فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جهانگیری کذاب یادش رفته که چه گفته یا مردم را خر فرض کرده که میگه : نگذاشتیم تورم کشور، ونزوئلایی شود!
مگر قرار بود ونزوئلایی بشه؟!
این وعدههای یار پوششی در مناظرات رو ببینید تا بشناسید این جماعت کلاه بردار و پر ادعا رو!
@AntiBBC
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فرق غنی سازی ۶۰ درصد آزمایشگاهی با صنعتی را نمیدانید
کواکبیان: میگفتند همه هسته ای در برجام از بین رفت، پس چطور بلافاصله به غنی سازی ۶۰ درصد رسیدیم؟
ثابتی: متاسفانه فرق غنی سازی ۶۰ درصد آزمایشگاهی با صنعتی را نمیدانید، فرض کنید برج میلاد را خراب کنیم و بعد بگوییم ۳ روزه آن را میسازیم! بله سه روز میشود ساختن آن را شروع کرد اما ساخت کل آن دو سال زمان میخواهد!
@AntiBBC
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌کنایه مجری تلویزیون به موج سازی عجیب و غریب علیه وزیر بهداشت / ما از پشت کوه نیامده ایم این موج سازی خودجوش نیست
.
❗کنایه مجری تلویزیونی به پشت پرده حملات رسانهای برخی علیه وزیر بهداشت: ما از پشت کوه نیامدهایم که شما به صورت خیلی خودجوش! با یک اسم رمز به وزیر بهداشت حمله میکنید و همه تقصیرات را گردن وزارت بهداشت میاندازید! ای کاش منصفانه قلم بزنید. بعد از انتقدات تند حسن روحانی به وزیر بهداشت .
.
⛔یک موج کاملا خودجوش از مهراب قاسمخانی تا حسام آشنا ، توئیت ها و محتواهایی را علیه وزیر بهداشت منتشر کرده اند .
@iran_onlin_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥🚨امروز کارنامه جریانی که رفتارشان با مبانی انقلاب زاویه دارد، حتی برای خودشان هم قابل دفاع نیست
#سعید_جلیلی
✅ @saeedjalily
🔴بازداشت رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت اشتهارد توسط اطلاعات سپاه
سپاه البرز:
🔹سازمان اطلاعات سپاه امام حسن مجتبی علیه السلام البرز در راستای برخورد با مفاسد اقتصادی امروز دوشنبه 30 فروردین، رییس اداره صمت شهرستان اشتهارد را به اتهامات مالی دستگیر نمود.
🔻این فرد به اتهام فساد مالی و اخلال در نظام اقتصادی کشور توسط پاسداران گمنام امام زمان (عج) در اطلاعات سپاه استان دستگیر شد.
@sarbazane_g
مصطفی فقیهی مدیر سایت انتخاب و (قبلا) مشاور هاشمی رفسنجانی علیه دکتر محمد پست زده، مقداد خداداد (طرفدار جلیلی) لایک کرده و حسرت میخوره که این جملات رو نمیتونه استوری کنه🤦
اصلاحطلب و اصولگرا علیه محمد به چه اتحادی رسیدند! مبارکه!
@sarbazane_g
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سند حذف چادر تصویب شد!!
🔻 در اوج آزادی ایران!!! با تصویب سند حذف چادر در سال 55 از حضور زنان چادری در مدارس، کتابخانه، سینما و غیره ممانعت میشد!!!
💬 تونل زمان
#پهلوی_بدون_روتوش
💠 گروه رسانهای تیمورا
🆔 @timoora
#تحلیل_کوتاه
🔘تحریف صریح مواضع رهبری
🔻تحریف لبۀ تیز تیغی است که همواره بر پیکر آرمانهای انقلابی خراش انداخته است. البته اگر این تیغ در دست برخی نام آشنایانی چون #مسیح_مهاجری قرار گیرد، برندهتر میشود.
🔻وی باز هم به صورت آشکارا دست به #تحریف مواضع رهبر معظم انقلاب در خصوص مذاکرات زده و در سرمقالههای سریالی معنادار روزنامۀ جمهوری چنین میگوید:
🔻«توصیه رهبری به هیأت ایرانی مذاکره کننده در وین مبنی بر اینکه نگذارند مذاکرات فرسایشی شود، علاوه بر جلوگیری از طولانی شدن مذاکرات وین، تأکید بر ضرورت اصل این مذاکره را نیز دربردارد.»
