⭕️بازداشت تام باراک، آل نهیان را به وحشت انداخت
🔹مجری الجزیره قطر:
پس از بازداشت تام باراک, مزدور امارات و یکی از نزدیک ترین دوستان ترامپ به اتهام فعالیت به نفع امارات , ترس, هراس و نگرانی در کاخ های آل نهیان حاکم شده است.
سرمایه گذاری یک میلیارد و 860 میلیون دلاری امارات در شرکت کلونی نورت استار متعلق به (تام باراک) با هدف تاثیر گذاشتن بر تصمیم گیرندگان در واشنگتن صورت گرفت
@madare0120
🔴 ذوالفقار المهندس معاون امنیت اطلاعات جنبش نجبا:
کاظمی در چند روز آینده به ایالات متحده آمریکا می رود و به همین دلیل ما به او می گوییم به اطلاع آمریکایی ها برساند که:
- اختلافی بین ارتش و مقاومت نیست؛
- انتخابات به تاخیر نمی افتد؛
- ما متوجه برنامه هایی که دارید هستیم.
@madare0120
🔴 احمد عبد الساده نویسنده، روزنامه نگار و فعال رسانه ای عراقی:
حوادثی مثل؛
- انفجار در دکل های خطوط انتقال برق؛
- آتش سوزی در بیمارستان ها و موارد دیگر؛
- انفجار تروریستی شهرک صدر؛
- فعال شدن گروه تروریستی داعش و آشفتگی امنیتی؛
- انصراف برخی گروه ها از شرکت در انتخابات؛
همه مقدماتی برای محقق شدن خواسته آمریکا و انگلستان در زمینه متشنج کردن اوضاع با هدف به تاخیر انداختن انتخابات است.
آمریکایی ها و انگلیسی ها به دنبال این هستند که مزدوران خود را همچنان در قدرت حفظ کنند.
@madare0120
۱۴۱۱ ابتلا در یک روز علی رغم واکسیناسیون سراسری فایزر آنهم در جمعیت زیر ۱۰ میلیونی اسرائیل!!
@madare0120
🔴 نه رئیس جمهور به #خوزستان سفر کرد نه وزیر وزرا، نه روسای مجلس و قضائیه! نه سران لشکری و نه نمایندهای از سوی دفتر رهبری. عزیزان دیگری آمدند که حضورشان نیاز نبود بلکه تحریک کننده بود. کشور که ۸ سال است دولتی ندارد، کاش آقای #رئیسی شخصاً حضور پیدا کند در خوزستان.
🔹آقایان از نزدیک بیائید در بین مردم؛ بخدا این مردم بیگناهند و مطالباتشون روشن است. آب میخواهند آب!!!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
هنوز یک هفته نشده و ما هنوز منتظریم...
آوردن طرح به مجلس دیگه به دست آقای قالیباف بود که...
البته ما این ها و صدها مطلب رو نگفتیم اما حالا که دوستان می گن بی انصافی می کنید شاید لازم بشه چند نمونه اورد
خیلی چیز ها رو نگفتیم...
🇮🇷 به کانال دولت انقلابی بپیوندید
@dolateenghlabi
احساسات ما بازیچه مافیای واکسن بود؟
اون زمانی که هشتگ واکسن بخرید میزدید و فحش میدادید از سر احساساتی شدن باید کمی عاقلتر میبودید که شاید علی رو کشتند که #واکسن بندازن بهمون
مادر علی میگه من و نزدیکان دیگه هم مریض شدیم و بیمارستان نرفتیم و خوب شدیم ولی چرا فقط علی ؟؟؟
#حسین_زمانی_میقان
@hzamanim
🌍 یک تصمیم ژئواکونومینک و ورود نفت ایران به مدیترانه؛ چرا اسرائیل نگران است؟!
🔰 رضا میرابیان درباره طرح احداث خط لوله انتقال نفت از عراق تا مصر و برخی اظهارات از رسانههای غربی مبنی بر حضور ایران در پشتپرده این خط اظهار داشت: «این طرح یک طرح آرزومندانهای است که درواقع توافق چند کشور را بهدنبال دارد، اما آنچه مطرح است نگرانی اسرائیل و امریکا از پیوند ایران و عراق است، به این معنا که دو کشور بتوانند در این شرایط سخت به لبنان و سوریه کمک کنند.»
