🔴 کلاسِ اخلاقِ استاد اژهای!
➖اظهارات عجیب و منفعلانه حجتالاسلام والمسلمین اژهای درباره یک ترک فعل ۱۱ ساله دستگاه قضا!!!
▪️ آقای اژهای طوری این حادثه تلخ را تعریف میکند کانّه ایشان یک مطلع امین و منصف است که از سر دلسوزی به قضیه ورود کرده نه به عنوان مسئول قوه قضاییه!
• ساز و کار و روش و مسئولیت پذیری آقای اژهای و دستگاه قضا برای نظارت بر استانها چگونه است؟
• راستی اگر آقای اژهای این سفر را در برنامه نداشتند همین یک مورد را هم مطلع میشدند؟
• بعد هم ایشان نمیگویند در این اتفاق تلخ با این میزان از خسارت برای یک فرد و یک خانواده، آیا مسئولی هم بازخواست و محاکمه و مجازات میشود یا نه؟
• آیا واکنش ایشان باید با خواهش و التماس به مدیر عامل و رئیس بانک باشد تا این موضوع حل شود؟
و چقدر پرسش بیپاسخ دیگر...
#ناشکری_نعمت_حکمرانی
#ضعف_شدید_نظارت
حجت الاسلام رحمت الله معظمی
🔻گره گشودهنشدۀ جمهوری اسلامی:
دوگانگی فرساینده
🖊مهدی جمشیدی
۱. در اسفند سال پنجاهونه، شهید بهشتی که از جریانهای لیبرال در قدرت رسمی، از جمله بنیصدر و نهضت آزادی به تنگ آمده بود، نامهای به امام خمینی نوشت و وضع سیاسی را اینگونه شرح داد:
دوگانگی میان مدیران کشور، به «اختلاف دو بینش» مربوط میشود. یک بینش، معتقد و ملتزم به فقاهت و اجتهاد است که در عین پویا بودن، باید ملتزم به تعهد در برابر کتاب و سنّت باشد؛ اما بینش دیگر، در پی «برداشتهای بینابین» است، که نه بهکلّی از وحی بریده است و نه آنچنان که باید و شاید در برابر آن متعهد و پایبند است. بینش اوّل در برابر بیگانگان و هجوم به نظام، به «تکیه بر توان اسلامی» و پرهیز از گرفتار شدن در دام داوریها یا دلسوزیهای بیگانگان، معتقد و ملتزم است؛ اما بینش دیگر، هرچند زبانش همین را میگوید، اما در عمل، لرزان و لغزان است. بینش اوّل به شیوهای برای زندگی امّت معتقد است که در عین گشودن راه بهسوی پیشرفت، مانع «حلشدن مسلمانها در دستاوردهای شرق یا غرب» باشد و آنان را بر «فرهنگ اصیل و مستقل اسلام»، استوار دارد؛ اما بینش دیگر با حفظ نام اسلام و بخشی از ارزشهای آن، جامعه را به راهی میکشاند که درها را به روی ارزشهای بیگانه از اسلام و بلکه ضداسلام میگشاید. بینش اوّل بر روی شرایطی در گزینش مسئولان تکیه میکند که جامعه را بهسوی «امامت متقین» راه میبرد؛ اما بینش دیگر، روی شرایطی تکیه میکند که راه را برای «نفوذ کممبالاتها در سطوح مدیریّت امّت اسلامی» هموار میسازد. بسیاری از کسانیکه در طول سالهای اخیر در راه حاکمشدن اسلام اصیل کوشیده و رنجها بردهاند و در طول این سالها بهمقتضای طبیعت نظام شاهی، در همۀ سازمانها «در اقلّیّت» و «زیر فشار اکثریّت غربگرا» بهسر بردهاند، هماکنون در جمهوری اسلامی هم، دوباره تحت فشار همان اکثریّت قرار گرفتهاند. این «اقلّیّت مؤمن» - که اگر حمایتش کنند، میرود که اکثریّت شود - امروز ذلّت و خذلان مؤمنان را در جمهوری اسلامی لمس میکند؛ چنانکه با چماق «ارتجاع» میکوبندشان و با «کارشکنی»، سد راه حرکت اسلامی آنها میشوند. اگر این دو بینش در ادارۀ امور جمهوری اسلامی ادامه یابد، نه مشکلات مردم با سرعت و قاطعیّت حل میشود و نه میتوان برای آینده، طرحهای اصیل اسلامی ریخت. نظر ما این است که رشد دارندگان بینش اوّل (اسلام فقاهتی و خط اصیل امام)، امروز به آن درجه رسیده است که نهادها بهوسیلۀ صاحبان این نوع بینش اداره شود و ادارۀ جمهوری اسلامی بر پایۀ «یک بینش» استوار گردد. با همۀ این احوال، اگر ادارۀ جمهوری اسلامی بهوسیلۀ صاحبان بینش دوّم را در این مقطع، اصلح میدانید، ما به همان کارهای طلبگی خویش بپردازیم و بیش از این، شاهد تلفشدن نیروها در جریان این «دوگانگی فرساینده» نباشیم.
