فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 پاسخ امروز رئیسی به موضع چند ماه قبل بایدن
🔻 خیر | NO
😅🔊 @tanzesiyasi 🔥
✳️ مغازه ای با ۹۰ کلید دریک روستا
شاید باورش سخت باشه ولی..
اعتماد و صداقت در روستای قوزلو از توابع شهرستان ملکان باعث شده صاحب تنها مغازه ی روستا کلید مغازه را در اختیار تمام ۹۰ خانوار ساکن آن قرار دهد!
حسین لطفی میگوید: به دلیل اعتماد و صداقتی که بین مردم روستا حاکم است، با هزینه شخصی کلیدی از مغازه خود تهیه و در اختیار تمام ساکنان روستا قرار داده ام.
وی گفت چون اکثراوقات در مغازه نیستم مردم روستا هر زمان چیزی نیاز داشته باشند، بدون حضور من اقلام مورد نیاز خود را از مغازه برداشته و هزینه آن را در صندوق می گذارند!
اینجا دیگه قضیه خیلی جالب میشه: کسانی که پول به همراه نداشته باشند، لیست کالاهای خریداری شده را می نویسند و پس از چند روز هزینه آن را می پردازند و حتی افرادی که به پول نیاز داشته باشند از صندوق مغازه مبلغ مورد نیاز خود را برداشته و پس از بر طرف کردن نیاز خود، آن را پس می دهند!
رحیم زاده دهیار روستای قوزلو نیز گفت: تاکنون در این روستا هیچ سرقت و یا خلافی اتفاق نیافتاده و هیچ پرونده قضایی تشکیل نشده است
این مکان در ۱۵۵ کیلومتری تبریز واقع شده است.
📎ایران اینچنینی آرزوها ست...
🔴✅گمانه زنی ها درباره ی سقوط شهر بزرگ مزار شریف در شمال افغانستان ادامه دارد
این خبر و دیگر خبرهای تلخ از افغانستان نشان دهنده ی ادامه دار بودن ماجرای بحران افغانستان در منطقه است و ایران باید نسبت به تحولات این کشور به صورت شفاف موضع گیری کند و بر اساس منافع ملی و ارزش های اسلامی و حسن همجواری راهبرد های خود را تعریف کند
در دوهفته ی گذشته بارها خبر سقوط شهرهای ولایت هرات را که ازطریق خراسان رضوی در مبادلات تجاری ما با افغانستان تاثیر می گذارد منتشر کردیم و نسبت به عواقب آن به مسئولین هشدار دادیم اما ظاهرا منافع دیگر بر منافع ملی تقدم یافته است
امید است که در دولت انقلابی حجه الاسلام رییسی در کنار قدرت سپاه قدس شاهد یک دیپلماسی راهبردی و هدفمند و فعال برای برون رفت از چالش های پیش رو در منطقه باشیم
✏️#ابوقاسم
#غرب_آسیا
@westasia314
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شفا کمتر از ۸ دقیقه !
بچه مریضه دکتر جوابش کرده ،پناهی جز امام رضا ندارم 😔
معجزه ای دیگر از امام رضا علیه السلام به روایت صابر خراسانی
#امام_رضا
✅کانال انتی AntiBBC👇🏾
http://eitaa.com/joinchat/2627862538Ce72c04f6f2
🔴 ذوالنور برای ریاست کمیسیون امنیت ملی رای نیاورد!
🔹 برخلاف گمانه زنی ها که گفته شد حجت الاسلام ذوالنور برای ریاست کمیسیون امنیت ملی در سال دوم مجلس، کاندیدا نشده ولی خبرهای دقیق حاکی از آن است که ایشان نیز برای ریاست کمیسیون امنیت ملی مجلس کاندیدا شد ولی رای نیاورد و شکست خورد و آقای وحید جلیل زاده نماینده ارومیه با کسب اکثریت آرا، به ریاست کمیسیون امنیت ملی در سال دوم مجلس رسید.
