6.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خاطرات تلخ برجامی!
همشون مدافع برجامن ولی وقتی ازشون میپرسه متن برجامو خوندی میگن نه! درحالیکه قوانین و تعهدنامه ها با یه تبصره ممکنه تخصیص بخوره و محدودیت ایجاد کنه!
سرنوشت من و توی ایرانی رو اینایی تعیین میکنن که واسه خرید ویلا توی ولنجک و شمال ریز تا درشت توافقنامه رو میخونن مبادا بره توی پاچشون ولی برجام رو فقط متن اصلیشو میخونن!
@AntiBBC
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کنایه های سنگین مجری به همتی که گفته جلوی ابر تورم را گرفتیم!
پ:ن:اولا یادتونه جهانگیری میگفت دیگر کسی از تورم و گرانی حرفی نمیزند!!
دوما یکی از شگرد های کثیف لیبرال ها اینه فرار رو به جلو میکنن!مثلا دلار ۳۰ هزار شده میگن اگه ما نبودیم میشد ۶۰ هزار!! اینجور فرار میکنن از پاسخ گویی و به مردم القا میکنند که اگر کسی غیر ازینا مدیریت میکرد وضعیت فاجعه بار تر میشد!!...این هم در حالیست که این سخنانشون متناقضه با وعده هاشون اما سر میکنن تو برف میگن و میرن!
#سرطان_اصلاحات
@AntiBBC
﷽
*ماجرای کتک خوردن سرباز بابلی از قاضی و ورود رئیسی به ماجرا*:
🔺 جریان سرباز بابلی ؛
سرباز مستقر در جلوی درب دادگستری به علت اینکه یک قاضی ماسک زده بوده و نشناخته چهره اش رو، از اون قاضی کارت شناسایی میخواد
قاضی ناراحت میشه؛ سرباز را میبرتش داخل دفتر میبندتش به صندلی و حسابی میزننش و مجبورش میکنن عذرخواهی کنه
🔺دیروز که برای بررسی ماجرا جلسه ای با حضور سرباز و قاضی و دادستان و فرماندهان و ... تشکیل شده و تصمیم رضایت سرباز را به آقای رئیسی تلفنی اعلام می کنند، ایشان شدیداً عصبانی شده و گفته:
🔺مگر مسئله شخصی است که با ریش سفید بازی حل شود؟مسئله مسئله آبروی حکومت اسلامی است که قاضی سمبل آن است و وقتی یک قاضی که باید مجسمه عدل و تقوا باشد اینطور فرعونی رفتار می کند باید ما زنگ خطر را به صدا در بیاوریم که نکند ما هم دچار استبداد شده ایم؟ نکند شاه که رفته، مرام شاه و خان و قزاق زنده باشد هنوز و خبر نداریم. این سیستم باید بازنگری شود که چرا اصلا این اتفاقات باید بیفتد و مردم را نا امید کنند از نظام!
🔺این شده که قاضی را می برند همان اتاق، دستش را به پشت صندلی می بندند و به سرباز بابلی می گویند چند سیلی زد؟
سرباز می گوید شش تا
دادستان می گوید، آقای رئیسی می گوید شش تا سیلی محکم بزن تا قصاص شود!
🔺جوان هم مثل خود قاضی، کتش را در می آورد، آستینش را بالا می زند و می آید بزند، دلش رحم می آید و می گوید، می شود نزنم؟ می شود ببخشم؟
🔺آقای رئیسی از پشت خط می گوید نه، این حق همه سرباز های تحقیر شده این سال هاست، نمی توانی ببخشی. بزن تا حساب دست همه قاضی ها بیاید!
🔺جوان هم چشمش را می بندد و با ضرب می زند توی صورت گوشتالوی ضارب و دومی و سوی و... تا شش تا!
🔺بعد آقای رئیسی می گوید گوشی را بدهید رئیس کل دادگستری استان و دستور می دهد:
الساعه این قاضی را اخراج کن چون صلاحیت ندارد. وقتی علی ابن ابیطالب قاضی اش را بخاطر صدای بلندش بر متهم ، عزل می کند، تکلیف این آقا روشن است!
