🔻"مراقب باشید تاریخ تَکرار نشود"
سال ۹۲ ولایتی و قالیباف و رضایی که ظاهرا باید در یک جبهه با #جلیلی میبودند به جلیلی بهخاطر مواضعش در مذاکرات آلماتی حمله کردند و به حسن روحانی پاس گل دادند تا او هم با وعده رفع تحریمها رای بیاورد.
بعدها البته معلوم شد که ولایتی نفوذی هاشمی بود و هدفش به جان هم انداختن همه بود تا شرایط را برای #حسن_مغول فراهم کند.
اما قضیه مذاکرات آلماتی چه بود؟
طرف اروپایی در آلماتی گفته بود شما غنیسازی ۲۰ درصد را بدهید و ما در ازای آن دو تحریم را "بعدا" برمیداریم.
اما جلیلی در مقابل گفته بود که دوطرف باید گام های متناسب بردارند و اینکه یک طرف تمام آنچه باید بدهد را بدهد و طرف دیگر فقط قول بدهد که در آینده فلان خواهد کرد پذیرفتنی نیست.
جالب اینکه بعدها رهبری گفتند بودند که متن مذاکرات آلماتی را منتشر کنید تا مردم قضاوت کنند و از قضا همین آقای ولایتی که در مناظره به جلیلی حمله کرده بود مخالف انتشار متن مذاکرات بود.
جلیلی به قول غرب اعتماد نکرد، اما تاریخ نشان داد که نتیجه ی اعتماد #ظریف به "قول" طرف اروپایی-آمریکایی "تقریبا هیچ" بود.
کومن
@abuhossein
بدیهیترین انتظارات از یک جبهه سیاسی که نامزد انتخاباتی به مردم معرفی میکند، داشتن حکمت و عقلانیت و صداقت و وفاداری است.
به عنوان مثال، چگونه ممکن است جبهه اصلاحات همین سه ماه قبل، به بهانه مخالفت با شورای نگهبان، نامزدهای اصلاحطلب را از نامزد شدن در انتخابات مجلس نهی نماید، اما در انتخابات پیشرو، قریب ده نفر را برای نامزدی به خط کند؟!
ساز و کارهای انتخاباتی که عوض نشده و شورای نگهبان همان شوراست. اگر آن نهی و تهدید- و تمسخر نامزدها و پنج حزب اصلاحطلب حامی معرفی نامزد- راهبرد درستی بوده، پس امروز چرا خود را مسخره کردهاند؟ اما اگر رویکرد امروز درست است، قطعا سه ماه قبل به خاطر تبعیت از گروهکهای ورشکسته (تحریم انتخابات) خبط بزرگی مرتکب شده و خاتمی را هم به خاطر فشار برای رای ندادن، تا لبه پرتگاه هُل دادهاند.
البته بیصداقتی و بیوفایی افراطیون مدعی اصلاحات، عمیقتر از اینهاست. به شهادت تاریخ- فارغ از این که نامزد نهائی این طیف چه کسی باشد- صدق و وفا، گمشده کسر بزرگی از اعضای جبهه اصلاحات است.
چپهای مجمع روحانیون و سازمان مجاهدین (انقلاب) و برخی حزب مشارکتیهای بعدی که معترضان جدی دولت هاشمی در موضوع عدالت اجتماعی و ترویج لیبرالیسم و... بودند، در سال آخر دولت (۱۳۷۵)، با حزب حاکم کارگزاران برای حمایت از خاتمی ائتلاف کردند! اما به دو سال نکشید که تیم حجاریان، علوی تبار، اکبر گنجی، عماد باقی و برخی دیگر، دخل هاشمی رفسنجانی را درآوردند و او را پدرخوانده، انحصارطلب و عالیجناب سرخپوش قتلهای زنجیرهای جا زدند.
این در حالی بود که هاشمی در انتخابات ۱۳۷۶ به «جامعه روحانیت» وفادار نمانده و ناطق نوری را دور زده بود. با این وجود، افراطیون مدعی اصلاحات، در انتخابات مجلس ششم از خجالت مرحوم هاشمی در آمدند. به تصریح محسن هاشمی، تاجزاده (رئیس ستاد انتخابات) تقلب کرده و مانع ورود هاشمی به مجلس شد. همینها پس از شکست معین در مرحله اول انتخابات ریاست جمهوری ۱۳۸۴، دور هاشمی جمع شدند و از او قدیس اصلاحات ساختند(!) هر چند که مردم رای ندادند.
