🔷 حمله کماندوها به مصیاف 🇸🇾
🔹 به گزارش نیویورک تایمز، به گفته مقامات آمریکایی، رژیمصهیونسیتی روز یکشنبه یکحمله کماندویی در سوریه انجام داده که در آن یکتاسیسات تولید موشک حزبالله در نزدیکی مرز لبنان منهدم شد و تعدادی از افراد به شهادت رسیدند. رژیمصهیونسیتی قبل از انجام این حمله به مقامات ارشد آمریکایی از جمله رئیس فرماندهی مرکزی ایالات متحده اطلاع داده بود.
🔹رژیمصهیونسیتی چندینبار به این تاسیسات حمله کرده بود اما آنطور که نیویورکتایمز نوشته، تنها با حملات هوایی نمیتوانست به اتاقهای داخلی مستحکم آن برسد. تصمیم برای اعزام کماندوها برای اطمینان از این بود که اینبار سایت نابود شود. یکهدف ثانویه مهم، جمعآوری اطلاعات در مورد توسعه تسلیحاتی حزبالله بود.
🔹اینگونه که این خبرگزاری مدعی شده، این مرکز در حال ساخت موشکهای هدایتشونده دقیق برای حزبالله بود که نگران بودند به این گروه اجازه دهد تا اهدافی را با دقت بیشتری در شمال سرزمینهای اشغالی مورد حمله قرار دهد.
▪️ نیویورکتایمز اشاره ای به شهادت یا ربودن نیرویی از ایران نمیکند.
#سوریه #لبنان #مصیاف
Jīngyú
@Partisan2015
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺زبان بدن...
زبان بدن به مجموعهی
رفتارهای غیرکلامی و فیزیکی
اطلاق میشود که در آن، فرد
بدون صحبت کردن قادر به
انتقال پیام و برقراری ارتباط
با دیگران است. زبان بدن
یا Body Language یکی از
اجزای ارتباطات غیرکلامی است
که در برقراری ارتباطات روزمره
ما، جایگاه بسیار پررنگی دارد.
زبان بدن در متن زندگی ما
قرار دارد، از ارتباطات روزانه
ساده تا مذاکرات پیشرفته؛
زبان بدن نتایجی که ما
بدست میآوریم را تحت تأثیر
قرار میدهد.
👈بزرگوار شما الان به اعتبار
رأی اکثریت مردم یکی از
نمادهای قدرت ایران اسلامی
هستید، لطفاً به این بدیهیات
توجه کنید.
👈کانال حمید رسایی: @rasaee
سلسله🌴🔥
🔺زبان بدن... زبان بدن به مجموعهی رفتارهای غیرکلامی و فیزیکی اطلاق میشود که در آن، فرد بدون صحبت ک
📌کی باور می کرد همچین آدمی که به اولیات آداب و معاشرت هم آشنا نیست رئیس جمهور یک کشور انقلابی ۹٠ میلیونی بشه! خدا شهید رئیسی رو رحمت کنه چقدر باید صبر کنیم تا آدم نازنینی مثل تو دوباره بیاد. شاید ما لیاقت تورو نداشتیم 😢
🔰هدف روسیه از ایجاد کریدور زنگزور؟
🔸روسیه بعد از ایفای نقش میانجی در توافق سال ۲۰۲۰ بین آذربایجان و ارمنستان به بازیگر اصلی منطقهای در تحولات قفقاز و به ویژه بحران قرهباغ تبدیل شده است. در جدیدترین تحول در این رابطه پوتین در سفر اخیر خود به آذربایجان، از ایجاد محور زنگزور استقبال نمود. این موضوع در برهه کنونی برای روسیه در راستای افزایش توان بازیگری این کشور در حوزه منطقهای و به دست آوردن مسیرهای کریدوری دارای اهمیت است.
کریدور ادعایی زنگزور
ایجاد کریدور ادعایی زنگزور به شکلی که اکنون مطرح است، ریشه در توافق آتشبس بعد از جنگ ۴۴ روزه قرهباغ در سال ۲۰۲۰ دارد که بین سران آذربایجان، ارمنستان و روسیه با نظارت پوتین رئیس جمهور این کشور به امضا رسید. طبق بندهای ششم این توافق، ارمنستان قبول کرد که برنامهای برای احداث یک مسیر جدید حمل و نقل در طول کریدور لاچین مشخص شود. این مسیر، ارتباط بین استپاناکرت (خانکندی به آذری) و ارمنستان را میسر میکند. باکو نیز ایمنی تردد شهروندان، خودروها و کالاها در طول این کریدور لاچین در هر دو جهت را تضمین کرد. در بند نهم نیز ارمنستان موافقت کرد تمام محورهای مواصلاتی اقتصادی و حمل و نقل را رفع انسداد نماید و به منظور سازماندهی تردد بدون مانع شهروندان، خودروها و کالاها در هر دو جهت، ارتباطات حمل و نقلی بین مناطق غربی آذربایجان و نخجوان را فراهم کند.
