هر گُلی زیباست اما یاس چیز دیگری ست
در میان سنگ ها الماس چیز دیگری ست
ما میان عمر خود خیلی برادر دیده ایم
در وفاداری ولی عباس چیز دیگری ست
#یا_اباالفضل_العباس
#در_عزای_حسین 🏴
❣┅┅❀💎❀┅┅❣
@harrozbakhoda
✨﷽✨
🏴تلنگر
✍خیلی هنر کنید قرآن بخوانید و زیارت عاشورا، اما کیست که نداند شمر، حافظ قرآن بود. پسوند «حجت الاسلام» و «آیت الله» سند اعتبار و وجاهت کسی نبوده و نیست و نخواهد بود. اما کیست نداند که «عمرسعد» آن «اصغر کُپک» مختار نامه نبود و آیت الله العظمی عمر سعد کوفه بود.
شما خود را عمار دربار علی - احیانا- اگر ندانید، سرباز سید علی که - حتما- می دانید؛ اما کیست که نداند شمر سردار سپاه مولا علی در صفین بود و هم او سر قدسی حسین را روی «زانوی غم» نشاند. اثبات عشق با «نامه» ممکن نمی شود و رسم عاشقی به نوشتن هزاران نامه نیست؛
کیست که نداند شبث ابن ربعی - یک از آن هزاران بود که - نامه «فدایت شوم» به حسین نوشت و او را به کوفه خواند تا آخر سر، جزء همان ده نفری شود که بر پیکر مطهر حسین اسب تاختند. سند دلخوشی به رابطه خویشی را، تنها شیطان است که مهر و امضاء می کند. نسب و خویشی انسان، سبب احترام می تواند باشد، اما دلیل حق بودن هیچکس نیست. «سیادت» شاید در وزن و قافیه، به «حقانیت» نزدیک باشد، اما مترادفش نیست. کیست که نداند عمر سعد از خویشان حسین بود که فرمان حمله بر او را - با رها کردن اول تیر - صادر کرد...؟
❣┅┅❀💎❀┅┅❣
@harrozbakhoda
🏴 امام صادق (عليه السلام) :
👌 ما مِن شيءٍ إلاّ و لَهُ كَيْلٌ أو وَزنٌ إلاّ الدُّموعَ ، فإنّ القَطرةَ مِنها تُطْفِئُ بِحارا مِن نارٍ ، و إذا اغْرَوْرَقَتِ العَينُ بمائها لَم يَرْهَقْ وَجهَهُ قَتَرٌ و لا ذِلَّةٌ ، فإذا فاضَتْ حَرَّمَهُ اللّه ُ على النّارِ ، و لَو أنّ باكيا بكى في اُمَّةٍ لَرُحِموا .
👌 إنْ لَم يُجِبْكَ البُكاءُ فَتَباكَ ، فإنْ خَرجَ مِنكَ مِثلُ رأسِ الذُّبابِ فَبَخٍ بَخٍ .
✍ هر چيزى پيمانه اى يا وزنى دارد مگر اشكها ؛ زيرا قطره اى اشك، درياهايى از #آتش را فرو مى نشاند. هرگاه چشم غرق در اشك خود شود، گَرد هيچ #فقر و ذلّتى بر چهره آن نمى نشيند. و هرگاه اشكها سرازير شود خداوند آن چهره را بر آتش حرام مى گرداند. و اگر گرينده اى در ميان امّتى بگريد همه آن امّت مشمول رحمت مى شوند.
▫️و همچنین امام صادق (عليه السلام) فرمود :
✍ اگر گريه ات نمى آيد خود را به گريه بزن كه اگر از چشمانت به اندازه سر مگسى اشك بيرون آمد زهى به سعادتت.
📖 بحار الأنوار 93/331/14
📖 عدّة الداعي 161
❣┅┅❀💎❀┅┅❣
@harrozbakhoda
🌸🍃خواص سجدة شکر🌸🍃
بهترین حالات انسان👈حالت سجده است
که شخص بیمار ومریض در سجده چیزی را از خداوند بخواهد ، به او عطا میکند.
از امیر المؤمنین علی(ع) :
روایت شده که فرمودند: کسی که حاجتی دارد در مکان خلوت به سجده برود وبگوید
✨☘✨
((اِلهی اَنْتَ الّذی قُلْتَ قُلِ ادْعُواالّذینَ زعَمْتُمْ مِنْ دُونِهِ فَلا یَمْلِکْونَ کشْفَ الضُرِّ عَنْکُمْ ولا تَحْویلاَِّ.))
