۲۶ تیر ۱۴۰۰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سپاه نباید در سیاست داخلی دخالت کند ولی خیلی وقتها با چند اقدام ساده کار جور نکردنهای دولت رو میکشه
سپاه در این چند روز برای پایان دادن بیآبی خوزستان چه کرد؟
@sarbazane_g
۲۶ تیر ۱۴۰۰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مراسم اعطاى دكتراى افتخارى دانشگاه جان هاپكينز به مركل و حواشی عجیب آن که در شبکه های اجتماعی سوژه ساخت ویدیوهایی شد.
@sarbazane_g
۲۶ تیر ۱۴۰۰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺گفتگو جالب چند توریست خارجی در سفرشان به ایران درباره عادت رفتاری زنان ایرانی!
۲۶ تیر ۱۴۰۰
۲۶ تیر ۱۴۰۰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوبا همین الان!
اعتراضات در حال حاضر در هولگوین ، مقابل مقر حزب کمونیست کوبا ادامه دارد
اعتراضات کوبا با دخالت آمریکا بخاطر وضعیت بد اقتصادی و واکسینه ضعیف کروناست
@sarbazane_g
۲۶ تیر ۱۴۰۰
پانترکها سالها پیشرفت های آنسوی ارس را تو سر ایران میکوبند حالا علی اف از سمند تولیدی خط مشترک ایران و جمهوری آذربایجان با اسم خزر رونمایی کرده است،
آب و صابون بیارید برای وطن فروشها
🔗 نون میم
@sarbazane_g
۲۶ تیر ۱۴۰۰
51.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
واکنش متفاوت کاربران ایرانی به یک ویدئو قابل تامل
عقلانیت در جامعه ایران در مواجه کاربران شبکه های اجتماعی با رخدادهای قابل تامل اجتماعی خود را نشان می دهد. در این ویدئو به بخشی از واکنش ها به یک ویدئو قابل تامل پرداخته شده است...
👇 آدرس ما در پیام رسان های مختلف . لطفا با دنبال کردن صفحات و معرفی ما ، به دیدن شدن ما کمک کرده و ما را در مسیری که انتخاب کرده ایم یاری کنید.
👇در ایتا :
https://eitaa.com/mrtahlilgar1
👇در آپارات:
https://www.aparat.com/mrtahlilgar
۲۶ تیر ۱۴۰۰
Sequence 06.mp3
14M
واکنش متفاوت کاربران ایرانی به یک ویدئو قابل تامل
عقلانیت در جامعه ایران در مواجه کاربران شبکه های اجتماعی با رخدادهای قابل تامل اجتماعی خود را نشان می دهد. در این ویدئو به بخشی از واکنش ها به یک ویدئو قابل تامل پرداخته شده است...
👇 آدرس ما در پیام رسان های مختلف . لطفا با دنبال کردن صفحات و معرفی ما ، به دیدن شدن ما کمک کرده و ما را در مسیری که انتخاب کرده ایم یاری کنید.
👇در ایتا :
https://eitaa.com/mrtahlilgar1
👇در آپارات:
https://www.aparat.com/mrtahlilgar
۲۶ تیر ۱۴۰۰
🟤 در سلیمانیه عراق چه خبر است؟ / 1
🔹چند روزی است که اختلافات و درگیریها در شهر سلیمانیه میان لاهور شیخ جنگی و بافل طالبانی رهبران حزب اتحادیه میهنی کردستان تشدید شده و در صدر برخی خبرها قرار گرفته است. اتحادیه میهنی کردستان عراق که خودش بیش از چهار دهه قبل (اول ژوئن ۱۹۷۵ / ۱۱ خرداد13۵۴) با جدایی از حزب دمکرات کردستان عراق شکل گرفت، در طول ۱۸ سال اخیر، بارها شاهد اختلافات شدید درون حزبی بوده که آخرین مورد آن پنجشنبه شب گذشته ۱۷ تیرماه ۱۴۰۰ بین پسر عموها بافل و لاهور اتفاق افتاد.
