🚨نیروهای جمهوری آذربایجان وارد قرهباغ کوهستانی شدند
▪️رسانههای ارمنستان مدعی شدهاند نیروهای جمهوری آذربایجان با نقض آتشبس از خط تماس شوشی-لیساگور عبور کردهاند.
▪️طبق گزارش خبرگزاری ارمنستان مسئولان قرهباغ کوهستانی فورا نیروهای حافظ صلح روسیهای را در جریان این موضوع قرار دادهاند.
▪️جمهوری آذربایجان پیش از این ارمنستان را به استفاده از جاده کوهستانی استپاناکارت-قایبالیشن-لیساگور برای انتقال سلاح متهم کردهاند.
▪️در پی این حوادث روسیه جمهوری آذربایجان را به نقض آتشبسی که به جنگ سال ۲۰۲۰ با ارمنستان خاتمه داد متهم کرد.
▪️روسیه گفته نیروهای جمهوری آذربایجان با عبور از خط مرزی، آتشبس برقرارشده با وساطت روسیه را نقض کردهاند.
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil
🔥مسئولانی که به عریانی اعتقاد دارند❗
🔻اگر در روزهایی که کرونا در اوج تاخت و تاز خود روزانه چند صد نفر قربانی می گرفت، مسئولی می گفت که «کاری نمی شود کرد و باید با کرونا کنار بیاییم»، قطعا با برخورد تند اجتماعی مواجه می شد و مجبور به ترک صندلی قدرت میشد.
🔻در همه گیری کرونا با مرکزیت ستاد ملی کرونا، علاوه بر اینکه حداکثر توان درمانی کشور به میدان آمد، پژوهشگران انواع واکسن و دارو، نیروهای مردمی و جهادی، صداوسیما و رسانهها، مساجد و اماکن مقدس و طلاب، نیروهای ارتش و سپاه و بسیج... همه پای کار بودند.
🔻تا جاییکه پلیس در برخی ایام با انواع مانع و حتی دپوی خاک! برخی جادههای اصلی را می بست و صداوسیما بخش زیادی از توان رسانهای و خبری خود را روزانه برای مبارزه با این ویروس منحوس متمرکز کرده بود.
🔻در کنار همه اقدامات بالا، دستگاههای نظارتی مراقب بودند که تا حد امکان منتقدان در چارچوب مشخصی حرکت کنند و موجب اختلال در سیاست اصلی کشور در مقابله با کرونا نشوند.
🔻اما چرا از تجربه شکست دادن کرونا در مورد ویروس فحشا و عریانی و موضوع کشف حجاب استفاده نمی شود؟
🔻آیا در زمان شیوع کرونا، مسئولان فقط مردم را به تقویت بدن در برابر کرونا دعوت می کردند که امروز برخی فقط از کار فرهنگی در برابر هجوم عریانی دم می زنند؟
🔻آیا روزی که با تمام توان، رعایت #فاصله_اجتماعی را الزامی می کردند، نگران موضوع #دوقطبی _اجتماعی بودند؟
🔻چرا زمانی که زدن #ماسک برای دریافت خدمات در بخش های عمومی و خصوصی الزامی شد، مساله محدود کردن آزادی های اجتماعی مطرح نمیشد؟
🔻آیا زمانی که پلیس برای بستن جاده ها و جریمه کردن خودروهایی که در زمان ها و یا مسیرهای غیر مجاز اقدام می کرد، کسی پلیس را به دخالت نظامیان در حوزه سلامت و پلیسی کردن فضا متهم میکرد؟
🔻آیا صدا و سیما فقط در شبکه سلامت به کرونا می پرداخت یا همه شبکه ها بدرستی درگیر اخبار و شیوههای درمان آن می کردند؟
🔻آیا برای درمان ویروس فحشا و عریانی دهها گروه پژوهشگر و دانشمند و شرکت دانش بنیان مانند درمان کرونا مشغول تولید داروی درمان اجتماعی هستند یا موسسات ذیربط اعم از معمم و مکلا در تعطیلات بهاری هستند؟
چطور حرم ها در ایام شیوع کرونا بسته شد ولی برخی اجازه بسته شدن فلان مرکز تجاری یا گردشگری که پرچمدار عریانی شده است را نمی دهند؟
🔻واقعیت تلخ این است که به نظر نگارنده علاوه بر اینکه ستاد ملی مقتدری در کشور برای مبارزه با فحشا وجود ندارد، «برخی» از مسئولان در قوای سه گانه و مجموعههای اجرایی، انتظامی و علمی ذیربط، منهای هوشمندی، اعتقاد محکم و کاملی به احکام اسلام ندارند و از شیوع کرونا در جامعه از شیوع گناه و فساد در جامعه بیشتر می ترسند در حالی که هر دو فورا باید درمان شوند...