🔻وی در حالی تأکید بر ضرورت اصل این مذاکره را به رهبر معظم انقلاب نسبت میدهد که مقام معظم رهبری بارها فرمودهاند نسبت به مذاکرات خوشبین نیستند.
🔻معظمله در سخنرانی نوروزی 1400 فرمودند که « آمریکاییها باید تمام تحریمها را لغو کنند، بعد ما راستیآزمایی خواهیم کرد؛ اگر چنانچه به معنای واقعی کلمه لغو شده بود، آن وقت ما به تعهّدات برجامیمان برمیگردیم»
🔻این در حالی است که آمریکا هیچ تحریمی را لغو نکرد ولی برخی با تحریف مواضع صریح مقام معظم رهبری در خصوص برجام، بر آتش مذاکرات فتنهگون وین دمیدند و به دشمنان #انقلاب_سلامی چراغ سبز نشان دادند.
♨️آری! مسیح مهاجریها هیچ وقت حرف مقام معظم رهبری را که فرمود «این جور نیست که آمریکا بخواهد #مذاکره کند تا اینکه یک حرف حقّی را قبول کند؛ نه، میخواهد مذاکره کند تا یک حرف باطلی را تحمیل کند!»تبیین نخواهند کرد.
🖋 #حسین_حیدری
#رحا
#رسالت_حوزه_انقلابی
https://eitaa.com/resalathozehenghelabi
سکوت در قبال عوارض خطرناک واکسن آسترازنکا
کادر درمان کشور محکوم به تزریق آسترازنکا!
به دنبال بروز عارضه لخته شدن خون پس از تزریق واکسن کرونای آسترازنکا در بسیاری از کشورهای اتحادیه اروپا، تزریق این واکسن متوقف و یا به گروه سنی مشخصی محدود شد اما این واکسن بدون محدودیت در حال تزریق به کادر درمان در ایران است!
پیش از این، مدیرکل امور داروی سازمان غذا و دارو به تسنیم گفته بود که بروز عوارض در واکسن کرونا نیز مانند سایر واکسنها طبیعی است اما اگر ارتباط بروز لخته خون با تزریق واکسن آکسفورد ــ آسترازنکا به تایید رسمی سازمان جهانی بهداشت و سازمان غذا و داروی کشور برسد، واکسنها ریجکت و واردات آنها متوقف خواهد شد.
در عین حال، معاون درمان وزارت بهداشت اعلام کرد که در صورت بروز عارضه لخته خون پس از تزریق واکسن آسترازنکا، درمان ضدلخته آغاز میشود و جای نگرانی نیست!
tn.ai/2488292
پ؛ن؛ اصلاحات تونسته با مکر و حیله حتی بسیاری از انقلابی ها را بکشه تو زمین بازی خودشون برای تزریق بیشتر واکسن به ملت!
@AntiBBC
درگیری این روزای وزیر بهداشت و حسن روحانی شبیه یک بازی هست!
در این بازی حتی رسانه انقلابی در زمین وزیر بهداشت بازی میکنن در حالی که هدف وزیر و رئیس هر دو در اصل یکیست واکسینه کردن سریع مردم با واکسن های کواکس از انگلیسی تا آمریکایی در پوشش کشور های دیگه وزیر هم داره به ملت واکسن هایی که معلوم نیست جواب میده یا نه را تزریق! خودشون هممیگن معلوم نیست جواب بده یا نه!
وزیر هم کلی دارو رو مردم امتحان کرده ،وزیر هم با تمام توان مقابل طب سنتی ایستاده،..واکسن انگلیسی وارد کردن.......
در زمین بازی انها به نفع انها بازی میکنیم! جریان تحریف خیلی باهوش تر از ان چیزی هست ما فکر میکنیم!
بازی جوری طراحی شده که انقلابی ها هم از یکی از انها حمایت و این حمایت یعنی تایید واکسن و القا به ملت که مثلا این واکسن انگلیسی که میخوان بزنن خوبه!
ماجرای دزدی از سهمیه واکسن پاکبان ها توسط شورای شهر هم همینطوره!در جهت القا به مردم که این واکسن خوبه که شورای شهر دزدید!تا راحت تر بتونن واکسینه کنن ملت را
دو قطبی های اینجوری خطرناکه!نیروی انقلابی مجبورمیشه در زمین یکی از انها بازی کنه!در حالی که هدف هر دو یکیست!