در دسامبر ۲۰۲۰، روسیه تمایل خود را برای اتصال نخجوان به آذربایجان از طریق خط آهنی از ارمنستان اعلام کرد. کیفیت ساخت این گذرگاه در توافقنامه آتشبس مبهم بود و به گفته پوتین به مذاکرات بعدی واگذار شد. مقامات سه کشور طرف توافق آتشبس برای بحث درباره کیفیت ساخت این گذرگاه چندین بار دیدار کردند، اما پیشرفت قابل توجهی در این زمینه حاصل نشد. در طول سه سال گذشته، آذربایجان با حمایت ترکیه بر برنامههای خود مبنی بر اجرای کریدور زنگزور پافشاری نموده و تهدید کرد که اگر ارمنستان نپذیرد، آذربایجان به زور در مورد آن تصمیم میگیرد. ارمنستان نیز اعلام کرد که تنها مایل به بازگشایی خطوط حملونقل ریلی سابق است و بحث بر اساس منطق کریدور را نمیپذیرد.
رویکرد روسیه در ایجاد کریدور زنگزور
سیر رویکرد سیاست خارجی روسیه، نشان از اولویت این کشور برای احداث کریدور زنگزور دارد و موافقت این کشور با این موضوع از ابتدا مشخص بوده است. در واقع هر چند روسیه در زمان امضای توافق آتشبس موضع روشن و شفافی در مورد کریدور زنگزور اتخاذ نکرد، اما در همان زمان نیز چنین برمیآمد که مخالف پیشبرد این پروژه نیست زیرا اولاً امضای روسیه پای توافق آتشبس آذربایجان و ارمنستان بود و دوماً از آنجا که قرار بود این گذرگاه از سوی نظامیان روس کنترل و نظارت شود، منافع روسیه را نیز به همراه داشت.
برخلاف آنچه بسیاری در ایران میاندیشند، روسیه بعد از اینکه نقش کلیدی را در توافق آتشبس ۲۰۲۰ ایفا کرد، بارها موافقت خود با ایجاد این کریدور را اعلام نمود. پوتین در دیدار سه جانبه با رئیس جمهور آذربایجان و نخست وزیر ارمنستان در ۲۶ نوامبر ۲۰۲۱ در شهر سوچی، چند موضوع از جمله ایجاد مکانیسمهای تعیین محدودههای مرزی و علامتگذاری آنها، مسائل انساندوستانه و گشایش کریدورهای حملونقلی اعم از جادهای و ریلی را مورد اشاره قرار داد. این موضوع از منظر بسیاری، اشاره ضمنی بر احداث کریدور زنگزور بود.
ایران از ابتدای طرح احداث این کریدور ادعایی، به چند دلیل مخالفت خود را اعلام کرد. نخست، ایران نقش خود در ارتباط بین خاک آذربایجان و جمهوری خودمختار نخجوان را از دست میدهد. دوم، در صورت احداث این کریدور، ایران نقش خود بین ترکیه و آسیای مرکزی را دیگر نخواهد داشت. سوم، مرز ایران و ارمنستان و در واقع خود ارمنستان نقطه ادغام ایران با اتحادیه اقتصادی اوراسیا است و در صورت ایجاد این کریدور، ایران این مزیت را از دست میدهد. در نهایت با افزایش ارزش استراتژیک کریدور میانی، کریدور زنگزور نقش محوری ایران را در حملونقل بین شرق و غرب بیش از پیش کاهش خواهد داد. آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدارهای متعدد با اردوغان، پوتین و پاشینیان اعلام کردند که «اگر سیاستی مبنی بر مسدود کردن مرز ایران و ارمنستان وجود داشته باشد، جمهوری اسلامی با آن مخالفت خواهد کرد.»