#حجاب
#اقدامات_هوشمندانه_ترکیبی
✍حمیدرضا ابراهیمی
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil
7.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ شبکه اسرائیلی:
سال 1973 واپسین باری بود که اسرائیل وادار شد تا در بیش از یک جبهه بجنگد/گویا این واقعیت خوشایند در حال تغییر است و در جنگ بعدی درگیر چندین جبهه خواهیم شد که همگی را یک سر، یعنی ایران هدایت خواهد کرد/این همان هدف قاسم سلیمانی است که همچنان ادامه دارد...
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil
#آذربایجان #ارمنستان
🔰 سودای علیف برای اشغال ارمنستان دوباره بالا گرفت!
جنگ لفظی آذربایجان و ارمنستان همراه با فشار دولت باکو علیه قره باغ کوهستانی اوج گرفته است و زمزمه های دور تازه درگیری نظامی به گوش میرسد. آنچه در این میان معین میکند که قفقاز به کدام سو میرود کشورهایی همچون روسیه، اعضای ناتو ، همسایگان دو کشور از جمله ایران و ترکیه هستند.
جنگ لفظی میان علیف و پاشینیان رئیس جمهور آذربایجان و نخست وزیر ارمنستان که از مسئله تنشهای مرزی تا انسداد کریدور لاچن (لاچین) ادامه پیدا کرده بود، اکنون به مرحله تازه ای رسیده است. برخی بر این باور هستند که جنگ تازه ای در قفقاز به راه میافتد و ارتش آذربایجان به ارمنستان حمله میکند.
🔹بحران سازی به سبک الهام علیف
رئیس جمهور آذربایجان در تلاشهایی که به خرج میدهد از ارمنستان و مناطق آذری نشین جنوب شرقی گرجستان با نام آذربایجان غربی نام میبرد. این در حالی است که دو کشور طبق بیانیه های مسکو و سوچی پذیرفته اند تا تمامیت ارضی یکدیگر را به رسمیت بشناسند و برای حل بحران قره باغ کوهستانی با فدراسیون روسیه همکاری کنند.
لینک:
✅ https://iswnews.com/90550
✅ https://eitaa.com/joinchat/134742021C10aa5fa2c9
الهام علیف ۲۲ اسفند طی سفر به آلمان با «فرانک والتر اشتاین مایر» دیدار کرد و موضوع قفقاز یکی از موارد مذاکرات رئیسان جمهور آذربایجان و آلمان بود.
علیف در این دیدار با بیان راهبرد خود افزوده است: موضع رسمی آذربایجان درباره بحران بر دو اصل امضای توافقنامه صلح با ارمنستان و سپس گفتگو با ارامنه ساکن قره باغ استوار شده است.
وی درباره بحران کنونی قره باغ نیز به طرف آلمانی گفته است: نمایندگان دولت آذربایجان و ارامنه قره باغ کوهستانی با یکدیگر مذاکره کرده اند و برای ادامه تماس ها و ارتباطات مرتبط با مسئله ادغام مجدد و سپس انجام پروژه های عمرانی نمایندگان ارمنی به باکو دعوت شده اند.
🔹تعریف و انتقاد از صلحبانان روسیه
این گفته ها به مذاق نخست وزیر ارمنستان خوش نیامده است و این مقام ارمنی روز بعد در جلسه هیئت دولت ارمنستان گفته است: نمی توان نقش محوری نیروهای صلحبانی روسیه را نادیده گرفت. بحران انسانی در قره باغ کوهستانی که به دلیل انسداد گذرگاه لاچن ایجاد شده با نقش صلحبانان روسیه به فاجعه مبدل نشد.
