در پس پرده #کرونا_هراسی اهداف اقتصادی بزرگی بود و هست...
ستون آخر میزان چاپ دلار در سال اخیر👆
در رکود عظیمی جهانی آمریکا با دلارهایش چه داراییهایی خرید و چه هدفی دارد؟
#حسین_زمانی_میقان
♻️کانال گزیدهگوییهای یک اقتصادخوان
@hzamanim
🔻یاد آوری و تکرار کردن رویدادهای استرس زا!
🔸آفرین به نکته خوبی اشاره کردین! ما هم از همان اوایل کرونا همینو می گفتیم که کرونا هراسی نکنید. این رفتار با هیچ عقل و منطقی و علمی سازگار نیست. ما گفتیم و ما هم شنیدیم. و همچنان بر طبل کرونا هراسی می کوبید!
🔸سوال اساسی اینه: شما که به خطا بودن و مخرب بودن این رفتار اعتقاد دارید چرا اینهمه بساط کرونا هراسی راه انداختین؟ شما تبیانی های عزیز همراه با رسانه ملی روزی نیست که از مرگ و بیماری آمار ندین و گزارش پخش نکنید. از بیمارستان گرفته تا قبرستان! بسیاری از مردم به خاطر استرس و ترس بیش از حدی که به آنها شد سیستم ایمنی شان نابود شد، بیمار شدند و بسیاری از ترس کرونا سکته کردند! در پیشگاه خدا چه جوابی برای این خیانتی که در حق مردم کردین دارین؟ جواب این مرگ ها رو کی باید بده؟ اگر می دانستید و عمدا انجام دادین که مرتکب قتل و جنایت شدین اما اگر نمی دانستید و انجام دادین بازهم مقصرید. چرا به انتقادها گوش نمی دین و همچنان به رفتار نامعقول خودتان ادامه میدین؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیامبر مهربانیها: هیچکس برای من خدیجه نمیشود❤️
🎉 ۱۰ ربیع الاول، سالگرد ازدواج پیامبراکرم(ص) و حضرت خدیجه(س) خجسته و فرخنده باد🎉
@TebyanOnline
سلسله🌴🔥
پیامبر مهربانیها: هیچکس برای من خدیجه نمیشود❤️ 🎉 ۱۰ ربیع الاول، سالگرد ازدواج پیامبراکرم(ص) و حضر
دو روز گذشته ولی حیفم آمد یادی از این بانوی با عظمت اسلام نکنیم 💐🌸
مزار این شهید را مقام معظم رهبری طبق گفتهها ۵بار زیارت کردند، حتی حضرت آقا در سفر استانی خود به کرمان، نیمه شب ها مزار شهید را زیارت میکردند.
پس از شهادت حاج عبدالمهدی در عملیات کربلای ۴ پیکر پاکش را برای تشیع به کرمان آورده بودند، خانواده شهید و سه فرزند ایشان برای آخرین بار به دیدار شهید رفتند.
مادر شهید: وقتی خواستم چهره مطهر و نورانیاش را برای وداع آخر ببوسم، با کمال تعجب مشاهده کردم که لبان ذکرگوی آن شهید به تلاوت سوره مبارکه کوثر مترنم است.
پسرعمو شهید: وقتی میخواستیم شهید را به خاک بسپاریم با صحنه عجیبی مواجه شدیم،که به یکباره منقلبمان کرد، وقتی پیکر شهید را در قبر میگذاشتیم صدای اذان گفتن او را شنیدیم.
🌹شهید عبدالمهدی مغفوری🌹
🌹کانال طلاب بصیر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬ذوفنون بودن علامه حسن زاده آملی از زبان آیت الله احمد عابدی
👈جهت مشاهده فیلم کامل سخنان آیت الله عابدی در مورد حضرت علامه حسن زاده اینجا کلیک کنید.
