فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پزشکیان: من فکرمیکنم اگر با همین کشورهای همسایه ارتباط صمیمی برقرار کنیم، تحریمهای آمریکا نمیتواند با ما کاری کند.
❌ تو دوره تبلیغات انتخابات میگفت تا تحریم رفع نشه و FATF حل نشه نمیشه کاری کرد!
مسلمان تی وی
6.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 انتقاد درست عارف درباره کیفیت خودروهای داخلی که اتفاقا تو برنامه اخیر همین حرفها رو گفتم ✌️
مسلمان تی وی
❌ ادعاهایی که دروغ بودن شان اثبات شد !
🔺 جناب آقای پزشکیان در ماجرای رای اعتماد به وزرا ، در تاریخ 31 مرداد 1403 اظهاراتی خلاف واقع را به رهبری نظام نسبت دادند و مدعی شدند که کل وزرای پیشنهادی را با رهبری هماهنگ کرده اند و وانمود ساختند که مقام معظم رهبری با کل اعضای کابینه موافقت کرده اند.
🔺 ایشان با این ادعای خلاف واقع و کذبی که مطرح کردند ، بخشی از نمایندگان را فریب دادند و توانستند برای همه وزرای پیشنهادی رای اعتماد بگیرند .
🔺 اما رهبر معظم انقلاب در تاریخ 6 شهریور 1403 ، در بیان چگونگی مشورت رئیس جمهور با ایشان درباره کابینه فرمودند: «بنده تعدادی را که میشناختم و یا در مورد صلاحیت آنها از منابع مورد وثوق مطمئن شده بودم، تأیید و بر برخی اسامی تأکید کردم ، اما درباره تعداد بیشتری که نمیشناختم گفتم نظری ندارم .»
🔺 یعنی مقام معظم رهبری در مورد اکثر اعضای کابینه هیچ اظهار نظری نکرده بودند و این یعنی اثبات خلاف گویی و دروغ بودن ادعاهای جناب پزشکیان در مجلس شورای اسلامی .
🔺 آیا با دروغ گفتن ، می توان ادعای خدمت کرد ؟
❌ کانال کامران غضنفری نماینده مجلس شورای اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دزدگیر نوستالژیک
یک اختراع جالب از یک سیستم دزدگیردستی که با پرتاب تور به سمت سارق حرکات آن را مختل میکرد. تاریخ دقیق ساخت این وسیله مشخص نیست اما مربوط به نیمه اول قرن گذشته میباشد.
@armyir
▪️دژ متحرک
ست زرهی یکی از مزدوران رژیم کیف که بطور کامل از همه قسمت های بالاتنه به جز پهلوها(در تصویر زره پهلو دیده نمیشود) محافظت میکند.
این ست که از محصولات شرکت MTAC اوکراین است بصورت شخصی خریداری شده و کیِف برای کسی از این دست و دلبازی ها نمیکند. زره در تصویر شامل شانه بندهای زرهی، ست حفاظت از سر شانه و گردن، حامل زره هجومی، بازوبندهای زرهی، ساعد بندهای زرهی و زره محافظ شکم و دستگاه تولید مثل میباشد.
این نوع ست ها در جنگ اوکراین برای اولین بار توسط روس ها استفاده شده و میشود اما اوکراینی ها نیز جدیدا دارند بصورت خرید شخصی از آنها استفاده میکنند.
این ست های زرهی سنگین برای مواضع دفاعی بسیار مناسب هستند اما در هنگام هجوم بخاطر وزن سنگین و دستوپاگیر بودن بسیار آزار دهنده میباشند و کاربر را بسیار خسته میکنند. برخی از نظامیان روس حتی از ست های زرهی برای پایین تنه مانند ران و ساق پا نیز استفاده میکنند.
@armyir
63.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▪️یک اربعین پیاده تا اربعین
🔺مردی از کوهپایه ی اصفهان که هشت سال است هر سال با پای پیاده، چهل روزه خودش را به سرزمین عشق میرساند.
🔰 @Sajedi_ir
🔻تکذیبیهای که خبر رجانیوز را تایید کرد/ اعتراف کانال حامی قالیباف: مجلس، روش دولت سیزدهم برای اصلاح ارز ۴۲۰۰ تومانی را رد کرد
🔹کانال انتخاباتی حامی محمدباقر قالیباف در پیامی شتابزده، خبر رجانیوز درباره الزام دولت به حذف ارز یکباره ترجیحی از سوی مجلس را تکذیب کرده و مدعی شده دولت میتوانسته ارز ۴۲۰۰ تومانی را حذف نکند.