@AntiBBC
❌اظهارات قابل تامل محمود صادقی / محمود صادقی میگوید مردم دستمان را خوانده اند...
@iran_onlin_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شبنامه / آمریکا سرکوب را از طریق تولیدات رسانه ای برای مردم قابل هضم می کند / تولید انیمیشن و بازی هایی که سرکوب مردم آمریکا را حق قانونی دولت آمریکا نشان می دهد / آیا تهدید اصلی آمریکا در آینده از درون این کشور خواهد بود ؟ / چند نکته به بهانه آنچه زیر پوست آمریکا در حال رخ دادن است ... / قسمت 477
سوالات شما در این پیج پاسخ داده خواهد شد :
صریح نیوز :
https://instagram.com/sarihnews
#آمریکا
#سرکوب
#اعتراضات
#شورش
#ایران
#واکسن
#کرونا
#بایدن
#شبنامه
#آقای_تحلیلگر
#شبکه_اطلاع_رسانی_ایرانیان
@mrtahlilgar1
01.31.mp3
9.51M
شبنامه / آمریکا سرکوب را از طریق تولیدات رسانه ای برای مردم قابل هضم می کند / تولید انیمیشن و بازی هایی که سرکوب مردم آمریکا را حق قانونی دولت آمریکا نشان می دهد / آیا تهدید اصلی آمریکا در آینده از درون این کشور خواهد بود ؟ / چند نکته به بهانه آنچه زیر پوست آمریکا در حال رخ دادن است ... / قسمت 477
سوالات شما در این پیج پاسخ داده خواهد شد :
صریح نیوز :
https://instagram.com/sarihnews
#آمریکا
#سرکوب
#اعتراضات
#شورش
#ایران
#واکسن
#کرونا
#بایدن
#شبنامه
#آقای_تحلیلگر
#شبکه_اطلاع_رسانی_ایرانیان
@mrtahlilgar1
❌اظهارات قابل تامل محمود صادقی / محمود صادقی میگوید مردم دستمان را خوانده اند...
🚫محمود صادقی : در فضاهای مجازی اغلب مردم می پرسند که چه کار می خواهید بکنید؟ برنامه شما برای بیکاری چیست؟ اصلاح طلبان مورد این سؤال جدی هم قرار گرفته اند که با محدودیت هایی که وجود دارد و می گویید نگذاشتند کار کنیم، باز هم می خواهید رأی بیاورید و بگویید نگذاشتند کار کنیم؟
♨️«محمود صادقی» عضو فراکسیون امید در مجلس دهم و عشو شورای مرکزی جبهه اصلاحات در مصاحبه با پایگاه خبری جماران گفت: «در فضاهای مجازی اغلب مردم می پرسند که چه کار می خواهید بکنید؟ برنامه و تیم شما چیست؟ دقیقا هم اسم می برند که مثلا شما برای معضل گرانی می خواهید چه کار کنید؟ برنامه شما برای بیکاری چیست؟ اصلاح طلبان مورد این سؤال جدی هم قرار گرفته اند که با محدودیت هایی که وجود دارد و می گویید نگذاشتند کار کنیم، باز هم می خواهید رأی بیاورید و بگویید نگذاشتند کار کنیم؟».
❗صادقی افزود: «شاید کسانی که کاندیدا می شوند باید بگویند با همه محدودیت های موجود ما می توانیم این کار را انجام بدهیم. چون خیلی از مردم می گویند مگر شما نمی دانستید که نمی گذارند، پس چرا می آیید؟ اگر می آیید، در حدود اختیاری که دارید وعده بدهید».
🔺️وی در بخش دیگری از این مصاحبه گفت: «عملکرد فراکسیون امید در مجلس دهم ایده آل نبود. اولا از عملکردش گزارش نمی داد و ثانیا مدیریت فراکسیون خیلی مدیریت کارآمدی نبود. یعنی از ظرفیتی که وجود داشت ما به مراتب می توانستیم بهتر استفاده کنیم. یعنی خود من انتقاد دارم و معتقدم به اندازه امیدی که مردم داشتند فراکسیون مؤثر واقع نمی شد».
