🔻مقام معظم رهبری در دیدار با آیت الله رئیسی چه گفتند؟
🔸این بیانات سال ۱۳۹۸ ، سال روز شهادت شهید بهشتی در دیدار مسئولین قوه قضاییه از جمله ایت الله رئیسی بیان شده است. نگاه کارشناسی و توصیه ایشان به جزئیات دقیق نشان از اهمیت جایگاه و نقش این قوه دارد.
🔸جناب آقای رئیسی قبل از آنکه این مسئولیّت را به عهده بگیرند، از ایشان خواسته شد، ایشان هم یک برنامهی تحوّل جامع و مورد قبولی را تهیّه کردند؛ پس این کار شده، این قسمت کار انجام گرفته؛ این خیلی خوب است لکن برنامه عبارت است از ذهنیّات؛ اگر بخواهیم تحقّق خارجی به وجود بیاید، کار لازم دارد. پس توصیّهی اوّل بنده به رئیس محترم و مسئولان محترم و اجزای قوّهی قضائیّه این است که همین برنامهی خوبی که شما خودتان تدوین کردهاید و تهیّه کردهاید و ارائه کردهاید، این برنامه را بر طبق زمانبندی، بدون اغماض پیش ببرید؛ نگذارید لَنگ بشود. از چیزی واهمه نکنید، بروید جلو، به خدای متعال توکّل کنید، اقدام کنید، این برنامه را عملیّاتی کنید. کاری کنید که بعد از گذشت یک مدّت قابل قبولی -البتّه این برنامههای کوتاه مدّت و چندماهه و مانند اینها خب کارهای عملیّاتیِ به آن معنا نیست- کاملاً احساس بشود که قوّهی قضائیّه دچار تحوّل شد، دارد متحوّل میشود؛ این با حرکت شما انجام میگیرد. البتّه آن برنامه [کوتاه مدّت هم] مهم است؛ تهیّهی برنامه.
🔸بنده یک وقتی این جوری میفهمیدم که تهیّهی برنامه، پنجاه درصدِ کار است لکن این پنجاه درصد تا به آن پنجاه درصدِ بعدی مُنضَم(۴) نشود، مثل این است که انجام نگرفته، مثل این است که شما از تهِ یک چاهی میخواهید آب بیاورید بالا که مثلاً فرض کنید که صد متر طولش است؛ تا پنجاه متری آوردهاید، بعد همان جا مانده باشد؛ مثل این است که نیاوردهاید دیگر؛ تفاوتی نمیکند. اگر بخواهید آن محصول به دست شما برسد، این پنجاه درصد بعدی را که تحرّک و فعّالیّت و اقدام و بقیّهی شرایطی که وجود دارد است، اینها را باید به کار بزنید تا انشاءالله محصول حاصل بشود و من امیدوارم. بنده با نگاهی که به دادگستریِ کشور و قوّهی قضائیّهی کشور میکنم، امیدوارم که انشاءالله شما خواهید توانست این کار را انجام بدهید. این را هم به شما عرض بکنم، این کار را هم از همین اوّلِ کار شروع کنید؛ این جور نباشد که ما حالا بگوییم: «حالا که وقت داریم، یک مدّتی حالا مجال [داریم]، حالا وقت داریم؛ حالا انشاءالله انجام میدهیم»؛ بعد آن اواسطِ کار یا اواخر کار مدام بگوییم: «باید این کار را بکنیم، باید آن کار را بکنیم»؛ این فایده ندارد. از همین روزِ اوّل باید شروع کنید؛ هیچ تأخیری را برای خودتان مجاز ندانید؛ این یک مسئله.
🔸یک نکته این است که شما به قانون اساسی مراجعه کنید و وظایف قوّه را در «قانون» ببینید. وظیفهی قوّه فقط قضاوت کردن و محکمهداری نیست؛ وظیفهی قوّه فراتر از اینها است. در قانون اساسی احیای حقوق عامّه جزو وظایف قوّهی قضائیّه است؛ احیای حقوق عامّه، خیلی دامنهی وسیعی دارد؛ از مسئلهی اقتصاد تا مسئلهی امنیّت تا عرصهی بینالمللی، جایگاه حقوق عامّه است. دفاع از حقّ مردم در عرصهی بینالملل چیز خیلی مهمّی است؛ این جزو وظایف شما است؛ یا فرض بفرمایید گسترش عدل و آزادی که خب این گسترش عدل در کنار گسترش آزادی است؛ [منظور از] آزادی هم البتّه در قانون اساسی، آزادیهای مشروع است؛ معلوم است. گسترش آزادی هم جزو وظایف شما است. چه جوری این را انجام میدهید؟ با چه شیوهای؟ عرض کردم این شیوههایی که باید انتخاب بکنید، شیوههای نو و ابتکاری [باشد]؛ به اینها همه نظر هست.