🔸 وی افزود: «اکنون به دولت لبنان اجازه نمیدهند که از ایران نفت وارد کند، به دولت سوریه هم اجازه نمیدهند به منابع نفتی خود دسترسی پیدا کند، امریکا با کمک مزدوران خود منابع نفت سوریه را اشغال کردهاند که شرایط زندگی روزمره را برای مردم این دو کشور بسیار دشوار کرده است، مثلا مردم برای چند لیتر بنزین مجبورند حتی چند روز در صف بایستند.»
🔹 این کارشناس حوزه انرژی با بیان اینکه ایالاتمتحده و اسرائیل تمایل ندارند همگرایی بین ایران و عراق منجر به کمکرسانی به دو کشور سوریه و لبنان شود، تصریح کرد: «قطعا امریکا و اسرائیل از پیوند بین ایران و عراق بهاضافه سوریه و لبنان نگرانند، چراکه در این صورت دسترسی نفت ایران به دریای مدیترانه، لبنان و سوریه فراهم میشود. »
▫️وی با بیان اینکه غرب بهدنبال این هست که از این پیوند چهارجانبه جلوگیری شود، گفت: «احداث خط لوله بین عراق، اردن و مصر در چارچوب اجلاس شورای همکاری عربی است، این شورای سه نفره در زمان صدام شکل گرفت و بعد از سرنگونی رژیم بعث مسکوت ماند تا اینکه چند سال پیش دولت عراق و عمان مایل بودند که این شورای همکاری شکل بگیرد، بر این اساس چند جلسه در اردن و مصر برگذارشده و در آخرین جلسه در بغداد نسبت به راهاندازی شورا تصمیمگیری شد، بنابراین نگرانی اسرائیل این است که این اجلاس منجر به همکاری اعراب شود و آن را مزاحم و رقیب خود میداند و احساس میکنند پیوند عراق، مصر و اردن به معنایی پای ایران را به مدیترانه و این شورا باز میکند.»
▪️میرابیان خاطرنشان کرد: «ماجرای خط لوله الزاما اینگونه نیست که ما بخواهیم از این خط نفت خود را به مصر برسانیم، ما امکان صادرات نفت به هر نقطهای را داریم. بحث بر سر این است که اگر پیوند ایران و عراق مستحکمتر شود، نفت جمهوری اسلامی به دریای مدیترانه میرود و در مرحله سوم برقراری ارتباط نفتی با سوریه و لبنان است.»
🔻 وی تاکید کرد: «ایران این اختیار را دارد که نفت را به هر کشوری منتقل کند، آنچه مورد حساسیت امریکا و اسرائیل است اینکه نفت ایران به عراق و در مرحله بعد وارد سوریه و مدیترانه شود، درواقع وقتی پیوند استراتژیک بین ایران و عراق برقرار شود پایه سوم سوریه، لبنان و مدیترانه و در نهایت دسترسی ایران به دیگر کشورها است.»
#جنگ_اقتصادی_محور_مقاومت
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✊جنبش مقاومت در جنگ ارزی
📱 @currency_war
#خوزستان
عزیزان سوال کردند که چرا درباره خوزستان چیزی نمیگی؟!
جوابش خیلی ساده است: بنده درباره خوزستان، اطلاعات دقیق و کارشناسی ندارم.
هر کی یه چیزی میگه. مشخص هم نیست که حرفهای درست و حسابی بزنند. حتی تحلیلگران سر صحنه و اهل خوزستان، اغلب دارن احساسی مینویسند و هیچ کس راهبرد دقیقی مطرح نمیکنه.
بخاطر همین، وقت شما را نمیگیرم.
اوضاع جوری شده که حتی نمیشه همدردی کرد.
چون هیچ کس منظور از بی آبی را درست برای مردم روشن نمیکنه! حتی خود بچه های اونجا!
بی آبی برای شرب؟
برای گاومیش ها؟
برای شلتوک؟
برای کشاورزی های معمولی؟
برای شنای بچه ها در هور؟
برای چی دقیقا؟!