✨☘✨
1⃣موجب دفع بلاء ومرض میگردد.
2⃣محل بیان حاجات است.
3⃣موجب کسب حسنات ومحو سیّئات میگردد.
4⃣موجب زیادی فضل ونعمت میشود.
5⃣موجب محو ونابودی خطاها وگناهان میشود.
🍃🍃🍃
❣┅┅❀💎❀┅┅❣
@harrozbakhoda
✍امام صادق (علیهالسلام) میفرمایند:
آنکه برای ظلمی که به ما وارد شده، اندوهگین باشد، نفسش تسبیح و حزنش عبادت است.
📚بحارالانوار ج ۴۴ ص ۲۷۸
❣┅┅❀💎❀┅┅❣
@harrozbakhoda
⚫️ اهمیت حق مردم
🥀امام هنگام حرکت به سوی کربلا فرمود:
▪️«نادِ انْ لا یقْتَلَ مَعی رَجُلٌ عَلَیهِ دَینٌ وَنادِ بِها فی الْمَوالی فَانّی سَمِعْتُ رَسُولَ اللَّهِ صلی الله علیه و آله یقُولُ: مَنْ ماتَ وَ عَلَیهِ دَینٌ اخِذَ مِنْ حَسَناتِهِ یوْمَ الْقِیامَةِ»؛
▪️اعلام کنید هرکس بدهی دارد در این مبارزه همراه من نباشد، من از رسول خدا صلی الله علیه و آله شنیدم که فرمود: هرکس بمیرد و در گردن او حقوق مردم باشد، در روز قیامت از اعمال نیک او گرفته میشود. [و به اعمال طلبکار اضافه میکنند]
▪️عاشورای حسینی بر عاشقان اهل بیت تسلیت باد▪️
❣┅┅❀💎❀┅┅❣
@harrozbakhoda
✍امام صادق علیه السلام:
و تمام بندگان در روز قیامت گریان اند، به جز گریه کنندگان بر جدم حسین علیهالسلام، که با دیدۀ شاد و روشن در محضر سیّدالشّهداء علیهالسلام محشور میشوند" "و این در حالیست که تمام خلق، در بی تابی و حزن و اندوهند، اما گریه کنندگان حسین علیه السلام در آرامش و امنیت قرار دارند"
و خلایق به حسابرسی گرفتارند اما گریه کنندگان حسین علیهالسلام در سایۀ عرش الهی با آن حضرت در حال صحبت میباشند و از بدی حساب نمی هراسند...
📚بحارالانوار، ج۴۴، ص٢٧
📚کامل الزیارات باب ٢۶ حدیث ۶
❣┅┅❀💎❀┅┅❣
@harrozbakhoda
✅ کلامی از امام حسین(ع) که به گمان من متضمن نکتهی حکیمانهی فوقالعاده مغتنمی است که برای همهی ما باید آموزنده باشد و گوشوارهی گوش خرد ما باشد، نقل شده است که:
✍️ #عبدالکریم_سروش
🔸امام (ع) در روز عاشورا وقتی که دشمنان به حرم و خانوادهی ایشان حمله کردند، این جمله را گفتند:
«إِنْ لَمْ يَكُنْ لَكُمْ دِين؛فَكُونُوا أَحْرَاراً فِي دُنْيَاكُم: اگر دین ندارید؛آزاده باشید».
🔹روضهخوانها معمولا این جمله را این چنین ترجمه میکنند: اگر دین ندارید «لااقل» آزاده باشید. ولی در کلام امام حسین «لااقل» نیامده است و این کلمه را آوردن، لطف و حسن و عمق این جمله را کاملاً میگیرد. در واقع در کلام امام، یک معادلهی بسیار مهمی برقرار شده است؛ گویا آزاده بودن، عِدل دینی بودن است. اگر کسی «آزاده» بود درست شبیه این است که کسی دیندار است.
🔸از یک «دیندار»،انتظار میرود که آزاده باشد و اگر آزاده نباشد دیندار نیست.
از یک «انسان»، ولو اینکه در حوزهای از حوزههای دینی قرار ندارد، انتظار میرود که آزاده باشد و اگر آزاده بود ولو دینی هم نداشته باشد و به گوش او نخورده باشد، همچنان یک انسانِ شریف و مقبول درگاه خداوند است.
