#آذربایجان #ارمنستان
#یادداشت: تهدید لفظی علیف، آیا جنگ دیگری در راه است؟
رییس جمهور آذربایجان با حضور در منطقه خوجاوند و با بیان انحلال جمهوری خودمختار قره باغ کوهستانی از تشکیل ناحیه اقتصادی قره باغ کوهستانی خبر داده است. وی تاکید کرده ساکنان این منطقه باید تابعیت آذربایجانی را بپذیرند و یا اینکه برای همیشه به ارمنستان بروند. علیف همچنین گفته چنانچه مقامات ارمنی قره باغ کوهستانی همانند جنگ سال گذشته دست به مقاومت بزنند آنها را با مشت آهنین مثل سگ فراری میدهد!
گفته های الهام علیف در منطقه خوجاوند، اراضی جنوب شرقی قره باغ کوهستانی و نزدیکی مناطق تحت کنترل نیروهای ارمنی را میتوان به عنوان یک سیگنال به طرفهای مقابل تلقی کرد. این سخنان در حالی گفته میشود که ارمنستان پس از جنگ ضعیف شده و در بحران سیاسی و قضایی پس از انتخابات مجلس ملی نیز قرار دارد. گزینه جنگ دیگری میان آذربایجان و ارمنستان چندان بعید نیست و بار دیگر میتواند اتفاق بیفتد.
▪️ نویسنده: طاها عبدللهی
مشاهده یادداشت کامل:
✅ https://iswnews.com/50301
✅ https://eitaa.com/joinchat/134742021C10aa5fa2c9
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اتفاق عجیب در پخش زنده!
گوشی خداداد افشاریان را هنگام ارتباط تلفنی با برنامه سلام صبح بخیر زدند/خبر
+پسر وضعیت اقتصادی جوری خرابه که دزدها هم سحر خیز شدن:(
قبلا اینا تا غروب لش میکردن غروب ساعت کاریشون شروع میشد!
Buh_LOL
@sarbazane_g
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥بیمارستانی در آلمان غرق در آب پس از سیل اخیر
@sarbazane_g
وای به روزی که مردم در خیابانهای داغ بر حقوق خود غوطهور باشند #علما و #حضرات_آیات در خانه باشند!
#خوزستان #محاکمه_روحانی
@sarbazane_g
🔻به قول بنده خدایی حوزه های علمیه نه سر پیاز هستند نه ته پیاز
🔸توقع نابجایی است اگر تصور کنیم کلید حل مشکلات کشور در حوزه های علمیه است.
🔸بسیاری از مراجع فعلی از انقلابیون صدر بودند وقتی رشته امور کشور به دست لیبرال ها افتاد عملا این بزرگواران یا ترور شدند، یا از ساختار تصمیم گیری کشور حذف شدند یا خود عطای دخالت در امور اجرایی کشور را به لقایش بخشیدند. نشان به آن نشان که همه مراجع فتوا به حرمت بانکداری ربوی داده اند و حتی برخی مراجع بزرگوار پرداخت وجوهات شرعی را از طریق سیستم بانکی جایز نمی دانند( پول نظام بانکی حرام و نجس می دانند لذا هر پولی که وارد این سیستم شود آلوده خواهد شد) اما کدام مسئول دولتی حاضر شده به فتوای مراجع سرفرود آورد؟ اصولاً مراجع کدام ابزار و پشتوانه قانونی برای جلو گیری از ربای بانکی را دارند؟ پس ایجاد توقع و مطالبه باید به حق باشد. هر چند معتقدیم حوزه های علمیه باید برای نقش آفرینی در کشور در ساختار علمی و اداری خود تغییرات صورت بدهند تا از این حالت ضعف و انفعال خارج شوند.
#بانکداری_اسلامی
#حوزه_علمیه
#مرجعیت
#فقه
#لیبرالیسم
🔰@esalat14🇮🇷
6.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 فیلمی از محل حمله امروز جنگنده های آمریکایی به مرز عراق و سوریه
🔸 این حمله هیچ خسارت جانی به همراه نداشت.
