.
♻️ نمایندهای که خودش را راحت کرد
▪️امسال در پیاده روی اربعین سوال ثابت خیلی از مردم از نمایندگان مجلس این بود که چرا به فلانی و بهمانی رای اعتماد دادید؟! نمایندگان هم بسته به اینکه خودشان چه موضعی داشتند جوابی میدانند. برخی همسوی با مردم بودند و برخی از جانب دفاع از مجلس حرف میزدند اما جالبترین جواب مربوط به یک نماینده تهران بود که خودش را راحت کرد و گفت آقا گفته بود رای بدید!
▪️نمیدانم وقتی آقای نماینده این جمله را گفت و خودش را از زیر بار فشار مطالبه مردم خارج کرد؛ لحظهای هم به این فکر کرد که چه بلایی سر باورها و تصورات مردم می آورد یا نه. اگر مردم بیچاره باور کنند که همه گزینههای دولت با تایید رهبری راهی مجلس شدند و رهبری خواستار رای آوری همه وزرا بوده؛ چقدر تناقض و سوال و بدبینی ایجاد میشود؟
▪️ اینروزها وفاق ملی مثل اسم رمز عمل میکند. برخی میخواهند به اسم وفاق ملی روزنه گشایی کنند و شکست های گذشته را جبران کنند. برخی هم شاید فکر میکنند در انتخابات بعدی میتوانند با پرچم وفاق ملی در کنار پزشکیان لیست بدهند و دوباره به قدرت برسند. ولی مساله اینجاست که آقایان فکر میکنند برای ترویج وفاق ملی باید یک ضدقهرمان بسازند و آن را جریان تحجر صدا بزنند بلکه بتوانند در ایجاد دوقطبی با جریان تحجر در سفره وفاق ملی به نان و نوایی برسند!
▪️در همین هفته گذشته به دروغ گفتند جریان تحجر با گزینههای رهبری مخالف بود یا میخواست بخش زیادی از کابینه رای نیاورد. در صورتی که مشخص شد نه تنها رهبری نظری در مورد اکثریت دولت نداده بلکه دعوا صرفا بر سر دو سه وزیر پیشنهادی بود که با هیچ منطقی نباید وزیر میشدند.
▪️آنجایی که رهبری از وزیری حمایت کرده بود هیچ کس اعتراضی نداشت. حتی کمیسیون فرهنگی که یکپارچه پایداری است صالحی را تایید کرد و کسی علیه او نطق نکرد ولی اینکه به اسم رهبری ظفرقندی را وزیر کنند و مخالف ظفرقندی را مخالفت با رهبری و نظام جا بزنند هنر میخواهد!
▪️ حالا که مشخص شده این کابینه رهبری نیست و رهبری به صراحت می گوید: «تعداد زیادی را هم نمیشناختم و نظری نداشتم.» نمایندگان مجلس و سفرهنشینان وفاق ملی چطور میخواهند خطای خود را جبران کنند؟!
✍ بیرسانه
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
@www_rasaee_ir
.
🔸درباره انتصاب مجدد ظریف
♻️ آیا قوه قضائیه به قانون عمل میکند و پزشکیان محکوم میشود؟
🔰 حمید رسایی: آقای ظریف ادعا کرده که با الطاف رئیس جمهور محترم، در معاونت راهبردی به کار خود ادامه میدهد. در صورت صحت ادعای آقای ظریف و ابقای وی در جایگاه معاونت، مطابق قانون نحوه انتصاب اشخاص در مشاغل حساس، اولا این حکم معاونت راهبردی وی کأن لم یکن (یعنی باطل) و ثانیا مُرتکب (یعنی آقای پزشکیان به عنوان منصوب کننده) باید به محرومیت از حقوق اجتماعی درجه ۵ ماده ۱۹ قانون مجازات اسلامی (۵ تا ۱۵ سال محرومیت) محکوم شود.