در شرایط کنونی و پس از سفر پوتین به آذربایجان نیز، هر چند مقامات روس اصطلاح کریدور را برای محورهای مواصلاتی بین ارمنستان و جمهوری آذربایجان استفاده نکردهاند، اما این موضوع که مقامات روس به رغم آگاهی از مخالفت ایران، این موضوع را ذیل رفع انسدادهای مرزی و محورهای مواصلاتی مطرح میکنند، به گونهای دیگر دارای اهمیت است. جدا از واقعیت مناسبات ایران و روسیه در سطوح مختلف، اقدام روسیه برای طرح مجدد این موضوع از چند دلیل برخوردار است.
طبق توافق آتشبس سال ۲۰۲۰ حدود ۲ هزار نیروی حافظ صلح روس حداقل به مدت پنج سال در این منطقه مستقر شدند. با این حال وزارت دفاع جمهوری آذربایجان در بیانیهای در خرداد امسال اعلام کرد که روند خروج نیروهای حافظ صلح روسیه که پس از جنگ به طور موقت در خاک آذربایجان مستقر شده بودند، به پایان رسیده و آنها خاک این کشور را ترک کردهاند. این در حالی است که لاوروف وزیر خارجه روسیه در نشست خبری در سفر اخیر پوتین به باکو تاکید کرد که نیروهای حافظ صلح و مرزبانی روسیه، آماده حفظ امنیت و حفاظت کامل از دو سر خط آهن عبوری از منطقه زنگزور هستند.
موازنه با ترکیه
یکی از اهداف روسیه این است که با حضور در پوشش ایجاد صلح، کنترل شاهرگهای ارتباطی از داغستان تا زنگزور و پس از آن از مرز نخجوان با ارمنستان تا مرز ترکیه را در انحصار داشته باشد. به علاوه، کریدور زنگزور دسترسی به بازارهای خاورمیانه را برای روسیه تضمین میکند.
بهرهگیری از سرخوردگی ارمنستان
نکته دیگری که پوتین را به طرح کریدور زنگزور واداشته است، ضعفهای مفرط ارمنستان است. پاشینیان نخستوزیر ارمنستان در فوریه ۲۰۲۴ با بیان این که پیمان امنیت جمعی در مورد ارمنستان اجرا نشده گفت که ایروان عضویت خود را در سازمان پیمان امنیت جمعی به حالت تعلیق درآورده است. اما پاشینیان در تغییر موضعی آشکار، اخیراً اعلام کرده است که ارمنستان قصدی برای خروج از پیمان مذکور ندارد. دلیل این تغییر موضع، امتناع ناتو از عضویت بالقوه ارمنستان در این سازمان است. این امر ممکن است ایروان را متقاعد کند که در ترتیبات امنیتی جمعی باقی بماند تا مسکو را دشمن نکند. پوتین از وضعیت واماندگی ارمنستان و بازگشت به روسیه بهترین استفاده را میکند.
ایفای نقش در تقابل با آمریکا
برخی از صاحبنظران همچون شیرین هانتر استاد دانشگاه جورج تاون معتقدند که روسیه تاثیرگذارترین بازیگر قفقاز نیست و ایالات متحده و آنتونی بلینکن وزیر خارجه آن در برقراری صلح بین ایروان و باکو نقش اساسی داشتهاند و به عبارتی مسکو دیگر هژمونی در منطقه ندارد. اگر این موضوع را در نظر بگیریم، پوتین مایل است که توافق صلح بین ارمنستان و آذربایجان که به گفته الهام علیاف بیش از ۸۰ درصد آن انجام شده با محوریت روسیه تلقی شود. در واقع پوتین قصد دارد در شرایطی که ارمنستان اعلام کرده است در صورتی که حاکمیت بر کریدور زنگزور داشته باشد مخالفتی با این کریدور ندارد، روسیه را همچنان بازیگر اصلی در این منطقه جلوه دهد.
نتیجه
روسیه به وسیله طرح مجدد احداث کریدور زنگزور در شرایط کنونی در صدد است تا قدرت بازیگری از دست رفته خود در قفقاز در مقابل ترکیه را بازیابد. موضوعات بالا به صورت شبکهای بههم پیوسته در سیاست خارجی روسیه دارای اهمیت هستند. در این راه مسکو بیش از همه به دنبال ایفای نقش در مسیرهای کریدوری مانند کریدور میانه با محوریت چین و روسیه و بهرهگیری از زنگزور به عنوان بخشی از این کریدور بزرگ است که به دور از این کشور در حال ایجاد است.
