🔻اراذل و اوباشی که مزاحم یک خانم شده بودند، آمر به معروف را با ضربات چاقو راهی اتاق عمل کردند
🔹️ حجتالاسلام والمسلمین امید کولیوند، دبیر ستاد امر به معروف استان البرز: یکی از جوانان مومن استان البرز که برای خرید به خارج از منزل مراجعه میکند در مسیر مقابل پارک نهجالبلاغه متوجه مزاحمت 2 نفر برای یک خانم میشود.
🔹️ بنا به اعلام فرد و شاهدین ماجرا، پس از تذکر اولیه و سعی در حل مسئله، با برخورد تند و حمله مزاحمین باچند ضربه چاقو میشوند.
🔹️ برخی از این ضربات ریشهای بوده و فرد پس از انتقال به بیمارستان راهی اتاق عمل شده است.به گفته پزشکان بهبودی کامل حاصل نشده است اما وضعیت قابل قبول است و حال عمومی این آمر به معروف مساعد میباشد.
🇮🇷 @QODS_IR | اخبار قدس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 یک کارگر در ترکیه که در حال تمیز کردن قطار بود در اثر برق گرفتگی کشته شد
🇮🇷 @QODS_IR | اخبار قدس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پروژهی GAP
همیشه پای صهیونیستها در میونه
🇮🇷 @QODS_IR | اخبار قدس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نماینده حزبالله لبنان در ایران: اسرائیلیها یا خودشان میروند یا همهشان را میریزیم داخل دریا
🔹️ دیگر ارتش شکستناپذیر اسرائیل تمام شده و دورهاش گذشته است.
هرکسی پول داشته، از مناطق اشغالی فرار کرده است
🇮🇷 @QODS_IR | اخبار قدس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥آخرین تحقیقات موسسه گالوپ از وضعیت وخیم سلامت روان در جامعه آمریکا:از هر شش آمریکایی یک نفر افسردگی شدید دارد!
🔹 گالوپ که یکی از معروفترین شرکتهای نظرسنجی در جهان است در آخرین تحقیقاتی که از شهروندان آمریکایی بعمل آورده به رکورد بیسابقهای از افسردگی شدید در آمریکا رسیده است
🇮🇷 @QODS_IR | اخبار قدس
🔻وزیر اطلاعات: در دولت فعلی شاهد کاهش نرخ بیکاری و تورم، رشد تولید بودهایم
🔹️ اسماعیل خطیب: در دولت مردمی و انقلابی رئیسی شاهد رشدهایی در حوزه اقتصادی، جهش در فروش نفت، رشد در درآمدهای مالیاتی بودیم. در همین دوره شاهد کاهش نرخ بیکاری و تورم، رشد تولید و راه اندازی مجموعههایی که احیانا ظرفیتهای غیر فعال داشتند بودهایم.
🇮🇷 @QODS_IR | اخبار قدس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥حمله افراطیون هندوتوا به اتوبوس زائران حج
🔹 اتوبوس حامل زائران حج در منطقه کوتا راجستان هند، توسط افراطیون هندوتوا مورد حمله قرار گرفت.
🔹 در این حمله، چندین زائر حج از جمله چند زن مجروح و زخمی شدند و افراطیون هندوتوا زائران مسلمان را مجبور به سر دادن شعار «جای شری رام» کردند.
🔹 «جای شری رام» شعاری است که افراطیون هندوتوا در هنگام حمله به مسلمانان فریاد میزنند.
🔹 هندوتوا یک رویکرد ایدئولوژیک برای حاکمیت مطلق هندوها بر هند است که «نارندرا مودی» نخستوزیر هند و حزب متبوعش «بهاراتیا جاناتا» نیز به آن اعتقاد دارند.
🔹 تقویت تفکر هندوتوا از زمان روی کار آمدن نارندرا مودی، منجر به تشدید خشونتها و حملات به مسلمانان هندی و افزایش تخریب مساجد و منازل و ضرب و شتم و قتل و کشتار مسلمانان شده است.
🇮🇷 @QODS_IR | اخبار قدس
#هندو
#خشونت
#مسلمان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 حمله به نطنز و فردو؛ از واقعیت تا ادعا
🇮🇷 @QODS_IR | اخبار قدس
40.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨 جهان در انتظار بمب خبریِ دیدار سلطان عمان با رهبر ایران / پیام صریح آیت الله درباره ایران
#شبنامه / دیدار سلطان عمان با رهبر ایران / آیا سلطان عمان زمینه را برای گفتگوی تاریخی ایران و مصر فراهم خواهد کرد؟ / پیام صریح آیت الله درباره سعودی / آیا بمب خبری سلطان عمان جهان را حیرت زده خواهد کرد؟ / سمت ۱۲۲۲
✅ این آدرس صفحات ما هست، لطفا حمایت کنید دیده بشه ✌️🇮🇷
لینک تمام صفحات ما در شبکه های اجتماعی
http://zil.ink/mr.tahlilgar
@iran_onlin_ir
♦️ آیا پیامِ فوق تمدنی رهبر ایران از سوی هیئت عمانی فهم شد؟
🔸 حرف هایی مهم که فراتر از مرزهای ایران تعریف میشد
🔸با ملت ها و دولت ها ! اگر دولت ها نیامدند با ملت ها حلش میکنیم...