🔥 @Moohem
چرا میگن دکتر ابراهیم رئیسی؟
بنظرم لفظ برادر، حاج آقا یا آقای رئیسی یا هر چیزی که جنسش بوی مدرک گرایی نده خیلی بهتر هست. برای ایجاد #تمدن_نوین_اسلامی نیاز هست ارزش ها تغییر کنه.
@raveshetamadoni
دوستان عزیز امشب سعی میکنم (مثل قدیما ) خودمونی بنویسم / می خوام یه اشرافی به فضای فعلی پیدا کنیم / با پرداختن به یه سوال مهم شروع میکنم : اولین نشست خبری رئیس جمهور جدید چه طور ؟ / بعدش در خصوص احتمال ترور آیت الله رئیسی که سال 1398 هشدارش رو دادیم توضیح میدم / بعد می پردازم به رفتاری که رئیسی باید در قبال جریان اصلاحات داشته باشه / بعد هم تلاش میکنم داستان انتخابات اخیر رو براتون جمع بندی کنم ... / با ما همراه باشید ...
#استوری
@iran_onlin_ir
⭕️ آدرسهای درست و غلط کاهش مشارکت / بخش اول
♨️ دکتر عبدالله گنجی طی یادداشتی در روزنامه جوان نوشت: بعد از ملموس شدن نتیجه مشارکت در انتخابات ریاستجمهوری 1400 هر کسی متناسب با گرایش و نسبت خود با نظام جمهوری اسلامی ایران، عللی را برای آن تحلیل کرد. برخی از این تحلیلگران خود کنشگر سیاسی هستند، اما پوستین تحلیلگر پوشیدهاند و در داخل و خارج کشور مشغول تخریب نظام هستند که تحلیل آنان نباید مورد اعتنا قرار گیرد. روایت اپوزیسیون، سعودیها و غرب از مشارکت، «عناد» مردم با نظام است. چنان تبلیغ میکنند که مردم از اساس جمهوری اسلامی عبور کردهاند، به صورتی در این گزاره میدمند که گویی جان بولتون و منافقین در راه ورود به تهران برای برگزاری جشنهای سال نوی میلادی هستند و سر راه پهلوی را هم سوار کردهاند! این عده هیچ حجتی برای ژست طلبکاری ارائه نمیکنند نگارنده اکثر سنجشهای اجتماعی قبل و بعد از احراز صلاحیتها را بررسی کردم که تحلیل آن را تقدیم میکنم.
🔻طبق نظرسنجی بهمنماه 1399 دانشگاه مریلند امریکا، عناد با اساس جمهوری اسلامی در درون ایران. پنج درصد است. این عدد در نظرسنجیهای داخلی اردیبهشت و خرداد 1400 به عدد، 7/8 درصد میرسد؛ یعنی به روایتی 95 درصد و به روایتی حدود 92 درصد مردم با اساس نظام مخالف نیستند. در نقطه مقابل هیچ موقع جایگاه منافقین و سلطنتطلبها در ایران به 5 درصد نرسیده است؛ بنابراین گزاره عبور از جمهوری اسلامی آن هم طی چهار سال (73 درصد مشارکت در سال 1396) مدعایی موهوم و بدون سند و تحلیل آرزوهاست.
🔴 اما روایت دوم که عمدتاً اصلاحطلبان یا دوستداران احمدینژاد آن را طرح میکنند، این است که عامل اصلی کاهش مشارکت عدم احراز صلاحیتهاست. برای راستیآزمایی این مهم چندین نظرسنجی را در دو مقطع قبل از رد صلاحیتها و بعد از آن مطالعه کردم. گزاره «شرکت نمیکنم» یا «احتمالاً شرکت نمیکنم» یا «تصمیم نگرفتهام» در اردیبهشت ماه که هنوز احراز صلاحیتها انجام نشده بود از نمونه 15 هزار و 500 نفری سراسر کشور به ترتیب 26/7 درصد، 7/4 درصد و 13/3 درصد است، یعنی در اردیبهشت ماه حدود 57/4 درصد گرایش به سمت عدم مشارکت دارند و از قضا این عدد بعد از رد صلاحیتها هنوز بالای 50 درصد بوده است، اما قدری کاهش یافته است. رأی آقای لاریجانی در اردیبهشت 2/1 درصد، جهانگیری 2 درصد و پزشکیان 7دهم درصد بوده است. در این میان رأی احمدینژاد قابل توجه است که در جای دیگری به آن اشاره میشود.