سجاد مرادی کلارده
تحریریه
📌گروه «سیاست ورزان گام دوم» 👇
https://eitaa.com/joinchat/1036845934Cca2f0b263f
📌 کانال خبری تحلیلی «سلسله» 👇
https://eitaa.com/esalat14
🚨منابع نزدیک به پنتاگون: ایران در مدت زمان ترور هنیه تا کنون حدود ۲۰ مرکز شلیک پهپادی و در چندین منطقه حدود ۸۰ سنگر پرتابی موقت ساخته است.
ما همچنین اطلاعاتی از پاکسازی و خاک برداری سطحی از مناطق کوهستانی غربی پیدا کردیم که احتمالا در نزدیکی دهانه های سامانه رگبار موشکی قرار دارند.
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil
☑️انتشار اولین تصاویر از تأسیسات هستهای کره شمالی
💢کره شمالی برای اولین بار تصاویری از تاسیسات غنی سازی اورانیوم منتشر کرد که کیم جونگ اون، رهبر این کشور را در حال بازرسی از تاسیسات و سانتریفیوژهای جدید آن نشان میدهد.
💢کیم جونگ اون در جریان بازدید از این تأسیسات، دستور افزایش سانتریفیوژهای غنیسازی اورانیوم و تقویت زیرساختها برای ساخت تسلیحات هستهای بیشتر را صادر کرده است.
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ولادیمیر پوتین: استفاده از سلاح های دقیق دوربرد غربی علیه روسیه به معنای مشارکت مستقیم کشورهای ناتو در خصومت ها در اوکراین خواهد بود.
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هراس صهیونیست ها لحظه حملات راکتی حزب الله لبنان
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سرلشکر سلامی: ما هرچه شهید میدهیم محکمتر میشویم و دیگر از دشمنان نمیهراسیم.
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 خدایا من از تمام کسانی که غیبتم را کردند و ازارم دادند گذشتم
🎤آیت الله مجتهدی(ره)
زیبا و شنیدنی 👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥دیدار دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران با پوتین
🔹پوتین، رئیس جمهور روسیه با علی اکبر احمدیان دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران در کاخ کنستانتینوفسکی سنت پترزبورگ دیدار کرد.
♻️#انتشارش_با_شما👇🏻
🚨به #نظامیان_ایران بپیوندید:
https://eitaa.com/joinchat/2439184436C6fce28257f
⚠️ خاص ترین کانال نظامی ⬆️🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥انفجار یک خودرو در شهر اشغالی رمله
🔹منابع خبری از انفجار یک خودرو بمبگذاری شده در شهر اشغالی رمله در مناطق اشغالی ۱۹۴۸ و زخمی شدن دستکم پنج نفر خبر دادند که این آمار اولیه است.
♻️#انتشارش_با_شما👇🏻
🚨به #نظامیان_ایران بپیوندید:
https://eitaa.com/joinchat/2439184436C6fce28257f
⚠️ خاص ترین کانال نظامی ⬆️🇮🇷
🇸🇾🏴☠ارتش رژیم صهیونیستی در این حمله از یگان نخبه خود یعنی یگان سایِرِت یگان که یگان تکاوری فوق ویژه ستاد کل فرماندهی و عملیات ارتش اسرائیل است استفاده کرده است.
♻️#انتشارش_با_شما👇🏻
🚨به #نظامیان_ایران بپیوندید:
https://eitaa.com/joinchat/2439184436C6fce28257f
⚠️ خاص ترین کانال نظامی ⬆️🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️ کلیپ زیبا به مناسبت تاج گذاری امام( عج)
♻️#انتشارش_با_شما👇🏻
🚨به #نظامیان_ایران بپیوندید:
https://eitaa.com/joinchat/2439184436C6fce28257f
⚠️ خاص ترین کانال نظامی ⬆️🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴ماجرای سقوط بالگرد 16 میلیون دلاری ارتش اسرائیل در غزه چه بود؟
♻️#انتشارش_با_شما👇🏻
🚨به #نظامیان_ایران بپیوندید:
https://eitaa.com/joinchat/2439184436C6fce28257f
⚠️ خاص ترین کانال نظامی ⬆️🇮🇷
🇸🇾🏴☠طبق اعلام منابع عربی در شب حمله وحشیانه جنگنده های صهیونیستی به سوریه نیروهای نخبه ارتش رژیم صهیونیستی به پایگاه مصیاف حمله کرده اند.
