عبد اللَّه بن احمد بن عامر طائى از امام رضا (علیه السلام) و او از پدرانش نقل مىکند(1) که حسین بن على (علیه السلام) فرمود:
✳️"على بن ابى طالب (علیه السلام) در مسجد کوفه بود که مردى از اهل شام به پا خاست و از او مسئله هایى پرسید، در میان سؤالهاى او یکى هم این بود که گفت: به من خبر بده که خوابیدن چند نوع است؟
🍀حضرت فرمودند: خوابیدن بر چهار وجه است:
🌹 پیامبران بر پشت مى خوابیدند، چشمانشان نمىخوابید و در انتظار وحى خدا بودند.
🌺 و مؤمن بر پهلوى راست و رو به قبله مىخوابد.
🌼و پادشاهان و فرزندان آنها بر پهلوى چپ مىخوابند تا آنچه خوردهاند گوارا گردد.
👈و شیطان و برادرانش و هر دیوانه و مریض به روى خود (به شکم) مىخوابند".
🌺 رو به قبله خوابیدن به عنوان یک عمل مستحب که در روایات مورد سفارش قرار گرفته است به گونه ایست که 👈 هنگام خوابیدن انسان بر پهلوی راست بخوابد و در این هنگام صورت و جلوی بدن انسان رو به قبله قرار گیرد (شبیه حالتی که انسان را در قبر قرار می دهند) (2)
1. شیخ صدوق، الخصال، ج 1، ص 262،؛ شیخ صدوق، عیون أخبار الرضا (ع) ، ج1، ص 510.
2. شيخ بهايي، مفتاح الفلاح، ص 281.
#سبک_زندگی_اسلامی
https://eitaa.com/erisonteb
💠آیا قهوه یک نوشیدنی سالم است!؟:
🔸قهوه دارای ترکیبات افزوده مضر و طعم دهنده است که کارخانه ها به آن اضافه می کنند.
🔸میل جنسی را در زن و مرد به صفر می رساند، بطوری که زن و شوهر دیگر نسبت به هم بی قید شده و سپس باعث اختلافات ناشی از سرد مزاجی جنسی می شود.
🔸اعتیادآور می باشد.
🔸یک دارو است و نباید دارو را بصورت مداوم مصرف نمود.
🔸باعث بی خوابی می شود.
🔸انحصار شرکت های صهیونیستی است و خوردن هر فنجان کمک به رژیم کودک کش اسرائیل است.
🔸در روایات آخرالزمان ، مصرف قهوه را نکوهش نموده اند. که شاید قهوه در روایات همین قهوه امروزی باشد.
و ....
#سبک_زندگی_اسلامی
https://eitaa.com/erisonteb
🔆بسم الله الرحمن الرحیم🔆
💠چهار سال قبل برای تبلیغ #سبک_زندگی_اسلامی و #محرومیت_زدائی به یکی از استان های همجوار و تحت نظارت یکی از ارگان ها رفته بودم.
پذیرائی صبحانه نان و ماست پاستوریزه آوردند، شوکه شدم. وحشت کردم!!
متوجه شدم خوردن صبحانه ی ماست، در این ارگان مرسوم است.
برای نابودی یک بخش کافی است یک ماه صبحانه ماست و لبنیات بدهید، هیچ کس کار جهادی که هیچ، حتی توان راه رفتن هم نخواهد داشت.
با (پنیر+ خیار+ گوجه) نمی توان تا سر کوچه پیاده رفت چه رسد که ماست هم باشد.
صبحانه ی سرد، فعالیت معمولی را به صفر می رساند. لذا به متولیان این ارگان انقلابی بجای خداحافظ باید گفت:
⬛️انا لله و انا الیه راجعون⬛️
جالب تر اینکه کارمندان این بخش اکثرا دچار بیماری های بلغم ، مثل رماتیسم، قولنج، درد شانه، آرتروز گردن، دیسک کمر و ... بودند.
<س.ر.ص>
https://eitaa.com/erisonteb
✅ مایوس نشو...
پیغمبرها همین که میدیدند بچهدار نیستند، دعا میکردند … «رَبِّ لا تَذَرْنِي فَرْدا» (انبیاء، ٨٩) خدایا من نمیخواهم مجرد باشم، مجردی بد است. ...
قرآن به پیرها گفت: «إِنَّا نُبَشِّرُكَ بِغُلامٍ عَلِيمٍ» (حجر/۵٣) به صد ساله گفت، پیغمبر صد ساله بود، حضرت ابراهیم بود یا زکریا، گفت با اینکه پیر شدی، حدود صد سال داری «إِنَّا نُبَشِّرُكَ بِغُلامٍ عَلِيمٍ» یعنی نگویید دیگر از ما گذشته است. هیچوقت از هیچکس نگذشته است.
زنهای نازا، آنها هم مأیوس نباشند. زن حضرت زکریا جوانیهایش هم نازا بود. وقتی فرشته گفت: خدا میخواهد بچه بدهد. گفت: من، «وَ امْرَأَتِي عاقِرٌ» (آلعمران/۴٠) یعنی زن هم جوانیهایش هم بچهدار نشد حالا در سن نود سالگی بچهدار شود. گفت: مأیوس نشو.
