🔻گارانتی دوره پاکسازی کوآنتومی، روشی برای فریب
💢محمد افلاکی بتی، مدعی است دورههایش را با «گارانتی» عرضه میکند؛ این یک روش برای فریب مخاطبین و جلب اعتماد آنان برای فروش دورههای ترویج قانون جذب است. در حالی که این یک تکنیک برای جذب مخاطب است ودورههای آقای افلاکی نتیجهبخش نیست. آیا ضمانتی بر اجرای این گارانتی هست؟
💢خود افلاکی بیان میکند افرادی که دوره را میخریدند پیام میدادند که این دوره به درد نمیخورد و آن چیزی که تلقی میکردند نبوده است و حرفهای سطحی و بدیهی بوده است.
✍️محمد جواد نصیری
🌐 جهت مطالعهی بیشتر، کلیک کنید:
https://www.adyannet.com/fa/news/44665
📎 #قدرت_ذهن
📎 #قانون_جذب
📎 #افلاکی
🌐 معنویت پژوهی/عرفان های کاذب
@erfanhay_nozohor
«چاکرابازکُنی» با وضو🤷♂😬
🕉 برای افرادی که با الفبای فرق و ادیان آشنا باشند روشن است که مفاهیمی همچون شیوا، یوگا، چاکرا، مانترا، کندالینی، و تناسخ ریشه در باورهای هندوئیسم دارند.
🕉 هندوها معتقدند که هر یک از چاکراهای هفتگانه بدن، به یکی از الههها و خدایان هندوئیسم مرتبط بوده و با تمرکز بر آن چاکرا میتوان با الهه مخصوص به آن ارتباط گرفت و از او انرژی مثبت دریافت کرد.
🕉 آنان بر این باورند که به هم پیوستن آتمَن (روح انسانی) با برهمَن (روح کیهانی) باعث رهایی انسان خواهد شد.
🕉 آنها معتقدند با سیر و سلوک درونی و با طی کردن مراحل هفتگانه میتوان به مرحله هشتم یعنی فنا و رهایی (سامادهی) رسید. به عبارت دیگر پاکسازی و باز کردن چاکراها باعث سریان انرژی کائنات و آزاد شدن نیروی کندالینی (مار خفته درونی) در وجود انسان شده و در نهایت او را به رهایی و فنا میرساند.
🕉 شاید بتوان گفت محوریترین باور هندوئیسم اعتقاد به تناسخ بوده و بسیاری از تعالیم آنان از جمله همین باز کردن چاکرا نیز به همین اعتقاد راسخ باز میگردد.
🧘♂این عرفان هندویی متشکل از برخی مراقبهها و پرهیزها است و در کنار آن و به کمک بعضی تمرینهای تمرکزی، تنفسی و ورزشی همچون یوگا اتصال به روح کیهانی و رهایی اتفاق میافتد.
♨️و اما عجیبتر آنکه در سایه جهل مردم و با سوءاستفاده از سکوت نهادهای علمی برخی در صدد، با اسلامیزه کردن این اوهام و خرافات اقدام به «بازکردن چاکرا با استفاده از آیات قرآن» کنند.
#افلاکی
@erfanhay_nozohor
دینیسازی قانون جذب.pdf
684.8K
#معرفی_مقاله | نقدی بر دینیسازی قانون جذب
✍ مهدی پیچان و مهدی مطیع
چکیده
🔹 مروّجان داخلیِ قانون جذب، آن را تأییدشدۀ متون دینی معرفی کردهاند؛ تا جایی که دعا در معارف دینی را همان قانون جذب دانستهاند؛ به طوری که اصرار و توجه به خواستهها در دعا برای تحقق آنها در عالم خارج است.
🔸 در این نوشتار بیان میشود تسلطنداشتن علمی بر معارف دینی و سوء برداشت از مفهوم و هدف دعا و اجابت آن و نیز تقطیع و تأویل غیرعلمی آیات، ایشان را به راه ناصواب کشانده است.
