عرفان نما
#اطلاع_رسانی
🔻 شرکتکنندگان گرامی خواهشمندیم حتما در ارزیابی پخش زنده «پاسخگویی به پرسشهای اعضای گروه عرفاننما» شرکت کنید.
📈 لینک ارزیابی پخش زنده 👇
https://survey.porsline.ir/s/QbSK0vR9
🔅 @erfannama
سلسله دروس واکاوی جریانهای مثبتاندیشی10.mp3
15.41M
🍃 سلسله دروس واکاوی #جریانهای_مثبت_اندیشی
🎙فایل صوتی جلسه ۱۰
🔸استاد حجتالاسلام والمسلمین امین شمشیری
🔅@erfannama
سلسله دروس واکاوی جریانهای مثبتاندیشی11.mp3
17.79M
🍃 سلسله دروس واکاوی #جریانهای_مثبت_اندیشی
🎙فایل صوتی جلسه ۱۱
🔸استاد حجتالاسلام والمسلمین امین شمشیری
🔅@erfannama
14.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 #موشن_رئال | معنویت بیسامان
🔗 قسمت ششم: یوگای ایرانی یا عرفان هندی؟
👤 استاد مظاهری سیف
📥 نسخه با کیفیت
صفحه آپارات موسسه حق پژوهی
🔅@erfannama
سلسله دروس واکاوی جریانهای مثبتاندیشی12.mp3
15.09M
🍃 سلسله دروس واکاوی #جریانهای_مثبت_اندیشی
🎙فایل صوتی جلسه ۱۲
🔸استاد حجتالاسلام والمسلمین امین شمشیری
🔅@erfannama
غزه، سنجه انسانیت و حقانیت شبه معنویتهای نوپدید
🔸هرچند ظلم ستیزی و مقابله با ظالمان یکی از معیارهای حقانیت از نظر عقلی و وجدانی است اما بسیاری از شبه معنویتهای نوپدید در همین مرحله مردود شده و وابستگی مستقیم یا غیر مستقیم خود به دستگاه ظلم و استکبار جهانی را نشان دادهاند.
🔗 متن کامل یادداشت را در سایت فرقه نیوز بخوانید
🔅@erfannama
بازنمایی مسلمانان و اسطوره های صهیونیستی در فیلم «جنگ جهانی زد» بر مبنای نشانه شناسی رولان بارت.pdf
706.7K
#معرفی_مقاله
#نقد_فیلم
🔸مقالهٔ «بازنمایی مسلمانان و اسطورههای صهیونیستی در فیلم «جنگ جهانی زد» بر مبنای نشانهشناسی رولان بارت»
✍نویسندگان: رضوان صادقی قهساره و صفورا ترک لادانی
عرفان نما
#معرفی_مقاله #نقد_فیلم 🔸مقالهٔ «بازنمایی مسلمانان و اسطورههای صهیونیستی در فیلم «جنگ جهانی زد» بر
🔹#برشی_از_مقاله | «بازنمایی مسلمانان و اسطورههای صهیونیستی در فیلم «جنگ جهانی زد» بر مبنای نشانهشناسی رولان بارت»
🔸در برخی از فیلمهای سینمایی، شروری به تصویر کشیده میشود که منشأ آنها طبیعت است؛ حوادثی از قبیل سیل، زلزله، ویروسها، گودزیلا، طوفان، و.... تمایز این قسم از شرور، در مقایسه با شرور ضد قهرمان، در نوع قدرتمندی آنها است.
🔸در حقیقت در شرور ضد قهرمان، کارگردان باید با انواع ترفندها و سناریوها، به قدرتمندسازی ضد قهرمانها اقدام کند؛ اما در شروری که از جنس حوادث طیبعی هستند، قدرتمندی در ذات آنها نهفته است و نیاز به اقدام دیگری، غیر از به تصویر کشیدن آنها نیست. فیلم جنگ جهانی زِد (word war z) از نمونههای بارز این دسته از فیلمها است.
🔸فیلم مذکور، محصول سال ۲۰۱۳ و یکی از موفقترین فیلمهای آخرالزمانی است. داستان فیلم بدین شرح است که نوعی ویروس در مقیاس جهانی در حال انتشار است که انسانها را از حالت طبیعی خارج، و آنها را به موجودات خونآشام (زامبی) تبدیل میکند. سرعت انتشار ویروس به حدّی زیاد است که در مدت کوتاهی تمام نقاط کره زمین را درگیر میکند.
