🔴رئیسی دمت گرم
💢هر چه قدر دوست دارید #رئیسی رو مسخره کنید ولی؛
♨️یک تار موی گندیده رئیس جمهوری که گاهی در صحبتهاش تپق میزنه، میارزه به کل وجود رئیس جمهوری که تو هشت سال گند زد به زندگی هشتاد میلیون ایرانی.../علیرضا گرائی
@iran_onlin_ir
📢 الگوی مواجهه با پدیدههای تمدنی، ازجمله کرونا (1⃣)
🔴 آیتالله میرباقری در دیدار تعدادی از فعالان طب سنتی:
🔷 بحمدالله خداوند در این مرحله از انقلاب اسلامی، نیروهایی که برای گذار از این مرحله نیاز داریم را تربیت کرده است. حضرت آقا همیشه دنبال تربیت این نیروها بودند و بهدنبال به نتیجه رسیدنش بودند؛ یادم هست فعالانی در سال ۱۳۹۲ خدمت حضرت آقا رسیدند و ایشان به این مضمون فرمودند که من منتظر شماها بودم. یعنی ایشان سرمایهگذاریهایی انجام دادهاند و منتظر به نتیجهرسیدنش بودند. جمعهای فعال آتشبهاختیار، محصول همان برنامهریزی است و امیدواریم کار انقلاب با اینها جلو برود.
🔷 این مرحله از انقلاب، مرحله تحقق #انقلاب_فرهنگی است. باید فرهنگ جامعه خودمان و زندگی بشر را از سطوح بنیادین تا سطوح روبنایی تغییر دهیم و این کار، نیاز به آدمهای اهل این میدان دارد که بتوانند انقلاب فرهنگی را، از جمله در حوزه #بهداشت و سلامت دنبال کنند. ما با یک امر بزرگ مواجه هستیم که باید با آن خوب برخورد کنیم و ظرفیت انقلاب اسلامی را برای ایجاد تغییرات بزرگ پیش ببریم. ما باید بدانیم در مواجهه با فرهنگ مدرن، بهخصوص در مواجهه با #فرهنگ_تخصصی مدرن چه باید کرد.
🔷 مأموریت کنونی حوزه، مأموریت رهبری حوادثی است که تاثیرگذار بر فرایندهای جهانی هستند. الآن ظرفیت حوزه ظرفیت #پاسخگویی_به #مسائل_مستحدثه است؛ یعنی حادثهای سیاسی یا حادثهای در حوزه سلامت و حوادث دیگر ایجاد میکنند و بعد میخواهیم نحوه مواجهه خودمان را با این حادثه بیان کنیم. همین مواجهه ما با حوادثِ ایجادشده هم بر اساس فقه فعال نیست. یعنی نهتنها #فقه #رهبری_حوادث نداریم، بلکه در مواجهه با حوادثِ ایجادشده هم مواجهۀ فعالی نداریم.
امام(ره) فرمودند که حوزه باید نبض زمان را در اختیار داشته باشد. در منشور روحانیت میفرمایند: استراتژی حاکم بر جهان را مستکبرین تعیین میکنند، ولی انقلاب اسلامی باید تعیین کند و حوزه باید در این مقیاس حضور پیدا کند.
پس جایگاه ما باید تغییر کند و برخوردمان باید برخورد ایجاد حادثه بشود و حوادث اثرگذار بر پیشرفتهای جهانی و فرایندهای جهانی ایجاد کنیم [و لااقل مواجهه ما با پیشامدها، مواجهه انفعالی نباشد.]
🔷 موقف ما باید موقف ایجاد و رهبری حوادث باشد (#حادثهسازی). اما در یک قدم قبلتر، در مواجهه با حوادث و مسائلی که دیگران ایجاد کردهاند، باید توجه داشته باشیم که این حوادث و مسائل را از سه زاویه میتوان بحث کرد:
۱. از زاویه تبیین حکمِ موضوع. یعنی آن را موضوعی ببینید که میخواهید حکمش را بیان کنید.
۲. آن مسئله را در یک ساختار کلان ببینید و نسبتهایش را ببینید و حکم بدهید.