@iran_onlin_ir
🔻مقام معظم رهبری در دیدار با آیت الله رئیسی چه گفتند؟
🔸این بیانات سال ۱۳۹۸ ، سال روز شهادت شهید بهشتی در دیدار مسئولین قوه قضاییه از جمله ایت الله رئیسی بیان شده است. نگاه کارشناسی و توصیه ایشان به جزئیات دقیق نشان از اهمیت جایگاه و نقش این قوه دارد.
🔸جناب آقای رئیسی قبل از آنکه این مسئولیّت را به عهده بگیرند، از ایشان خواسته شد، ایشان هم یک برنامهی تحوّل جامع و مورد قبولی را تهیّه کردند؛ پس این کار شده، این قسمت کار انجام گرفته؛ این خیلی خوب است لکن برنامه عبارت است از ذهنیّات؛ اگر بخواهیم تحقّق خارجی به وجود بیاید، کار لازم دارد. پس توصیّهی اوّل بنده به رئیس محترم و مسئولان محترم و اجزای قوّهی قضائیّه این است که همین برنامهی خوبی که شما خودتان تدوین کردهاید و تهیّه کردهاید و ارائه کردهاید، این برنامه را بر طبق زمانبندی، بدون اغماض پیش ببرید؛ نگذارید لَنگ بشود. از چیزی واهمه نکنید، بروید جلو، به خدای متعال توکّل کنید، اقدام کنید، این برنامه را عملیّاتی کنید. کاری کنید که بعد از گذشت یک مدّت قابل قبولی -البتّه این برنامههای کوتاه مدّت و چندماهه و مانند اینها خب کارهای عملیّاتیِ به آن معنا نیست- کاملاً احساس بشود که قوّهی قضائیّه دچار تحوّل شد، دارد متحوّل میشود؛ این با حرکت شما انجام میگیرد. البتّه آن برنامه [کوتاه مدّت هم] مهم است؛ تهیّهی برنامه.
🔸بنده یک وقتی این جوری میفهمیدم که تهیّهی برنامه، پنجاه درصدِ کار است لکن این پنجاه درصد تا به آن پنجاه درصدِ بعدی مُنضَم(۴) نشود، مثل این است که انجام نگرفته، مثل این است که شما از تهِ یک چاهی میخواهید آب بیاورید بالا که مثلاً فرض کنید که صد متر طولش است؛ تا پنجاه متری آوردهاید، بعد همان جا مانده باشد؛ مثل این است که نیاوردهاید دیگر؛ تفاوتی نمیکند. اگر بخواهید آن محصول به دست شما برسد، این پنجاه درصد بعدی را که تحرّک و فعّالیّت و اقدام و بقیّهی شرایطی که وجود دارد است، اینها را باید به کار بزنید تا انشاءالله محصول حاصل بشود و من امیدوارم. بنده با نگاهی که به دادگستریِ کشور و قوّهی قضائیّهی کشور میکنم، امیدوارم که انشاءالله شما خواهید توانست این کار را انجام بدهید. این را هم به شما عرض بکنم، این کار را هم از همین اوّلِ کار شروع کنید؛ این جور نباشد که ما حالا بگوییم: «حالا که وقت داریم، یک مدّتی حالا مجال [داریم]، حالا وقت داریم؛ حالا انشاءالله انجام میدهیم»؛ بعد آن اواسطِ کار یا اواخر کار مدام بگوییم: «باید این کار را بکنیم، باید آن کار را بکنیم»؛ این فایده ندارد. از همین روزِ اوّل باید شروع کنید؛ هیچ تأخیری را برای خودتان مجاز ندانید؛ این یک مسئله.
🔸یک نکته این است که شما به قانون اساسی مراجعه کنید و وظایف قوّه را در «قانون» ببینید. وظیفهی قوّه فقط قضاوت کردن و محکمهداری نیست؛ وظیفهی قوّه فراتر از اینها است. در قانون اساسی احیای حقوق عامّه جزو وظایف قوّهی قضائیّه است؛ احیای حقوق عامّه، خیلی دامنهی وسیعی دارد؛ از مسئلهی اقتصاد تا مسئلهی امنیّت تا عرصهی بینالمللی، جایگاه حقوق عامّه است. دفاع از حقّ مردم در عرصهی بینالملل چیز خیلی مهمّی است؛ این جزو وظایف شما است؛ یا فرض بفرمایید گسترش عدل و آزادی که خب این گسترش عدل در کنار گسترش آزادی است؛ [منظور از] آزادی هم البتّه در قانون اساسی، آزادیهای مشروع است؛ معلوم است. گسترش آزادی هم جزو وظایف شما است. چه جوری این را انجام میدهید؟ با چه شیوهای؟ عرض کردم این شیوههایی که باید انتخاب بکنید، شیوههای نو و ابتکاری [باشد]؛ به اینها همه نظر هست.