۲. باور و برداشت من این است که بیشوکم، در بر همان پاشنه میگردد و جمهوری اسلامی، همچنان گرفتار «دوگانگی فرساینده» در عرصۀ قدرت سیاسی است و حاکمیّت در طول دهههای گذشته، میان همان «دو بینش متضاد»، دستبهدست شده است؛ هرچند باید گفت جریان تجدّدی، بسیار بیشتر قدرت را در اختیار داشته است. ما همچنان در تلۀ همان «پرسشهای آغازین» و «مسألههای مقدّماتی»ای گرفتاریم که شهید بهشتی در سال پنجاهونه مطرح کرد؛ آن هم در بالاترین سطوح سیاسی و حاکمیّتی. حتی انتخابات نیز به دستاویزی برای یارگیری اجتماعیِ نیروهای تجدّدی بر اساس بینش دوّم تبدیل شده و اینان توانستهاند بخشهایی از جامعه را به چنگ آورند و آنها را به ابزار چانهزنی و فشار سیاسی تبدیل کنند. ما در مرداب تکرار و بازتولید مستمرِ «تضادهای بنیادین» و «اصطکاکهای ابتداییِ» انقلاب افتادهایم و هر دهه، دستوپا میزنیم و ناله سر میدهیم، اما گرهی گشوده نمیشود و دوباره و چندباره، نیروهای تجدّدی به قدرت راه مییابند و دوگانگی فرساینده میآفرینند. گذشتِ بیش از چهار دهه، زمان کمی برای گذار از این چرخشهای مخرّب و تلاطمهای متوقفکننده نبوده است و باید تأمّل کرد که چرا به جای حرکت سیاسیِ تثبیتی و تکاملی، هنوز هم درگیر نوسانها و رفتوبرگشتها در لایۀ ساختارِ بینشی هستیم. تاکنون این «چرخۀ باطل» ادامه یافته و ازاینجهت، شاهد تراکم و انباشت دشواریها هستیم. به تعبیر رهبر انقلاب، ما دچار «بیماریهای مزمن» شدهایم و سخت، محتاج «تحوّل» – به معنی دگرگونیهای عمیق و اساسی – هستیم؛ اما چرخشها و تذبذبها و تلاطمهای سیاسی در لایۀ قدرت رسمی، امکانها را اقلّی و موقتی کرده است. حتی باید گفت اینک، برخی از بدیهیّات و بیّنات انقلاب نیز به چالش کشیده میشوند و تردیدافکنی، به ستونفقرات تفکّر انقلابی راه یافته است.
https://eitaa.com/mahdi_jamshidi60
چه شد که در غرب، مردم از حکومت دینی رویگردان شدند؟
🔸در تاریخ فلسفه سیاسی میخوانیم که آنگاه که مفاهیم خاصّ اجتماعی و سیاسی در غرب مطرح شد و مسئله حقوق طبیعی و مخصوصاً حقّ حاکمیت ملّی به میان آمد، عدّهای طرفدار استبداد سیاسی شدند و برای توده مردم در مقابل حکمران حقّی قائل نشدند و تنها چیزی که برای مردم در مقابل حکمران قائل شدند وظیفه و تکلیف بود.