آنها همین رفتار دغلبازانه را در حق ناطقنوری مرتکب شدند. او را در انتخابات ۱۳۷۶ ترور شخصیت کردند و قبل از آن در تجمعات شعار دادند «مجلس زوری نمیخوایم- ناطقنوری نمیخوایم». اما بعدها، به ناطق نزدیک شدند و او را شیخ میانهرو توصیف کردند. جالب اینکه اصلاحطلبان در میانه راه، خاتمی را هم اردک فلج خوانده و خواستار عبور از خاتمی و استعفای او شده بودند!
نفر بعدی محمدرضا عارف است؛ بارها او را «اصلاحطلب قلابی» و «برانگیخته نهادهای امنیتی» خواندند، و در انتخابات ۱۳۹۲ مجبور کردند به نفع روحانی کنار برود. همانها چند سال بعد، عارف را رئیس شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان کردند و به مجلس فرستادند، اما مجددا او را بیکفایت نامیدند، تا جایی که عارف با قهر و اعتراض، از ریاست شورا کنارهگیری کرد.
مورد بعدی، حسن روحانی است. اصلاحطلبان، روزگاری از او به عنوان فردی مغرور و متکبر و غیر قابل تحمل یاد میکردند و از سخنرانی وی در روز ۲۳ تیر ۱۳۷۸ که آشوبگران را مزدوران آمریکا و اسرائیل خوانده بود، بشدت عصبانی بودند. اما همانها در انتخابات ۱۳۹۲ و ۱۳۹6 از آقای روحانی با ادبیات موهن «نامزد اجارهای» و «رحم اجارهای» حمایت کردند و سهم خود را از شرکت سهامی قدرت گرفتند ولی بعدا که ناکارآمدی دولت و نارضایتی شدید مردم آشکار شد، از پذیرش مسئولیت طفره رفتند.
نمونه دیگر، علی لاریجانی است؛ همان کسی که هنگام ریاست او بر صدا و سیما، شعار «سیمای لاریجانی، تعطیل باید گردد» میدادند. پس از تشکیل دولت روحانی، کرباسچی دبیرکل کارگزاران، آذر ۱۳۹۴ در مصاحبه با روزنامه شرق، ضمن نام بردن از لاریجانی گفت: «ما بعد از پیروزی در انتخابات ۱۳۹۲ روش نامعقولی به کار نگرفتیم. دولت از طرف مقابل یارگیری کرده، مثلا در سیاست خارجی و برجام. در مجموع بازی طرفداران دولت در گروههای سیاسی به واسطه همین سربازگیری از جبهه مقابل بوده است و در مجلس هم میتواند اتفاق بیفتد.»
اما در مقطعی بعد (۱۳ شهریور ۱۳۹۸/ در آستانه انتخابات مجلس یازدهم)، حسین مرعشی درباره احتمال حمایت انتخاباتی از لاریجانی، در روزنامه اعتماد نوشته: «چه لزومی دارد به سمت اصولگرایان معتدل برویم. در دنیا مرسوم است که روی اسب برنده شرط میبندند. کارگزاران هم روی اسب بازنده شرطبندی نمیکند. آنها بازارشان را از دست دادهاند.» بنابراین، فارغ از این که پدرخواندهها در میان طیف افراطیون جبهه اصلاحات، نهایتا از کدام نامزد حمایت کنند، واقعیت این است که آنها به چشم بازیچه و مهره پیاده به تکتک نامزدهای منسوب به این جریان نگاه میکنند و برای هیچ یک از آنها کمترین احترامی
قائل نیستند.
@ersaly2
#فوری
🔴رسانه های عبری: فرمانده منطقه شمال، سرتیپ آلون فریدمن، بدرک واصل شد.
#اخبار_مقاومت_اسلامی
@akh_moq_is
امیرحسین ثابتی نماینده انقلابی مردم تهران در مجلس شورای اسلامی :
در یک جلسه ۲ ساعته به سوالات دانشجویان دانشگاه فرهنگیان پاسخ دادم. بخشی از سوالات درباره آموزش و پرورش و معلمان بود، بخشی هم درباره مسایل روز و انتخابات؛
درباره انتخابات یکی از دانشجویان پرسید به چه کسی رای میدهم؟ گفتم دکتر جلیلی.
علت را پرسید، گفتم که شناخت من از او شناخت دورادور و احساسی نیست. بلکه یک دهه از نزدیک با او تعامل داشته ام و طبق یک شناخت واقعی و غیراحساسی او را بهترین گزینه برای اداره کشور میدانم؛ چون جدای از ویژگی های شخصی او که سالم، پاکدست، صادق و دلسوز است .
اولا اولویتهای کشور و مشکلات را به خوبی می شناسد و برای خیلی از جزییات آن هم برنامه و رویکرد مشخص دارد، یعنی لازم نیست آزمون و خطا کند بلکه از همان روز اول میداند دقیقا می خواهد چه کار کند .