🔸یا پیشگیری از وقوع جرم؛ مسئلهی پیشگیری خیلی مهم است. خب بله یک بخشی از قوّهی قضائیّه را معیّن میکنیم برای پیشگیری، خوب است، لازم است، لکن پیشگیری یک کار بسیار وسیعی است؛ باید جرم را بشناسید، علل جرم را بشناسید، عواملی که جرم را ایجاد میکنند بشناسید، کارهایی را که میتواند از وقوع جرم جلوگیری کند بشناسید؛ یک فصل عظیمی از کار در اینجا وجود دارد. هر کدام از این کارها هم یک کنندهی کار لازم دارد؛ نمیشود همین جوری مثلاً بگوییم یک کمیتهای، فرض کنید به قولِ ما یک هیئتی گذاشتهایم برای این کار؛ نه، اینها باید دانهدانه دنبال بشود.
🔸یا حُسن اجرای قانون؛ قانون را چه کسی نقض میکند؟ قانون که فقط مقرّرات راهنمایی یا فرض کنید فلان قانونی که فلان آدم لاابالی نقض میکند که نیست؛ قانون گاهی به شکل کلان نقض میشود؛ اینجا قوّهی قضائیّه باید سینه سپر کند. غرض، هر چه انسان به قوّهی قضائیّه نگاه میکند، عظمت این قوّه و گسترهی پهناور این قوّه را بیشتر مشاهده میکند؛ این دست شما است، این متعلّق به شما است؛ شما شانهی خودتان را زیر این بارِ سنگ
مردم، آن شرافت، آن امانت، آن صداقت منعکس نشود، عکس آن منعکس بشود؛ این خیلی چیز بدی است. آنچه در چشم مردم باید منعکس بشود این است که قوّهی قضائیّه، دارای این خصوصیّات است:
🔸 اوّلاً دارای حکمت است، هم در انتصاباتش، هم در احکامش، هم در رفتارش، هم در گفتارش؛ نشان بدهد که دارای حکمت است؛ بخصوص مسئولان بالای قوّهی قضائیّه در این [موضوع] میتوانند نقش ایفا کنند.
🔸نشان بدهد که دارای علم به مبادی قضا است، این باید نشان داده بشود، معلوم بشود که یک دستگاه عالِم است، از روی علم کار میکند، کارِ کارشناسی علمی انجام میدهد. علم هم یا قانون است یا فقه است؛ در دستگاه قضا، مبادی قضا عبارت است از فقه و قانون.
🔸 قوّهای است دارای گوش شنوا برای شنیدن. حوصلهی شنیدن باید داشته باشید، هم در دادسرا به وسیلهی بازپرس، هم در مواجههی با دادستان، هم در نهایت در دادگاه در مواجههی با دادرس و قاضی. بایستی گوش شنوا وجود داشته باشد. بشنوید! هم از آن کسی که شاکی است و آمده شکایت میکند گوش بدهید ببینید واقعاً چه میگوید، هم از آن کسی که متّهم است و از خودش دفاع میکند، کاملاً گوش کنید ببینید چه میگوید؛ این باید شنیده بشود؛ ممکن است حرف او را قبول هم نکنید امّا گوش کنید.
🔸یکی هم اقتدار و قاطعیّت است. باید دارای حکمت باشید، دارای علم باشید، دارای حالت و حسّ شنیداری باشید و دارای اقتدار. باید بفهمند قوّهی قضائیّه دارای اقتدار است، آنچه را تشخیص میدهد، به آن قاطعاً عمل میکند. این ماندن پروندهها که بنده بارها در همین جلسهی دیدار با قوّهی قضائیّه این را تکرار کردهام، لگد به این حالت است. وقتی پرونده یک سال، دو سال، پنج سال، ده سال میماند، معنایش این است که دستگاه قضائی در این مسئله دچار «چه کنم - چه کنم» است، نمیداند چه کار باید بکند؛ این نمیشود؛ به هر نتیجهای که رسیدند، قاطع آن نتیجه را عمل بکنند.