🔹رهبران قانون جذب، خواست انسان را اصل و اساس در رسیدن به خواستهها میدانند؛ اما برخلاف نظر رهبرانِ قانون جذب، طبق برخی از آیات و روایات، خواست و ارادۀ خدا در هر دو عالم حکمفرما بوده است و آن مقدار از خواستۀ انسان که به آن میرسد نیز به ارادۀ خدا و بهواسطۀ تلاش اوست، نه به دلیل تجسم و تصورش.
🔸 در دعا نیز برخلاف ادعای قانون جذب، آدمی خدا را عطاکننده میداند، نه اینکه ذهن و باور خود را معطی بداند. همچنین هدف از دعا فقط خواستن حاجت نیست، بلکه هدف اصلی، اظهار فقر و مسکنت و بندگی به درگاه خداست.
🌐معنویت پژوهی/عرفان های کاذب
@erfanhay_nozohor
#یادداشت | اوشو؛ تمسک به بی نظمیهایِ دارای منشأ بشری، برای اثبات بی نظمی و توهم دانستن خدا!
🔹هر چند این نظر متعلق به اوشو نیست و برهان نظم ابتدا مورد حمله هیوم قرار گرفت اما او مانند اوشو نظمِ مسلَّمِ عالم را انکار نکرد، بلکه ادعا کرد فرضیهی انتخابِ طبیعیِ داروین، میتواند منجربه نظم شود، بدون آنکه ناظمی در کار باشد؛ در مقابل عدهای با توسل به حسابِ احتمالات، ظهور نظم از بینظمی را نامحتمل شمردند.
ادامه…👇
#یادداشت | اوشو؛ تمسک به بی نظمیهایِ دارای منشأ بشری، برای اثبات بی نظمی و توهم دانستن خدا!
🔹هر چند این نظر متعلق به اوشو نیست و برهان نظم ابتدا مورد حمله هیوم قرار گرفت اما او مانند اوشو نظمِ مسلَّمِ عالم را انکار نکرد، بلکه ادعا کرد فرضیهی انتخابِ طبیعیِ داروین، میتواند منجربه نظم شود، بدون آنکه ناظمی در کار باشد؛ در مقابل عدهای با توسل به حسابِ احتمالات، ظهور نظم از بینظمی را نامحتمل شمردند.
🔸بعد از اسلتون، ریاضیدانِ آمریکایی، هویل اختر، فیزیکدانِ انگلیسی، محاسبه کرد که:«احتمالِ اینکه هزار آنزیم متفاوت، در طی چندین بیلیوم سال عمرِ زمین به نحوی درست گرد هم آیند که یک سلول زنده تشکیل شود یک در ده به توان چهل هزار است». در واقع برهان نظم در چند دهه اخیر به نحو دیگری مورد توجه قرار گرفته است.
🔹استدلال شده که بعضی از پدیدههای مشاهده شده در طبیعت بستگی بسیار ظریفی به نسبتِ قوت نیروهای مختلف طبیعت دارند. برای مثال ثابت شده که تشکیل ستارگان نتیجه تنظیمی ظریف بین قوت نیروی الکترومغناطیسی و نیروی گرانش است.
🔸اگر قوت نیروی گرانش به میزان یک در ده به توان چهل متفاوت با مقدار فعلی آن میبود ستارگانی نظیر خورشید ایجاد نمیشدند و زمینه بروز حیات به شکلی که میشناسیم نمیبود.
🔹میگویند: ساختارهای فعلی جهان که اینقدر نسبت به مقدار ثابتهای طبیعت حساس است، نتیجه یک طراحی قبلی است و این انطباقها را فقط میتوان به خدا نسبت داد. هویل، اخترفیزیکدان معروف انگلیسی که از فرض وجود خدا پرهیز داشت، درباره این تنظیم ظریف چنین گفته: هیچ چیز به اندازه کشف تنظیم ظریف ثابتهای طبیعت، الحاد مرا نلرزانده است.
✍ مهدی قیاسی کارگرمقدم
عرفان نما؛ نقد شبه معنویتهای نوپدید
@erfanhay_nozohor
💠 رنج و سختی
🔸امام کاظم علیه السلام:
کسی که مزه رنج و سختی را نچشیده، نیکی و احسان در نزد او جایگاهی ندارد.