🔹اختلافات درون حزبی پیش از این در ۲۰۰۶ منجر به جدایی «نوشیروان مصطفی» و شکل گیری تشکل سیاسی جدیدی به نام «جنبش تغییر» یا «گوران» شد که اینک یکی از رقبای سیاسی مهم اتحادیه و همچنین حزب دمکرات در اقلیم کردستان عراق به شمار میرود. رسانههای کردی عراق ریشه اختلافات جدید بین بافل و لاهور را به انتخابات درون حزبی در ۱۸ فوریه ۲۰۲۰ (۲۹ بهمن ۹۸) ارجاع میدهند که طی آن بافل با ۱۲۸ رای فراتر از لاهور جنگی (۸۵ رای) قرار گرفت.
🔹بافل از این حیث خود را رهبر حزب اتحادیه میدانست اما در نهایت با رایزنیها و وساطتها توافق شد که هر دو شخصیت رییس مشترک حزب اتحادیه میهنی باشند. طبق توافق دو طرف، بافل مسوولیت روابط خارجی حزب اتحادیه و لاهور مسوولیت پروندههای امنیتی و مسائل داخلی حزب را برعهده گرفت. به رغم این تقسیم قدرت اما ریاست مشترک حزب نتوانست از اختلافات و تنش بین آنها بکاهد و در نهایت پنجشنبه شب گذشته نزدیک بود که گروههای مسلح وابسته به دو قطب سیاسی اتحادیه میهنی به روی هم سلاح بکشند.
🔹تشدید این اختلافات و تبعات خطرناک امنیتی که میتوانست بر اقلیم کردستان و عموم عراق داشته باشد، باعث تحریک وساطتهای مختلفی از داخل اتحادیه میهنی و خارج از آن و حتی برخی قدرتهای منطقهای و خارجی شد. در داخل اتحادیه میهنی مهمترین وساطت ها از طرف «کوسرت رسول» رییس شورای عالی سیاسی اتحادیه میهنی و همچنین «قباد طالبانی» برادر بافل و نماینده حزب در دولت اقلیم کردستان عراق صورت گرفت. پایگاه خبری «روداو» نزدیک به حزب دمکرات کردستان عراق نیز روز دوشنبه در گزارشی ادعا کرده است که برای آشتی بین بافل و لاهور جنگی، حتی جمهوری اسلامی ایران و آمریکا نیز پادرمیانی کردهاند.
🔹تاکنون خبر موثقی در خصوص وساطت رهبرانی از حزب دمکرات کردستان عراق به رهبری «مسعود بارزانی» در این خصوص گزارش نشده بلکه این حزب، این اختلافات را درون حزبی نامیده و ابراز امیدواری کرده که هرچه زودتر حل و فصل شود. برخی منابع به ایرنا گفتند که اختلافات شدید سیاسی لاهور جنگی با مسعود بارزانی احتمالا یکی از علل عدم تمایل این حزب به مداخله در این قضیه بوده است. لاهور در نشست یکشنبه گذشته که منجر به آشتی بین او و بافل شد، به اعتقاد صاحبنظران تلویحا به مداخله حزب دمکرات در اختلافافکنی درون اتحادیه اشاره کرد. او در بیانیهای متعاقب این آشتی گفت: «اتحادیه میهنی از آنچه رقبا و دشمنان تصور میکنند، قویتر است... و دشمنان بهتر است آرزوهای خود را به گور ببرند.»
🔹لازم به ذکر است که باوجود اختلافات شدیدی که حزب دمکرات با بافل طالبانی در جریان همه پرسی ناموفق ۲۰۱۷ و تبعات آن از جمله بازگشت استان کرکوک به زیر سلطه دولت مرکزی عراق داشت، اما با وساطتهای وقت «نیچروان بارزانی» این اختلافات بین بافل و مسعود فروکش کرد ولیکن تاکنون اختلافات بین لاهور و مسعود به قوت خود باقی مانده است.
🔹یکی از روزنامه نگاران حاضر در شمال عراق در گفتوگو با ایرنا تصریح کرد که لاهور جنگی پسر عموی بافل منتقد شدید سیاستهای حزب دمکرات است و بخش قابل توجهی از طرفداران یکتی با او در این رویکرد همرای هستند و برای همین توانست ۸۵ رای در چهارمین کنگره عمومی اتحادیه میهنی در فوریه ۲۰۲۰ به دست آورد. «دارا عبدالله» افزود که لاهور جنگی برخلاف بافل روابط خوبی با احزاب اپوزیسیون کرد در اقلیم کردستان عراق به ویژه جنبش «تغییر» و «نسل نو» دارد و همچنین با برخورد نظامی ترکیه با حزب «پ.ک.ک» مخالف است.