#علامه_حسن_زاده
#استاد_عابدی
🆔 @fekrat_net
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⛔️ سریال بازی مرکب؛ داستان نابرابری در کره جنوبی
🔹داستان سریال «بازی ماهی مرکب» شامل بازیهای کودکان در دهه ۱۹۷۰ و ۱۹۸۰ کره است. یک بازی سنتی که افراد به دو دسته مدافعان و مهاجمان تقسیم میشوند.
🔹داستان بازی مرکب روایتی است از انسانهایی که به دلایل مختلف در زندگی به مشکلات برخورده اند و نیاز به پول دارند. آنها بصورت ناگهانی دعوت به بازی عجیب و ناشناختهای میشوند که در آخر جایزه فرد برنده ۳۸ میلیون دلار است.
🔹این بازی در مکان نامشخصی برگزار میشود و شرکت کنندگان تا انتهای بازی باید در آنجا محبوس بمانند.
🆔 @fekrat_net
1_521220817.mp3
40.96M
🎙 #بشنوید| نقد سکولاريسم اسلامي و تبيين جامعيت اسلام
◾️استاد شريفي در اين سخنراني ضمن اشارهاي اجمالي به جريان سکولاريسم در جهان عرب و در ايران و حوزههاي علميه، و طرح مدعيات سکولارهايي همچون علي عبدالرزاق مهندس مهدي بازرگان و به تبيين ناسازگاري سکولاريسم با قرآن و سنت و سيرة معصومان پرداخته است.
🆔 @fekrat_net
📝 #بخوانید| نقد انیمیشن آمفیبیا
✍میلاد پورعسگری
🖇داستانهاي مجموعه آمفيبيا حول محور مفاهيم مثبت اخلاق اجتماعي و فردي ميگردد؛ اگرچه طرز بيان و نحوه پردازش به آن متناسب با فرهنگ اسلامي و ايراني ما نميباشد. در قسمت دهم از فصل اول اين انيميشن به موضوع شهرت و تاثير آن بر روابط اجتماعي و فردی میپردازد.
👈ادامه مطلب را اینجا مطالعه کنید.
🆔 @fekrat_net
◽️سلبریتیها یا افراد مشهور، خدواندگار ساخته تمدن مدرن دنیای امروز هستند. خدایانی که با گسترش شبکههای اجتماعی و فضای مجازی، گستره حاکمیتشان گستردهتر میشود.
◽️در این بین مردم همچون بردگانی که با اختیار، حلقه غلامی را به گوش خود آویختهاند، روز به روز بیهویتتر و بیشتر مورد سوء استفاده قرار میگیرند.
◽️بروز این پدیده نامطلوب دنیای مدرن دلایل زیادی دارد. یکی از دلایل این امر، زندگی مادی و دنیای مصرفزده امروز است.
◽️زمانی که تمام همّت آدمی تمنا و تمایلات مادی و دنیوی باشد، ناخود آگاه سقف آرزو، خواسته و اهدافش بیشتر از آنچه که چشمانش میبیند جلو نمیرود.
◽️نکته بعدی گسترش رسانههای اجتماعی و گردانندگان اصلی این ابزارآلات میباشد. رادیو، تلویزیون، سینما، شبکههای اجتماعی ، ماهواره، اینترنت و… پیامبران دنیای جدید و ابزاری که تمام زندگی شخصی و اجتماعی ما را پر کردهاند. به شکلی که وقت خالی برای فکر درباره خود و جهان اطرافمان نداریم.
◽️ما مدام در حال دریافت انبوهی از اطلاعات درست و غلط هستیم که حتی فرصت تشخیص درست آن به ما داده نمیشود.
👤میلاد پورعسگری
🆔 @fekrat_net
◽️جنبه دیگر فضای مجازی و فضای سایبر، جذابیت آن است که منجر به وابستگی و تعلق بیش از حد ما به آن شده، به گونهای که زندگی بدون آن قابل تصور نیست.