آیا رئیس جمهور به قانون تمکین میکند؟ اگر نکرد آیا قوه قضائیه به قانون عمل میکند؟ پاسخ این سئوالات حتما یکی از فاکتورهای مهم تقویت اعتماد عمومی، امید و مشارکت مردم در فعالیتهای سیاسی آینده است.
#قانونگرایی
#آزمون_قوه_قضاییه
👈 کانال حمید رسایی: eitaa.com/rasaee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ وفاق ملی فقط اونجایی که شهید رئیسی موقع عزل معاونش (با فشار برخی ها!) گفت کشور ظرفیت جنجال جدید نداره...بگذار این ها در نهایت بگن رئیسی رو سرجاش نشوندیم!
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
.
کابینه پزشکیان-ظریف
نه کابینه تراز رهبر انقلاب
🔻رهبر انقلاب امروز گفتند "آقای رئیس جمهور برای انتخاب وزیران با من مشورت کردند. برخی را تایید و برخی را هم تاکید کردم. تعداد زیادی را هم نمیشناختم و نظری نداشتم".
🔹برخی شبهه کرده اند که آیا رهبری برخی گزینه های پیشنهادی مثل عراقچی/صالحی امیری/ظفرقندی/ همتی و... را نمیشناختند؟ و یا می شناختند و تایید و تاکید کردند؟!
🔻اولا وزرای پیشنهادی محل انتقاد و اعتراض، در یک سطح مورد نقد نبوده اند و با هم فرق می کنند. برخی ممکن است عملکرد مدیریتی شان محل نقد باشد و برخی دیگر، مواضع سیاسی و حمایت شان از فتنه گران و یا موارد دیگر. بنابراین در ارزیابی، مثل هم نیستند.
🔹ثانیا، نگاه رهبر انقلاب، منحصر در این دوگانه نیست که یا "آنها را می شناسند و تایید یا تاکید کردند" و یا "نمی شناسند". گزینه سوم این است که افرادی را بشناسند و تایید هم نکنند و ضمنا بنابر مصالحی، سکوت کرده باشند. معمولا سیره رهبری این نبوده که وزیران پیشنهادی را #وتو کنند.
🔻روال قانونی این است که مجلس، صلاحیت یکایک وزیران را بررسی کند. همچنین رهبر انقلاب در دیدار با نمایندگان، ۱۲ ویژگی و شرط را برای وزرا عنوان کردند که باید در مجلس احراز می شد: "هم رئیسجمهور محترم این معیارها را رعایت کنند، هم مجلس رعایت کند". احراز این شرایط، تعارف نبود، مطالبه بود.
🔹چند وزیر پیشنهادی، برخی از این ویژگی های سیاسی یا تخصصی را نداشتند. قرار نیست احراز ویژگی ها و تایید یا وتوی افراد، از سوی رهبری انجام شود. حال این که آیا اکثریتی از نمایندگان، در احراز صلاحیت یکایک وزیران دقت کافی کردند یا نکردند، موضوع دیگری است.
🔻برخی هم با استناد به این فرازی از بیانات رهبر انقلاب، چنین تلقی یا تلقین می کنند که کابینه پیشنهادی هیچ مشکلی نداشته است: "خدا را شکرگزاریم که بحمدالله دولت با همت رئیس جمهور محترم و با کمک ارزندهی مجلس شکل گرفت. این خیلی نعمت بزرگی است. در دولتهای گذشته گاهی تا نزدیک یک ماه یا بیشتر دولت نمیتوانست شکل بگیرد و همهی وزرا از مجلس رأی اعتماد نگرفته بودند. این را خدا لطف کرد به شما و به ما و به کشور که بحمدالله همهی وزرا از مجلس، با اعتماد مجلس به آنها به سلامتی بیرون آمدند. کسانی که در این انتخابات و تشکیل این دولت بعد از آن حادثهی سنگین و تلخ مؤثر بودند، همهشان پیش خدای متعال مأجورند".