۳. برای بهینه آن موضوع حکم بدهید.
ما معمولاً از زاویه تبیین حکمِ موضوعات با مسئلهها و حوادث مواجه میشویم؛ از جمله در حوزه سلامت. فرض کنید در یک پدیدهای در حوزه سلامت، ما آن را بهعنوان یک موضوع در نظر میگیریم و با آن مواجه میشویم و سعی میکنیم حکمش را استنباط کنیم؛ اما نسبتش را با بقیه موضوعات نمیبینیم و همچنین بهینه آن موضوع را نمیبینیم [و فارغ از اینها حکم میدهیم.]
اینهم خلأ دوم در حوزه است؛ یعنی غیر از اینکه رهبری حوادث نداریم، در مواجهه با موضوعات هم #مواجهه_موضوعی میکنیم [و تناسبات موضوع و بهینه موضوع را در نظر نمیگیریم].
استاد ما _ خدا رحمتش کند _ میفرمود که برای این مداد، سه لایه حکم میتوانید بدهید؛ یکی اینکه این مداد را ابزار ارتباط و ابزار کتابت در نظر بگیرید و حکمش را بیان کنید؛ بگویید آیا کتابت با این مداد جایز است؟ آیا میتوانیم با آن با نقاشی بکشیم؟ و... و حکم تولیدش و فروشش و خریدش چیست؟ این میشود احکام این موضوع.
اما لایه دوم این است که بگویید نسبت این مداد با سایر ابزارهای ارتباطی چیست و چه سهمی را باید به این مداد در بین ابزارهای ارتباطاتی بدهیم؛ یعنی نظام نسبتها و نظام اولویتها را باید مشخص کنیم وسپس حکمش را بیان کنییم. این حکم هم حکم همین موضوع است. صدور چنین احکامی، الآن در دست نظام کارشناسی است نه در دست نظام فقاهت. ما حکمی در این زمینه نداریم و نظام کارشناسی با یک نگاه سیستمی دراینباره نظر میدهد. لایه سوم حکم این است که بهینه این موضوع چگونه باید واقع شود. آیا همیشه باید با خودکار بنویسیم؟ یکموقعی با چکش روی سنگ مینوشتند، کمکم کاغذ آمد و بعد صنعت چاپ شکل گرفت و حالا میگویند این قلم باید به قلم نوری و... تبدیل بشود. آیا در این بهینهها حکم داریم یا خیر؟ ما دنبال حکم بهینه موضوعات نیستیم.
این الگو، در همه موضوعات، از جمله در موضوعات سلامت هم وارد میشود.
ادامه دارد...
☑️ @mirbaqeri_ir
📢 الگوی مواجهه با پدیدههای تمدنی، ازجمله کرونا (2⃣)
🔵 آیتالله میرباقری در دیدار تعدادی از فعالان طب سنتی:
با توجه به نکاتی که عرض شد، ما در مواجهه با موضوعاتی مثل #کرونا، باید جایگاه موضوعات را بفهمیم. پدیده کرونا #پدیده_تمدنی است و یک موضوع خُرد در داخل یک تمدن نیست. پدیده کرونا پدیدهای است که با آن میخواهند جهان را بازسازی کنند و آن #نظم_قدیمی را که ایجاد کرده بودند و تحت تأثیر انقلاب اسلامی شکسته شد، میخواهند خودشان به هم بریزند و بنای جدید بسازند. قبلاً هم عرض کردهام که آنها در در جنگهای جهانی، #امنیت جامعه جهانی را به گروگان گرفتند و ساختار جهانی و نظم جدید بینالمللی را بر محور سازمان ملل درست کردند، و امروز هم میخواهند #سلامت مردم را به گروگان بگیرند و با آن نظم جدید جهانی ایجاد کنند. البته در این دور، بهشدت منفعل از انقلاب اسلامی هستند. شاید هم «وَقَذَفَ فِي قُلُوبِهِمُ الرُّعْبَ ۚ يُخْرِبُونَ بُيُوتَهُمْ بِأَيْدِيهِمْ» دارد اتفاق میافتد! حالا خراب کنند، ببینیم آیا میتوانند دوباره درستش کنند یا خیر!
