13.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔵تردید نکنید اگر رأی برود بالای پنجاه درصد، حتما ...
🎙 حجتالاسلام #سید_مهدی_میرباقری
#انتخابات
#رسالات
❇️@Resaalat1542
💠 جامعهایمانیمشعر
✅ @www1542org
8.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽
رهبر آزادیخواهان جهان کیست؟!
▫️ نصب تصویری بسیار بزرگ از امام خامنهای در یکی از دانشگاههای آمریکا
▫️ نوشته روی تصویر: رهبر معظم از شما دختران و پسران آمریکایی تشکر میکند.
#فوری|صداوسیما آخرین نظرسنجی جدید خود را به صورت رسمی منتشر کرد
🔹پرس تی وی رسانه برون مرزی صداوسیما، نتایج آخرین نظرسنجی این سازمان را منتشر کرد.
🔹بر اساس این نظرسنجی دکتر جلیلی با ۲۲.۵ درصد در صدر قرار دارد. قالیباف و پزشکیان با ۱۹.۵ و ۱۹.۴ در رتبه های بعدی قرار گرفتند.
🔹پرس تی وی این نظرسنجی را پس از آن منتشر کرد که برخی کانال های خبری با جعل این نظرسنجی آمار دیگری را منتشر کرده بودند.
هدایت شده از سِرِّثاری
اجماع سازی - serrethari.mp3
1.91M
📻 پادکست | اجماع سازی
🔸اولین ملاک مداری رئیس جمهور:
اجماعسازی یعنی کسی که بتونه مشارکت رو بالا ببره چه قبل و چه بعد از انتخابات ..
نه رئیس جمهور بخش خاصّه خاصّی، بلکه باید بتونه همهی مذاهب و همهی جناحها رو شامل بشه،
مردمی و اجتماعی باشه،
حضور میدانی داشته باشه،
خدا رحمت کنه آقای رئیسی رو، ایشون حتی ستاد اصلاحات زد! هیچ چیزی به اندازهی مشارکت مهم نیست .. اسلام واقعی اسلام حداکثریه!
🔺«استاد احمد فرحانی»
🔻گروه/کانال سِرِّثاری:
🌐 https://eitaa.com/joinchat/2551972113C49630cd22f
🆔 @serrethari
18.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اسیر تروریستهای صهیونیست بوده وتازه ازاد شده
حرف زدنش
دیدنش
بدنش
➺ @Twitter_eita [عضویت]
جنایته به کاندیدی رای بدیم که نگاه و انگیزه و برنامه ی ضد صهیونیستی نداره
10.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ پاسخهای مستند به ادعاهای دیشب ظریف در میزگرد پزشکیان
😁 برخی کانالها نوشتند نطق طوفانی ظریف 😂😂
◀️آقای ظریف اسناد موجود است، تاریخ را نمیتوان تحریف کرد ☝️☝️☝️
⁉️چشم در چشم مردم در رسانه ملی به این راحتی وقایع دوران خود را انکار می کنید⁉️
#انتخاب_اصلح #صداقت
#نشر_حداکثری ❌❌جهت آگاهی هموطنان
تکرار یک دروغ برجامی درباره فصل ۷ منشور ملل متحد
برخلاف ادعای حامیان برجام، نسبت ایران با فصل هفتم منشور ملل متحد، قبل و بعد از برجام هیچ تفاوتی نکرده بود.
برخی رسانهها با بازنشر فایل صوتی مصاحبه آقای ظریف با سعید لیلاز ادعای تکراری قرار داشتن پرونده هستهای ایران ذیل فصل هفتم منشور ملل متحد را مطرح کردند. وزیر خارجه دولت روحانی در این فایل صوتی ادعا میکند به علت وجـود عبارت «ذیل مـاده ۴۱ فصـل هـفـتـم اقـدام میکنـد (۴۱ of ۷ acting under article chapter)، قطعنامههای صادر شده علیه ایران پیش از برجام ذیل فصل هفتم قرار داشته و بنابراین اظهارات دکتر جلیلی(رئیس اسبق تیم مذاکرهکننده هستهای) نهتنها دروغ بلکه فاجعه است!