🔸خب حالا چه کار کنیم که این تصویر در ذهن مردم از قوّه به وجود بیاید؟ این دیگر در رفتار شما، در گفتار شما، در عملکرد شما، در تبلیغات درستی که انجام میدهید باید انجام بگیرد؛ البتّه دستگاههای گوناگون، صدا و سیما و دیگران هم باید کمک کنند. دستگاه قضائی متعلّق به انقلاب است، متعلّق به مردم است، متعلّق به کشور است؛ همهی دستگاهها بایست به این معنا کمک کنند؛ این جور نباشد که یک چیز کوچک را مثلاً فرض کنید در تلویزیون یا در فلان مطبوعه -مثل فضای مجازی که بیمبالات هر چه دلشان میخواهد میگویند- آنها هم همین جور بگویند، یک چیز کوچکی را، یک چیز نامعلوم یا بیسند را منتشر بکنند که تضعیف قوّهی قضائیّه باشد؛ نباید [این جور باشد]. این تصویرسازی به عهدهی همه است، هم به عهدهی خود شما است، هم به عهدهی دیگران است. خب این هم یک نکته.
ین دادهاید. اگر انشاءالله بتوانید کاری انجام بدهید و موفّق بشوید، خیلی کار بزرگی است، خیلی خدا را راضی میکنید؛ یعنی اگر شما کارتان را انشاءالله خوب انجام بدهید، از آن صدقات و انفاقات بینظیر است.
🔸 یک نکتهی دیگر -که جناب آقای رئیسی هم به آن اشاره کردند- مسئلهی مبارزهی با فساد است. مبارزهی با فساد، هم در درون قوّه محلّ کلام است، هم بیرون قوّه؛ لکن اولویّت با درون قوّه است. خب، هزاران قاضی شریف و پاکدامن و کارمندان امین در سراسر قوّه دارند کار میکنند، تلاش میکنند؛ یک عنصر ناباب در یک دادگستریای در یک شهری پیدا میشود، یک حرکتی انجام میدهد، این روانهای(۵) پاکیزهی شریف را بدنام میکند؛ این چیز کمی است؟ این چیز کوچکی است؟ شاید آن تعداد آدم نابابی که در مجموعِ قوّهی قضائیّه هستند، یک درصد خیلی کمی نسبت به آدمهایی است که یا در اوج شرافتند -ما داریم قضاتی که با زندگیهای سختی زندگی میکنند، پروندههای سنگین مهمّی هم دستشان هست، [امّا] یک ذرّه هم تخطّی نمیکنند؛ اگر اهل خطا بودند ممکن بود زندگیهای خیلی بهتری داشته باشند، ابداً [تخطّی نمیکنند]- یا قضات معمولیای [هستند] که دارند کار خودشان را با امانت، با صداقت انجام میدهند؛ نسبت آن افراد فاسد و افراد ناباب در مقابل این افراد، خیلی نسبت کمی است امّا یک نسبت کم، یک درصد کوچک هم تأثیرات مخرّبی میگذارد؛ که حالا من در تصویرسازی از قوّهی قضائیّه، بعداً این را باز عرض خواهم کرد. نسبت به فسادِ درون قوّهی قضائیّه سختگیری کنید. علّتش هم این است که این [قوّه]، مسئولِ رفع فساد است؛ اگر خودش فاسد شد، گناه او نابخشودنی است. هر چه رتبهی شأنی و حقوقیِ انسان بالاتر رفت، به همان اندازه اهمّیّت کار او بیشتر میشود؛ هم در جنبهی مثبت، هم در جنبهی منفی.
🔸 البتّه نسبت به قوّه، تعرّض و تهمت و بدگویی و مانند اینها هم زیاد است، این را هم ما میدانیم؛ یعنی واقعاً خیلی بیش از آنچه واقعیّت دارد، علیه قوّه حرف میزنند، مینویسند. حالا که دیگر فضای مجازی هم هست؛ یک دستگاهِ بی در و دروازه که هر کس هر چه دلش میخواهد مینویسد. اینها اهمّیّتی ندارد، اینها شما را از کار باز ندارد. از امیرالمؤمنین کسی عادلتر در دنیا، در تاریخ بشر شما سراغ دارید؟ همین امیرالمؤمنینِ مظهر عدالت را، به بیعدالتی متّهم کردند؛ خب میگویند دیگر؛ علیه همه میگویند؛ علیه پیغمبر، پیغمبران، علیه امیرالمؤمنین، علیه خدا، علیه شما هم میگویند؛ بگویند؛ این مانع از این نشود که شما کارتان را انجام بدهید.