وی در بخش دیگری با انتقاد از نقش روسیه در اجرای توافقنامه نوامبر ۲۰۲۰ مسکو گفته است: فدراسیون روسیه در توافقنامه آتش بس نوامبر ۲۰۲۰ تضمین کننده امنیت جمعیت و زیرساختهای عمرانی قره باغ کوهستانی را برعهده گرفته است و امیدوارم که این نقش را انجام دهد. چنانچه فدراسیون روسیه نتواند وظایف خود را انجام دهد بابت خطرات پیرامون جمعیت این منطقه باید به شورای امنیت سازمان ملل مراجعه کنیم.
وی با اشاره به تجمع نیروهای آذربایجان در چندین نقطه پیرامونی قره باغ کوهستانی افزوده است: جمهوری آذربایجان به تازگی گامهایی برای ایجاد تنش نظامی در خطوط تماس قره باغ کوهستانی انجام میدهد. آنها با راه اندازی پروپاگاندای رسانه ای تلاش میکنند به قره باغ کوهستانی حمله نظامی کند. این درحالی است که ارتش ارمنستان قره باغ کوهستانی را تخلیه کرده است.
نیکول پاشینیان همچنین از ابتکار عمل دولت ارمنستان برای استفاده از تلاشهای بین المللی خبر داده و در این مورد تصریح کرده است: ارمنستان در حال راه اندازی یک راهکار بین المللی است تا از کشتار و نسل کشی ارامنه قره باغ کوهستنی جلوگیری کند. من به وزارت خارجه ارمنستان ماموریت داده ام تا از طریق سازمان ملل این کار را انجام دهد.
پاشینیان در نشست خبری دیگری ضمن مخالفت با خواسته های علیف و پنج پیش شرط قرارداد صلح گفته است: پیام باکو به ایروان توافق با تحمیل خواسته های سرزمینی به ارمنستان است که خط قرمز ایروان محسوب میشود.
وی در پاسخ به پرسش ها درباره موضع دولت نسبت به انسداد کریدور لاچن و موضوع ادغام ارامنه در ترکیب آذربایجان تاکید کرده است: آذربایجان تلاش میکند تا قره باغ کوهستانی را پاکسازی قومی کند که این کار از نظر ارمنستان غیر قابل قبول است. اولویت ارمنستان ایجاد مکانیزم گفتگو بین ارامنه قره باغ با دولت باکو و اعزام کمیته حقیقت یاب به این منطقه است.
نخست وزیر ارمنستان با رد هرگونه اقدام نظامی ارمنستان برعلیه آذربایجان گفته است: باید بپذیریم که ارمنستان در جنگ گذشته شکست خورده و خسارت دیده است. عامل شکست نظامی در جنگ ۴۴ روزه حضور عوامل نفوذی در ارتش بود.
🔹زور آخر علیف
الهام علیف نیز ۲۷ اسفند آخرین موضع رسمی خود را با برپایی آتش نوروز در قره باغ اعلام کرده است: هرگونه توافق صلح مشروط به پذیرش شرایط آذربایجان از سوی ارمنستان است و در غیر اینصورت صلحی در کار نیست. ارمنستان هنوز بخشی از سرزمین ما را در اشغال خود دارد!
🔹واکنش وزارت خارجه ارمنستان
وزارت خارجه ارمنستان بخش پایانی گفته های علیف را با موضوع کریدور زنگه زور مرتبط میداند و می گوید: آذربایجان برخلاف توافقنامه های مسکو و سوچی تمامیت ارضی ارمنستان را نمی پذیرد و در تدارک حمله نظامی به استان سیونیک در جنوب ارمنستان ( همر مرز با ایران) است.
🔹پوتین کدخدای قفقاز
ولادیمیر پوتین رئیس جمهور فدراسیون روسیه با الهام علیف تلفنی صحبت کرده است. پوتین در این تماس از علیف خواسته است تا براساس توافقنامه های گذشته و قوانین بین المللی برای کاهش تنش در قفقاز و گشایش در ارتباطات و حمل و نقل همکاری کند. گفته میشود این تماس آب سردی بر تلاش برای جنگ افروزی در نوروز از سوی علیف است. هرچند که سیاست مداوم تنش آفرینی جمهوری آذربایجان در خطوط تماس مرزی و عملیاتهای محدود همچنان دنبال خواهد شد.