💢 علاوه بر آن رأی 1392 در غیاب هاشمی و 1396 در عدم احراز صلاحیت احمدینژاد به ترتیب حدود 73 درصد و 73 درصد است. در این چهارسال جز نارضایتی اقتصادی چه اتفاق حادی افتاده است؟ علاوه بر آن در شوراها که اصلاحطلبان در تهران با یک لیست مقابل سه لیست اصولگرایی بودند و خاتمی، کروبی، سروش و 15 حزب اصلاحات نیز به میدان همتی آمدند، اتفاقی نیفتاد که نشان میدهد پایگاه اصلاحطلبان به دلیل چفت و بست با دولت مستقر تضعیف شده است.
⭕️ از سوی دیگر میزان مشارکت در همه نظرسنجیهای قبل با بعد از احراز صلاحیتها، تفاوت معناداری ندارد و میزان مشارکت عمدتاً در همه سنجشها بین 41 تا 52 درصد بوده که به واقعیت نزدیک است و از قضا این دوره نظرسنجیها معتبرتر از همیشه جلوه کرد. رأی رئیسی در ششم خرداد در نظرسنجی جهاد دانشگاهی 70/4 درصد و در 20 خرداد 63/6 درصد است این درحالی بود که همه رقبا هنوز در صحنه بودند.
♨️ مشارکت قبل و بعد از رد صلاحیتها به صورت میانگین در مرکز رشد دانشگاه امام صادق 48/2 درصد، ایسپا 44 درصد، وزارت ارشاد 49 درصد، صدا و سیما 47/3 درصد، مرکز افکارسنجی ایرانیان 49/8 درصد و دانشگاه تهران 53 درصد است که نشان میدهد تفاوت معناداری بیش از 5 درصد به وجود نیامده است.
@iran_onlin_ir
⭕️ آدرسهای درست و غلط کاهش مشارکت/ بخش دوم
♨️ رأی رئیسی نیز به صورت میانگین در نظرسنجی دانشگاه امام صادق 60/4 درصد، ایسپا 63/7 درصد، وزارت ارشاد 68 درصد، صدا و سیما 68/9 درصد و مرکز افکارسنجی ایرانیان 69/9 درصد است؛ بنابراین رأی رئیسی نیز در قبل و بعد از رد صلاحیتها تغییر ماهوی و غیرمنتظره نداشته است. حال سؤال این است که علت کاهش مشارکت چیست و آیا بخشی از مردم به خاطر عدم احراز صلاحیتها طور دیگری عمل کردهاند؟ یک نظرسنجی معتبر در اردیبهشت میگوید 10/9 درصد مردم گفتهاند کرونا در عدم مشارکت خیلی زیاد تأثیر دارد و 17/5 درصد گفتهاند زیاد مؤثر است که روی هم بالای 28 درصد است.
🔻علاوه بر آن در سنجش علت عدم مشارکت، مشکلات موجود اقتصادی بالای 30 درصد، عدم امید به آینده 17 درصد و بیعدالتی 10 درصد از دلایل عدم شرکت را به خود اختصاص داده است که حدود 57 درصد عدم مشارکت (که در بالا آورده شد) را به خود اختصاص داده است.
