🌸تدابیر ماه تموز🍉
@erisonteb
✅تموز: 31روز(23تیر-22مرداد)
شدت گرما،تبخیر و کاهش آب است.
✅اعمال مفید:
نوشیدن ناشتا آب سرد
خوردن اغذیه سرد و تر(خیار، لبن)
مزاج شربت در آن دلچسب میشود.
خوردن اغذیه لطیف و سریع الهضم
(کاسنی،کاهوخرفه،خیار،بره،پرنده)
بهره مندی از بوییدن، سبزه،
گلهای سرد خوش بوی.🌸💐
{رساله ذهبیه امام رضا علیه السلام}
@erisonteb
جواب محکمی در رد سخن آقای سید احمد مددی، آقای سید کاظم طباطبایی، آقای فاطمی نیا و احمد میرزایی و عبادیانی که ادعای «جعل» #رساله_ذهبیه را کرده اند
📜تصویر فوق دستخط خود مأمون است که در آن تمام ماجرای رساله ذهبیه، از جمله دستور به نوشتن آن با طلا و نامگذاری آن به مذهّبه (طلایی؛ زرین) را شرح میدهد
📝حتی مُهر مأمون در آخر نامه (صفحه دوم) مشهود است. و جالب تر اینکه این نامه به همراه نسخه خطی رساله ذهبیه، در کتابخانهی میرزا محمد تهرانی (پدر بزرگ علامه عسکری) در شهر سامراء توسط علامه مرتضی عسکری یافت شده و هم اکنون باید در کتابخانهی اوقاف بغداد موجود باشد.
🔍در قسمتی که با رنگ طلایی مشخص کرده ایم میخوانید:
متن مأمون: «فامرت ان یکتب بالذهب...و سمیتها بالمذهبه و خزنتها فی خزانة الحکمة»
ترجمه: «پس دستور دادم که با طلا نوشته شود...و آن را طلایی (ذهبیه) نامیدم و در خزانة الحکمة نگهداری نمودم»
https://t.me/shobahat0teb
«جلیلی» عضو شورای عالی امنیت ملی:
🔹باید از مواضع ضد فساد در وزارت بهداشت پشتیبانی کنیم.
🔹اگر وزیری عزم جدی برای مبارزه با فساد در حیطه مسئولیت خود را دارد، باید مردم و ارکان نظام را در کنار خود ببیند.
🔹مجلس، قوه قضائیه و دستگاه های نظارتی و اطلاعاتی همه باید کمک کنند تا فساد ریشه کن شود.
fna.ir/datw79
@Farsna
🍚نمک طبیعی یادت نره✳️
🌺رسول اکرم(صلى الله علیه و آله و سلم)به امام على(علیه السلام)فرمودند:
غذاى خود را با چشیدن نمك شروع کن. همانا كه در آن، درمان و شفاء هفتاد نوع بلا و آفت خواهد بود،كه دیوانگى،پیسى،جُذام، درد و ناراحتىهاى حلق، دندان ها و شكم و معده از آنها مى باشد.
[بحارالانوار،ج63،ص398]
🌺حضرت علي(عليه السلام):
خوراکتان را با خوردن کمی نمک آغاز کنید و با خوردن نمک پایان دهید که اگر مردم خاصیت نمک را می دانستند آن را بر پادزهر و ترياق ترجیح می دادند و هرکه غذایش را با نمک آغاز کند خداوند هفتاد درد را از او دور مي سازد که جز خدا کسی آنها را نداند.
[تحف العقول،ص 108]
🌺امام محمد باقر(عليه السلام):
خداوند به موسی بن عمران(علیهالسلام) وحی فرمود که:
به طایفهات بفرمای که غذای خود را با نمک آغاز کنند و با نمک به پایان ببرند،وگرنه جز خویش را سرزنش نکنند.
[المحاسن،ج۲،ص۴۲۳]
🌺عنْ أَبِي جَعْفَرٍ علیه السلام قَالَ:
إنَّ فِي الْمِلْحِ شِفَاءً مِنْ سَبْعِينَ دَاءً _ أَوْ قَالَ: سَبْعِينَ نَوْعاً مِنْ أَنْوَاعِ الْأَوْجَاعِ. ثُمَّ قَالَ: لَوْ يَعْلَمُ النَّاسُ مَا فِي الْمِلْحِ مَا تَدَاوَوْا إِلَّا بِهِ .
🌺حضرت امام باقرعلیه السلام فرمودند:
در نمک درمانِ 70 نوع درد است.
سپس فرمودند: اگر مردم خاصیّتها و آثار نمک را میدانستند جز با آن درمان نمیكردند.