🔸یا پیشگیری از وقوع جرم؛ مسئلهی پیشگیری خیلی مهم است. خب بله یک بخشی از قوّهی قضائیّه را معیّن میکنیم برای پیشگیری، خوب است، لازم است، لکن پیشگیری یک کار بسیار وسیعی است؛ باید جرم را بشناسید، علل جرم را بشناسید، عواملی که جرم را ایجاد میکنند بشناسید، کارهایی را که میتواند از وقوع جرم جلوگیری کند بشناسید؛ یک فصل عظیمی از کار در اینجا وجود دارد. هر کدام از این کارها هم یک کنندهی کار لازم دارد؛ نمیشود همین جوری مثلاً بگوییم یک کمیتهای، فرض کنید به قولِ ما یک هیئتی گذاشتهایم برای این کار؛ نه، اینها باید دانهدانه دنبال بشود.
🔸یا حُسن اجرای قانون؛ قانون را چه کسی نقض میکند؟ قانون که فقط مقرّرات راهنمایی یا فرض کنید فلان قانونی که فلان آدم لاابالی نقض میکند که نیست؛ قانون گاهی به شکل کلان نقض میشود؛ اینجا قوّهی قضائیّه باید سینه سپر کند. غرض، هر چه انسان به قوّهی قضائیّه نگاه میکند، عظمت این قوّه و گسترهی پهناور این قوّه را بیشتر مشاهده میکند؛ این دست شما است، این متعلّق به شما است؛ شما شانهی خودتان را زیر این بارِ سنگ
مردم، آن شرافت، آن امانت، آن صداقت منعکس نشود، عکس آن منعکس بشود؛ این خیلی چیز بدی است. آنچه در چشم مردم باید منعکس بشود این است که قوّهی قضائیّه، دارای این خصوصیّات است:
🔸 اوّلاً دارای حکمت است، هم در انتصاباتش، هم در احکامش، هم در رفتارش، هم در گفتارش؛ نشان بدهد که دارای حکمت است؛ بخصوص مسئولان بالای قوّهی قضائیّه در این [موضوع] میتوانند نقش ایفا کنند.
🔸نشان بدهد که دارای علم به مبادی قضا است، این باید نشان داده بشود، معلوم بشود که یک دستگاه عالِم است، از روی علم کار میکند، کارِ کارشناسی علمی انجام میدهد. علم هم یا قانون است یا فقه است؛ در دستگاه قضا، مبادی قضا عبارت است از فقه و قانون.
🔸 قوّهای است دارای گوش شنوا برای شنیدن. حوصلهی شنیدن باید داشته باشید، هم در دادسرا به وسیلهی بازپرس، هم در مواجههی با دادستان، هم در نهایت در دادگاه در مواجههی با دادرس و قاضی. بایستی گوش شنوا وجود داشته باشد. بشنوید! هم از آن کسی که شاکی است و آمده شکایت میکند گوش بدهید ببینید واقعاً چه میگوید، هم از آن کسی که متّهم است و از خودش دفاع میکند، کاملاً گوش کنید ببینید چه میگوید؛ این باید شنیده بشود؛ ممکن است حرف او را قبول هم نکنید امّا گوش کنید.
🔸یکی هم اقتدار و قاطعیّت است. باید دارای حکمت باشید، دارای علم باشید، دارای حالت و حسّ شنیداری باشید و دارای اقتدار. باید بفهمند قوّهی قضائیّه دارای اقتدار است، آنچه را تشخیص میدهد، به آن قاطعاً عمل میکند. این ماندن پروندهها که بنده بارها در همین جلسهی دیدار با قوّهی قضائیّه این را تکرار کردهام، لگد به این حالت است. وقتی پرونده یک سال، دو سال، پنج سال، ده سال میماند، معنایش این است که دستگاه قضائی در این مسئله دچار «چه کنم - چه کنم» است، نمیداند چه کار باید بکند؛ این نمیشود؛ به هر نتیجهای که رسیدند، قاطع آن نتیجه را عمل بکنند.