🔹به گفته وی بخشی از این اختلافات در ارتباط با رهبری اتحادیه میهنی بهعنوان میراث سیاسی «جلال طالبانی» رییس جمهور فقید و بنیانگذار یکتی است. بخش دیگر از این اختلافات در ارتباط با انتخابات آینده پارلمانی عراق ارزیابی شده است. دو قطب سیاسی در داخل یکتی (بافل و لاهور) هر یک اعتقاد دارد بیش از دیگری دارای پایگاه اجتماعی است و برای همین درصدد حذف همدیگر از قدرت هستند. آخرین وساطتها به نظر میرسد شکست خورد زیرا قرار بود که پرونده روابط خارجی به لاهور جنگی سپرده شود و اداره حزب نیز در اختیار بافل قرار گیرد اما بافل طالبانی اخیرا از توصیف «رییس حزب اتحادیه میهنی» به جای «رییس مشترک» استفاده کرده که در طول یکسال گذشته مرسوم بوده است.
@syriankhabar
۲۶ تیر ۱۴۰۰
🟠 نگاهی به حوادث سلیمانیه و نقش طرفهای خارجی/ 2
🔹پنجشنبه شب گذشته سرآغاز اختلافات بین پسرعموها عنوان شده که برخی آن را نوعی «کودتای سیاسی درون حزبی» میدانند. برخی منابع اصل مشکل را در محاصره منزل بافل توسط نیروهای سازمان مبارزه با تروریسم اقلیم کردستان عراق میدانند که ریاست آن را «پولاد شیخ جنگی» برادر لاهور برعهده داشت و میخواست بافل را بازداشت کند. عدهای نیز تصمیمات بافل را در برکناری برخی از مسوولان نهادهای امنیتی در سلیمانیه، در پس این تنشآفرینی عنوان کردهاند.
🔹طبق روایت دوم، بافل طالبانی قبل از محاصره منزلش، دستور جایگزین کردن «آجی امین» را بهعنوان رییس دستگاه اطلاعات (زانیاری) و «وهاب حلبچی» بهعنوان رییس سازمان مبارزه با تروریسم صادر کرد که هر دو، از شخصیتهای نزدیک بافل به شمار میروند. منابع اتحادیه میهنی نزدیک به بافل میگویند این اقدامات در راستای اصلاحات و ممانعت از عملیات قاچاق صورت گرفته و به نفع استان سلیمانیه است. بافل در همان شب پنجشنبه، دستور توقیف «محمد تحسین طالبانی» برادر «آلاء طالبانی» رییس فراکسیون اتحادیه مهینی در پارلمان عراق که سمت سرپرست رییس سازمان اطلاعات (زانیاری) داشت و خواهر زاده لاهور است و همچنین «رنج شیخ علی» مشاور رییس سازمان زانیاری را صادر کرد.
🔹با وساطتهای تعدادی از اعضای فعلی و سابق اتحادیه میهنی و حتی آمریکا و جمهوری اسلامی ایران و همچنین «عمر سید علی» هماهنگکننده جنبش تغییر، این افراد طی ۲۴ ساعت آزاد شدند. این اتفاقات در پنجشنبه شب و روز جمعه نزدیک بود به درگیری نظامی بین دو جناح سیاسی در داخل اتحادیه میهنی بینجامد و نیروهای مسلح وابسته دو جناح به حالت آماده باش درآمدند که در نتیجه با میانجیگریهای مختلف، آرامش جای تنشها را گرفت. وساطتها در عالیترین مقامات کشور از جمله «برهم صالح» و «قباد طالبانی» عضو برجسته یکتی آغاز شد که در نهایت بافل و لاهور شب گذشته با هم به توافق رسیدند.
🔹قرار شد که پرونده خارجی به لاهور سپرده شده و اداره حزب اتحادیه میهنی و پرونده امنیتی در اختیار بافل باشد. از اینرو، بافل شخصیتهای نزدیک به خود را به ریاست دستگاه اطلاعات استان سلیمانیه و سازمان مبارزه با تروریسم در این استان برگزیده که دو دستگاه مهم اطلاعاتی و امنیتی در اقلیم کردستان عراق به شمار میروند.
