🔹5 باور اشتباه #قبل_از_ازدواج
1-تسلیم زرق و برق های مادی و ظاهری طرف مقابل می شویم
بسیاری از ما در انتخاب همسر خود متاثر از عوامل زیادی هستیم، عواملی مانند: پول فرد، جایگاه اجتماعی و نفوذ فرد، ثروت خانوادگی، شغل، شهرت، زیبایی و...
گاهی ممکن است فکر کنیم که این عوامل در انتخاب ما تاثیری ندارد! اما در واقعیت چنین چیزی کمتر دیده می شود. مهم است که به لحاظ عواملی که ذکر شد شباهت هایی بین دو طرف وجود داشته باشد، اما شباهت داشتن با تحت تاثیر قرار گرفتن متفاوت است. وقتی یک رابطه صرفاً به دلیل مسائل اقتصادی و مادی یا تنها به خاطر هر یک از عوامل ذکر شده، شکل گرفته باشد، یک رابطه ناسالم است.
2 - تسلیم نیاز جنسی می شویم
یکی از مسائل عمده ای که در تصمیم گیری صحیح ممانعت ایجاد می کند، میل جنسی است. البته تنها و بهترین راه برای پاسخ به این میل، ازدواج است، اما این مسئله نباید فرآیند انتخاب همسر را تحت الشعاع قرار دهد.
به همین دلیل، لازم است با حوصله و بدون عجله در طول زمان با فرد مقابل خود آشنا شویم و برای ازدواج کردن عجله نکنیم.
3 - تردیدهای خود را نادیده می گیریم
تردید داشتن در فرآیند تصمیم گیری در انتخاب همسر آینده، امری بسیار عادی است اما بی توجهی به احساسات درونی و تردیدهایی که داریم، مسلما اشتباه است. زمانی که درباره مسئله ای تردید داریم تا هنگامی که برطرف نشده است نباید ازدواج کنیم. بهتر است با شناخت بیشتر و دادن زمان بیشتر به خودمان و بررسی موضوع بر تردیدها غلبه کنیم.
4 - فکر می کنیم می توانیم طرف مقابل را تغییر دهیم
بسیاری از افراد به خصوص خانم ها مستعد پذیرش این باور غلط هستند که می توانند با عشق، توجه، تلاش و علاقه و یا حتی با بچه دار شدن شریک آینده زندگی خود را تغییر دهند. اما آنچه از آن غافل می مانیم این است که عادت های رفتاری طرف مقابل ما طی سال ها و پس از شکل گیری هویت او، تقویت شده است و به این سادگی قابل تغییر نیست.
اگر فرد در ارتباط با خانواده خود صادق و راحت باشد، احتمالا بعد از ازدواج هم این چنین خواهد بود و اگر با خانواده خود با تعارض و دوگانه رفتار کند، احتمالا همان الگو را هم نسبت به همسر خود به کار خواهد برد.
5 - باور داریم که پس از ازدواج مشکلات کم می شود
بسیاری از ما امیدواریم، مشکلات یا نقایصی که پیش از ازدواج متوجه آنها شده ایم، پس از ازدواج برطرف شود. اما لازم است خاطر نشان کنیم که آنچه در خلال آشنایی از فرد می بینیم به احتمال بسیار زیاد بعد از ازدواج نیز تداوم خواهد یافت. یکی از بهترین راه ها برای شناخت فرد مقابل، مشاهده نحوه تعامل او با خانواده اش است. نوع برخورد فرد در خانواده اطلاعات زیادی در باره نحوه رفتار عادی او به ما می دهد و به ما کمک می کند تا پیش بینی کنیم که این فرد بعد از ازدواج چگونه رفتار خواهد کرد.
اگر فرد در ارتباط با خانواده خود صادق و راحت باشد، احتمالا بعد از ازدواج هم این چنین خواهد بود و اگر با خانواده خود با تعارض و دوگانه رفتار کند، احتمالا همان الگو را هم نسبت به همسر خود به کار خواهد برد هرچند بسیاری عقیده دارند که همه توان خود را به کار خواهند گرفت تا الگوهای رفتاری خانواده خود را دوباره اجرا نکنند مثلا می گویند: «من مثل پدرم نیستم» هرچند افراد می توانند تغییر کنند اما به یاد داشته باشید گفتن این حرف ها به مراتب راحت تر از عمل کردن به آن هاست.
🌸🍃🌷🌺❤️🌺🌷🍃🌸
@entkhab7eshgham
كسی را كه از لحاظ #ظاهر جذب او نشده ايد، انتخاب نكنيد.