🔹این روایت اما بخش مهمی از ماجرا را پنهان کرده و آن این است که مجلس قالیباف برای عدم پذیرش مسئولیت حذف ارز ترجیحی، آن را به اختیار دولت واگذار کرد اما یک شرط غیرممکن برای آن قرار داد.
🔹الیاس نادران، عضو وقت کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۱ در این باره میگوید: «مصوبه مجلس به دولت اختیار داده که بدون آن که باعث افزایش پایه پولی و تورم شود از ارز ترجیحی برای تامین کالاهای اساسی استفاده کند و یا آن را حذف کرده و مابه التفاوت آن را صرف کمک مستقیم به معیشت و سلامت مردم کند.»
🔹سیداحسان خاندوزی در مصاحبه اخیر خود به همین نکته اشاره کرده و میگوید: «با توجه به آغاز جنگ اوکراین در همان سال ۱۴۰۰ و فاصلههای قیمتی با کشورهای همسایه که منجر به قاچاق گسترده کالاها شد، چشمانداز این بود که در سالهای آینده نهتنها با ۱۰ یا ۱۲ میلیارد دلار، بلکه با اعداد بسیار بزرگتری از ارز ترجیحی مواجه خواهیم بود که ممکن است اصلاً در دسترس نباشد. در این شرایط، اجرای این سیاست (ادامه ارز ترجیحی) میتوانست موجب شود بانک مرکزی مجبور به استفاده از پایه پولی خود شود و این امر آثار تورمی دیگری را بههمراه داشته باشد.»
🔹 اصلاح ارز ترجیحی هدف مهم دولت بود که بعدا نیز مورد تایید رهبر انقلاب قرار گرفت اما پر واضح است که مجلس قالیباف با رد لایحه آبان ۱۴۰۰ دولت و مصوبه مشروط خود درباره عدم تغییر پایه پولی و تورم در بودجه ۱۴۰۱، عامل اصلی اجبار دولت سیزدهم به حذف یکباره ارز ۴۲۰۰ تومانی به روش غیر دلخواه خود بود که البته دولت در مدت کوتاهی این سیاست را با کمترین هزینه اجرایی کرد.
ـــــــــــــــــــــــ
✍کانال تحلیل سیاسی
https://eitaa.com/joinchat/3832938513C10428c852e
5.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
استاد مشهور روابط بینالملل: ایران استقلال امنیتی اسرائیل را از بین برد
🔹جان مرشایمر: اسرائیل در وضعیت وخیمی قرار دارد. هرچه به جلو نگاه میکنیم، مشکلاتش بیشتر و بیشتر میشوند.
🔹اگر به نحوه برخورد اسرائیل با حمله ایران نگاه کنید، کاملاً واضح است که اسرائیلیها به ایالات متحده نیاز دارند. برای مدت طولانی، استقلال یکی از ارکان اصلی سیاست امنیتی اسرائیل بود. اما این استقلال دیگر وجود ندارد و از بین رفته است.
توییتر
https://x.com/nabaviantwt
ایتا
http://eitaa.com/nabavian
تلگرام
https://t.me/Drsmnabavian
ویراستی
https://virasty.com/nabavian_mahmud
اینستا
https://instagram.com/drsmnabavian
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📷ترفند جالب جوان آمریکایی برای تخریب چهره شرکت مک دونالد😉
#تحریم
ـــــــــــــــــــــــ
✍کانال تحلیل سیاسی
https://eitaa.com/joinchat/3832938513C10428c852e
و به منتقدان طرح، کسانی که دردمند سفره مستضعفین بودند اتهام ضدیت با رهبری زدیم تا سکوت کنند...
👤زهرا سرکارراه
ـــــــــــــــــــــــ
✍کانال تحلیل سیاسی
https://eitaa.com/joinchat/3832938513C10428c852e
🎯 خلاقیت چیزی نیست جز سلایق فرهنگی طبقه متوسط آمریکایی
🔴 معنای خلاقیت چیست؟ هنگامی که نویسنده، شاعر یا هنرمندی را بهخاطر خلاقیتش میستاییم، دقیقاً منظورمان چیست؟ وقتی میگوییم اثری خلاقانه است، چطور خلاقیتِ موجود در آن را از مفاهیمِ نزدیک دیگری مثلِ «نبوغ»، «تخیل»، «اصالت» یا «استحکام» تمایز میبخشیم؟ ساموئل دبلیو فرانکلین در کتاب جدیدش با عنوان فرقۀ خلاقیت میگوید خلاقیت مفهومی است تاریخی که در آمریکای دوران جنگ سرد ساخته شد، و پاسخی بوده است به نیازهای فرهنگی و تبلیغاتی آن دوره. اما امروز همۀ ما را درگیر خود کرده است.
