⚖️ آکیف چووداروف، یکی از وحشیترین اعضای باند الدار محمودوف (وزیر سابق امنیت ملی)، محکوم به شکنجه، آدمربایی، اخاذی از اموال دیگران و تعدادی جرایم دیگر، اموالی به ارزش 30 میلیون منات پس داده شد.
◾️ دادگاه به ریاست قابل ممدوف به این نتیجه رسید که این ملک با "پول پاک" خریداری شده است و نه با عواید مجرمانه.
🆘@BBCNEWS1🪚🪓
افشاگری همتی از شیوه خلق اعتبار (چاپ پول) بیپشتوانه در دولت روحانی:
مجموع پولی که ما به اصطلاح متداول در چند دفعه چاپ کردیم ۲۰۰ هزار میلیارد تومان بود که برایش پشتوانه تعریف کردیم. مثلا گفتیم ما از دولت پول نفتی که سال آینده میفروشد را سلف خری کردیم به دولت این رقم پول دادیم کارش راه بیفتد. گفتیم ما پولهای بلوکه شده در کره جنوبی یا بدهی گازی عراق را قبول میکنیم؛ هر وقت دادند میگیریم. انگار چک گرفتیم به دولت پول دادیم که مجموع این نوع پولها به اضافه اختیاراتی که داشتیم جمعا ۲۰۰ هزار میلیارد تومان بود. این مقدار نقدینگی اضافی است که ما وارد چرخه اقتصاد کردیم که البته چون پشتوانه نداشت این پول تورم ایجاد کرد... حساب کردم دیدم با هیچ حسابی این رقمها جور در نمیآید. بعد متوجه شدم آقای روحانی به نوبخت اختیار داده یا الزام کرده هر وزارتی یا هر سازمان دولتی هرقدر اعتبار خواست بدهد و کاری نداشته باشد این رقمها در بانک مرکزی پشتوانه دارد یا ندارد. یک روز که آقای نوبخت رقمی بالا برای یک پروژه حواله کرده بود؛ من نامه را با توضیح یکی از معاونان دریافت کردم که نوشته بود این پول خیلی زیاد است نداریم. من هم آن سند را در کارتابل انداختم تا بعد با آقای نوبخت صحبت کنم. دو سه روزی گذشت، آقای روحانی تماس گرفت، بیمقدمه و احوال پرسی گفت چرا پول این پروژه را ندادهای؟ گفتم از کجا بدهم؟ گفت رقم دادن که کجا ندارد. سند بزن. این عدد میلیارد داده شد؛ با بقیهاش کار نداشته باش.
روزنامه سازندگی مورخ ۱۴۰۱/۳/۳۱
saazandegi.ir/post-14
@GhadiriNetwork
🔴 علت گستاخی بزرگترین بانی وضع موجود چیست؟
وقتی به خاطر این همه بی کفایتی و خساراتی که به کشور زد محاکمه اش نمی کنید معلوم است این طور جای جلاد و شهید را عوض می کند و مظلوم نمایی می کند و خود را در کنار مردم جا می زند!!
👤 احسان بخش
#محاکمه_روحانی
🆘@BBCNEWS1🪚🪓
11.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔱 میخواهند راه امپریالیسم و صهیونیسم را به کشور باز کنند...
🔺ویدیوهای دیگر رو پین کردیم
برای دیدن بیشتر این ویدیوها عضو کانال اصفهان زیبا بشوید.
https://eitaa.com/joinchat/1553334473C1cf46aff41
🔺میدونید چرا مردم درقدیم بجای آب سرد،آب گرم میخوردند
🔸چون آب گرم مانند یک داروی واقعی است که میتواند گردش خون را بهبود بخشد، پیری رابه تعویق انداخته
وسموم را از بدنتان خارج کند
@teb_sonatii59
6.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
محتوای آموزش پرورش را انگار بنی امیه طراحی کرده اند ؟ 😳
@hekmatvabayan
پهلوی به روایت تاریخ 1.pdf
10.6M
این خانم در طول ده سال، نه بچه به دنیا آورده!!! 😳
یعنی هر سال یه بچه!
حالا اگه این زن ایرانی بود فریاد واویلا مردم و دکترا بلند بود که ای واااای هر سال حاملگی و زایمان خودت رو نابود کردی😠خودشون رو به هشت قطعه مساوی تقسیم میکردن که خدااااا چه خبره جوجه کشیه مگه و... 😤
ولی خب خارجیه و دوست داره بچه زیاد و پشت سرهمی داشته باشه به کسی هم ربطی نداره😏
البته اینا خوب میدونن جنگ جمعیتی یعنی چی؛ باشد که خانواده های ایرانی حداقل تو این مورد خوب اونا رو سرمشق قرار بدن!
#جهاد_فرزندآوری_خارجیها #الگو
#خیانت_کاهش_جمعیت_را_نمیبخشیم
#سازمان_صهیونیستی_جهانی_بهداشت #پیری_جمعیت #جنگ_جهانی_جمعیت
#جمعیت_مولفه_قدرت_و_امنیت
@madaraneghasemparvar