♻️#انتشارش_با_شما👇🏻
🚨به #نظامیان_ایران بپیوندید:
https://eitaa.com/joinchat/2439184436C6fce28257f
⚠️ خاص ترین کانال نظامی ⬆️🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇸🇾🏴☠در شب حمله نیروی هوایی رژیم صهیونیستی به سوریه ، ساکنان طرطوس در ساحل سوریه یک هلیکوپتر را دیدند که در ارتفاع پایین پرواز می کرده و ظاهرا نیروهای ویژه صهیونیست ها را حمل می کرده است.
♻️#انتشارش_با_شما👇🏻
🚨به #نظامیان_ایران بپیوندید:
https://eitaa.com/joinchat/2439184436C6fce28257f
⚠️ خاص ترین کانال نظامی ⬆️🇮🇷
بعد از مدتها فرصتی شد و دکتر لنکرانی را دیدم و درباره مسائل مختلف مفصل صحبت کردیم. از مجلس و دولت و آرایش سیاسی کشور تا مرور برخی از خاطرات.
لنکرانی جزو معدود سیاستمدارانی بود که تخصص و تعهد را توامان داشت. در رشته تخصصی خودش یک چهره برجسته علمی است و در عین حال جزو با اخلاق ترین و نجیب ترین مسئولان کشور بود اما چون تشخیص و سلیقه سیاسی اش باب میل عده ای خاص از اصولگرایان و باندهای قدرت نبود، او را در رسانه ها بمباران کردند. شاید نسل جدیدتر یادش نباشد اما حدود ۱۲ سال قبل، از او چهره ای در رسانه ها ساخته بودند که زمین تا آسمان با واقعیت فرق میکرد و تهمتهایی به او زدند که جوابش را باید به خدا بدهند و در نتیجه کشور را از یکی از ظرفیتهای بزرگ نخبگانی اش محروم کردند.
کاش جوانان و دانشجویان شیرازی، قدر این مرد را بیشتر بدانند و از ظرفیتهای علمی، اجتماعی و سیاسی اش بیشتر استفاده کنند...
@Sabety_ir ✅
32.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 امیر آرشام
ربایش دو اسیر ایرانی توسط اسرائیل➖فراخوان سالگرد مهسا➖حواشی سفر پزشکیان به عراق➖محبوبیت کامبیز حسینی
📌گروه «سیاست ورزان گام دوم» 👇
https://eitaa.com/joinchat/1036845934Cca2f0b263f
📌 کانال خبری تحلیلی «سلسله» 👇
https://eitaa.com/esalat14
ربایش دو اسیر ایرانی توسط اسرائیل➖فراخوان سالگرد مهسا .mp3
6.11M
🎙امیر آرشام
ربایش دو اسیر ایرانی توسط اسرائیل➖فراخوان سالگرد مهسا➖حواشی سفر پزشکیان به عراق➖محبوبیت کامبیز حسینی
📌گروه «سیاست ورزان گام دوم» 👇
https://eitaa.com/joinchat/1036845934Cca2f0b263f
📌 کانال خبری تحلیلی «سلسله» 👇
https://eitaa.com/esalat14
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 جت جنگنده ی جدید ایلان ماسک که قوانین فیزیک رو زیر پا میگذارد و معرفی چند تا از بهترین جنگدهای جهان.
#اخبار_نظامی
📌گروه «سیاست ورزان گام دوم» 👇
https://eitaa.com/joinchat/1036845934Cca2f0b263f
📌 کانال خبری تحلیلی «سلسله» 👇
https://eitaa.com/esalat14
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚜نگاهی به اولین مناظره انتخاباتی کامالا هریس و دونالد ترامپ
🗓۲۳ شهریور ماه ۱۴۰۳
#جلیل_مرتضوی
📌گروه «سیاست ورزان گام دوم» 👇
https://eitaa.com/joinchat/1036845934Cca2f0b263f
📌 کانال خبری تحلیلی «سلسله» 👇
https://eitaa.com/esalat14
y2mate.com - نگاهی به اولین مناظره انتخاباتی کامالا هریس و دونالد ترامپ و تحلیلی بر دموکراسی در امریکا_v240P.mp3
7.46M
⚜نگاهی به اولین مناظره انتخاباتی کامالا هریس و دونالد ترامپ
🗓۲۳ شهریور ماه ۱۴۰۳
#جلیل_مرتضوی
📌گروه «سیاست ورزان گام دوم» 👇
https://eitaa.com/joinchat/1036845934Cca2f0b263f
📌 کانال خبری تحلیلی «سلسله» 👇
https://eitaa.com/esalat14