمودند: «تواضع آن است که به کمتر از جایگاه شایسته خود در مجلس قانع باشی و هرگاه کسی را ملاقات کردی، در سلام پیشی بگیری و جر و بحث را رها کنی؛ هر چند حق با تو باشد.»
📚 بحارالانوار، ج ٧۵، ص ١٧۶
یاران امام زمان علیه السلام در مقابل دوستان، متواضع و فروتن هستند؛ بدون شک تا متواضع نباشی، نمیتوانی در زمره یاران حضرت باشی. به یاد داشته باش که این دوره، دوره یارگیری است.
#الّلهُــمَّ_عَجِّــلْ_لِوَلِیِّکَــــ_الْفَــرَج
@entezar_ma313
⭕️ به عمل کار برآید
🔹 برای مبارزه و رویارویی با جریان های انحرافی باید در حوزه عمل وارد شد.
🔸 اولین گام، افشاگری و ایجاد حساسیت در جامعه است. همه مردم به ویژه قشر فرهیخته جامعه، باید با استفاده از فرصت هایی که در اختیار دارد جوان ها را از دام این انحرافات دور کند
🔸 دومین گام، جلوگیری از کارها تبلیغی جریان هاست.
🔺 یک کلام، ختم کلام! باید بساط انحراف آنها برچیده شود.
📚 درسنامه مهدویت، جلد۴، ص ١٨٣
#انحرافات_مهدویت ١۶
#الّلهُــمَّ_عَجِّــلْ_لِوَلِیِّکَــــ_الْفَــرَج
@entezar_ma313
پوستر شماره 34
#عکس_نوشته
براشت غربیها از انقلاب ما
#غرب_و_مهدویت
#الّلهُــمَّ_عَجِّــلْ_لِوَلِیِّکَــــ_الْفَــرَج
@entezar_ma313
⭕️ جهانی با ویژگی های خاص
🔹 آنچه از مجموع آیات و روایات، به دست می آید این است که جهان هنگام رجعت، جهانی است با ویژگی های خاصِ به خود، که نه به طور دقیق شبیهِ جهان دنیاست و نه همانندِ جهان آخرت است؛ در عین حال، برزخ هم، نیست.
🔸 علامه طباطبایی در تفسیر المیزان، قیامت را در بالاترین درجهی کشف و شهود دانسته و رجعت، در رتبهی میانی و پایین تر از این دو، ظهور حضرت حجت است. (١)
🔹 بنابراین اگرچه رجعت در همین دنیای مادی اتفاق خواهد افتاد اما ویژگی های خاصش، آن را از نحوهی زندگی در زمانِ ما متفاوت خواهد کرد. (٢)
📚 ١- تفسیر المیزان ج٢ ص١٠٩
٢- درسنامه مهدویت ج۴ ص١٩١
#رجعت ٢
#الّلهُــمَّ_عَجِّــلْ_لِوَلِیِّکَــــ_الْفَــرَج
@entezar_ma313
امام محمد باقر علیهالسلام :
سه چیز از خصلتهای نیکوی دنیا و آخرت است ؛
۱ـ گذشت کنى از کسى که به تو ستم کرده است،
۲ـ بپیوندى به کسى که از تو بریده است،
۳ـ و بردبارى ورزى در وقتیکه با تو به نادانى برخورد شود.
📚 تحف العقول ص ۲۹۳
#الّلهُــمَّ_عَجِّــلْ_لِوَلِیِّکَــــ_الْفَــرَج
🌷امام مهدی شناسی ۸۷۶🌷
🌿شرح قرآنی دعای ندبه🌿
🔶فراز پنجاه و پنجم
🍀وَ أَعِنَّا عَلَی تَأْدِیَةِ حُقُوقِهِ إِلَیْهِ وَ الاجْتِهَادِ فِی طَاعَتِهِ وَ اجْتِنَابِ مَعْصِیَتِهِ وَ امْنُنْ عَلَیْنَا بِرِضَاهُ؛
و ما را بر پرداخت حقوقش و کوشش در فرمانبرداری اش و دوری از نافرمانی اش کمک کن و بر ما به خشنودی اش منّت نه. 🍀
💠این فراز نیز به برخی دیگر از تکالیف ما در برابر امام عصر اشاره دارد و توفیق انجام آن را از خداوند متعال درخواست میکند. رعایت حقوق امام و فرمانبرداری از او از مهمترین تکالیفی است که بر عهده ماست و این موضوع مهم مطالب فراوانی را در آیات و روایات به خود اختصاص داده است.
