به جای متهم کردن فرزندتان بهتر است نگاهی به رفتارهای خودتان بیندازید؛ بدون شک فرزندتان از ابتدا اینگونه نبوده و اشتباههای رفتاری شما از او یک کودک نقنقو ساخته است.
یادتان نرود محیط بر کوچکترین رفتارها و عادات فرزندتان اثر میگذارد و هر رفتار یا واکنش کوچکی از سوی شما میتواند رفتارهایی را در فرزندتان ماندگار کند که تغییر دادنشان کار سادهای نیست. شاید در گذشته زمانیکه حالتان خوب بوده یا حوصله نق زدنهای فرزندتان را نداشتید به خواستههای او گوش دادید و اکنون او یاد گرفته میتواند با نق زدن به خواستهاش برسد.
🇮🇷نیمه پنهان
🇮🇷@nimeyepenhan
وقتی میگم دولت رسانه نداره ینی اینکه خود رئیس جمهور باید #روایت_پیشرفت بگه
تولیدتراکتورسازی تبریز ۲برابر شده
خط جدیدساخت کامیونآغاز شده و روزانه ۲۰دستگاه رسیده
ماشینسازی درحال تعطیلی بودبه تولید ۱۲۰۰ دستگاه ماشین رسیده
۲۲۰واحدتولیدی راکدبه چرخه تولیدبرگشته
اینا خودبخود شده؟
🗣🇮🇷حسین زبرجد(اکانت جدید)🇮🇷
🇮🇷نیمه پنهان
🇮🇷@nimeyepenhan
🔴 هرکس عادت به تاخیر در نمازها کرده است
خود را برای تاخیر در همه ی زندگی آماده کند
‼️تاخیر در ازدواج، تاخیر در اشتغال،
‼️تاخیر در تولد اولاد، تاخیر در سلامتی
و عافیت و...
☑️هر قدر که امور نمازت منظم باشد
امور زندگیت منظم خواهد شد.
📚آیت اللّٰه بهجت(ره)
🇮🇷نیمه پنهان
🇮🇷@nimeyepenhan
#تاخیر_در_نماز
#تاخیر_در_زندگی
#عادت
سلام و روز بخیر 🌹
🔻امروز کمی بحث تخصصی در مورد زرتشت داشته باشیم
پروفسور اکتور شروو Prods Oktor Skjærvø از اساتید زبان شناس و تاریخدانان معروف و اصطلاحا گردن کلفت دانشگاه هاروارد است .
🔻ایشون ۲ دیدگاه مهم نسبت به زرتشت داره
1⃣اول
زرتشت شخصیت تاریخی نیست
2⃣دوم
ادعای یکتاپرستی زرتشت و زرتشتیان نادرست و کار غربی ها بوده است.
✅در مورد ادعای دوم ایشون که تقریبا موافق هستیم
❇️اما ادعای اول ایشون جای بحث دارد اما بالخره نشانی از نظر تعدادی از اساتید تاریخ هست که بدلیل سردرگمی و تناقضات تاریخ زرتشت به آن معتقد شده اند.
✅زرتشت شخصیت تاریخی نیست
✔️خالق گاهان زرتشت نیست
🔻اکتور #شروو،ایران شناس معروف دانشگاه هاروارد در سخنانی صریحی شخصیت زرتشت را تاریخی نمی داند و مینویسد:
▪️تمام متون زردشتی ،اوستا و متون پهلوی ،به ویژه کتاب دینکرد هفتم ،حاوی مطالبی هستند که می توان آنها را یقینا اسطوره هایی درباره زرتشت دانست،ولی هیچ مطلبی وجود ندارد که بتوان آن را مطمئنا زندگی نامه یک شخص تاریخی بدانیم.
بنابراین وظیفه اثبات تاریخ مندی زرتشت بر عهده کسانی است که آن را تایید می کنند نه بر عهده آنهایی که به دلیل نبود مدارک ،آن را رد یا نادیده می گیرند .
او (زرتشت )نمی تواند خالق گاهان باشد،در واقع این متون که بخشی از سنت شفاهی هستند باید ویرایش نهایی اشعار شناخته شده یک یا چند شاعر که بعدها شکل ثابت یافته اند .