🔸یک نکتهی دیگر که خیلی مهم است، مسئلهی تصویرسازی از قوّهی قضائیّه است. ممکن است شما خیلی هم خوب و شریف باشید امّا یک حادثهای یا حوادثی پیش بیاید که در چشم.
💯مقام معظم رهبری در توصیه های اکیدشان به ایت الله رئیسی،با تاکید بر اهمیت این قوه ، اصلاح قوه را نیازمند صرف زمان کافی و دقت می دانند لذا آیت الله رئیسی نباید با توجه به برنامه هایی که برای این قوه ارایه کرده اند، این مهم را بنا به هر دلیلی نیمه کاره رها کنند. حال سوال این است که ایا رها کردن قوه قصائیه در شرایط فعلی به هر بهانه ای،بر خلاف خواست رهبری نیست؟
🔰@esalat14🇮🇷
قوه قضائیه؛ عیار سلامت جامعه
رهبرانقلاب درباره اهمیت قوه قضائیه فرمودند: «قضا در یک کشور، معیار سلامت آن کشور است. اگر دستگاه قضایی سالم بود، میتوان نتیجه گرفت که وضع عمومی جامعه و کشور از جهت برخورداری از عدالت و دوری از تبعیض و ستم و اجحاف و تجاوز واین غصههای بزرگ بشری، سالم است.» ۱۳۷۰/۴/۵ به مناسبت سالروز شهادت شهید بهشتی و هفته قوه قضائیه، پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR گزیدهای از مطالبات رهبرانقلاب از قوه قضائیه که در دیدارهای سالیانه قوه قضائیه مطرح شده است را در این مطلب مرور میکند.
اهداف
* ایجاد عدالت قاطع و امیدوارکننده
آنچه که بنده به عنوان یک طلبه مسؤول از قوّه قضائیّه انتظار دارم، همان چیزی است که ما چهره زیبا و منوّر آن را در قضاوت امیرالمؤمنین علیه سلام اللَّه الملک الحقّ المبین در تاریخ مشاهده میکنیم: آن عدالت قاطع، آن عدالت بیملاحظه، آن عدالت فراگیر، آن عدالت امیدوار کننده، آن عدالتی که در آن افراد ضعیف و معمولی جامعه در مقابل قانون و معامله قانونی، با افراد مقتدر و قدرتمند یکسانند. در اسلام این گونه است؛ در قانون اساسی ما هم این گونه است.(۱)
گسترش عدل و احیاء حقوق عامه و آزادیهای مشروع و نظارت بر اِعمال قانون را که در شمار هدفهای قوه قضائیه در قانون اساسی است در رأس برنامهها قرار دهید. این موجب اعتماد مردم و دلگرمی آنان به قوه قضائیه در حوادث و منازعات خواهد شد.(۲)
* تبدیل دستگاه قضا به ملجأ و مأمن امن برای دادخواهی
حقیقتاً دستگاه قضایی باید ملجأ و مأمن مردم به حساب آید. در جامعه، کمبود و مشکلات و درگیری و ظلم به افراد و تعرض به اموال و جان و حیثیت اشخاص وجود دارد؛ اما دستگاه قضایی باید به گونهیی باشد که هر کس در جامعه مورد ظلم هر مقامی واقع شد، خاطرش آسوده باشد که رسیدگی میشود؛ مثل فرزندی که پدر عاقل و مهربان و قوییی دارد و هر کس به او اندک تعرضی کند، دلش محکم است و میگوید ظلم تو را به پدرم میگویم و او حق من را از تو خواهد گرفت. بایستی بر تمام آحاد کشور، چنین روحیهیی نسبت به دستگاه قضایی حکمفرما باشد. اگر به کسی ظلم شد، بداند که با مراجعه به دستگاه عدل اسلامی، قطعاً آن ظلم برطرف خواهد شد.(۳)
* سلامت و کارآمدی توأمان قوه قضائیه