💠یکی از بهترین آیات در این باره آیه ۵۹ سوره نساء است که میفرماید:
«یا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا أَطِیعُوا اللَّهَ وَ أَطِیعُوا الرَّسُولَ وَ أُولِی الْأَمْرِ مِنْکُمْ فَإِنْ تَنازَعْتُمْ فِی شَیْ ءٍ فَرُدُّوهُ إِلَی اللَّهِ وَ الرَّسُولِ إِنْ کُنْتُمْ تُؤْمِنُونَ بِاللَّهِ وَ الْیَوْمِ الْآخِرِ ذلِکَ خَیْرٌ وَ أَحْسَنُ تَأْوِیلًا؛ای کسانی که ایمان آورده اید! خدا را اطاعت کنید و از رسول و اولی الامر خود (جانشینان پیامبر) اطاعت کنید. پس اگر درباره چیزی نزاع کردید، آن را به حکم خدا و پیامبر ارجاع دهید، اگر به خدا و قیامت ایمان دارید. این (رجوع به قرآن و سنت برای حل اختلاف) بهتر و پایانش نیکوتراست».
✅نکتهها
🔺۱. این آیه به وظیفه ی مردم در برابر خدا و پیامبر اشاره میکند. با وجود سه مرجع «خدا»، «پیامبر» و «اولی الامر» هرگز مردم در بن بست قرار نمی گیرند. آمدن این سه مرجع برای اطاعت، با توحید قرآنی منافاتی ندارد؛ زیرا اطاعت از پیامبر و اولی الامر نیز، شعاعی از اطاعت خدا و در طول آن است، نه در عرض آن و به فرمان خداوند اطاعت از این دو لازم است.
🔺۲. در تفسیر نمونه به نقل از ابن عباس آمده است که وقتی پیامبر اسلام، هنگام عزیمت به تبوک، علی علیه السلام را در مدینه به جای خود منصوب کرد و فرمود: «انت منّی بمنزلة هارون من موسی» این آیه نازل شد.
🔺۳. تکرار فرمانِ «أَطِیعُوا» رمز تنوع دستورهاست. پیامبر گاهی احکام الهی بیان میکرد، گاهی دستور حکومتی میداد و دو منصب «رسالت» و «حکومت» را برعهده داشت. قرآن گاهی خطاب به پیامبر میفرماید:«أَنْزَلْنا إِلَیْکَ الذِّکْرَ لِتُبَیِّنَ لِلنَّاسِ ما نُزِّلَ إِلَیْهِمْ؛آنچه را نازل کرده ایم برای مردم بیان کن». و گاهی میفرماید: «لِتَحْکُمَ بَیْنَ النَّاسِ بِما أَراکَ اللَّهُ؛میان مردم بر اساس قوانین الهی، حکومت و قضاوت کن».
🔺۴. قرآن درباره مفسدان، مسرفان، گمراهان، جاهلان، جبّاران و... دستور «لا تُطِعْ» و همچنین «لا تَتَّبِعْ» میدهد. بنابراین موارد «أَطِیعُوا» باید کسانی باشند که از اطاعتشان نهی نشده باشد و اطاعتشان با اوامر خدا و رسول تضاد نداشته نباشد.
🔺۵. در این آیه اطاعت از اولی الامر؛ ولی هنگام نزاع، مراجعه به آنان مطرح نشده بلکه تنها مرجع حل نزاع، خدا و رسول معرفی شده است و این نشانه آن است که اگر در شناخت اولی الامر و مصداق آن نیز درگیری شد، به خدا و رسول مراجعه کنید که در روایات نبوی، اولی الامر اهل بیت پیامبر معرفی شده اند. حسین بن ابی العلاء گوید: «من عقیدهام را درباره اوصیای پیامبر و اینکه اطاعت آنها واجب است، بر امام صادق علیه السلام عرضه کردم، حضرت فرمود: آری چنین است، اینان همان کسانی هستند که خداوند درباره آنان فرموده: «أَطِیعُوا اللَّهَ... » و همان کسانی اند که درباره ی آنها فرموده: «إِنَّما وَلِیُّکُمُ اللَّهُ... وَ هُمْ راکِعُونَ».