🔴 واژۀ خلاقیت به معنی نوعی گرایش فردی یا استعداد ذهنی، بعد از جنگ جهانی دوم در دو بستر مجزا پدیدار شد. اولین بستر تحقیقات روانشناختی بود و دومی، محیط کسبوکار در آمریکا.
🔴 فرانکلین میگوید تا قبل از جنگهای جهانی، روانشناسان به موفقیتهای شایان توجهی در صورتبندی و اندازهگیری صفاتی روانی مانند «هوش» دست یافته بودند، اما حدود سال ۱۹۵۰ بود که فهمیدند هیچکس تا امروز برای خلاقیت آزمونی طراحی نکرده است. نه دانشی دربارۀ خلاقیت وجود داشت و نه راهی برای سنجش آن. بنابراین تلاشها برای ساختن آزمونی استاندارد که بتواند خلاقیت را بسنجد شروع شد. اما تقریباً همۀ این آزمونها به بنبست رسید. واقعاً معلوم نبود وقتی میخواهیم خلاقیت را بسنجیم باید چه چیز را اندازه بگیریم.
🔴 علیرغم این شکستها، خلاقیت در روانشناسی به یکی از ویژگیهای انسان موفق تبدیل شد و با مفاهیمی مثل «علاقه به هنر انتزاعی»، «تحمل ابهام» و «تفکر خارج از چارچوب» پیوند خورد.
🔴 اما عطش اصلی برای یافتن و بهکارگرفتن خلاقیت، در دنیای کسبوکار ایجاد شد. سازمانها در این دوران به خلاقیت بها میدادند و میل فراوانی به استخدام نیروهای «خلاق» داشتند. چرا؟ فرانکلین میگوید رقابتِ تکنولوژیک ایالات متحده با شوروی نقشی اساسی در این زمینه داشت. نگرانیها دربارۀ شکاف تکنولوژیک، آمریکا را به سمتِ جستوجوی راههای کارامدتر برای استفاده از منابع انسانی کشانده بود. بااینحال، در مرکزیت پیدا کردنِ خلاقیت، فاکتور اصلی احتمالاً نه تولید صنعتی، بلکه اقتصادِ نوظهور بازاریابی و تبلیغات بود.
🔴 فرانکلین معتقد است رشدِ خلاقیت در دو ساحتِ روانشناسی و کسبوکار، ابتداً مستقل از یکدیگر آغاز شد، اما خیلی زود در صنعت تبلیغات در هم تنیده و به اوج خود رسید.
🔴 در دهۀ ۶۰، صنعت تبلیغات دیگر به مشتریان نمیگفت «به چه دلیل باید کالایی را بخرید»، در عوض، برندینگ جایگزین دلیلآوردن برای خرید شد. حالا دیگر مردم نه یک محصول، بلکه یک «ایده» را میخریدند و با خریدهایشان، طرز فکر یا تصویری که از خودشان داشتند را به نمایش میگذاشتند. اینجا نقطۀ تلاقی هنر و تجارت بود، جایی که شاعر، کارآفرین و روانشناس به هم رسیدند و فرقۀ خلاقیت را بنیان گذاشتند. فرانکلین میگوید دانستن تاریخ خلاقیت شاید به ما کمک کند که در علاقۀ سادهلوحانهمان به خلاقیت تجدید نظر کنیم.
📌 آنچه خواندید مروری کوتاه است بر مطلب «فرقۀ خلاقیت: جایی که شاعر، کارآفرین و روانشناس به هم رسیدند». این مطلب در تاریخ ۱۶ خرداد ۱۴۰۲ در وبسایت ترجمان نیز بارگذاری شده است. این مطلب نوشتۀ لویی مناند است و محمد ملاعباسی آن را ترجمه کرده است. برای خواندن نسخۀ کامل این مطلب و دیگر مطالب ترجمان، به وبسایت ترجمان سر بزنید.
📌 ادامۀ مطلب را در لینک زیر بخوانید:
B2n.ir/k75525