✅برای نمـازت وقتِ جداگانه ای بـذار
✍بزرگترین حسرت یه آدم توی آخرت که از هر جهنمی آدم رو بیشتر میسوزنه اینه که من میتونستم نماز بخونم و نخوندم. میتونستم وقت بذارم برای نمازم ولی نذاشتم، میتونستم نمازم را اول وقت بخونم ولی نخوندم میتونستم نمازم را باحضور قلب بخونم ولی نخوندم، چون تو آخرت می فهمیم بیشترین چیزی که انسان را در آخرت خوشبخت می کنه، میزان نشست و برخواست خصوصی با خدا و یاد خداست.
جوون خیلی حواست باشه نمازت رو ترک نکنی، خیلی ها آرزوی یه سجده کردن تو دلشون مونده ولی دیگه نمیتونن، از نمازت مواظبت کن، براش یه وقت جداگانه ای تو برنامهریزی ها داشته باش که یه روز حسرت نخوری!
❣┅┅❀💎❀┅┅❣
@harrozbakhoda
آیت الله مجتهدی تهرانی (ره):
✅ دو چیز است که ثواب آن و دو چیز هم که عقوبت آن سریع به انسان میرسد !
🔹پیامبر خدا فرمودند:
دو چیز است که ثواب آن زود به انسان می رسد. دوچیز هم هست که عقوبت آن سریع به انسان می رسد. آن دوچیز که ثواب آن زود می رسد:
🔸⇦اول صِلَةُ الرَّحِم(دیدار با خویشاوندان)
🔸⇦دوم اِعانَةُ المَظلوم، (کمک کردن مظلوم)
بیچاره ای مظلوم شده، شما به او کمک می کنید
خداوند سریع به او ثواب میدهد.
🔹و دو چیز هم هست که عقوبت آن سریع و به عجله و زود به انسان میرسد، یعنی به آخرت نمی کشد.
🔸⇦اول: قَطعُ الرَّحِم،
با خواهرت قهر کنی، به دیدنش نروی و ... در همین دنیا سی سال از عمرت کم میشود.
بترسید از قطع رحم!
🔸⇦ دوم: الظُّلم، به کسی ظلم بکنید.
📚بررسی گناهان کبیره در مواعظ و کلام آیت الله مجتهدی تهرانی ،ص۱۶۳ و ۱۶۴
❣┅┅❀💎❀┅┅❣
@harrozbakhoda
✅تلنگر
✍وقتی پدر و مادری، بعد از ڪلی نصیحت و التمـاس، از تربیـت و سربهراهشدنِ فرزند چموششان ناامیدومأیوس میشوند، چارهای ندارند جزاینکه بیخیالش گردند! پیامبر و اهلبیت علیهـمالسـلام،پدر معنوی ما هستند؛ کارینکنیم که -زبانم لال- از ما مأیوس شده و رهایـمان ڪنند بحال خودمان! این بدتـریــن عـذاب و بدبختـی یڪ انسـان اســت.
« آیه 45 سوره طور »
فَذَرْهُمْ حَتَّـىٰ يُلَاقـُوا يَوْمَهُمُ الَّذِي فِيــهِ يُصْعـَقـُونَ پسآنانرا بهحالخود واگذارشان تا آن روزشان را كه در آن گـرفتار صاعقه و قهرخدا مىشوند، ببينند.
❣┅┅❀💎❀┅┅❣
@harrozbakhoda
✨﷽✨
⛔️نمک نشناس نباشید
✍کار برخی ها نمکدان شکستن شده است، سبک معیشتی و رفتاری که بسیاری از ما در زندگی مان بدان دچار هستیم اما تا به حال چهره زشت خود را در آن هنگام ندیده ایم
🌹امام علی علیه السلام می فرمایند:
خالِطوا النّاسَ مخالَطَـةً إن مِتُّم مَعَها بَکوُا وَ إن عِشتُم حَذُّوا إلَیکُم. با مردم چنان رفتار کنید که اگر با آن رفتار بمیرید بر شما بگریند و اگر زنده باشید مشتاق شما باشند.
اشخاصی را می شناسیم که تا زنده اند مردم با عشق و علاقه آن ها را دوست می دارند و در مرگشان متأثر و سوگوار می شوند. می دانید این ها چه کرده اند که محبوب واقع شده اند؟ این اشخاص روش صحیحی را برای معاشرت با مردم و اطرافیانشان انتخاب کرده اند این ها افرادی قدرشناس و حق شناس و آگاه به مسائل زندگی خود و اطرافیان شان هستند آنان سعی و کوشش می کنند آنچانکه شایسته است حقوق دیگران را رعایت کنند ودل ها را با توجه به میزانهای الهی از خود راضی و شاد کنند شما هم اگر می خواهید محبوب دل ها و قلب ها گردید و مردم به شما علاقمند گردند به سفارش امام علی علیه السلام عمل کنید و در هنگام ارتباط با مردم رویه ای عاقلانه در پیش گیرید و قدر محبت ها و جایگاه های آن ها را بدانید و به آن ها بها دهید؛ بهای خدمات مردم بر شما قدرشناسی و ارج گذاری به خدمات آنان است.