🔹این اصل، اساس و گوهر اندیشهی اخلاقیست که آدمی باید آزاده باشد. این آزادگی، هم تفسیر بیرونی دارد هم تفسیر درونی دارد، هم از درون باید از رذایل پیراسته بود و هم از بیرون باید بردهی کسی نبود، غلامی پیشه نکرد، خوی نوکری نداشت و استقلال و منش مستقل داشت و از این طریق، هم دین خود را تصحیح کرد و هم دنیای خود را.
«إِنْ لَمْ يَكُنْ لَكُمْ دِين؛فَكُونُوا أَحْرَاراً فِي دُنْيَاكُم»
🔸این را به خاطر داشته باشید و مطمئن باشید که اگر در طریق «آزادگی» سیر کنید، بدون تردید مسیری است که شما را به سعادت و به حقیقت میرساند.
#نسبت_دین_و_اخلاق
❣┅┅❀💎❀┅┅❣
@harrozbakhoda
🏴 حی علی عــزا 🏴
🏴حی علی بڪـاء🏴
فرا رسیدن عاشورای حسینی را به محضر آقا بقیة الله امام زمان ( عج )
و تمامی شیعیـان جهان
و شما عزاداران حسینی
تسلیت عرض می نمایم
عزاداریهاتون قبول و التماس دعا
❣┅┅❀💎❀┅┅❣
@harrozbakhoda
◾️در روز عاشورا امورات دنیایی را ترک کنید...
✍ امام رضا علیه السلام فرمود:
هرکس روز عاشورای امام حسین علیه السلام، دنبال کسب و کار نرود، خداوند متعال خواسته ها و حوائج دنیا و آخرت او را برآورده می نماید و هرکس عاشوراء روز مصیبت و حزن و گریه اش باشد، خداوند عزوجل روز قیامت را روز شادی و سرورش قرار خواهد داد و در بهشت چشمانش به دیدار ما اهل بیت عصمت وطهارت علیهم السلام روشن خواهد شد.
📚أمالی صدوق ص ۱۲۹
❣┅┅❀💎❀┅┅❣
@harrozbakhoda
✨﷽✨
🏴دیشب بر دل غریبان نینوا چه گذشت؟
✍امام (ع) به خيمه زينب عليها السلام وارد شد، نافع در مقابل خيمه در انتظار امام ايستاد، شنيد زينب(س) به برادر میگويد: آيا اصحاب خود را امتحان كرده اى؟ من ترس آن دارم كه هنگام خطر تو را تنها بگذارند. امام(ع) فرمود: «سوگند به خدا آنها را آزمودم ديدم همه آماده و استوار هستند و همانند اشتياق كودك به پستان مادرش، اشتياق به مرگ دارند»
نافع میگويد: وقتى كه اين سخن از زينب عليها السلام شنيدم، گريه كردم، و نزد حبيب بن مظاهر آمدم و آنچه را شنيده بودم به او گفتم. حبيب گفت: سوگند به خدا اگر انتظار فرمان امام(ع) نبود هم اكنون با شمشير به سوى دشمن حمله میکردم.
گفتم: من گمان میبرم بانوان حرم با حضرت زينب عليها السلام اين گونه سخن بگويند و پريشان گردند، مناسب است كه اصحاب را جمع كنى و نزد خيمه زينب عليها السلام برويم و با گفتار خود، قلب آنها را استوار سازيم. حبيب، اصحاب را جمع كرد، و سخن نافع را به آنها گفت، همه گفتند: اگر انتظار فرمان امام نبود، هم اكنون به دشمن حمله میکرديم، چشمت روشن و خاطرت آرام باشد كه ما استوار هستيم.
▪️با هم كنار خيام بانوان آمدند و صدا زدند: «اى گروه بانوان و حرمهاى رسول خدا صلى الله عليه و اله و سلم اين شمشيرهاى جوانمردان شما است كه سوگند ياد كرده اند در غلاف نكنند مگر اينكه گردن دشمنان را بزنند، و اين نيزه هاى جوانان شما است كه قسم خورده اند به زمين نيفكنند مگر اينكه به سينه هاى دشمن فرو كنند»
📚مقتل الحسين مقرم ص ۲۶۲ - ۲۶۳
❣┅┅❀💎❀┅┅❣
@harrozbakhoda