🚨هشدار و نامه اعتراضی رئیس اتحادیه صنعت مرغداری به "ساداتینژاد" وزیر کشاورزی:
📸 احتمالا مردم باید کارتهای ملی خود را آماده نگه دارند تا مرغ بخرند!
@sarbazane_g
🔺وزیر جنگ رژیم صهیونیستی: باید به ایران نشان دهیم که زمان رو به اتمام است
بنی گانتز وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در پایان یک دوره خلبانی ارتش رژیم صهیونیستی گفت:
🔹ایران [در مذاکرات] بازی می کند و مسئولیت مشترک ما قدرت ها و کشورهای منطقه این است که ساعت شنی را بچرخانیم و به رهبران رژیم ایران نشان دهیم که زمان رو به اتمام است و در مقابل آنها بازی می کنیم. ما در حال بحث در مورد روش صحیح این اقدام هستیم.
@sarbazane_g
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌رسانهها بازیگران عرصه فرهنگسازی
🔺رسانهها میتوانند باورها و ارزشهای یک جامعه را مطابق با اهداف مشخص شده خود تغییر دهند، این شیوهای است که کشورهای سلطهطلب برای نفوذ در کشورهای دیگر و سلطه فرهنگی بر آنها استفاده میکنند.
#سواد_رسانه_ای
✅ @media_arma
7.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚫در برابر ظلم و فساد، سکوت نکنیم!
«آیت الله دژکام»
#عدالتخواهی
✅عدالتخانه، #فریاد_مستضعفین
🆔 @edalatkhane
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚠️ آنچه باعث دوام منافق در جامعه میشود
🔻جریان نفاق، روی جهالت عوام، حساب ویژهای باز میکند…
#تنویر_افکار
#جریان_تبیین_گری
✅عدالتخانه، #فریاد_مستضعفین
🆔 @edalatkhane
رویکرد میانرشتهای و تحول علوم انسانی.mp3
18.76M
امروز داشتم مطالب حاج اقا شریفی رو گوش میدادم و بسیار واسم جالب بود که چرا با توجه به اینکه به ضرورت یک رشته کل نگر برای درک واقعیت که چندبعدی هست پی بردند ولی به فکر ایجاد چنین رشته ای (رشته سیستم، نظام شناسی) نیستند؟!!
لازم به ذکر است بنده به ایشون به صورت غیرمستقیم تقریبا چند هفته پیش پیام دادم و بهشون در مورد ضرورت ایجاد همچین رشته ای مطالبی رو گفتم ولی جوابی دریافت نکردم...!
🎤احمدحسین شریفی
🔴«رویکرد میانرشتهای و تحول علوم انسانی»
در نشست علمی دانشگاه علامه طباطبایی
تاریخ: ۳۰ آذر ۱۴۰۰
@raveshetamadoni
🎥این جملاتی از گفتگوهای فیلم مستند
«یاشماق» به کارگردانی «رضا غلامی مطلق» در بخش مسابقه نیمه بلند ملی در جشنواره حقیقت است.
⚛ مستند، روایتگرِ زندگی سه بازیگرِ زن تئاتری است که هرکدام گرفتار سنتهای برخی از ترکمنها شدهاند.
1⃣ زنی است که با سنت «قارشلق» ازدواج کرده است، در این سنت، یک دختر به یک خانواده میدهند و یک دختر میگیرند. اگر بنا به هر دلیلی یکی از زوجین طلاق بگیرند زوج دیگر نیز باید از هم جدا شوند.
⛔️ ظلمی آشکار در سنتی اشتباه که اختیار در انتخاب همسر را از دختران و پسران سلب کرده است و بدتر از آن، محکوم به طلاق و به طبع آن؛ همانند «صاحب جمال» در این مستند، محکوم به ندیدن فرزند میشوند.
🔴 برادر «صاحب جمال» طلاق گرفته و بچه را نزد خود نگه داشته، به همین دلیل خواهرش نیز حق دیدن فرزندش را ندارد.او از اقدام قانونی نیز هراس دارد و منصرف میشود زیرا اطرافیان به او گفتهاند که آنها در هر صورت بچه را تحویل نمیدهند چون زورشان بیشتر است. او برای مقابله با سنتهای اشتباه، خود را مشغول بچههای روستا و تئاتر میکند.