🔸خب حالا چه کار کنیم که این تصویر در ذهن مردم از قوّه به وجود بیاید؟ این دیگر در رفتار شما، در گفتار شما، در عملکرد شما، در تبلیغات درستی که انجام میدهید باید انجام بگیرد؛ البتّه دستگاههای گوناگون، صدا و سیما و دیگران هم باید کمک کنند. دستگاه قضائی متعلّق به انقلاب است، متعلّق به مردم است، متعلّق به کشور است؛ همهی دستگاهها بایست به این معنا کمک کنند؛ این جور نباشد که یک چیز کوچک را مثلاً فرض کنید در تلویزیون یا در فلان مطبوعه -مثل فضای مجازی که بیمبالات هر چه دلشان میخواهد میگویند- آنها هم همین جور بگویند، یک چیز کوچکی را، یک چیز نامعلوم یا بیسند را منتشر بکنند که تضعیف قوّهی قضائیّه باشد؛ نباید [این جور باشد]. این تصویرسازی به عهدهی همه است، هم به عهدهی خود شما است، هم به عهدهی دیگران است. خب این هم یک نکته.
ین دادهاید. اگر انشاءالله بتوانید کاری انجام بدهید و موفّق بشوید، خیلی کار بزرگی است، خیلی خدا را راضی میکنید؛ یعنی اگر شما کارتان را انشاءالله خوب انجام بدهید، از آن صدقات و انفاقات بینظیر است.
🔸 یک نکتهی دیگر -که جناب آقای رئیسی هم به آن اشاره کردند- مسئلهی مبارزهی با فساد است. مبارزهی با فساد، هم در درون قوّه محلّ کلام است، هم بیرون قوّه؛ لکن اولویّت با درون قوّه است. خب، هزاران قاضی شریف و پاکدامن و کارمندان امین در سراسر قوّه دارند کار میکنند، تلاش میکنند؛ یک عنصر ناباب در یک دادگستریای در یک شهری پیدا میشود، یک حرکتی انجام میدهد، این روانهای(۵) پاکیزهی شریف را بدنام میکند؛ این چیز کمی است؟ این چیز کوچکی است؟ شاید آن تعداد آدم نابابی که در مجموعِ قوّهی قضائیّه هستند، یک درصد خیلی کمی نسبت به آدمهایی است که یا در اوج شرافتند -ما داریم قضاتی که با زندگیهای سختی زندگی میکنند، پروندههای سنگین مهمّی هم دستشان هست، [امّا] یک ذرّه هم تخطّی نمیکنند؛ اگر اهل خطا بودند ممکن بود زندگیهای خیلی بهتری داشته باشند، ابداً [تخطّی نمیکنند]- یا قضات معمولیای [هستند] که دارند کار خودشان را با امانت، با صداقت انجام میدهند؛ نسبت آن افراد فاسد و افراد ناباب در مقابل این افراد، خیلی نسبت کمی است امّا یک نسبت کم، یک درصد کوچک هم تأثیرات مخرّبی میگذارد؛ که حالا من در تصویرسازی از قوّهی قضائیّه، بعداً این را باز عرض خواهم کرد. نسبت به فسادِ درون قوّهی قضائیّه سختگیری کنید. علّتش هم این است که این [قوّه]، مسئولِ رفع فساد است؛ اگر خودش فاسد شد، گناه او نابخشودنی است. هر چه رتبهی شأنی و حقوقیِ انسان بالاتر رفت، به همان اندازه اهمّیّت کار او بیشتر میشود؛ هم در جنبهی مثبت، هم در جنبهی منفی.
🔸 البتّه نسبت به قوّه، تعرّض و تهمت و بدگویی و مانند اینها هم زیاد است، این را هم ما میدانیم؛ یعنی واقعاً خیلی بیش از آنچه واقعیّت دارد، علیه قوّه حرف میزنند، مینویسند. حالا که دیگر فضای مجازی هم هست؛ یک دستگاهِ بی در و دروازه که هر کس هر چه دلش میخواهد مینویسد. اینها اهمّیّتی ندارد، اینها شما را از کار باز ندارد. از امیرالمؤمنین کسی عادلتر در دنیا، در تاریخ بشر شما سراغ دارید؟ همین امیرالمؤمنینِ مظهر عدالت را، به بیعدالتی متّهم کردند؛ خب میگویند دیگر؛ علیه همه میگویند؛ علیه پیغمبر، پیغمبران، علیه امیرالمؤمنین، علیه خدا، علیه شما هم میگویند؛ بگویند؛ این مانع از این نشود که شما کارتان را انجام بدهید.
🔸یک نکتهی دیگر که خیلی مهم است، مسئلهی تصویرسازی از قوّهی قضائیّه است. ممکن است شما خیلی هم خوب و شریف باشید امّا یک حادثهای یا حوادثی پیش بیاید که در چشم.