👈 این حمله در آستانه سفر نخستوزیر عراق به واشنگتن برای برگزاری گفتگوهای راهبردی جهت خروج نیروهای آمریکایی از عراق صورت میگیرد و گویی که آمریکاییها پیش از گفتگوها موضع خود درباره عدم خروج مسالمت آمیز از عراق را اعلام کردند.
@madare0120
📸تصویر منتشر شده توسط صابرین نیوز از خودرو حشد الشعبی که توسط پهپادهای آمریکایی در مرز عراق و سوریه مورد هدف قرار گرفته است.
@madare0120
⭕️ توان پهپادی ایران اسرائیلیها را وحشتزده کرده است
♨️ عاموس هارئیل تحلیلگر ارشد روزنامه هاآرتص در یادداشتی به نقل از منابع آگاه نظامی اسرائیل اعتراف کرد توان پهپادی ایران اسرائیل را به شدت نگران کرده است.
🔻این تحلیلگر نزدیک به محافل امنیتی اسرائیل در مقدمه یادداشت خود آورده است: این جنگ افزار کاربری نسبتا آسانی دارد اما میتواند به شدت دشمن را به دردسر بیاندازد، قیمت آن ارزان است و همین امر باعث شده است تا ایران نیروی هوایی کم هزینهای را برای خود ایجاد کند، در مقابل اسرائیل به شت از این توانمندی نگران است، به ویژه که اکنون این فنآوری در اختیار بسیاری از متحدان ایران هم قرار گرفته است.
🔴 در ادامه این یادداشت آمده است: مسئولین امنیتی و نظامی اسرائیلی به شدت از افزایش توانمندی پهپادی ایران به وحشت افتاده اند، ایران نه تنها اکنون صاحب این فنآوری است بلکه آن را در اختیار متحدین خود در لبنان، غزه و یمن هم قرار داده است.
💢 به اعتقاد یک منبع نظامی اسرائیلی ایرانیها فنآوری ساخت و تولید پهپادها را به طور کامل بومی سازی کردهاند و از ساخت بدنه آن تا سیستم هدایت و سامانه رادار گریز همگی ساخت ایران است و توانستهاند بین مسافت پرواز و میزان حمل مواد منفجره هم تناسب ایجاد کنند.
🔻به زعم و اعتراف این رسانه عبری زبان: ایران موفق شده است انواع و اقسام هواپیماهای بدون سرنشین را تولید کند، از هواپیماهای دور برد گرفته تا میان برد و کوتاه برد که همگی قادر به حمل مواد منفجره در انواع و اقسام مختلف آن هستند.
🔴 ارزیابیهای اسرائیلی نشان میدهند که هواپیماهای بدون سرنشین ایران موفق شدهاند جایگزین مناسبی برای موشکهای بالستیک باشند که بر خلاف آنها سنگین و پر هزینه هم هستند در حالی که همین پهپادها هم توان بازدارنگی مناسبی را به وجود می آورند.
💢 یک منبع آگاه نظامی اسرائیلی هم به هاارتص گفت: ایرانیهای توانمندی و تبحر بسیار بالایی را در هدایت هواپیماهای بدون سرنشین از خود نشان دادهاند و ثابت کرهاند که در جنگ میان جنگها قادر هستند با کارایی بسیار بالایی از این ابزار استفاده کنند.
🔻به زعم این رسانه اسرائیلی توان پهپادی ایران نه تنها اسرائیل بلکه آمریکاییها را هم نگران کره اند.
⭕️ هارئیل در این رابطه فاش کرد: مسئله توان پهپادی ایران یکی از دستور کارهای ثابت هفته های اخیر در گفتگوهای امنیتی بین اسرائیل و ایالات متحده بوده است.
♨️ او فاش کرد یکی از محورهای گفتگوی بنی گانتس وزیر جنگ اسرائیل و آویو کوخافی رئیس ستاد ارتش اسرائیل به واشنگتن بررسی این توانمندی است.