#شبنامه
۱۴۰۲/۳/۹
🔺 در روزهای اخیر شاهد حضور سلطان عمان در ایران بوده ایم. برخی میگویند او با اهداف انتقال پیام از سوی غربی ها به ایران آمده و برخی دیگر میگوند خبری از مصر آورده و برخی هم تاکید دارند که مجموعه ی این موارد به همراه درخواستی خاص میتواند در سفر او رخ داده باشد.
هر کدام را در نظر بگیریم مسئله اینجاست سلطان چیزی را با خود آورده که آن قدر مهم بوده که واداراش کرده شخصا بیاید تا روی هیئت عمانی زمین انداخته نشود...
🔺 او در بخشی از این سفر دیداری با رهبر ایران داشته که در آن پیرامون رژیم صهیونیستی ، سعودی و همچنین مصر نکاتی مطرح شده است.
رهبر ایران در پایان گفتگوهایش با مقام عمانی ، جمله را اینگونه تمام میکند: با گسترش ارتباطات دولتها، امت اسلامی شوکت و عظمت خود را بازیابد و درکنار هم قرارگرفتن ظرفیتها و امکانات کشورهای اسلامی، به نفع همه ملتها، کشورها و دولتهای اسلامی باشد.
🔺رهبر ایران در این جملات بیشتر از سطح تصور تمدنی صحبت کرده و به چیزی اشاره کرده که در این 44 سال در دستور کار ایران بوده است.
او وقتی از لزوم گسترشِ ارتباط بین کشورها صحبت میکند از "ملت ها" و همچنین "دولت ها" در کنار هم صحبت میکند.
به عبارت ساده تر: ما اماده ایم با دولت های مسلمان همفکری و همراهی کنیم، اما اگر کسی نیامد چاره ای نیست جز گفتگوی با ملت ها...
🔺 در این سالها ایران محور مقاومت را در گفتگوی با ملت ها ساخته است. علت اینجاست که دولت ها به هزار و یک دلیل جرات همراهی نداشته اند. از طرفی ایران پروژه خود در احیا یک حوزه تمدنی مشترک را نمیتوانسته به حال خود رها کند ، پس آن را با ملت ها جلو برده است.
ملت هایی که کمی بعد تر به ارتش های قدرتمند تر از ارتش های ناتو تبدیل شده و بعضی از عناصر آنها با آرا مردم به ساختار دولت ها و حکومت ها نفوذ کرده اند.
🔹 نکته ی بخش دوم اینجاست : ما در نبود دولت ها سراغ ملت ها رفتیم. کمی بعد تر با حمایت از آنها با کشورهایی رو به رو شدیم که حالا دولت هایشان هم تا حدودی در همان مسیر تغییر ماهیت داده و همراه شده اند.
مسئله ی بعدی در این صحبت ها تاکید ایران بر کلمه ی اسلام است. هوشمندی عجیب و غریبی که از ابتدای 57 برای نام نهادن روی این انقلاب انجام شد.
🔺 در این مسئله رهبران ایران کاملا عامدانه کلمه ی اسلام را جایگزین ایران کرده اند تا همکاری ها به مرزهای ایران محدود نشده و دیگر ملت های منطقه (کشورهای مسلمان ) دلیلی برای این همکاری مشترک به جهت تشکیل حوزه تمدنی جدید داشته باشند.
مسئله ویژه تر در این خصوص اینجاست که او بر ضرورت این همکاری ها برای بازگشت اسلام (بخوانید منطقه) به روزهای اوج خود، تاکید دارد.
کدام روزهای اوج ؟ زمانی که چکمه ی استعمار روی نقشه ی منطقه دیده نمیشد.
زمانی که غرب نمیتوانست از موضعی بالاتر و گستاخانه با ملت ها سخن براند و منطقه ای که بیشترین سرمایه و ثروت را دارد این چنین به نقطه ای در هم شکسته و تحت سیطره ی غرب تبدیل نمیشد....
🔺 مقامات می آیند و میروند. دیدار ها صورت میگیرد.
این ایران است که از 44 سال پیش با نگاه فوق یک بازی تمدنی را شروع کرده، مرزها را جا به جا و ارتش هایی قدرتمند تر از برخی ارتش های ناتو را آماده کرده و به پیش میرود.
در ادامه ی این مسیر باید منتظر اضافه شدن کسانی به دایره ی محور مقاومت بود که شاید پیش از این خیلی ها تصورش را هم نکرده باشند...
#آقای_تحلیلگر
#شبنامه
@mrtahlilgar1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹 بسیار عالی بود دعایی که ایشان فرمودند با این صدای بسیار زیبا
من خواهش میکنم
اگر عزیزان ما در مسجد ضرار قول میدهند که حمید اسماعیل زهی همین طور هر هفته دعا بخواند
من قول میدهم بیایم صف اول
@mrtahlilgar1
27.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 آیا لشکرها دارند برای قیام آماده میشوند؟
گزارش ها نشان از آن دارد که پس از شانزده سال دارد اتفاقاتی رخ میدهد که باید درک متفاوتی نسبت به آنها داشت. اتفاقاتی که نشان از در پیش بودن یک رخداد مهم دارند. بله ، به نظر میرسد که لشکرها دارند برای قیام آماده میشوند...