📚الهام از گفتار علی علیه السلام، سید محمد تقی حکیم
❣┅┅❀💎❀┅┅❣
@harrozbakhoda
👌 ده چیز ده چیز دیگر را مےخورد
☘نیکی بدی را
☘ تکبر علم را
☘ توبه گناه را
☘ دروغ رزق را
☘ عدل ظلم را
☘ غم عمر را
☘ صدقه بلا را
☘ خشم عقل را
☘ پشیمانی سخاوت را
☘ غیبت حسن عمل را
❣┅┅❀💎❀┅┅❣
@harrozbakhoda
┄┄┄┅═✧❁﷽❁✧═┅┄┄┄
🔴وضعیت گناهان در قیامت
🌹🌹حضرت علی (ع) در فرمایشی مهم گناهان را به سه دسته کلی تقسیم کردهاند:
🔴 گناهان سه دسته هستند:
1⃣گناهانی که بخشیده میشوند
2⃣گناهانی که بخشینده نمیشوند
3⃣گناهانی که برای مرتکبین آنها، هم امید عفو داریم و هم نگران عذاب هستیم.
🏷امّا گناه مغفور، گناهی است که خداوند بر اثر آن بندهاش را در دنیا عذاب داده است؛ و خداوند بزرگوارتر است از آنکه بندۀ خود را دوبار عذاب کند.
🏷و امّا گناه غیر مغفور، ستمی است که بندگان خدا بعضی به بعض دگر مینمایند. خداوند چون برای خلائق ظاهر شود سوگندی بزرگ بر خویشتن یاد کرده است و گفته است: خداوند برای بندگانش قصاص میکند، و حقّ بعضی را از بعضی دیگر میستاند؛ بطوریکه برای هیچ بندهای در نزد دیگری تظلّم و دادخواهی باقی نماند. و سپس همه را به معرض حساب گسیل مینماید
🏷 اما گناه دسته سوم گناهی است که خدا آنرا بر مخلوقات پوشانده و به او توفیق توبه داده است و او از یک طرف از گناهش میترسد و از طرف دیگر به رحمت خدایش امیدوار است، و حال ما هم اینچنین است که هم امید به رحمت خدا داریم و هم از عذاب او میترسیم
📚اصول الکافی، ج۲، ص۴۴۳
❣┅┅❀💎❀┅┅❣
@harrozbakhoda
📿معجزه صلوات
✍امام صادق علیه السلام فرمودند:
كسی كه يك مرتبه با نيّت [پاك و پسنديده] و با اخلاص کامل صلوات بر پيامبر و خاندان گراميشان بفرستد، خداي متعال یکصد حاجت او را برآورده ميكند: سي حاجت از حوائج دنيا، و هفتاد حاجت از حوائج آخرتش را.
📚مستدرک وسائل الشیعه، ج 5، ص97
❣┅┅❀💎❀┅┅❣
@harrozbakhoda
🍃🍃🌸🌸🌸
🍃🍃
🍃🍃
🍃🌹امام جوادعليه السلام:🌹🍃
الْمُؤْمِنُ يَحْتَاجُ إِلَى ثَلَاثِ خِصَالٍ تَوْفِيقٍ مِنَ اللَّهِ عَزَّوَجَلَّ وَوَاعِظٍ مِنْ نَفْسِهِ وَقَبُولٍ مِمَّنْ يَنْصَحُهُ.
🍃🌺مؤمن نيازمندسه توفيقى ازپروردگار
۱ - توفیقی از پروردگار
۲- پنددهنده اى ازدرون خويش
۳-پذيرش ازنصيحت كنندگان
📚منابع؛مستدرک الوسایل ج 8 بحارالأنوار(ط-بیروت) ج 75
❣┅┅❀💎❀┅┅❣
@harrozbakhoda
#انفاق
✍یکی از سرمایه داران مدینه وصیت کرد که انبار خرمای او را پیامبر اسلام صلی الله علیه و آله به بینوایان انفاق کند. پس از مرگ او، رسول خدا تمام خرماها را به فقرا داد، آن گاه یک عدد خرمای خشکیده و کم مغز برداشت و به مسلمانان فرمود: سوگند به خدا که اگر خود این مرد، این یک دانه خرما را به بدبخت و گرسنه ای می داد، پاداش آن نزد پروردگار بیش از همه این انبار خرما بود که من به دست خود که پیامبر خدا هستم، به فقرا و بینوایان دادم.