به گزارش روزنامه ایران، این استدلال را از لحاظ حقوقی، باید سطحی نامید. چرا که؛ اگـر ذیـل عبارت «ذیل مـاده ۴۱ فصل هفتم اقدام میکند»، نگارش «اقدام میکند»(acting) به معنی قرار داشتن پرونده ایران ذیل فصل هفتم منشور ملل متحد باشد، بنابراین قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت هم ذیل فصل هفتم است، چرا که در قطعنامه ۲۲۳۱ نیز همه تصمیمهای شورای امنیت تحت ماده ۴۱ درج شده و ۱۰ مرتبه به ماده ۴۱ استناد شده است. مخاطبان محترم میتوانند با یک جست وجوی ساده عبارت «of chapter ۴۱ acting under article» در قطعنامه ۲۲۳۱ دریابند که بر مبنای استدلال آقای ظریف، قطعنامه ۲۲۳۱ نهتنها ایران را از فصل هفت خارج نکرده بلکه ایران را در فصل هفتم قرار داده است. بنابراین قطعنامهای که مدعی خروج از فصل هفتم منشور ملل متحد است، با این سبک استدلال ناشیانه در ذیل فصل هفتم قرار میگیرد.
رویه شورای امنیت برای قرار دادن پرونده هر کشور تحت «فصل هفتم منشور ملل متحد» بدین ترتیب است که باید در پاراگرافهای مقدماتی قطعنامه به دو مسئله اشاره کند:
۱- اعلام کند که اقدامات کشور مذکور یا منجر به نقض صلح و امنیت بینالملل شـده یا موجب تهدید صلح و امنیت بینالملل شده است.
۲- پس از احراز تهدید یا نقض صلح و امنیت بینالملل، شورای امنیت قطعنامهای تحت فصل ۷ منشور ملل متحد صادر کند. پیرامون پرونده هستهای ایران، شورای امنیت سازمان ملل عدم تعلیق غنیسازی توسط ایران را تهدیدیا نقض صلح و امنیت بینالملل نشناخته بود، بر همین اساس از آنجا که شرط اول محقق نشده و پرونده هستهای ایران تهدید یا نقض صلح و امنیت بینالملل شناخته نشد، شورای امنیت سازمان ملل هیچیک از قطعنامهها علیه ایران را تحت فصل منشور ملل متحد صادر نکرده است. مخاطبان با یک جستوجوی ساده میفهمند که عبارت «پرونده هستهای ایران تهدید یا نقض صلح بینالملل است» در هیچ قسمتی از قطعنامههای صادر شده علیه ایران نیامده است.
از همینرو شورای امنیت تنها و تنها برای اینکه ایران را ملزم به تعلیق نماید، در قطعنامه ۱۶۹۶ به «ماده ۴۰ از فصل هفتم منشور ملل متحد» جهت الزام استناد نموده و سپس برای مجازات و وادارسازی ایران به تعلیق، در قطعنامههای ۱۷۳۷، ۱۸۰۳، ۱۷۴۷، و ۱۹۲۹ به «ماده ۴۱ از فصل هفتم منشور ملل متحد» که تحریم را دربر دارد، استناد کرده بود. در قطعنامه ۲۲۳۱ نیز همه تصمیمهای شورای امنیت تحت ماده ۴۱ درج و ۱۰ مرتبه به ماده ۴۱ استناد شده است. در همین راستا دکتر علی باقری معاون وزیر امور خارجه و مذاکرهکننده ارشد ایران با حضور در برنامه دستخط درباره ادعای حضور ایران در فصل هفتم منشور ملل متحد میگوید: «این یک بحث دقیق حقوقی است. آنهایی که این مطلب را بیان میکنند یا نمیدانند یا کملطفی میکنند. فصل هفتم منشور فصلی است که اجبار در اجرای آن است. ماده ۴۱ آن درباره تحریمهای سیاسی و اقتصادی است. ماده ۴۲ درباره جنگ است. با رایزنی که با روسها و چینیها صورت گرفت، یک اتفاق ظریف حقوقی رخ داد. بحث ما این بود شما که میخواهید قطعنامه بدهید چرا میخواهید به فصل هفت بیایید؟ گفتند برای اجبار به فصل هفت میآییم. گفتیم اگر اجبار میخواهید باشـد بگویید ماده ۴۱، نگویید فصل هفت! چون اگر فصل هفت بگویید آمریکاییها با استفاده از همین فرصت، بدون مشورت و هماهنگی با شما میتوانند سراغ ماده ۴۲ هـم بروند. وقتی این را بیان کردیم این نکته را قبول و بیان کردند فصل هفت نشود، بلکه ماده ۴۱ شـود. ماده ۴۱ تحت فصل هفت هست و قطعنامه تحت فصل هفت نیست. اگر قطعنامه تحت فصل هفت بود ماده ۴۲ هم ذیل آن بود. اتفاقاً بند ۳۸ قطعنامه ۱۹۲۹ به این مسئله تصریح دارد؛ میگوید اگر ایران هیچیک از اینها را اجرا نکرد، نمیتوان از ظرفیت ماده ۴۲ فصل هفت استفاده کرد. در قطعنامه این را بیان کردند.