در همان #ديدارهای اول طرف بايد به دلتان بنشيند و كمی كشش نسبت به او در خود #احساس كنيد. اگر اين حس همان زمان سراغ شما نيايد هيچ وقت نمی توانيد در #زندگی مشترك آن را ايجاد كنيد.
درنهايت #دچار سردی روابط می شويد و كارتان به #جاهای باريك می كشد.
🌸🍃🌷🌺🌷🍃🌸
@entkhab7eshgham
دوران نامزدی باید کوتاه باشد یا طولانی؟
در #حقوق مدنی کشورمان «نامزدی» زمانی است که مرد از #زنی خواستگاری می کند تا بعد با او ازدواج کند و زن #موافقت کند،
در حالی که برخی خانواده ها، فاصله #عقد دائم تا برگزاری جشن عروسی را دوره «نامزدی» می دانند؛ بنابراین در ادامه به حالتی که صرفاً #پیشنهاد ازدواج (خواستگاری) ارائه شده با عنوان «نامز دی» و به فاصله عقد تا جشن ازدواج با عنوان «#دوران عقد» اشاره می گردد.
بر اساس حقوق مدنی ایران، نامزدی #مد ّت ندارد و تا زمانی که یکی از دو نفر آن را به هم #نزده است، باقی خواهد ماند.
با توجّه به این که #شناخت طرفین از یک دیگر، اصل مهم دوران نامزدی است، #شا یسته است بر اساس واقعیت گرایی، این مدّت به صورت #معقول به اندازه ای باشد که نه شتابزده عمل گردد و نه بی دلیل مدّت آن طولانی گردد؛ زیرا ممکن است عواملی #نظیر برخی #توقعات نابجای طر فین از یکدیگر، زیاده روی در رفت و آمد ها و #برانگیخته شدن غیرت والدین دختر و گفت و گوهای تکراری و بی اهمیت طر فین، باعث شود تردید و #تز لزلی در انتخا ب صورت گیرد.
طبیعی است که هر چه #ابهامات متأثّر از جلسات گفت وگو یا تحقیقات محلی طر فین نسبت به یکدیگر بیش تر باشد، دوره نامزدی #بیشتر طول خواهد کشید؛ امّا بعضی از افراد نیز وجود دارند که نسبت به تعهد هراس دارند و ممکن است با #نامز دی طولانی مدّت از زیر بار تعهد #زندگی مشترک شانه خالی کنند؛ بنابراین دوره نامزدی باید نه کوتاه مدت باشد و نه #آنقدر طولانی که مشکلات را به همراه داشته باشد.
در ضمن در این #دوران ضروری است مرز های منطقی و #شرعی رابطه حفظ شود تا به ویژه دختر خانم ها ازآسیب های #احتمالی در امان بمانند.
🌷🍃🌸🌺❤️🌺🌸🍃🌷
@entkhab7eshgham
💫🌸پنجشنبه تون بی نظیر
✨🌸دوستان خوبم
💫🌸الهی
✨🌸یه روز خوب
💫🌸یه روز عالی
✨🌸یه روز موفق
💫🌸یه روز پربرکت و
✨🌸یه روز پراز بهترین ها
💫🌸را پیش روداشته باشید
@akse_nab 🌸🍃
#احکام_صحبت_با_نامحرم_قبل_از_ازدواج🧐
به مقدار ضرورت و نیاز برای ازدواج می توان با نامحرم صحبت کرد👌 در صورتی که بدون قصد لذت و ترس افتادن به حرام و زمینه مفسده باشد.👌
🖤 البته باید توجه داشت که طرفین خود را با تغییر عنوان فریب ندهند❌ و قراین حال نشان دهنده قصد جدی برای ازدواج باشد👌 نه اینکه شخص هر نامحرمی را دید بی جهت بهانه ازدواج را پیش بکشد بدون آنکه قصدش جدی باشد یا شرایط آن را در آنزمان داشته باشد.✅
شناخت کامل تقریبا به صرف صحبت بدست نمی آید❌ بلکه بخشی از آن حتما باید در دوران نامزدی و رفت و آمد ها آن زمان که زیر نظر والدین هست باشد زمانی که صیغه عقد خوانده می شود. ✅
متاسفانه برخی خود را در گناه کردن هم فریب می دهند با اینکه شناخت اولیه هم بدست می آید باز ارتباط خود را به صورت غیر منطقی و غیر شرعی ادامه می دهند و در طی هفته ها طولانی می کنند!، ازدواج توجیه و بهانه ایست برای صحبت و هوسرانی ها برخی که آنهم پس از مدتی بهم می خورد.😢
بهتر است این گفتگو ها با اطلاع خانواده ها صورت پذیرد 👌که زمینه بازی نفس کمتر باشد و خدای ناکرده آسیبی به طرفین وارد نشود❌، باید دانست رسمیت بخشی و آماده کردن مقدمات حضور خانواده ها خود قصد طرفین را برای ازدواج نشان می دهد و راسخ می نماید.✅
گفتگو ها نباید به گونه ای باشد که حریم حیا و عفت نادیده گرفته شود، مثلا نمی توان ابراز عشق و علاقه به نامحرم داشت❌ بلکه فقط گفتگو در حد آشنایی و شناخت باید باشد. ✅
#گفت_و_گو_به_قصد_ازدواج❤️
پرسش❓
. آيا صحبت كردن با كسى كه قصد داريم در آينده با او ازدواج كنيم، گناه است؟
همه مراجع: اگر بدون قصد لذت و ترس افتادن به حرام باشد و باعث مفسده نشود، اشكال ندارد.