2⃣ زنی معرفی میشود که با رسیدن به مقطع پیشدانشگاهی باید بخاطر عرف خانوادگی و سناش، ازدواج کند؛ ازدواج با مردی که یکماه بعد از جواب مثبت، او را میبیند.
این زن از زندگیاش راضی نیست و همسرش بدلیل سردی عاطفی نمیتواند او را هیچجوره خوشحال کند.
3⃣ دختری که برای پسرعمویش نشان شده و به او علاقهای ندارد اما اصرارهای پدر و ترس از آینده که اگر با غریبهای بدتر از او ازدواج کند و حامی نداشته باشد، دختر را نگران از دادنِ جواب منفی کرده، اما در نهایت تصمیم میگیرد، جواب «نه» بدهد حتی اگر در آخر مجبور به گفتن «بله» شود.
🔔نمایش سنتهای اشتباهِ قومی جزو رسالتهای مستند در بخش ملی است، آنهم سنتهایی که منجر به ظلم به زنان در محیط خانواده شود، ″دادخواهیای″ که «مقام معظم رهبری» آن را بارها تکرار کردهاند.
⭕️ اما در این مستند، تنها، راهکارِ فرهنگی معرفی شده که بسنده نیست، به ویژه در موردی که زن با توجه به «قوانینِ جمهوری اسلامی» میتواند به راحتی حضانت طفلِ خود را بگیرد.
❓ *چرا حاشیه سازی*
⛔️کارگردان مستند اگر به جای القای غیرمستقیم رهایی این زنان از بار روانی ظلمی که به آنان شده، توسط «موسیقی، رقص و سیگار» به ایجادِ جسارت برای گرفتن حق از مجاریِ قانونی اهتمام میورزید کار ارزندهای انجام داده بود و برای جلب توجه نیازی به نمایش «حرکات موزون» و «شانهزدن مو» از پشت پرده نداشت.
🔴 *بازهم سیاستهای ضد جمعیت*
❗️ نکتهی قابل تامل این مستند اشاره به انگیزههای خودخواهانه فرزندآوری است؛ یکی از انگیزهها نامطلوب فرزندآوری ″ادامه یافتن نسل″ معرفی میشود‼️ و در ادامه ادعای زن کارگردان مطرح میشود که میگوید: اگر مادرم از من میپرسید «میخواستی بدنیا بیای یا نه؟ قطعا جوابم نه بود»...اینکه «نسلی بیارم و در دنیای عجیب و غریب رها کنم، خودخواهیه»‼️
این نوع حرفها در کلامِ «صاحب جمال» نیز بود که هم در مطلع و هم در پایان گفت: «احساس گناه میکنم بچهای بدنیا آوردم و رهایش کردم...»
⚛ این ادبیات، خودش عین خودخواهی است «فرزند نیاورم چون دنیا عجیب و غرب است یا رها میشود» یعنی من حاضر به پذیرش مسئولیت برای آوردنِ نسلی مسئول نیستم، من حاضر به آوردن نسل برای پایداری جهان نیستم..
🔔تکرار جملاتی که نتایج منفی و ضد سیاستهای جمعیتی بهعنوان یکی از معضلات اساسی کشور، را القا میکند و از دل حرف و دغدغهای درست، پرداخت حاشیهای ظهور و بروز مییابد!
📡 وایپ/روبش را در پیامرسانها دنبال کنید
@irwipe
17.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اینجا نه کره شمالیه تحت تحریمه نه عراق و نه حتی کشوری آفریقایی
اینجا کشوریه که هر ساله بعنوان شادترین کشور دنیا بهمون معرفیش میکنند ....
#غرب_بدون_روتوش
#اختصاصیاتحادیهعماریونمغزخاکستری
🇮🇷 #اتحادیه_عماریون
🔺 #همدلی
🔻 #انقلابی_گری
@khakestary_amar