📣 #ایران_تیوی
@irantv1400
#آذربایجان #ایران
🔰 راه آهن رشت به آستارا و تحقیر دولت علیف؟
دولتهای فدراسیون روسیه و جمهوری اسلامی ایران قرارداد ساخت راه آهن رشت-آستارا را با سرمایه گذاری روسیه امضا کردهاند. این راه آهن برای اتصال زمینی راهگذر شمال به جنوب باید از خاک جمهوری آذربایجان عبور کند اما این دولتها نه تنها از دولت آذربایجان دعوت نکرده اند حتی نامی از این دولت هم نبردهاند. پروژه راه آهن رشت به آستارا قطعه ناتمام از مسیر زمینی شمال به جنوب است که جمهوری آذربایجان قصد داشت در آن سرمایه گذاری کند اما با تحریمهای آمریکا شرکت دولتی راه آهن آذربایجان از آن کنار کشید.
👈 از اینجا بخوانید:
✅ https://iswnews.com/94778
✅ https://eitaa.com/joinchat/134742021C10aa5fa2c9
#عراق
🔰 خیز حشد الشعبی برای تشکیل تیپ جدید در سنجار
🔸به گزارش پايگاه تحلیلی خبری "تحولات جهان اسلام" تیپ دوم سازمان حشد الشعبی عراق متشکل از دو هزار رزمنده در منطقه سنجار تشکیل خواهد شد.
رسانههای کُردی به تقل از منابعی در سازمان حشد الشعبی از اقدام این سازمان جهت تشکیل تیپ جدیدی در شهر سنجار واقع در استان نینوا خبر دادند که متشکل از دو هزار رزمنده خواهد بود.
طبق اعلام این منابع، فالح الفیاض، رئیس سازمان حشد الشعبی موافقت محمد شیاع السودانی، نخست وزیر عراق را با تشکیل یک تیپ جدید در شهر سنجار که از افراد بومی این منطقه تشکیل شود، کسب کرده است. سازمان حشد الشعبی پیش از این نیز یک تیپ بالغ بر دو هزار نفر در منطقه سنجار ایجاد کرده بود.
گفته میشود تیپ جدید این سازمان در سنجار در حال حاضر نهایی نشده و متشکل از چهار هنگ از داوطلبان بومی سنجار خواهد بود. همچنین مراد شیخ کالو، از فرماندهان سازمان بدر و مشاور فعلی رئیس سازمان حشد الشعبی در مناطق شمالی، مامور به تشکیل این تیپ جدید شده است.
در همین رابطه، ماجد شنکالی، نماینده حزب دموکرات کردستان در پارلمان عراق گفت که این تیپ متشکل از اهالی سنجار و عربهای این منطقه است. این اقدام، یک تهدید به شمار میرود و نهادهای مربوطه را در جریان این امر قرار دادهام.
شایان ذکر است منطقه سنجار از توابع استان نینوا است و در فاصله ۱۲۰ کیلومتری غرب شهر موصل واقع شده و بیشتر ساکنان آن را ایزدیها تشکیل میدهند. در حال حاضر گفته میشود بیش از پنج گروه از نیروهای مسلح عراق و گروههای شبهنظامی شامل حشد الشعبی، یگانهای مقاومت سنجار (YBS)، پلیس محلی، ارتش عراق و پیشمرگه در منطقه سنجار حضور دارند؛ این نیروها سالهاست که برای تحمیل نفوذ خود در این منطقه، با یکدیگر درگیرند.
🔗 خبر:
✅ https://iswnews.com/94845
✅ https://eitaa.com/joinchat/134742021C10aa5fa2c9
#آذربایجان #ایران
🔰 چرا دولت باکو به وزیر امور خارجه ایران توهین کرد؟!
اصولا کشور کوچک و کم جمعیت جمهوری آذربایجان که عمق استراتژیک خاصی ندارد و همواره تحت هویت تاریخی و سرزمینی ایران قرار میگیرد؛ از ترس فروپاشی دولت لائیک فعلی و برای پوشش کاستیها و نقصهایش همیشه و تای جای ممکن دست به فرافکنی میزند. از این رو، دولت باکو در مراحل مختلف از تاریخ سیاسی این کشور تازه تاسیس، همیشه برای انحراف افکار عمومی از مسائل مهم این کشور دست به عملیاتهای روانی متعدد زده است. مثالهایی از این دست فراوان است.
دومین حمله به نارداران و بازداشت اعضای «جنبش اتحاد مسلمانان» پس از افشای کودتای «سازمان امنیت ملی آذربایجان» انجام شد. روسها با نجات دولت الهام علیف مانع سرنگونی وی شدند و او برای انحراف افکار عمومی به قلع و قمع فعالان دینی پرداخت.
دولت علیف در پرونده ترتر هم توقف اجباری عملیات نظامی چهار روزه در آوریل با اولتیماتوم روسیه را با اتهام زنی به نظامیان کشورش بابت افشای اطلاعات نظامی و همکاری با ارمنستان و شکنجه و کشتار آنها لاپوشانی کرده است.