[۱]. با استفاده از منابعى كه در عنوان «گفتگو با نامحرم» آمده است.(احكام نگاه و پوشش، پرسمان).
🌸🍃🌷🌺❤️🌺🌷🍃🌸
@entkhab7eshgham
💟💟💟
⭕️⭕️⭕️⭕️
❌هنگام مجردی هرگز این باور را که «راه حلی ندارید» دنبال نکنید.
وقتی به این باور غلط پناه میبرید نه تنها اوضاع بهتر نخواهد شد، بلکه رنج زیادی را به خود تحمیل میکنید،
بخشی از وجود شما میگوید :شما بدون وجود دیگری به زندگی ادامه خواهید داد .
❣ این تصور پیش نیاید که باید فرصتهاى رشد و تعالى را که توسط ازدواج فراهم مى شود نادیده بگیریم.
چون ازدواج هماهنگ و خوب، فرصتی است برای فرا رفتن از خود و کنار گذاشتن منیت و تمرین مؤثرى براى رشد روحی به حساب میآید و تاثیرات مثبت جسمانی، روانی و حتی روحی به دنبال دارد.
❌❌اما ازدواجهـــای ناهماهنگ، و ازروی ترس، متاسفانه، جز تخریب طرفین و افتادن در وادی طلاق نتیجه ای نخواهد داشت.
💝💋💝💋💝
@entkhab7eshgham
❣ازدواج لطیفترین و باشکوه ترین رویدادیست که برای هر انسان آگاه رخ میدهد؛
مشروط بر آنکه بداند #ازدواج هدف نیست، وسیله ای است برای رشد، آموختن، و در نهایت پرورش انسانی فراتر از خود...
🌸🍃🌷🌺🌷🍃🌸
@entkhab7eshgham
🌷رسول خدا صلی الله علیه وآله:
هرکه ما اهل بیت را به خاطر خدا دوست بدارد، او را با خود به بهشت می بریم.
📗کفایة الاثر - امالی صدوق
🌸🍃🌷🌺🌷🍃🌸
@entkhab7eshgham
🌼 السلام_علیک_یابقیه_الله
🌷درلغتنامه قلبم 🌺جمعه
🌷مترادف دلتنگی است
🌼مولای عزیز و غریبم
🌼بیا و با دستهای
🌼گره گشای خودت ..
🌷معنای جمعه هایم
🌷را عوض کن...
🌷ای غریب ترین دلتنگ عالم
🌼العَجلَ العَجلَ یا مولایَ
🌼یا صاحِبَ الزَّمان(عج)
🌼 اللهم عجل لولیک الفرج
@akse_nab 🌼🍃
✔️پنج تناسب حیاتی در #ازدواج
👌قبل از ورود به زندگی مشترک بهتر است راجع به تمامی مواردی که در حکم زنگ خطر به حساب می آید گفتگو شود. برخی تفاوت ها سبب سبک زندگی کاملا مخالف با طرف مقابل می شود و لازم است که این تفاوت ها را جدی گرفت.
🤔این تفاوت ها کدامند؟ کدام موارد را باید در طرف مقابل تان چک کنید؟
✅ فلسفه ازدواج: چک کنید که تصویر شما از #ازدواج خوب چیست؟ دیدگاه طرف مقابل در این باره چیست؟ هر کدام تان چه دلایلی برای ازدواج کردن دارید؟ سهم هر کدام از شما برای رسیدن به موفقیت در ازدواج چقدر است و چه کارهایی باید انجام دهید؟
✅ کسب بلوغ های ازدواج: آیا هر دو شما به اندازه کافی برای ازدواج پخته هستید؟ یکی از شما عاقل تر است و دیگری هیجانی تر؟ آیا کارهایی که شما یا طرف مقابل تان در زندگی انجام داده اید یا تصمیماتی که می گیرید، از نظر طرف دیگر، معقول و منطقی است یا زیر سوال می رود؟ به جز این ها، آیا هردو بلوغ های لازم در ازدواج را کسب کرده اید؟ برای ازدواج فقط #بلوغ جنسی کافی نیست. باید شخصیت خود را بشناسید تا به بلوغ شخصیتی برسید. باید احساسات و عواطف خود را بشناسید تا بلوغ عاطفی داشته باشید. باید موقعیت اجتماعی خود را درک کنید و هویت اجتماعی پیدا کنید تا به بلوغ اجتماعی برسید و باید تکلیف تان با اعتقاداتتان روشن باشد تا بلوغ معنوی داشته باشید.