◽️بنابراین کسانی که این فضا و دنیا مجازی را اداره میکنند بیتاثیر در گرایشات و تعلقات مردم نیستند. آنها به ما میگویند چه چیزی بخوریم یا بپوشیم، چه چیزی را دوست داشته باشیم و حتی به چه چیزی فکر کنیم. در نتیجه اگر آنان بخواهند میتوانند شخصی را در چشم مردم مشهور یا منفور نمایند.
◽️مصداق عینی این امر را میتوان در مدلینگها، جشنوارههای زیباترین زن یا مرد جهان، بهترین فوتبالیست، بهترین بازیگر، قویترین مرد جهان و … مشاهده نمود. جشنوارههایی را برگزار میگردد و افرادی خاص با اِلمانهایی بهخصوص، برنده و بعد بهوسیله رسانههای اجتماعی بهعنوان الگو به مخاطب عرضه میشوند.
◽️در حالی که ممکن است واقعیت غیر از این باشد و ملاکهای درستی برای انتخاب این افراد در نظر گرفته نشده باشد. اما متأسفانه حواس مردم به جلوی چشمانشان است و به اهداف پشت پرده آن دقت نمیکنند.
👤میلاد پورعسگری
🆔 @fekrat_net
◽️میزان توانایی رسانه و فضای مجازی در تغییر ذائقه و سلایق مردم است. رسانههای اجتماعی این توانایی را دارند که یک فرد یا کالا را به قدری خوب نشان دهند که همه عاشق او شوند و یا به قدری بد جلوه دهند که مردم از آن متنفر باشند. بستگی دارد رسانه چگونه و از کجا به سوژه مورد نظر توجه کند و از چه زاویهای به آن بپردازد.
◽️بنابراین دلیل شهرت خیلی از سلبریتیها در دنیای ما همین است که مردم درفضای مجازی تنها جلوههای زیبا و دل فریب زندگی و یا کار فرد مورد نظر را میبییند و از مشکلات و یا نقطه ضعفهای آن خبر ندارند. یا حتی ممکن است فرد مورد نظر یا حرفهای که او به آن تعلق دارد اصلاً خاص و ویژه نباشد ولی با استفاده از آهنگ، جذابیتهای جنسی، آرایش، جلوههای ویژه و… سوژه مورد نظر را در چشم مخاطب خاص و ویژه نشان دهند.
👤میلاد پورعسگری
🆔 @fekrat_net
📘مردمی بودن علامه حسن زاده از زبان آیت الله عابدی
🔹آیت الله حسن زاده همیشه در میان مردم بود، به فقرا و مشکلات مردم رسیدگی میکرد. بخش عمدهای از کارهای مردمی ایشان به کسانی که به مریضیهای روانی و جسمی مبتلا بودند، مربوط میشد.
🔹من خودم کسانی را خدمت حضرت آیت الله حسن زاده بردم، آنقدر با این مریض صحبت کردند و بهقدری این مریض را خنداندند که آن مریض بعد از بازگشت از منزل آیت الله حسن زاده به من گفت: «اگر آیت الله حسن زاده یک جلسه دیگر با من صحبت کنند، من خوب میشوم.» ایشان به این شکل با مردم ارتباط داشت. مشکلات مردم را میدانست و با آنها صمیمیت داشت.
🔹آقای حسن زاده آن بحثهای عرفانی، چله نشینیها را داشت؛ اما در میان مردم بود. خیلی از علما هستند که کمتر در میان مردم هستند؛ برای مثال در یک تاکسی بنشیند و از او درباره زندگیاش بپرسد. آیت الله حسن زاده این گونه زندگی میکرد.
🔹راننده و محافظی نداشت و با همین ماشینهای عبوری میرفت و با مردم ارتباط داشت. نکته بعدی این است که ایشان روزی چند درس داشت و درس آیت الله حسن زاده از شلوغترین درسهای قم، بود. ایشان پیاده به درس میآمد و باز میگشت و با طلاب و مردم در ارتباط داشت.