🔹رسانههای شمال عراق گفتهاند که تغییرات همچنین رییس پلیس سلیمانیه و اداره انتظامی معروف به «آسایش» و همچنین مدیریت فرودگاه سلیمانیه را نیز شامل شده است. در نشست یکشنبه شب گذشته که با وساطت قباد طالبانی برگزار شد، وزیر پیشمرگ و معاون وزارت کشور اقلیم و رییس دستگاه انتظامی (آسایش) و تعدادی از مسوولان امنیتی اقلیم کردستان عراق حضور داشتند.
🔹در این جلسه «آجی امین» رییس دستگاه اطلاعات معروف به «زانیاری» و «وهاب حلبچی» به عنوان رییس جدید سازمان مبارزه با تروریسم معروفی شدند و قرار شد که تحویل این مسوولیتهای امنیتی تا پنجشنبه هفته جاری تکمیل شود. حلبچی از روز یکشنبه مسوولیت خود را بهعنوان رییس سازمان مبارزه با تروریسم در استان سلیمانیه آغاز کرده است. این اختلافات تا جایی جدی بود که برهم صالح ناچار شد پنجشنبه گذشته بغداد را ترک کند و در سلیمانیه حضور یابد.
🔹سلیمانیه در طول سالهای اخیر بارها شاهد اعتراضات مردمی علیه فساد طبقه سیاسی حاکم در اقلیم کردستان عراق بوده که بخشی از این اعتراضات متوجه خانوادههای سیاسی حاکم شامل دو خانواده طالبانی و بارزانی بوده است. اعتراضات مردمی در مناطق تحت نفوذ حزب دمکرات کردستان عراق به دلیل انسجام داخلی و وحدت تصمیمگیری در نتیجه حضور «مسعود بارزانی» بهعنوان سرکرده این حزب تاکنون به شدت و حدت سلیمانیه نبوده است.
🔹به گزارش ایرنا با وجود کاهش اختلافات اما دارا عبدالله بعید میداند این آرامش نسبی با توجه به پایگاه اجتماعی هریک از دو شخصیت سیاسی و رویکردهای مختلف سیاسی، برای مدت طولانی دوام بیاورد. وی استفاده بافل از عنوان «رییس» حزب اتحادیه میهنی به جای عنوان «رییس مشترک» را یکی از نشانههای استمرار اختلافات و عدم پذیرش سیاسی متقابل از هر دو طرف تلقی کرده است.
🔸با این حال، یک منبع آگاه به ما گفته است که پشت این درگیریها علاوه بر مسعود بارزانی، سازمان امنیت ترکیه قرار دارد. ترکها و مسعود بارزانی به شدت از موضع لاهور شیخ جنگی ناراحت هستند و مسوولان امنیتی ترک به بافل گفته بودند که اگر قدرت را در سلیمانیه به دست بگیرد، میلیونها دلار پولی که در بانکهای ترکیه مسدود را به وی خواهند داد. اما طرف سومی از ماجرا خبردار شد و مانع از نابودی لاهور شیخ جنگی و حذف او شد. ترکها از اینکه لاهور شیخ جنگی مخالف شدید حضور نظامی آنها در شمال عراق است ناراحت هستند و مسعود بارزانی نیز هنوز کینه کرکوک و همراهی لاهور با دولت مرکزی عراق را یدک میکشد.
@syriankhaba
۲۶ تیر ۱۴۰۰
🔸دو نکته مهم صحبتهای صدر دارد اول فرار از فشارهای مردمی به واسطه فساد سیستماتیک جریان السائرون و دومین حالت اینکه تحریم انتخابات برای چه؟! انتخاباتی که امریکا، اسرائیل، انگلیس، عربستان و امارات با تمام وجود دارند خرج میکنند و تمرکز کردهاند ترکیب پارلمان بعدی را تغییر و دولت مزدورتر از کاظمی را سر کار بیاورند، سرکار مقتدی تو برای چه و به چه حقی حرف از تحریم میزنی؟! تحریم یعنی بخشی از بیت شیعی در انتخابات شرکت نکنند و این عین خواست اسرائیل و امریکا است
🔸به گفته یکی از دوستان، این آدم!! به دلیل بیماری روانی بسیار پیشرفتهای که سالهاست از آن رنج میبرد، نیازمند بستری فوری در بهترین تیمارستانهای قم و تهران و کنترل لحظه ای است. ایران نباید این را به حال خود رها کند...