📚بحارالانوار/ج78 /ص 333.
محرومیت باعث می شود که انسان هر کار یا هدیه کوچکی و کم ارزشی برایش خوب و با ارزش جلوه کند. به همین دلیل از قدیم گفته اند: آدم گرسنه سنگ را هم می خورد.
@erfanhay_nozohor
روزی اشتباهات حضرت محمد (ص) را خواهم گفت.
شایدجمله فوق ابتدا خنده آور باشد اما ازجمله توهمات استاد جعلی است که به نسبه خود از دهه ۷۰ توانست مریدانی جمع کند.
اسمش پیمان اما با عناوینی همچون ايليا، رام الله، الياس (نبي) و... او را
معرفي ميكنند.
استفاده از شگرد هایی که برخی شیادان از آن بهره مند می شوند مانند، نازش وخود بزرگ بینی من جمله از طریق عدم حضور در جمع هاو ادعاهای منسوب به امور غیبی از جمله ترفند های او به شمار می آمد.از پيروان استاد قلابی ،او را «آواتار» به معني «تجسم جريان حقيقت»،«روح مجسم حق» و «جسم الهي» ناميدهاند. بني سماء لقبي است كه از جانب ايشان به او داده شده است.
@erfanhay_nozohor
#نشست_تخصصی #فلسفه_دین
🔰جلسه گروه فلسفه دین (جلسه۱۵۸)
⬅️ پیدایش از «هیچ» در دیدگاه فیزیکدان معاصر(تریون، ویلنکین و کراوس)
🎤 دکتر حامد ساجدی
🗓 سهشنبه۱۴۰۳/۰۳/۲۲ ساعت۲۰:۳۰
🖇این جلسه به صورت مجازی
برگزار میگردد.
💻لینک حضور در جلسه
https://b2n.ir/f.din
@erfanhay_nozohor
19.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 #موشن_رئال | رهگذر پرآشوب
قسمت سیزدهم
◀️ قانون جذب و تداعی آینده
👤استاد حمیدرضا مظاهری سیف
@erfanhay_nozohor
📚 #برشی_از_کتاب | برشی از کتاب «دین، انیمیشن، سبک زندگی»، محمدحسین فرجنژاد
🔹 جادوگری در جامعه اروپایی و آمریکایی کاملاً منفی بوده، جادوگران، همیشه شخصیتهای منفی داستانهای غربی و فیلمها بودهاند؛ اما فضای هالیوود، جادو و موجودات ترسناک یا هیولاها را به خوب و بد تفکیک میکند.
🔸 جریان ترویج کابالا و عرفان یهودی از زمانی آغاز شد که انسان برخاسته از عصر رنسانس با همان سرعتی که به سمت مادهگرایی و لذتطلبی حرکت میکرد به پوچی و بیهویتی رسید. ازاینرو سردمداران زر و زور و تزویر یعنی یهودیان صهیونیست با ترویج معنویتهای مبهم اومانیستی و بدون خدا میکوشند این نیاز مردم را جبران کنند.
🔹 آنان بهواسطه اسطورههای ملتهای مختلف اولاً مفاهیم ماورایی همچون خدا، فرشتگان و آخرت را مادی و زمینی میکنند. ثانیاً، جادو شیطانگرایی و ارتباط با خدایان یا همان اجنه را ترویج مینمایند.
🔸 باید دانست که ریشه بسیاری از عرفانهای مادی و اومانیستی به کابالا باز میگردد و اهداف کابالا را دنبال میکند.
💡 حق پژوهی؛ مرکز تخصّصی نقد و بررسی فرق، ادیان و جریانات انحرافی
@erfanhay_nozohor
هدایت شده از سراب معنویت
36.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 #یوگا | بررسی زوایای پنهان و آشکار
قسمت اول
‼️پرستش خدایان شیطان گونه
‼️ارتباط مانترا با سحر
#معنویت_پژوهی
#یوگا
#عرفان_شرقی
🔴 پایگاه تخصصی نقد و بررسی معنویت های نوظهور
◀️ سراب معنویت @sarabemanaviat