💡نوجوان باید یادبگیرد که با دیگران همدلی داشته باشد.
💎همدلی یعنی من هم مثل تو این احساس را دارم.
✅اگر فردی از مسئله ای ناراحت است ما نیز مثل او ناراحت شویم یا اگر خوشحال است ما هم مثل او خوشحال باشیم.
🔔در تصویر فواید همدلی ذکر شده است.
📢 ما رو به والدین نوجوانان معرفی کنید.
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
https://eitaa.com/joinchat/1366229065Cbc4ea97aed
سلسله🌴🔥
💡نوجوان باید یادبگیرد که با دیگران همدلی داشته باشد. 💎همدلی یعنی من هم مثل تو این احساس را دارم. ✅
🔻در قفس آپارتمان نشینی و تک فرزندی، با کدام دوست، برادر با خواهر همدلی خواهد کرد؟
♨️ تقلب بزرگ واکسنی! مرکز CDC آمریکا به بیمارستانها اجازه داد که مرگهای "کاملاً واکسن زده" را "واکسن نزده" طبقه بندی کنند
👈بر اساس سیاستی که ماکز کنترل و پیشگیری از بیماریهای آمریکا (CDC) استانداردهای طبقه بندی مرگ و میرهای ناشی از ویروس کرونا را به کار گرفته است ، بسیاری از مرگ و میرها به اشتباه به عنوان مرگ های "واکسن نزده" طبقه بندی می شوند.
🔹مرکز CDC به بیمارستان ها و آزمایشگاه ها اجازه داده است تا تنها موارد مرگ ناشی از تزریق واکسن کرونا را که 14 روز یا بعد از این عمل رخ می دهد گزارش دهند. این بدان معناست که اگر شخصی در روز 13 بمیرد ، به عنوان یک مرگ "واکسن نزده" طبقه بندی می شود.
🔸سوء استفاده از این استاندارد طبقه بندی نادرست این است که چگونه سیستم پزشکی با پنهان کردن بسیاری از مرگ و میرهای ناشی از واکسن در حال فرار است و به طور موثری داده های رسمی را #تحریف می کند تا روایت همه گیر را پیش ببرد.
👈کراک نیوز گزارش داد: "این کلاهبرداری پزشکی و خیانت به بیماران ، به CDC اجازه می دهد تا روایتِ نادرستِ "رنج بردن از همه گیریِ واکسن نزده ها" را ادامه دهد . و بنابرین افرادی که از واکسن می میرند به عنوان وسایل مورد نیاز برای تبلیغ دروغینِ "نیاز به تعداد بیشتری از این واکسن های کشنده" استفاده می شوند."
🔸نحوه کار این چنین است: فردی که یک دوز از واکسن کرونا را دریافت می کند ، و تا قبل از دو هفته پس از دریافت دوز دوم ، "واکسن نزده" تلقی می شود.
👈از آنجا که دوره زمانیِ معمولی بین دوز اول و دوم حدود یک ماه است ، این بدان معناست که فرد تا حدود یک ماه و نیم پس از اولین تزریق ، "واکسن زده کامل" محسوب نمی شود. هر اتفاقی که در آن دوره انتظار رخ دهد ، از جمله دریافت نتیجه آزمایش "مثبت" ، به طور رسمی به عنوان "مورد واکسن نزده" ثبت می شود.
◾️در صورت بروز علائم ، بیماری حاصله نیز به عنوان واکنش واکسن برچسب گذاری نمی شود. در عوض ، سیستم به طور خودکار آن را به عنوان یک "واکنش ایمنی سالم" طبقه بندی می کند ، به این معنی که ظاهراً واکسن همانطور که انتظارش میرفت، کار می کند.
ادامه مطلب (زبان اصلی)👇
https://humansarefree.com/2021/10/cdc-allows-hospitals-to-classify-fully-vaccinated-deaths-as-unvaccinated.html
بیمار شدن مجدد ملت با وجود واکسن از عوارض خود واکسن هست به دروغ ربطش میدن به جهش جدید!
اگه بیماری همه گیره جهش میکنه هی پس باید کرونا طالبان رو زمین گیر میکرد و نمیتونستند بجنگن و افغانستان رو فتح کنن
کربلا بدون فوتی کرونایی یک هفته پس از تجمع ۱۷ میلیونی اربعین امسال
سال قبل هم همینطور !
حالا کربلا هم هیچ ....طالبان بدون پروتکل و واکسن راحت بر افغانستان حاکم شد!!ایا نباید همه گیری انها رو مریض میکرد که نتونن کاری کنن؟!!
اینکه مسئولی در جمهوری اسلامی فوری بعد از محرم یا قبل یا اربعین دم از پیک جدید کرونا میزنه و سلامت عمومی رو بهانه کردن برای شلیک به اهل بیت و مراسمات مذهبی ایا نشان یزیدیان زمان نیست؟!!
@AntiBBC
ببینید معاون وزیر بهداشت چی میگه!☝️
واکسن به تنهایی مشکل رو حل نمیکنه!!!!!!!!این درحالی بود که قبلا میگفتن جان شما رو نجات میده.....!!علم ما تشخیص داده!!!و میگفتن منتقدان بی علم هستن!!!!اما حالا میگن واکسن شدت بیماری شما رو کاهش میده😳😳...مگر قرار نبود با واکسن دیگه بیمار نشیم؟!
تا دیروز ۷۰ درصد واکسن میشدن مشکل حل میشد الان ۸۵ درصد باید تزریق کنن!