🔴 متن کامل سخنرانی بخوانید...
🔺 «مقتدی صدر» رهبر جریان صدر، اعلام کرد که در انتخابات شرکت نمیکند و از هر کس که در دولت فعلی عراق یا دولت آینده مدعی وابستگی به وی شود اعلام برائت میکند.
🔺صدر در سخنرانی تلویزیونی خود که امروز (پنجشنبه 15) انجام شد با انتقاد از نیروهای سیاسی عراق گفت که آنان در عملکرد خود به عقل و شرع عمل نکردند و همه ــ به گفته وی ــ «دنبال قدرت و پول و سلاح هستند».
🔺او افزود که در راستای نجات میهن «که فاسدان آن را به آتش کشیده و میکشند اعلام میکنم که در انتخابات شرکت میکنم و از همه کسانی که در دولت فعلی و آینده به ما اعلام وابستگی میکنند اعلام برائت میکنم. همه این افراد یا کوتاهی کردهاند یا درگیر فساد شدهاند و همه باید حساب پس دهند».
🔺او از ملت عراق خواست که از وطنشان «دربرابر فاسدان و سرسپردگان و دنبالکنندگان عادیسازی روابط با اسرائیل دفاع کنند» و عراق را به آنها نفروشند.
🔺مقتدی صدر هشدار داد که باید همه هشیار باشند «مبادا عراق به سرنوشت سوریه و افغانستان و دیگر کشورهایی مبتلا شود که قربانی سیاستهای داخلی و منطقهای و فرامنطقهای شدهاند».
🔺او افزود که از مسوولیت فرار نمیکند اما آنچه در عراق رخ میدهد «نقشه شیطانی بینالمللی برای آتش زدن عراق و ملت عراق و به ذلت کشیدن آن از بیم به قدرت رسیدن عاشقان اصلاح است که به عشق میهن با فساد مبارزه میکنند».
🔺او در پایان آرزوی موفقیت در اجرای انتخابات کرد و گفت که امیدوار است طرفداران اصلاحات در آن به قدرت برسند و مفسدان کنار روند....
@syriankhabar
۲۶ تیر ۱۴۰۰
🔺این گزارش تلخ را بخوانید تا بدانید که داشتن سفارت در جمهوری باکو هیچ ارزش و اهمیتی ندارد.. سفیری که میآید و پیشنهاداتی میدهد که هویت و ماهیت ایرانی بودن و زبان فغرسی ما را زیر سوال برده و ظرفیت سفیر شدن را ندارد، نتیجه کارش این میشود که در راستای سیاستهای رژیم صهیونیستی دولت مافیایی و وابسته باکو مسیر تجاری ایران به سمت اوراسیا را مسدود میکند.
🔺همانگونه که این سفیر ناتوان و ضعیف از ایجاد کریدور زنگیلان در خاک ارمنستان توسط رژیم های باکو و آنکارا – که طرحی انگلیسی و اسرائیلی است – حمایت کرده حالا نمیتواند با دوستان خود در باکو صحبت کند شاید مسیر تجاری ایران باز شود؟ یعنی ما آنقدر بیعرضه و ناتوان شدهایم که جمهوری مافیایی، ضعیف و وابسته باکو راه بر تجارت ما می بندد و در تهران همه خفه خون گرفتهاند؟
🔺وقتی دز ایران عدهای برای الهام علیف سینهچاک می کردند و او را حافظ بیضه اسلام میدانستند و ما را به دلیل دفاع از هویت ملی، زبان فارسی و تمامیت ارضی کشور راهی دادگاه کرده و با استفاده از لابیهای ویرانگر خود فعالان هویتگرای ایرانی و حامیان زبان ملی را در خطه قهرمان پرور آذربایجان ساکت کرده و آنها را تحت فشار قرار میدهند، مشخص است که نتیجه کار این میشود...