🔴 رد صلاحیتها در کاهش مشارکت بیتأثیر نیست، اما تأثیر ناچیزی دارد. رأی معترضان به رد صلاحیتها را باید در آرای باطله جست. یعنی کسانی که نظام را قبول دارند و رأی میدهند، اما گزینه مطلوب را نمییابند. اگر عدد 3/7 میلیون رأی باطله را -که نسبت به گذشته عدد قابل توجهی است- تجزیه نماییم، بخش قابل توجهی از آن به این دلیل است که بعضاً اسامی کاندیداهای رد شده روی آن نوشته شده است. شاید مؤثرترین کاندیدا در آرای باطله احمدینژاد باشد که آن هم در سر جمع 59 میلیون نفر ناچیز است.
💢 نتیجه اینکه برای عدم مشارکت در این دوره نمیتوان ابتدا عدد مشارکت را صددرصد لحاظ کرد بعد نتیجه کاهش مشارکت گرفت؛ اولاً حدود 3/5 میلیون ایرانی خارج از کشور هستند که تعداد بسیار کمی شرکت میکنند و همیشه اینگونه بوده است. دوم اینکه عدم مشارکت در این دوره را باید به فاصله بین 73 درصد 1396 و 49 درصد فعلی جستوجو کرد که نشان میدهد 24 درصد واجدان شرایط یعنی بین 14 تا 15 میلیون نفر در انتخابات این دوره شرکت نکردهاند.
🔴 نمیتوان بدون توجه به عدم شرکت در دورههای قبل عدم حضور 51 درصد فعلی را تصمیم جدید برای عدم مشارکت مردم دانست. تجربه تاریخی نیز نشان میدهد نارضایتی عامل اصلی است و جبران میشود. رأی سال 1372 ریاستجمهوری کمی بالای 50 درصد بود و رئیسجمهور 10/5 میلیونی انتخاب شد. این در حالی بود که آن زمان توقعات از حاکمیت و دولت کمتر از اکنون بود، اما در سال 1376 این مشارکت به 28 میلیون رسید و منتخب ملت 20 میلیونی شد. اقدامات دولت جدید انشاءالله بتواند تجربه 1376 را در 1404 تکرار کند.
@iran_onlin_ir
⭕️ انهدام 3 تیم تروریستی ضد انقلاب در ایام انتخابات
♨️ فرمانده نیروی زمینی سپاه از تامین امنیت تمامی مرزها خبر داد و گفت: در ایام انتخابات دشمن برنامههای خاصی داشت و به دنبال اقدامات تروریستی بود که با واکنش قاطع نیروی زمینی سپاه مواجه شد.
🔻سردار محمد پاکپور افزود: در 10 روز گذشته منتهی به انتخابات، نیروی زمینی سپاه موفق به شناسایی و انهدام سه تیم تروریستی در شمال غرب کشور شد.
🔴 وی با اشاره به اینکه دو تیم تروریستی و عناصر ضد انقلاب در منطقه اشنویه و بانه منهدم شدند گفت: یک تیم تروریستی هم که از مرز عبور کرده بود در منطقه سروآباد در هم کوبید شد.
@iran_onlin_ir
⭕️ روایتی از اخلاص نجومی زاکانی
♨️ جواد تاجیک در توئیتی نوشت: در نشست مسئولین بسیجدانشجویی دانشگاهها، شب تو نمازخانه اسکان داشتیم. ساعت 3 بامداد اتفاقی از خواب بیدار شدم و دیدم فرماندهمون حاج علی زاکانی در حالیکه همه خواب بودند، تو قنوت نماز شب بود. اما ساعتی بعد که بچهها برای نمازشب بلند میشدند، حاجعلی تو جاش خواب بود.
@iran_onlin_ir
⭕️ فوری فوری
طرفداران رئیسی در مشهد با نارنجک به سوی مردم حمله ور شدند
طرفداران سید ابراهیم رئیسی، عصر امروز با جعبههایی پر از نون خامهای که در مشهد به آن نارنجک گفته میشود، از مردم پذیرایی کرده و شادی خود را با آنها قسمت کردند.
- BBC Persian
🔺بزرگمهر حیاتی🔺