محققان غربی به جای اینکه توصیف هایشان از زرتشت و دین باستانی ایرانیان را با بحث درباره صحت تاریخی زرتشت شروع کنند با جمله هایی مانند "زرتشت بود ..."،یا "زرتشت زندگی کرد "آغاز می کنند،گویی که صرف ارائه سندی دستوری به او موجودیت می بخشد.▪️
📚زرتشت و جهان زرتشتی، مجموعه مقالات ،زرتشت : نخستین شاعر قربانگر،پراُدوز اکتور شروو، ترجمه سید سعید رضا منتظری و مجید طامه ،چاپ اول ۱۴۰۰ ، صفحات ۱۰۱ الی ۱۰۳
🔻ایشان در جای دیگری به صراحت مینویسد که این پیش فرض قرن ۱۹ الی ۲۱ که زرتشت شخصیت تاریخی بوده که یکتاپرستی را جایگزین بت پرستی شرک آلود کرده است را رد می کند.
and I therefore rejected as useless, as far as understanding these texts went (Skjærvo 1997b: 104-108), the 19th- to 21st-century assumption that Zarathustra was a historical person who reformed the religion of the ancient Iranians, replacing their polytheistic paganism with a revealed monotheistic religion with lofty ethics (Skjærvo 2011b, 2011c).
🔹ایشان مجدد روی غیر تاریخی بودن شخصیت زرتشت دست می گذارید و می نویسد
There is nothing known about him that can be construed as strictly historical evidence by any modern standard of historiography; wherever Zarathustra is placed in time and space, even as late as in 7th-6th centuries BCE, the historical and archaeological evidence from that time and place contains no traces of him.
هیچ چیز در مورد او شناخته شده نیست که بتوان آن را به عنوان شواهد کاملاً تاریخی در هر معیار مدرن تاریخ نگاری تفسیر کرد. هرجا زرتشت در زمان و مکان قرار می گیرد، حتی در اواخر قرن هفتم تا ششم پیش از میلاد، در شواهد تاریخی و باستان شناسی آن زمان و مکان اثری از او وجود ندارد.
منبع (کلیک )
گروه پژوهشی آرتا
https://eitaa.com/joinchat/2525560832C7caee8d264
Reconsidering_the_Concept_of_Revolutiona.pdf
207.8K
✅مقاله معروفی از دکتر شروو با این موضوع
Zarathustra: A Revolutionary Monotheist?
زرتشت یک یکتاپرست انقلابی ؟
🔻در این مقاله مفصل دکتر شروو علاوه بر تاریخی ندانستن زرتشت ، ادعای یکتاپرستی و اصلاحات زرتشت را رد می کند و چنین تفکری نسبت به زرتشت را کار محققین غربی می داند.
➕مثلا در بخشی از اینمقاله به دستکاری در ترجمه ها و مفاهیم زرتشتی توسط محققان اشاره می کند
Another way of maintaining Zarathustra’s monotheism in the face of the ....
یکی دیگر از راههای حفظ توحید زرتشت در برابر شواهد فراوان مبنی بر شرک بودن آن، دستکاری زبان و ترجمهها بود.
➕ایشان بعد از توضیحات و دلایل مختلف مینویسد
I think we can state with conidence that there was no revolutionary reformer, hence no reform or monotheism,...
من فکر میکنم میتوانیم با اطمینان بگوییم که هیچ اصلاحطلب انقلابی، اصلاح یا توحید و در نتیجه توحید انقلابی در ایران باستان وجود نداشته است.
The pantheon was never eliminated, and Zoroastrianism,...
پانتئون(چند خدایی) هرگز حذف نشد، و زرتشتیان، دست کم به نوعی، در طول تاریخ خود یک دین چند خدایی باقی ماند.
گروه پژوهشی آرتا
https://eitaa.com/joinchat/2525560832C7caee8d264
🔻شما یادتون نمیاد
زمون شاه وعده دادند زمین فوتبال چمن کاری شده تحویل می دهیم اما چغندر به بازیکنان و تیم فوتبال تحویل دادند😅
🔘روزنامه اطلاعات،شنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۳۵۱
گروه پژوهشی آرتا
https://eitaa.com/joinchat/2525560832C7caee8d264
#پهلوی
#زمین_فوتبال
#چغندر
آقای ظریف!
تو کسی بودی با این مختصات:
یک کت دوخته شد فقط و فقط به خاطر یک دکمه
دولتی روی کار آوردند که فقط یک وزارتخانه داشت
وزیر مسکن و شهرسازی گفت: افتخار میکنم حتی یک مسکن مهر افتتاح نکردم!
آمار کشتههای کرونا از روزی چندصدکشته ، چند ماه بعد از پایان دولت منحوس و نکبتبار روحانی ، تک رقمی شد
دولتی که فقط یک وزارتخانه داشت : وزارت امور خارجه
و بازرگانان ایرانی شاکی از اینکه تجارت با کشورهای مختلف لنگ رایزنیهای وزارت امورخارجه است
و وزارت امورخارجه هم فقط آمریکا را میشناخت و برجام را
و نتیجه برجام را هم میدانیم که شرجام بود
و در پایان دولت ، ظریف در آن مصاحبه خودجوش همه تقصیرهای کلاه گشادی که سر ملت رفت را به گردن شهید قاسم سلیمانی انداخت ، که میزمذاکره فدای میدان شد
بیخود دست پا نزن آقای ظریف
قطعاً تو غرق خواهی شد
در آخر توصیه ای نه دوستانه ، بلکه با تمام تنفری که از تو دارم به تو میکنم
اینقدر چاه متعفن برجام را هم نزن
شاید مردم خیانتهای شما را فراموش کنند
شاید😏
#زکریای_ناراضی
📌به ما بپیوندید:
https://eitaa.com/abou_heirane_darouni
در شهر بگردید!