https://www.farsnews.ir/amp/14000423000261
۲۶ تیر ۱۴۰۰
✴️ پاکستان و تلاش برای قطع دست ایران از آسیای مرکزی
🔸باوجود آنکه پاکستان و هندوستان هر دو عضوی از سازمان همکاری شانگهای هستند و ایران و افغانستان نیز عضو ناظر این سازمان و هدف اصلی از تشکیل این سازمان در سال 2001 مباحث امنیتی برای حفظ امنیت جهت توسعه اقتصادی کشورهای عضو و ناظر تشکیل شده، اما رقابتهای دهلی نو و اسلامآباد و اثرگذاری آن بر امنیت افغانستان و ایران و سایر کشورهای هم مرز با افغانستان عملا ماهیت و شعار این سازمان را دچار چالش کرده است.
🔸به عبارت دیگر، رقابت میان سه کشور هند، پاکستان و چین در سازمان شانگهای با هیچ معادله و تناسبی قابل حل نیست، اما اینکه سران اسلامآباد در تلاش هستند تا علاوه بر مباحث امنیتی با هندیها در حوزه اقتصادی و تجاری نیز وارد عمل شوند، ضررش بیش از همه به ایران و سایر کشورهای همسایه افغانستان میرسد. همانگونه که گفته شد، پیش از این سران رژیم ترکیه در سوریه با همین استدلال جنگی خانمانسوز را مردم سوریه تحمیل کردند که نتیجه نهاییاش امروز ورشکستی اقتصادی ترکیه شده است.
🔸یادم میآید شش یا هفت سال پیش در ضمن تحلیلی در مورد سرنوشت جنگ در سوریه نوشتم که ترکیه دارد دقیقا همان کاری را میکند که پاکستان در دهه 80 قرن گذشته میلادی کرده بود، کشورش را به مسیری امن برای عبور اسلامگراها (که بعدها شد سازمان تروریستی القاعده) به افغانستان تبدیل کرد و به آنها آموزش نظامی داد، کمک تسلیحاتی کرد تا شوروی را شکست دهند، خاک ترکیه هم به مسیری امن برای حضور و عبور تروریستهای چند ملیتی تبدیل شد.
🔸در واقع، ترکیه هم کمک مالی، تسلیحاتی، آموزشی و حتی انسانی به تروریستها کرد و چون مطامع ارضی داشت، میخواست با آشفته شدن سوریه بخشهای گستردهای از شمال این کشور تا حلب و دیرالزور را اشغال کند ولی با حضور مقاومت ملت، دولت و ارتش سوریه و همزمان کمکهای ایران و بعدها روسیه نه تنها شکست خورد، بلکه امروز برای اشغال بخشی از خاک سوریه محکوم است و همچنین نمیداند با دهها هزار تروریستی که در این سالها پرورش داده چه کند.
🔸ترکیه موفق نشد مسیر ایران به مدیترانه را قطع کند، حتی حضور اشغالگران امریکایی و غربی هم درد اردوغان را دوا نکرد و این مسیر با قدرت باز خواهد شد، اما میراثی که برای ترکیهی اردوغان ماند علاوه بر دشمنی تاریخی مردم سوریه، شکلگیری گروهی تروریستِ چند ملیتیِ مورد حمایت امریکا در شمال و شرق سوریه بود که چالش امنیتی شدیدی برای این کشور به شمار میرود. این را باید علاوه بر مسائل اقتصادی و چالشهای امنیتی در داخل خاک ترکیه به شمار آورد که هنوز با آن دست و پنجه نرم میکنند.
🔸حالا همان تجربه تکراری و اشتباه را پاکستانیها دارند اجرا میکنند. اگر داعش، جبهه النصره و سایر گروهکهای تروریستی وابسته به جریان القاعده موفق شدند در عراق و سوریه برای خود دولت (همان خلافت) تشکیل دهند، طالبان هم خواهد توانست در افغانستان امارت اسلامی (همان خلافت) را تشکیل دهد. این مساله چالش امنیتی بسیار شدیدی را برای پاکستانیها به وجود خواهد آورد، چرا که طالبان دارای نگاه قومی صرف است که تلاش دارد از تجربیات سه دهه پیش خود و همچنین داعش درس بگیرد.