در قوهی قضائیه دو هدف اعلی را باید همیشه در نظر داشت؛ همهی کارها باید در جهت این دو هدف اعلی انجام بگیرد؛ که اگر این دو هدف تحقق پیدا کرد، آن وقت محصول آن را جامعهی اسلامی خواهد چشید. آن دو هدف، یکی عبارت است از سلامت قوه، دوم کارآمدی قوه. همهی تلاشها باید این باشد که این قوه تبدیل شود به یک مجموعهی کاملاً کارآمد و کاملاً سالم. اگر این شد، آن وقت مردم میوه را خواهند چشید. آن میوه چیست؟ احساس رضایت و احساس امنیت، به برکت حضور قوهی قضائیه. این برای یک کشور، برای یک جامعه لازم است.(۴)
وظایف
* ریشهکنی مفاسد اقتصادی
مفاسد اقتصادی، مفاسد فرهنگی را هم با خود میآورد، مفاسد اخلاقی را هم میآورد. وجود و رواج مفاسد اقتصادی یکی از بزرگترین خطرهایش این است که عناصر خوب دستگاهها را متزلزل میکند، زیر پای آنها را سست میکند. بسیاری از این موارد و قضایای مفاسد اقتصادی که به طور مشخص گزارش شده و برای ما گفته شده است، به این ترتیب بوده است که آن مفسد اقتصادی برای پیشبرد کار خود لازم دانسته در داخل فلان دستگاه نفوذ کند و تعدادی از عناصری را که در آنجا کار میکنند، با خودش همراه کند. خوب، آن عناصری که آنجا کار میکنند، مردمان مؤمنی هستند؛ اما شیطانِ هوس، زیاده طلبی و پول را به جان اینها میاندازد، همه هم طاقت نمیآورند، مجذوب میشوند، میلغزند؛ این یکی از بزرگترین خطرات مفاسد اقتصادی است... بدانید سهم قوهی قضائیه در مقابلهی با مفاسد اقتصادی سهم بسیار سنگین و مهمی است.(۵)
* ملموس کردن عدالت در زندگی مردم
عدالت هم از جملهی آن چیزهائی است که «الحقّ أوسع الأشیاء فی التّواصف و أضیقها فی التّناصف»؛ گفتنش آسان است، التزام به آن آسان نیست؛ خیلی سخت است. انسان با موانع بزرگی برخورد میکند. اگر عزم راسخ و توکل به خدا وجود نداشته باشد، انسان وسط راه خواهد ماند؛ این را باید در قوهی قضائیه دائماً تزریق کرد، دائماً باید این روحیه را در سرتاسر قوهی قضائیه پمپاژ کرد؛ که ما وظیفهمان تناصف است، ایجاد عدل است.(۶)
اگر شما به ذهنیت عامهی مردم و به ذهنیت اسلامی نگاه کنید، میبینید که توقع از قوهی قضائیه این است که عدالت در زندگی مردم ملموس شود؛ عدالت را حس کنند و این عمومیت پیدا کند.(۷)
* رسیدن به کفایت عدل قضائی در کشور
ما باید قوهی قضائیه را به طور دائم ارتقاء ببخشیم. آنچه که متوقع است، ارتقاء قوهی قضائیه است به معنای کفایت عدل قضائی در کشور؛ این هم ممکن نخواهد شد، حاصل نخواهد شد، مگر آن وقتی که انسان خروجیهای آن را مشاهده کند.(۸)
مسئولین قوه باید نگاه کنند، ضعفها را پیدا کنند، مشکلات را پیدا کنند، گرههای کور را پیدا کنند، اینها را با ابتکار برطرف کنند؛ ذهنهای برتر و ذهنهای ممتاز میتوانند کمک کنند؛ بحمدالله در درون قوه هم هستند، از بیرون قوه هم استفاده بشود. زیرساختهای فنی تأمین بشود، زیرساختهای انسانی تأمین بشود؛ این میشود اقتدار قوهی قضائیه؛ یک قوهی قوی و مقتدر که توانائی حرکت به سمت اهداف خودش را دارد.(۹)
* نظارت بر حُسن اجرای قوانین و امور جاری
در قانون اساسی تصریح شده است که نظارت بر حُسن اجرای قوانین و نظارت بر حسن اجرای امور بر عهده قوه قضائیه است و دیوان عدالت اداری و سازمان بازرسی کل کشور به عنوان دو بازوی اصلی قوه، مسئولیت این دو وظیفه مهم را بر عهده دارند.(۱۰)