🔹پاسخ شبهه کنندگان: حالا که مجلس رای داده و دولت تشکیل شده، رهبری ابراز تاسف بکنند از اینکه چرا اکثریتی از نمایندگان، به فلان حامی فتنه صهیونیستی ۱۴۰۱ یا فتنه ۱۳۸۸ رای داده اند، یا مثلا نامزد فاقد کارنامه قوی را وزیر کرده اند؟ یا این که شبهه کنندگان تردید دارند که فتنه گری علیه جمهوریت و اسلامیت خط قرمز است؟
🔻از سوی دیگر، روشن است که رهبر انقلاب در کلان ماجرا، شکرگزاری می کنند که کشور بعد از شهادت شهید رئیسی، دچار بحران نشد، انتخابات برگزار کرد و کابینه جدید بدون معطلی شکل گرفت. آیا از دل این فرمایش حکیمانه، می توان "تقدس کابینه" را نتیجه گرفت؟!
🔹بعضی ها عمدا و برخی ندانسته، دوست دارند بحث را به نزاع "قالیبافچی / پایداری چی" تقلیل بدهند. این عملیات فریب دشمن است و نباید در دام شبکه عملیات روانی دشمن افتاد.
🔻مسئله اصلی و روشن، این است که کابینه پیشنهادی از آسمان نازل نشده، بلکه دست کم ۷۰ درصد آن در شورای کذایی ظریف (با حضور برخی مجرمان و متهمان امنیتی) پخت و پز شده بود و باقیمانده، انتخاب خود آقای پزشکیان بود و پس از آن، با رهبر انقلاب طبق روال همه دولت ها، #مشورت شده است.
@IMANI_mohammad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ مردم اگر ببنینند عوضی از آب درآمدید با شما همان میکنند که با شاه کردند.. / شهید بهشتی
👈 کانال حمید رسایی: eitaa.com/rasaee
.
♻️ پولی که "بچه زرنگ" ایرانی از جیب اسرائیلیها برای بچههای فلسطین خرج میکند!
در روزهای اخیر انیمیشنی محصول ایران در سینماهای اسرائیل نمایش داده می شود که نگرانی اسرائیلی ها از نفوذ ایران را برانگیخته است.
شرکت رِد کیپ که مسئول توزیع این انیمیشن در اسرائیل است، ادعا می کند که از ریشه ایرانی فیلم بی اطلاع بوده و ادعا می کند که حقوق آن را از یک شرکت فرانسوی خریداری کرده است که ادعا می کند این انیمیشن در مالزی تولید شده است
اما این انیمیشن در واقع توسط هنر پویا و کانون ساخته شده است که هر دو به عنوان نهادهای دولتی ایران شناخته می شوند. این انیمیشن هم اکنون در سینماهای ایران، ترکیه، روسیه و اکنون اسرائیل در حال اکران است.
تا به امروز 15 میلیون دلار درآمد داشته و تولیدکنندگان متعهد شده اند 1٪ از کل درآمد - تقریباً 150,000 دلار - را برای حمایت از کودکان غزه بپردازند.
👈 کانال حمید رسایی: eitaa.com/rasaee
♻️ هنوز اندک زمانی از پخش برنامه شیوه نگذشته است که خبر برکناری دکتر انتطاری از ریاست دانشکده علوم اجتماعی علامه طباطبائی با وجود عذرخواهی در رسانه ها منتشر شد.
یه زمانی هم یک حقوقدان با ادعای استادی دانشگاه با خونسردی تمام در واکنش به جان باختن جوان باغیرت و اخلاق مدار سبزواری که به کمک یک دختر نوجوان رفته نوشته بود: «دفاع در موقعیت خطر، دارای احکام پیچیده فقهی است که بخش مهمی از آن -برخلاف حقوق- ناظر به عنصر روانی مدافع است. اگر شخص این موازین را رعایت نمود و جان خود را از دست داد به مقام شهادت نائل میآید و الا خود را نفله کرده است و استحقاق هیچ مدحی را ندارد.»