/1
🔗 لینک:
✅ https://iswnews.com/94855
✅ https://eitaa.com/joinchat/134742021C10aa5fa2c9
دولت باکو در قبال ایران نیز ناتوانی خود را در تحمیل قاعده بازی به تهران به شکل دیگری بُروز میدهد. موج نخست عملیات روانی علیه جمهوری اسلامی ایران و تحریک مقامات تهران برای آغاز تنش راه به جایی نبرد. طی این عملیات روانی «رهبر جمهوری اسلامی ایران» هدف حملات لفظی قرار گرفت ولی بردباری در تهران مانعی بر سر راه باکو بود. باکو به عنوان مهره اسرائیل قصد داشت با ایجاد یک بحران تازه تهران را به یک واکنش نظامی وادار کند. اثرات استفاده تهران از گزینه نظامی میتوانست باعث بوجود آمدن مشکلاتی مانند فعال سازی بند هفت منشور سازمان ملل، توقف توافق برجام برای همیشه و شناسایی ایران به عنوان یک کشور متجاوز و مخل نظم بین المللی شود؛ موضوعی که به دنبال آن، بهانه های لازم برای باز شدن پای ناتو به منطقه قفقاز را تسریع میکرد و همچنین روند عادی سازی روابط ایران با عربستان و اتحادیه عرب را دستخوش تغییرات و مشکلاتی میکرد. ذکر این نکته بسیار مهم است که بهبود روابط تهران با اتحادیه عرب، رویای جبهه غربی برای فشار بر ایران به وسیله کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس را تقریبا بر باد داده است.
بازی باکو در ماجرای تیراندازی به سفارت این کشور در تهران هم جالب توجه است. تخلیه سفارت پس از تیراندازی و راه اندازی نمایش رسانه ای بسیار وسیع با حواشی گوناکون در رسانه های آذربایجان هم یکی دیگر از بازی های دولت باکو برای لاپوشانی نقش شهروند وهابی آذربایجانی و هماهنگ کننده حمله تروریستی به مرقد شاهچراغ بود. این بازی با تمام تحریکات باز به جایی نرسید و آنها از تهران به تبریز رفتند.
دولت باکو در ماجرای درخواست تحویل فهرست ۴۰ نفری شهروندان منتقد دولت باکو که در ایران ساکن هستند هم موفقیتی کسب نکرده است. بازداشت و بازجویی سه تن از اعضای جنبش مقاومت اسلامی آذربایجان معروف به حسینیون و سپس رفع سو تفاهم ها هم نشان داد که باکو در این پرونده هم شکست خورده است. لاپوشانی و فراکنی در عدم موفقیت در این پرونده هم با قلع و قمع گسترده شهروندان متدین آذربایجانی در جمهوری آذربایجان و با نمایش رسانه ای گسترده انجام شد.
اخیرا روسیه که به نوعی متحد جمهوری آذربایجان محسوب میشود، برای نخستین بار مقامهای دولت باکو را به مراسم رژه نهم می و روز پیروزی در مسکو (سالروز فتح برلین) دعوت نکرد! همچنین روسیه و ایران در پرونده اتصال زمینی کریدور شمال به جنوب قرارداد راه آهن رشت به آستارا را بدون تفاهم با آذربایجان امضا کرده اند.
اکنون، پس از دو رویداد مذکور و پس از ناکامیهای بزرگ پیشین، علیف به عنوان مهره غرب، دور جدید توهینها و تحقیرها علیه ایران را، این بار با محوریت حسین امیر عبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران آغاز کرده است. در روزهای اخیر و در یک شوی تلویزیونی، فردی بهعنوان حسین امیر عبداللهیان برای شرکت در یک مسابقه تلویزیونی جهت پاسخ به سوالات و دریافت جایزه ۲۰۰ ماناتی وارد استودیو میشود. بازیگر نقش وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران با لهجه غلیظ تالشان به زبان آذربایجانی سخن میگوید! سوالات این شوی تلویزیونی به گونه ای طراحی شده که حاوی اطلاعات و القاهای دروغ به بیننده و در برگیرنده ادعاهای غلط باکو نسبت به تاریخچه بین دو کشور و روابط باکو با تهران است.
در پایان مسابقه هم وزیر امور خارجه برنده میشود و مبلغ جایزه خود را نه به مانات که به ریال درخواست میکند و یک کیسه اسکناس به او داده میشود تا قدرت مانات پول آذربایجان در برابر ریال ایران به رخ کشیده شود.
توهین به یک مقام رسمی ایرانی در این سطح در رسانه رسمی یک کشور دیگر، امری طنز و یا معمولی محسوب نمیشود؛ بلکه تنها نشان از دشمنی عمیق دارد. اینجاست که مقامهای وزارت امور خارجه در خیابان ملل تهران باید گوش به زنگ شوند که چگونه با چنین دولتی رابطه برقرار کنند.
پذیرش شروط برای عادی سازی رابطه به امید اینکه دولت باکو به دوران ماه عسل با تهران بازگردد غیر قابل باور است. همان قدر که در تهران به منتقدان باکو فشار وارد میکنند در باکو برای مخالفان تهران سنگ تمام میگذارند. میتوان گفت که دولت باکو تلاش میکند با سیاست تهاجمی، توپ را در زمین حریف خود بیندازد تا مجبور به دفاع نشود. رویکرد یک بام دو هوای ایران در قبال دولت باکو، یک بار برای همیشه باید تغییر کند!
/2
🔗 لینک:
✅ https://iswnews.com/94855
✅ https://eitaa.com/joinchat/134742021C10aa5fa2c9
چگونه به اینترنت معتاد میشویم؟🤔
در صورتی که بیش از 3 ماه و هر روز بيش از 6 ساعت بدون آنکه هیچ کار خاصی انجام دهید در اینترنت آنلاین باشيد، شما يك "معتاد به اینترنت" محسوب می شوید.