علیایحال این پدیده در مقیاس تغییر نظم جهانی است؛ میخواهند #نظم_جدید و نظام جدیدی ایجاد کنند؛ شاید بتوان گفت که این نظم جدید، سه متغیر اصلی دارد؛ یکی اینکه میخواهند محور را از غرب به شرق ببرند و دوم اینکه فرهنگ حاکم بر جهان را به یک فرهنگ ترکیبی تبدیل کنند و یک نوع معنویت مبهم نظیر معنویت کنفوسیوسی و... را تقویت کنند و سوم اینکه این نظم جدید را از جهان حقیقی به جهان مجازی انتقال دهند و رؤیای امریکایی را به رؤیای حکمرانی مجازی تبدیل کنند. شاید بتوان گفت که این سه تحول، متغیرهای اساسیِ نظم جدیدی است که میخواهند ایجاد کنند.
یکی از ابزارهای اصلی آنها برای ایجاد این نظم جدید، گروگان گرفتن سلامت جامعه جهانی از طریق کروناست. لااقل یکی از سناریوها این است؛ سناریوهای تندتر هم قطعاً قابلفرض است.
پس در مواجهه با موضوعاتی مثل سلامت و کرونا و سایر موضوعات، باید سطح موضوعات را بشناسیم و در سطح خودشان با آنها روبهرو شویم والا آن موضوعات قابل کنترل و مدیریت نخواهد بود.
مثلاً بهنظر میآید اگر با ادبیات حضرت آقا بخواهیم بیان کنیم، اصل #انقلاب_اسلامی امام(ره) یک حادثهسازی در مقیاس #رنسانس بود. آنها یک دوران جدید ایجاد کردند، امام هم یک #عصر_جدید ایجاد کرد. مرحله دوم آن هم ایجاد یک نظام است که نه سوسیالیستی است نه سرمایهداری. کمااینکه انقلاب امام نه سرمایهداری بود نه مبارزه مسلحانه و نه مبارزه پارلمانتاریستی.
پس حادثهسازی، باید در وِزان آن حوادثی باشد که دشمن ایجاد میکند. آنها دوران جدید ایجاد کردند و امام هم یک عصر جدید ایجاد کرد که عصر امامخمینی(ره) است.
در باب واکسن هم یک نکته کوتاه عرض کنم که: ممکن است نقدهای زیادی بر واکسنهایی که در جهان تولید میشود وارد باشد، اما باید بدانید که نمیتوان همه ابعاد واکسن را کاملاً و همهجانبه رد کرد.
یکی از اتفاقاتی که در اینگونه دستاوردها میافتد امتزاج حق و باطل و ترکیبشدنِ جنبههای مثبت و منفی و مضار و منافع است تا قابلپذیرش بشود. امیرالمؤمنین(ع) در خطبه پنجاه نهجالبلاغه میفرمایند: «وَ لَكِنْ يُؤْخَذُ مِنْ هَذَا ضِغْثٌ وَ مِنْ هَذَا ضِغْثٌ فَيُمْزَجَانِ فَهُنَالِكَ يَسْتَوْلِي الشَّيْطَانُ عَلَى أَوْلِيَائِهِ وَ يَنْجُو الَّذِينَ سَبَقَتْ لَهُمْ مِنَ اللَّهِ الْحُسْنى». بنابراین، دنیای استکبار آنجایی که حق و باطل را ترکیب میکند دنبال حق نیست، بلکه اراده باطل میکند و با این آمیختگی میخواهد در کنار حقش، باطلش را القا و محقق کند؛ اما از این طرف، شما باید جنبههای حق و باطل و آثار مثبت و منفی را در این محصولات، تفکیک کنید؛ وگرنه اگر همه آثار واکسن را بالکُل نفی کنید، از شما قبول نمیکنند. (۱۴۰۰/۷/۲۹)
☑️ @mirbaqeri_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 چرا ترکیه میخواهد به سوریه حمله کند؟
@BisimchiMedia
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قدم زدن عاشقانه دو صهیونیست در فلسطین اشغالی 😂
@BisimchiMedia
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صدف بیوتی یکی از بلاگرهای مشهور ساکن آمریکا داره تو خونش غرق میشه 😐😂
@BisimchiMedia
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انقلاب در صداوسیما
گزارش خیلی عالی و متفاوت ۲۰:۳۰ درباره زاکانی و دامادش
اون سیستم مالهکش و خشک و عقب مونده علی عسگری رو با پوشش اخبار امروز صداوسیما مثل پوشش خبری حمله هکری به جایگاه های سوخت و ماجرای زاکانی مقایسه کنید
ماچ به کلت آقای جبلی 😘
@BisimchiMedia
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فروشگاههای زنجیرهای یا دزدان زنجیرهای؟
خیلی مراقب تخفیف های ظاهری فروشگاه های زنجیره ای باشید چون یه جوری جیبتون رو میزنن که خودتون هم نفهمید!