🔺۶. مردم باید نظام اسلامی را بپذیرند و از رهبران الهی آن در قول و عمل پشتیبانی کنند: «أَطِیعُوا اللَّهَ وَ أَطِیعُوا الرَّسُولَ وَ أُولِی الْأَمْرِ مِنْکُمْ».
🔺۷. اسلام مکتبی است که عقاید و سیاستش به هم آمیخته است. اطاعت از رسول و ولی امر که امری سیاسی است، با ایمان به خدا و قیامت که امری اعتقادی است، آمیخته است:«أَطِیعُوا اللَّهَ وَ أَطِیعُوا الرَّسُولَ وَ أُولِی الْأَمْرِ».
🔺۸. سلسله مراتب در اطاعت باید حفظ شود: «اللَّهَ، الرَّسُولَ، أُولِی الْأَمْرِ».
🔺۹. اولی الامر باید همچون پیامبر معصوم باشند تا مانند پیامبر اطاعت از آنان، لازم و بی چون وچرا باشد: «أَطِیعُوا الرَّسُولَ وَ أُولِی الْأَمْرِ».
#مهدی_شناسی
#قسمت_876
#شرح_دعای_ندبه
#امام_زمان
#استاد_قرائتی
#الّلهُــمَّ_عَجِّــلْ_لِوَلِیِّکَــــ_الْفَــرَج
@entezar_ma313
امام محمد باقر علیه السلام:
هیچ فضیلتی مثل جهاد نیست و هیچ جهادی مثل مبارزه با هوای نفس نیست.
📗تحف العقول ج۱ ص۲۸۴
#الّلهُــمَّ_عَجِّــلْ_لِوَلِیِّکَــــ_الْفَــرَج
⭕️ سریالی بر پایه ناآگاهی
🔹 مهدویت یک واقعیت اعتقادی و دینی در تاریخ اسلام است؛ برای همین در هر دوره ای با افرادی مواجه میشویم که بر اثر انگیزه های جاه طلبانه، شهرت، دنیا طلبی و... به دروغ ادعای مهدویت نموده اند.
🔸 در ادامه این سری پیامها به معرفی برخی از فرقه ها و افراد مدعی مهدویت میپردازیم. مدعیان دروغین به دو گروه پیش از ولادت حضرت مهدی و پس از ولادت ایشان تقسیم میشوند.
🔺 مدعیان دروغین پیش از ولادت مانند: کیسانیه، زیدیه، باقریه و... و مدعیان دروغین پس از ولادت مانند: بهاییت، یمانی و...
#انحرافات_مهدویت ١٧
#الّلهُــمَّ_عَجِّــلْ_لِوَلِیِّکَــــ_الْفَــرَج
@entezar_ma313
پوستر شماره 35
#عکس_نوشته
انگیزهای برای شناخت مهدی
#غرب_و_مهدویت
#الّلهُــمَّ_عَجِّــلْ_لِوَلِیِّکَــــ_الْفَــرَج
@entezar_ma313
⭕️ شیعه و رجعت
🔹 در روایات باور به رجعت، در میان اعتقادات شیعه از جایگاه والایی برخوردار است؛ تا جایی که منکرِ آن را از دایرهی تشیع بیرون دانسته اند.
🔸 امام باقر میفرمایند: «ایام الله سه روز است: قیام قائم، رجعت و قیامت.» (١)
🔸 امام صادق نیز، یکی از شرایط ایمان را اعتقاد به رجعت دانسته و میفرمایند: «هر کس به هفت چیز اقرار کند، مؤمن است... که یکی از آنها ایمان به رجعت است.» (٢)
📚 ١- الخصال شیخ صدوق ج١ ص١٠٨؛ ٢- وسائل الشیعه ج٢۴ ص١٣٢
#رجعت ٣
#الّلهُــمَّ_عَجِّــلْ_لِوَلِیِّکَــــ_الْفَــرَج
@entezar_ma313