در جلسه ای که چندی پیش در دانشگاه قم خدمت دانشجویان بودم از ایشان پرسیدم که وقتی به فروشگاه می روید کدامیک را انتخاب میکنید: دوغ اکبر، دوغ اصغر یا دوغ عالیس؟
همه گفتند دوغ عالیس!
پرسیدم چرا؟! گفتند چون تبلیغ شده است!
زمانی که شهید بهشتی بحث از حرمت تبلیغات می کنند نه اشاره ای به فریب و دروغ و اغوا دارند نه به افزایش هزینه تولید و بالارفتن قیمت کالاها و نه مصرف گرایی، بلکه فقط به این نکته اشاره می کنند که با تبلیغاتِ شرکت های بزرگ، بنگاه های کوچک نابود می شوند.
یعنی تبلیغات یکی از شیوه های ایجاد انحصار است. تبلیغات یعنی هر کسی پول بیشتری دارد و میتواند رسانه بیشتری بخرد می تواند رقبای خود را به معنای واقعی کلمه حذف کند.
در حقیقت علت اینکه مردم دوغ عالیس را انتخاب میکنند تبلیغ بیشتر نیست! بلکه به این علت است که اساسا دوغ اکبر و اصغر در فروشگاه وجود ندارد و همانطور که شهید بهشتی بیان می کنند نابود شده اند.
نکته مهم مساله این است که هیچکدام از لیبرالهای طرفدار «رقابت و آزادی در بازار» را پیدا نمی کنید که به ایجاد چنین انحصاری اعتراض کند.
اینجاست که باید گفت: مساله علم اقتصاد حقیقی این است که چرا باید پدیده ای به اسم تبلیغات بازرگانی وجود داشته باشد و مساله اقتصاد علم نما این است که چگونه با وجود این انحصارها سود انحصارگران را بیشتر کرده و تعادل عمومی در بازارهای انحصاری را برقرار کنیم؟!
فلذا برای اینکه به خودتان و جامعه تان لطفی کرده باشید «در شهر بگردید» و به جای «سرای ایرانی»ها، به همه ی ایران بروید که همه ی ایران سرای شماست!
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
#تبلیغات
#فریب
#حرمت
#سواد_رسانه
#مصرف_گرایی
#سرمایه_داری
#فروشگاه_زنجیره_ای
#کسب_کوچک
«دانش ناقص» خطرناک است، اما آیا دانش کامل ممکن است؟
#نقد_اندیشه
🔻نقدنامه را دنبال کنید:
@naghdname_ir
#خرده_علم
#دانش_ناقص
کودکانی که مانکن اجباری شدهاند!
🔹دختربچۀ حدود ۴-۵ ساله داشت روشهای میکآپ را آموزش میداد و با صدای نازکش میگفت: بهتر است برای بِلِند کردن کانسیلر زیر چشمتون پد تخممرغیتون رو خیس کنید تا جذب بهتری داشته باشه و روی پوست ماسیده نشه! ». در ظاهر توضیحات و حرکات دختربچه خیلی بامزه بهنظر میرسد اما گویی پشت پردۀ ماجرا چیز دیگری است.
🔹برخی از پدر و مادرها سعی دارند برای کسب درآمد و ساختن زندگی لوکس برای خودشان از فرزندانشان استفادۀ ابزاری کنند. برای این کار هم کافی است چند عکس و فیلم از کودکشان در فضای مجازی منتشر کنند آن وقت بلاگر کوچکشان آماده تجارت است. البته بعضی از آنها آینده بچهشان را بهانه میکنند و میگویند:«برای آیندۀ خودش است. ما میخواهیم بهترین آینده را برای فرزندمان بسازیم.»
🔸در حال حاضر یکی از پرطرفدارترین گروه بلاگرهای اینستاگرام کودکمانکنهای خوشگل چشم آبی هستند که با دامنهای چیندار و پاپیونهای رنگی دلبری میکنند اما این کودکان در معرض آسیبها و خطراتی هستند که حتی والدین آنها فکرش را نمیتوانند کنند.