🔹این عدّه در استدلالهای خود برای اینکه پشتوانهای برای نظریات سیاسی استبدادمآبانه خود پیدا کنند، به مسئله خدا چسبیدند و مدّعی شدند که حکمران در مقابل مردم مسئول نیست، بلکه او فقط در برابر خدا مسئول است، ولی مردم در مقابل حکمران مسئولند و وظیفه دارند. مردم حقّ ندارند حکمران را بازخواست کنند که چرا چنین و چنان کردهای؟ و یا برایش وظیفه معین کنند که چنین و چنان کن؛ فقط خداست که میتواند او را مورد پرسش و بازخواست قرار دهد. مردم حقّی بر حکمران ندارند، ولی حکمران حقوقی دارد که مردم باید ادا کنند.
🔸از این رو طبعاً در افکار و اندیشهها نوعی ملازمه و ارتباط تصنّعی به وجود آمد میان اعتقاد به خدا از یک طرف، و اعتقاد به لزوم تسلیم در برابر حکمران و سلب حقّ هرگونه مداخلهای در برابر کسی که خدا او را برای رعایت و نگهبانی مردم برگزیده است و او را فقط در مقابل خود مسئول ساخته است از طرف دیگر. و همچنین قهراً ملازمه به وجود آمد میان حقّ حاکمیت ملّی از یک طرف، و بیخدایی از طرف دیگر.
🔹از نظر فلسفه اجتماعی اسلامی، نهتنها نتیجه اعتقاد به خدا پذیرش حکومت مطلقه افراد نیست و حاکم در مقابل مردم مسئولیت دارد، بلکه از نظر این فلسفه، تنها اعتقاد به خداست که حاکم را در مقابل اجتماع مسئول میسازد و افراد را ذیحقّ میکند و استیفای حقوق را یک وظیفه لازم شرعی معرّفی میکند.
🔸از نظر اسلام، مفاهیم دینی همیشه مساوی آزادی بوده است، درست برعکس آنچه در غرب جریان داشته، یعنی اینکه مفاهیم دینی مساوی با اختناق اجتماعی بوده است. پرواضح است که چنین روشی، جز گریزاندن افراد از دین و سوق دادن ایشان به سوی ماتریالیسم و ضدّیت با مذهب و خدا و هر چه رنگ خدایی دارد، محصولی نخواهد داشت.
📝 استاد مطهری، علل گرایش به مادّیگری، ص ۱۶۰-۱۵۷ (با تلخیص)
💢بسیج کشاورزی رازی
5.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
♨️ اظهارات بیخردانه استاد دانشگاه تهران در تلویزیون:
🔹آمریکا در ماجرای برجام انتظار داشت فرصت سرمایهگذاری در ایران داشته باشد، ما این فرصت را ندادیم!
✍خدایا کی قرار هست شر این جماعت از سر ما مردم کوتاه بشه یه نفس راحت بکشیم!
همین ها میگفتن دنیای فردا دنیای گفتمانها و مذاکره هست نه موشک اما این روزها میلیونها تن موشک در سراسر جهان در حال انفجار و کشتن مردم هست و سردار ما رو هم همین ترامپ جنایتکار به زعم اینها اهل گفتگو، با موشک به شهادت رسوند اما همچنان این جماعت میگن اشکال از ماست که...
هنوز نفهمیدن منفعت دشمنی با ایران، بیش از دوستی با ایران برای آمریکاییهاست.
با ۳۵۷ پایگاه آمریکایی اطراف ایران باز صحبت از مذاکره و پرداخت حق آمریکاییها میکنن.
بدبختی اینجاست استاد دانشگاه هم هستن و قرار هست بچه هامون رو به اینها بسپریم.
📌 خبر فوری سراسری
@fori_sarasari
♨️نرخ بلیت یکطرفه اربعین از مبدا تهران ۵ میلیون تومان تعیین شد/ فروش چارتری ممنوع
معاون هوانوردی و امور بین الملل سازمان هواپیمایی:
🔹️بهای کل بلیت یک طرفه هواپیما از مبدا تهران و سایر استانهای کشور به استثنای ۹ استان به بغداد یا نجف اشرف و برعکس حداکثر پنج میلیون تومان تعیین شد.