لذا در یک حدیث دیگری پیغمبر اکرم(ص) می فرماید: اگر مرد در زمان حیات خود یک درهم صدقه بدهد، بهتر از یکصد درهم صدقه در موقع مردنش است
📙نمونه معارف اسلامی، ص ۴۱۹
📗جامع احادیث شیعه، ج ۸
❣┅┅❀💎❀┅┅❣
@harrozbakhoda
🌹امام مهدى عليه السلام
در سخن پيامبر صلي الله عليه و آله وسلم پيامبر اكرم صلي الله عليه و آله وسلم :...
خداوند از فرزندان حسين امامانى قرار داده است كه راه و روش و آيين مرا برپا مىدارند.
نهمين آنان قائم خاندان من
#مهدی امتم میباشد.
او شبيه ترين مردمان به من است در سيما و گفتار و كردار.
پس از غيبتى طولانى و سرگردانى و سردرگمى مردم، ظاهر میشود، آنگاه آيين خدارا آشكار میسازد...
پس زمين را از عدل و داد پُر میكند پس از آن كه از ستم و بيداد لبريز شده باشد.1
1🖊.كمال الدين 1/257.امام مهدى عليه السلام در سخن حضرت فاطمه (س)
جابر میگويد:
خدمت #حضرت_فاطمه رفتم، لوحى نزد آن بانو نهاده بود كه در آن نامهاى امامان نوشته شده بود (از آن جمله درباره دوازدهمين امام چنين آمده بود)
پس از امام يازدهمين (امام حسن عسكرى عليه السلام راه امامت را كامل مىكنم با فرزندش كه رحمت براى همه جهانيان است. او (امام دوازدهم) داراى كمال موسى و شكوه عيسى و شكيبايى ايوب است...
در زمان (غيبت) اين امام، دوستان من (دينداران راستين) به مشكلات گرفتار شوند... آنان به حق دوستان منند (چون در ديندارى پايدارى مىكنند). درود و رحمت خداوند بر آنان باد.
آنان (مردمان در دوران غيبت) بى گمان هدايت شدگان و راه يافتگانند.
📚1.کمال الدين 1/310.
❣┅┅❀💎❀┅┅❣
@harrozbakhoda
✅همرنگ هستی
✍اگر انسان باور کند که در یک مراسم عروسی همة شرکت کنندگان هدایایی در دست خواهند داشت و او دست خالی است،احساس شرمندگی می کند. اگر كسي وارد مجلس شود و همه به احترام او برخيزند،كسي که نشسته و حرکتی نمی کند،احساس بدی در خود پیدا می کند. اگر هنگام نماز همه مردم خیابان و بازار به سمت مسجد بروند،کسی که به مسجد نمی رود،خود را عقب افتاده احساس می کند.
قرآن می فرماید:همواره کلّ هستی در حال تسبیح خدا است: «يُسَبِّحُ لِلَّهِ ما فِي السَّماواتِ وَ ما فِي الْأَرْض.» (آیا شما نمی خواهید همرنگ هستی باشید؟ جمعه: 1)
📚 شیوه های دعوت به نماز؛استاد قرائتی؛ص 94
❣┅┅❀💎❀┅┅❣
@harrozbakhoda
🍃🌸🍃
چگونه قرآن بخوانیم❓
👈امیرمومنان علی علیه السلام در توصیف انسان های باتقوا و متدین می فرماید:
🔸ایشان کسانی هستند که چون شب شود ؛
🌷روی پاهای خود ایستاده و اجزاء قرآن را به صورت ترتیل، تلاوت می کنند و با تلاوت قرآن، از اعمال گذشته خویش، نگران می شوند و درمان دردهای خود را از میان آیات قرآن، جستجو می کنند.
🌷هرگاه به آیه ای ار آیات بهشتی برسند سرِ خود را بالا گرفته و با ذوق و شوق فراوان آن را می خوانند
👈 و آنگاه که آیاتی از آیات دوزخ و جهنم را تلاوت می کنند جهنم را در مقابل خود می بینند و به آن آیات، گوش جان می سپارند و آتش جهنم را در کنار گوش خود تصور کرده که شعله های آن، فراگیر شده است
🔻سپس در محضر ربوبیت، خود را به سجده انداخته و دستان و پیشانی و زانوهای خود را روی خاک می سایند و از خداوند می خواهند آنها را از آتش دوزخ نجات دهد.
📚نهج البلاغه، برداشتی از خطبه193 🌷
❣┅┅❀💎❀┅┅❣
@harrozbakhoda