قضاوت با وجدان های بیدار! اینها همونایی هستن تا دیروز بهتون میگفتن واکسن جانتان رو نجات میده! بیمار نمیشید ! به لجن پراکنی بی علم ها !بی سند ها گوش ندهید!!!حالا میگن واکسن شدت بیماری شما رو کاهش میده!!!
چرا چنین واکسنی باید اجباری بشه ؟
هدف نظم نوین جهانی هست سلامت عمومی مردم بهانه هست فقط...
#نظم_نوین_جهانی
@AntiBBC
❌نمک به حرام ها
💢" لیلا عبدالله " سخنگوی وزارت خارجه دولت باکو گفته : خاک ما در اشغال ارمنستان بوده و ایران هیچ کمکی به ما نکرد.
🔴خودِ این نمک به حرام ها بهتر از هرکسی میدانند که فقط در یک نمونه (در همان جنگ) ایران گندم و آرد را نه در گمرک که نانوایی به نانوایی در باکو توزیع میکرد./آقای تحلیلگر
@iran_onlin_ir
42.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ایران پرواز هواپیماهای نظامی باکو به نخجوان از آسمان خود را ممنوع کرد
ایران پرواز های هواپیماهای نظامی جمهوری باکو از آسمان خود خود به نخجوان را ممنوع و حریم هوایی خود را بر روی باکو برای هواپیماهای نظامی بست...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌رزمایش رزمایش رزمایش که می گفتن این بود؟
💢اینم از رزمایش غرور آفرین آذربایجان که اصلا تن و بدن همه رو میلروزنه (البته از خنده ...)
@iran_onlin_ir
Sarih.7.14.m4a
6.85M
ایران پرواز هواپیماهای نظامی باکو به نخجوان از آسمان خود را ممنوع کرد
ایران پرواز های هواپیماهای نظامی جمهوری باکو از آسمان خود خود به نخجوان را ممنوع و حریم هوایی خود را بر روی باکو برای هواپیماهای نظامی بست...
🔴 مسئله #آموزش_مجازی، هم معلمان را آزرده هم دانش آموزان و هم مادران را!
🔹در سال تحصیلی ۱۴۰۰- ۱۳۹۹، جمعیتی حدود ۳ میلیون دانش آموز از تحصیل عقب ماندند بعلت محرومیت، نبود زیرساختهای آموزشی، نداشتن گوشی و تبلت و اینترنت و ... .
🔸و این مسئله مصداق اختلاف طبقاتی و به ضرر قشر مستضعف جامعه بوده و آسیبهای جبران ناپذیری برای جامعه و کشور به همراه دارد!
🔹برای رفع این مشکل هم اقدامات اساسی تاکنون صورت نگرفته و بعید است در سال جدید هم اقدام در خوری صورت پذیرد!
🔸یکی دیگر از نگرانیها، فشار مضاعف به زنان خانهدار است. قشری که توسط هیچکدام از مسئولین کشور و آموزش و پرورش دیده نشدند! حمایت مادی و معنوی که هیچ، حتی تقدیر خشک و خالی هم نشده! بجز اشاره رهبر انقلاب به نقش مادران بعنوان معلمان درون خانهها که بار اصلی آموزش به دوش آنها افتاده!
🔹برخی از دستاندرکاران که حاضر نیستند این مسئله ببینند و به نقش مادران اعتراف کنند. پیش از #کرونا باز چندسالی بود که مدارس ابتدایی بخشی از آموزش را به دوش مادران انداختند حالا با وجود کرونا و آموزش مجازی این مشکل چندبرابر شده!
🔸از وزارت و ادارات آ.پ که انتظاری نیست خاصه اینکه این وزارتخانه با ۱۳،۱۴ میلیون دانش آموز و چندمیلیون معلم و پرسنل هنوز وزیر ندارد!!! ولی به همکاران معلمم عرض میکنم(امیدوارم ناراحت نشوند): خواهش میکنم اینقدر حجم کار مادران را افزایش ندهید! از روشهایی برای تدریس استفاده کنید که مادران اینقدر درگیر نشوند!
🔹جدا از افزایش کار همه مادران در خانه، مادرانی هم هستند که توان نوشتن، خواندن و تدریس ندارند! برخی بیمار و کمبینا و برخی نابینا هستند! من مادرانی را میشناسم که بعلت کمبینایی، فرزندانشان ترک تحصیل کردند! (بطور مثال چه نیاز است که متون طولانی یا طرح سوالات را مادر بنویسند تا دانش آموز پاسخ دهد؟ آموزش که مجازی است. فقط پاسخها را از دانش آموز بخواهید و ...)
🔸امیدواریم که هرچه زودتر شر این ویروس منحوس از سر جهان کم بشود و مدارس هم مثل خیلی از کشورها حضوری شود. اما تا پیش از حضوری، باید روشهای ارائه و ارتباطگیری با دانش آموز تغییر کند و حجم کار مادران کاهش پیدا کند.
❇️ پ.ن:ایران رکورددارترین تعطیلی مدارس با تعطیلی ۵۳ هفته در طول دوران کرونا، در دنیاست. مقایسه کنید با تعطیلی سی هفتگی عموم کشورهای اروپایی، ۱۵ هفتگی روسیه، سوئد، فرانسه و اسپانیا، و تعطیلی ۱۱ هفتگی ژاپن!
✍داودمدرسییان
✅با بدون سانسور متفاوت بیاندیشید👇
http://eitaa.com/joinchat/404946944Ceab6f2b794
41.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴غوغای جانسوز این پسربچه دیدنی است 😭
السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا علیه السلام
✅با بدون سانسور متفاوت بیاندیشید👇
http://eitaa.com/joinchat/404946944Ceab6f2b794