💯مقام معظم رهبری در توصیه های اکیدشان به ایت الله رئیسی،با تاکید بر اهمیت این قوه ، اصلاح قوه را نیازمند صرف زمان کافی و دقت می دانند لذا آیت الله رئیسی نباید با توجه به برنامه هایی که برای این قوه ارایه کرده اند، این مهم را بنا به هر دلیلی نیمه کاره رها کنند. حال سوال این است که ایا رها کردن قوه قصائیه در شرایط فعلی به هر بهانه ای،بر خلاف خواست رهبری نیست؟
🔰@esalat14🇮🇷
قوه قضائیه؛ عیار سلامت جامعه
رهبرانقلاب درباره اهمیت قوه قضائیه فرمودند: «قضا در یک کشور، معیار سلامت آن کشور است. اگر دستگاه قضایی سالم بود، میتوان نتیجه گرفت که وضع عمومی جامعه و کشور از جهت برخورداری از عدالت و دوری از تبعیض و ستم و اجحاف و تجاوز واین غصههای بزرگ بشری، سالم است.» ۱۳۷۰/۴/۵ به مناسبت سالروز شهادت شهید بهشتی و هفته قوه قضائیه، پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR گزیدهای از مطالبات رهبرانقلاب از قوه قضائیه که در دیدارهای سالیانه قوه قضائیه مطرح شده است را در این مطلب مرور میکند.
اهداف
* ایجاد عدالت قاطع و امیدوارکننده
آنچه که بنده به عنوان یک طلبه مسؤول از قوّه قضائیّه انتظار دارم، همان چیزی است که ما چهره زیبا و منوّر آن را در قضاوت امیرالمؤمنین علیه سلام اللَّه الملک الحقّ المبین در تاریخ مشاهده میکنیم: آن عدالت قاطع، آن عدالت بیملاحظه، آن عدالت فراگیر، آن عدالت امیدوار کننده، آن عدالتی که در آن افراد ضعیف و معمولی جامعه در مقابل قانون و معامله قانونی، با افراد مقتدر و قدرتمند یکسانند. در اسلام این گونه است؛ در قانون اساسی ما هم این گونه است.(۱)
گسترش عدل و احیاء حقوق عامه و آزادیهای مشروع و نظارت بر اِعمال قانون را که در شمار هدفهای قوه قضائیه در قانون اساسی است در رأس برنامهها قرار دهید. این موجب اعتماد مردم و دلگرمی آنان به قوه قضائیه در حوادث و منازعات خواهد شد.(۲)
* تبدیل دستگاه قضا به ملجأ و مأمن امن برای دادخواهی
حقیقتاً دستگاه قضایی باید ملجأ و مأمن مردم به حساب آید. در جامعه، کمبود و مشکلات و درگیری و ظلم به افراد و تعرض به اموال و جان و حیثیت اشخاص وجود دارد؛ اما دستگاه قضایی باید به گونهیی باشد که هر کس در جامعه مورد ظلم هر مقامی واقع شد، خاطرش آسوده باشد که رسیدگی میشود؛ مثل فرزندی که پدر عاقل و مهربان و قوییی دارد و هر کس به او اندک تعرضی کند، دلش محکم است و میگوید ظلم تو را به پدرم میگویم و او حق من را از تو خواهد گرفت. بایستی بر تمام آحاد کشور، چنین روحیهیی نسبت به دستگاه قضایی حکمفرما باشد. اگر به کسی ظلم شد، بداند که با مراجعه به دستگاه عدل اسلامی، قطعاً آن ظلم برطرف خواهد شد.(۳)
* سلامت و کارآمدی توأمان قوه قضائیه
در قوهی قضائیه دو هدف اعلی را باید همیشه در نظر داشت؛ همهی کارها باید در جهت این دو هدف اعلی انجام بگیرد؛ که اگر این دو هدف تحقق پیدا کرد، آن وقت محصول آن را جامعهی اسلامی خواهد چشید. آن دو هدف، یکی عبارت است از سلامت قوه، دوم کارآمدی قوه. همهی تلاشها باید این باشد که این قوه تبدیل شود به یک مجموعهی کاملاً کارآمد و کاملاً سالم. اگر این شد، آن وقت مردم میوه را خواهند چشید. آن میوه چیست؟ احساس رضایت و احساس امنیت، به برکت حضور قوهی قضائیه. این برای یک کشور، برای یک جامعه لازم است.(۴)
وظایف
* ریشهکنی مفاسد اقتصادی