🔸طالبان شاید بتواند در کوتاهمدت موفق شود (همانگونه که داعش موفق شد و بخشهای بزرگی از عراق و سوریه را اشغال کرد) اما در میانمدت و بلندمدت به بدترین شکل ممکن شکست خواهد خورد. تفکر طالبان حتی میان همه پشتونها نیز طرفدار ندارد، کما اینکه اگر در افغانستان یک مقاومت مردمی علیه طالبان شکل بگیرد، با دو حادثه مواجه خواهیم شد؛ نخست شکست نهایی این گروه با همکاری بخشی از پشتونها و تشکیل دولتی فراگیر در افغانستان که پاکستان در آن هیچ جایگاهی نخواهد داشت؛
🔸دوم؛ تجزیه افغانستان به دو کشور. در این مورد هم تشکیل کشوری در مناطق پشتوننشین بیش از آنکه یار پاکستان باشد، بار این کشور خواهد بود چرا که مناطق پشتوننشین از همه حیث ضعیف و هیچ توانمندی ندارد. بخش بزرگی از منابع و ثروت افغانستان در مناطق هزارهنشین و شمال این کشور است. تجزیه افغانستان یعنی ارتباط پاکستان با کشورهای آسیای مرکزی قطع شده و فتنهای که آنها در این کشور برپا کردهاند به خود آنها بازخواهد گشت.
🔸آنچه مشخص است، پاکستان شاید در کوتاهمدت بتواند شرایط را به گونهای که دوست دارد اداره کند، اما در بلندمدت موفق نخواهد شد. به صورت مشخص، اختلافنظر پاکستان و افغانستان بر سر خط دیوراند خود یک بحران جدی است اما اگر روزی طالبان به زمین خورد، پاکستان هم با آن به زمین میخورد. در این میان ایران باید مراقبت کند و همین الان به طرف پاکستانی هشدارهای لازم را بدهد و مقامات این کشور را از آنچه در سوریه گذشت آگاه کرده و برحذر دارد.
@syriankhabar
۲۶ تیر ۱۴۰۰
این هم از دستاوردهای فعال سفیر کبیر ایران در جمهوری باکو....
پیوند دیپلماسی و حافظ بیضه اسلام و خاک اسلام شده این...
قضاوت با خود شما...
@syriankhabar
۲۶ تیر ۱۴۰۰
در ادامه خیمه شب بازی های مقتدی الصدر و باند فاسدش، از لحظاتی پیش گروهی از نامزدهای انتخاباتی جریان وی در حال اعلان انصراف از شرکت در انتخابات هستند....
مدیون هستید اگر فکر کنید این ها چند هفته دیگر با این بهانه که تحت فشار مردمی و درخواست های عمومی هستند، بار دیگر به صحنه انتخابات بر نگردند... شما باور می کنید که تشکیلات مقتدا صدر که نزدیک به ۱۵ سال است در حال چریدن و غارت کردن ثروت عراق و گرفتن درصدهای آنچنانی از همه طرحها و پروژهها هستند، قدرت را کنار گذاشته و خانه نشین شوند؟
@syriankhabar
۲۶ تیر ۱۴۰۰
۲۶ تیر ۱۴۰۰
۲۶ تیر ۱۴۰۰
مقتدی الغدر (صدر سابق) سخنرانی امروز برای فرار از فساد جریان سیاسیاش، صورت مسأله را پاک کرد و گفت که در انتخابات پارلمانی شرکت نمیکنیم و از کسی حمایت نخواهد کرد
او اعلام کرد از دولت الکاظمی عقب کشیدم و از آن حمایت نمی کنم هر کس با این دولت بود از ما نیست!!! صدر بعد دو سال مشارکت در فساد و دزدی دید اوضاع خراب هست از همه چیز عقب کشید.
در طول سالهای گذشته این بوده که به هر شکل ممکن نسبت به مسائل سیاسی و فساد گسترده خودش را بی گناه نشان دهد در حالیکه به گفته تمام مقامات در بغداد و رسانه های آزاد مرکز فساد سازمان یافته است که بخشی از این فساد در آتش سوزی بیمارستان بزرگ در چند ماه گذشته خود را نشان داد....
✔️متن سخنرانی در پست بعد....