🔹️بهای کل بلیت یک طرفه از استانهای خراسان، سیستان و بلوچستان، کرمان، هرمزگان، فارس، مازندران و گلستان به بغداد یا نجف اشرف و برعکس حداکثر ۶ میلیون تومان تعیین شد. / ایرنا
#اربعین
🆘به کانال #تجارت آنلاین بپیوندید 👇
@online_tejarat @online_tejarat @online_tejarat @online_tejarat
🚨ماموریت پزشکیان برای رفع فیلترینگ!
آرمان امروز نوشت:
🔹سوال بسیاری از مردم این است که آیا مسعود پزشکیان،رئیسجمهور جدید ایران میتواند فیلترینگ اینترنت در ایران را بردارد؟ این روزها اخباری دست به دست میشود که پزشکیان در تلاش است تا رضایت مقامات ارشد نظام را برای رفع فیلترینگ جلب کرده و به محدودیتهای ارتباطی ایرانیان پایان دهد.
🔹پس از کسب مجوزهای لازم، قرار است پزشکیان در یکی از نخستین اقدامات دولتش طرحی را ذیل عنوان «رفع فیلترینگ» راهی بهارستان کند تا نمایندگان درخصوص آن تصمیمگیری کنند. فتحاله توسلی، نماینده همدان در پاسخ به این پرسش که اگر طرحی برای رفع فیلترینگ توسط رییسجمهور منتخب ارائه شود، آیا نمایندگان همراهی میکنند یا خیر؟ گفت: «وضعیت فعلی فیلترینگ مقبول هیچ کس نیست، قطعا وضع فعلی فیلترینگ قابل تداوم نیست، فضای کشور را نمیشود بست.»
🆘به کانال #تجارت آنلاین بپیوندید 👇
@online_tejarat @online_tejarat @online_tejarat @online_tejarat
25.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚜طرح رفع فیلتر عثمانی➖واکنش ها به معاون اولی لاریجانی➖قرارداد ایران و ارمنستان➖توکن پیشرو➖المپیک و...
#امیر_آرشام
https://eitaa.com/joinchat/4253679616C45aab6f6a5
⚜ کانال تحلیل سیاسی
y2mate.com - طرح رفع فیلتر عثمانیواکنش ها به معاون اولی لاریجانیقرارداد ایران و ارمنستانتوکن پیشروالمپیک و_v240P.mp3
9.95M
⚜طرح رفع فیلتر عثمانی➖واکنش ها به معاون اولی لاریجانی➖قرارداد ایران و ارمنستان➖توکن پیشرو➖المپیک و...
#امیر_آرشام
https://eitaa.com/joinchat/4253679616C45aab6f6a5
⚜ کانال تحلیل سیاسی
6.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خانمی بچهشو آورده مسجد
بچه گریهاش گرفته مجلسِ حاجآقا را ریخته به هم...
واکنش حاجآقا را ببینید چه میگه به خانوم
سروکله #کاسبان_کرونا پیدا شد
یک ساله دارن تب دنگی تب دنگی میکنن ولی خبری نیست ، چون کیت نیست که با خطای ۸۰ درصد مثبت بشه ، آمارسازی ها شروع بشه !
هر وقت کیت ها تکمیل بشن ، وضعیت بحرانی میشه!
دقیقا دعوا سر لحاف ملاست ، جون مردم اندازه ی همین پشه هم برا اینا ارزش نداره ...
✍ #تمدن_نوین_اسلامی
🔘کیانوش جهانپور، سخنگوی وزارت بهداشت در دوران کرونا (که شاید به زودی، به ساختمان ایوانک ایران زمین [مکان وزارت بهداشت] برگردد) توضیحاتی در مورد مقابله با پشهء آئدس داده است.
🔻شاه بیت صحبتهای وی این است:
«حذف آب راکد و از بین بردن منابعی که میتوانند آب را در خود نگه دارند، موثرترین راه، بدون استفاده از حشرهکش برای جلوگیری از تکثیر پشههاست.»
❓به نظرتان، این صحبتهای آقای دکتر، دقیقاً به چه معناست؟
🔺من در پست آتی، به توضیح این موضوع و سایر حرفهای جهانپور در مورد پشهء آئدس خواهم پرداخت، انشاءالله!
🆔@CoronaDeception
🌐لینک پیوستن به کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503b