@BisimchiMedia
یادتونه؟ همین چندماه پیش بزرگترین خط لوله انتقال #بنزین و... آمریکا مورد #حمله_سایبری قرار گرفت.
آمریکا اعلام وضع اضطراری کرد،تمام سیستم هاشون مختل شدن،به گفته خودشون خسارت بارترین حمله ای بود که بهشون شده بود.
اما خب نمیدونم چرا فروپاشی صورت نگرفت و براندازی نشد؟چرا واقعا؟
"کامیار بهشتی"
@BisimchiMedia
▪️لازمه عدالتخواهی به معنای حقیقی، ولایتمداری و رعایت عدل و انصاف در تمام شئونه
وگرنه خوارج هم با داعیه عدالتخواهی از امیرالمؤمنین عبور کردن و فرق علی (ع) رو شکافتند
اشارات چندین باره رهبر انقلاب در باب عدالتخواهی هم قطعا بیدلیل و خالی از حکمت نیست
💬 شیرین پناهی
@BisimchiMedia
🔻تانک انقلاب اولین شکار انقلابی، پهپاد رسانه ملی! باید ببینیم کدام پیروز خواهد شد تانک شهرداری یا پهپاد رسانه ملی!
تحول قابل توجه در خبرهای رسانه ملی
✍ محسن مقصودی*
🔹ماجرای اختلال بنزینی امروز یک آزمون مهم برای مدیریت جدید رسانه ملی و معاون سیاسی آن بود.
🔹 امروز اخبار ساعت ١۴ به عنوان خبر اول ده دقیقه به بحث مشکل پمپ بنزین ها با حضور میدانی و با رویکرد چالشی و واقعی و البته امید به حل مسأله پرداخت. شبکه خبر هم ساعت ١٣ مسأله را میدانی پوشش داد.
🔹در دوره های قبل در این مواقع معمولا کوچک سازی مسأله و مصاحبه با مسوولان آن هم با تاخیر زیاد و بعد از اجازه و هماهنگی با نهادهای بالا، در دستور کار رسانه ملی بود و عمدتا جریان سازی در اختیار رسانه های بیگانه قرار میگرفت.
🔹 در روزهای اخیر رویکرد عدالت خواهانه و مردمی در برخی خبرها و برنامه های سیاسی و نقد برخی عملکردهای اشتباه مدیران اصولگرا نشان از تغییر رویکرد خبر است.
🔹این نشانه ها امیدمان را به تحول در دوران آقای جبلی بیشتر کرده است.
🔹من در زمان انتخاب معاون سیاسی جدید رسانه ملی، بنابر دلایلی خیلی به این انتخابی که دکتر جبلی داشتند خوشبین نبودم اما حالاخوشحالم که بگویم به عنوان یک مخاطب نشانه های آغاز تحول در اخبار تلویزیون را احساس میکنم و امیدوارم این روند با قوت ادامه یابد.