🔺بعد دستور داده به دادستان کل کشور که از طریق مدعی العموم، خواستار تغییر و اصلاح روند خدمت سربازی شود و کار را از طریق قضایی پیگیری کند چرا که این سیستم فقط برای جمهوری اسلامی دشمن درست می کند نه سرباز فدایی!
♨️آره. قصه دقیقش در عالم خیال من، آنجایی که حقیقت حکم می دهد نه مصلحت، در آن ناکجا آباد وعده داده شده آرمانی، اینطور است.
شما هم قصه را به روایت من تعریف کنید.
✍سلمان کدیور
📌امام خامنه ای : در مورد عدالت ما عقب مانده هستیم باید از مردم و خدا عذر خواهی کنیم
🌐چگونه اینترنت تصویر ما از خودمان را تحریف میکند
💠«یکی از شیوههایی که اینترنت تصویر ما از خودمان را تحریف میکند این است که تمایل ما انسانها برای دستبالاگرفتن دانشمان درباره نحوه عملکرد دنیا را تشدید میکند. اینترنتِ ما به یک مکانیسم تقویتی بزرگ تبدیل میشود که تمام اطلاعاتی را که بر اساس پیشداوریهایمان، مستعد پذیرششان هستیم به خوردمان میدهد و تشویقمان میکند تا افراد حاضر در حبابهای دیگر را پستفطرتهایی ناآگاه بدانیم. فقط خودمان همهچیز را میدانیم، این را حتی اینترنت هم به ما گفته است». (اینترنتِ ما: بیشتر دانستن و کمتر فهمیدن در عصر کلاندادهها)
♻️به بیان دیگر، اینترنت نوعی غرور معرفتی را در ما میپروراند، یعنی این تصور که دانستههایمان خیلی بیشتر از آن چیزی است که واقعا هست. فیدها و الگوریتمهای جهتدهیشده رسانههای اجتماعی ما را به سمت اتاقهای پژواکی حرکت دادهاند که در آنها دیدگاههای خودمان مورد استقبال و دیدگاههای مخالف مورد تمسخر قرار میگیرند. در پناه این اتاقهای پژواک، با هیچ چالش جدیای روبهرو نمیشویم و جماعتی که خودمان آنها را برگزیدهایم تشویقمان میکنند و بدینترتیب، رفتهرفته توانایی خودارزیابی دقیق را از دست میدهیم و خودمان را بسیار داناتر از آن چیزی تصور میکنیم که واقعا هستیم.
🔰اما آنچه فروتنی فکری را نابود میکند فقط مکانیسم تقویت اجتماعی از طریق افراد همباور نیست. ردپاهای دیجیتال خودمان هم در این قضیه دخیل است، یعنی آثار دائمیای که نظرات قبلی خودمان برجا میگذارند. در واقع تعهد علنی به پاسخهای خود باعث میشود تا افراد در برابرِ دادههایی که نشان میدهد قبلا اشتباه کردهاند، مقاومت بیشتری به خرج دهند.
🎙آن نوع از گفتوگو که احتمال دارد نظر مردم را عوض کند (یعنی در غرور معرفتیشان رخنه و آنها را وا بدارد تا با محدودیت دانش خود روبهرو شوند) دقیقا همان گفتمان بدونقضاوت، طولانی و اصیلی است که در اقتصاد کنونی رسانههای اجتماعی بهایی به آن داده نمیشود؛ فروتنی فکری اصل نخست یک گفتوگوی خوب است.
📌عصر هوشمندی
#اینترنت
🆔 @majaziha_q
🎓 فقیهان شیعه، در ابواب قضاء، حدود و شهادات، بر اساس روایات معتبر امامان معصوم (علیهمالسلام) احکام متعددی برای «دیوث» و «دیاثت» مطرح کردهاند... «دیاثت» از گناهان کبیره است؛ بهگونهای که در روایتی از وجود مقدس رسول اکرم (صلیالله علیه و آله و سلم) آمده است که: «دیوث بوى بهشت را استشمام نمىکند» و امام صادق (علیهالسلام) نیز مىفرماید: «بهشت بر دیوث حرام است». از این رو شهادت دیوث نیز در محاکم شرعی پذیرفته نیست.