الكافي/ج 6/ باب فضل الملح/ص 325
🌺امام موسي کاظم(عليه السلام):
سفرهای که در آن نمک نباشد،بیبرکت است. آغاز کردن غذا با نمک، برای تندرستی بهتر است.
[الكافي،ج 6،ص326]
@erisonteb
وقوع فساد 50 هزار میلیارد تومانی در نظام پزشکی و بیماران قربانی
پیش خود گفتم: آمریکای بیگانه، شیطان صفت و دشمن، در جریان تحریم ها با همه بدی هاش مسایل مربوط به سلامت را تحریم نکرد البته با ژست رعایت حال بیماران و به ظاهر هم که شده اخلاق سلامتی را رعایت کرد، اما این یقه سفید های خودی که رعایت اخلاق سلامتی وظیفه ذاتی مدیریت آن هاست به سلامتی مردم خود و بیماران درمانده و پریشان حال، رحم نکردند.
@erisonteb
حال میفهم چرا مخالف طب اسلامی هستند.
♦️ #سبک_زندگی_اسلامی
.
🔹 #اصلاح_موی_سر_و_صورت
@erisonteb
در اسلام برای مردان تراشیدن سر بسیار تاکید شده و فواید زیادی برای آن ذکر شده است که یکی از آنها افزایش توان جنسی است. اما اگر کسی بخواهد موی سر نگهدارد باید به آن رسیدگی کند و مداوم آن را شانه کند. مردان نباید موی شارب (سبیل) را بلند کنند طوری که از لب بالایی پایین تر بیاید و محاسن نباید بلندتر از یک قبضه (چهار انگشت) باشد.
.
🔸 امام صادق علیه السلام میفرماید:
«موى سر را از بيخ بگير تا چرك نگيرد و جانوران در آن جا نكنند و گردنت گنده شود و ديده ات جلا يابد و بدنت راحت شود.»
"حلیه المتقین، علامه مجلسی"
.
🔸 پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله میفرماید:
«هر كه موى سر را بلند بگذارد باید نيكو رعايت و تربيتش بكند يا آنكه از ته بتراشد و بلند نگذارد.»
"حلیه المتقین، علامه مجلسی"
.
🔸 پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله میفرماید:
«شارب (سبیل) خود را دراز مكنيد كه شيطان در آن جا ميكند وپنهان مىشود.»
@erisonteb
👈🏻 مراد از شیطان در اینجا شاید میکروب و ویروس باشد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فلینظر الانسان الی طعامه
نقش دین در تغذیه انسان چیست؟!
طیبات یا خبائث!؟
کدامیک ؟پروتئین یا تذکیه!؟
@erisonteb
✍️تمسخر علم ديني؛ از حسن روحاني تا رسول جعفريان
#سيدمحمدحسين_متولي_امامي
⚠️مدتي است كه #رسول_جعفريان، به مقوله علم ديني حمله ميكند و با تمسخر سنتهاي ايرانيـاسلامي، سخن از وجود علم و تمدن در گذشته ايران اسلامي را چرند خوانده است! او با اشاره به برخي طلاب احمق كه از خزينه دفاع ميكردهاند و در برابر دوشهاي حمام مقاومت نشان ميدادند، به تمامي فرهنگ و تمدن اسلامي حمله ميكند و به خصوص، طب سنتي و اسلامي را غيرعلمي و مزخرف خطاب كرده است!
😈مدتي قبل هم #حسن_روحاني، رئيس جمهور بذلهگوي ايران نيز با تمسخر، علم ديني را به معناي گذاشتن قرآن در داشبورد ماشين عنوان كرده بود!!
⭕️شكي نيست كه تمسخر سنتهاي تاريخي خود، ناشي از خودباختگي، احساس حقارت و آشفتگي فكر است. كدام تمدن در تاريخ بشريت، بدون تكيه بر سنتهاي خود شكل گرفته است؟ مگر اروپاييها دچار خرافات، سنتهاي غلط و جنايتهاي بزرگ نبودهاند؟ هنوز هم در اروپا و امريكا، خرافات و اعتقادات عجيبي به چشم ميخورد و هنوز هم غربيها، به اساطير يوناني خود افتخار كرده و براساس همان عقايد، فيلمهاي بزرگ ميسازند و كتابهاي پرفروش مينويسند.