هر کدومش حساب کتاب خاص خودش داره
برای هر کدوم از بچه های آبادان و خرمشهر و اهواز و سوسنگرد هم که تماس گرفتم و پرسیدم، گفتند آب خوردن دارن. فقط از بی آبی و کم آبی بعضی روستاها حرف زدند.
ولی رفقا
این درگیری و خشونت و تیر و تیراندازی که ما داریم میبینیم، نه مال تشنه هاست!
نه مال مناطق بی آب شرب
و نه مال مناطق عمومی خوزستان
بلکه متعلق به چند نقطه خاص هست که اتفاقا در همان نقاط، مشکل حیاتی و تهدید نسل و تهدید انسانی وجود ندارد.
البته تا جایی که من اطلاع دارم و شخصا پرسیدم.
ضمنا
یک نکته ای رو عرض کنم که به نظرم خیلی مهم هست و باید بهش توجه بشه. اونم مواجهه غیر دقیق، غیر کارشناسی و متاثر از احساسات رسانه ها، کنشگران و مسئولان با موضوعات این چنینی هست.
فراگیر شدن اطلاعات و گزاره های مغشوش و اشتباه در این موارد به شدت گر میگیره جوری که در نهایت کسی متوجه نمیشه اصل مشکل کجاست و چه جوری باید رفت سراغش و راه حلش چیه.
(در حاشیه این قضیه هم مشخصه که در نبود اطلاعات دقیق هم این فرصت طلایی برای آدم های مسئول فراهم میشه که بگن ببینید در ۴۰ سال گذشته کلا این جوری سیاست گذاری کردیم که به اینجا رسیدیم و همه مسئولیت بپذیرند به غیر از ما و دریغ از یه خط توضیح که تو دوره مسئولیتشون دقیقا چه کردند. اما این اصل بحث من نیست)
اجازه بدین یه مثال بزنم که مشخص بشه منظورم از برخورد غیر دقیق و مخرب مجموع کنشگران اعم از مسئول و رسانه و ... چیه.
سر قضیه سیل دو سال پیش تعدادی از دوستان رسانه ای و غیر رسانه ای ما رفتن خوزستان که مشکل و از نزدیک ببینن. ( که حتما کار خوبی بوده و هست) این رفقا وقتی مشکلات کشاورزایی که کشتشون رفته بود زیر آب رو دیدن یک اصرار شدیدی رو شروع کردن که فشار بیارید کشت شلتوک برنج تو خوزستان آزاد بشه ( این خواسته همون کشاورزا بود). در اثر این فشارها و همراهی بخشی از مسئولان این اتفاق افتاد. همون زمان دوستان کارشناس میگفتن گول ترسالی امسال رو نخورید. کشت شلتوک درسته که به شدت برای کشاورز سودآوری داره ولی آب زیادی مصرف میکنه و بارش ها یه خورده کم بشه بحران درست میکنه. دیگه هم نمیشه به کشاورز گفت برنج کشت نکن و اگر مجوزش رو دادی برای پس گرفتنش باید درگیری های مشابه همین روزها رو ببینیم.
خوب همین کنشگران فشار آوردن و کردن و شد.
حالا همین قضیه دقیقا یکی از مهم ترین مشکلات حوضه آبریز کرخه و هور هست. از ۱۶۰ متر مکعب بر ثانیه ای که از ابتدای هفته رها شده از پشت سد حدود ۸ تا به هور میرسه. بقیه ش کجاست؟ قرار بود از ۷۵ تای قبلی یه عدد خوبی به هور برسه ولی هیچی نمیرسید.
حالا دقیقا عین اون رفتار از سر احساس و غیر کارشناسی سر قضیه گاومیش ها و هور داره تکرار میشه.
