#نشست_تخصصی #فلسفه_دین
🔰جلسه گروه فلسفه دین (جلسه۱۵۸)
⬅️ پیدایش از «هیچ» در دیدگاه فیزیکدان معاصر(تریون، ویلنکین و کراوس)
🎤 دکتر حامد ساجدی
🗓 سهشنبه۱۴۰۳/۰۳/۲۲ ساعت۲۰:۳۰
🖇این جلسه به صورت مجازی
برگزار میگردد.
💻لینک حضور در جلسه
https://b2n.ir/f.din
@erfanhay_nozohor
19.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 #موشن_رئال | رهگذر پرآشوب
قسمت سیزدهم
◀️ قانون جذب و تداعی آینده
👤استاد حمیدرضا مظاهری سیف
@erfanhay_nozohor
📚 #برشی_از_کتاب | برشی از کتاب «دین، انیمیشن، سبک زندگی»، محمدحسین فرجنژاد
🔹 جادوگری در جامعه اروپایی و آمریکایی کاملاً منفی بوده، جادوگران، همیشه شخصیتهای منفی داستانهای غربی و فیلمها بودهاند؛ اما فضای هالیوود، جادو و موجودات ترسناک یا هیولاها را به خوب و بد تفکیک میکند.
🔸 جریان ترویج کابالا و عرفان یهودی از زمانی آغاز شد که انسان برخاسته از عصر رنسانس با همان سرعتی که به سمت مادهگرایی و لذتطلبی حرکت میکرد به پوچی و بیهویتی رسید. ازاینرو سردمداران زر و زور و تزویر یعنی یهودیان صهیونیست با ترویج معنویتهای مبهم اومانیستی و بدون خدا میکوشند این نیاز مردم را جبران کنند.
🔹 آنان بهواسطه اسطورههای ملتهای مختلف اولاً مفاهیم ماورایی همچون خدا، فرشتگان و آخرت را مادی و زمینی میکنند. ثانیاً، جادو شیطانگرایی و ارتباط با خدایان یا همان اجنه را ترویج مینمایند.
🔸 باید دانست که ریشه بسیاری از عرفانهای مادی و اومانیستی به کابالا باز میگردد و اهداف کابالا را دنبال میکند.
💡 حق پژوهی؛ مرکز تخصّصی نقد و بررسی فرق، ادیان و جریانات انحرافی
@erfanhay_nozohor
هدایت شده از سراب معنویت
36.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 #یوگا | بررسی زوایای پنهان و آشکار
قسمت اول
‼️پرستش خدایان شیطان گونه
‼️ارتباط مانترا با سحر
#معنویت_پژوهی
#یوگا
#عرفان_شرقی
🔴 پایگاه تخصصی نقد و بررسی معنویت های نوظهور
◀️ سراب معنویت @sarabemanaviat
🔴 ترویج اباحهگری با آسانسازی مرگ
🍃 سخنان ناروای طاهری در اطراف معاد که بخشی از آن پیرامون لحظهی جان سپردن آدمی بیان گشت، دارای فرجام نامطلوبی برای پیروانش میباشد و از آن حیث که کیفیت جانسپاری انسانها، اعم از مؤمن و غیر مؤمن یکسان پنداشته شده است، سرانجامی جز میل طرفداران وی به اباحهگری را در پی ندارد. این در حالی است که ارائهی تصور صحیحِ دینی و بدون افراطوتفریط از مرگ، نقش بسزایی در اصلاح فرد و جامعه و نیز دنیا و عُقبی فرد خواهد داشت.
@erfanhay_nozohor
امام صادق علیه السلام:
🔹 منْ أَخَّرَ اَلْمَغْرِبَ حَتَّى تَشْتَبِكَ اَلنُّجُومُ مِنْ غَيْرِ عِلَّةٍ فَأَنَا إِلَى اَللَّهِ مِنْهُ بَرِيءٌ.
🔸هركس نماز مغرب را بدون دليل به تاخير اندازد تا اينكه انبوه ستارگان پيدا شوند من از او بيزارى مىجویم.
📚 وسائل الشیعه (باب المواقیت)
جلد ۴ صفحه ۱۸۹
@erfanhay_nozohor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام دوستان
🌸 روزتون
بہ گرماے آفتاب
🌸 و قشنگے آسمان پرنور
لبخندتون بہ زیبایی
🌸 گلهاے شڪفتہ از
آفرینش هستی
🌸و قلبتون بہ زیبایے نگاہ خدا
@erfanhay_nozohor
🔹معنویت حقیقی در مقابل عرفان های کاذب
تعالیم اهلبیت پیامبر اسلام(علیهم السلام) در ترویج معنویت برای کودکان و نوجوانان
اعجاز معنوی دعا در رابطۀ مستقیمی است که میان انسان و خدا از طریق دعا برقرار میشود. گاهی یک دعا تحولی را در کودک و نوجوان ایجاد میکند که ساعتها درس و موعظه آن اثر را ندارد. زیرا در دعا قلب وارد ارتباطی نزدیک و حضوری با پروردگار میشود و گفتنیها را احساس میکند و مییابد.