🔸بعد از به کاربردن واژه نفله نه از کسی عذرخواهی شد، نه استاد دانشگاهی برکنار شد و نه از رسانه های اصلاح طلب صدای اعتراضی بلند نشد.
🔸از نظر رسانه انتخاب اگر واژه نفله برای شهید الداغی بکار برود نیاز به موضع گیری ندارد ولی اگر برای شخصی دیگر که با مشکلات زمینه ای از دنیا رفته است به کار گرفته شود عذرخواهی و برکناری استاد دانشگاه خوب و تحسین برانگیز است.
‼️استاد برکنار شده دانشگاه شریف هم با آن همه فعالیت در تحریک و ترغیب دانشجویان به اغتشاش در دانشگاه، امروز خبر بازگشت خود را به این دانشگاه با کمک دولتمردان جدید رسانه ای کرد.
✍️ رحیم کربلائی
👈 کانال حمید رسایی: @rasaee
.
♻️ جایزه پزشکیان به مجلس بابت رأی به تمام وزرا
🔰 حمید رسایی: دیپلماسی پارلمانی یکی از طرفیتهای مهم مجلس برای تأمین منافع در سیاست خارجی است. بر همین اساس رهبر انقلاب در اولین دیدار با نمایندگان مجلس دوازدهم، خواستار فعالتر شدن مجلس در این حوزه شدند.
این یادداشت را بخوانید:
rc.majlis.ir/fa/report/show/1743677
در دیپلماسی پارلمانی در کنار تصویب قوانین مرتبط با این حوزه، یکی از مهمترین ظرفیتها، گروههای دوستی پارلمانی است که بوسیله آن بخشایش از روابط دو کشور را میتوان تنظیم کرد. اینکه آقای پزشکیان در دوره ۲۰ ساله نمایندگی خود، تجربه موفقی در این باره نداشته به ضعف وزارتخارجه از یک سو و از سوی دیگر به نمایندگان عضو یک گروه دوستی برمیگردد. در هر دو صورت زیبنده نیست که از زبان رئیس جمهور، نمایندگان مجلس اینگونه تخریب شوند و اصل این ظرفیت زیر سؤال برود، در حق مجلس و نمایندگان مردم جفا شود.
👈 کانال حمید رسایی: eitaa.com/rasaee
.
♻️ میزان صداقت آقای پزشکیان درادعای #وفاق_ملی را با انتصابات مستقیم ایشان باید اندازه گرفت. تا اینجا هیچ یک از انتصابات مستقیم وی (معاونین، مشاورین، مدیران ستادی) حکایت از وفاق ملی ادعایی (استفاده از مدیران جریانات مختلف) نمیکند و جملگی از یک جریان سیاسی و اکثرا افراد باحاشیه است.
👈 کانال حمید رسایی: eitaa.com/rasaee
♨️ امروز؛ اولین حضور ظریف در جلسه هیات دولت پس از بازگشت به معاونت راهبردی
🔹بر اساس قوانین ذیل الذکر و اعتراف خود آقای ظریف بر تابعیت قهری فرزندش، حضور ایشان در معاونت راهبردی خلاف قانون است و باز براساس همین قانون هم ایشان و هم منصوب کننده ایشان مجرم هستند.
آیا مراجع ذیصلاح رسیدگی کننده به وظیفه قانونی خود عمل میکنند؟
بند الف ماده ۲ تصریح میکند «انتصاب کسانی که خود، فرزندان یا همسر ایشان تابعیت مضاعف دارند در مشاغل و پستهای حساس ممنوع است.
تبصره ۳- افرادی مشمول این ماده و تبصره های آن، مکلفند ظرف مدت سه ماه پس از لازم الاجرا شدن این قانون از پست سازمانی خود استعفاء نمایند. در غیر این صورت علاوه بر اخراج از محل خدمت خود به انفصال دائمی از خدمات دولتی و استرداد تمام حقوق و مزایایی که دریافت کرده است، محکوم میشود.»