⁉️ اطلاعات مهم بیشتر؟ 👇
🆔 @etelaate_omomii
⭕️ همآوایی روسیه و چین با ایران در موضوع افغانستان / بخش اول
♨️ ۲۴ فروردین ماه سالجاری شهر سمرقند ازبکستان میزبان چهارمین نشست وزرای خارجه کشورهای همسایه افغانستان (ایران، چین، تاجیکستان، ازبکستان، پاکستان و ترکمنستان) به اضافه روسیه بود. حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در رأس هیأتی در این نشست شرکت و به تشریح مواضع جمهوری اسلامی ایران در خصوص وضعیت افغانستان پرداخت. پیش از این برگزاری این نشست، دومین نشست وزرای خارجه ایران، روسیه، چین و پاکستان به میزبانی چین در شهر سمرقند برگزار و در پایان بیانیهای صادر شد. امیرعبداللهیان به همراه «سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه، «چین گانگ» وزیر خارجه چین و «حنا ربانی» وزیر مشاور در امور خارجی پاکستان در دومین نشست چهارجانبه درباره افغانستان در سمرقند، آمریکا را مسؤول وضعیت کنونی افغانستان خوانده و بر تشکیل حکومت فراگیر در این کشور تأکید کردند. مقامات ایران، روسیه، چین و پاکستان همچنین تصمیم گرفتند هماهنگی در سطوح مختلف در مورد افغانستان را تقویت کنند.
🔻رئیس دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران هم در این نشست، الگوی همکاریهای مشترک منطقهای بین چهار کشور را مهم خواند و همسایگان افغانستان را بیش از هر کنشگر و بازیگر دیگری نگران آینده افغانستان دانست و افزود: افغانستان بیش از اینکه امروز نیازمند مداخله غرب، آمریکا و کنشگرانی که بیش از دو دهه این کشور مهم منطقه را به فقر و بی ثباتی کشاندهاند باشد، نیازمند همکاریها و راهحلهای منطقهای است.
🔴 نخستین نشست چهارجانبه ۲۵ شهریور ۱۴۰۰ در حاشیه اجلاس سران شانگهای در دوشنبه پایتخت تاجیکستان برگزار شده بود.در آن نشست وزرای امور خارجه چهار کشور از تشکیل دولتی فراگیر و با مشارکت همه اقوام در افغانستان حمایت کرده بودند. افغانستان عاری از تروریسم، عاری از مواد مخدر و عاری از تهدید علیه همسایگان از دیگر محورهای مباحث نخستین نشست چهارجانبه بود.
💢 نخستین نشست وزرای خارجه کشورهای همسایه افغانستان هم به صورت مجازی و به ابتکار پاکستان و به ریاست این کشور با حضور وزرای خارجه ایران، پاکستان، چین، ترکمنستان، تاجیکستان و ازبکستان برگزار و مقرر شد دومین نشست در تهران به صورت حضوری برگزار شود و به پیشنهاد ایران، فدراسیون روسیه نیز به این جمع پیوست. پنجم آبان ۱۴۰۰ تهران میزبان این نشست به صورت حضوری بود و البته وزرای خارجه روسیه و چین به صورت مجازی در این نشست شرکت کردند. ۱۱ فروردین ۱۴۰۱ نیز شهر تونشی چین میزبان سومین نشست کشورهای همسایه افغانستان و روسیه بود که در این نشست و همچنین در نشست سمرقند «امیرخان متقی» سرپرست وزارت خارجه هیأت حاکمه سرپرستی موقت افغانستان نیز از سوی میزبان نشست به محل برگزاری نشستهای مذکور دعوت شده بود.
♦️در چهارمین نشست کشورهای همسایه افغانستان به اضافه روسیه در سمرقند، حسین امیرعبداللهیان ۶ توصیه را مطرح کرد، از جمله اینکه «ما اعتقاد داریم که مشکلات متراکم منطقهای و به ویژه افغانستان، با یک الگو و مدل همکاریهای منطقهای که باید توسط سازمان ملل و سازمانهای بینالمللی حمایت شوند، قابل حل و مدیریت هستند. افغانستان بایستی به جغرافیای تعامل و همکاری برای کشورهای منطقه تبدیل شود. لازمه این امر پرهیز از رقابت ناسالم و کمک به یکدیگر برای پیشبرد طرحها و پروژههای مختلف اقتصادی، اجتماعی و بشردوستانه در این کشور است. تعریف حوزههای همکاری و تدوین نقشه راه همکاری منطقهای از طریق نشستهای تخصصی با حضور مسؤولان هیأت حاکمه موقت که انشاءالله هر چه زودتر شاهد دولت فراگیر باشیم، برای مشخص سازی پروژههای مورد نیاز این کشور، سهم همسایگان در آن و سازوکارهای مالی و اجرایی آنها، بهترین راه حل عملی برای حرکت دادن افغانستان به سمت ثبات و آرامش و پایان بخشیدن به چند دهه رنج مردم این کشور است.»
‼️کمک سازمانهای بینالمللی و سازمانهای بشردوستانه برای بهبود اوضاع اقتصادی در افغانستان، آمادگی ایران برای همکاری دو و یا چندجانبه به منظور مبارزه با مواد مخدر با سازمانهای بینالمللی و هیأت حاکمه موقت افغانستان، تحصیل دختران و زنان افغانستان و ... از جمله موارد دیگری بود که در توصیههای امیرعبداللهیان به آنها اشاره شد و وی همچنین گفت: تأکید داریم که همکاریهای منطقهای و الگوی منطقهای حل مشکلات و بحرانها در قریب به ۲ سال گذشته زمینه قابل دفاع برای یک گفتمان هماهنگ و حفظ ابتکارهای منطقهای در نشست آتی در دوحه است.