مفاسد اقتصادی، مفاسد فرهنگی را هم با خود میآورد، مفاسد اخلاقی را هم میآورد. وجود و رواج مفاسد اقتصادی یکی از بزرگترین خطرهایش این است که عناصر خوب دستگاهها را متزلزل میکند، زیر پای آنها را سست میکند. بسیاری از این موارد و قضایای مفاسد اقتصادی که به طور مشخص گزارش شده و برای ما گفته شده است، به این ترتیب بوده است که آن مفسد اقتصادی برای پیشبرد کار خود لازم دانسته در داخل فلان دستگاه نفوذ کند و تعدادی از عناصری را که در آنجا کار میکنند، با خودش همراه کند. خوب، آن عناصری که آنجا کار میکنند، مردمان مؤمنی هستند؛ اما شیطانِ هوس، زیاده طلبی و پول را به جان اینها میاندازد، همه هم طاقت نمیآورند، مجذوب میشوند، میلغزند؛ این یکی از بزرگترین خطرات مفاسد اقتصادی است... بدانید سهم قوهی قضائیه در مقابلهی با مفاسد اقتصادی سهم بسیار سنگین و مهمی است.(۵)
* ملموس کردن عدالت در زندگی مردم
عدالت هم از جملهی آن چیزهائی است که «الحقّ أوسع الأشیاء فی التّواصف و أضیقها فی التّناصف»؛ گفتنش آسان است، التزام به آن آسان نیست؛ خیلی سخت است. انسان با موانع بزرگی برخورد میکند. اگر عزم راسخ و توکل به خدا وجود نداشته باشد، انسان وسط راه خواهد ماند؛ این را باید در قوهی قضائیه دائماً تزریق کرد، دائماً باید این روحیه را در سرتاسر قوهی قضائیه پمپاژ کرد؛ که ما وظیفهمان تناصف است، ایجاد عدل است.(۶)
اگر شما به ذهنیت عامهی مردم و به ذهنیت اسلامی نگاه کنید، میبینید که توقع از قوهی قضائیه این است که عدالت در زندگی مردم ملموس شود؛ عدالت را حس کنند و این عمومیت پیدا کند.(۷)
* رسیدن به کفایت عدل قضائی در کشور
ما باید قوهی قضائیه را به طور دائم ارتقاء ببخشیم. آنچه که متوقع است، ارتقاء قوهی قضائیه است به معنای کفایت عدل قضائی در کشور؛ این هم ممکن نخواهد شد، حاصل نخواهد شد، مگر آن وقتی که انسان خروجیهای آن را مشاهده کند.(۸)
مسئولین قوه باید نگاه کنند، ضعفها را پیدا کنند، مشکلات را پیدا کنند، گرههای کور را پیدا کنند، اینها را با ابتکار برطرف کنند؛ ذهنهای برتر و ذهنهای ممتاز میتوانند کمک کنند؛ بحمدالله در درون قوه هم هستند، از بیرون قوه هم استفاده بشود. زیرساختهای فنی تأمین بشود، زیرساختهای انسانی تأمین بشود؛ این میشود اقتدار قوهی قضائیه؛ یک قوهی قوی و مقتدر که توانائی حرکت به سمت اهداف خودش را دارد.(۹)
* نظارت بر حُسن اجرای قوانین و امور جاری
در قانون اساسی تصریح شده است که نظارت بر حُسن اجرای قوانین و نظارت بر حسن اجرای امور بر عهده قوه قضائیه است و دیوان عدالت اداری و سازمان بازرسی کل کشور به عنوان دو بازوی اصلی قوه، مسئولیت این دو وظیفه مهم را بر عهده دارند.(۱۰)
خلع ید روحانیت از عرصه آموزش و پرورش؛ دغدغه مشترک #رضاخان و #برجامیان!
اختصاصی
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
🔹اخیرا پس از اجرایی شدن برخی قوانین مبنی بر ورود تعداد معدودی از حوزویان به عرصه آموزش و پرورش، جیغ بنفش جریان غربزده به آسمان بلند شده و مثل موارد مشابه، با ایجاد پروپاگاندای رسانه ای که گاه با نگاه استعماری دوگانهسازی میان حوزه و دانشگاه همراه است، تلاش دارند این روند را به طور کامل متوقف سازند و از ورود حوزویان به کسوت معلمی، جلوگیری کنند!
رسانههای برجامی یک بحث تخصصی را که در فرایندی فنی، به قانون تبدیل شده، دستاویز بازیهای سیاسی کرده، به عرصه بحثهای سطحی و بعضا سخیف ژونالیستی کشانده اند و با برخورداری از امکانات رسانه ای فراگیر(که نوعا مستقیم یا غیرمستقیم از سوی حکومت دینی به آنان رسیده) به سیاه نمایی گسترده علیه روحانیت نجیب و مظلوم پرداخته اند.