⚠ آیتاللهالعظمی جوادی آملی (دامظلّه) با تبیین معنای غیرت در فرهنگ اسلامی میگویند: «در فرهنگ قرآنی، غیرت را معرفت، هویت و غیرزدایی تشکیل میدهد و غیرزدایی هم به این معنا است که اولاً اجازه ندهیم بیگانه به حریم ما نفوذ کند و ثانیاً خودمان هم در کار دیگران تجسس نکنیم. بیگانه را در حریم خود راه دادن و وارد حریم غیر شدن، با غیرت سازگار نیست». براساس چنین معنای فقهی و اخلاقی، معظمله با بیان اینکه کشور ما، کشوری غنی و برخوردار از نعمات و مواهب الهی است، اظهار داشتند: «با وجود این همه منابع غنی در داخل کشور، واردات برخی کالاها که در کشور امکان تولید آن وجود دارد، دلیلی جزء سوء مدیریت و در برخی موارد بی غیرتی ندارد». ایشان در چنین فضایی بحث غیرت دینی را مطرح نموده و با توسعه مفهومی نسبت به کلمه دیاثت و دیوث فرمودند: «کسانی که راه نفوذ بیگانگان را درفضای اقتصادی و یا سیاسی بهروی کشور می گشایند از غیرت اقتصادی و یا سیاسی برخوردار نبوده و دیوث هستند». آیتالله جوادی آملی با بیان اینکه واژهای به شکوه و عظمت «غیرت» کم دیدهام، بیان داشتند: «در غیرت باید سه عنصر جمع شود تا آن را بسازد؛ عنصر اول «غیرزدایی» است؛ به این معنا که اجازه ندهیم بیگانه نفوذ کند و خودمان هم در کار دیگران تجسس نکنیم». آیتالله جوادی آملی با بیان اینکه دیاثت یا اخلاقی است و یا سیاسی عنوان کرد: «کسی که بیگانه را راه میدهد، #دیوث_سیاسی است. بیگانه را در حریم خود راه دادن و وارد حریم غیرشدن با غیرت سازگار نیست».
💣 با توجه به این توضیحات، بیتردید واردات بیحساب پهنایباند و اجازه دادن به فعالیت شبکههای ضداجتماعی خارجی و... مصداق قطعیِ دیاثت مسئولین مربوطه است؛ اگر به دسترسی این سرویسها توجه کنیم که بدون اجازه از نوامیس کشور عکس و فیلم میگیرند و صدا را بیاجازه ضبط و ارسال میکنند و بدون اجازهٔ مردم، با شمارهٔ آنها پیام میفرستند و پیامهای ارسالی به مردم را قبل از اینکه به آنها نشان دهند، حذف میکنند و... این یعنی سلطه تمام عیار دشمن بر حریم خصوصی امّت اسلامی، که جز «دیوث» کسی نمیتواند پشت چنین اتفاقاتی باشد.
✅ کانال تخصصی فرق و ادیان
🔸شیعه شناسی
🔹مسیحیت
🔸زرتشت
🔹وهابیت
🔸بهائیت
🔹تصوف
🔸 عرفان های نوظهور
🔹 احمدالحسن
🔸 آتئیست
┏━⊰✾✿✾⊱━━━─━━┓
❖ 🔰@adyanuniv 🔰 ❖
┗━━━─━━⊰✾✿✾⊱━┛
منتظر حضور گرم شما هستیم...
ماجرای لایو ابتذال، والدین آفلاین و وزیر خوش خیال
🔻اگر بخواهیم خیلی خلاصه و مفید و به روز درباره #جنگ_نرم صحبت کنیم، معصومیت از دست رفته و غیرت و تربیت و سلامت روانی ازهم گسیخته ای است که در بستر شبکه های اجتماعی در حال تحقق است.
1⃣ بچه ۱۴ساله ای که اساسا بلحاظ فکری و استانداردهای جسمی و روانشناختی در محدوده سن بلوغ است، پای گپ و گفت وگو با یک پورن استار و قمارباز و فاحشه اینستاگرامی می نشیند که اعتراف می کند مفسد فی الارض است و بطور نمایشی و تصنعی یا نیمه واقعی اذعان دارد که از رفتارجنسی بچه ای در سن فرزند خیالی اش متعجب و حیرت زده شده است.