لینک:
✅ https://iswnews.com/90550
✅ https://eitaa.com/joinchat/134742021C10aa5fa2c9
🔰 #یادداشت: ایران به طور فزایندهای نسبت به تهدیدات در مرز مشترک با ارمنستان نگران است
قبل از جنگ دوم قره باغ، تهران نگرانی خاصی نسبت به مرز خود با ارمنستان نداشت. اما پس از جنگ دوم قره باغ و امیدواری جمهوری آذربایجان برای تحقق کریدور زنگزور با قوه قهریه، به گونهای که مرز ۴۰ کیلومتری ایران و ارمنستان را به خطر بیاندازد و یا مسدود کند، به نگرانی اصلی ایران مبدل شده است. در حقیقت، ایران هیچ مخالفتی با اجرای بند نهم توافق آتشبس ۲۰۲۰ قره باغ که شامل دسترسی آذربایجان به نخجوان میشود، ندارد، اما به شدت با تغییر مرزهای بین المللی در قفقاز، مسدود شدن مرز ایران و ارمنستان و احتمال تجدید درگیری بین ارمنستان و آذربایجان مخالف است و این موضوع را در راستای منافع ترکیه، اسرائیل، آمریکا و سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) میداند.
نویسنده: ولی کالجی، دکتری مطالعات منطقهای از دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران و پژوهشگر ارشد مسائل آسیای مرکزی و قفقاز
👈 از اینجا بخوانید:
✅ https://iswnews.com/80776
✅ https://eitaa.com/joinchat/134742021C10aa5fa2c9
#آذربایجان #ارمنستان
🔰 درگیری در مرز ارمنستان و نخجوان؛ یک نظامی ارمنی کشته شد
🔸به گزارش پایگاه تحلیلی خبری “تحولات جهان اسلام” یکی از نیروهای ارتش ارمنستان در مرز جمهوری خودمختار نخجوان به ضرب گلوله نیروهای جمهوری آذربایجان جان خود را از دست داد.
وزارت دفاع ارمنستان از نقض آتش بس در مرز نخجوان و مرگ یک نظامی خود خبر داده است. بنابر اعلامیه وزارت دفاع ارمنستان، عصر دوم فروردین، نیروهای جمهوری آذربایجان در مرز جمهوری خودمختار نخجوان به سوی مواضع ارتش ارمنستان در نزدیکی شهرک یراسخ تیراندازی کردهاند.
آرشاک سرکیسیان سرباز یگان نهم ارتش ارمنستان حدود ساعت ۱۶:۲۰ دقیقه به وقت محلی بر اثر برخورد گلوله زخمی شد و در نهایت به علت شدت جراحات وارده جان خود را از دست داد.
اطلاعات بیشتری در مورد چگونگی این درگیری منتشر نشده است.
صبح امروز نیز در قره باغ کوهستانی، نیروهای جمهوری آذربایجان به سمت تعدادی از کارگران در منطقه خوجاوند شلیک کرده بودند.
همچنین تصاویری از خودروی نیروهای صلحبان روسیه منتشر شده است که هدف چند گلوله قرار گرفته اند. در شامگاه ۲۱ مارس، دو سرباز روسی با جراحات جزئی به مرکز پزشکی گوریس در منطقه سیونیک ارمنستان مراجعه کردند. به سربازان کمک های اولیه داده شد و بلافاصله مرکز درمانی را ترک کردند.
طی روزهای اخیر، تحرکات مشکوک و درگیرهای پراکنده در منطقه قفقاز افزایش یافته است. به نظر میرسد این افزایش تنش ها و درگیریها برای آماده سازی قفقاز جهت ورود به یک نزاع فراگیر باشد.
🔗 لینک:
✅ https://iswnews.com/90589
✅ https://eitaa.com/joinchat/134742021C10aa5fa2c9
#یمن
#اینفوگرافیک: گزارش نیروهای مسلح یمن از ۸ سال نبرد با ائتلاف سعودی
سرتیپ یحیی سریع، سخنگوی نیروهای مسلح یمن در یک کنفرانس خبری آمار تلفات و خسارات ائتلاف سعودی در جریان هشت سال جنگ یمن را تشریح کرد.
👈 مشاهده جزئیات آمار:
✅ https://iswnews.com/66488
✅ https://eitaa.com/joinchat/134742021C10aa5fa2c9