عجیب آنکه تصدی عرصه آموزش و پرورش که از شؤون تاریخی روحانیت شیعه در ایران بوده و توسط رضاخان مستبد غصب شده است، اکنون در دید این رسانه های غربزده برجامی، به عنوان امری خلاف شأن روحانیت معرفی میشود!
امری که به نظر میرسد ریشه در تلقی سکولار این جماعت از روحانیت و دیانت دارد. انگارهای خطرناک که تمام غربگرایان عرفی مسلک معاصر به شدت در پی القای آن بودهاند و اکنون نیز در پیوند وثیق با #سکولارهای_حوزوی، به دنبال تحکیم آن هستند.
▫️بدین بهانه در این یادداشت مروری خواهیم داشت به اعترافات محمدرضا پهلوی پیرامون خلع ید روحانیت از عرصه راهبردی آموزش و پرورش! انگاره ها و دغدغه های مشترک پهلویها و #برجامیان_عاشق_آمریکا در حذف روحانیت از عرصه آموزش و پرورش، امر مهمی است که نباید به سادگی از کنار آن گذشت.
🔹محمدرضا پهلوی در مقام دفاع از عملکرد رضاخان در غصب شؤون آموزشی و قضائی و سیاسی روحانیت شیعه در ایران، تصریح میکند که رضاخان «اقتدار روحانیون که تا حد زیادی بر اختیارات قضائی و شبکه محدود آموزشی عقب افتاده آنان استوار بود، بسیار محدود کرد» او همچنین مدعی است:
«... استقرار یک نظام سیاسی جدید که تا حد زیادی از الگوی غربی الهام میگرفت، در عهدت پدرم، توسعه و تحکیم آن در زمان سلطنت من، قسمت اعظم نفوذ و امتیازات غیرمذهبی روحانیون را از آنان سلب کرد.»
با چنین نگاه خصمانهای، طبیعی است که وی روحانیت را به خاطر حریّت و ظلم ستیزی، مورد نکوهش قرار داده، پیرایههای ناروا بدین نهاد مقدس بچسباند!
شاه با ارائه تصویری #سکولار از روحانیت، مینویسد:
«بسیاری از آنان [روحانیان]، به جای اینکه توجه بیشتری به هدایت معنوی و اخلاقی افراد جامعه مبذول دارند، به مخالفت و ستیز با حکومت مرکزی پرداختند.»
وی در کتاب خود روحانیان را مرتجع و قشری مسلک و معرفی میکند و مدعی است اگر رضاخان به مداخلات آنان پایان نمیداد، در روند تجدد دچار سکت میشد!
با وجود آنکه در زمان رضاخان که بیشترین تهاجمات علیه دین و روحانیت و شعائر مذهبی صورت گرفته، محمدرضا پهلوی مدعی است «در زمان او به اعتبار و نفوذ معنوی و اخلاقی جامعه روحانیت و مقام والای آن در نظام مملکتی لطمهای وارد نیامد»!
شاه کینه ورزی های شاهانه را بروز داده، مینويسد:
«پیشتر یادآور شدهام که در سالهای قبل، سلب اختیارات قضایی و آموزشی از روحانیون باعث نارضایی گروهی از آنان گردید و گفتم چگونه یک اقلیت محدود و مرتجع، به مخالفت با اصلاحات اساسی من، به خصوص تقسیم اراضی و آزادی زنان پرداخت.»
▫️بنگرید به؛ پاسخ به تاریخ، محمدرضا پهلوی، به کوشش: شهریار ماکان، تهران، نشر البرز، چاپ دهم، 1388، صص 51 و 344.
@rozaneebefarda
ادعای #دهباشی پیرامون مخالفت آقای #سیدحسن_مصطفوی(خمینی) با پذیرش بیماران کرونایی تهران در مجموعه #حرم_امام
🔶حاشیه
قطعا و حتما باتوجه به سوابق دهباشی، اعتمادی به ادعاهای او نیست اما به دلیل اهمیت فوقالعاده موضوع، و برای تنویر افکار عمومی، خوب است متولیان حرم امام در مورد صحت و سقم این ادعا توضیح دهند.
اگر حقیقت چنین درخواستی صورت گرفته و با آن مخالفت شده، جای بسی تأمل و تأسف دارد و بیش از هرچیز نمایانگر ماهیت غیرمردمی و فاصله این جماعت با سیره و اندیشه امام خمینی است.