@iran_onlin_ir
⭕️ همآوایی روسیه و چین با ایران در موضوع افغانستان / بخش دوم
♨️ وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران همچنین در نشست سمرقند گفت: یک سال و ۹ ماه از تحولات افغانستان و تغییر ساختار سیاسی این کشور میگذرد. در این مدت تلاش همه ما کمک به تثبیت اوضاع و آرامش مردم رنجدیده افغانستان بوده است. در این چارچوب جمهوری اسلامی ایران به نوبه خود در حوزههای مختلف سیاسی، امنیتی، اقتصادی و اجتماعی پیشتاز بوده و سهم بزرگی در کمک به افغانها برای عبور از بحران ایفا کرده است.
🔻در پایان چهارمین نشست نیز بیانیه مشترکی از سوی مقامات حاضر در نشست مذکور صادر شد و طرفین بر اهمیت هماهنگی تلاشهای منطقهای و بینالمللی به منظور اطمینان از امنیت و ثبات در منطقه توجه کرده، بر مشارکت مثبت مجامع منطقهای موجود شامل کنفرانس بینالمللی تاشکند «افغانستان: توسعه امنیتی و اقتصادی» و رایزنیهای فرمت مسکو در خصوص افغانستان تأکید کردند.
🔴 علاوه بر این اردیبهشت ماه نیز دوحه میزبان نشستی درباره افغانستان با حضور آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل بود و نمایندگانی از چین، فرانسه، آلمان، هند، اندونزی، ایران، ژاپن، قزاقستان، قرقیزستان، نروژ، پاکستان، قطر، روسیه، عربستان سعودی، تاجیکستان، ترکیه، ترکمنستان، امارات عربی متحده، بریتانیا، آمریکا و ازبکستان و نمایندگانی از اتحادیه اروپا و سازمان همکاریهای اسلامی در این نشست به میزبانی سازمان ملل حضور داشتند.
💢 جمهوری اسلامی ایران در چهار نشست کشورهای همسایه افغانستان نقشی فعال و اثرگذار داشت و همواره بر راهحل درون منطقهای برای حل مشکلات منطقه از جمله افغانستان تأکید کرده است آنگونه که حسن کاظمی قمی نماینده ویژه رئیس جمهور در امور افغانستان و سرپرست سفارت ایران در کابل در اظهاراتی راهکار اساسی حل مسائل و چالشهای افغانستان را تعمیق همکاری منطقهای خواند. از سوی دیگر حضور فعال روسیه و چین در نشستهای منطقهای مرتبط با افغانستان و از جمله در نشست سمرقند و از سوی دیگر نشست چهارجانبه وزرای خارجه حاکی از آن است که دو قدرت عمده شرق یعنی روسیه و چین نیز به تأسی از ایران به دنبال راهحل منطقهای برای حل مشکلات افغانستان هستند و ادبیات ایران با اقبال این ۲ کشور مواجه شده و آنها نیز در خصوص دستیابی به راهحلی از درون منطقه برای افغانستان با ایران هم صدا شدهاند.
🔻 صدرالحسینی: کلیدواژهای که ایران مطرح کرد
♦️در همین خصوص «سیدرضا صدرالحسینی» تحلیلگر مسائل منطقه عنوان کرد: برای همه تحلیلگران و ناظران سیاسی منطقهای و بینالمللی روشن است که جایگاه ژئوپلتیک و ژئواستراتژیک افغانستان از اهمیت قابل توجهی برخوردار است. سرزمین افغانستان تاکنون سه ابرقدرت را بر زمین زده است. در اواخر قرن ۱۹ انگلیس، در قرن ۲۰ اتحاد جماهیر شوروی و در قرن ۲۱ آمریکا را در خود مضمحل کرده است.
‼️وی با ذکر این نکته که جایگاه جغرافیایی و منابع طبیعی این کشور (افغانستان) با توجه به همسایگی کشورهای بزرگ، قدرتمند و تاثیرگذاری چون ایران، چین و روسیه از اهمیت بسزایی در تحولات منطقهای و جهانی برخوردار است، عنوان کرد: پس از فرار نیروهای متجاوز آمریکایی از افغانستان و روی کار آمدن حاکمیت طالبان، تلاشهایی از سوی کشورهای مختلف برای ایفای نقش بیشتر در این سرزمین صورت گرفته است و یکی از محورهای اصلی این تلاشها حل مشکل حاکمیت سیاسی و مسائل و موضوعات اقتصادی، تجاری و بازرگانی افغانستان بود که توسط ایران ارائه شد.
❌ این کارشناس مسائل منطقه در توضیح طرح ایران گفت: براساس این طرح، ملت افغانستان باید خود انتخاب کند و همه اقوام و نژادهای حاضر در جغرافیای افغانستان میبایست در حاکمیت مشارکت داشته باشند.
♨️ وی با ذکر این نکته که حاکمیت مشارکتی به عنوان یک کلیدواژه در ادبیات سیاسی منطقه توسط ایران در اجلاسهای منطقهای و بینالمللی مطرح شد، یادآور شد: البته ایران با توجه به اینکه در طول ۴۰ سال گذشته میزبان بیش از چهار میلیون نفر از آوارگان افغانستانی بوده، قطعا این حق را دارد و همچنین با توجه به نفوذش در افغانستان دارای این ظرفیت هست که بتواند محور مسائل مهم حال و آینده ملت افغانستان بشمار آید.