‼️این تحلیلگر نزدیک به محافل امنیتی اسرائیل همچنین فاش کرد، در چارچوب این نشستها مقرر شد، تصاویر و اطلاعات جمع آوری شده توسط نیروهای سنتکام مستقر در خلیج فارس در این رابطه در اختیار اسرائیل قرار بگیرد.
💢 به اعتراف عاموس هارئیل این نگرانی به حدی است که به شرکت سازنده گنبد آهنین دستور داده شده است تا تغییراتی را بر روی این سامانه جهت کشف و رهگیری انواع مختلفی از پهپادها که با سرعت و ارتفاع نسبتا پایین حرکت میکنند، صورت بپذیرد.
🔴 یک افسر اسرائیلی هم در این رابطه به هاآرتص گفت: ما تلاشهای زیای برای بهبود توانمندیهای خود انجام میدهیم اما همیشه این وحشت را داریم که ایران به همراه متحدانش (محور مقاومت) هر روز بر توانمندی و گستردگی به کارگیری این جنگ افزار میافزاید و ما باید هر روز به نبال پیدا کردن نقاط قوت آن برای تقابل باشیم.
@iran_onlin_ir
⭕️ خوشحالی چینیها از رویکرد ضددلاری روسها
♨️ وزارت امور خارجه چین اعلام کرد که پکن از اقدام روسیه در کنار گذاشتن دلار از صندوق ثروت ملی این کشور و استفاده هرچه بیشتر از یوآن استقبال میکند. هفته گذشته روسیه دلار را کامل از داراییهای صندوق ملی این کشور حذف کرد و در واقع سهم آن را از 35 درصد کل دارایی این صندوق به صفر رساند. در عین حال، سهم یوآن را هم از داراییهای صندوق ثروت ملی این کشور از 30 درصد به 39.7 دلار افزایش داد.
🔻 وانگ ونبین، سخنگوی وزارت امور خارجه چین در این باره گفت: اقدام روسیه نشان دهنده اطمینان این کشور به توسعه اقتصاد چین و آینده همکاریها بین دو طرف است. وی تأکید کرد که چین به افزایش همکاریها با روسیه ادامه خواهد داد، چون در عین حالی که این همکاری در راستای حمایت از همپیمانان دو کشور است، باعث شده تا منافع دو جانبه نیز از محل همکاری بین دو کشور به دو برابر افزایش یابد.
🔴 چین عزم جدی برای حمایت از ارز یوآن دارد و امیدوار است تا سال 2050 و در راستای سیاستهای این کشور یوآن به ارز برتر جهان تبدیل شود.
@iran_onlin_ir
⭕️ پشت پرده افزایش تهدیدات "اسراییلی" علیه ایران
♨️ روزنامه اسراییلی "یدیعوت احرونوت" در گزارشی آورده است که نهاد نظامی اسراییل اخیرا مساله امکان حمله تل آویو به تاسیسات هسته ای ایران در آینده نزدیک را مورد بررسی و مناقشه قرار می دهد. روزنامه اسراییلی تاکید کرد تدارکات و آمادگی های اولیه و لازم برای اجرای برخی نقشه های حمله که ستاد کل ارتش رژیم اشغالگر به فرماندهی آویو کوخاوی آنها را تهیه و آماده کرده است، وجود دارد.
🔻روزنامه اسراییلی خاطرنشان کرد که آمادگی ها تحت فرماندهی بنی گانتس وزیر جنگ اسراییل و مسئولان در وزارت خارجه و وزارت دارایی رژیم اشغالگر در حال انجام است. نکته قابل توجه آن است که این روزنامه به نقل از نفتالی بنت نخست وزیر و بنی گانتس وزیر جنگ و اویگدور لیبرمن وزیر دارایی آورده است که نتانیاهو از نفوذ خود بر دولت سابق آمریکا و نیز از قدرت خود برای سخن گفتن با دولت بایدن در خصوص کمک های آمریکایی که می تواند اسراییل را توسعه دهد، استفاده نکرد".