🔸نقطه قوّت فیلم در استفاده از تکنیک دوقطبیسازی، نمایش قدرت تخریب فوقالعاده و سرعت انتشار ویروس است. شخصی که با فرد آلوده در تماس باشد، تنها ۹ ثانیه با از دست دادن انسانیت خود فاصله دارد، و پس از آن تمام تلاش و همّت او آلوده کردن دیگران خواهد شد. آلوده شدن حتی یک نفر مساوی با آلوده شدن هزاران انسان دیگر است.
🔸انسانهای آلودهای که بدون هیچ منطقی دست به هر کاری برای آلوده کردن دیگران میزنند؛ به گونهای که در قسمتی از فیلم نشان داده میشود، در کسری از دقیقه، به طرز دیوانهواری خود را ستون یکدیگر قرار میدهند تا بتوانند از دیوار بلندی که در اطراف سرزمینهای اشغالی (اسرائیل) کشیده شده است بالا روند و به داخل نفوذ کنند.
🔸فضای رعب و وحشت در فیلم به گونهای ترسیم شده است که هیچ امیدی برای سالم ماندن از این ویروس متصور نمیباشد، و حتی خود منجی معرفیشده در فیلم نیز از مقابله با این ویروس درمانده میشود. در چنین فضایی، بستر مناسب برای ظهور منجی فراهم میشود، و او در اثر یک اتفاق، راه حل مشکل را پیدا میکند.
🔅@erfannama
طرح جلدهای مجله موفقیت در یک قاب، از خواننده جنسی تا فتنه زن، زندگی، آزادی...
🔻 مجله موفقیت، متعلق به احمد حلت، از پیشگامان حوزه روانشناسی زرد و تفکر نوین است که طی سالهای اخیر اقدامات ضدامنیتی مختلفی را در حوزه فرهنگ انجام داده است.
🔻 این مجله در اوج فتنه زن، زندگی، آزادی یک شماره ویژه خود را به موضوع زنان اختصاص داده و در ابتدای مجله یادداشتی ویژه در تقدیر از قرهالعین، اولین زنی که کشف حجاب کرد و مردی محمدعلی باب نیز بود، پرداخت.
منبع: جریانهای انحرافی
🔅@erfannama
سلسله دروس واکاوی جریانهای مثبتاندیشی13.mp3
15.04M
🍃 سلسله دروس واکاوی #جریانهای_مثبت_اندیشی
🎙فایل صوتی جلسه ۱۳
🔸استاد حجتالاسلام والمسلمین امین شمشیری
🔅@erfannama
🔸سکته خانم 28 ساله در حین انجام یوگا
🔹یک خانم 28 ساله هنگام انجام وضعیت یوگا به نام «کمان رو به بالا»، دچار سکته میشود، این وضعیت یوگا اینچنین است که در آن یوگاکار به پشت دراز میکشد، سپس بدنش را به صورت یک قوس نیمدایره بالا میبرد و روی دستها و پاها متعادل میشود.
🔹در سال 1973 میلادی، یعنی یک سال بعد از اینکه یک نوروفیزیولوژیست برجسته آکسفورد «W. Ritchie Russell»، مقالهای در مجله پزشکی بریتانیا منتشر کرد و استدلالاتی آورد که برخی وضعیتهای یوگا خطر ایجاد سکته مغزی دارد؛ «ویلیبالد ناگلر»، یک مرجع مشهور در زمینه توانبخشی ستون فقرات در کالج پزشکی دانشگاه کورنل، مقالهای را در مورد یک اتفاق عجیب منتشر کرد.
🔹یک زن سالم 28 ساله هنگام انجام یک وضعیت یوگا به نام «چرخ» یا «کمان رو به بالا»، سکته کرد، که در آن، تمرینکننده به پشت دراز میکشد، سپس بدنش را به صورت یک قوس نیمدایره بالا میبرد و روی دستها و پاها متعادل میشود. یک مرحله میانی اغلب شامل بالا بردن تنه و قرار دادن تاج سر روی زمین است. این زن در حالی که روی سرش متعادل بود، گردنش خیلی به عقب خم شد.
🔹ادامه مطلب در:
https://www.adyannet.com/fa/news/43303
🔅 @erfannama