تبصره ۴- اشخاصی که با علم و اطلاع یا به دلیل سهل انگاری، افرادی را که به هر نحوی خود و بستگان درجه یک آنان دارای تابعیت خارجی هستند سابقه تابعیت خارجی داشته یا دارای مجوز اقامت دائمی یا بلند مدت بیش از یک سال سایر کشورها می باشند یا... را در دستگاه های اجرائی موضوع ماده (۵) قانون مدیریت خدمات کشوری و ماده (۲۹) قانون برنامه ششم توسعه بکارگیری یا استخدام نمایند، به جزای نقدی درجه پنج و محرومیت و انفصال دائم از اشتغال در پست های سازمانی مذکور در ماده (۹۸۲) این قانون محکوم می شوند.
📌 خبر فوری سراسری
@fori_sarasari
.
🔸درباره انتصاب مجدد ظریف
♻️ آیا قوه قضائیه به قانون عمل میکند و پزشکیان محکوم میشود؟
🔰 حمید رسایی: آقای ظریف ادعا کرده که با الطاف رئیس جمهور محترم، در معاونت راهبردی به کار خود ادامه میدهد. در صورت صحت ادعای آقای ظریف و ابقای وی در جایگاه معاونت، مطابق قانون نحوه انتصاب اشخاص در مشاغل حساس، اولا این حکم معاونت راهبردی وی کأن لم یکن (یعنی باطل) و ثانیا مُرتکب (یعنی آقای پزشکیان به عنوان منصوب کننده) باید به محرومیت از حقوق اجتماعی درجه ۵ ماده ۱۹ قانون مجازات اسلامی (۵ تا ۱۵ سال محرومیت) محکوم شود.
آیا رئیس جمهور به قانون تمکین میکند؟ اگر نکرد آیا قوه قضائیه به قانون عمل میکند؟ پاسخ این سئوالات حتما یکی از فاکتورهای مهم تقویت اعتماد عمومی، امید و مشارکت مردم در فعالیتهای سیاسی آینده است.
#قانونگرایی
#آزمون_قوه_قضاییه
👈 کانال حمید رسایی: eitaa.com/rasaee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ نعمت دوتابعیتیها و فرزندان مقیم غرب برای سرویسهای جاسوسی
🔰 حمید رسایی: این روزها موضوع ممنوعیت بکارگیری مسئولینی که خودشان یا اعصای اصلی خانوادهشان تابعیت مضاعف دارند، محل بحث است. مطابق قانون نحوه بکارگیری اشخاص در مشاغل حساس، چنین افرادی حق پذیرش مسئولیتهای حساس را ندارند.
نمونه بارز این قانون جناب ظریف است که بر همین اساس از جایگاه معاونت رئیس جمهور عزل شدند. عدهای تصور میکنند که پیگیری ما برای مشغول به کار نشدن چنین افرادی سیاسی است! در حالی که هیچ تفاوتی ندارد و تفاوتی بین جریانات سیاسی نیست. این قانون در حفظ امنیت کشور موثر است. دلیل آن را با گوش کردن به سخنان برایان هوک بیشتر متوجه میشوید.
«برایان هوک» وقتی مسئول ویژه امور ایران در وزارت امورخارجه آمریکا بود، رسما اعلام کرد که #فشار_بر_مسئولین_دولتی و #جاسوسی ازطریق فرزندان و خانوادههایشان دوعامل اصلی اعطای تابعیت و اقامت به فرزندان وخانوادههای مقامات ایران است.