@syriankhanar
۲۶ تیر ۱۴۰۰
در کوچه دلم نوشته بود تا آسمان را از گوشه دیگری نگاه کنم، کوچه دلم، در چست آنجا که پنجرههایش رو به آسمان باز میشود و ستارهها را درخشانتر از همیشه در کهکشان راه شیری به تماشا مینشینم.. همه چیز برایم خاطرات عجیبی دارد، انگار آسمان همه چیز را به هم میریزد تا همچنان در قلب ما بمانی و برای لحظههایی که نیستی حسرت بخوریم که رستم ایرانشهر چرا اینگونه پر کشید و رفت و ما ماندیم و خاطراتی که همچنان باید آن را تکرار کنیم، آن را دوره کنیم و با خودمان فکر کنیم که او که بود، چگونه آمد و چگونه رفت و میراثش چیست... ماهها می گذرد و همچنان از آسمان خون میریزد، روزها میگذرد انگار که همین دیروز بود که سر برگرداندی و لبخند زنان از دست تکان دادی و رفتی... انگار این آخرین سفر بود، انگار این آخرین باری بود که می شد برادر جامه انسانی برایت کوتاه بود و برای سفر به مقام روحانی این راه را برگزیده و رفتی و هنوز هم ما حسرت میخوریم چرا از دریای معرفتت تو خوشه چینی نکردیم... چرا قدر لحظهها را ندانستیم و چرا....
@syriankhabar
۲۶ تیر ۱۴۰۰
نخستوزیر عراق امروز در توئیتی اعلام کرد که قاتل هشام الهاشمی دستگیر شده است. بر اساس آنچه که خبرگزاری رسمی عراق نوشته، یک گروه «خارج از قانون» مسوولیت ترورهای بیگناهان! را بر عهده داشته است. قاتل هم «احمد الکنانی» بوده که بر اساس گزارش خبرگزاری دولتی عراق، افسر پلیس این کشور با درجه ستوان یکم بوده است!!
اما اینکه این افسر و سایر دوستانش که در این ترور مشارکت داشتهاند با چه انگیزهای و با چه پشتوانهای دست به این اقدام زدهاند، مشخص نیست. در آن روزها شبکههای مختلف ضدمقاومت اینگونه تبلیغ میکردند که هشام الهاشمی را گروههای نزدیک به مقاومت هدف قرار دادهاند... حالا باید نسبت قاتل را با جریانهای سیاسی عراق سنجید و دید..
@syriankhabar
۲۶ تیر ۱۴۰۰
🔻متاسفانه، مردم افغانستان همان هزینهای را دارند پرداخت میکنند که مردم سوریه در طول 10 سال گذشته بابت طمعورزیهای حکام ترکیه پرداخت کردند. اردوغان با کمک کشورهای عربی، غربی و رژیم صهیونیستی میخواست مسیر ایران به مدیترانه را که از عراق میگذشت قطع کند تا ترکیه از مسیر تاریخی تجارت شرق به غرب و برعکس، به حاشیه نرود. اما همه این تلاشها به شکست انجامید و نتیجه این حماقت اردوغان ویرانی دو کشور عراق و سوریه و کشته شدن صدها هزار نفر بود.
🔻حالا افسران سازمان اطلاعات ارتش پاکستان همان راه را دارند میروند. پاکستانیها در یک رقابت تاریخی با هند (در حالی که هیچ یک از ظرفیتها و توانمندیهای هند را ندارند) بر آن هستند تا با اشغال افغانستان توسط متحدان طالب خود، بندر کراچی را به عنوان مسیر دریایی کشورهای آسیای مرکزی درآورد. این کار سران اسلامآباد به نتیجه نخواهد رسید و فقط باعث ویرانی بیشتر افغانستان و کشته و زخمی شدن دهها هزار نفر دیگر خواهد شد. چابهار هیچ جایگزینی در شرایط فعلی ندارد.
✔️ادامه در پست بعد...
@syriankhabar
۲۶ تیر ۱۴۰۰
بخش رسانهای نیروهای مسلح یمن اقدام به انتشار یک اینفوگرافی از نبردها با تروریستهای القاعده و سلفیهای تکفیری در استان البیضاء کرده است.
@syriankhabar
۲۶ تیر ۱۴۰۰