🔹گذشته از آنكه مقام معظم رهبري بارها بر علم ديني تأكيد كردهاند، رسول جعفريان با چه تعريفي از علم، چنين سخنان بيپايهاي را در دفتر تبليغات اصفهان بيان كرده است؟
🔺اين سخنان با تعاريف پوسيده قرن نوزدهم اروپا هماهنگي دارد. همان تعاريفي كه «ويلفرد دوپارتو» جامعهشناس و اقتصاددان معروف ايتاليايي، از آن به #علم_احمق ياد كرده است. احمقانه است كه علم را محدود به نگرش پوزيتويستي كنيم و سنت خود را به تمسخر بگيريم.
🔺امروزه تعاريف پوزيتويستي از علم، در غرب منسوخ شده و بيش از يك قرن است كه مكاتب تفسيري و انتقادي، نگرش ديگري به علم را مطرح كردهاند. با نگاه محدودي كه آقاي جعفريان به علم دارد، بايد طب سوزني چينيها را نيز غيرعلمي بدانيد، در حالي كه امروزه عالمگير شده است. اگر آنها نيز طب سوزني خود را به سخره ميگرفتند و از آن حمايت نميكردند، آيا امروزه چنين كارآمدي و نفوذي در عالم داشت؟؟
🏅امروزه #طب اسلامی و سنتی كارآمدي خودش را نشان داده و مورد استقبال جامعه ايراني، بلكه جهان اسلام قرار گرفته است. در تركيه، بنده شاهد بودم كه چگونه مردم استانبول به بحثهاي طبی علاقه نشان ميدادند.
🎯هرچند معتقدم براي اينكه طبابت در مجامع علمي جهان ارائه شود، قالب منظم و منسجمي پيدا نكرده و نتوانسته نتايج كار خود را در قالب كتب و مقالات علمي تدوين كند؛ اما با هو كردن و تمسخر امثال آقاي جعفريان، نه طبابت از علمبودن ميافتد و نه از نفوذ اجتماعي آن كاسته ميشود.
@MataNevesht BinesheTamadoni.ir
👩و مستحب است شانه کردن بعداز نماز، چه فریضه و چه نافله.
و مستحب است که در حال نشسته شانه کند که قلب را قوت، پوست را پر مغز کند.
بلکه مکروه است ایستاده شانه کردن بجهت آنکه مورث فقر و ضعف قلب و مقروض شدن است.
@erisonteb
موی سر شانه کردن بلغم و رطوبت را قطع کند، و شانه کردن گیسوان وسواس را از سینه ببرد، و شانه کردن ابرو پیشگیری از جذام است، و شانه کردن زلف ها دندان ها را محکم می کند و شانه کردن ریش وباء را ببرد، و کشیدن شانه به سینه «همّ» را ببرد.
سراج الشیعه فی آداب الشریعه
@erisonteb
فرصت تابستان را برای سرکه انداختن از دست ندهید.
#سرکه
در طب اسلامی روایات متعددی توسط پیامبر اکرم و اهل بیت علیهم السلام در مورد اهمیت و خواص سرکه وارد شده است. به عنوان مثال:
• امام صادق (ع): ما با سركه آغاز مىكنيم، چنان كه شما با نمك آغاز مىكنيد چرا كه سركه، عقل را استحكام مىبخشد.
• مردى در خراسان، نزد امام رضا عليه السلام بود. در اين هنگام، نزد ايشان سفرهاى گستردند كه در آن، سركه و نمك بود. امام عليه السلام با سركه آغاز كرد.....فرمود: اين، همانند آن (يعنى نمك) است. سركه، ذهن را استحكام مىبخشد و عقل را افزون مىكند.
• امام صادق عليه السلام: سركه، لثه را تقويت مىكند، جنبندگان شكم (انگل) را مىكُشد و عقل را استحكام مىبخشد
• امام صادق(ع): سرکه صفرا را ساکن و قلب را زنده میکند.
در طب ایرانی و تغذیه مردم نیز سرکه از مواد غذایی بسیار مفید و پر خاصیت بوده است.
تذکر: همه آنچه در مورد خواص سرکه می گوییم مربوط به سرکه طبیعی است و سرکه کارخانه ای شبیه سازی شده و حاوی اسید استیک است که ظاهرا جز خاصیت اسیدی مشابهتی با سرکه طبیعی ندارد.
طرز تهیه سرکه طبیعی
فصل تابستان فرصت خوبی برای مردم است که خودشان سرکه طبیعی مورد نیازشان را تولید کنند. در گذشته نه چندان دور و همچنان در برخی شهرها و محله ها خانمهایی بوده و هستند که هرسال تابستان انگور و سایر میوه های له شده را که ارزان هم هستند در خمره هایی بزرگ انداخته و سرکه تولید می کنند. به این ترتیب هم به معیشت خانواده خود کمک می کنند و هم منشاء خیر و برکت و سلامت برای اهل محل می شوند.