🟡 حسین امیرعبداللهیان روز پنجشنبه ۲۸ اردیبهشت ماه در تماس تلفنی با آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل تعداد پناهجویان افغاستان در ایران را بالغ بر پنج میلیون نفر خواند و افزود: مدیریت این تعداد عظیم از مهاجران، نیازمند توجه و حمایتهای بینالمللی است.
@iran_onlin_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 این فیلم کاملا واقعی است ...
♦️چهره ای از پایتخت ایتالیا و وضعیت بی خانمان ها ؛ این صحنهای است که گردشگران در ایستگاه رم می بینند. ایتالیایی ها از حزب دموکرات ناراضی هستند، آنها معتقدند حاکمان موجود، ایتالیا را به جنگلی بی قانون تبدیل کرده اند!
@iran_onlin_ir
⭕️ ارمنستان از جمهوری آذربایجان به دیوان لاهه شکایت کرد
♨️ دولت ارمنستان اعلام کرد که از جمهوری آذربایجان در ارتباط با استقرار ایست و بازرسی در گذرگاه لاچین به دیوان بینالمللی دادگستری شکایت کرده است.
🔻نماینده ارمنستان در امور حقوقی بینالمللی از طرح شکایت ایروان از جمهوری آذربایجان در دیوان بین المللی دادگستری در ارتباط با ایجاد ایست و بازرسی باکو در کریدور لاچین که ارمنستان را به ناگورنو-قره باغ متصل میکند خبر داد.
🔴 براساس گزارش خبرگزاری تاس، «یگیشه کارکسیان» در مصاحبه با تلویزیون عمومی ارمنستان افزود: به دنبال استقرار ایست و بازرسی جمهوری آذربایحان در جاده ارمنستان-قره باغ ما برای دومین بار به دیوان بینالمللی دادگستری شکایت کردیم. ایروان انتظار دارد که دادگاه لاهه اقدامات موقتی علیه باکو اعمال کند و از این کشور بخواهد که تردد بدون مانع را در این کریدور تضمین کند تا تصمیم نهایی در ارتباط با شکایت ما اتخاذ شود.
💢 بنا بر گفته دفتر نماینده ویژه ارمنستان، باکو تصمیمات بینالمللی دادگاه زیر نظر سازمان ملل را اجرا نمیکند و احکام دادگاه اروپایی حقوق بشر را نیز نادیده میگیرد.
♦️در ماه فوریه گذشته، دیوان دادگستری بینالمللی رای به اقدامات موقتی علیه جمهوری آذربایجان براساس کنوانسیون بین المللی رفع همه اشکال تبعیض نژادی داد. این دادگاه همچنین اقدامات باکو را تهدید مستقیم علیه حقوق ارامنه خواند و از جمهوری آذربایجان خواست اقداماتی را برای تردد بدون مانع افراد، وسائل نقلیه و محمولهها در خطوط رفت و برگشت گذرگاه لاچین اتخاذ کند.
‼️در دسامبر 2012 چندین تبعه جمهوری آذربایجان تحت عنوان متخصصان محیط زیست اقدام به بستن این گذرگاه کردند؛ جاییکه نیروهای حافظ صلح روسی طبق توافق سه جانبه میان مسکو، باکو و ایروان مستقر هستند. ارمنستان این اقدام را تحریک آمیز و ضد حقوق بشری خواند. مدتی بعد جمهوری آذربایجان از استقرار یک ایست و بازرسی دائم در این منطقه خبر داد.
@iran_onlin_ir
⭕️ سگ ها بالاخره بازاداشت شدند
♨️ خاکبر سرتان که به اسم آزادی هویت انسانی هم زیر سوال میبرید! سگ شدن چه ربطی به هویت ایرانی دارد؟! این کارها توی اروپا هم قفله!
@iran_onlin_ir
35.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨 مهم/ آمریکا به زودی غنی سازی 60 درصد ایران را میپذیرد اما ایران مذاکره نخواهد کرد...
#شبنامه / آمریکا مدل ونزوئلا را برابر ایران روی میز میگذارد؟ / پذیرش حق غنی سازی 60 درصد از سوی آمریکا؟ / ایالات متحده دقیقا چه در سر دارد؟ / بازی جدید آمریکا کمی قبل از تغییر نظم دنیا/ قسمت ۱۲۱۴
✅ این آدرس صفحات ما هست، لطفا حمایت کنید دیده بشه ✌️🇮🇷
لینک تمام صفحات ما در شبکه های اجتماعی
http://zil.ink/mr.tahlilgar
@iran_onlin_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 از سال ۶۸ تا حالا چه کسانی دبیر شورایعالی امنیت ملی بودند؟
♦️پس از بازنگری قانون اساسی در سال 1368، شورای عالی امنیت ملی تشکیل شد و اولین دبیر این شورا در تاریخ 20 مهر همان سال منصوب گردید.
@iran_onlin_ir
⭕️ ترکیه با ساخت ۹۰ سد بر سرشاخه اصلی "ارس" در حال تبدیل شمال غرب ایران به بیابان است!