@rozaneebefarda
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقتی دبیرکل گروهک #نهضت_آزادی مدعی مخالفت مراجع با #اصل_ولایت_فقیه میشود!
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
به راستی چه بر حوزه گذشته که یک ریش تراش کراواتی جرأت کرده در کسوت سخنگوی علمای قم و نجف ظاهر شود و به بزرگان تشیع چنین تهمت بزرگی روا دارد و خواستار کنار زدن اصل ولایت فقیه شود!
آیا نجف و بزرگانی چون حضرات آیات عظام آخوند خراسانی و نائینی و سیستانی مخالف اصل ولایت فقیه بودهاند؟!
چه کسانی این حرفهای خلاف واقع را در دهان این جماعت قدرتطلب نامحرم و وابسته به آمریکا گذاشتند؟
کدام جریان خزنده حوزوی در سالهای گذشته نجف و مراجع عصر مشروطه را مخالف اندیشه امام و انقلاب نشان داد؟
کدام ملاحظات موجب شد که پاسخ بهنگام و بیلکنت به این ادعاها داده نشود؟
چرا نهادهای پژوهشی، فکری و سیاسی حوزوی در مقابل این فضاسازیها ساکتند؟
مشخصا چرا #دفتر_تبلیغات و خصوصا پژوهشگاه علوم و فرهنگ(که داعیهدار نشر اندیشه سیاسی بزرگان تشیع است) در این موارد، روزه سکوت میگیرد؟
آیا خطر این قبیل تحریفات چندلایه که به دنبال ایجاد خط موازی در دل حوزه است، از برخی موضعگیریهای خصمانه و موسمی سیاسی، کمتر است؟
انتظار میرود #شورای_عالی، #مرکز_مدیریت و سایر مراکز عالی تصمیم گیری حوزه به این قبیل ادعاهای واهی، صراحتا پاسخ دهند.
▫ریشههای فاسد دوگانهسازی کاذب در حوزه و پیوند منحوس #سکولاریسم_عرفی با #سکولاریسم_حوزوی را بشناسیم!
🔶حاشیه
به فرموده امام خمینی، خطر نهضت آزادی از #منافقین_آدمکش نیز بیشتر است و آنان حق دخالت در امور را ندارند.
از گذشته #بیت_منتظری پایگاه نهضت آزادی در قم بوده است.
@rozaneebefarda
«مخالفت رییس شبکه خبر» با پخش دیدار امروز رییسجمهور با وجود موافقت علی عسکری!
👤 آنتی صهیون:
دم رییس شبکه خبر گرم👏
حالا که نمیشه ممنوع المصاحبه اش کرد، ممنوع التصویرش که میشه کرد تا با حرفهای صد من یه غازش سوهان روح مردم نشه!!
@madare0120
48.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ماجرای پاسخ نظامی سریع ایران به آمریکا در سوریه چه بود؟
🔸جزئیاتی از انهدام خودرو نظامی آمریکا توسط نیروهای ایران به روایت #سردار_حق_بین
@madare0120
48.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ماجرای پاسخ نظامی سریع ایران به آمریکا در سوریه چه بود؟
🔸جزئیاتی از انهدام خودرو نظامی آمریکا توسط نیروهای ایران به روایت #سردار_حق_بین
@madare0120
26.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 آزمون روزه داری در قلب اروپا
🍎آنتی بیوتروریسم
@antibioterorism
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
📽 تحلیل حمید رسایی از ارتباط وضعیت کرونایی و انتخابات ۱۴۰۰
🔸روحانی با ستاد دیگری برای مواجه با کرونا هماهنگ میکند!
🔹تلاش دولت و شخص روحانی، کاهش مشارکت مردم در انتخابات ۱۴۰۰ است!
🔸روحانی کاهش مشارکت را نشانه پایان انقلاب اعلام کرد!
در روزهای اخیر برخی رسانهها و چهرههای نزدیک به روحانی از لزوم تاخیر در برگزاری انتخابات ۱۴۰۰ سخن گفتند!
🔺صفحات حمید رسایی در فضای مجازی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasae
🔴کودتای کرونایی علیه نظام
🔹حالا شاید بهتر بشه فهمید چرا رئیس جمهور جادهها رو نبست و قرنطینه رو اجرا نکرد! و رفت و آمد به ترکیه و انگلیس رو هم ممنوع نکرد و ...