🔹آیت الله حسن زاده شخصاً به مغازه میرفت و احتیاجات منزل را تهیه میکرد. من میدانستم که ایشان ساعت ۴ بعدازظهر در کوچه ممتاز یک لبنیاتی وجود دارد و خرید را انجام میدهد. معنای این حضور در میان مردم این است که میبیند مردم چه مشکلاتی دارند.
👈ادامه مطلب را اینجا مطالعه کنید.
#علامه_حسن_زاده
#آیت_الله_عابدی
🆔 @fekrat_net
۸ بسیج دانشجویی دانشگاههای تهران طی نامهای از محمد مخبر معاون اول رئیس جمهور برای حضور در دانشگاه و پاسخگویی به سوالات دانشجویان درباره برخی وعدههای محقق نشده در مورد تولید #واکسن #برکت دعوت کردند.
در این نامه آمده است:
جناب آقای مخبر! حضرتعالی همچنان که به عنوان ریاست ستاد اجرایی فرمان امام فعالیت دارید، بیش از دو ماه است به معاونت اول ریاست جمهوری منصوب شدید. جدای از اینکه مشغول به کار بودن به صورت همزمان در چنین مناصبی مایه تعجب و شگفتی است، شاهد وعدههایی از جنابعالی بودیم که علاوه بر لکهدار کردن اعتماد عمومی، منجر به وارد آمدن خسارتهای جبران ناپذیری به کشور شدند؛ تعداد این ادعاها آنقدر زیاد است که مجال مطرح شدن در این نامه را ندارد.
بگذریم از وعدههای راه اندازی خط سوم در مرداد ماه، که هنوز چشم انتظار آن هستیم. علیرغم تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر انتشار کامل اسناد علمی و مقالات مربوط به این واکسن، تاکنون شاهد انتشار این مستندات در مجلات بین المللی نبودیم، این درحالیست که وعده داده بودید تا اواخر شهریورماه این اتفاق خواهد افتاد. در نهایت، بزرگترین وعده جنابعالی مبنی بر تحویل ۵۰ میلیون دوز واکسن کووایران برکت تا پایان شهریور ماه که بارها مطرح کردید. اما اکنون که حدود یک ماه از آن موعد میگذرد، تنها ۸ میلیون دوز تحویل وزارت بهداشت شده و همچنان متقاضیان این امر با کمبود مواجهند. اینها را درکنار وعدههای اقتصادی حضرتعالی که میگذاریم، نگرانیمان دوچندان میشود چراکه بنظر میآید این وعده دادنها به یک عادت تبدیل شدهاست، این درحالیست که جنابعالی فرمودید که باید وعدهها ماهانه پیگیری شود. به یاد داشته باشید که مخاطب این بایدها در وهلهی اول خود شما هستید.
جنابعالی شنیدید آنجا که معظم له فرمودند: «البتّه گاهی هست شما وعدهای میدهید و امکان پیدا نمیکند؛ یعنی یک مشکل طبیعی بر سر این کار واقع است؛ خیلی خب عیب ندارد، این را به مردم توضیح بدهید و بگویید من این وعده را داده بودم، این مشکل پیش آمد نتوانستیم به وعدهمان عمل کنیم؛ از شما عذرخواهی میکنیم؛ این هم از آن مواردی است که با مردم حرف بزنید» همه اینها درحالی است خود رئیسجمهور نیز بر پاسخ علمی به شبهات، تاکید داشتند. به همین جهت از جنابعالی دعوت میکنیم تا با حضور میان دانشجویان، پاسخگوی ابهامات و سوالات آنان باشید تا بیشاز این به سرمایه اجتماعی دولت مردمی آسیبی وارد نشود.
🇮🇷🚥اخبار صریح و دقیق🔽
@SarihNews
✅عضویت مستقیم:🔵💎
http://eitaa.com/joinchat/1112211456C1932d2effb