رسانه، مسئول و کنشگر دست در دست فشار میارن که خروجی آب سد کرخه رو بیشتر کنید. آب رها میشه و بالاخره به هور میرسه. تصاویر و متن های احساسی از گاومیش ها و بچه هایی که دارن از پشت گاومیش ها کله معلق میزنن توی آب پر کرده همه رسانه ها رو. اما واقعیت چیه؟ واقعیت اینه که ورودی رودخانه کرخه بیشتر از ۷۰ درصد نسبت به پارسال کمتر شده و پشت سد کاملا خالیه. رها کردن این میزان آب یعنی دقیقا کمتر از دو ماه دیگه نه تنها برای هور و گاومیش ها آبی نخواهد بود، بلکه اون بخش با مشکل آب شرب هم مواجه خواهد شد و کشت محصول استراتژیک گندم هم طبعا از بین میره. یعنی علاوه بر مشکل آب گاومیش ها، مشکل آب شرب و آب کشاورزی نرمال رو هم خواهیم داشت.
در مناطق نزدیک تر به سد هم کشاورز خوزستانی برنج کار میبیند که آب بیشتر شده و برای کشت دوم و سوم شلتوک آماده میشود.
برای همین معتقدم ورود به این موضوعات مسئولیت پذیری بالایی میطلبد. طبعا بی محابا دمیدن در مطالبه ای که آینده را سخت تر میکند مسئولانه نیست.
💠 حدیث روز 💠
💎 فرزندان خود را اینگونه آزمایش کنید
🔻 رسولخدا صلیاللهعلیهوآله:
ایُّهاَالناس، اِمتَحِنوا أولادَکُمْ بِحُبّ عَلِیٍّ. فَمَن أَحَبّهُ فَهُو منکُم وَ مَن اَبغَضَهُ فَلَیسَ مِنکُم!
🔹 ای مردم، بچههای خود را به #محبّتعلی(ع) بیازمائید، هر کس که علی را دوست داشت او فرزند شما (و حلالزاده) است و آن کس که او را دشمن داشت او فرزند شما (و حلالزاده) نیست!
📚 تاریخ امیرالمؤمنین(ع)، ابنعساکر، ص 255
•┈┈••✾••┈┈•
@HawzahNews
🌹 بی انتها غدیر1⃣
سيّد هاشم بحرانى قدس سره در «روضة العارفين» از «حياة القلوب» روايت مى كند: جبرئيل عليه السلام نزد رسول خدا صلى الله عليه وآله وسلم نشسته بود على عليه السلام وارد شد، جبرئيل به احترام آن حضرت از جاى خود برخاست، پيغمبر اكرم صلى الله عليه وآله وسلم فرمود:
آيا براى اين جوان برمى خيزى؟
جبرئيل عرض كرد: نعم، إنّ له عليّ حقّ التعليم.
بلى، زيرا او حقّ استادى و تعليم بر من دارد.
فرمود: اى جبرئيل ؛ در كجا و چگونه بوده است؟
عرض كرد: خداوند تبارك و تعالى كه مرا آفريد از من سئوال كرد: تو كيستى و اسمت چيست؟ من كيستم و نامم چيست؟
من در پاسخ آن دچار حيرت و سرگردانى شدم، و در آنجا يعنى عالم انوار همين جوان ظاهر شد و پاسخ آن سئوال را به من آموخت و به من فرمود: بگو:
أنت الربّ الجليل واسمك الجميل، وأنا العبد الذليل واسمي جبرئيل.
تو پروردگار جليل (بزرگ مرتبه) هستى و اسم تو جميل (خوب و نيكو) است، و من بنده خوار و بى مقدار توام و نام من جبرئيل است.
و به خاطر همين بود كه براى او برخاستم و او را تعظيم كردم.
پيغمبر اكرم صلى الله عليه وآله وسلم فرمود: عمر تو چه مقدار است؟
عرض كرد: ستاره اى است كه هر سى هزار سال يكبار از عرش الهى طلوع مى كند، من سى هزار بار طلوع آن را مشاهده كرده ام.
رسول خدا صلى الله عليه وآله وسلم فرمود:
اگر آن ستاره را ببينى مى شناسى؟
عرض كرد: بلى چگونه نشناسم.
آنگاه به على عليه السلام فرمود: عمامه را از پيشانى خود بالا بزن.
همين كه عمامه را كنار زد جبرئيل آن ستاره و آن نور را در پيشانى على عليه السلام مشاهده كرد.
🆔 @mahdavi_arfae