🔸جنگ زرگری وزیر واردکننده واکسنهای آمریکایی و انگلیسی با رئیس مجری سیاستهای آمریکا و عدم اجازه برای ورود داروهای موثر گیاهی #آلرگارد و #پیاچآر160 به پروتوکولهای درمانی بیماران و آمارسازی با درج مرگهای غیرکرونایی به عنوان کرونا و افزایش آمار مرگ و میر ناشی از پلیفارمسی (تجویز آزمایشی داروهای غیرتایید شده در بیمارستانها) و سکوت و بیعملی مسئولان دستگاههای نظارتی در مقابل این قتل عام.
🔹آیا می توان پذیرفت حضرت آقا که اینقدر به صراحت در مورد واکسنهای مشکوک آمریکایی انگلیسی خود را سپر بلای بیعرضگی مسئولان کردند و توصیههای ایشان در خصوص طب سنتی و منع کروناهراسی در جلسه با ستاد کرونا توسط دفتر ایشان محرمانه نگهداشته شده، در مقابل این قتل عام مصلحت سنجی کرده اند؟
🔸مسئولان مثلا انقلابی که پیگیری اجرایی شدن دستورات صریح آقا را در زمینه برجام و مذاکرات و فضای مجازی و مداخله دشمن در انتخابات دارای هزینه برای خود میبینند، با درشت نمایی اقدامات بیهزینه خود، آقا را سپر بیعرضگی و بیغیرتی و بیولایتی خود میکنند و به دروغ عدم استیضاح و برخورد قانونی با خائنان را بر خلاف صریح کلام حضرت آقا به ایشان نسبت میدهند.
🔹آقایان از مردم قدری حیا میکنند و الا به آقا هم میگفتند دیگر از این حرفهای پر حاشیه و دوقطبیساز نزنید و بگذارید این چندماهه بگذرد.
💠✍کانال #دکتر_جاویدنیا
🆔 @Dr_Javidnia
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥روحانی: ما در مذاکرات هسته ای هیچ نظری به انتخابات نداریم؛ حتی اگر انتخابات در سال ۱۴۰۱ برگزار شود
🆔 @YjcNewsChannel
❗️حسن روحانی، ترامپ ایران و چالش زیر میز زدن
🔻گویا حسن روحانی به بهانه بیماری کرونا به دنبال فرار از عقوبت دادگاهی شدن و تاخیر در رای آوردن دولتی انقلابی است. او می خواهد زمان بخرد تا زمین بازی از چنگ لیبرال ها خارج نشود. او زمان لازم دارد تا با تشدید و تمدید تحریم ها، پذیرفتن برجام موشکی و هسته ای، آخرین میخ فتنه را بر تابوت نظام بکوبد و نظام و مردم را در برابر آمریکا خلع سلاح کند. کجا هستند مخالفین استیضاح و تئوری شرم اور دولت بی سر تا ببینند دولت می خواهد از ترس و مصلحت اندیشی اقایان، سر از تن نظام جدا کند؟
🔰@esalat14🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
درمان کرونا. دارویی حاج آقای صمدی آملی یک سال پیش توصیه کرد به وزارت بهداشت اما اونها رفتند دنبال نسخه های سازمان جهانی بهداشت و هنوز هم روزانه چند صد نفر از دنیا میرن. این خیانت نیست؟!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥⭕️فتنه سلبریتی ها برای انتخابات1400
🔥آیا واقعا سلبریتی ها از رای دادن به روحانی پشیمان شده اند یا دنبال اجرای پروژه خاصی هستند؟!
💯تحلیل جنجالی استاد پورآقایی از پروژه جدید سلبریتی ها
#انتخابات
#برجام
#انتخابات_1400
💠گروه رسانه ای تیمورا
🆔 @Timoora
📛 آیا میدونید خانواده حجاریان، علاقه زیادی به تربیت بچههای مردم و نسل آینده ایران داره؟!
👤 سعید حجاریان: #همجنس_بازی در کشور ما باید آزاد باشد!! | روزنامه صبح امروز، ۷۸/۸/۱۲، ص۸
♨️ آیا نباید نگران #حلال_زادگی، #کیفیت_نسل آینده و حفظ خانواده در ایران بود؟
#اصلاح_طلبان_نفس_اماره_نظام
#نرمالیزاسیون
#افسادطلبان
#نسل_شناسی
#نسل_سازی
✌️جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @Halalzadeha
صهیونیست ها در کردستان عراق چه می کنند ؟ / از فروش نفت مشارکتی با داعش تا تمرکز بر نفوذ یهودی ها بر دیگر نقاط عراق / خرید زمین های کشاورزی و نفتی توسط بانکی که موساد پشت آن بوده است / قسمت پنجم / با ما همراه باشید ... ( بخش اول )
#استوری
@iran_onlin_ir