و ثانیا قدرت تصمیم گیری بالایی دارد و وقتی به این نتیجه برسد که باید یک تحولی را انجام دهد، تمام دستگاه ها و بخشهای مختلف را حول محور آن موضوع بسیج میکند. نه اینکه هر دستگاهی برای خودش یک ساز جدا بزند و کار روی زمین بماند.
جلیلی تصمیمات و عملکردش تا 20 سال آینده کشور را جلو می برد و اهل اداره کشور با روزمرگی و قناعت به حداقل ها نیست.
@ersaly2
◾️گفتگو با دو تن از پرستاران تیم درمان امام (ره)؛
♦️ از ما دعوت شد که به جماران برویم. ما درگیر بیماری امام شدیم و فهمیدم که مشکل قلبی است
♦️ از حفاظت آمدند با ما صحبت کردند که این موضوع باید کاملاً محرمانه باشد حتی نباید به همسرتان بگویید.
♦️ اولین باری که با امام رو به رو شدم ایشان در شرایطی بودند که از حال رفته بودند، آن زنگ اضطرار زده شده بود من دویدم و دیدم آقای دکتر ایشان جلوتر از من دارند امام را ماساژ و تنفس دهان به دهان میدهند و امام در پذیرایی خانهشان به زمین افتاده بودند،
♦️امام اصلاً دیگر نبض نداشتند و قلب ایشان نمیزد، خداوند بار دیگر در سال 65 امام را به این امت بازگرداند، وقتی دکتر عارفی امام را دیدند گفتند که معجزهای صورت گرفته است.
♦️بعد از آن اتفاق، امام را به بیمارستانی که بدون اطلاع ایشان در جماران ساخته شده بود منتقل کردیم.
♦️امام وقتی فهمید که این بیمارستان تاسیس شده است گفتند بگویید که رئیس این بیمارستان بیاید. آقای دکتر نوربالا آمدند دست حضرت امام را بوسیدند و آقا فرمودند که حرام میدانند که بیماریشان بیرون فاش شود.
♦️یک دستگاهی بود به اندازه قوطی کبریت که در جیب قرار میگرفت و این امکان را فراهم میکرد تا از فاصله 500 متری قلب بیمار کنترل شود. امام بخاطر شرایط حساسی که داشتند باید در طول 24 ساعت تحت کنترل پزشکی بودند
♦️چراغهایی در اتاق پزشکی درست کردند که ما متوجه میشدیم امام در حالا حاضر کجا هستند و وضعیت ایشان را بررسی میکردیم.
♦️یک دفعه در نزدیک خیابان نیاوران یک بمب زدند یک صدا بسیار وحشتناکی ایجاد شد در آن لحظه هم تغییری در ضربان قلب امام ایجاد نشد.
♦️برای حضرت امام سنگر درست کردند دکتر پورمقدس رفتند پیش امام گفتند آقا جان لطفاً بروید در سنگر، امام گفتند مگر همه مردم سنگر دارند، دکتر پورمقدس گفتند هزینه شده و این سنگر ساخته شده لطفاً به آنجا بروید، امام گفتند اصلاً از چه کسی اجازه گرفتند که این سنگر را ساختهاند، بگویید خرابش کنند.
♦️امام همیشه آرام بود اما ضربان قلبش در دو نقطه تاریخی دچار نوسان شد
♦️اول زمانی بود که ماجرای آقای منتظری اتفاق افتاد و دوم شب قبل از یک عملیات در خط مقدم بود که این عملیات را خاطرم نیست اما ضربان قلب امام در این دو جا دچار نوسان زیادی شد.
♦️یک روزی به مدت 45 دقیقه قبل از اذان دستگاههای ما فرکانسی از جانب امام دریافت نکرد و چراغی هم روشن نشده که ببنیم امام کجاست،تمام خانه امام را گشتیم اما امام را نیافتیم، بعد از 45 دقیقه دوباره رفتیم داخل اتاق ایشان دیدیم امام بروی تختشان نشستهاند آقای دکتر پورمقدس فرموند آقا کجا بودید، امام فقط لبخند زدند و جوابی ندادند، هیچکس نفهمید امام کجا رفته بودند
@ersaly2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قابل توجه
شورای
محترم
نگهبان
❌ استاد حسن عباسی
لطفا نشر دهید
حداکثری
@ersaly2
کاش اندکی از شعور آن خانم آمریکایی را داشتند!
حسین شریعتمداری در یادداشتی نوشت:
🔹فیلمی از سخنان یک خانم آمریکایی در فضای مجازی منتشر شده است که بازتاب فراوان و گستردهای داشته است. ابتدا به متن سخنان ایشان توجه کنید.