میخواهید بدانید آسیبها چه چیزهایی هستند؟
اینجا را بخوانید
@Farsna
#سواد_رسانه
#کودکان_کار
#کودکان_سایبری
#بهره_کشی_از_کودکان
#کودکان_مانکن
پایگاه Web Of Science)WOS ) چیست و چرا مهم است؟
پایگاه های مقالات
پایگاه Web Of Science که با نام پایگاه WOS نیز شناخته میشود، بزرگترین و معتبرترین پایگاه استنادی علمی جامع و مهمترین پایگاه مقالات برای دانشجویان سراسر جهان است. پایگاه WOS ابزاری تحلیلی است که به دلیل داشتن ویژگیهای زیر از محبوبیت بسیاری برخوردار است:1. سهولت استفاده از آن2. امکان دسترسی به همه مراجع استنادی هر مقاله3. امکان ارائه اطلاعات به صورت چکیده4. یکپارچه بودن این بانک اطلاعاتی 5. گستردگی موضوعات علمی6. کیفیت بسیار بالای مقالات7. اعتبار اطلاعات8. بهروزرسانی هفتگی پایگاه9. عمق زمانی اطلاعات10. امکان جستجوی دقیق و کامل پایگاه Web Of Science شامل مهمترین دیتاهای علمی مانند مجلات، منابع وب، ثبت اختراعات و سایر متون است که امکان جستجوی استنادی اطلاعات براساس شاخصهای گوناگون سنجش علمی و آکادمیک را به کاربر میدهد؛ مثل نام کشور، موضوع، تاریخ، نام دانشگاه یا موسسه و… همچنین پایگاه WOS به نوعی راه ارتباطی بین انواع تحقیقات مشابه است که مشتمل بر هزاران منبع علمی معتبر میشود. به عبارت دیگر، پایگاه WOS نمایهای استنادی است که زنجیره ارتباطی بین تحقیقات مشابه را آشکار و میزان نفوذ مقاله را تعیین میکند.همانطور که اشاره شد، پایگاه WOS مقالات چاپشده و استنادشده همه رشتههای علوم و حتی موضوعات بینرشتهای علمی را به صورت گسترده و کامل پوشش میدهد و ابزار مناسب و جامعی برای جستجوی اطلاعات و دیدن رفرنسهای مقالات در همه زمینههاست که در اختیار پژوهشگران سراسر دنیا قرار دارد.تاریخچه پایگاه WOSپایگاه Web Of Science توسط تامسون رویترز در آمریکا تاسیس شده و پیشتر به Web of Knowledge شناخته می شد یک پایگاه علمی آنلاین است که با رویکرد نمایه کردن و تعیین کردن میزان رفرنس دهی و استناد دهی به مقالات و ژورنال ها بوجود آمده است. این پایگاه توسط موسسه ی اطلاعات علمی یا Institute scientific information یا به اختصار ISI بوجود آمد و بعد ها توسط مجموعه ی Clarivate Analytivs تحت تملک درآمد. شایان ذکر است خود مجموعه Clarivate Analytics در گذشته بخشی از مجموعه ی تامسون رویترز بوده است و هم اکنون با حفظ ارتباطات و روابط به یک مجموعه ی جدا تبدیل شده است. WOS پژوهش های از سال 1900 تا اکنون را پوشش می دهد. در سال 2014 تعداد پژوهش های پوشش داده شده توسط WOS از مرز 50000 کتاب، 12000 ژورنال و 160000 کنفرانس گذشت. پژوهش های پوشش داده شده در قالب مقاله، کتاب و کنفرانس توسط WOS در تمامی حوزه ها از جمله علوم فنی و پایه، علوم اجتماعی و انسانی و هنر هستند. اگرچه باید گفت که WOS تمامی ژورنال های موجود در فضای آکادمیک را پوشش نمی دهد.
پایگاه Web of Science
نکته ی جالبی که وجود دارد این است که با اینکه بین دو شاخص معتبرتر ارزیابی ژورنال ها یعنی Impact factor و Citescore رابطه ی همبستگی وجود دارد ولی تحلیل های الزویر نشان می دهد که حدودا 216 ژورنال از 70 انتشارات هستند که طبق شاخص Citescore جز 10 درصد ژورنال های پراستناد حوزه ی علمی خود هستند در حالیکه حتی ضریب تاثیر (impact factor) ندارند. بنظر می رسد شاخص ضریب تاثیر (Impact factor) یک پوشش نسبتا جامع و کامل از ژورنال های با کیفیت بالاتر را ارائه نمی دهد. در گزارش سال 2014 بیان شد که تعداد آرشیو WOS از هر نوعی از مقاله و کتاب و کنفرانس و … از مرز 90میلیون تجاوز کرده است. میزان استنادات از مرز 65 میلیون بار در سال گذشته است. WOS بزرگترین دیتابیس رفرنس و استنادات آنلاین در دنیاست.