روش تهیه سرکه در کتاب مخرن الادویه (تلخیص)
سرکه از چيزهایی مانند انگور، مويز، خرما، انجير، عسل و هر ميوۀ آبدار و شيرين تهیه می شود. بهترين سرکه، نوع انگوري است. آب انگور صاف شده يا دانه های انگور رسیده و له شده را در خمره (در ظروف پلاستیکی و شیشه ای هم می شود ولی ظرف گلی ارجح است) که داخل آن را پيه ماليده باشند، ريخته و به هر ده کیلو از آن یک کیلو سركه خوب اضافه کنند و سر آن را بپوشند و گل بگيرند و در آفتاب يا جاى گرم(موتورخانه) بگذارند تا برسد (فرآیند تبدیل انگور به شراب و در ادامه به سرکه 40 روز طول می کشد. لذا از قدیم می گفتند زودتر از 40 روز نباید به ظرف حاوی انگور دست یزنند چون قبل از 40 روز هنوز شراب است)
@matabmontazar
#سرکه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سخنان عجیب فوق تخصص پروستات:
80% مردان مسن سرطان پروستات دارند و برای آنها هیچ خطری ندارد. این افراد با اولین درمان ، دچار مشکلات سخت و مرگ زودرس می شوند.
اگر آزمایش تشخیصی هم ندهند عمر بیشتری می کنند .
@erisonteb
آیا می دانید، اغلب کتب بوعلی سینا رونویسی است.
مثلا ابن سینا بخش قابل توجهی از کتاب پنجم قانون را کلمه به کلمه از «الکانش الصغیر» ابن سرابیون نقل کرده ، ولی به ندرت از او نام آورده است!
و اسماعیل جرجانی نخستین کسی است که بدین مطلب پی برده است.
@erisonteb
منبع: دايره المعارف بزرگ اسلامي. زيرنظر كاظم موسوي بجنوردي. تهران: مركز دايره المعارف بزرگ اسلامي، 1367-، جلد 8، ص 396ـ395
با توجه به مطالبي كه ابومنصور موفق هروي داروشناس مشهور ايراني در كتاب داروشناسي الابنيه (تأليف: 447ق) درباره شيمي آورده است، ميتوان وي را يكي از بزرگترين شيمي دانان مسلمان برشمرد.
در اين كتاب اطلاعات وسيعي درباره تهيه و خواص اجسام معدني، تفاوت ميان كربنات سديم (نطرون) و كربنات پتاسيم (قلي). زرنيخ، اكسيد مس، اسيد سيليسيك، اثمد (سنگ سرمه)، خاصيت سمي تركيبات مس و سرب، كيفيت موزدايي آهك، و تركيب گچ و شكسته بندي و موارد استعمال آن در جراحي آمده است. مظفر اسفزاري چگالي سنج (=ترازوي ارشميدس) بسيار دقيقي اختراع كرد كه تا آن زمان بينظير بود. نظريات وي درباره آثار علوي بسيار جالب توجه است.وي نخستين كسي است كه درباره ساختمان منظم بلورهاي برف، سخن رانده است.
@erisonteb
منبع: كرامتي، يونس. ”مدخل ايران“. دايره المعارف بزرگ اسلامي. زيرنظر كاظم موسوي بجنوردي. تهران: مركز دايره المعارف بزرگ اسلامي، 1367-، جلد 10، ص 675 ـ 671
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ تفسیر رهبری از افسردگی ۱۳۹۴/۴/۲۰
🔺افسردگی آنجاییست که جوانی بر اثر فشارهای روحی تفنگ دست میگیرد و میرود در یک ساحل امن و آرام و حدود 80 کودک را میکشد، اتفاقی که چند سال پیش در یکی از کشورهای اروپایی افتاد.
@Afsaran.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اثرات درمانی گریه بر اهلبیت(ع)
🌸پیامبر اکرم صلےاللهعلیهوآله:
بر هر مسلمانی است که #هرروز صدقه بدهد.
عرض شد: کسی که مال #ندارد چکار کند؟
حضرت فرمودند :
🌼 #برداشتن چیزهای آسیب رسان از ســر راه، صـدقـه است.
🌼 #نشان دادن راه به کسی صدقه است.
🌼 #عیادت بیمــار صدقه است.
🌼 #امر به معروف صدقه است.
🌼 #نهی از منکر صدقـه است.
🌼 #جـواب سـلام دادن صدقه است.
📚 بحارالانوار ، ج ۷۵ ، ص ۵۰
@erisonteb