*مجری و تهیه کننده برنامه ثریا
@madare0120
🔴 گروه هکری «ایندرا» یکی از مظنونان حمله سایبری امروز به شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران
🔻رسانه صهیونیستی اسرائیل هیوم در مورد حمله سایبری امروز که منجر به اختلال در ایستگاه های سوختگیری سرتاسر ایران شد، نوشت:
🔸هیچ گروهی مسئولیت این حمله را به عهده نگرفته است. با این حال، استفاده از شماره "64411" منعکس کننده حمله ای بود که در ماه ژوئیه سیستم راه آهن ایران را هدف قرار داد که این شماره نیز نمایش داده شده بود
🔹شرکت امنیت سایبری اسرائیلی «چک پوینت» بعداً حمله به قطار را به گروه هکری «ایندرا» نسبت داد.
🔸 «ایندرا» قبلاً شرکتهایی را در سوریه هدف قرار داده بود
@madare0120
رضا نصری، کارشناس بینالملل:
🔹حمله سایبری اخیر اسرائیل به ایران - که عامدانه حمل و نقل بیماران و تردد خودروهای اورژانسی را مختل میسازد - حملهای ست که مستقیم شهروندان غیرنظامی را در بحبوحه یک پاندمی هدف میگیرد. این عمل جنایتکارانه - چنانچه در «مقیاس و تاثیر» با حملات مسلحانه جنبشی قابل قیاس باشد - به ایران اختیار میدهد به حق «دفاع مشروع» خود متوسل شود.
@madare0120
در اقدامی معنادار ؛ پیمان جبلی رییس صداوسیما ؛ امشب این توییت خود را در توییتر سنجاق کرد.
@madare0120
🔴تالار بینالمللی بورس و بانک ارزی در مناطق آزاد راهاندازی میشود
🔹دکتر سعید محمد مشاور رئیسجمهور و دبیر شورای عالی مناطق آزاد تجاری - صنعتی و ویژه اقتصادی با بیان اینکه به دنبال ایجاد ظرفیتهای جدید در مناطق آزاد هستیم، گفت: تالار بینالمللی بورس و بانک ارزی در مناطق آزاد راهاندازی میشود.
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
✖️در استرالیا افراد زیر ۱۶ سال حق ندارند بدون اجازه والدینشان از شبکههای اجتماعی استفاده کنند.
🔺رویترز از برنامههای استرالیا برای وادار کردن رسانههای اجتماعی به دریافت رضایتنامه والدین کاربران خبر داده.
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
30.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🛑هشدار برای زلزله بالای هفت ریشتر
حجه الاسلام مهندس آقامیری عضو کمیسیون عمران و حمل ونقل شورای اسلامی شهر تهران برای زلزله هفت ریشتری در تهران در صحن علنی شورا هشدار می دهد
#آقامیری
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
🔴 صرفا جهت تأمل...
واقعا آدم دلش میگیرد بعد از ۴۴ سال از شهادت آقا مصطفی همسرش را ببری مصاحبه و دست راست پدر در مبارزه که امام وی را از الطاف خفیه الهی می دانست خلاصه کنی در چگونگی پوشیدن کفش، برداشتن عبا همسر و دوست نداشتن نجف و فرق داشتن با بقیه آخوندها...
پس١٣ سال مبارزه همراه امام چی شد؟!
✍عبدالله گنجی
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
🤦♂واکنش رائفی پور به انتصابات زاکانی
یادتونه تو مناطرات میگفتن زاکانی مثل تانک از رو همتی رد شد 😏🤔
@howzehenghelabi
🔺طفره مقام آمریکایی از اظهارنظر درباره حمله سایبری به پمپبنزینهای ایران
🔹«ند پرایس» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا شامگاه سهشنبه از پاسخ به سوال خبرنگاران در خصوص حمله سایبری امروز به پمپ بنزینهای ایران طفره رفت
🔹خبرنگاری از وی پرسید آیا آمریکا از حمله سایبری امروز به ایران مطلع بوده یا در آن مشارکت داشته یا اینکه این حمله هشداری درباره بازگشت به مذاکرات وین بوده است؟ گفت: «تکرار میکنیم که مسیر برای دیپلماسی همچنان باز است»
🔹وی در ادامه سخنان خود گفت: «من پاسخی به بخش نخست از سوال شما ندارم»
@madare0120
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روزی که سجیل ها بسمت موشهای کثیف صهیون به پرواز درآیند...
@madare0120