~•~ به جز این ها، بلوغ اقتصادی هم ضروری است. توانایی برآمدن از عهده دخل و خرج زندگی و برنامه مالی داشتن برای آینده، توانایی مدیریت مالی و ... همه و همه نشان دهنده بلوغ مادی و اقتصادی هستند.
✅ تناسب اعتقادی: در همان مراحل اولیه آشنایی یا #خواستگاری بسنجید که چقدر از نظر اعتقادی به هم شباهت دارید؟ چقدر تناسب دارید؟ چه تفاوت هایی میان شما وجود دارد و این تفاوت ها چقدر مساله ساز خواهند شد. یادتان باشد، دین و اعتقادات به هیچ وجه یک مساله کاملا شخصی نیستند. چون روی سبک زندگی ما اثر می گذارند و مساله ساز خواند شد. نمی توان از فردی که سال ها با یک اعتقاد و منش خاص رفتار کرده است توقع داشت که یک باره تغییر عقیده دهد.
✅ تناسبات خانوادگی: مسائلی مانند تناسب فرهنگی و اجتماعی و اقتصادی، آداب و رسوم و فلسفه زندگی را بررسی کنید و با فردی ازدواج کنید که بیشترین تناسب را از این جهت با او دارید. چون در نهایت، افراد همیشه به ریشه هایشان برمی گردند و ریشه های آنها، خانواده ای است که در آن رشد کرده اند.
✅ تناسب های شخصی: این تناسب ها شامل تناسب سنی، تناسب در میزان تحصیلات، تشابه علایق و تفریحات، تناسب تیپ شخصیتی می شود. (که البته نِسبی هستند)
🌸🍃🌷🌺❤️🌺🌷🍃🌸
@entkhab7eshgham
💠توسل به امام جواد علیه السلام
از امور مجربه توسل به امام جواد علیه السلام میباشد . آن را ۱۴ مرتبه در ۹ روز بخوانید برای رسیدن به حوائج و خصوصا فروش منزل و #ازدواج کردن مجرب است .
اللَّهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ بِحَقِ وَلِيِّكَ مُحَمَّدِ بْنِ عَلِيٍ إِلَّا جُدْتَ بِهِ عَلَيَّ مِنْ فَضْلِكَ وَ تَفَضَّلْتَ بِهِ عَلَى مَنْ وَسِعَكَ وَ وَسَّعْتَ عَلَيَّ رِزْقَكَ وَ أَغْنَيْتَنِي عَمَّنْ سِوَاكَ وَ جَعَلْتَ حَاجَتِي إِلَيْكَ وَ قَضَاهَا عَلَيْكَ إِنَّكَ لِمَا تَشَاءُ قَدِيرٌ
خواندن این توسل را بعد از هر نماز برای اداء کردن قرض ها نیز مجرب دانسته اند .
📚منبع : تحفة الرضویة ص ۲۱۵ و ۲۱۶
#دستورالعملی_برای_یافتن_همسر
🌸🍃🌷🌺❤️🌺🌷🍃🌸
@entkhab7eshgham
🍃 بگذارید رک و راست بگوییم؛ اعتیاد، اخلاق بد، انحراف اخلاقی، عصبانی بودن، بیماری های روانی، هیچ کدام با ازدواج درمان نمیشوند!
👈 ازدواج درمانگاه نیست و هیچ پزشکی نمیتواند چاره بیماریها و اختلالات یک فرد را در ازدواج کردن او ببیند.
👈 ازدواج نیاز به بلوغ و آمادگی روانی و شخصیت سالم دارد. شاید آرامش حاصل از ازدواج بتواند تاثیرات مثبتی روی روحیات فرد بگذارد اما کسی را تغییر نخواهد داد و اگر تغییری هم دیده شود موقتی و سطحی است.
✅ ازدواج از یک زوج سالم مرد و زنی قویتر میسازد اما هرگز یک فرد بیمار و مشکلدار را سالم نخواهد ساخت...!
🌷🍃🌸🌺❤️🌺🌸🍃🌷
@entkhab7eshgham