🔸میگوید:«هنگام مطالعه قرآن به آیهای برخورد کردم که به نظرم خشن آمد! ابتدا این آیه را برای شما میخوانم و بعد نظرم را درباره آن میگویم. آیه ۵۶ از سوره نساء که چهارمین سوره قرآن است. میگوید: آنان که به آیات ما کافر شدند به زودی آنان را در آتش دوزخ میاندازیم که هر چه پوست تن آنها بسوزد، برای آنان پوست دیگری جایگزین میکنیم تا (سختی) عذاب را بچشند، که همانا خدا مقتدر و کارش از روی حکمت است». اگر ۶ ماه پیش این آیه را میخواندم و نظرم را میپرسیدند به شما چیز دیگری میگفتم. شاید میگفتم خیلی سنگین است و کسی که چنین رفتاری با انسانها داشته باشد، خدا نیست(!). اما بعد که دیدم چه بلایی بر سر مردم فلسطین آوردهاند. اسرائیل را دیدم با بمبهای میلیاردی که دولت ما [آمریکا] در اختیارش گذاشته است چه بلایی بر سر مردم فلسطین میآورد، متوجه شدم مجازاتی که در این آیه آمده است کاملاً عادلانه است و اکنون این آیه را درک میکنم. معذرت میخواهم به خاطر رفتاری که دولت ما علیه مردم فلسطین داشته است. ما در این جنایت شریک هستیم. واقعاً متاسفم».
@ersaly2
بیانیه دکتر «سعید محمد» درخصوص کاندیداتوری انتخابات ریاستجمهوری| با بررسی فرمایشات مقام معظم رهبری و ارزیابی از سیل متقاضیان و ثبتنامکنندگان احساس میکنم در این دوره تکلیفی به گردن ندارم
🔹با سلام و درود به روح پر فتوح حضرت امام(رحمةالله علیه) و با آرزوی علو درجات برای شهیدان خصوصا شهید جمهور آیتالله رئیسی و با آرزوی طول عمر با عزت برای رهبر عزیز و فرزانه.
🔸با توجه به محبت و لطف مردم عزیز خصوصا جوانان پرشور و درخواستهای مکرر توسط بزرگان از این کمترین فرزند خود جهت ثبتنام در انتخابات ریاستجمهوری چهاردهم بهاستحضار ملت شریف میرسانم که ورود اینجانب در عرصه انتخابات ۱۴۰۰ صرفا در لبیک به فرمایشات مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب و دستور ایشان مبنی بر تشکیل دولت جوان انقلابی بود که با اقبال عمومی روبهرو گردید و البته با ترس شدیدی در بین حلقه پیر مدیریتی ناکارآمد روبهرو شد و با حسادت برخی خودیها و فضاسازی و تخریب توسط نفوذیها و مخالفین نظام متاسفانه ابتر ماند، هرچند بلافاصله و با شور انقلابی به حمایت از فرد اصلح یعنی آیتالله شهید رئیسی اهتمام ورزیدیم.
🔹اکنون در آستانه انتخابات چهاردهم ریاستجمهوری، با بررسی فرمایشات مقام معظم رهبری و ارزیابی از سیل متقاضیان و ثبتنامکنندگان که از سلایق سیاسی مختلف میباشند، احساس میکنم در این دوره تکلیفی به گردن ندارم و از ثبتنام امتناع کردم.
🔸البته مطمئنم که مردم آگاه و شریف ایران انشاءالله با مشارکت حداکثری، رئیسجمهور چهاردهم را با پشتوانه قوی انتخاب خواهند کرد.
🔹ضمن آرزوی توفیق برای رئیسجمهور چهاردهم و آمادگی برای کمک همهجانبه برای موفقیت دولت بعدی، امیدوارم خداوند متعال سرزمینم را از فقر و فساد و تبعیض به دور دارد و در پناه خداوند و اهل بیت عصمت و طهارت آینده خوبی برای مردم سرزمینم آرزومندم.
فرزند ملت
سعید محمد
چهاردهم خرداد ۱۴۰۳
🆔 @Masaf
7.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 پرسش یکی از جوانان تهرانی از دکتر جلیلی دربارهٔ محلهٔ فلاح تهران
پاسخی متفاوت از دکتر جلیلی ....
@ersaly2
هدایت شده از آقای پرزیدنت
♨️ فراخوان همکاری و کمک توزیعی
🔶️ ممکنه شما نتونید خیلی وقت گذاری کنید یا مهارت تولید محتوا رو نداشته باشید اما دلتون بخواد به ما کمک کنید مهم ترین نیاز ستاد دکتر جلیلی کمک جهت توزیع محتوا در شبکه های مجازی است. پس اگر تمایل به کمک در این حوزه رو دارید فرم زیر رو پر کنید
🔗 لینک فرم
https://survey.porsline.ir/s/cKT0xgK
🆔 @aqaye_president