🔴 به نظر می رسد جامعه جهانی و بویژه جامعه غربی و آمریکایی از اقدامات سران رژیم اشغالگر دچار سردرگمی شده اند. سران رژیم اشغالگر همواره از برنامه هسته ای ایران نگران هستند. آنها از دستیابی به توافق در خصوص برنامه هسته ای ایران و نیز از عدم دسترسی به توافق نگرانند. در هر دو حالت آنها به انجام حملاتی علیه تاسیسات هسته ای ایران تهدید می کنند. حملاتی که از سالها پیش تاکنون برای آن برنامه ریزی می کنند. در حالی که تمام کشورهای غربی و در راس آنها آمریکا که حامی نظامی و اقتصادی و امنیتی و سیاسی "اسراییل" است، این تهدیدات را جدی نمی گیرند و آنها را فقط ابزاری برای باج گیری به منظور کسب کمک های مالی و تسلیحاتی بیشتر و نیز اعمال فشار بر ایران می دانند.
💢 این روزنامه اسرائیلی انتقاد بنت، گانتس و لیبرمن از نتانیاهو را از قول آنها اینگونه نقل کرد:" او نه از نفوذ خود بر دولت سابق آمریکا به ریاست ترامپ بهره برداری کرد و نه از قدرتش برای گفتگو با دولت بایدن درخصوص کمک هایی استفاده کرد که می توانست "اسرائیل" را توسعه دهد". این در حالی است که همه دنیا می دانند که ترامپ و دولتش کاملا در اختیار نتانیاهو بودند و خدمتی که به "اسرائیل" کردند در تاریخ آمریکا بی سابقه بود. اما حمله به ایران هدفی است که به ذهن هیچ کس حتی ترامپ و فرماندهان عالیرتبه نظامی اش هم نرسید. ازجمله این فرماندهان می توان به مارک میلی رئیس ستاد مشترک ارتش اشاره کرد که همواره ترامپ را از عواقب فاجعه آمیز حمله به ایران برحذر داشته است. نتانیاهو تا آخرین روزهای حکومت ترامپ تلاش خود را کرد تا او را به حمله نظامی علیه ایران تحریک کند، کاری که حتی دیوانه ای همچون ترامپ هم انجام نمی داد!
‼️تنها دو ماه پیش، ماکس بوت نویسنده آمریکایی شیفته "اسرائیل"، مقاله ای در روزنامه واشنگتن پست منتشر کرد. او به رغم صهیونیست بودنش در این مقاله نوشت که تاثیر "اسرائیل" بر برنامه هسته ای ایران بسیار محدود است و نمی تواند به صورت قاطع مانع پروژه هسته ای ایران شود و در واقع قدرت آن را ندارد که اهداف موردنظر ایران را نابود سازد. علاوه بر آن، آمریکا که دارای بزرگ ترین قدرت نظامی است، به گفته نویسنده مذکور، نمی تواند جنگی با دامنه وسیع برافروزد. ضمن اینکه هرگونه حمله هوایی احتمالی از سوی آن، حداکثر برنامه هسته ای ایران را موقتا تعلیق می کند اما نمی تواند آن را کاملا لغو کند. به گفته این نویسنده، در سایه گزینه های محدودی که در مقابل "اسرائیل" وجود دارد، هیچ راهی برای این رژیم برای حل بحران به جز راه حل های دیپلماتیک وجود ندارد.
🔴 روشن است که آمریکا جرات حمله به ایران را ندارد، نه به این خاطر که خواهان جنگ نیست، بلکه به این دلیل که از این جنگ می ترسد! آمریکا اگر در طرف مقابل خود قدرت بازدارندگی نبیند در استفاده از قدرتش برای منافع غیر قانونی خود و "اسرائیل" لحظه ای درنگ نمی کند. و اما صدای گوش خراش رژیم صهیونیستی در این روزها که از "تدارکات" حمله به ایران می گوید، چیزی جز صدای عده ای گدای صهیونیست نیست که بر درگاه کاخ سفید و حکومت های غربی مویه می کنند.