2⃣اینکه جزییات ماجرا و گفت و گو چه بوده نیاز به بررسی متخصصین و والدین فرزند دارد ولی بلحاظ مدیریت اداراکات اجتماعی و امنیت روانی جامعه، حضور مبتذل و تابوشکنانه نوجوانان در فضای مجازی محل تامل و تاسف جدی برای مسئولین و خانواده هاست.
3⃣ کاملا درست و به جا و دقیق است که فکر کنیم، ادراک اجتماعی و شخصیت یک فرهنگ اصیل، مورد حمله جدی واقع شده و فاجعه ای پیرامون بافت اجتماعی و چرخه نسل سازی در حال رقم خوردن است.
4⃣توجه و تخیل و تعقل نسل نوجوان به برکت! فضای مجازی افسارگسیخته دچار اختلال شده و #فردیت_مبتذل با محوریت شهوت رانی و هوس بازی و رهاشدگی در حال شکل گیری است. خلوتگاه افراد میزبان رشدجنسی گشته و خودآگاهی، قربانی ابتذال در لحظه می شود و دیگر نمی توانیم شخصیت تعمیم یافته در جامعه و تاریخ را شاهد باشیم که در قبال گذشته حس وفاداری و در نسبت با آینده، احساس مسئولیت و تعهد داشته باشد.
5⃣ با این فرمان و با تماشای سوختن زمین تربیت فرزندان این مرز و بوم و بدون مدیریت جدی و تدبیر ضرب الاجلی برای مهار و هدایت فضای مجازی، دیگر نباید انتظار انبوهی از شخصیت های مسئولیت پذیر و متفکر و متعهد برای آینده جامعه را داشته باشیم.
6⃣خانواده های آفلاین و مدیران خوش خیالی که از شهیدحججی ها برای توجیه نتوانستن ها و نخواستن هایشان بهره می برند آگاه باشند و بدانند که ذبح شخصیت نوجوانان و عدم رسیدگی به موقع در باب گرداب رسانه ای و ابتذال مجازی و اعتیاد مدرن، مساله ای غیرقابل قبول و جنایتی نابخشودنی است.
✍علیرضامحمدلو
🆔 @andisheengelabi
نخست وزیر پاکستان گفته سریال های ترکیه ای خیلی آموزنده هستن.
فک کنم اردوغان فقط کلید اسرار و حلالم کن رو براش فرستاده.
🔺 ناصر جوادی 🔺
طنزیم| @tanzym_ir
روز دانشجو رو خدمت دکترای حقوق دانشگاه گلاسکو که پایان نامه معتبر داره هم تبریک میگم
#روزدانشجو
#توئیت
🔺 دیبی 🔺
طنزیم| @tanzym_ir
دقیقا روزایی که تو بازار روغن نیست تلویزیون پرشده از تبلیغ انواع روغن
زیبا نیست؟
بودار چی؟!
🔺ناصر جوادی🔺
طنزیم| @tanzym_ir
9.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️ چقدر بی شعور هستیم؟!
❗️بی شعوری بیماری قرن!
❗️راه های مقابله با بیماری مزمن بی شعوری
❗️تا دیر نشده این سرطان روح را چاره کنیم
❗️انحطاط خاموش اخلاقی جامعه
🔰@esalat14🇮🇷
⭕️ مولوی عبدالحمید اسماعیل زهی، امام جمعه اهل سنت زاهدان، ضمن انتقاد از اعدام و حذف فیزیکی خواستار تغییر در قوانین جزایی ایران شد.
🔸 عبدالحمید گفت که اعدام و حذف فیزیکی افراد تبعات بسیار خطرناکی برای کشور دارد و بهعنوان دستاویزی برای اعتراض سایر کشورها علیه ما قرار میگیرد.
🔸 او اضافه کرد: «بسیاری از افرادی که در کشور اعدام شدند، جوان بودند. این جوانان علیرغم اینکه مرتکب بعضی تندرویها شدند، اما قابل تغییر و اصلاح بودند و میشد با گرفتن تعهد و ضمانت و ... آنان را آزاد کرد.»