♨️ نشست علمی "بررسی طرحهای داپ و گاپ ترکیه از منظر حقوق بینالملل" در دانشگاه آزاد واحد تهران مرکزی برگزار شد.
🔻در ابتدای این نشست مراد دلالت؛ مدرس دانشگاه و عضو انجمن هیدروپلیتک ایران اظهار کرد: ترکیه در 2 حوضه ارس و دجله و فرات، کشور ما را درگیر کرده است. در حوضه دجله و فرات، پروژه "گاپ" را داریم که مشکلات زیست محیطی را در عراق و سوریه رقم زده است. ترکیه در زمینه آب در هیچ کنوانسیون بینالمللی در خصوص آب عضویت ندارد و به هیچکس جوابگو نیست.
🔴 وی ادامه داد: در حالی که سدسازیهای بیشمار ترکیه روی دجله و فرات باعث خشکی عراق شده اما رسانههای ترکیه طوری فضاسازی کردهاند که عراقیها، ایران را مقصر خشکی کشور خود میدانند! این سدسازیها در کشور ما تأثیر مستقیمی بر استان خوزستان دارد و این استان را که در واقع آب و نان کشور ما را تأمین میکند دچار طوفانهای گرد و غبار کرده و احتمال مهاجرتهای اقلیمی مردم خوزستان را محتمل کرده است.
💢 عضو انجمن هیدروپلیتک ایران در رابطه با پروژه "داپ" ترکیه بر رود ارس گفت: این پروژه، کشور ما را مستقیماً درگیر میکند و دقیقاً بر سرشاخه اصلی ارس ساخته شده است. غفلت اصلی در این خصوص به دوره پهلوی برمیگردد که در آن زمان، حکومت شاه، سرشاخه اصلی ارس را به ترکیه بخشید و ما را در پایین دست قرار داد! هدف پروژه داپ این است که کشورهای پاییندست را به شدت تحت فشار قرار دهد و مشکلات سیاسی، اقتصای، اجتماعی و امنیتی را در این کشورها دامن بزند.
‼️دلالت متذکر شد: در این پروژه قرار است که 90 تا 120 سد روی ارس ساخته شود که در حال حاضر سد "کاراکورت" که یکی از بزرگترین سدهای تعریف شده در این طرح است، ساخته شده و آورده ارس را 30 درصد کاهش داده است. سد بزرگ دیگری به نام "سورمیز" هم در دست ساخت است که آورده ارس را از این هم کمتر میکند. سهم ما از رود ارس بر اساس توافقی که پیش از فروپاشی شوروی داشتیم 50 درصد است که کاهش پیدا کرده و خشکسالی شمال غرب کشور را فراگرفته است.
♦️وی ادامه داد: پروژه داپ ترکیه 3 استان آذربایجان غربی، شرقی و اردبیل را دچار مشکل میکند و اگر آب ارس به دریای خزر نریزد، تعادل اکولوژیک دریای خزر نیز به هم میریزد. این موضوع استانهای شمالی کشور را نیز درگیر خواهد کرد. منطقه آزاد ماکو و منطقه آزاد ارس نیز بیشترین کشت گلخانهای کشور را دارند که با ادامه سدسازیها از بین میروند و امنیت غذایی کشور نیز با تهدیدی بسیار جدی مواجه خواهد شد.
❌ این مدرس دانشگاه تأکید کرد: مسئله آب و بهویژه آبهای مرزی باید مسئله اول کشور باشد. اگر به این موضوع توجه نشود کشور با مشکل مهاجرتهای اقلیمی و در نتیجه مشکلات امنیتی روبهور خواهد شد. زمانی که سدهای ترکیه بر ارس تکمیل شود، معیشت مردم در استانها شمال غربی کشور در آستانه نابودی قرار میگیرد و در آینده مشکلات عمده واگرایی قومی، تنشهای بین استانی، مشکلات امنیتی، سلامتی و بهداشت و...، را خواهیم داشت.
‼️دلالت گفت: رسانهها ترکیه درخصوص پروژه داپ، بایکوت رسانهای را پیش گرفتهاند و حتی در داخل کشور نیز عدهای منافع ملی را نادیده میگیرند و دوست ندارند این مباحث بیان شود! پروژه داپ ترکیه، تهدیدات زیست محیطی، امنیتی، اقتصادی، بهداشتی و... را برای ما به ارمغان میآورد و نیاز است که هرچه زودتر مسئولان ما این موضوع را با جدیت پیگیری کنند.
♨️ وی در رابطه با راهکارهای خروج از این شرایط توضیح داد: ما باید "دیپلماسی ترکیبی" را جایگزینی دیپلماسی واکنشی کنیم و با کشورهای ترکیه، ارمنستان و آذربایجان به شکل چندجانبه کار کنیم. معاهدات ما با کشورهای همسایه باید چندجانبه باشد و نیاز داریم تا یک اتحادیه منطقهای آبپایه در حوضه ارس و رودخانه کورا داشته باشیم. این اتحادیه کشورها را به هم وابسته میکند و این موضوع راهبری باید مورد توجه قرار بگیرد. دیپلماسی آبی کشور ما باید فعال شود و زمان زیادی برای این کار نداریم.
💢 عضو انجمن هیدروپلیتک ایران خاطرنشان کرد: وضعیت ما در هیرمند به شدت بد است اما اگر ارس را رها کنیم شرایط ما در شمال غرب کشور 10 برابر بدتر از هیرمند خواهد شد.!
@iran_onlin_ir