@iran_onlin_ir
🔻شلیک به قلب مطالبات عمومی
🔰چه کسانی از قتل مردم مظلوم خوزستان بهره میبرند؟
🔹 در سالهای اخیر رویه عوامل غربی و گروهکهای وابسته تغییر کرده است. تغییری که با زمینهسازی دولت روحانی تکمیل میشد و به وسیله ایران اینترنشنال، بیبیسی و کانالها و شبکههای ریز و درشت ضد انقلاب پیش میرفت.
🔹اما این سناریو چیست؟ پاسخ ساده است، کشتن مردم معترض توسط عوامل نفوذی و گروهکهای ترویستی و بواسطه آن محکوم کردن جمهوری اسلامی توسط گلوگاههای رسانهای.
🔹نقطه عطف این ماجرا در وقایع آبان ماه رخ داد. از طرفی بیتدبیری دولت موجبات اعتراض مردم را فراهم آورد و از سوی دیگر، عوامل و گروهکهای نفوذی با اسلحهکشی و کشتهسازی تلاش کردند تا ناامنی را چاشنی اعتراضات بنزینی کنند.
🔹حالا ماجرای آبان در رابطه با معضل آب خوزستان درحال تکرار است. ناکارآمدی دولت در پیرامون حل معضل آب خوزستان با وجود اختصاص ۵۰ میلیون یورو از صندوق توسعه ملی موجب شده تا مردم مظلوم خوزستان از شرایط موجود ناراضی باشند.
@iran_onlin_ir
❌حسن روحانی هم جمعه میفهمد
🔴رئیس جمهور منتخب با استاندار و دیگر مقامات خوزستان تماس گرفته است.
روحانی هم صبح جمعه مطلع خواهد شد که در خوزستان مردم مطالباتی دارند ... / آقای تحلیلگر
@iran_onlin_ir
💢نان فوتبال در خون کودکان یمنی زده میشود؟ / بخش اول
⭕️در حالی سعودیها با ایتالیا به دنبال میزبانی مشترک جام جهانی در سال ۲۰۳۰ هستند که منتقدان حکومت عربستان چنین تلاشهایی را در جهت تطهیر چهره ضدحقوق بشری این کشور از جمله جنایتهایشان در یمن میدانند.
🔴پنج سال پیش بود که جیانی اینفانتینو پس از انتخاب به عنوان رئیس فدراسیون جهانی فوتبال ایده رؤیاییاش را به تصویب رساند، ایدهای که مخالفان زیادی داشت، اما با رأی اعضای فیفا تصویب شد. برگزاری هر دو سال یکبار جام جهانی از ۲۰۲۶ ایده جاهطلبانه رئیس ایتالیایی فیفا بود. تصویب این طرح و افزایش تعداد بازیها سبب شده بود تا آن سال، جام جهانی به ۴۸ تیم و ۸۰ مسابقه گسترش پیدا کند، به این معنا که تورنمنتی در بیش از یک کشور برگزار و به عنوان گزینه دلگرمکنندهتری برای فیفا تلقی میشود. پس از انتخاب امریکا، مکزیک و کانادا به عنوان میزبانان جام جهانی ۲۰۲۶، حالا گمانهزنیها و لابیها برای میزبانی ۲۰۳۰ نیز بالا گرفته است.
🔷هرچند بنا به اعلام فیفا، پذیرش پیشنهادهای میزبانی از جام جهانی فوتبال ۲۰۳۰ از سال ۲۰۲۲ میلادی آغاز میشود و دو سال پس از آن میزبان از سوی کمیته اجرایی فیفا معرفی خواهد شد، اما در یکسال اخیر کشورهای مختلفی با ایجاد کمپین تلاش برای گرفتن میزبانی جام جهانی را آغاز کردهاند.
🔶سنگ بزرگ سعودیها
🔷یکی از جنجالیترین پیشنهادهای میزبانی ۲۰۳۰ را روز جمعه روزنامه The Athletic انگلیس فاش کرد و در خبری اختصاصی نوشت: عربستان سعودی در حال بررسی یک پیشنهاد مشترک برای جام جهانی ۲۰۳۰ با ایتالیاست که بیش از ۲ هزار مایل از کشور خلیج فاصله دارد. با این حال شاهزاده محمد بنسلمان در حال همکاری با شرکت امریکایی Boston Consultancy Group برای جام جهانی است.