#نفوذ_شاخ_و_دم_ندارد
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
#نفوذ
#دو_تابعیتی
#افشاگری
#وزیر_خارجه
#آمریکا
#نفوذ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ هدایت قبل از جرم و بعد از جرم، مساله این است
🔰 حمید رسایی: نمیدانم آقای پزشکیان به لوازم این جنس سخن گفتن توجه دارد؟
رئیس جمهور محترم عبارت که "نیروی انتظامی نوجوانان ما را هدایت نمیکند؛ تخریب میکند و مدرسه است که جوانان ما را هدایت میکند"
اولا غلط است. نیروی انتظامی هم مثل معلم نقش هدایتگری دارد. نقش هدایتی معلمین قبل از وقوع جرم است و نقش هدایتی نیروی انتظامی پس از تحقق جرم است.
ثانیا این عبارت (تخریبگر معرفی کردن نیروی انتظامی) خودش نوعی تخریب و از بین بردن زحمات طیف گسترده ای از نیروهای زحمتکش نیروی انتظامی است. آیا رواست نیرویی که در طول سالهای اخیر بیشترین شهید را برای حاکم کردن نظم و امنیت داده، تخریبگر معرفی کنید؟!
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ یاد نان خشک و لنگ را زنده کردی
من تردید ندارم که آقای علیآبادی در بهترین نقطه تهران زندگی میکنند، سطح زندگیشان حتما از عمومی مردم چند رتبه بالاتر است. تردید ندارم خنک کننده خانهاش از بهترین جنس و نوع است.
از کجا یقین دارم، از جنس پیشنهادی که به مردم میدهد! راهکار وزیر نیرو برای کم شدن مبلغ قبض برق: به جای کولر از پنکه استفاده کنید، در ژاپن هم مردم پنکه استفاده میکنند.
یاد راهکار آقای ولایتی را زنده کرد: مثل مردم یمن مقاوم باشید، نان خشک میخورند و لنگ میبندند...
👈 کانال حمید رسایی: eitaa.com/rasaee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
🎥 روایتی مستند از بلایی که حزبالله لبنان بر سر رژیم صهیونیستی آورده است!
عصبانیت شهرکنشینان شمال اسرائیل از مقامات رژیم صهیونیست:
🔸خوب با چشمانتان به ما نگاه کنید؛ این مردم میخواهند از قفسی که در آن زندگی میکنند فرار کنند؛ بفهمید مردم در اینجا از نظر اقتصادی و روانی نابود شدند.
چرا باید دخترم نصف شب از ترس و وحشت از خواب بپرد و فریاد بزند؟! ما در اضطراب و پریشانی زندگی میکنیم و نمیدانیم سرنوشتمان چه میشود!
👈 کانال حمید رسایی: @rasaee
#وحشت_صهیونیستی
#شهرک_نشین
#گزارش
#اعتراف
گزارش بیست و یکمین جلسه علنی مجلس دوازدهم (چهارشنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۳)
آخرین روز بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی در حالی شروع شد که فقط دو گزینه پیشنهادی برای وزارتخانه های نیرو و ورزش باقی مانده بودند که البته مخالف و موافق جدی هم نداشتند.
لذا بعد از صحبتهای علی آبادی و دنیامالی و موافقان و مخالفان شان، در جلسه بعد از ظهر فرآیند رای گیری به کل کابینه شروع شد. همانطور که قبلا برگه رای ام را نیز منتشر کردم، از بین ۱۹ گزینه سعی کردم با تسامح حداکثری رای بدهم لذا به ۱۳ نفر رای مثبت دادم اما به ۶ نفر (ظفرقندی، صالحی امیری، میدری، همتی، عراقچی و پاک نژاد) رای منفی دادم چون با توجه به شناختی که از آنها داشتم حجتی برای رای دادن به این افراد نداشتم اما با توجه به رای اکثریت نمایندگان، در مجموع همه وزرای پیشنهادی رای آوردند.