معنویت همواره تصوراتی از کمال، تجلی ارزشهای الهی و انسانی، پاکی و خوبی را تداعی میکند. هم ازاینرو والدین علاقهمند هستند که فرزندانشان را از تعالیم معنوی بهرهمند سازند. همچنین انتظار میرود که نهاد آموزش در کشور کارکرد قابل قبولی در جهت تربیت معنوی نسل آینده داشته باشد. با این وصف تدوین برنامهای برای تربیت و شکوفایی معنوی کودکان و نوجوانان ساده نیست. زیرا امور معنوی عمیق و دیریاب به نظر میرسد و آموزش آن به کودکان دشوار است. از سوی دیگر معنویت موضوعی خطیر است که هرگونه خطا و کجروی در آن دنیا و آخرت انسان را به تباهی میبرد، هم ازاینرو نمیتوانیم با سعی و خطا برنامه تربیت معنوی برای کودکان و نوجوانان طراحی کنیم. پس لازم است که از منبعی معتبر و اطمینانبخش اصول اساسی پرورش معنویت در کودکان و نوجوانان را به دست آوریم.
مطالعه متن کامل 👉
@erfanhay_nozohor
آیا کدهای کبهانی که برای ثروت میدن خرافه و الکیه یا شیطانی ؟دیروز عکس جوکر دو احسان علیخانی لباسی تنش بود که روش کد 222 نوشته شده بود .این کد خواسته هاست که به ما میگفتند روی گوشی صفحه گوشی بذارید
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
✍سلام علیکم
بله این مباحث خرافی است.
اما برخی اعداد و کدها برای مباحث علوم غریبه هست که آسیب ماورایی هم دارد.
کارگروه مشاوره و واحد پاسخگويي سؤالات
@erfanhay_nozohor
♾اُبِلیسک؛ پیشینه و معنی آن
• اُبلیسک یکی از شاخصترین نمادهای تفکر صهیونیستی و شیطان پرستی، که برگرفته از واژه یونانی اُوِلوس به معنای سوزن یا ستون نوکتیز است، ستون سنگی چهارگوش و بلندی است با نوک هرمی که اگرچه گفته میشود برگزیدن شکل هرم برای همانندسازی با یک پرتوی سنگ شده خورشید یا نمادی از احترام به رع خدای خورشید در باور مشرکانه مصریان بوده است، ولی پیشینهی معنایی خود را از زمان حضرت ابراهیم علیهالسلام میگیرد.
• در بسیاری از اماکن باستانی و شهرهای معروف جهان مانند سیسیل، پاریس، لندن، نیویورک و سزاریا در قسمت اشغال شده فلسطین، میتوان یک جفت ابلیسک پیدا کرد.
• حضرت ابراهیم علیهالسلام در حرم الهی، نماد شیطان را به صورت «ابلیسک» میسازد و آن را رَمی میکند، تا با این عمل تمام اوهامی را که تا امروز هم ادامه یافته، طرد شود، این نماد، امروزه در میدانهای بزرگ کشورهای اروپایی و آمریکا ساخته شده و مردم هرروز به گِرد آن میچرخند!
📚 تلخیص از کتاب: نیمنگاهی به کتاب خودخدایی شیطانگرایان
#فراماسونری
#شیطانپرستی
@erfanhay_nozohor
⭕️ قانون جذب تلقین نیست!
🔹 در اظهار نظری که از طرف مروجین قانون جذب میشود این قانون را همان تلقین معرفی میکنند. باید توجه داشت قانون جذب اگر چه نوعی از تلقین در آن وارد شده است؛ اما به صورت ماهوی این قانون با تلقین تفاوت دارد.
🔹 تلقین در علم و دین هیچ گاه کارکردِ خلق کردن و آفرینشگری نداشته و نهایتاً به معنای تثبیت باورها و ایمان مذهبی است و یا به معنای ریشهدار شدن خُلقیات و تبدیل حالات به ملکات روحی است.
🔹 به بیان فلسفی، تلقین در دین اساسا به معنای علت تامه نبوده و از قبیل بستر و زمینه تصویر شده که کارکردی درونی است نه ارتباط با پدیدههای عالم بیرون و تصرف در کائنات که ادعای رهبران قانون جذب بود.
🌐 جهت مطالعهی بیشتر، بنگرید به مقالهی:
https://www.adyannet.com/fa/news/35442
📎 #فرق_ادیان_مذاهب
📎 #عرفانهای_نوظهور
@erfanhay_nozohor