🔶البته این شرکت ابتدا پیشنهاد میزبانی مشترک عربستان با مراکش و مصر در طرحی به نام منا را که از نظر جغرافیایی منطقی بود داده بود، اما زیرساختهای برگزاری چنین رویدادهایی در حال حاضر در آن کشورها وجود ندارد و یک شریک اروپایی مانند ایتالیا که در ۹۰ سال گذشته، چهار تورنمنت بزرگ بینالمللی فوتبال را میزبانی کرده، گزینه بهتری است.
🔷در چند سال گذشته و پس از اینکه قطر میزبانی جام جهانی را در سال آینده برعهده خواهد داشت، نفوذ عربستان در دنیای ورزش در حال افزایش است. بر اساس گزارش سازمان حقوق بشر گرانت لیبرتی، عربستان سعودی حداقل یک و نیم میلیارد دلار برای مسابقات بینالمللی با اهمیت ورزشی هزینه کرده است. این شامل میزبانی مسابقه برگشت مسابقات جهانی بوکس سنگینوزن آنتونی جوشوا با اندی روئیز جونیور در دسامبر ۲۰۱۹ و همچنین یک تور گلف تور اروپا با حضور بسیاری از بزرگترین نامها و رالی داکار است. سعودیها همچنین برای اولین بار امسال میزبان جایزه بزرگ فرمول یک بودند، در حالی که سعودیها سال گذشته پیشنهاد شکست خورده خرید ۳۰۰ میلیون پوندی برای نیوکاسل یونایتد ارائه دادند.
🔶عربستان سعودی و ایتالیا نیز در سالهای اخیر همکاریهای مشترکی در بخش ورزشی داشتهاند و این کشور میزبان دو فینال سوپرجام ایتالیا بوده است. ایتالیا که در یورو ۲۰۲۰ تابستان با غلبه بر انگلیس در فینال به پیروزی رسید، تجربه میزبانی چهار تورنمنت مهم را دارد و اگرچه هیچ یک از آنها در ۳۰ سال گذشته نبودهاند، اما میزبان برخی از مسابقات قهرمانی اروپا در تابستان امسال بودهاند. ایتالیا آخرین بار میزبان جام جهانی ۱۹۹۰ بود و بسیاری از دانشگاههای این کشور از آن زمان به وضعیت نامناسبی رسیدهاند و Athletic اضافه میکند که توانایی سرمایهگذاری سعودیها در بازسازی ورزشگاههای ایتالیا میتواند یک امتیاز باشد.
🔷با این حال عربستانیها از سوی منتقدان به «شستوشوی ورزشی» متهم شدهاند که با صرف هزینههای هنگفت برای میزبانی رویدادهای ورزشی در تلاش برای تقویت اعتبار کشور بهرغم سابقه ضعیف در زمینه حقوق بشر است. پروندههای حقوق بشری عربستان سعودی میتواند یک پیشنهاد مشترک را تحتالشعاع قرار دهد. این کشور پس از قتل جمال خاشقچی، روزنامهنگار مخالف در سال ۲۰۱۸ در سراسر جهان خبرساز شد و به دلیل مشارکت در یک جنگ داخلی فاجعهبار در یمن با انتقاداتی روبهرو است.
🔶ضربه اوباشها به پیشنهاد انگلیسیها
🔷البته عربستان- ایتالیا، تنها درخواستکنندگان برای میزبانی ۲۰۳۰ نیستند و انگلیسیها به همراه ایرلند در تلاش برای کسب این میزبانی هستند. در مارس ۲۰۲۱، بوریس جانسون، نخستوزیر انگلیس با حمایت از این پیشنهاد در توئیتر نوشت: «بیایید فوتبال را در سال ۲۰۳۰ به خانه بیاوریم.» بوریس جانسون، در ماه مارس تأیید کرد که انگلیس و ایرلند میخواهند در تابستان ۲۰۳۰ فوتبال را به خانه بیاورند.
@iran_onlin_ir