یک علت این رای بالا، سخنان پزشکیان قبل از شروع رای گیری بود که طوری صحبت کرد که انگار تک تک وزرا را با رهبر انقلاب چک کرده و ایشان هم نظرش روی همه وزرا مثبت بوده. این حرف به قدری روی بسیاری از نمایندگان اثرگذار بود که حتی دیدم آقای ذوالنور نماینده قم نیز اعلام کرد که به همه کابینه رای مثبت داده است. بعضی همکاران دیگر نیز با همین نگاه، به همه ۱۹ نفر رای مثبت دادند در حالیکه تا یک ساعت قبل رای گیری به صورت قطعی نمیخواستند به چند گزینه رای بدهند.
معدل رای مجلس به دولت نیز رکورد شکست و تا امروز هیچ دولتی نتوانسته با میانگین حدود ۲۳۰ رای برای هر وزیر، از مجلس کسب رای کند. هیچوقت یادم نمیرود که دولت احمدی نژاد که با مجلس اصولگرای هفتم همزمان بود نتوانست ۴ وزیرش را از سد مجلس عبور دهد اما حالا مجلس با اکثریت نمایندگان غیر اصلاح طلب به کل دولت اصلاح طلب رای مثبت داد، آن هم با رای بالا.
یک علت دیگر این رای بالای مجلس نیز انفعال فراکسیون اکثریت یا همان فراکسیون انقلاب اسلامی بود. مثلا روز چهارشنبه صبح قبل از رای گیری، فراکسیون اقلیت (اصلاح طلبان مجلس) بیانیه ای را روی میز همه نمایندگان توزیع کردند که در آن تاکید شده بود لطفا به همه کابینه پیشنهادی رای مثبت دهید اما فراکسیون اکثریت هیچ بیانیه ای نداد و حاضر نشد اعلام کند که با توجه به اینکه ۴ نفر در جلسه فراکسیون اکثریت رای نیاورده اند، پس در رای گیری اصلی نیز به این ۴ نفر رای ندهید! حتی وقتی یکی از نمایندگان از رییس فراکسیون خواست چنین بیانیه ای منتشر و توزیع شود، او گفت حالا ببینیم چه میشود! که در نهایت هم این اتفاق رخ نداد. علتش هم مشخص است، تحلیل من و بسیاری از نمایندگان دیگر این بود که تلاش رئیس مجلس رای آوردن حداکثری کابینه (شاید نهایتا با یکی دو استثنا) بوده و انتشار چنین بیانیه ای از سوی فراکسیون اکثریت این بازی را بهم میزد. لذا در نهایت هم نتیجه صحن علنی مجلس با نتیجه رای گیری در فراکسیون اکثریت متفاوت شد. اتفاقی که ثابت کرد فراکسیون اکثریت در عمل اکثریت نیست! و این فراکسیون اقلیت و اصلاح طلبان مجلس هستند که در عمل اکثریت هستند.
چند ساعت بعد از پایان جلسه برای شرکت در مراسم اربعین عازم عراق شدم اما در آنجا دیدم در فضای مجازی درباره یکی از عکسهایم در موقع شمارش آرا غوغایی به پا شده. مخالفان نوشته اند که این عکس نمادی از تنهایی ام در مجلس است و موافقان برای این عکس نوشته اند "ایستاده در غبار!"
در حالی که اصلا آن عکس برای حین شمارش آراست که هنوز مشخص نبود چه کسانی رای آورده یا نیاورده اند! و من هم چون جزو یکی از کسانی بودم که باید سر صندوق آرای وزیر بهداشت حاضر می شدم و آرای او را شمارش میکردم در آن لحظه دارم به سمت صندوق می روم اما زاویه دوربین و قاب بندی و... طوری است که انگار بقیه دارند لابی می کنند و من بین آنها گیر کرده ام:) خلاصه، با یک عکس کلی داستان سرایی شد و خودم هم از این حجم از واکنشها خنده ام گرفته بود. اما از همانجا همه را دعا کردم؛ چه موافقان و چه مخالفان را...
@Sabety_ir ✅