🌐 درسهایی از قرآن استاد قرائتی – ۹۹/۱۰/۲۵
#سبک_زندگی_اسلامی
https://eitaa.com/erisonteb
✳️حکمت گریه کودکان
🌻امام صادق علیه السلام می فرمایند: فایده گریه کودکان را بشناس و بدان که در مغز آنها رطوبتی است که اگر باقی بماند سبب مشکلات بزرگ و بیماریهای سختی چون کوری و مانند آن می شود.
گریه،این رطوبت را از سر کودکان به بیرون سرازیر می کند و تندرستی و سلامت چشم ها را در پی می آورد.
مگر نه این که کودک از گریه خود سود بسیار می برد،اما پدر و مادرش چون این حقیقت را به درستی در نمی یابند،می کوشند او را بی صدا کنند و با فراهم کردن خواسته هایش،او را از گریه باز دارند آنها نمی دانند که گریه برای فرزندشان بهتر و خوش فرجام تر است.
📚بحار الأنوار : ج 60 ص 380
#سبک_زندگی_اسلامی
https://eitaa.com/erisonteb
✳️حاج آقاقرائتی :الان جوانان فکر می کنند که مدرک ها می خواهند با هم ازدواج کنند و می گویند که همسر ما باید لیسانس باشد تا ما با هم،همفکر باشیم .
🔑مراجع تقلید ما خودشان مرجع تقلید هستند و خانم هایشان خانه دار هستند و ازنظر علمی اختلاف زیادی دارند ولی شیرین زندگی می کنند .
⚠️ ماداریم کسانی که هم زن و هم مرد دکتر هستند ولی نمی توانند با هم زندگی کنند .اخلاق و عقیده با مدرک فرق می کند . شما با لهجه ی کسی کاری نداشته باشید.
😍جمهوری اسلامی تعدادی از آداب و رسوم دانشگاه سابق را از بین برد و تعداد زیادی تحصیل کرده زیاد شد. درازدواج هم باید چنین اتفاقی بیفتد .مثلا چه کسی گفته که دو ماه محرم و صفر ازدواج تعطیل بشود یا بخاطر باقی ماندن تحصیلات ازدواج عقب بیفتد.در قرآن داریم که حضرت موسی پول نداشت و حضرت شعیب دخترش را به او داد و گفت که بجای پول برای من کارگری کن .
مثلا می گویند تا دختر اول هست دومی نباید ازدواج کند در حالیکه شعیب به موسی گفت که من دو تا دختر دارم و هر کدام را می خواهی انتخاب کن . چرا دختر دوم نمی تواند زودتر ازدواج کند ؟ چه کسی گفته حتما باید لیسانس گرفت و بعد ازدواج کرد ؟ ما باید ازدواج را آسان بکنیم و اِلا با وجود ماهواره ، روابط آزاد و ... فساد ریشه می دواند.
#نکات_آموزنده
#ازدواج_آسان
#سبک_زندگی_اسلامی
https://eitaa.com/erisonteb
4.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این جوان مرد ورزنه ای، با ۱۰۶ سال سن دارای فرزندی ۷ ساله است.
او از سومین تجدید فراش سه فرزند دارد. تعداد فرزندان و نوه هایش از سنوات عمرش بیشتر است.
اولین فرزندش ۷۰ ساله است.
یک قرن فاصله بین او فرزندش!
هنوز هم کشاورزی می کند، نشاط در رندگی را هم از دست نداده است.
در قرآن هم اشاره شده که فرد(زن و مرد) می تواند بدون مشکل در سن بالاهم بچه دار شود.
#سبک_زندگی_اسلامی
@erisonteb
💚بارداری در سنین بالا💚
✳️بکیر بن محمد می گوید: نزد امام صادق(ع) بودم، مردی به او گفت ای پسر پیامبرخدا ! فرزند زاده می شود، اما در او کم عقلی و سستی است!!!
امام(ع) پرسید:
چه چیز تو را از سویق باز داشته است!!؟
آنرا بخور و همسرت را به آن فرمان ده، چرا گوشت را می رویاند و استخوان را محکم می کند و سبب می شود جز فرزندانی قوی از شما زاده نگردد.
طب الأئمه ص88 - بحار ج104 ص79
✳️پیامبر خدا (ص):
به زنان باردارتان کندر بدهید، چرا که بر عقل کودک می افزاید.
به زنان حامله شیر بنوشانید، چرا که آن عقل کودک را فزون می کند.
✳️امام رضا(ع):
به زنان باردارتان کندر بدهید، که اگر در شکم او پسر باشد، هوشمند، دانا و دلیر گردد. و اگر دختر باشد، خوش رو و خوش خو می گردد و سرین او بزرگ می گردد و مورد علاقه شوهرش قرار می گیرد.
✳️امام کاظم(ع):
هر کس گوشت را با تخم مرغ بخورد استخوان فرزندش درشت خواهد شد.
📚برگرفته از کتاب "فرزند زیبا" : اکبر شعبانی
✳️آیا می دانید حضرت خدیجه(س) در چند سالگی، حضرت فاطمه الزهرا سلام الله علیها را بدنیا آوردند!؟
و حضرت رسول اکرم (ص) چند ساله بودند؟
❇️از آیت الله تبریزیان در خصوص نفی پزشکان در بارداری در سنین بالا سوال کردم، ایشان پاسخ دادند: پزشکان و اطباء از خواص معجزه آسای سویق اطلاع و تجربه ای نداشته اند.
《س.ر.ص》
#سبک_زندگی_اسلامی
https://eitaa.com/erisonteb